ΟΞΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟ



Στη σημερινή LIVE SPORT διαβάσαμε τα παρακάτω.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 3-5-2014
 

 
Δεν υπάρχει σάλιο στον ΠΑΟ και απαιτείται άμεσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3 εκ. ευρώ. Αυτό το μαθαίνουμε τώρα, λίγες μέρες μετά την απόφαση της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ''κόκκινης'' ΕΠΟ να δώσει ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΑΡΑΤΥΠΑ άδεια στον ΠΑΟ, ώστε να παίξει του χρόνου Ευρώπη. Εμείς τα λέγαμε πριν πάρουν άδεια, αλλά και αφότου πήρανε. Η αλήθεια για την οικονομική κατάσταση μιας ανώνυμης εταιρείας αποτυπώνεται στους ισολογισμούς της, από τους αρμοδίους ορκωτούς λογιστές και όχι από τον κάθε τυχάρπαστο-εντεταλμένο ΑΡΔ, που αναπαράγει τα non papers του Βασιλαρά. Για να πληρωθούν οι διακανονισμοί στον ΠΑΟ, απαιτούνται άμεσα χρήματα. Άλλος τρόπος πλην της ΑΜΚ, δεν υπάρχει. Προφανώς αυτή είναι η αιτία που ανακοινώθηκε τόσο νωρίς φέτος η έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας στη Λεωφόρο για την επόμενη χρονιά, αλλά το θέμα είναι άλλο. Εμείς θυμόμαστε το τι είχε πει ο κύριος Γιώργος Δημητρίου (γιος της γυναίκας του sir Manos Mavrokoukoulakis, για να μην ξεχνιόμαστε) στο σεμινάριο της ΕΠΟ.
 
Η κάθε ΠΑΕ οφείλει να μπορεί να αποδείξει ότι θα λειτουργεί και για τον επόμενο χρόνο. Ένα δάνειο που θέλει να πάρει, πρέπει να έχει ήδη πιστωθεί. Δεν λαμβάνεται υπόψη το... “θα πάρουμε δάνειο”! Οι αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου θα πρέπει να έχουν γίνει! Δεν αρκεί η εξαγγελία της αύξησης.
 
Ο ΠΑΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ PLAY OFF; ΛΕΓΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ;
 
Η κωλοτούμπα, της κωλοτούμπας, ω κωλοτούμπα. Από την ''κόκκινη'' ΕΠΟ, έτσι; Μην ξεχνιόμαστε...

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Εικόνα apostolos gaganis

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΡΥΨΟΡΧΙΑ ή ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
τί είναι; πού οφείλεται; πώς εκδηλώνεται; υπάρχει θεραπεία;

Κρυψορχία κατ΄αρχάς λέγεται η απουσία όρχεων από το όσχεο ( ΑΡΔσακούλα ). Είναι η πιο συχνή από γεννησιμιού ανωμαλία των όρχεων στους άνδρες ( 1% ) και οφείλεται σε διάφορα αίτια κατά την εγκυμοσύνη. Αν 3 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού, δεν κατέβουν οι όρχεις κάτω στη θέση τους αλλά παραμείνουν στην κοιλιά, τότε η πάθηση θεωρείται βέβαιη και αντιμετωπίζεται χειρουργικά. Αν δεν αντιμετωπιστεί, το παιδί θα παρουσιάσει μεθαύριο αζωοσπερμία ( νεκρό σπέρμα, δηλ. χωρίς σπερματοζωάρια ) ή τερατοσπερμία ( βλαμμένο σπέρμα, δηλ.σπερματοζωάρια κουτσά, στραβά κι ανάποδα ) καθώς και σοβαρότερες αρρώστιες των όρχεων σαν ενήλικας.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΡΥΨΟΡΧΙΑ
Είναι η περίπτωση εκείνη όπου το άτομο εμφανίζει, αντί για νεκρό ή βλαμμένο σπέρμα, ΝΕΚΡΗ Ή ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΜΗ, ΣΚΕΨΗ. Οι άρρωστοι αυτοί με άλλα λόγια, είτε δεν σκέφτονται ΚΑΘΟΛΟΥ είτε σκέφτονται μ΄ένα δικό τους τρόπο, στρεβλό, βιτσιόζικο και ΑΣΧΕΤΟ με την πραγματικότητα. Ζουν επομένως σ΄ένα ΔΙΚΟ τους ΚΟΣΜΟ, τον οποίο και διαρκώς επιζητούν. Οι πρώτοι λέμε ότι παρουσιάζουν ΑΝΟΙΑ, ενώ οι δεύτεροι ΠΑΡΑΝΟΙΑ.

Η πνευματική κρυψορχία είναι στις μέρες μας πιο γνωστή με την ονομασία ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ( πώς λέμε νόσος των τρελών αγελάδων;) και η λειτουργική βλάβη των εγκεφαλικών κυττάρων στους πάσχοντες είναι τις περισσότερες φορές μόνιμη και μη αναστρέψιμη. Η νόσος αφορά κυρίως σιχαμερούς λαγοβάζελους, κομπλεξικούς μελανόλευκους του βορά και αειπενθούντες κιτρινόμαυρους. Κατά την επικρατέστερη θεωρία, οφείλεται στην ολέθρια επίδραση στα θύματα, δύο παραγόντων. Ο ένας είναι Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΙΤΛΟΠΕΝΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, και ο άλλος Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ΄΄ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΕΧΝΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ Ή ΄΄ΛΟΓΙΚΗ΄΄ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΥΝΗΡΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΑΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ( φταίει η παράγκα του Κόκκαλη, του Μαρινακη με όλα τα συμπαρομαρτούντα κ.λ.π. ). Οι λόγοι για το τελευταιο τούτο, ειναι πάλι δύο: Ο πρώτος είναι για να τους εκμεταλλεύονται οικονομικά. Και ο δεύτερος, για να εξυπηρετουν τ΄αφεντικά των ομάδων που στηριζουν. Έτσι, λένε στους πνευματικά κρυψόρχεις αναγνώστες/ακροατές/θεατές τους, Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΚΟΥΣΟΥΝ.

Τα συμπτώματα της νόσου είναι η εμμονή σε ψεύτικες εντυπώσεις και συμπεράσματα, ο αβάσιμος μεγαλοϊδεατισμός, η συνεχής εκτόξευση λάσπης κατά του Ολυμπιακού και του εκάστοτε προέδρου του, η τάση για εμετικές συμμαχίες ενάντια στον κοινό ΄΄εχθρό΄΄, η προβολή γελοίων δικαιολογιών για τις αποτυχίες των ομάδων τους και η συστηματική δημιουργία ελπίδων για κάτι ΜΕΓΑΛΟ, που οσονούπω έρχεται και...ποτέ δεν φθάνει. Στα τελικά στάδια, παρατηρείται πλήρης πνευματική εξαθλίωση και νοητική παράλυση.

Η θεραπεία εξαρτάται από το IQ του αντιΟλυμπιακού οπαδού, ΠΡΙΝ από την εμφάνιση της νόσου και τον χρόνο έκθεσης του στους παράγοντες που αναφέρθηκαν. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει θεραπεία. Η πνευματική κρυψορχία - ειδικά επί Μπαοκτζήδων - είναι ΑΝΙΑΤΗ. Μερικοί άρρωστοι ξεφεύγουν και ανανήπτουν, έστω μερικώς. Λίγοι πάντως. Μόνη διέξοδος είναι να τους πεις τα σύκα - σύκα και τη σκάφη - σκάφη και ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΧΡΗΜΑ. ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΟΝΕΔΑ! ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΟΪΔΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ! ΔΥΣΚΟΛΟ...ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ...

Α Ρ Α : Μηηη...χολοσκάτε όλοι εσείς οι αντιΟλυμπιακοί! Το νόσημά σας είναι πρακτικά ΑΝΙΑΤΟ. Το ΄΄πήδημα΄΄ που σας κάνει τόσα χρόνια ο Θρύλος, θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Μάθατε στο ψέμα και στη στέρηση. Τελικά φαίνεται να σας αρέσει κιόλας Η ΠΕΙΝΑ. Μαζόχες... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ λοιπον από τώρα, για τη...φάπα της επόμενης χρονιάς. Ξέρετε σεις. Σε γοναταγκωνιαία θέση κι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

Εικόνα ΔΙΑΣ

Ας ειμαστε έτοιμοι για πρωταφανη πολεμο κατα του ΘΡΥΛΟΥ. Οσοι δεν αντεχουν σπιτι τους....