ΜΕ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ;;;



Στον χθεσινό Παναθηναϊκό αξίζουν συγχαρητήρια. Εκεί που άλλες παριστάνουν τις δύσκολες με "όχι" ,"μη" και "δεν θέλω" σχεδόν ως το τέλος, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατάλαβε νωρίς ότι δεν μπορεί να ...το αποφύγει, οπότε χαλάρωσε και το ευχαριστήθηκε! Να’ταν άραγε αυτό το ...statement, που ζήτησε κι ο Μάικ Μπατίστ ενόψει τρίτου τελικού;

Ανοίγοντας το σύντομο αυτό κομμάτι θα ήθελα να ασχοληθώ με κάποιους μπασκετικούς ντενεκέδες, με ορισμένες χαμούρες της αθλητικής δημοσιογραφίας και όχι μόνο. Δεν είναι ανάγκη να αναφερθούμε ονομαστικά ...αρκεί μια απλή περιήγηση στο διαδίκτυο για να τους εντοπίσετε. Μπορείτε επίσης να δείτε και τι γράφουν μετά τα χθεσινά οι ίδιοι τύποι.  «Χάσαμε χρυσή ευκαιρία στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ» μας είχαν πει «...γιατί αποκλείεται να ξαναβρούμε τον Παναθηναϊκό τόσο άστοχο, τόσο κακό στο επιθετικό κομμάτι» προσέθεταν.  Η αλήθεια πούστρες είναι πως ο χειρότερος Παναθηναϊκός του ΟΑΚΑ έχει σκοράρει 58 πόντους στην κανονική περίοδο ...και ο καλύτερος μόλις 67 στο κύπελλο. Χειρότερος βάζελος από του πρώτου τελικού λοιπόν υπήρξε και μπορεί κάλλιστα να ξαναυπάρξει! Από την άλλή οι 67 πόντοι του κυπέλλου, που σημειωτέον αποτελούν και φετινό ρεκόρ της επίθεσης του βάζελου απέναντι μας, απέχουν μόλις ένα καλάθι από την χθεσινή του επίδοση! Επίδοση που είχε ως συνέπεια την ήττα με μόλις 25 πόντους για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη. 

Συμπέρασμα: Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ» ΚΑΙ «ΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ» ΒΑΖΕΛΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΗΤΕΑ! Επιπλέον, η μόνη φορά που -για τα δεδομένα του- ο βάζελος κινήθηκε σε ρηχά νερά επιθετικά ήταν στην πρεμιέρα στο ΣΕΦ που σκόραρε μόλις 45 πόντους!  Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι εαν αυτοί μπορούν να παρουσιάσουν ένα καλύτερο πρόσωπο επιθετικά ...αλλά εαν μπορούν να μας σταματήσουν. Εχθές το βράδυ αποδείχθηκε πως – όταν εμείς παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει - δεν μπορούν. Αυτό πρέπει να κρατήσουν οι παίκτες μας και να πάνε παρακάτω. 

Σίγουρα η απουσία του Γκιστ έπαιξε τον ρόλο της. (ΚΑΙ) Λόγω του απόντος Γκιστ έβρισκε χώρο μετά τα σκριν ο Σπανούλης, (και)λόγω του απόντος Γκιστ είδαμε τους Πρίντεζη και Πέτγουεϊ να οργιάζουν επιθετικά, (και) λόγω του απόντος Γκιστ παρουσιάστηκε ο βάζελος μισό κλικ πιο αργός και άνευρος. Μπορεί ο Ολυμπιακός να αντεπεξέλθει και παρόντος του Γκιστ; ΒΕΒΑΙΩΣ! Όσο ο Γκιστ αναλώνεται στον περιορισμό του Σπανούλη δημιουργείται ένα ξεκάθαρο miss-match χαμηλά που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Θες να δώσεις ύψος στην ρακέτα και να ξαναβάλεις τεσσάρι τον Ντάνστον; Δοκίμασέ το! Προκειμένου δε να περιοριστεί το βραχυκύκλωμα του Σπανούλη κάθε που δέχεται δυναμική έξοδο μετά το σκριν ...η μια επιλογή είναι το pick n’ pop  που δίνει στον αρχηγό μια πιο σίγουρη πάσα. Επιπλέον μπορεί ο αμαρκαριστός ψηλός να κινηθεί γρήγορα προς τα έξω προκειμένου να υποδεχθεί την μπάλα. Ακόμα κι αν δεν σουτάρει ...μπορεί είτε να τραβήξει έξω και τον άλλο αντίπαλο ψηλό, είτε να δημιουργήσει τον χώρο και τις προϋποθέσεις ώστε να κινηθούν δυο παίκτες με μέτωπο προς το καλάθι μετά το σκριν και όχι μόνο ένας. 

Από την πρώτη μόλις περίοδο εχθές, είδαμε τον Ολυμπιακό να τρέχει και γενικώς να τα κάνει όλα γρήγορα, δημιουργώντας διαφορά και κεκτημένη ταχύτητα που έφθανε και μας περίσσευε για τα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα. Αν και δεν έχει νόημα να αναφερθούμε σε πρόσωπα, θα ήθελα να σταθώ λίγο στον Κόλλινς, που έχει αρκετές φορές συγκεντρώσει τα πυρά μου. Όχι μόνο δυσκόλεψε το ήδη ανύπαρκτο επιθετικό τρανζίσιον του βάζελου, όχι μόνο βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας και κινήθηκε αρκετά έξυπνα στην επίθεση αλλά έκλεινε και πάρα πολύ ωραία χαμηλά περιορίζοντας ότι βρισκόταν μπροστά του ανεξαρτήτως ύψους και δύναμης. Το τελευταίο στοιχείο δε, αναμένεται να μας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο εκεί μέσα.  Μόνο μελανό σημείο τα εύκολα φάουλ που έδωσε! Κατά τα λοιπά πέρα από την κυριαρχία μας στα ριμπάουντ, το γκάζι στο ανοικτό γήπεδο και τους αιφνιδιασμούς που κατέληγαν σε σουτ, η ομάδα ικανοποίησε και την κάψα του Μπαρτζώκα για γρήγορες κινήσεις στο μισό γήπεδο και στις περιστροφές ώστε να προκύπτουν και στο σετ παιχνίδι προϋποθέσεις για ελεύθερο σουτ. Αποτέλεσμα αυτής της τακτικής ήταν τα πλημμελή και ασθενικά μαρκαρίσματα από πλευράς Παναθηναϊκού ...απόρροια του μειονεκτήματος της ομάδος του Πρίφτη τόσο σε ταχύτητα όσο και σε πνευμόνια. Στα συν μας ήταν και το γεγονός ότι μεγάλο μέρος των δικών μας άστοχων σουτ συνοδευόταν στο καπάκι από επιθετικό ριμπάουντ. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν,  κανείς δεν θα σε ψέξει που τα μπουμπουνάς! 

Όπως είχα πει απαντώντας σε σχόλιο φίλου τις προάλλες, καλύτερη ντόπα για να πιστέψουν οι παίκτες μας στην ανατροπή από μια καθαρή εντός έδρας νίκη κόντρα στον βάζελο δεν υπάρχει. Αυτή η καθαρή νίκη λοιπόν ήρθε εχθές. Λόγος για πανηγύρια από πλευράς κόσμου σίγουρα δεν υπάρχει. Αφενός γιατί ακόμα δεν έχουμε φθάσει ούτε στα μισά του στόχου. Αφετέρου γιατί για εμάς ήταν θέμα χρόνου αυτή η ομάδα να ξεμπουκώσει κόντρα σε αυτόν τον Παναθηναϊκό και να παρουσιασθεί όπως την είχαμε συνηθίσει με άλλους ακόμα δυσκολότερους αντιπάλους...

Εμείς ξέρουμε τι μπορείτε να πετύχετε κόντρα στον φετινό βάζελο! Εμείς ξέρουμε πως μπορείτε να κερδίσετε και τους διαιτητές στο ΟΑΚΑ! Εαν εσείς  Κύριοι Παίκτες του Ολυμπιακού δεν το έχετε πιστέψει ούτε μετά τα χθεσινά ...δεν έχετε παρά να δείτε το πρωτοσέλιδο της Πράσινης μετά τον δεύτερο τελικό. Για να καταλάβετε πόσο τους πονέσατε και πόσο χεσμένοι είναι! Την Πέμπτη παίζετε την μια από τις δυο ευκαιρίες σας μες στο λαγούμι τους. «Μακάρι να θέλαμε και τέσσερις και πέντε νίκες στα play-offs …και να χρειαζόταν να τους κερδίσουμε περισσότερες φορές εκεί μέσα!» ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ! 

DRAZA
http://helpserbia.com/

Σχόλια

Εικόνα red7neck

5 εκατομμύρια είναι μαζί σας αύριο! Νικήστε τους εκεί μέσα, νικήστε τον κάθε Σχινά, νικήστε τους λαγούς που θα προκαλούν, νικήστε για εμάς που σας έχουμε στηρίξει όσο κανένα άλλο τμήμα, νικήστε για πάρτη σας! Είμαστε περήφανοι που είμαστε Ολυμπιακοί, είμαστε περήφανοι για εσάς! Καλή επιτυχία!

Θρύλε είσαι αρρώστια δυνατή
που μ'ομορφαίνει πάντα τη ζωή
όπου και να παίζεις θα σ'ακολουθώ
και για'σε να'ναι μονάχα τραγουδώ

Εικόνα DRAZA

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ'ΣΕΝΑΝΕ ΜΟΝΑΧΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 357 ΠΑΡ'ΤΟ!

http://www.youtube.com/watch?v=us9R1OO1vHs

Εικόνα apostolos gaganis

Ειχα΄πει, μετα τον πρωτο αγωνα στο ΟΑΚΑ, που μου΄χε στοιχισει τοσο, να μη συμμετασχω πλεον μεχρι το τελος της σειρας σε τετοια συζητηση και να περιμενω να΄δω πρωτα πώς θα εξελιχθουν τα πραγματα. Το αιμα ΄΄βραζει΄΄ ομως...Ειναι, βλεπεις, ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟ το πουστικο...Ειναι και που αραδιαζεις και πραματα που μ΄αρεσουν, αν και τα ΄΄τεχνικα΄΄ δεν τα καταλαβαινω ολα ( δεν πειραζει ), γραφεις σωστα κι αυτο το...τοσο ταλαιπωρημενο ρημα, το αντΕΠΕΞΕΡΧΟΜΑΙ εννοω, οποτε να...και΄γω, εδω ειμαι. Δεν γαμιεται...Δεν ειναι και στον τυπο μου, να μενω παραμερα, καιροφυλακτωντας... Εχουμε λοιπον:

1. Τη διαφορα, την απολαυσα. Εδειξε πολλα. Οσον αφορα τις μαλακιες των γνωστων ΑΡΔικειμενικων για το ο,τι θ΄αφησει ταχα ο Βαζελος τους αγωνες στο ΣΕΦ και θα ριξει το βαρος του σ΄εκεινους του ΟΑΚΑ, τις αφηνω ασχολιαστες. ΄΄ Οσα δεν φτανει η αλεπου κ.λ.π ΄΄.

2. Αυτη η 25αρα ομως, ειναι ΔΙΚΟΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ. Απ΄τη μια μπορει, ναι, να ενισχυσει την αυτοπεποιθηση των παιχτων μας, οταν θα παιζουν εκει περα, σ΄εκεινο το μπουρδελο. Απ΄την αλλη ομως, σιγουρα, και τους παιχτες τους θα πεισμωσει να ξεπλυνουν τη βαρια ηττα και την πορτα των ΟΡΓΙΩΝ ( διαιτησια, τρομοκρατια των ΄΄ αγνων φιλάθλοι ΄΄, καραγκιοζηλικια του εξαρτημενου γόνου )θ΄ανοιξει. ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΝ! ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ! ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ: ΣΑΝ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Π Α Ν Ω ΑΠ΄ΟΛΑ ΡΕΕΕΕ! και

3. Οταν θ΄ανεβουν για τον τριτο αγωνα στο κωλογηπεδο, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ΄ΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ! ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΟΥΝ ΑΠ΄ΑΥΤΟ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ! ΠΟΛΛΗ, ΜΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο Λ Ο ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!... ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ ΟΙ!!!

Εικόνα DRAZA

Καλημέρα και ευχαριστώ για τα καλά λόγια Απόστολε.

1. Ανάμεσα στα τόσα άλλα που του κάνουν το μυαλό κουρκούτι ο κόσμος καλείται να υποστεί και αυτούς.
2. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί πιο σοβαρός. Σίγουρα θα βγάλει εγωισμό. Αν οι παίκτες μας πιστέψουν στην νίκη όμως δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι. Όσον αφορά τον τρόπο που έχει ως τώρα ενεργήσει η διοίκηση είμαι ικανοποιημένος.
3. Το είπαμε και στο κομμάτι ...ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. Η στήριξη είναι αυτονόητη προκειμένου να πάρει η ομάδα αυτό που της αξίζει εκεί μέσα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ρε παιδιά, ο Αλβέρτης πήρε τον γκόμενό του στο τεχνικό επιτελείο; http://asset.tovima.gr/vimawebstatic//8EDC5B3A7F1E42692B51497E8C4E5138.jpg Για τον "δεξιά" όπως κοιτάμε μιλάω... Τι είναι αυτός ρε; ΩΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ο Παπαδογιάννης είπε ότι ο βάζελος φάνηκε να διαλέγει ένα μονοπάτι που ενέχει μεγάλο ρίσκο. Προτίμησε να μην κηνυγήσει τα παιχνίδια στο ΣΕΦ και να χτυπήσει μόνο αυτά του ΟΑΚΑ. Με πρόφαση την ξεκούραση των παιχτών που τόσο πολύ έχουν ανάγκη, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό. Εμένα αυτές οι θεωρίες συνωμοσιολογίας δε με εκφράζουν. Ο βάζελος ασθμαίνει και ακολουθεί μετά πολλών κόπων και βασάνων. Δεν αντέχει άλλο. Όπως πολύ σωστά είπε και ο DRAZA, δεν ήταν κατ' εξαίρεση κακός ο βάζελος στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Ήταν μία συνηθισμένη του εμφάνιση τον τελευταίο μήνα. Όλο το χρόνο παίζει άσχημα, αλλά τον τελευταίο μήνα δείχνει να παραδίδει το πνεύμα. Έτσι, μπορεί να είχε 1/20 τρίποντα, αλλά ήταν φοβερά εύστοχος στα δίποντα και δη στα δύσκολα, στα fade away με παίχτη κρεμασμένο. Εμείς ήμασταν κακοί επιθετικά και τα σκατώσαμε. Χθες ήμασταν καλοί επιθετικά και κερδίσαμε όπως ονειρευόμασταν τόσο καιρό. Δεν ήμασταν παρά φύση καλοί στην επίθεση. Το σκορ μας ήταν σε πλήρη εναρμόνιση με την άμυνα του βάζελου. Το πρόβλημα τις προηγούμενες φορές ήταν καθαρά ψυχολογικό και νοητικό. Τώρα ελπίζω, μετά από αυτή την ευρεία νίκη, να αλλάξουν οι ισορροπίες στην ψυχολογία. Έχουμε καλύτερη ομάδα και πάμε να το αποδείξουμε και εκεί μέσα.

Υ.Γ. Θα υπάρξουν πολλές ομορφιές την Πέμπτη, ας είμαστε προετοιμασμένοι...

Εικόνα Chief Bromden

Έπεσε και εμένα το μάτι μου προχθές πάνω του Νίκο Γόδα, συλλεκτικό κομμάτι! Κρίνοντας από την φωτογραφία θα πέφτει τρελό κυνήγι στα ντουζ, αριστερά το δίδυμο των ενεργητικών brutal και δεξιά οι παθητικές τρελοκοτσιδούδες, το μουσάκι τους ο γνωστός φερετζές….

Εικόνα DRAZA

Και στο βάθος ο Μπατίστ.

Δεν παίζει που δεν παίζει ας τα βγάλει κάπως τα λεφτά του.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν τον είχα προσέξει μέχρι προχθές τον τύπο. Τον παρατήρησα βλέποντας το πώς έφτασαν οι αποστολές στο pre game. Γελούσα κανά πεντάλεπτο μόνος μου. Λούγκρα πολυτελείας. Περπάτημα (περπατσιά που λέμε και στο χωριό μου) α λα μόντελινγκ, καρπός σπασμένος και ένα βλέμμα λάγνο όλο υποσχέσεις. Χάρηκε που ήρθε στον Πειραιά και θα μας ξαναέρθει! Γεια σου ρε Αλβέρτη!

Εικόνα DRAZA

Που είναι το χωριό σου;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Στην επαρχία Ελασσόνας. Ξέρεις καθόλου από Λάρισα;

Εικόνα DRAZA

Aμέ αμέ ...Πλατεία Ταχυδρομείου και τα τοιαύτα!

Έχω και φίλους στην Νίκαια και όχι μόνο!

Έχω τιμήσει τα Mikel πολύ πριν έλθουν στην Αττική. Και τον Κωνσταντινίδη επίσης.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έλα ρε! Να φανταστώ ότι έκανες το στρατιωτικό σου; Ελπίζω να εκτίμησες από τη Λάρισα το καλό φαγητό όπου κι' αν φας. Τα mikel έχουν χρόνια στη Λάρισα. Ο τύπος που τα άνοιξε είναι από τη Βερδικούσια Ελασσόνας.

Εικόνα DRAZA

Όχι, δεν υπηρέτησα Λάρισα. Είναι πολλών ετών φίλοι.

Έχω τιμήσει και τα υπόλοιπα μαγαζιά τα πιο καλοκαιρινά ...κάτι Βuzios και έτσι!

Να σου πω την αλήθεια περισσότερο οι καφεδοκαταστάσεις και τα νυχτερινά μου΄χουν μείνει. Η πραγματική καφεδούπολη είναι η Λάρισα ...κάτι Θεσ/νικες κλπ είναι γατάκια!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άμα πήγες Μπούζιος πήγες παντού!

Η Λάρισα είναι και επίσημα η καφεδούπολη της Ευρώπης. Έχει αναδειχτεί πολλές φορές μετά από έρευνες ευρωπαϊκών περιοδικών. Είναι οι πρώτοι τεμπελχανάδες!

Υ.Γ. Για να καταλαβαίνουν όλοι περί Μπούζιος, θα περιγράψω τον μέσο Λαρισαίο εκεί μέσα. Πρόκειται για τύπο μετρίου αναστήματος, με την κοιλιά εγκυμονούσα, πουκάμισο ανοιχτό πάνω έως τρία κουμπιά με την μαύρη τρίχα να ξεπροβάλει βίαια, το πουκάμισο είναι τόσο εφαρμοστό που τα κουμπιά κρατιούνται κυριολεκτικά από μία κλωστή, τα μανίκια σηκωμένα μέχρι τον αγκώνα τόσο που να φαίνεται το χρυσό βραχιόλι στον καρπό, λίγο παρακάτω τα χρυσά δαχτυλίδια σε κάθε δάχτυλο λάμπουν ως την Ε.Ο., τα μάγουλα τροφαντά και ροδοκοκκινισμένα, το μαλλί έχει μία χαίτη, ενώ είναι όλο κατσαρό σχηματίζοντας τεράστιες μπούκλες. Τέλος, με μία φωνή βραχνή παραγγέλνει το κλασικό... Johnny με τη χαρακτηριστική προφορά "ίνα Τζουν"...

Εικόνα DRAZA

Χαίτη δεν είδα. Κυρίως με καράφλα πήγαινε αυτό το στυλ που αναφέρεις. Αλλά είχε και πολύ νεαρόκοσμο που πήγαινε για χαβαλέ. Έχει κι άλλα μαγαζιά στον ίδιο δρόμο οπότε περνάς από το ένα στο άλλο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι μωρέ, άλλωστε γουστάρουμε και λίγο καΐλα ασχέτως των μουσικών μας προτιμήσεων. Αν έχεις δεσμούς με τη Λάρισα και έρχεσαι συχνά, να κάνουμε καμιά ηρωική έξοδο.

Εικόνα DRAZA

ΟΤΑΝ ΕΡΘΩ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΗΜΑ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ξέχασα να αναφέρω ότι από έξω έχει παρκαρισμένο το NAVARRO 4X4 και ότι η Πάολα μπροστά την τραγουδιάρα του "Μπούζιος" είναι η Μαρία Κάλλας...

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΑΓΝΗ ΜΠΑΛΤΣΑ ΜΑΖΙ!

Εικόνα DRAZA

Θωμά θέλω να σταθώ και σε αυτό. Ειδικά στην πρώτη περίοδο που μας έδωσε κεφάλι και διαφορά. Πόσα τραβηγμένα σουτ από τα μαλλιά δεν πήρε ο βάζελος; Και σκοτωμένα και από προσωπικές ενέργειες της σφαλιάρας, χωρίς να γυρίζει η μπάλα σωστά χωρίς να δημιουργεί χώρους. Δεν ήμασταν (μόνο) εμείς οι κωλόφαρδοι προχθές. Και αναφέρομαι στην πρώτη περίοδο γιατί αν εκεί ο βάζελος κινούνταν σε χαμηλό διψήφιο όπως εμείς στο σπιτάκι τους ...η διαφορά θα άνοιγε ακόμα περισσότερο. Δεν θα χάναμε στο νήμα εμείς όπως αυτοί στον πρώτο τελικό.

υγ: Θα βρω ποιον μου θυμίζει ο βοηθός του Αλβέρτη! Σπαω το κεφάλι μου...
υγ2: Για τους δημοσιογράφους τα είπαμε!

Εικόνα ΔΙΑΣ

καλα εισαστε μαλακες? ο αδελφος της κοντσιτας ειναι ρε! αδελφος επειδη έτσι δηλωθηκε...

Εικόνα DRAZA

Nα τι μου θύμιζε!

Εικόνα Chief Bromden

Να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό και την Πέμπτη, να τους τρέξουμε αλύπητα σε άμυνα και επίθεση και με καθαρό μυαλό στα Κρίσιμα ,χεσμενοι είναι, οι δηλώσεις τρακη και Λασμε αυτό δείχνουν, βέβαια πολύ φοβάμαι πως από την Πέμπτη θα αρχίσουν οι ομορφιές... Θα σηκωθούν οι διαχρονικές αξίες του βάζελου από τον πάγκο, όταν έχει εθιστει σε διαιτησιες 80-20 ο Τρακης ένα 50-50 η ένα 60-40 τον αποσυντονίζει και τον πιάνουν τα στερητικα του, δεν λειτουργεί , όπως δεν λειτουργεί και η ομάδα του Πρίφτη (σωστός ο draza) , αλήθεια ο ψηλός με την κοτσίδα και τον χαλκα στο αυτί τι ρόλο βαράει στον πάγκο; Κάτι σαν τον Μανο Σέργιο της εθνικής ποδοσφαίρου; Ατραξιόν; Άντε να τους τελειώσουμε...

Εικόνα DRAZA

Έλα ντε; Τι ρόλο βαράει; Σαν ζιγκόλα σε απόσυρση είναι. Εαν ο Ολυμπιακός τρέξει όσο στο ΣΕΦ δεν θα μπορέσει να τον πτοήσει καμία ...ομορφιά. Τις έχουμε φάει με το κουτάλι και τις περιμένουμε. Επιπλέον προερχόμαστε από μια νίκη που δεν μας επιτρέπει να αναζητούμε δικαιολογίες για τον τρίτο τελικό. ΜΠΟΡΟΥΝ!

Και μια σημείωση σε συνέχεια προηγούμενου σχολίου(για να μην τρώω χρόνο με 500 σχόλια) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ. ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ MISS-MATCH ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ. ΑΠΛΑ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΣΕ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ: ΜΕΤΡΑΝΕ ΓΙΑ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ!@Mhtsaras

Εικόνα Mhtsaras

Λεπόν μαγκάκο...
Οι πολλές παρόλες είναι φτώχεια !Και τι φτώχεια ;Αδυσώπητος !
Τι να τα κάμεις τα συστέματα και τις αναλέπσεις όνταν ο αντέπαλος παίζει άμενα για να καθαρίζει πρέκια ;
Γιατί αν εφτούνο το συνοθύλεμα που θωρρέπσαμε πσες ήτονε ο μπασκετικός Μπανάθας τότενες εγώ μάλλον είμαι από το μπλανήτη Τζέο !
Πείτε μου ένα ρε σουτάκιον του Γάβρουλα πόφυε από τα χέργια παίχτου μας από το θρίποντο κι είχε πάνω του παλλικαρίσα άμενα !Εγώ ακόμα δε γκατάλαβα πώς γλύταρε δάφτος ο ζελές τη 100άρα μες τη ΤΣΣΚΑ !Γιατί ως γνωστό Ντράζε οι καλές ομάδες φάινονται στην Αβρώπη κι όχι εδανά που κάμει κουμάντο ο σωλήν και οι συν εφτούνω...
Σένα ματσάκιον ,που ακόμα και ο Μπρίντεζης ο Μαστούρης, φαινότανε πύρκαβλος, κι ο Μάτζαρος όπου χάιδεβε κωλοτρεπίς τούμπαινε μέσα δε μποραμε να ομιλάμε για σοβαρή κριτικιά !
Πγοιος Γκίστης μωρέ ;Τι να σου κάμει ο Γκίστης όνταν η περιφερειακιά τους άμενα μας λαλούσε....''παιδγιά μεν σουταρίζετε απόκσω και μποράει να ντα χάσετε !Μπείτε λέφτερα μέσα και καρφώστε ρε !''
Δελαδής εμενα άμανε μου λαλούσανε ότι ο Γιαννακό τόστησε για τη Μαλαισία θα ντο πίστεβα !Και δεν ομιλάω για άστοχο Μπανάθα και τέτγοια...Ομιλάμε ρε σεις ότι οι άθρωπες ήτονε προκλετικά αδγιάφοροι !
Και μάλλον τα σαπάκια του ζελέ το πάνε στα τρία ματσάκια στο ΟΑΚΑ...Φως φανάρι η δουλειά !
Αλλά πολύ θρίποντο μωραδερφάκι μου...Κι ο Γκίστης πόλειπε ρε συ Ντραζε αντίς να κάμει το Μπαρτζώκα να περάσει τη μπάλα μέσα που ο Μαβροκουτουλίδης καθάριζε δαμάσκενα, βλογιοκόπαε απόκσω !Εγώ ακόμα δε μποράω να καταλάβω εφτούνο το στυλ μπασκετου μαγκες...
Τεσπα...λιγότερα σουτάκια και πγιο καλή και λογεκιά άμενα ρε Μπαρτζωκα δεν έβλαπσε ποτές κανένανε !Γιατί όντα θωρράς να μεν ''αλλάζει'' τίποτες πάνω στο Μασκιούλη ,να μεν γιγνεται αλλαή παιχτώνε και σε πάιζει μονάχος του μάλλον κάτιτις κάμεις λάθος !Ειδεκά όντα θωρράς ότι η Δέσπω είναι για να πετά πινέζες...Άλλακσε άμενες μωρέ καημένε !Ήμαρτο πγια !Τι φοβάσαι μωρέ τη Δέσπω ;Πόσα να σου βάνει η Δέσπω ;Αφού πγια, όπγοιανός θωρράει ολίγον μπάσκετο, θωρράει ότι οι 8 από τις δέκα πιλογές της Δέσπως είναι η πάσα !Νομίζεις ότι έχει πγια τα κουράγια να σουταρίζει ρε ;Και ειδεκά με πάιχτουρα πάνω της ;Κάμε μωρέ και κανα πέιραμα !Δες το κι αλλιώς λιγάκι !Κάθε βολά θωρράω την ίδγια και την ίδγια αποτυχεμένη άμενα από τους μπροστινούς !Άλλακς το λίγο μωρέ...λεφτέρωσε και λίγο ακόμα το Σπανούλα...βάνε κανα πσελό ακόμα να βοηθέπσει στα σκρίνια του Μπίλη...Άιντα γαμώτο που τούχεις βγάνει τα πλεμόνια καλοκαιργιάτεκο...Ήμαρτο πγια...

Εικόνα DRAZA

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ;

ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...
ΤΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ ...ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ! ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΣΚΟΡ Ο ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΣ;

Εικόνα Mhtsaras

Λες νάτανε ;Γιατί άμανε ήτονε πάει !Πέτακσε και το φετινό κουπακι !
Κι όσοσε αφοράει τα πράματα που σεμειώνεις...
όντα παίρνεις ανέτως τα επιθετικά ρεμπάουν που παίρνεις ,εχτός του ότι μποράει νάσαι καλός στα ρεμπάουντ...μήμπως θεωρράς ότι ο άλλος πάιζει να μεν έχει καθόλου σοβαρή αμενα ;α ;
Έλα ρε Ντραζε...μεν με αρωτας τέτγοια τώρα...εφτούνα είναι πράματα του παιδικοεφηβικού...
όνταν ο άλλος πάιζει το μπαππά στην άμενά του εσυ φαίνεσαι...ρεμπαουνίστας !!!
Επίσης για μένανε σούχω είπει τι είναι ο Μαβροκουτουλίδης...μεν τα ματαλαλούμε έτσα ;Ντακς...πόσο καλύτερος να ήτονε ο ζελές με το Γκίστη ;Εγώ δεν ανομίζω ότι θάτανε πολύ καλύτερος...
Για ένα και μόνονε πράμα.Ο Γκίστης δεν είναι ο άθρωπας που θα σου πάρει το ματσάκι...
Και για όσους δεν έχωνε καταλάβει ο Μπανάθας εφτούνονε το γκαιρό είναι ότι χερότερο κεκλοφοράει για...εγγύησις !Το μάβρο του το χάλι έχει !Κι ένας λόγος που χάσαμαν τη ντελεφταία βολά στο ΟΑΚΑ που τρελάθεκα ήτονε και δάφτος !Και ίσως και ο σεμαντικότερας !

Εικόνα DRAZA

Συνεπώς Μητσάρα δεν αποκλείεις τον ίδιο κακό Παναθηναϊκό να τον δούμε και αύριο στο ΟΑΚΑ. Τα προβλήματα που εμφάνισαν οι ζελέδες άλλωστε, δεν είναι προβλήματα "κακής ημέρας". Μάλλον προβλήματα του κακού τους του καιρού ήταν. Το θέμα λοιπόν είναι πως θα παρουσιασθούμε εμείς. Εαν εμείς τους τρέξουμε, μόνο τον παπά θα μπορέσουν να παίξουν στην άμυνα αυτοί.

Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ένας αργοκίνητος λαππάς και ο Πρίντεζης μπορεί να τον ξεμουνιάσει!

Σίγουρα ο Γκιστ δεν είναι ο υπερπαίκτης. Ήθελα να σταθώ σε αυτόν όμως επειδή είχε βοηθήσει στον περιορισμό του Σπανούλη στα τελευταία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ ...και σίγουρα για τους βάζελους η απουσία του αποτέλεσε ελαφρυντικό και δικαιολογία.

Εικόνα Mhtsaras

Και βεβαίως δεν αποκλείω τίποτες ρε συ Ντράζε !
Τι σοβαρή προετοιμασία νάχει γενεί σε δάφτηνε την ομάς ;Φαίνεται τώρα η δουλειά της ρε συ !Της πλάκας ομάς που απλά κουβαλάει μαζί της τα κύπελλα και τα πρωταθλέματα πόχει παρει !Μόνο που τα σέρνει όπισθέν της !Εφτούνη η ομάς δεν έχει στόφα πρωταθλετή ρεσυ !Κανείς δε μπάιρνει τα δύσκολα πάνου του !Ούλοι πετάνε το τόπι στον άλλονε μέχρι να ντους μείνει το τόπι στα χέργια !
Αντίθετα στο Γάβρατσο ούλοι καβλώνουνε για το τελεφταίο σουτ !
Εφτουνο δελώνει κάβλα μκαι πσεχάρα αλλά και άγνοια κενδύνου !
Έλα έλα τώρα...και να παμε και στο άλλο....το καλό ρε μαλάκα...Εσύ όσο λούζερ και νάσονα πώς θα αισθανόσανε άμανε ήκσρρες ότι και μαλακία να κάμεις ο κόρακας θα σε στήρεβε ; α ;
Εγώ φίλε δε μπσάχομαι για τη δγιαιτησία...Όμως η πουτανα στο μπάσκετο με δγυο σφερίγματα δινει ματσάκια !
Έχω χάσει εγώ ματσάκια με....3 δέφτερα...Πολλά...πάρα πολλά...Και να στα σφεράει μέχρις και 5 φορές στο μισόχρονο...Κι όντα στα σφουράει να μεν νοτ καταλαβαίνειος γιατί είσαι απορουφηγμένος από το ματσάκι...στο τέλος που θωρράεις τα άθη κι έχεις και τη μπροσψπεκιά σου στατιστικια κάθεσαι τα θωρράς και γελάς και καταλαβαίνεις ότι ο χλεμπονιάρης σείχε στημένο ρε γαμώτο...και λαλείς μονάχος σου...''Ο Δούρος όμως ρε γαμώτο...γιατί δε βγαίνει στο τελέφωνο ;;;;;;''

Εικόνα DRAZA

Η ομάδα θεωρώ πως έδειξε ότι τις φετινές διαιτησίες μπορεί να τις κερδίσει αν παρουσιαστεί όπως πρέπει. Αν παίξει αυτό που μπορεί.

Από εκεί και πέρα συμφωνώ απόλυτα ότι είσαι πιο απελευθερωμένος και με φουλ αυτοπεποίθηση αν ξέρεις ότι έχεις το στραγάλι.

Που είπες ότι σέρνει τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα ο ζελές; Από εκεί πρέπει να τους γίνει η φτιάξη αύριο να μάθουνε να φέρονται!

Εικόνα Mhtsaras

Γιατί δεν είναι δενατόν να σε κερδέβει εφτούνος ο Μπανάθας ρε φίλε !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝΑΤΟΝ !

Εικόνα DRAZA

Σεμφωνάμε άρα!

Εικόνα RED HELL

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΓΚΕΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΝΤΡΑΖΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΩ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ.Η ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ.ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝΤ(ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ Ο ΓΙΩΡΓΑΡΟΣ)ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ(ΜΕΣΤΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ).ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΦΕΤΟΣ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΥΜΩΝΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ 1ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΓΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙ Η 35ΑΡΑ.
ΥΓ.ΦΥΣΙΚΑ ΦΙΛΕ ΝΤΡΑΖΑ ΤΟ 25 ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΝ.ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ(ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΒΑΣΙΛΗ)ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ 2 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ.
ΥΓ1.ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΕ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ Η ΜΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ, το 2006 που έδινα πανελλήνιες, ήμουν άτυχος καθώς έπεσαν πάνω στο μουντιάλ. Όλη μέρα μπάλα στην ΕΡΤ και το βραδάκι καμιά ώρα διάβασμα... Για άγχος ούτε λόγος. Με βοήθησε βέβαια και το ότι έκανα πρωταθλητισμό σε ατομικό άθλημα και είχα εκπαιδευτεί να το διαχειρίζομαι άριστα. Βέβαια, εγώ το παράκανα... Πήγα να γράψω χωρίς τη μαθητική μου ταυτότητα. Περίμενε ένα ολόκληρο σχολείο να τη φέρει ο πατέρας μου. Μετά μου ήρθαν τα γίδια... Διάβασε φίλε τώρα και κυρίως όχι άγχος. Δεν κρίνεται η ζωή σου από τα αποτελέσματα. Καλή τύχη (το είπα καλά Draza;)!

Εικόνα DRAZA

ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΡΕ ΣΥ ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ!

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ ΣΕΦ ΦΙΛΕ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ!

ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΨΩΛΑΡΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!

ΨΩΛΑΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ 35ΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ 42ΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΒΑΖΕΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΣΥΓΓΑΥΡΕ!

ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Με μπάτσους έγινε το ντου. Τίποτε ιδιαίτερο, να'χαμε να λέγαμε. Καλή επιτυχία αύριο, μην τρελαίνεσαι, μια μαλακία και μισή είναι η όλη φτιάξη. Τι δίνεις;

Εικόνα DRAZA

ΕΚΘΕΣΗ ΡΕ ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΕΣΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ!

Εικόνα Petross

Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε ένα αφιέρωμα/έρευνα για τις περιγραφές σε αγώνα Ολυμπιακού-Παο στο μπάσκετ και όχι μόνο. Από τα παιχνίδια με τον Πανιώνιο η περιγραφή ήταν λες και μετέδιδαν κηδεία, το μόνο που ακούγαμε ήταν το πόσο κακός είναι ο Πανιώνιος, δεν είναι εμφάνιση αυτή κτλ. Εχτές το μόνο που ακούγαμε ήταν το πόσο κακός είναι ο Παο και ούτε μια καλή κουβέντα για την ομάδα μας. Ακούσαμε και το εκπληκτικό ότι ο αγώνας στο οακα ήταν καλύτερος από αυτό που βλέπουμε στο ΣΕΦ ! Έχετε που έχετε τα μέσα και τις γνώσεις, κάντε ένα τέτοιο αφιέρωμα να το βλέπουμε μέχρι να ανέβει η καινούργια παράσταση του Σεφερλη...

Εικόνα DRAZA

Είδες ότι στο κομμάτι που αφορά δηλώσεις και άρθρα στο διαδίκτυο το έκανα. Και το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν, έχουμε αναφερθεί όταν χρειάσθηκε και ονομαστικά.

Όσον αφορά τις μεταδόσεις και την αντικειμενικότητά τους ...μπορούμε να κάνουμε ένα βίντεο/αφιέρωμα! Ήδη έχουν μαζευτεί κάποια πραγματάκια. Ορισμένα είναι και συλλεκτικά από την πάλαι ποτέ ΕΡΤ! Κάτι "η διαιτησία κάνει λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού ...αλλά έτσι αποκτά ενδιαφέρον ο αγώνας".

Καλοκαιράκι έρχεται, κενό αγωνιστικό θα υπάρχει, γιατί όχι;

Τώρα να πω ότι έχεις άδικο;

Εμένα μου μετέφεραν μετά τον αγώνα όταν πήγα για καφέ την άτακα "at least make a statement" που μετέφερε ο Νάτου ...από τον Μπατίστ την ηγετική μορφή του πάγκου και των αποδυτηρίων!

Εικόνα savvas gridlock

Eδώ να τονίσουμε πως ο πρεζάκιας διαμαρτύρεται σήμερα για τους διαιτητές χωρίς κανένα έρεισμα. Η διακοπή που ζητούσε να γίνει, όταν τον βρίζαμε από τις κερκίδες του ΣΕΦ, έχει νόημα μόνον ώστε να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα. Δεν προλαβαίναμε να πούμε το πρώτο ''πούστη και πρ..'' και πεταγόταν ο Φουντεδάκης με την τσιριχτή φωνή ''φίλαθλοι, ντροπή, μην βρίζετε''. Τι να κάνει ο Χριστοδούλου;

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΦΟΥΝΤΕΔΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ"ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ..."ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΚΙΑ???

Εικόνα DRAZA

"ΦΟΥ" ΚΑΛΕ "ΦΟΥΟΥΟΥΟΥ"

Εικόνα DRAZA

TO OΠΟΙΟ ΣΥΝΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΛΑΣΙΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

"ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ..."