ΜΠΑΡΑΖ ΒΟΛΟΥ 1980: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0



Έχουμε δει το ρεπορτάζ από το μπαράζ του 1980, το μοναδικό κατόρθωμα στην ιστορία του υποτιθέμενου ''μεγάλου'' σωματείου που λέγεται (παπ)Άρης. Για να'μαστε σωστοί, εκείνη την χρονιά είχανε πολύ καλή ομάδα. Ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού όμως, ήταν καλύτερος. Αν δεν είχαμε τον απίθανο πόλεμο του Καρκινογιάννη του πουσταρά (λεπτομέρειες εδώ κι εδώ, αν και ακολουθούν κι άλλα για την πρώτη σεζόν του επαγγελματισμού στο ποδόσφαιρο), δεν θα φτάναμε καν στο μπαράζ. Όπως και να'χει, ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για τις προκλήσεις και τα εμπόδια που του βάζουν οι άλλοι. Ποτέ δεν αφήνουμε κάτι αναπάντητο. Έτσι κάναμε και τότε και πήραμε ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα της ιστορίας μας, με το συγχωρεμένο Σταύρο Νταϊφά πρόεδρο και την ''αλεπού'' Κάζιμιρ Γκόρσκι στον πάγκο. Σήμερα έχουμε ρεπορτάζ μόνο από το ευαγγέλιο... (δεξί κλικ και άνοιγμα σε νέα καρτέλα, ώστε να ανοίξουν καλύτερα οι φωτογραφίες και να μπορέσετε να διαβάσετε το περιεχόμενό τους με άνεση)
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-5-1980
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 28-5-1980
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 29-5-1980
 

 

 

 

 
Πανηγύρια των γαύρων εντός κι εκτός γηπέδου, το γλέντι παικτών-διοίκησης το βράδυ στην Αθήνα και αρκετά παραλειπόμενα, που έχουν τη σημασία τους. Το ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του Βόλου που είναι άνω των 45, υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό, μόνο τυχαίο δεν είναι.
 

 
Υ.Γ. Να τα πούμε;


 

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Βαγγέλης Κουσουλάκης και Τόμας Άλστρομ! Μεγάλες ερυθρόλευκες ψυχές!

Εικόνα nmavronas

Αθλος μέγας η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος! Ο Ολυμπιακός κυνηγήθηκε με κάθε τρόπο αλλά άντεξε... ο ανύπαρκτος ΠΑΟ έφτασε να διεκδικεί πρωτάθλημα μέχρι το τέλος!

Εικόνα nmavronas

Αθλος μέγας η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος! Ο Ολυμπιακός κυνηγήθηκε με κάθε τρόπο αλλά άντεξε... ο ανύπαρκτος ΠΑΟ έφτασε να διεκδικεί πρωτάθλημα μέχρι το τέλος!

Εικόνα pantzo

ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΛΑ ΘΥΡΑ 7!!!
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΙΚΗ ΕΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΜΑΣ!
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΣΕ LIVE ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!