ΑΡΓΥΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ORIGINAL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ



Κυριακή, 4 Μαρτίου 1990. Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της σεζόν 1989-90, ο Ολυμπιακός των Σαλιαρέλη-Κόμορα υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την ΑΕΚ των Γιδόπουλου-Μπάγεβιτς. O Θρύλος βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟ (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα για να διαβαστούν πιο άνετα οι φωτογραφίες).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 27-2-1990
 

 
Έχουν προηγηθεί δύο τεσσάρες για τον Θρύλο, μία στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα, όπου χάσαμε 4-1 και το περιβόητο 3-4 στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟ, όπου όλο το γήπεδο φώναζε ''είναι στημένο''. Η ΘΥΡΑ 7 είναι κλειστή, αλλά τα αεκάκια παίρνουν κανονικά εισιτήρια, αφού η απαγόρευση ίσχυε μόνο για τους οργανωμένους του Θρύλου. Έπειτα από ένα ματς που η ΑΕΚ μας έπαιζε μονότερμα, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει, ο Θρύλος θα εκμεταλλευτεί μία επέλαση του Δρακόπουλου κι ένα σουτ του Αποστολάκη, για να πάρει μία σημαντική νίκη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 5-3-1990
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ο Ολυμπιακός μπροστά σε μισοάδειες εξέδρες, δίχως προπονητή (ο πεθερός του Ντέταρι στον πάγκο), με διοίκηση που έστηνε ματς και παντελόνιαζε, με παίκτες απλήρωτους, με Μητρόπουλο-Αναστόπουλο παροπλισμένους, επειδή ζήτησαν λεφτά και ο Ανάργυρος θύμωσε και τους περιθωριοποίησε, δεν λυγίζει από την πολύ ανώτερή του ΑΕΚ και την κερδίζει μέσα στο Καραϊσκάκη. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο νεαρός τερματοφύλακας Ράντος, που έπιασε τα άπιαστα. Το πιο χαρακτηριστικό σημείο όμως της κατάστασης που επικρατούσε στον Ολυμπιακό ήταν άλλο. Την ώρα που οι γαύροι έβριζαν τον Ανάργυρο για την κλειστή ΘΥΡΑ 7 και για τα στημένα ματς, τα χανούμια τον αποθέωναν.
 

 
Όταν οι γαύροι φώναζαν ''βάλτε τον Αργύρη φυλακή, να δούμε άσπρη μέρα οι Ολυμπιακοί'', οι Αεκτζήδες απαντούσαν με το
 
ΑΡΓΥΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΗΡΘΕ Η ORIGINAL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
 
Αυτά ήταν τα ''πέτρινα χρόνια'', που πολλοί γαύροι που δεν τα έζησαν, τα αναπολούν βλακωδώς σήμερα. Οίκτο και χλεύη προκαλούσε ο Θρύλος, ενώ ο πρόεδρός του αποθεωνόταν ειρωνικά μέχρι κι από ''Τούρκους''. Τα τελευταία 22 χρόνια που οι πρόεδροι του Θρύλου υβρίζονται με το χειρότερο τρόπο από τους αντιολυμπιακούς, προφανώς κάτι κάνουν και τους πονάνε. Σαλιαρέληδες θέλουν οι απέναντι να έχουμε, αλλά οι Σαλιαρέληδες τελειώσανε...

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Τί έχουμε ζήσει;... Τί έχουμε ζήσει;... Και πως επιζήσαμε;!

Εικόνα red apple

ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ οι δηλώσεις του Ράντου μετά τη λήξη