ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΣΑΤΣΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ''



Είδαμε πριν λίγο την ποινή που επέβαλε η ''χούντα του γαύρου'' στα δύο συνεταιράκια, το λαθρέμπορα Αλαφούζο και το σωματέμπορα της ρωσικής μαφίας Σαββίδη. Να θυμηθούμε λίγο το τι ακριβώς έγινε στο κοτέτσι της Λαγοφλώρου, που για να μην ξεχνιόμαστε, ανήκει στο Δήμο Αθηναίων; Βάζουμε άλλο ένα βίντεο.
 
 
 
Γέμισε λοιπόν το Internet από χθες με ''αυθόρμητα'' άρθρα και σχόλια από κάτω για επικείμενη βαριά τιμωρία ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Οι περισσότεροι αρθρογράφοι είχαν σίγουρη την αφαίρεση βαθμών από την πρώτη στιγμή, με το που κλήθηκαν σε απολογία οι δύο κρατικοδίαιτες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το παραμύθι ήταν ''βρήκε την αφορμή που έψαχνε ο Μαρινάκης, που ελέγχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, να τελειώσει τους ανταγωνιστές του. Θα τιμωρήσει ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, θα στείλει Ατρόμητο ή Αστέρα στα προκριματικά του Champions League και έτσι θα σιγουρέψει για μία ακόμη χρονιά το φιλέτο του market pool, που θα το πάρει όλο για πάρτη του''. Αυθόρμητα διακινούσαν αυτό το παραμύθι οι διάφοροι ''αντικειμενικοί'' και ''αγανακτισμένοι με τη διαφθορά του ελληνικού ποδοσφαίρου'' δημοσιογράφοι, έτσι; Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Τη δουλειά τους κάνανε οι άνθρωποι, για να ''ενημερώσουν'' τον κόσμο. Ο ''σαγόνιας'' στη ''ΔΙΚΗ'' εμφάνισε την Αντριάνα Μαραγκού, αυτήν που κυνηγούσε τον Κουκούλα στο ΟΑΚΑ και έκτοτε συχνάζει στην Τατιάνα και την Χριστίνα στις μεσημεριανές εκπομπές, να μας πει ότι είδε πούλμαν γεμάτο επιβάτες με full face, οι οποίοι πήγαιναν στη Λεωφόρο δίχως συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Βγαίνει λοιπόν η ποινή. Πώς την υποδέχονται τα έγκριτα και πάνω από όλα αντικειμενικά sites;
 
 
Ο τίτλος της ανάρτησης ψηλά επάνω είναι ''πάλι καλά''. Πανηγύρια δηλαδή από το συγκρότημα στο οποίο παραμένει μέτοχος ο λαθρέμπορας.
 
 
To vazeletta του φοροφυγά Οντόνι, με όλα τα καλά πράσινα παιδιά που βαράνε προσοχές στο Φορέα της Μπύρας 13 και διακινούν όλα τα non papers του Βασιλαρά, μας λέει πως ο ΠΑΟ θα πληρώσει ακριβά την καλή του πρόθεση να φιλοξενηθούν οπαδοί της αντίπαλης ομάδος στο γήπεδό ''του''. Με λίγα λόγια η ποινή ίσως να είναι και αυστηρή. Μπορεί να αδικήθηκε η Πανάθα, έτσι;
 
 
''Aπέφυγαν τα χειρότερα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ'' σύμφωνα με το sport24. Μαθαίνουμε μάλιστα πως υπάρχει δυσφορία στον ΠΑΟ επειδή ''είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως τα επεισόδια ξεκίνησαν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, άρα δεν έπρεπε να φάει μεγαλύτερο πρόστιμο ο ΠΑΟ''. Όλα αυτά από το μέσο που πριν λίγες μέρες φιλοξενούσε αποκλειστική συνέντευξη του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου. Καθόταν δηλαδή στο γραφείο του ήσυχος ήσυχος ο κύριος Κωνσταντινίδης, έψαχνε να βρει κάνα θέμα για την ιστοσελίδα και του'ρθε ρε παιδί μου, έτσι πάνω στην τρέλα του, να πάρει ένα τηλέφωνο τον πρεζ...ε τον κύριο Γιαννακόπουλο θέλω να πω, για να του ανοίξει αυτός την καρδιά του και να του εκμυστηρευτεί τα σχέδιά του για τον μπασκετικό ΠΑΟ, τα οποία δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν άλλον. ''Αυθόρμητα'' πράγματα...
 
 
Το site που έχει την ίδια ιδιοκτησία με το sport24, δεν κάνει την παραμικρή κριτική στην απόφαση.
 
 
Το μόνο site που κάπως, επιδερμικά κι επιφανειακά, ασκεί κριτική στη ΓΕΛΟΙΑ απόφαση. Όχι ευθέως. Με μπηχτές και αποσιωπητικά. Κάτι είναι κι αυτό, σε σχέση με τα υπόλοιπα.
 
Φανταστείτε όλα τα παραπάνω να γίνονταν σε ματς του γαύρου. Φανταστείτε να έτρωγε αυτήν τη γελοία ποινή ο Ολυμπιακός και να έβγαινε το παρακάτω ρεπορτάζ από ''κύκλους'' της ΠΑΕ ΠΑΟ του ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ Αλαφούζου. Θα είχε ''πέσει'' τώρα το Internet με ''αυθόρμητες'' αναρτήσεις και εξ ίσου ''αυθόρμητα'' σχόλια από κάτω, ναι ή όχι; Όλοι εσείς που προεξοφλούσατε ''εξοντωτικές ποινές στους εχθρούς του Μαρινάκη'' από την ''κόκκινη'' ΕΠΟ και την ''κόκκινη'' Superleague, πού είστε τώρα να πείτε ένα ''κάναμε λάθος''; Εσείς δεν θέλετε να μας πείσετε να πετάξουμε τα οπαδικά γυαλιά και να τα βλέπουμε όλα ''αντικειμενικά''; Αυτή είναι η ''αντικειμενικότητά'' σας; Η δημοσιογραφία με τα non papers του Βασιλαρά; Eσείς δεν τσαμπουνάτε το παραμύθι ''ο Μαρινάκης ελέγχει τα πάντα στο παρασκήνιο, όποτε θέλει κάτι από την Αθλητική Δικαιοσύνη το παίρνει''; Πού είστε τώρα να πείτε ''εδώ έγινε κάτι άλλο από αυτό που πιστεύαμε ότι θα γίνει''. Δεν θέλουμε να βγείτε να πείτε ''όλα όσα λέγαμε για το Μαρινάκη ήταν λάθος''. Δεν θέλουμε να βγείτε να πείτε ότι ''τέτοια επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο, δεν έχουν ξαναγίνει στο Καραϊσκάκη. Αν γίνονταν εκεί, θα λέγαμε πολύ χειρότερα πράγματα''. Αυτά τα λέμε εμείς, τα ''καμμένα μυαλά'' που λέει και ο κυρ-Τάσος ο Νικολογιάννης, που τον κάνανε και αυτοκόλλητο παλιότερα τα παιδιά του Φορέα και τώρα έχει γίνει ο ίδιος αυτοκόλλητός τους. Θέλουμε να είστε συνεπείς ως προς τις δικές σας αρχές. Να πείτε εδώ ό,τι λέτε για τον Ολυμπιακό, άσχετα αν κατά τη δική μας γνώμη αυτά που καταλογίζετε στον Ολυμπιακό είναι αστεία και διυλίζετε τον ολυμπιακό κώνωπα, καταπίνοντας την αντιολυμπιακή κάμηλο. Θα το κάνετε; Όχι βέβαια. Γιατί;
 
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ, ΤΟΥ ΚΗΦΗΝΑ.
 
Γι'αυτό. Κι επειδή όπως έχετε καταλάβει έχουμε πρόσβαση σε εφημερίδες παλαιότερων ετών, η μόνη περίοδος που συνέβαιναν αντίστοιχα φαινόμενα, δηλαδή απανωτά σκάνδαλα για ΠΑΟ-ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ταυτόχρονα ακατάσχετη φημολογία για ''εύνοια του Ολυμπιακού από τα κέντρα αποφάσεων'', δίχως κανένα στοιχείο εναντίον μας, ήταν η Χούντα, με τον Θρύλο του τιτάνα ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ. Η ιστορία επαναλαμβάνεται και πάντοτε αυτό γίνεται ως φάρσα. Και τι φάρσα, ε; Ανέκδοτο όπως αυτή η φωτογραφία.
 
 

 
Σε λίγο καιρό θα ξεχαστούν όλα αυτά. Θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα, θα πάρει κάνα ανύπαρκτο πέναλτυ ο Ολυμπιακός (που όποτε έχει συμβεί κάτι τέτοιο, εμείς το λέμε πρώτοι από εδώ, εμείς τα ''καμμένα μυαλά''...) και θα αρχίσει το πανηγύρι των ''αντικειμενικών'', των αντιολυμπιακών και των ''ντροπιασμένων'' γαύρων του ''αλλιώς μάθαμε τον Ολυμπιακό''. Γαμημένη Χούντα των κωλο-ΜΜΕ, των μηρυκαστικών του Φορέα και των βαζελόγαυρων...

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ( ΙQ ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Απο την αρχη, ξεκαθαριζω 3 πραγματα. Το πρωτο ειναι οτι, φυσικα, δεν γινεται να καταπιαστω παρα μονο μ΄ενα μικρο αριθμο τετοιων προσωπων. Το δευτερο, οτι η βαθμολογια του καθενος ειναι κατι το δυναμικο, αφου μπορει να ΄΄παιξει΄΄ π.χ. αναλογα με τις εξελιξεις. Και το τριτο, οτι οι κρινομενοι αξιολογουνται με βαση το εργο τους, τα πραττομενα τους και οχι προσωπικα σαν ατομα ή εξωαθλητικα. Εχουμε λοιπον:

Με τη χρηση ορισμενων tests προσδιοριζεται το ΙQ των ανθρωπων. ΙQ ειναι τα αρχικα του Intelligence Quotient, κατα λεξη πηλικον ευφυιας ή δεικτης νοημοσυνης ( ΔΝ στο εξης ). Το πηλικον αυτο ΄΄βγαινει΄΄, αν διαιρεσουμε χοντρικα την πνευματικη ηλικια του ανθρωπου με τη βιολογικη του ηλικια και ο,τι βρουμε το πολλαπλασιασουμε επι 100. Αν π.χ. καποιο ατομο βρεθει με τα ειδικα tests να εχει πνευματικη ηλικια 5χρονου και ειναι οντως 5 ετων παιδι, τοτε λεμε πως εχει ΔΝ 5/5 δηλ.1 Χ 100 = 100. Αν ομως εχει ηλικια 30 ετων, τοτε ο ΔΝ του ειναι 5/30 δηλ. 0,17 περιπου Χ 100 = 17.

Τα αποτελεσματα των μετρησεων μεχρι σημερα εχουν δειξει οτι ο μεσος ανθρωπος εχει ΔΝ γυρω στο 100. Οποιος βρισκεται πανω απ΄το 100, θεωρειται λιγο ή περισσοτερο ευφυης απ΄το μεσο ορο, ενω οποιος βρισκεται κατω απο το 100, λιγο ή περισσοτερο στερουμενος επαρκους νοημοσυνης, ευφυιας. Δυο πινακες που βοηθανε, ειναι οι παρακατω:

ΔΝ

ανω του 140 = ιδιοφυια/μεγαλοφυια = ελαχιστοι ανθρωποι
130+ = πολυ υψηλη νοημοσυνη = 2,2% των ανθρωπων
120 - 129 = υψηλη νοημοσυνη = 6,7%
110 - 119 = υψηλος μεσος ορος = 16,1%
90 - 109 = μεσος ορος = 50%
80 - 89 = χαμηλος μεσος ορος = 16,1%
70 - 79 = οριακη νοημοσυνη = 6,7%
κατω του 70 = πολυ χαμηλη νοημοσυνη = 2,2% των ανθρωπων
--------------------------------------------------------
Ελαφρα πνευματικη καθυστερηση ΔΝ = 50 - 75
Μετρια πνευματικη καθυστερηση ΔΝ = 35 - 55
Σοβαρη πνευματικη καθυστερηση ΔΝ = 20 - 40
Πολυ σοβαρη καθυστερηση ΔΝ = κατω απο 20 - 25
--------------------------------------------------------

Τα προσωπα λοιπον της αθλητικης και ειδικοτερα της ποδοσφαιρικης επικαιροτητας που επιλεγω, προκειμενου να καθορισω σημερα τον ΔΝ τους και οπως τουλαχιστον τον εκτιμω με βαση οσα βλεπω, ακουω ή διαβαζω απο αυτα, ειναι - τί αλλο; - 11, τα εξης: Αλευροπουλος, Βασιλοπουλος, Καρμοιρης, Κατσαρος Α., Νικολακοπουλος, Καζναφερης, Γρηγορακης Μ., και...ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΟΥΪΤΗΣ, ΙΒΑΝ, ΚΟΛΚΑΣ.

1. Αλευροπουλος, Καρμοιρης, Κατσαρος, Καζναφερης, Νικολακοπουλος: ΔΝ γυρω στο 100. Κατατασσονται επομενως στο μεσο ορο των ατομων. Ο Νικολακοπουλος πιο σιγουρα και ο Καζναφερης ενδεχομενως, ΄΄τσιμπανε΄΄ προς τα πανω. Ο δευτερος...πονηρουτσικος. Αλλα και ο πρωτος...πιτσουλα, που υπεραυτοπροστατευεται.
2. Βασιλοπουλος: ΔΝ γυρω στο 80 με 89, δηλ. χαμηλος μεσος ορος νοημοσυνης. Το προσωπειο του...πολιτισμενου, λογικοφανους δημοσιογραφου, δεν ξεγελαει. Οι συχνες εκρηξεις του αποκαλυπτουν οχι μονο καταπιεσμενη ( αδικαιολογητη ) οργη, αλλα και ηπιο ελλειμμα επαρκους ευφυιας. Κλασικος ΄΄αιματωδης΄΄ τυπος.
3. Γρηγορακης Μ.: Δεν τον ηξερα πριν λιγο καιρο. Τον εμαθα ομως και διαπιστωσα ποση αληθεια κρυβει το ΄΄ εξ ονυχος τον λεοντα΄΄. Δεν τον ξεχναω, συνεπως. Ανθρωπος που συγχεει σκοπιμα ( για να κανει οπαδικο; χιουμορ ) εννοιες οπως: Σχολειο - παιδια - σεισμος στην Κεφαλονια - ερειπια - σφυριχτρα - καταπλακωση - πιθανος φριχτος θανατος, εκτος απο αμοραλιστης ειναι και ψιλοκρετινος. Του δινω ΔΝ 40 - 45 με το ζορι.
4. ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ισως ξενισω, αλλα θα του δωσω αρχικα πολυ υψηλοτερο ΔΝ απο οσο ισως περιμενουν αρκετοι. Σαφεστατα πανω απο 100, μπορει και...110, 120...Πλησιαζουμε δηλ. στα ορια της...ιδιοφυιας. Και πραγματι, πώς αλλιως να βαθμολογησω καποιον που τον λατρευουν τοσο πολυ οι βαζελοι και γενικοτερα οι αντιΟλυμπιακοι και τον ...εχθρευονται τοσο οι γαυροι, αφου ετσι, ταχει καταφερει και ΟΛΟΙ σχεδον τον διαβαζουν, τον βλεπουν ή τον ακουνε... Αρα ειναι πολυ πετυχημενος ΄΄επαγγελματικα΄΄. Ομως... υπαρχει και το ομως. Λεει και γραφει ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ο ατυχης. Πολλες. Παραποιει, αποσιωπα, διογκωνει αφυσικα ή υποβαθμιζει σκοπιμα τα γεγονοτα, κοβει και ραβει την πραγματικοτητα κατα το συμφερον του, κοντολογις κανει ασοβαρα πραγματα, ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Προκειται επομενως για εναν ΙΔΙΟΦΥΗ ΒΛΑΚΑ. Και μη μου πειτε οτι αυτες οι δυο εννοιες κονταροχτυπιουνται, αφου και΄γω θα σας ρωτησω: Γιατι; Δεν υπαρχει π.χ. ασπροπρασινη ρομπα; Ενεργητικος και παθητικος ταυτοχρονα εραστης;
5. ΤΟΥΪΤΗΣ: Επισημαινω οτι τον κρινω μονο σαν προεδρο του βαζελου. Ετσι, τον κατατασσω λιαν επιεικως στο 16% περιπου των ανθρωπων, δηλ. τον βαθμολογω με ΔΝ γυρω στο 80 ( χαμηλος μεσος ορος, εως και οριακος για πνευματικη υστερηση ). Η ολη συμπεριφορα του, η στρατηγικη του, τα μεσα που χρησιμοποιει, οι αποφασεις του, δειχνουν ανθρωπο με περιορισμενη νοημοσυνη, κατευθυνομενη απο μισαλλοδοξια , προσωπικα παθη και ΜΙΣΟΣ ειδικα κατα του Μαρινακη. Δεν δειχνει καμια διαθεση να βοηθησει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το ποδοσφαιρο και το μονο που τον νοιαζει ειναι ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ, αδιαφορωντας αν με τα οσα ΄΄σκαρφιζεται΄΄ και κανει, ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ. Γιαυτο και δεν τον θεωρω μονο ως πνευματικα υστερουντα, αλλα και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
6. ΙΒΑΝ: Του δινω ιδιο βαθμο ΔΝ με εκεινον του Τουίτη. Δεν ξερω τί κανει σαν επιχειρηματιας, αλλα σαν προεδρος του ΠΑΟΚ, αποτυγχανει οικτρα. Παιρνει συνεχεια λανθασμενες αποφασεις. Ισως λογω απειριας και κολοκυθοειδων συμβουλων. Οταν ζηταει ΄΄κεφαλι΄΄ στο τιμονι της ομαδας του με ΑΓΓΕΛΙΑ, αυτο φτανει για του λογου το αληθες. Αγεται και φερεται στην ουσια απο τους σκληροπυρηνικους οπαδους. Κανει προεκλογικες γελοιοτητες με δαυτους, συναπτει παρορμητικα συμμαχιες με ατομα πουχουν ΄΄το δηλητηριο στην ουρα΄΄ τους, διαλυει συστηματικα την ομαδα του κι ομως ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...Ε! ΔΝ γυρω στο 80 και πολυ του ειναι...

Αφησα σκοπιμα τελευταιο και αβαθμολογητο τον κ. Σ. ΚΟΛΚΑ, γιατι γραφοντας αυτη τη ...σχολιαρα, σκεφτηκα να εισαγαγω μια νεα παραμετρο αξιολογησης των πραττομενων και πεπραγμενων αυτων των 4 προσωπων για τα οποια κανω εκτενεστερα λογο. Συγκεκριμενα, εγκαινιαζω απο σημερα ενα νεο δεικτη, καλη ωρα οπως το ΙQ ( ή ΔΝ ), τον ΜΙ δηλ. τον MASTURBATION INDEX ή ελληνιστί ΔΕΙΚΤΗ ( πνευματικου ) ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ ( ΔΑ )... Θα θεωρησω λοιπον οτι ο μεσος ανθρωπος εμφανιζει ΔΑ γυρω στο 100, κανει με αλλα λογια που και που καμια μαλακια...Οσο πιο κατω απ΄το 100 κατεβαινουμε, τοσο λιγοτερες και μικροτερες μαλακιες κανει το ατομο. Βαθμος μηδεν ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φυσικα, αφου και οι ΑΓΙΟΙ ( τουλαχιστον αρκετοι ) σε καποια φαση της επιγειας ζωης τους, ειχαν διαπραξει...τα σχετικα τους. Και αντιστοιχα, οσο ανεβαινει η βαθμολογια πανω απο το 100, τοσο περισσοτερες ή/και μεγαλυτερες μαλακιες κανει το ατομο, με...οριο το 140 ( = αρχιμαλ...). Οπως αντιλαμβανομαστε ολοι, οι δεικτες ΔΝ και ΔΑ μπορει να συμβαδιζουν, μπορει ομως και ναναι αντιθετοι μεταξυ τους. Με αλλα λογια, μπορει ναχουμε καποιον που να μην ειναι...΄΄αστερι΄΄ ρε παιδι μου στο μυαλο, αλλα και να μην κανει πατατιες, ναναι σωστος, τιμιος και προσεκτικος, οπως και ναχουμε καποιον που ναναι λαμπρος μεν σαν μυαλο, αλλα μαλακας ολκης σ΄αυτα που ΚΑΝΕΙ. ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΦΑΣΗ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ή ΓΡΑΦΕΙ.

Ετσι, κατοπιν ολων αυτων των...συνταρακτικων, δινω επι τελους τη βαθμολογια του ΔΑ στα προσωπα που απαντες περιμενετε, χωρις να εξηγησω το γιατι, μιας και ολοι σας ξερετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ. ΤΟΥΪΤΗΣ = 130 ( πολυ υψηλος ΔΑ ), ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ = 120 ( υψηλος ΔΑ ), ΙΒΑΝ = 120 ( ΣΣ. Του βρισκω...ελαφρυντικα ).

Τελειωνω με τον κ. Σ. ΚΟΛΚΑ: Για τον κυριο, βρισκω μεγαλες δυσκολιες στη εξευρεση βαθμολογιας που να του ταιριαζει ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΕΙΚΤΕΣ! Ο λογος απλος, αφου υστερα απο προσεκτικη μελετη διαπιστωσα οτι αντι για εγκεφαλο, η κρανιακη του κοιλοτητα περιεχει σε ολο της το βαθος και εκταση μια στοκωδη, καφεοειδη μαζα, λιαν αποκρουστικης οσμης...Αντιλαμβανεστε λοιπον οτι στην περιπτωση του ειναι αδυνατον να γινουν οποιεσδηποτε μετρησεις και η επιστημη πλεον - ανημπορη - σηκωνει με απελπισια τα χερια της ψηλα...

Εικόνα Chief Bromden

Μεταξύ μας κ. Απόστολε δεν μου το βγάζετε από το μυαλό πως έχετε πρόσβαση στα πιο σκοτεινά και μυστικά αρχεία της STASI, από πιο βαθύ υπόγειο πειραματικών ερευνών προέρχεται η παραπάνω αναφορά; σε τι τερατώδη πειράματα πήραν μέρος τα παραπάνω ατυχή πειραματόζωα για να έχουμε τα συγκεκριμένα αποτελέσματα IQ στο πιάτο μας;;;
Απέδρασαν από το πρόγραμμα ή αφέθηκαν ελεύθεροι για να πειραματίζονται με το δικό μας IQ;

Όσο για τον Κόλκα είστε αυστηρός,δεν ευθύνεται ο ίδιος... κατά την διάρκεια του πειράματος από αβλεψία νεαρός ειδικευόμενος αφού αφαίρεσε τον εγκέφαλο του τον τοποθέτησε σε στενό δοκιμαστικό σωλήνα αντί σε ευρύχωρη γυάλα, αναγκαστικά επανατοποθετήθηκε με μορφή κεμπάπ...

Εικόνα apostolos gaganis

Eχω αφησει μερικους ενδιαφεροντες τυπους στην ΄΄απέξω΄΄, λογω χρονου, κοπωσης και ανεπαρκων επι του παροντος στοιχειων. Μην ανησυχεις ομως Τσιφη. Θα περασουν οπωσδηποτε και του λογου τους απ΄την ΄΄ιερα εξεταση τυπου RATM΄΄. Δεν γλυτωνει κανεις τους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ σωστά όλα αυτά κυρ Απόστολε, αλλά δε μας είπατε το πιο βασικό. Στη μαλακία του Κόλλλλλλλλλλλλλλλλλκα ποια σκέψη τριγυρνάει στο μυαλό του; Τι γένους; Έχει τρίχες στα πόδια; Το οργώνει το κουμάσι;;; Επίσης, στη μαλακία του Κόλλλλλλλλλλλλλλλλλλκα το άλλο του χέρι που βρίσκεται; Το μεσαίο δάχτυλο του άλλου χεριού πού βρίσκεται; Διότι ως γνωστόν, το μεσαίο δάχτυλο βουλώνει τρούπες και ο Κόλλλλλλλλλλλλλλκας, πέραν του ότι έχει πολλές τρούπες, αρέσκεται να τις βουλώνει κιόλας.

Ο Αλ Αφούζ έχει μυαλό 5χρονου. Το μαρτυρά άλλωστε και η φωτογραφία του. Το παιδί φαίνεται αναστατωμένο διότι κάποιος του πήρε το γλειφιτζούρι του.

Υ.Γ. Ρε παιδιά, εσείς του RATM. Πείτε μου σας παρακαλώ, ο Αλ Αφούζ τι σόι άνθρωπος είναι; Θέλω να πω ρε παιδί μου, ο άνθρωπος δε φαίνεται στα καλά του. Μα είναι δυνατόν να εμφανίζεται έτσι ένας επιχειρηματίας; Είναι φανατικός.... άνδρας; Παλιμπαιδίζει; Τι σκατά ρε πούστη; Φρενοβλαβής είναι; Ο πατέρας του δεν τον έδαιρνε καθόλου;

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν σας κατανοω, κυριε...Ποιος ειναι για παραδειγμα ο κ. Αλ Αφουζ, που μου λετε; Εναν μ΄αυτο το ονομα ηξερα ολον κι ολον, δεμενο στο Δρομοκαϊτειο (παραμενει εκει )... Οσον αφορα τον κ. Κολλλλλλλκα τον οποιον αναφερετε, σας πληροφορω οτι δεν υπαρχει κατι σχετικο μ΄αυτο το ονομα στη διεθνη βιβλιογραφια. Κι εψαξα πολυ..Ισως, αν ψαξω για τον Scatocephalus malacobugatsus, στα προϊστορικα ερπετα, μπορει κατι να βρω...Θα σας ενημερωσω οπωσδηποτε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αναμένουμε τας ανακοινώσεις σας δόκτωρα!

Εικόνα yiage

Αυτο θα πει αναρτηση ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!! Εγραψες ΠΑΛΙ Αποστολε!. Αλλα να σε ρωτησω...τον Τουιτη στο MASTURBATION INDEX γιατι δεν τον κατεταξες στο 140 ??? Υπαρχει καποιος λογος που μας διαφευγει εμας που δεν ειμαστε επιστημονες?.

Εικόνα apostolos gaganis

Διοτι, παιδι μου, υπαρχουν παντα περιθωρια ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ( για...υψηλοτερες τιμες ). Ουδεις γνωριζει εξαλλου πού μπορει να φθασει το...μεγαλειο του συγκεκριμενου. ΑΒΒΥΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

Εικόνα ΔΙΑΣ

θα αισθανθω δικαιωση οταν το μαναδικο εντυπο-ραδιοφωνικο-τηλεοπτικο μεσο που θα εχουμε σαν ελληνες φιλαθλοι για ενημερωση θα είναι το ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ! ΟΑΕΔ πουσταραδες.....

Εικόνα yiage

Επειδη τοσα χρονια τους εχουμε πλεον μαθει για τα καλα προσεξτε την φωοτο(capture) που εβαλαν στο sport-fm.gr για την συνεντευξη που εδωσε ο Μαρινακης http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/14/05/09/020537.jpg και εκτος που δειχνει "κακος τυπος" εχει και το κοκκινο πλαισιο με την ενδειξη ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ οποτε διαλεξαν οι τυποι αυτοι το συγκεκριμενο capture εκμεταλλευομενοι και την λεξη MEΣANYXTA που με την πρωτη ματια (διαβαζοντας τιτλο+capture) στην συγκεκριμενη αναρτηση της ειδησης αυτης κανει αμεσα ΣΥΝΕΙΡΜΟΥΣ με α ρ ν η τ ι κ η εντυπωση.

Δεν ειναι καχυποψια η παρατηρηση μου αυτη αλλα αλλη μια επιβεβαιωση της ΑΡΔεπιστημονικης τεχνικης οσον αφορα ειδησεις περι Ολυμπιακου και Μαρινακη.