ΟΡΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ-ΜΑΝΟΥ-ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Όσοι είχαμε ''τη χαρά και την τιμή'' να παρακολουθήσουμε χθες βράδυ τον πρώτο ημιτελικό της σειράς ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, πήραμε μιαν ιδέα του τι θα δούμε και φέτος στα play off του μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανταγωνιστικός, σε σημείο να προηγείται στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ο γνωστός κύριος Χριστοδούλου, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον κύριο Μάνο κατά πρώτο λόγο και κατά δεύτερο τον κύριο Μητσόπουλο. Τι είδαμε;
 
- Τρεις ψηλούς του ΠΑΟΚ, Μπόγρη-Τσαϊρέλλη-Καλλέ, να φορτώνονται με 3 φάουλ από το πρώτο ημίχρονο. Ειδικά το τρίτο φάουλ του Μπόγρη, που δώθηκε ενώ το σκορ ήταν 33-40 στο 15', σφυρίχθηκε σε φάση ''για να μάθετε να προηγείστε εδώ μέσα και να μας αγχώνετε''...
 
- Το Μαργαρίτη του ΠΑΟΚ να αποβάλλεται με αστεία φάουλ από το παρκέ, ενώ τους Τσαϊρέλη και Μπόγρη να παίρνουν ''τραβηγμένα'' τέταρτα φάουλ πριν μπούμε στο τελευταίο πεντάλεπτο της 4ης περιόδου (ο Τσαϊρέλης έπαιζε με 4 φάουλ από την τρίτη περίοδο), με αποτέλεσμα η ρακέτα του ΠΑΟΚ να μοιάζει παιδική χαρά.
 
- Τον κύριο Διαμαντίδη να χτυπάει με το χέρι του πάνω στο κάρφωμα τον Πέιν του ΠΑΟΚ, 1:50 πριν το τέλος του ματς, με το σκορ να γίνεται 81-81, αλλά φάουλ να μην σφυρίζεται.
 
- ''Ωραία'' επιθετικά φάουλ να ανακαλύπτονται στο τελευταίο πεντάλεπτο, όπως και κάποια αμυντικά φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ σε κλασικές άμυνες βάζελου με χέρια-πόδια να γίνονται αβαβά. Δεν μιλάμε για ''80-20 υπέρ του ΠΑΟ'' στα 5 τελευταία λεπτά. Μιλάμε για καθαρό 100-0 διαιτητικά, μπας και κερδίσει η Πανάθα.
 
Ταυτόχρονα, ακούγαμε στη μετάδοση τον κύριο Χατζηγεωργίου, τον άτυπο εκπρόσωπο Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟ, που παλιότερα γιόρταζε κατακτήσεις τίτλων της Πανάθας σε τραπέζια μαζί με άλλους ρεπόρτερ και όλη την ομάδα του ΠΑΟ,
 

 
να μας ενημερώνει, μετά τα ξεβρακωτικά για την ομάδα που υπηρετεί (αλλά δεν υποστηρίζει...) replay των διαιτητικών αποφάσεων, ''ας μην ασχολούμαστε τώρα με τη διαιτησία''. Είναι ο ίδιος κύριος που όταν μεταδίδει αγώνες του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα, μετά από κάθε σφύριγμα των διαιτητών μας λέει ''αυτό θέλω να το ξαναδώ''.
 
Αναζητήσαμε σήμερα κάποια αναφορά σε sites-εφημερίδες στην χθεσινή ''υπέροχη'' διαιτησία, αλλά δεν βρήκαμε. Ούτε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ακούσαμε παράπονα. Τι να παραπονεθούν κι αυτοί στο κάτω κάτω. Μία από τις πιο ευνοημένες ομάδες διαιτητικά στο φετινό πρωτάθλημα είναι το παοκάκι, αλλά τώρα έπεσε στα χέρια του λύκου. Το σκηνικό έχει στηθεί για μία ακόμη χρονιά. Διαιτητικές σφαγές υπέρ του βάζελου, δημοσιογράφοι να κάνουν το άσπρο-μαύρο και κανείς δεν μιλάει.
 
ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.
 
10 χρόνια έχουν περάσει. Τι περιμένετε;
 
Υ.Γ. Για να μπαίνουμε στο κλίμα.
 

 

 

Σχόλια

Εικόνα el trick

Δεκαπέντε χρόνια ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ δίχως έλεος ο ΘΡΥΛΟΣ στο μπάσκετ.
Δεκαπέντε χρόνια η διαιτησία στέφει νικητή το βάζελο με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ του βαζελακόπουλου.
Δέκα χρόνια στη διοίκηση οι Αγγελόπουλοι και το ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ πράγμα που έκαναν για να προστατέψουν τον ΘΡΥΛΟ από τα βαζελακο-κοράκια ήταν το μπλουζάκι.
Χρειάζονται περισσότερα επιχειρήματα ότι οι άνθρωποι δεν κάνουν;;;
Και το δεν κάνουν για μένα είναι η επιεικής έκφραση. Ελπίζω να μην αποδειχθούν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ για τον ΘΡΥΛΟ.

Εικόνα red7neck

Είδα το δεύτερο παιχνίδι που τελείωσε πριν λίγο! Εάν το πρώτο ήταν παρωδία το δεύτερο ήταν για Οσκαρ! Με πιάνει μεγάλο άγχος σκεπτόμενος τους τελικούς και το τι θα δουν πάλι τα μάτια μας! Οφείλουν οι πρόεδροι να προστατέψουν την ομάδα όχι με ανακοινώσεις αλλά με πράξεις, με πυγμή, μαγκιά και αποφασιστικότητα!

Εάν αφήσουμε τον πρεζάκια να κάνει ότι θέλει ΚΑΙ φέτος θεωρώ (όσο άσχημο και αν ακούγεται) ότι δεν μπορούν να να δώσουν άλλο στον Ολυμπιακό! Με θλίβει μεν είναι η πραγματικότητα δε! Χρειάζεται έναν Μαρινάκη στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός, να μην αφήνει κανέναν πουσταρά να παίζει παιχνίδια στο μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας! Αυτά!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Φούφης θα σφυρίξει ποτέ ξανά αγώνα του Παναθηναϊκού;

Γιατί από τότε που κατήγγειλε μέσω του φύλλου αγώνος τον Τράκη δεν ξανασφύριξε τον βάζελο;

Ποιος ζήτησε την εξαίρεσή του; Εγώ δεν άκουσα κάποιο επίσημο αίτημα.

Ποιος υποκίνησε, απαίτησε και πέτυχε εν τέλει τον αποκλεισμό του από αγώνες του Παναθηναϊκού;

Γιατί ο Αναστόπουλος σαν πρώτος διαιτητής του αγώνα που ο Φούφης έκανε την καταγγελία "κρέμασε" τον συνάδελφό του, Φούφη, όταν τον κάλεσε ο αθλητικός δικαστής;

Γιατί διέψευσε τον συνάδελφό του; Ποιος τον ανάγκασε; θα το κοιτάξει κανείς;

Ο εισαγγελέας Κορέας τι σχέσεις έχει με τον Τράκη, παρέχοντάς του τέτοια ασυλία;

Όποιος τολμάει να πάει κόντρα στον Τράκη εξαφανίζεται.

Υ.Γ. Δυστυχώς, η μικρότερη ευθύνη έγκειται στους διαιτητές. Από τη στιγμή που μπήκε ο Τράκης στην ΚΑΕ υφίσταται μία, άνευ προηγουμένου, τρομοκρατία. Δε χρειάζεται καν να αναφέρω καταστάσεις. Όλη η υπόθεση, αφού ο εισαγγελέας βρίσκεται στις 9 του τρέχοντος μήνα, είναι στα χέρια των Αγγελόπουλων. Ακόμα και για την ενεργοποίηση του εισαγγελέα αυτοί είναι υπεύθυνοι. Εν κατακλείδι, εμείς πάμε στους τελικούς με 5% πιθανότητες για τίτλο. Ας το εμπεδώσουμε από τώρα για να μην απογοητευτούμε πάλι μετά...

Εικόνα savvas gridlock

Ο εισαγγελέας Κορέας πρώτα και κύρια με τον αργόσχολο κηφήνα, τον Πατέρα, έχει σχέσεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άσε, φίλε Σάββα, γιατί είμαι από τώρα σκασμένος. Είχα μια συνομιλία προχθές με τον Φούφη εδώ στη Θεσσαλονίκη και κόντεψα να λιποθυμήσω από το κακό μου πάλι. Του ζάλισα τ' αρχίδια με τις ερωτήσεις μου και ο άνθρωπος απάνταγε πλήρως σε όλες τις ερωτήσεις. Ωραίος τύπος και με αρχίδια. Φυσικά, επιβεβαίωσε όλα αυτά που λέμε τόσο καιρό και γνωρίζουμε. Δε δίστασε να στοχοποιήσει τον Δημητράκη (έτσι τον προσφωνούσε συνέχεια) για όλες τις εγκληματικές ενέργειες που έκανε εντός και εκτός γηπέδου, εξέφρασε τη μεγάλη του λύπη για το γεγονός ότι ο Αναστόπουλος με τον τρίτο διαιτητή του τότε αγώνα τον "κρέμασαν" ενώπιον του εισαγγελέα και δε δίστασε να εκφράσει και τις απορίες του για την απραξία των δικών μας.
Εγώ από τώρα κάνω την πρόβλεψη ότι δε θα σφυρίξει στους τελικούς. Και ξαναλέω, υπάρχουν πολλοί διαιτητές που θα πάνε κόντρα στον εγκληματία Τράκη; Με τι αρχίδια; Και στην τελική, ποιοι θα πάνε κόντρα; Ο Σχινάς, ο Αναστόπουλος, ο Τανατζής; Είμαστε περικυκλωμένοι για ακόμα μία χρονιά. Η μόνη ελπίδα είναι να δούμε κάνα εξωπραγματικό 49-69 ή τον ημιτελικό του 2002. Χέσε μέσα, φέγα όξω, δηλαδή...

Εικόνα el trick

Αφού είναι ΦΑΝΕΡΟ
Οι Αγγελόπουλοιδεν κάνουν
Το έργο μπορεί να είναι γνωστό αλλά με τέτοια αντιμετώπιση από την ηγεσία της ομάδας μας θα το τρώμε στη μάπα ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Περαστικά μας.

Εικόνα yiage

Οι Αγγελο να τους βγαλουν στην σεντρα ΑΜΕΣΑ και απο τωρα να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ να μην διαιτητευσουν παιχνιδια του Ολυμπιακου.
Εχει ΑΗΔΙΑΣΕΙ το Συμπαν ολοκληρο με τις φιλλιπινεζες του Βαζεβλακοπουλου.

Εικόνα red7neck

Φανταστείτε τρίο με Ταναντζή-Χριστοδούλου-Σχινά! Απλά σκεφτείτε τι θα αντιμετωπίσουμε! Εύχομαι στην ομάδα ηρώων του Ολυμπιακού να παίξουν δυναμικά εκεί μέσα και να ΓΑΜΗΣΟΥΝ την πράσινη σαπίλα! Ψυχή και αποφασιστικότητα θέλει!

Όσο για τους ΑΡΔ δεν έχω να πω τίποτα! Κοντυλοφόροι της δεκάρας ήσαν και είναι. Αν τολμήσουν να γράψουν κάτι αρνητικό θα χάσουν το ψωμάκι τους.

Θρύλε μου μας έχει κάνει τόσες φορές περήφανους! ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ να φτάσουμε στα ουράνια!

Εικόνα figurered

Για να δούμε τι θα δούμε - αν και φοβάμαι τζάμπα θα σπάσουν πάλι τα νεύρα μας.

Ομολογώ πάντως ότι μπαίνω στον πειρασμό να συμφωνήσω με το σχόλιο του χρηστη Santa για τους Αγγελόπουλους, σε παλιότερη ανάρτησή σου Σάββα. Δεν θέλω βέβαια να το δεχτώ, αλλά ο πειρασμός είναι μεγάλος.