ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ''ΜΠΕΛΛΟΣ''



Από το επίσημο site του συνδέσμου, αντιγράφουμε την ανακοίνωση του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νεάπολης ''Μπέλλος'' 1963.
 

 
Ο Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΠΑΔΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝΕ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ.
Υ.Γ.1 ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΛΛΟΙ.
Υ.Γ.2 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.
 
Το ποιοι είναι αυτοί που κάνανε τη δουλειά που σύμφωνα με τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το είδαμε προχθές. Όσο για το ''μπράβο στη Θύρα 13 που φοράει παντελόνια'', με μέτρο τα κωλογλειψίματα. Διαβάζουν και παιδιά ρε ανώμαλοι.
 
Ελπίζω οι ελάχιστοι γαύροι που ακόμη κοιμούνται, να ξυπνήσουν έστω τώρα...

Σχόλια

Εικόνα Nikea-red or dead

Μετα απο τους Βγαινοπουλους και τις χορηγιες μετα απο τα πριμ του Πατερα σε παιχτες του Παοκ μετα απο τοσα αλλα που εχουν συμβει ηρθε και αυτο να μας κανει να φωναξουμε πιο δυνατα....ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΡΕΕΕ !!!!

Εικόνα Sandokan

Διαβαζω τον τιτλο του αρθρου και λεω απο μεσα μου η ανακοινωση θα λεει "μαλακες τι ξεφτυλικια ειναι αυτα με τα κολλητιλίκια με τους βαζελους ξεκολλατε".Αλλα οχι.Το αντιολυμπιακο μετωπο ειναι πιο ενωμενο απο ποτε.Κριμα που λείπει και η κουλα.Επισης κατι οχι και τοσο ασχετο.Λογω σπουδών μενω στη μπουγατσουπολη και επειδη δουλευω κιολας σε ενα εστιατοριο (παρεπιπτοντως απτα 12 ατομα που δουλευουν οι 4 ειναι μπαοκ οι 2 αρειανοι οι 2 δεν ασχολουνται και ειμαστε 4 ΓΑΥΡΟΙ) σημερα συζητουσαμε για τον τελικο , την αδελφοποιηση ποα - μπαοκ σε χαλαρο κλιμα και πεταγεται ενας μπαοκτζης και λεει το εξης:"Ρε μαλακες αξια μας δινετε με το να ασχολειστε μαζι μας".Το σκεφτηκα ισως λιγο παραπανω αποσο πρεπει και καταλαβα οτι παιζει και να χει δικιο.

Εικόνα savvas gridlock

E προφανώς θα υπάρχουν και σοβαροί Παοκτζήδες. Κουράγιο εκεί στη λαλαδούπολη. Πάρε και κάνα βουλοκέρι για τα αφτιά, θα το χρειαστείς με όσα ακούς...

Εικόνα red7neck

Οι αδερφές του Βορρά έγιναν ένα με τις αδερφές του Νότου!

Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό! Πουτάνες ήσασταν, είστε και θα είστε!

Όσο για τα παντελόνια που φοράνε οι λαγοί τα έχουμε δει! Μόνο να βρίζετε νεκρούς και να κυνηγάτε κανένα ανήλικο! Διαφορετικά ο ένας ψάχνει ακόμη μηχανάκια και ο άλλος κολυμπάει στο Πειραιά με μπρατσάκια, σιχάματα!

ΥΓ: Μόνοι μας και όλοι σας ρουφιάνοι

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σάββα το παρεξήγησες το θέμα. Όλοι οι αντικειμενικοί γνώστες μιλάνε για πρόοδο ανάμεσα στο οπαδικό κίνημα. Δεν ξέρουν αυτοί; 29 αντικειμενικοί δημοσιογράφοι συνιστούν love. Αυτοί ξέρουν...