ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 7



Η ΘΥΡΑ 7, η ασπίδα και το δόρυ του Ολυμπιακού μας, μίλησε και πάλι. Ας δούμε την ανακοίνωσή της.
 
Η ώρα της αποθέωσης για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος από την ποδοσφαιρική ομάδα έφτασε… Την Κυριακή δεν πρέπει να λείπει κανείς …. Καλούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού να πλημμυρίσει το Καραϊσκάκη με μικρά παιδιά για να μπολιαστούν με το πάθος της κερκίδας , τις νίκες της ομάδας , και τα πρωταθλήματα …. Όλοι δίπλα στον Ολυμπιακό μας να γιορτάσουμε το πρωτάθλημα που μεγάλωσε ακόμη πιο πολύ την διαφορά μας σε τίτλους από όλες τις «άλλες» ομάδες μαζί… Παράλληλα με την παρουσία μας να δώσουμε το μήνυμα σε παίχτες και τεχνική ηγεσία για το πόσο πολύ επιθυμούμε και το Κύπελλο , … πόσο πολύ θέλουμε το τρίτο συνεχόμενο ντάμπλ!!!! Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αντιμετωπίζουμε την ομάδα του κ. Βελλή που θέλει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία… …. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ …. Την συμπεριφορά του κ. Βελλή, τις συκοφαντικές του δηλώσεις για την ομάδα μας , και την προσπάθεια του να απαξιώσει ένα ακόμη πρωτάθλημα στα μάτια του φίλαθλου κόσμου…. Ελάτε να διεκδικήσετε τους βαθμούς που θέλετε για να … σωθείτε κύριε Βελλή… σας περιμένουμε ομάδα και κόσμος πως και πως…. ελάτε…. ελάτε….
 
Αύριο η ομάδα μπάσκετ αγωνίζεται για την Ευρωλίγκα με σκοπό την διεκδίκηση της τρίτης θέσης του ομίλου κόντρα στους «ακατανόμαστους»… Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ πρέπει να είναι όπως πάντα πύρινη … αλλά χωρίς ακρότητες (λέϊζερ-καπνογόνα-ρίψεις αντικειμένων κλπ) … Δεν πρέπει να δημιουργηθεί το παραμικρό που θα προκαλέσει την τιμωρία της έδρας … όσο και αν προκληθούμε από την μπόχα-βρώμα !!!! ΕΜΕΙΣ θα βγούμε χαμένοι… Η ομάδα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ στα επόμενα παιχνίδια που θα κρίνουν την συμμετοχή μας στο FINAL FOUR του Μιλάνου να έχει τον κόσμο στο πλευρό της …. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ τον οποιονδήποτε επιχειρήσει το παραμικρό… Ανάμεσα μας έχουν θέση μόνο όσοι αγαπάνε τον Ολυμπιακό… Όποιος επιχειρήσει να βλάψει την ομάδα αυτόματα γίνεται εχθρός της και θα υποστεί τις συνέπειες …. Η ομάδα δείχνει πως όπως και τα προηγούμενα χρόνια φορμαρίστηκε την κατάλληλη στιγμή … και με την επιστροφή και των τραυματιών δείχνει πανέτοιμη να επαναλάβει ότι έκανε σε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και ΛΟΝΔΙΝΟ !!!!!!
 
Και τέλος…. Πριν τον αγώνα μπάσκετ ξεκινάνε αύριο τα πλαίη οφ του πρωταθλήματος ,στο Βόλεϊ ανδρών … Πέμπτη και Παρασκευή στις 17:30 απέναντι …στον Φοίνικα Σύρου , και στα προβλήματα τραυματισμών… που δυστυχώς κτυπήσανε την ομάδα και φέτος , καλούμαστε ΕΜΕΙΣ να γίνουμε ο 7ος παίχτης της… Τώρα που κρίνονται οι τίτλοι η παρουσία μας στο Ρέντη πρέπει να είναι πιο μαζική από ποτέ… Δεν φτάνει μόνο να ενισχύουμε οικονομικά την ομάδα, και να χαιρόμαστε για τους τίτλους … Πρέπει να γεμίζουμε και το γήπεδο….
 
ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ …..
 
Συμφωνούμε μέχρι κεραίας. Ναι, και στη δεύτερη παράγραφο, εγώ που έγραφα παλιότερα πως οι 100 που μείναμε μέσα στον τρίτο τελικό του ΣΕΦ κάναμε καλά, λέω τώρα πως μια χαρά τα λέει η ανακοίνωση. Καταλαβαίνω πως πολλοί γαύροι έχουν χάσει τον έλεγχο και όποτε μιλούν για το μπάσκετ αφρίζουν. Καταλαβαίνω πολύ καλά πως είναι δύσκολο να συγκρατηθούν όταν θα δουν πάλι το Διαμαντίδη μπροστά τους. Μάγκες, ΤΩΡΑ μόνο κακό θα κάνουμε στην ομάδα μας, αν ξεφύγουμε από την κερκίδα. Η σειρά των προημιτελικών, είτε με Ρεάλ, είτε με ΤΣΣΚΑ, θα είναι πολύ δύσκολη ούτως ή άλλως. Φαντάζεστε να σπάσουμε την έδρα σε ένα από τα δύο εκτός έδρας ματς και να μην μπορούμε να το χαρούμε στο σπίτι μας; To Α και το Ω είναι να κάνουμε ό,τι κάνουμε ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ και όχι επειδή δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις αντιδράσεις μας (για τους πολλούς που δικαιολογημένα έχουμε τρελαθεί με όσα βλέπουμε από το πράσινο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ του μπασκετικού ΠΑΟ) ή για να χαιρόμαστε εμείς που ''κάνουμε καφριλίκια, είμαστε χούλιγκανς'' (για τους ελάχιστους μπαχαλάκηδες πάει αυτό). Φωνή και μυαλό, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
 
Όσο για εσένα ρε ΞΕΦΤΙΛΑ Βελλή, θα τα πούμε τις επόμενες μέρες. Εκεί εκεί στη Β' Εθνική, γιαχωβάδες της Ριζούπολης...
 
Καλή επιτυχία στην ομάδα του βόλλεϋ, αλλά και στο πόλο μας, που δίνει ένα καθοριστικό ματς για την πρόκριση σε λίγο.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

και την κατακτηση του Ευρωπαικου απο τις γαυρινες μας!

Εικόνα nmavronas

ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 41ΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! ΖΗΤΩ Ο Ο.Σ.Φ.Π!