ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Οι αβάντες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς την ΑΕΚ του φίλου του Μελισσανίδη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Σήμερα μάθαμε πως ο κύριος Χάρης Θεοχάρης του υπουργείου Οικονομικών υπέγραψε λέει την αποδοχή ποσού ύψους 85 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αντιγράφουμε από κιτρινόμαυρο site, όχι από κάποιο site εχθρών της ''μεγάλης'' ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη.
 

 
Σχολιάζουμε.
 
Συγκεκριμένα ο Χάρης Θεοχάρης υπέγραψε την αποδοχή ποσού ύψους 85.000.000 ευρώ από την ΠΑΕ ΑΕΚ και μπορεί να ψάξει, να βρει και να εισπράξει μέχρι αυτού του ποσού από τον Μάκη Ψωμιάδη με τελεσίδικες αποφάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τα δικαστήρια που βρίσκονται αυτό τον καιρό σε εξέλιξη. Το ποσό προκύπτει από τα 42.000.000 ευρώ του καθαρού χρέους και τα 43.000.000 ευρώ των τόκων από τότε που έγιναν τα αδικήματα. Εννοείται πως με τα χρήματα αυτά υπερκαλύπτεται το χρέος που αφήνει η ΑΕΚ με την πτώχευση της και είναι δεδομένο πως αν το Ελληνικό δημόσιο κινηθεί σωστά και ψάξει εκεί που πρέπει τότε θα μπορέσει να εισπράξει ένα πολύ σεβαστό ποσό από αυτή την υπόθεση.
 
Ρε ξεφτιλισμένοι ΤΣΑΤΣΟΙ, έχει ο Ψωμιάδης κάπου κρυμμένα 85 εκ. ευρώ και δεν έχουν βρεθεί ως τώρα; Ποιον κοροϊδεύετε ρε έμμισθα ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ; Από πού θα βρεθούν τόσα λεφτά, ώστε να τα πάρει το Δημόσιο; Πόσο καιρό ψάχνουν τα αρμόδια όργανα του Κράτους και δεν έχουν βρει ΤΙ-ΠΟ-ΤΕ απολύτως; Γιατί δεν λέτε στον κόσμο πως με αυτήν την υπογραφή ο Θεοχάρης ΧΑΡΙΣΕ στην ΑΕΚ όλα της τα χρέη;
 
Για να ξεκαθαρίσει μία και καλή αυτή η υπόθεση πρέπει να τονίσουμε πως βάσει νόμου εκχωρήθηκε όλο το ποσό που οφείλει ο Ψωμιάδης στην ΑΕΚ και όχι μόνο το ποσό που θα κάλυπτε το χρέος της ΑΕΚ στο Δημόσιο.
 
Θα βγούνε κι από πάνω οι ΤΣΑΤΣΟΙ. Ρε απατεώνες, φράγκο δεν έχει βρεθεί ως τώρα στις καταθέσεις του Ψωμιάδη. Χαρίζετε σε όλους τους Έλληνες και παραπάνω λεφτά; Πω πω αβερτοσύνες με τα λεφτά άλλων. Γιατί μιλάμε για τα λεφτά όλων των πολιτών, δηλαδή τα λεφτά ΜΑΣ, όχι ΣΑΣ.
 
Το ύψος του χαρτοσήμου με το ποσό αυτό φτάνει στα 2.550.000 ευρώ και μαζί με το ποσοστό υπέρ ΟΓΑ που είναι άλλες 550.000 ευρώ θα ανέλθει στα 3.100.000 ευρώ και σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί η παράλογη αυτή ιστορία που υποχρεώνει μια πτωχευμένη εταιρία να πληρώσει για να χαρίσει λεφτά στο δημόσιο!
 
Παράλογη η απαίτηση να πληρωθεί το χαρτόσημο. Τι τον περάσατε τον τιγράκο των Φρίσκις, κάναν μεγαλοεπενδυτή; Πού να βρει ο Μελισσανίδης 3 ολόκληρα εκατομμύρια; Το υπουργείο Οικονομικών οφείλει να παλέψει την υπόθεση μέχρι εκεί που δεν πάει, ώστε να μην δώσει ούτε σεντ η ''πτωχευμένη'' ΠΑΕ ΑΕΚ για χαρτόσημο. Κρίμα είναι να κυνηγάει έτσι το Κράτος την αδικημένη ΑΕΚ, πόσο μάλλον όταν του χάρισε και 85 εκ. ευρώ. Μπρρρ ΤΣΑΤΣΟΙ.
 
Δεν είναι όμως μόνο τα παραπάνω. Έχουμε κι άλλα.
 

 
Σε νομοσχέδιο για υδατορέματα (στο οποίο υπάρχουν κι άλλες ''ομορφιές'', αλλά δεν είναι για εδώ...) ψάχνεται η κυβέρνηση να περάσει τις αβάντες της προς το αεκάκι. Ο υπουργός Παναγιωτόπουλος μάλιστα καρφώνει τον ίδιο το Σαμαρά, ότι αυτός είναι πίσω από την κυβερνητική προσπάθεια να περάσει στα μουλωχτά η χρηματοδότηση αθλητικών εγκαταστάσεων ερασιτεχνικών σωματείων από τις Περιφέρειες. Είναι ο ίδιος υπουργός που πριν λίγους μήνες μεσολάβησε ώστε να χαθούν λεφτά για το ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΑΚΑ και να ''ανακουφιστεί'' ο καημένος ο Δημήτριος Γιαννακόπουλος, με τις ευλογίες φυσικά του πρώην νομικού συμβούλου της ΚΑΕ ΠΑΟ και νυν Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, κυρίου Μπαλτάκου.
 
Για όλα τα παραπάνω, υπεύθυνος είναι ένας.
 

 
Θα τα πούμε στις εκλογές, ΜΠΟΥΛΗ Σαμαρά, γαμώ τη Νέα Δημοπρασία σου...

Σχόλια

Εικόνα yiage

Αντιπολιτευση δεν υπαρχει να τους ξεμπροστιασουνε???
Εισαγγελεις??? Δημοσιογραφοι που εχουν χρεος να ερευνουν και να δημοσιοποιουν αυτα τα σκανδαλα???

Μου θυμιζει το παλιο που παει καπως ετσι αν θυμαμαι καλα: <<Σου χρωστουσα 10, σου ζητησα κι αλλα 10 μα μου εδωσες 5 οποτε ειναι να μου δινεις αλλα 5 ετσι?.-Ετσι. -Παρε και 5 που εχω τωρα και ειμαστε πατσι..ξοφλησαμε.>>
Θα δουμε στο τελος το κρατος να χρωσταει στον τιγρη/νιαου-νιαου και στα συλλαμογια του.

Εικόνα Chief Bromden

Σωστός! Τι μου θύμισες... Εγώ το θυμάμαι σε ατάκα Τσάκωνα , πολύ γέλιο, είχε δανείσει ένα πεντοχίλιαρο σε ένα φίλο και πάει να το πάρει πίσω μετά από μέρες:
-Μου δίνεις σε παρακαλώ το πεντοχίλιαρο που σου δάνεισα;
-Εγώ πόσα σου είχα ζητήσει;
-Δύο
-Πόσα μου έδωσες;
-Ένα
-Άρα μου χρωστάς ένα!
-Μα και εσύ μου χρωστάς ένα!
-Άρα είμαστε πάτσι

Κάγκελο ο τσάκωνας! το σκέφτεται λίγο και μονολογεί: - όπως το έθεσε έχει δίκιο! μεγάλη υπόθεση να έχεις βγάλει το δημοτικό ρε παιδί μου...

Τελικά ρε Τσάκωνα σκατά κωμωδίες γύριζες, σε ξεπεράσανε αυτοί εδώ...

Εικόνα savvas gridlock

Θα σου έλεγα τώρα τίποτε και για την αντιπολίτευση των πεταχτούληδων ροζ τσάτσων του Βαρδινογιάννη στο ΣΥΡΙΖΑ αλλά γάμα το.

Εικόνα yiage

Ρητορικες οι ερωτησεις Σαββα μου, ειναι μονο προς υπενθυμιση των σημαντικων ρολων επι σκηνης του Ελληνικου Δραματος.(οχι μονο επι αλλα και οπισθεν και εμπρος της σκηνης)

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ε, δε γίνονται αυτά! Αλλά ξέχασα, εμείς είμαστε η ομάδα του δημοσίου. Γαμημένοι πισωγλέντηδες είστε ρε!