ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΕΖΕΣ...



Κάποιοι φίλοι της σελίδας μας ζήτησαν να σχολιάσουμε την ανακοίνωση που έβγαλαν ορισμένοι οπαδοί του Εθνικού, της ντροπής του Πειραιά.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και τα μέλη της, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην πόλη του Πειραιά σχετικά με τις Δημοτικές Εκλογές, σας ανακοινώνει τα εξής:
•    Η πλειονότητα των φίλων του Εθνικού συντάσσεται με τον σημερινό Δήμαρχο κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ο οποίος κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του αντιμετώπισε ισότιμα τα δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά.
•    Θεωρούμε πρόκληση ότι οι υπαίτιοι για την σημερινή κατάσταση  του ιστορικού του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. να παρουσιάζονται ως  ενδιαφερόμενοι για την μελλοντική του πορεία.
•    Δεν ξεχνάμε ποιός και με ποιό τρόπο ήταν η αφορμή να εκδιωχθεί ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. από το Καραϊσκάκη και να στερηθεί την ιδιοκτησία της λέσχης του στην πλατεία Αλεξάνδρας. Άραγε ο υπαίτιος τόσο ασθενή μνήμη έχει;
•    Για να μην ανατρέξουμε παλαιότερα και θυμηθούμε με ποιό τρόπο αποστερήθηκε ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. δικούς του αθλητές  (όπως Ιωάννου, Βαλλιάνος και πολλοί άλλοι) και την κατάληξη του πρωταθλήματος πόλο το 1969.
•    Εμείς οι φίλαθλοι του Εθνικού έχουμε μνήμη, θέληση και πίστη να αγωνιστούμε  για τα συμφέροντα του σωματείου μας. Φθάνει πια η υποκρισία και ο Φαρισαϊσμός.
 
Ας την δούμε βήμα-βήμα.
 
Η πλειονότητα των φίλων του Εθνικού συντάσσεται με τον σημερινό Δήμαρχο κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ο οποίος κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του αντιμετώπισε ισότιμα τα δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά.
 
Αδιάφορο το τι θα κάνετε. Ψηφίστε όποιον γουστάρετε. Έτσι κι αλλιώς 3 ταξί είστε. Από εκεί και πέρα, εμείς από εδώ δεν λέμε στον κόσμο το τι να ψηφίσει. Ας ψηφίσουν όποιον γουστάρουν οι Πειραιώτες γαύροι, όπως θα κάνουμε κι εμείς που ψηφίζουμε στον Πειραιά. Άλλους βλέπουμε να καίγονται και δεν ξέρουμε και αν ψηφίζουν στον Πειραιά...
 
Θεωρούμε πρόκληση ότι οι υπαίτιοι για την σημερινή κατάσταση  του ιστορικού του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. να παρουσιάζονται ως  ενδιαφερόμενοι για την μελλοντική του πορεία.
 
Κατ'αρχήν δεν υπάρχει ''ιστορικός'' Εθνικός. Ιστορικός ΑΟ Μάνης υπάρχει, εκτός αν ξεχάσατε την απάτη που κάνατε, βαζελάκια του Πειραιά, αγοράζοντας άλλο ΑΦΜ για να παραμείνετε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αν αναφέρεστε στον Εθνικό από το 2012 και μετά, που πέταξε το ''ΑΟ Μάνης'', ΟΚ, συνεχίζουμε, αλλά μιλάμε για ομάδα με ιστορία 2 ετών. Από εκεί και πέρα, για την παλιά ομαδούλα σας, ποιος έγλειφε άραγε τα αρχίδια του Πηρούνια; Ολυμπιακοί το έκαναν ή μήπως εσείς, οι ''Πινέζες''; Ποιος πούλησε τις μετοχές του στο Μισίδη, τον αχυράνθρωπο του Κοσκωτά; Ολυμπιακοί το έκαναν ή μήπως ο πολυαγαπημένος σας παράγοντας, ο Καρέλλας; Αλήθεια, το ποιος και πώς ακριβώς σας έσωσε από υποβιβασμό το 1988 θα μας το πείτε ρε αδικημένες ''Πινέζες''; Το ποιος παράγοντας σας έριξε κατηγορία το 1996 και πούλησε στον Ολυμπιακό το Νινιάδη, θα μας το πείτε ρε ''Πινέζες''; Πότε ακριβώς άρχισε η κατρακύλα σας; Μήπως όταν ψάχνατε επενδυτές και οι ''Εθνικάρες'' που περιμένατε ως Μεσσίες κόβανε λάσπη;
 
Δεν ξεχνάμε ποιός και με ποιό τρόπο ήταν η αφορμή να εκδιωχθεί ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. από το Καραϊσκάκη και να στερηθεί την ιδιοκτησία της λέσχης του στην πλατεία Αλεξάνδρας. Άραγε ο υπαίτιος τόσο ασθενή μνήμη έχει;
 
Όποτε γουστάρετε, έρχεστε και παίζετε στο Καραϊσκάκη. Αναλαμβάνετε όμως το κόστος συντήρησης για την χρήση που θα κάνετε. Δεν φανταζόμαστε να θέλετε να παίζετε σε γήπεδο με προδιαγραφές Champions League ενώ αγωνίζεστε στα Τοπικά του Πειραιά και να πληρώνει γι'αυτό ο Θρύλος. Αν σας ενοχλούν τα διακριτικά του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, μπορούμε να τα αλλάξουμε. Έτσι συμβαίνει ας πούμε στην Allianz Arena, όπου ανάλογα του αν παίζει γηπεδούχος η Μπάγερν ή η Μόναχο 1860 αλλάζουν τα χρώματα στο γήπεδο. Λύσεις υπάρχουν, αρκεί να θέλετε να ξοδέψετε και κάνα φράγκο. Όχι μόνο να πουλάτε ιδεολογία. Όσον αφορά τη λέσχη στην πλατεία Αλεξάνδρας, θα επανέλθουμε με νέα ανάρτηση, για να δούμε αναλυτικά το τι έγινε και πώς χτίστηκαν τα γραφεία του Θρύλου εκεί το Σεπτέμβριο του 2000 από το μεγάλο ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ. Η προπαγάνδα έχει και κάποια όρια, χουντο-εθνικάκια, που ακόμη σας πονάει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 2-2-1972
 
 
Για να μην ανατρέξουμε παλαιότερα και θυμηθούμε με ποιό τρόπο αποστερήθηκε ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. δικούς του αθλητές  (όπως Ιωάννου, Βαλλιάνος και πολλοί άλλοι) και την κατάληξη του πρωταθλήματος πόλο το 1969.
 
Το Βαλλιάνο μας τον έδωσε ο Ασλανίδης το καλοκαίρι του 1967 για 2 ματς μόνο, αυτά με τη Γιουβέντους, επειδή δεν μας άφηνε να κάνουμε μεταγραφές και κινδυνεύαμε να ξεφτιλιστούμε στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, κατεβαίνοντας δίχως τερματοφύλακα. Μέχρι και ο Σάββας Θεοδωρίδης, που είχε σταματήσει την μπάλα 6 χρόνια πριν, είχε επιστρατευθεί από το μεγάλο Μάρτον Μπούκοβι για να αρχίσει προπονήσεις, ως λύση ανάγκης. Για το ''Ιωάννου και πολλοί άλλοι'', ας δούμε κάποια αποκόμματα της εποχής, για το πώς έπαιρνε τους παίκτες ο βάζελος του Πειραιά.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 10-8-1952
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 12-8-1952
 

 

 

 

 

 

 
Τέτοιες αρπαγές παικτών από τον Εθνικό συνεχίστηκαν φυσικά και τα επόμενα χρόνια.
 
Την κατάληξη του πρωταθλήματος πόλο του 1969 την έχουμε δει εδώ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της ''Ηχούς'' και όχι του ''ΦΩΤΟΣ'', ο Εθνικός δεν ήθελε να αγωνιστεί με Έλληνα διαιτητή, ενώ η ελεγχόμενη από τη Χούντα ομοσπονδία της ΕΚΟΦ επέτρεψε πραξικοπηματικά στον αθλητή του Εθνικού Χατζηκυριακάκη, που είχε χτυπήσει δικό μας πολίστα, να πάρει μέρος στο ματς. ''Αδικημένα'' Εθνικάκια μου εσείς...
 
Εμείς οι φίλαθλοι του Εθνικού έχουμε μνήμη, θέληση και πίστη να αγωνιστούμε  για τα συμφέροντα του σωματείου μας. Φθάνει πια η υποκρισία και ο Φαρισαϊσμός.
 
Εμείς να δείτε τι μνήμη έχουμε, βαζελάκια του Πειραιά. Τις επόμενες μέρες θα ανοίξουμε και το δικό σας φάκελο. Θα δούμε τις ΔΕΚΑΔΕΣ δωροδοκίες παραγόντων σας,

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 24-5-1957
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-2-1957
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 27-2-1957
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 3-4-1957
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 9-5-1967
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 13-3-1976
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 6-1-1975
 

 
με το τελευταίο περιστατικό μαζί με κάποια ακόμη να γίνονται αφορμή να ''κόψει λάσπη'' που λέμε ο Καρέλλας για αρκετό καιρό από τα κοινά του Εθνικού, το 1975, ''αηδιασμένος''. Θα δούμε τα λεφτά που έπαιρνε από τη χούντα ο Εθνικός (περίπου τα δεκαπλάσια από όσα πήρε ο Ολυμπιακός συνολικά).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 17-2-1971
 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 24-9-1974
 

 
Θα δούμε το πώς παίρνατε τα πρωταθλήματα στο πόλο επί Χούντας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 10-9-1968
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 12-11-1968
 

 
Πάνω από όλα όμως θα δούμε το πώς βοήθησε η Χούντα του Ιωαννίδη, με το ΓΓΑ Πρίντζη, να πάρετε το χώρο όπου θα κτίζατε γήπεδο στη Νίκαια.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 1-7-1974
 
 
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε. Πριν λίγους μήνες η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε πως θα δαπανήσει 2,5 εκ. ευρώ από τις τσέπες ΟΛΩΝ ΜΑΣ για να χτίσει γήπεδο το Εθνικάκι. Κι αν συνεχιστεί η ιστορία της λάσπης προς τον Θρύλο, θα δούμε αναλυτικά το τι ακριβώς ήταν ο ''μεγάλος σας παράγοντας'' Καρέλλας, με τα δεκάδες εκατομμύρια κρατικών χρημάτων στις επιχειρήσεις του από τη Χούντα και τις κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και το πώς έφαγε τα λεφτά των εργαζομένων στην κλωστοϋφαντουργία του.
 
Η βρωμιά της ιστορίας σας δεν έχει τέλος, ξεφτιλισμένα βαζελάκια του Πειραιά, που βγάζετε και γλώσσα για τον Θρύλο...

Υ.Γ. 1 Δεν βάζουμε τους πάντες στο ίδιο τσουβάλι. Διαβάσαμε τη συνέντευξη του προέδρου του Εθνικού στο ''ΦΩΣ'' πριν λίγες μέρες και χαρήκαμε για το πώς μίλησε. Ούτε τσάτσο μας θέλουμε να κάνουμε τον εκάστοτε πρόεδρο του Εθνικού, ούτε όμως και να πετάει λάσπη για τον Θρύλο, για να ικανοποιήσει τους 5-6 παππούδες στα καφενεία του Προφήτη Ηλία.
 
"Είμαι Πειραιώτης ,Καστελιώτης,Εθνικός  αλλά όχι αντι ολυμπιακός..Η κόντρα είχε δημιουργηθεί μέσα απο την άμιλλα στους αγώνες ποδοσφαίρου και πόλο..Αλλά ήταν υγιής κόντρα. Το ότι μικρυνε ο Εθνικός , ο επι δεκαετίες δεύτερος μεγάλος του Πειραιά, οφείλεται στην ανυπαρξία δικών μας διοικήσεων .Μήν ψάχνουμε δικαιολογίες σε τρίτους χωρίς να κάνουμε αυτοκριτική. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα του οίκου μας.Στόχος μας είναι να ξανακάνουμε τον Εθνικό μεγάλο ..Καταλαβαίνω το σκεπτικό Μαρινάκη για το πως υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας του ..Σου λεει ο άνθρωπος, "ας επενδύσουν και άλλοι αληθινά λεφτά και μετά να μιλάνε"... Το ίδιο σκεπτικό έχω και εγώ για τους αντιπάλους του Εθνικού. Δεν μου αρέσουν αυτοί που καλύπτουν τις δικές τους αδυναμίες ,ρίχνοντας πάντα αλλού τα βάρη  .Επίσης, μου αρέσει στον Μαρινάκη ότι είναι οπαδός και επειδή είναι οπαδός τον σέβομαι..''
 
Επίσης, μάθαμε πως κάποιοι άλλοι φίλοι του Εθνικού, έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση.
 
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έπεσε στην αντίληψη του Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ενωσης Φίλων ΕΘΝΙΚΟΥ( ΠΕΦΕ ), που υπογράφεται από τον αντιπρόεδρο και τον γενικό γραμματέα αυτής , με την οποία λαμβάνουν θέση υπέρ μίας υποψηφιότητας Δημάρχου Πειραιά και καταγγέλουν άλλη.
Επειδή το αθλητικό σωματείο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, εκφράζεται μόνον μέσω της Γ.Σ και του Δ.Σ του και όχι από συνδέσμους ή άλλα σωματεία "φίλων", με το παρόν δελτίο δηλώνουμε ότι ο ΠΕΦΕ δεν εκφράζει ούτε το σύνολο των φιλάθλων του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, ούτε φυσικά τη Γ.Σ και το Δ.Σ της ομάδας μας.
Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ δεν λαμβάνει θεσμική θέση υπέρ ή κατά υποψηφίων, πολιτικών συνδυασμών και κομμάτων σε πολιτικές εκλογές ( Δημοτικού, πανελλήνιου, ή άλλου χαρακτήρα ) σεβόμενος την αδέσμευτη βούληση μελών, φίλων και αθλητών του να υποστηρίξουν ή να μην υποστηρίξουν όποιον υποψήφιο Δήμαρχο, Περιφερειάρχη, βουλευτή ή ευρωβουλευτή επιθυμούν .
Αυτό δεν σημαίνει όμως αποχή από τα διαχρονικά δίκαια αιτήματα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ προς την Πολιτεία, την Περιφέρεια και το Δήμο Πειραιώς , τα οποία είναι υπαρκτά και παρόντα, θα τα προβάλουμε δε πάντοτε ενώπιον της όποιας διοικούσας πολιτικής και δημοτικής Αρχής μέχρι της υλοποιήσεώς τους.
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ANTΩΝΙΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΡΙΑ ΖΩΤΟΥ
 
Τουλάχιστον κάποιοι έχουν τσίπα, ως Πειραιώτες πρώτα και κύρια και μετά ως οπαδοί...
 
Υ.Γ. 2 Σας κυνηγάει τόσο πολύ ''το σύστημα'' με τα Νεφελίμ που το ελέγχουν ρε σούργελα βαζελάκια του Πειραιά, που για να κερδίσετε πριν λίγο στο Μοσχάτο την ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΡΑ για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, την αφήσατε με 9 παίκτες. Κατά τα άλλα, ''δεν θέλουν τον Εθνικό ψηλά, φοβούνται οι γαύροι για το γήπεδο''. Ναι, έτσι είναι, τρέμουμε τους 300 του Λεωνίδα και τον παπά με την ομπρέλα. Ντροπή του Πειραιά, βαζελάκια. Θα έχουμε και ρεβάνς όμως με την ΟΔΗΓΗΤΡΙΑΡΑ...

Σχόλια

Εικόνα pantzo

ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΛΕΟΝ!) ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΑΥΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥ Μ Ε Γ Α Λ Ο Υ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα savvas gridlock

Nα'σαι καλά φίλε, κράτα γερά εκεί πάνω.

Εικόνα Count Cagliostro

Λίγη υπομονή ακόμα να αποβιώσουν ειρηνικά και οι τελευταίοι Εθνικοί και να λυθεί μία και καλή και το πρόβλημα της καθαριότητας του πολυαγαπημένου Δήμου Πειραιώς μας!!!

Εικόνα xristoforas

ετοιμαζει ο Μωραλης τα απορριματοφορα να μαζεψουν ΟΛΕΣ τις πινεζες απο τους ιερους δρομους του Πειραιως
μα καλα δεν προσεχουν καποιοι οδηγοι και πεζοι περαστικοι....πετανε αποτσιγαρα μαζι με πινεζες? τι διαλο?

εξω απο την πλακα παντως, αν βγει ο μωραλης...θα πρεπει να κινησει τις διαδικασιες για ωραιοποιηση του χωρου γυρω απτο κολυμβητηριο
παιζαμε και μπασκετ παλια εκει....δεν ειναι ωραιες εικονες αυτες μπεσα τωρα!

Εικόνα xristoforas

μια φορα ειχα διαβασει μια συνεντευξη του εθνικαρα στο φως
αλλα και ιωνικων στο σινανογλου αλλη χρονια
δε βγαλανε μισος προς Ολυμπιακο
τωρα οσον αφορα το πρωταθλημα υδατοσφαιρισης επι χουντας
Το 1968 που ισοβαθμησαμε στο πρωταθλημα με Εθνικο Πειραια, το δωσανε το πρωταθλημα στον εθνικο λογω καλυτερης διαφορας τερματων!
το 1969 που ισοβαθμησαμε κι ειχαμε εμεις την καλυτερη διαφορα τερματων..θεωρησαν οτι πρεπει να παιξουμε μπαραζ...!!! και το πρωταθλημα το μοιραστηκαμε μαζι τους κιολας...
ωραια σταθμα και μετρα η εκοφ...να τα ..χαιρεται...

αυτο το πρωταθλημα που πηρε ο εθνικος στο πολο (του 1968 λεω,οχι το αλλο που μας βαφτισαν συμπρωταθλητες χωρις να μας αφησουν να το παρουμε μιας και δεν διεξηγαγαν το ματς ενω υπηρχε χρονικο περιθωριο)
μου θυμισε το πρωταθλημα ποδοσφαιρου που πηρε ο παο την αγωνιστικη χρονια 1948-49
1. Παναθηναϊκός Α.Ο. 9 7-4 (συντελ. 1,75)
2. Ολυμπιακός ΣΦΠ 9 12-8 (συντελ. 1,50)
3. Α.Σ. Άρης 4 5-12

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ....ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΛΕΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟ 7 ΜΕ ΤΟ 4 ( ΔΙΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1,75) ΚΑΙ ΤΟ 12 ΜΕ ΤΟ 8 (ΔΙΔΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1,50)

ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ..ΕΝΤΟΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ 2-0..ΚΙ ΕΞΩ ΧΑΣΑΜΕ 3-2...
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΧΑΜΕ (12 ΓΚΟΛ ΕΝΑΝΤΙ 8 ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ)

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ...??????
ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ????

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ?
ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΤΟ 2002 ΚΑΙ ΤΟ 2003 ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΘΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ Κ-Α-Ι ΑΥΤΟ!!!

Εικόνα savvas gridlock

Για το γιατρό το Μαντζουράνη το δέχομαι. Για τους Power Rangers με τίποτε. Κάθε χρόνο μπλούζες του Ιωνικού κι από κάτω βάζελου και ΑΕΚ όταν πηγαίναμε Νεάπολη. Κάθε χρόνο. ΟΥΣΤ...

Εικόνα xristoforas

αυτος της συνεντευξης σιγουρα οχι και ουτε συμφωνουσε με τα βρισιματα των ιωνικων για τον πειραια μιας και δηλωνε νικαιοπειραιωτης....καλα οι αλλοι στο γηπεδο της νεαπολης βγαζουν τρελο κομπλεξικο σιγουρα (αλλα τρωνε και φαπες...μια φορα ειχαν χασει κατι πανο στη νεαπολη)
ο εθνικαρας ναι..ειχε παει στη μπουτικ του Ολυμπιακου...δεν ειχε κομπλεξ!
επαιζε ΟΣΦΠ-ΕΘΝΙΚΟΣ στο καραισκακι...και φωναζει ο εθνικαρας ''εθνικαρααααααααααααααααααα''
κι ακουγεται απο την 7 μια φωνη/κραυγη (αντε γαμησου ρε πουστάρααααααααααααα)....χαχαχαχαχαχαχαχα
δεν ξερω αν το χε φωναξει ο τακαρος ή αλλος παντως ακουστηκε απο την 7 ως απεναντι στη 13!!!

μια φορα ειχα ακουσει πως φαγαν φαπες απο καραταιδη οι ιωνικοι στο γηπεδακι τους μεσα....ετσι εμαθα και καλα τους εκανε ο κουλης ο αρχηγος αν και καλο ειναι να μη γινονται αυτα εν γενει,στα γηπεδα! (μποχοχο)

Εικόνα R-OMEN

.....ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΣΧΕΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΕΤΑΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΑΝΑΓΚΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ....ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΟΜΩΣ ΕΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΛΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΤΟ ΠΕΡΑΙΑΣ ΙΣΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ....Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΩΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ...ΕΥΡΥΧΩΣ 'Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΙΑ ΝΤΑΙΦΑ ΕΝΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΘΥΡΑ 7 Η ΠΕΦΟ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΕΝΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

Εικόνα savvas gridlock

Ξέρεις ότι με αυτό που έγραψες θα σε βαφτίσουν ''τσάτσο'' και ''υπάλληλο'' οι αντιστασιακοί του Internet, έτσι;

Εικόνα R-OMEN

.......Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ...ΚΕΝΤΑ ΥΡΩΝ :)

Εικόνα savvas gridlock

Xαχαχαχα...