ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ



Όπως είναι γνωστό, πριν λίγες μέρες λύθηκε η συνεργασία του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου με τον ΣΚΑΙ του Τουίτη. Θα πει κανείς ''και τι μας νοιάζει εμάς ρε μαλάκα; Η Λαμπίρη είσαι ή η Τατιάνα; Για Ολυμπιακό έχεις να μας πεις τίποτε;'' και φαινομενικά θα έχει δίκιο. Αν όμως διαβάσει προσεκτικά το παρακάτω δημοσίευμα, ίσως καταλάβει το πού το πάμε.
 

 
Μια συνέντευξη που δεν μεταδόθηκε ποτέ διότι η διοίκηση του ΣΚΑΙ απείλησε να την κόψει στον «αέρα» Κι ενώ ο άτακτος νεαρός γόνος ήταν μέσα στο στούντιο του ΣΚΑΙ με τον Νίκο Ευαγγελάτο έτοιμο να του πάρει αποκλειστική συνέντευξη… η διοίκηση του σταθμού απειλούσε τον δημοσιογράφο ότι αν βγουν στον «αέρα» θα ρίξει μαύρο και θα διακόψει την εκπομπή! Το παραπάνω περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες και στάθηκε αιτία να ξεχειλίσει το ποτήρι! Ήταν γνωστό ότι οι σχέσεις των δυο πλευρών ήταν ταραγμένες… Το τελευταίο διάστημα όμως είχε επιτευχθεί ανακωχή με στόχο να τελειώσει ομαλά η σεζόν. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και η σύγκρουση του Νίκου Ευαγγελάτου με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ έφθασε στα άκρα μετά και το τελευταίο συμβάν με τον υιό Μπαλτάκο να περιμένει στο στούντιο για να ξεκινήσει η συνέντευξη. Εκεί όμως ο δημοσιογράφος – αναγκαστικά, μετά τις απειλές ότι η εκπομπή θα κοπεί στον «αέρα» – υποχώρησε και ακύρωσε τη συνέντευξη με τον ατίθασο νέο… Η σύγκρουση πλέον ήταν αναπόφευκτη. Η ανακωχή πήγε περίπατο και το κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών ήταν εξαιρετικά τεταμένο… Η συνέχεια είναι γνωστή: την Τρίτη του Πάσχα πραγματοποιήθηκε η γνωστή σύσκεψη (που αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση) και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας με τον δημοσιογράφο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι λόγοι για τους οποίους η διοίκηση του σταθμού δεν ήθελε να μεταδοθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι άλλης τάξης θέμα… και συνειδητά αποφεύγουμε να το θίξουμε.
 
Δίνουμε βάση στη ''σημείωση'', στο τέλος του κειμένου.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι λόγοι για τους οποίους η διοίκηση του σταθμού δεν ήθελε να μεταδοθεί η συγκεκριμένη συνέντευξη είναι άλλης τάξης θέμα… και συνειδητά αποφεύγουμε να το θίξουμε.
 
Ποιοι να'ταν άραγε αυτοί οι λόγοι; Μήπως έχουν να κάνουν με την οπαδική ιδιότητα του υιού Μπαλτάκου; Μήπως δηλαδή δεν ήθελε ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος να ακουστούν από το κανάλι του κάποια πράγματα που σχετίζονται με την Μπύρα 13 και το Φορέα της τρεχάλας, με τον οποίο τα λένε μια χαρά οι δύο πλευρές (Αλαφούζος-οργανωμένα λαγουδάκια);
 
Ρε Ευαγγελάτε, δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Πάρε πρώτα την άδεια του Βασιλαρά...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχαχα!!! Τραγελαφικά πράγματα και εκρήξεις δημοκρατίας στο κανάλι του Αλ Αφούζ! Πριν από λίγο καιρό είχαμε τη δημοσιοποιημένη ανακοίνωση του σταθμού, που απολογούμενη στον Τράκη, διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται ξανά κανείς δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ να τον θίξει. Μια ανακοίνωση που φανερώνει έναν άκρατο παρεμβατισμό στην "ανεξάρτητη" δημοσιογραφία. Και φυσικά τον σαγόνια να κάνει ΚΟΚΟΚΟ... Να μας ζήσουν οι βάζελοι δημοκράτες!!!