ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ



Διαβάζουμε χθες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ απ'το ''αγαπημένο'' μας συγκρότημα της οδού Δαβάκη στην Καλλιθέα.
 
Επίσημη πρόσκληση προς τους βουλευτές Θεσσαλονίκης σε συζήτηση για τα θέματα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού, εν όψει του συλλαλητηρίου των φίλων του συλλόγου απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας.
Η πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ προς τους πολιτευτές που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη είναι για την Πέμπτη (15/05) στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν άμεσα τον Δικέφαλο, όπως αυτό της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, καθώς επίσης και τα εξίσου σοβαρά – και επί χρόνια λιμνάζοντα – ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό με κορυφαίο αυτό της διαφθοράς.
Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δείγμα της έντονης ανησυχίας της οικογένειας του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ επιζητά τη διαφάνεια και την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και επιθυμεί ν’ ακούσει τη θέση του πολιτικού συστήματος γύρω από τα «καυτά» ζητήματα.

 
Λίγες μέρες πριν όμως, με αφορμή την υποψηφιότητα Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, είχαμε δει την παρακάτω ανακοίνωση των Παοκτζήδων.
 
Και αφού τιμωρήθηκες στην ανυπαρξία σου φεύγοντας, περιοριζόμενος σε ρόλο καλησπεράκια στην νέα σου δουλειά (η δουλειά δεν είναι ντροπή), χθες μόλις το βράδυ σφίγγεις το χέρι της γνωστής μαριονέτας, λιμανίσιου χρηματοδοτούμενου (παλαιόθεν-τότε που έριχνε κυβερνήσεις με τις ευλογίες του σωματείου με 2 προέδρους στη φυλακή) που παριστάνει τον πρωθυπουργό του κρατιδίου και αποκαλεί τον ΠΑΟΚ μπαογκ περιπαικτικά σε επίσκεψή του σε ΔΕΘ, του ανεπάγγελτου το κόμμα του οποίου, μεταξύ άλλων μνημονιακών, έχει καταδικάσει χιλιάδες ψυχές να ζούνε στην σκιά της ανέχειας και να εξασφαλίζει σίτιση από τους κάδους των σκουπιδιών, επιδιώκοντας καταφανώς οπαδική ψήφο και επιρροή πολιτικής σκοπιμότητας, παίζοντας για άλλη μια φορά το δουλικό υποτακτικό παιχνίδι των εκάστοτε εντολέων σου.
Σφίγγεις το χέρι του δικομματικού μετώπου που σε χειροτόνησε, όταν αυτό έχει οδηγήσει κατά συναυτουργία 1.500 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία, όταν αυτό έχει δωρίσει 2,6 δισεκατομύρια δραχμές με φωτογραφική διάταξη του Υπουργού των Οικονομικών τον Δεκέμβρη του 1990 στο Τουρκολίμανο, του ίδιου κόμματος που τον Μάρτη του 2009, επί δικιάς σου προεδρίας, τάισε ληγμένα χημικά έξω από τον Ναό χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδων, τρομοκρατώντας και εκδιώκοντας μικρά ΠΑΟΚτσάκια από το σπίτι τους, το κόμμα και τον συνασπισμό κομμάτων που χάρισε εκατομύρια ευρώ με άρθρα 44 και 99, σε δεκάδες ΠΑΕ και αρνείται πεισματικά, όχι να χαρίσει, αλλά να ρυθμίσει τα χρέη της ομάδας που σε ανέδειξε. Αυτό το σκυλολόι προσκύνησες τολμώντας να ζητάς και στήριξη από το λαό.
Άκου λοιπόν (μεταμφιεσμένε) σκύλε που μάλλον εξαρχής ήσουν γατί και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. και οι οπαδοί του αποτάσσουν τους υπαλλήλους των τραπεζιτών που γονάτισαν τούτο τον τόπο, δεν τους ψηφίζουν, αλλά τους καταβαραθρώνουν και τους πολεμούνε μέχρι ενός. Είσαι το ίδιο ανεπιθύμητος σε μας, όσο είναι η λαίλαπα των μνημονίων και αυτών που διασπάθισαν τον ιδρώτα του κοσμάκη και τολμούνε ακόμα και σήμερα να μιλάνε για ευήμερη εξέλιξη, τη στιγμή που γύρισαν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου 30 χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, είναι εναντίον όλων, ο ΠΑΟΚ δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπειά του και την μετωπική του σύγκρουση με την καθεστηκυία τάξη, ούτε ζητιανεύει παρασκήνια. Δεν μας νοιάζει ποιοι σε στηρίζουν και η μπίζνα κανενός, ούτε τρώμε την παραμύθα των νεόδμητων site της παρακμής και της παραπληροφόρησης που μύρισαν μεδούλι και άρχισαν τον ψεκασμό υποστήριξής σου. Απαγορεύουμε δια ροπάλου να εκμεταλλεύεσαι τα ιερά 4 γράμματα . Σε εγκαταλείπουμε στην (γραφική) μοίρα σου.
 
20 μέρες μετά, ακολούθησε νέα ανακοίνωση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ.
 
Είναι ακόμη πιο αυτονόητο πως κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα διανοηθεί να δώσει ούτε μισή ψήφο στη συγκυβέρνηση Νέας Δημoκρατίας-ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα που διαλύουν συστηματικά την ομάδα μας. Όποιος το κάνει, γίνεται με την ψήφο του εχθρός του ΠΑΟΚ.
 
Πώς τώρα, στο συλλαλητήριο που οργανώνουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, θα παρευρεθούν ΟΛΟΙ οι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης, άρα και των κομμάτων της συγκυβέρνησης τους οποίους οι ίδιοι λένε πως θα καταψηφίσουν, αυτό είναι κάτι που μόνο αν έχεις μπουγάτσα σφηνωμένη με στόκο στην κεφάλα μπορείς να το πιάσεις. Δηλαδή ''σε κράζω, σε βρίζω, θα σε μαυρίσω στις εκλογές καριόλη μνημονιακέ, κάνω συλλαλητήριο για να σου την πω, αλλά έλα κι εσύ σε αυτό το συλλαλητήριο να μου ρυθμίσεις τα χρέη''.
 
Ζήτουλες μακεδονομάχοι της φάπας, ξεφτιλισμένοι τσάτσοι του Παναθηναϊκούλη- επίσημη ΔΕΚΟ του Βορρά, ζητήστε κι απ'τα φιλαράκια σας της μπύρας 13 να έρθουν κι αυτοί μαζί σας. Όλες οι κοπέλες μαζί.
 
ΚΑΝΤΕ ΣΥΛΛΑ
ΚΑΝΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΟΟ
ΚΑΝΤΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.
 
Υ.Γ. 1 Για τα πολιτικά λαλίστατους σας βλέπουμε. Ποιοι σήκωναν άραγε πανιά για τον ΠΑΟΚ που είναι ''υπεράνω κομμάτων, εθνών και θρησκειών''; Όταν δηλαδή λέτε ''ΠΑΟΚ υπεράνω κομμάτων'' εννοείται πως τα ''μνημονιακά'' κόμματα είναι στην απ'έξω; Αντιγράφετε που αντιγράφετε τα πάντα από εμάς, τσιμπήστε σωστά και αυτούσιο το δικό μας το no politica ρε. Γελάει ο κόσμος απατεώνες αντιγραφείς.
 
Υ.Γ. 2 Αλήθεια, αυτό εδώ γιατί δεν μπήκε στην ανακοίνωσή σας ρε ''αντισυστημικοί'' Παοκτζήδες; Αυτό; Αυτό; Ποια κυβέρνηση έκανε αυτές τις αβάντες στο Σαββίδη; Μήπως αυτή που καταδικάζετε (με το στόμα, περιμένουμε και την κάλπη); Μήπως αν τα πείτε αυτά παραέξω, θα κοπεί και το μεροκάματο;

Σχόλια

Εικόνα yiage

Κοντοφθαλμες μπουγατσες με επιλεκτικη μνημη!

Εικόνα apostolos gaganis

Θα περιμενω να΄δω πρωτα, πώς θα παει το πραγμα με τις...τριημερες εκδηλωσεις που οργανωνει προεκλογικα ο Π ανθεσσαλονικειος Α θλητικος Ο μιλος Κ ομπλεξικων και μετα θα σχολιασω πανω σ΄αυτο. Θυμιζω: Πεμπτη, συναντηση με τους βουλευτες Θεσσαλονικης, Παρασκευη, συνεντευξη τυπου, Σαββατο, Πορεια στην πολη τους. Τα λεμε...

Εικόνα yiage

Θα γελασουμε παλι Αποστολε. Δεν παλλλλλευονται λεμε.