Ο ΧΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ



Στον χθεσινό ''Πρασινοφρουρό'' διαβάσαμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 28-3-2014
 

 

 
Το δημοσίευμα της ''Ελευθεροτυπίας'' στο οποίο αναφέρεται ο Νίκος Συρίγος είναι αυτό.
 

 

 

 

 

 

 
Χρόνια στο χώρο ο Χάντζος, έπιασε προφανώς κάναν φίλο του δημοσιογράφο στην ''Ελευθεροτυπία'' και του πάσαρε τα ''στοιχεία''. Τα πήρε η εφημερίδα-παγκόσμιο φαινόμενο αναξιοπιστίας, η πασίγνωστη ''ΕλευθεροτΡυπίΔα'' ή ''Χαφιεδοτυπία'' και τα αναδημοσίευσε ευχαρίστως. Η ρίζα του συλλογισμού είναι ''πάνε να φάνε τον πολέμιο του ντόπινγκ Χάντζο και να βάλουν στη θέση του την άσχετη την Σπηλιοπούλου, για να κάνουν τα δικά τους τα λαμόγια''. Δηλαδή, για να το πούμε πιο απλά, πάνε να φάνε τον ΤΕΝΕΚΕ-ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ-ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΧΙΟΥ Χάντζο για να βάλουνε στη θέση του την ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ κυρία Χάιδω Σπηλιοπούλου. Όσο για το ''πολέμιος'' του ντόπινγκ, πραγματικά
 
ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΡΕ ΧΑΝΤΖΟ.
 
Όταν και αν απολογηθείς ποτέ δημοσίως για τα 13 χάπια την ημέρα που έδινες στο Γιαννούλη που πιάστηκε ντοπέ, για το τι συνέβη στον Ντρου Νίκολας λίγους μήνες αφότου έφυγε από τον ΠΑΟ, όπου έμοιαζε υπερόπλο και όταν επιτέλους μας εξηγήσεις το τι συμβαίνει ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ από την στιγμή που υπογράφουν αλλού (με ένα ''μαγικό'' τρόπο εκεί που είναι ''μηχανές'' στον ΠΑΟ, εξαφανίζονται και γίνονται ''μετριάντζες'' στις νέες τους ομάδες), θα κουνήσεις και το δάχτυλο σε άλλους ρε ΠΑΝΕΛΙΣΤΑ. Άλλη χώρα στην Ευρώπη όπου ο υπεύθυνος καταπολέμησης του ντόπινγκ είναι ταυτόχρονα γιατρός σε μία ομάδα, δεν υπάρχει.
 
Και για να το κλείσουμε, ο ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣ-ΦΟΝΙΑΣ-ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ Ομπράντοβιτς, ο ''Μουρίνιο του μπάσκετ'', ο ''ταχυδακτυλουργός που πιάνει πηλό και το μετατρέπει σε χρυσάφι'', ο ''υπερεπιτυχημένος'', μετά την χθεσινή του ήττα είναι ένα βήμα από τον αποκλεισμό του από τους ''8'' της Euroleague. Με τεράστιο μπάτζετ, με παικταράδες όπως Μπογκντάνοβιτς-Κλέιζα-Μακάλεμπ και και και, ούτε στους ''8'' θα πάει. Προφανώς δεν περίμενε κανείς να πάρει το Ευρωπαϊκό φέτος, αλλά μέχρι και ο ''λίγος'' Καζλάουσκας (έτσι δεν τον αποκαλούσαν οι έμμισθοι ΤΣΑΤΣΟΙ και ΛΑΚΕΔΕΣ του ''σωλήνα'' μπασκετο-ΑΡΔ;) πήγε στους ''8'' τον Ολυμπιακό του Έντνεϊ και του Κουίνσι Λιούις, ενώ για ένα σουτ του Παπαμακάριου δεν προκριθήκαμε στο final 4 του 2006. Δεν περιμένουμε από κάποιον έμμισθο ΤΣΑΤΣΟ και ΛΑΚΕ του Βαζελακόπουλου ψευτοδημοσιογράφο να το γράψει αυτό δημοσίως. Αυτοί έχουν μάθει να αποθεώνουν το πικ εν ρολ, κατά παραγγελία φυσικά του αφεντικού τους. Αν π.χ. συνέβαινε κάτι αντίστοιχο της φετινής Φενέρ με κάναν Γκέρσον, τα σχόλια για το ''ταβερνιάρης'' και για την ''κακή προπόνηση που κάνει'', θα έδιναν και θα έπαιρναν. Τώρα στο ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ-ΦΟΝΙΑ-ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ Ομπράντοβιτς, κριτική δεν έχει. Μαλώνει ο ''σωλήνας'' αν ακουμπήσεις το ιερό τοτέμ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Πώς όμως να περάσει στους ''8'' ο Ομπράντοβιτς; Συνήθισε να δουλεύει με τους Χαντζανθρώπους και τώρα που πάει να προπονήσει άλλους, φυσιολογικούς, ζορίζεται. Ας κάνει ένα τηλέφωνο στον Χαντζοραμίξ και με το μαγικό ζωμό που θα του στείλει, ίσως του χρόνου δούμε τον Μπογκντάνοβιτς να γίνεται ο νέος Ντράζεν Πέτροβιτς...
 
Υ.Γ. Τώρα που αναφερθήκαμε στο ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ Ομπράντοβιτς, ελπίζω να έγινε σαφές το γιατί τον βράβευσε ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος πριν λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ. Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.
 

Σχόλια

Εικόνα yiage

Ρε παιδια και βεβαια οι τρακηδες αυτο θα το χρησιμοποιησουν σαν ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Το Casus Belli χρησιμοποιειται απο καποιον οταν μια αλλοτρια πραξη ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ/ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ/ΠΡΟΚΑΛΕΙ/ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΙ την ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ του.

Οταν λοιπον χρονια τωρα τα "μαγικα φιλτρα" του γιατρου Χαντζου στον μπασκετικο ποα ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΟΝΤΑΙ επειδη η θεση που ο ιδιος γιατρος Χαντζος (και μαλιστα χωρις το Διδακτορικο οπως απαιτειται για την θεση αυτη) ως Διευθυντης του ΕΚΑΕ κανει τους ελεγχους στα δειγματα που του φερνουν οι δειγματοληπτες του ΕΣΚΑΝ για την ντοπα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΑΦΩΣ μια κατασταση που δινει το ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ στην ομαδα και τους παικτες που χρησιμοποιουν τα συγκεκριμενα "μαγικα φιλτρα" καταφερνοντας ετσι με νικες και τιτλους την Κυριαρχικη Ιδιοτητα επι των αντιπαλων.

Οταν αυτη η πουστια ΠΑΥΣΕΙ τοτε αυτοματως και θα δυσκολευτει η χρηση της ντοπας απο τον ποα με τον φοβο οτι η ανιχνευση των δειγματων θα εχει καλυτερα αποτελεσματα απο την στιγμη που δεν την "ελεγχουν" και οποτε μοιραια αυτο θα ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ για τις νικες και τους τιτλους.

Η ψευδοκυριαρχια θα ακρωτηριαστει και θα καταρρευσει σε μια τετοια περιπτωση για αυτο μιλαει τωρα για Casus Belli και αρχιδια.

Εικόνα apostolos gaganis

Αντε γιατι μου ταχετε σηκωσει τα νευρα Σαββατιατικα κι εσυ κι ο αλλος που...γαυγιζει απ΄τη διπλανη αναρτηση, με τα θεματα που ανεβαζετε, ΄μερα - υποτιθεται - αναπαυσης...Σημερα βρηκατε να με...γαργαλησετε... Δυο σβελτα σχολιακια λοιπον, γιατι δεν εχω ορεξη για πολλα, πολλα...

1. ΄΄ Εκανε κι΄η μυγα κωλο κι΄εχεσε τον κοσμο ολο ΄΄... Casus belli, μας λεει ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ...Τί λεει ρε αυτη η...επιδιδυμιδα; Ποτε εμαθε Λατινικα και δεν το ξεραμε; Με ποσο το πηρες ( αν πηρες, κι απο που ) τ΄απολυτηριο ρε φιλαρακο; Ρε, εχουμε τρελλαθει ολοι σε τουτο τον τοπο, μ΄ολα αυτα τα αγραμματα τυπακια που παριστανουν τους opinion leaders ή ο,τι αλλα ΑΡΔ κατεβαζει ο νους του ανθρωπου; ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ ΡΕΕΕΕΕ...,και

2. Ο...περι ου ο λογος, οταν μου γραφει για τον...κολοσσο της Ιατρικης σε θεματα ντοπιγκ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, συνεχεια μου επαναλαμβανει εμφαντικα ο Dr Χαντζος κι΄ο Dr Χαντζος, προφανως για να ΄΄ ανεβασει...το επιστημονικο κυρος του...ντοπιγκολογου. Dr σημαινει Διδακτωρ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ Πανεπιστημιου. Θελω λοιπον να μαθω ποτε εκανε την Διδακτορικη διατριβη του ο....συναδελφος, πού, και με ποιο θεμα, για να την βρω στον Η/Υ μου, δοθεντος οτι ολες οι ΕΠΙΣΗΜΕΣ Διδακτορικες διατριβες καταχωριζονται στο διαδικτυο και στα αρχεια του Πανεπιστημιου εκεινου απο οπου εχει΄΄περασει΄΄ και βαθμολογηθει η Διατριβη, μιας και δικαιουμαι να εχω ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΕΕΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝΕ ΠΟΛΛΕΕΕΣ, ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΤΡΕΛΛΕΕΕΕΣ ( δις ). Α! ρε μεγαλε Λευτερη Μυτιληναιεεε...

Εικόνα apostolos gaganis

Επειδη μολις τοψαξα το θεμα στο διαδικτυο, το ΟΑΚΑ λεει μαλακιες ΄΄ απαντωντας΄΄ σε ερωτησεις στη Βουλη των Ελληνων σχετικα με τα προσοντα του Χαντζου. Μη μπερδευεστε Χριστιανοι: Ο Χαντζος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ KAMIA ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Τα αναφερομενα ως Διατριβες, ειναι απλως κατι Εργασιες απαραιτητες για να παρει το πτυχιο του και την ειδικοτητα του, απο ...την Ιταλια. Τριχες κατσαρες, δηλαδη. ΑΡΑ ΤΑ Dr ΧΑΝΤΖΟΣ ΚΑΙ Dr ΧΑΝΤΖΟΣ ΤΟΥ..ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ( ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ) ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΟΛΟ...OVER.

Εικόνα dimitris1961

Καλημέρα αδέρφια !!!
Πολύ σωστά τα γράφεις φίλε , αλλά εγώ πιστεύω ότι πέραν από το μπάσκετ , υπάρχει και στην ομάδα ποδοσφαίρου αρκετή ντόπα , αρκεί να ακούσεις και να διαβάσεις τα ρεπορτάζ των βρωμερών Νικολογιάννιδων , Μοιρώτσων κ.λ.π και θα καταλάβεις ότι υπάρχουν εκ διαμέτρου αντιθέσεις με αυτά που δηλώνει και ο πρεζάκιας Αναστασίου π.χ. ο κάγκουρας ο Ρισβάνης είχε μείνει 6 βδομάδες εκτός και ο ένας έλεγε αμυγδαλίτιδα και είχε χάσει 6 με 7 κιλά , ό άλλος τράβηγμα στον μηρό κ.ο.κ και αν προσέξεις τα τρξίματα από το 1ο έως το τελευταίο λεπτό καταλαβαίνει κανείς ότι δεν είναι δυνατόν αμούστακα να τρέχουν με χίλια έτη φωτός χωρίς ούτε καν να υδρώνουν!!!
Για μένα προσωπικά πρέπει η ομάδα να τους ξεμπροστιάσει και να ζητήσει αντιτόπιγκ κοντρόλ να τελειώσει μια και καλή αυτό το παραμύθι με την αλογοτροφή !!!

Εικόνα savvas gridlock

Kάτι πιάνουν οι κεραίες μας κι από Παιανία, Μήτσο, αλλά σίγουροι δεν είμαστε. Αν δεν ξέρουμε συγκεκριμένα πράγματα, για συγκεκριμένες ουσίες, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Ολλανδική προπόνηση λένε και κοκορεύονται τα βαζελάκια. Ε, πείτε μας και τι γίνεται στην Ολλανδία ρε απατεώνες, που λέτε Στιβ Ρούτερ και ξεροχύνετε. Κάθε τρία χρόνια ψάχνουν νεφρό οι παίκτες με αυτά που κατεβάζουν στην Ολλανδία. Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως έχεις δίκιο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός οφείλει να τους βγάλει σέντρα και να ελεγχθεί το τι συμβαίνει και με δαύτους, όπως είχε κάνει ο Σωκράτης το 2000 και μετά την ανακοίνωση που είχε βγάλει, άρχισε να χάνει από τις Παναχαϊκές και να κερδάει στις καθυστερήσεις το παράρτημα του ΟΦΗ η ''ομαδάρα'' του ΚυρΠάστα...

Εικόνα yiage

Ηλιου φαεινοτερο οτι εδω εχουμε να κανουμε με "μαγικα φιλτρα" και πουστιες της ζελας σε πολλα επιπεδα.
Με την περιπτωση Γιαννουλη και τα 13 χαπια που του εδινε ο Χαντζος και που δεν κληθηκε ουτε καν εδειξε "ευθιξια" ο γιατρος του μπασκετικου ποα,ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ εν μερει το συστημα Βαζεβλακοπουλου-Γιαννακοπουλεικο.
Εχει διανυσει μεγαλες αποστασεις η "βαλιτσα της ντοπας" του ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ διπλοθεσιτη γιατρου Χαντζου και ακομα δεν τους εχει ακουμπησει η τσιμπιδα της Δικαιοσυνης για διαφορους λογους που το συστημα Βαζεβλακοπουλος-Γιαννακοπουλεικο με τα πλοκαμια του καταφερνει να αυτοπροστατευεται και μαλιστα να διατηρειται ακμαιο.
Οσον αφορα την παε ποα και τα τρεξιματα των πιτσιρικαδων εχω να παρατηρησω την εκπληκτικη βελτιωση αντοχης και εντασης στα παιχνιδια τους λιγες εβδομαδες μετα τις συναντησεις αλαχουζου-τρακη και την επισημοποιηση
ενδιαφεροντος του δευτερου να μπει στην παε ζελας και συνεργασιας τους.
Στην συνεργασια ειναι αδυνατον να μην συμπεριληφθει και η χρηση και η γνωση των "μαγικων φιλτρων" του Χαντζου που εχει ηδη ακρως επιτυχημενα αποτελεσματα αποδεδειγμενα στον εξασφυριχτο μπασκετικο ποα για πολλα χρονια.
Δηλαδης πιστευει κανεις οτι ο τρακης θα μπει στην παε ποα οπως και αν μπει η συνεργαστει τελος παντων χωρις να χρησιμοποιησει ενα απο τα βασικοτερα και επιτυχημενα -ως τωρα- "εργαλεια" του που μεσω αυτων καθιερωσαν το γιαννακοπουλεικο-χομπιτεικο ως γιγαντες στην συνειδηση του κοσμου της μολοχας????

Σιγουρα πρεπει ο Ολυμπιακος να ζητησει ερευνες για την ντοπα και στο μπασκετ και στο ποδοσφαιρο για να αρχισει καποια στιγμη να ακρωτηριαζεται το συστημα-τερας των Βαζεβλακοπουλου-Γιαννακοπουλεικο.

Εικόνα ΔΙΑΣ

εγω νομιζα οτι νεφρα ψαχνουν μονο στο "κλεμενα ονειρα" για την κορη του μαλτεζου, που υποδύεται η αξιαγαμητη Αθηνα Οικονομάκου... γινονται κιαλλου αυτά? τι μαθαινει κανεις .... τουλαχιστον ο Χατζος είναι online με τη παγκοσμια database από δότες?

Εικόνα Chief Bromden

Δία δεν υπάρχει λόγος, με το νέο νομοσχέδιο τα νεφρά θα πωλούνται μαζί με τα μη συνταγογραφούμενα στον ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, δίπλα στις μορταδέλες...
Ο κακομοίρης ο Γιαννούλης από τότε δεν ξανακατούρησε δημοσίως, ούτε βράδυ στην εθνική και πίσω από θάμνο, ακόμα φωσφοριζέ τα βγάζει ...