ΟΙ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ



Μεγάλη μέρα η σημερινή. Η μισή Ελλάδα γιορτάζει. Αφού στείλουμε τα χρόνια πολλά στους χιλιάδες γαύρους Γιώργηδες και στις γαυρίνες Γεωργίες, θα εστιάσουμε στους Γιώργηδες του μπάσκετ, εν όψει του καθοριστικού βραδυνού ματς με τη Ρεάλ.
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ
 
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον αδερφό του Παναγιώτη, εμφανίστηκαν στο μπάσκετ του Θρύλου το 2004 και το αναμόρφωσαν. 140 εκ. ευρώ έχουν βγει ως τώρα από τις τσέπες τους σε αυτά τα 10 χρόνια.
 
 
 
Σίγουρα θα βάλουν κι άλλα πολλά, αφού η αγάπη τους για τον Θρύλο και η προσφορά τους αμφισβητούνται μόνο από άσχετους και εμπαθείς.
 

 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ
 
Ο προπονητής της ομάδος μας, που πήρε το δεύτερο σερί Ευρωπαϊκό πέρυσι στο Λονδίνο γράφοντας ιστορία και Ολυμπιακά, αλλά και προσωπικά, αφού είναι ο μοναδικός Έλληνας προπονητής που έχει κατακτήσει Ευρωλίγκα. Κάθε μέρα βελτιώνεται, μοχθεί για το καλύτερο στον Θρύλο και ξεβρακώνει φημισμένους ''προπονηταράδες'', χτίζοντας πια τη δική του ομάδα, από την στιγμή που απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πέρυσι πως μπορεί να τρέξει ιδανικά την ομάδα που έφτιαξε ο Ίβκοβιτς. Πάνω από όλα όμως, είναι ΜΕΓΑΣ ΓΑΥΡΟΣ και δεν φοβάται να το δηλώσει, ούτε να πει αυτά που όλoι βλέπουμε και τρελαινόμαστε.
 

 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΙΝΤΕΖΗ 
 
Γαύρος από μικρός ο Γιώργαρος (μέχρι και ξύλο έπαιζε για τον Θρύλο κάπου εκεί στα Νότια...), δεν υπάρχει Ολυμπιακός που δεν τον συνδέει με αυτό.
 

 
Με μπροστάρηδες αυτούς τους εορτάζοντες, αλλά και τον εμβληματικό μας αρχηγό, τον ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟ, πάμε σήμερα για το 2-2 κόντρα στο σίχαμα της Μαδρίτης. Και για να μην ξεχνιόμαστε με την PUTA REAL MADRID
 

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Εικόνα jimakos

Πολύχρονος και να συνεχίσετε να προσφέρετε στον Ολυμπιακό με το ίδιο πάθος.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες.