IT'S NEVER YOUR FAULT...MURDERERS



Πριν δύο εβδομάδες, τα παιχνίδια της Premier League ξεκίνησαν με 7 λεπτά καθυστέρηση, στην μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας του Χίλσμπορο. Αυτό το γεγονός έδωσε την αφορμή σε διάφορους ΑΡΔ εδώ στην Ελλάδα να αρχίσουν πάλι τις αστείες συγκρίσεις, για να καταλήξουν στο ''πού να τα δούμε εμείς εδώ αυτά, εδώ είμαστε Μπανανία''. Θέλετε να δείτε ποιο σύνθημα ακουγόταν ΣΕ ΟΛΑ τα γήπεδα της Αγγλίας δύο εβδομάδες πριν;
 

 
IT'S NEVER YOUR FAUT
IT'S NEVER YOUR FAULT
ALWAYS THE VICTIMS
IT'S NEVER YOUR FAULT

 
Και αμέσως μετά
 
MURDERERS MURDERERS
 
Οι οπαδοί ΟΛΩΝ των υπολοίπων αγγλικών ομάδων, όχι μόνο δεν πενθούν για τα θύματα του Χίλσμπορο, αλλά ρίχνουν την ευθύνη στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ μάλιστα έχουν και πολύ πιο ''επιθετικά'' συνθήματα για αυτήν την τραγωδία.
 
 
Στο ντέρμπυ τίτλου Λίβερπουλ-Τσέλσι 0-2, που έληξε λίγα λεπτά πριν, οι οπαδοί της Τσέλσι πανηγύρισαν τη νίκη της ομάδος τους φωνάζοντας πολλές φορές αυτό το σύνθημα. Φανταστείτε όλα αυτά να γίνονταν στα ελληνικά γήπεδα και όχι στην πολυδιαφημισμένη και χλιδάτη Premier League, έτσι; Οι χαρακτηρισμοί των ΑΡΔ προς τους ''κακούς'' οπαδούς θα έδιναν και θα έπαιρναν. 
 
Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΛΙΩΝΕΙ. ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΔΑΚΙΑ.
 
Υ.Γ.1 Κι επειδή διαβάζουν και βλαμμένοι, προφανώς και δεν γουστάρουμε καθόλου που φωνάζουν κάποιοι αυτά τα συνθήματα. Προφανώς και σεβόμαστε όλους τους νεκρούς, ανεξαρτήτως του από πού προέρχονται. Την υποκρισία των Ελλήνων ΑΡΔ στηλιτεύει το άρθρο.
 
Υ.Γ. 2 Μέχρι και φόρουμ οπαδών της Λίβερπουλ βρήκαμε, που συζητούν το θέμα, κράζοντας τους οπαδούς ΟΛΩΝ των άλλων αγγλικών ομάδων που φωνάζουν αυτό το σύνθημα. Tο βάζουμε γιατί κάποιος μπορεί να πει ''μόνο οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ το φωνάζουν, τι μας λες τώρα''.
 
Υ.Γ. 3 Τι τους έκανες πάλι ρε Ζοζέ. Δεν φτάνει που ξεφτιλίστηκαν με το να μην δεχτούν να γίνει το ματς Σάββατο, αφήνοντας στην Τσέλσι μια μέρα παραπάνω να ξεκουραστεί εν όψει του ημιτελικού της Τετάρτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης, τους έβαλες τα δεύτερα και τους διέλυσες μέσα στο σπίτι τους, στο ματς που περίμεναν πιο πολύ από όλα τα άλλα εδώ και 24 χρόνια. Ειδικά το πρώτο γκολ της Τσέλσι με την γκέλα του άτιτλου Μπασινά της Λίβερπουλ, είναι η σύνοψη της ιστορίας αυτού του σωματείου. Sign on, ανυπόγραφοι και άτιτλοι...
 
 
ZOZE MOΥΡΙΝΙΟ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Σχόλια

Εικόνα ΔΙΑΣ

ζοζε : ο μεγαλυτερος οδηγος ΠΟΥΛΜΑΝ ολων των εποχων. Ο τίτλος θάρθει στο λιμανι φέτος.

5 πρωταθλητριών και CL
3 ΟΥΕΦΑ
3 σουπερ καπ ευρωπης

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα ΔΙΑΣ

για βαλε μου και τις φασεις απο το ματς του πρωτου γυρου...

Εικόνα savvas gridlock

Ένα οφσάιντ χάθηκε, ανθρώπινο λάθος.

Εικόνα ΔΙΑΣ

χαχαχαχαχα θελω βιντεο το τσελσι λιβερπουλ

Εικόνα ΔΙΑΣ

και μη βαλεις μπρος τη μονταζιερα....

Εικόνα savvas gridlock

Έλα τώρα μην επιμένεις τώρα, κουταμάρες τώρα. Γιουνάιτεντ=Ολυμπιακός της Αγγλίας.

Εικόνα nikos michalopoylos

Ενταξει φιλε δε λεω μεγαλη νικη για τσελσι αλλα κι ο ζοζε πουλμαν ειχε βαλει στην αμυνα! Το ιδιο εκανε και μεσοβδομαδα με αθλετικο. Ξεκαθαριζω εν τω μεταξυ οτι δεν ειμαι με κανεναν απ αυτους αλλα δεν το πολυγουσταρω κι αυτο το ποδοσφαιρο!

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι όπως τρέχουν φέτος οι παίκτες της Λίβερπουλ, ειναι αυτοκτονία να τους δώσεις χώρο. Ομοίως για το πώς χτυπάει στο ανοιχτό γήπεδο η Ατλέτικο. Δεν είναι ντροπή να παίζεις και άμυνα και φυσικά ο ανυπέρβλητο Ζοζέ δεν έχει τέτοια κολλήματα. Το θέμα είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, με δαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Δεν υπήρξε ομάδα στην ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που έπαιζε μονίμως επιθετικά με όλους τους αντιπάλους της, από Σεπτέμβριο μήνα μέχρι τον επόμενο Μάιο.

Εικόνα ΔΙΑΣ

αθλετικάρα! η ομαδα της καρδια μας! VAMOS!

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγώ η Ατλέτικο θέλω να περάσει. Ομαδάρα έχει φέτος και προπονηταρά, το μεγάλο Σιμεόνε.

Εικόνα nikos michalopoylos

Της καρδιας μας δεν ξερω αλλα μονο το πανω μερος της ενφανισης της με φτιαχνει!

Εικόνα ΔΙΑΣ

γαυρος ειναι οποιος γλενταει τον ζοζέ χαχαχαχαχαχα