Η ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΣΠΑΕΙ ΜΕ 69



64-69 και break στο ΟΑΚΑ. Έτσι γαμάει ο Θρύλος τα ξεφτιλισμένα βαζελάκια. ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ.
 
- Τους διαιτητές που ένα λεπτό πριν το τέλος του ματς, είχανε σφυρίξει 28 φάουλ του Ολυμπαικού και 18 του ΠΑΟ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡ Ο ΠΑΟ. ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. 3 ομαδικά φάουλ σε ένα λεπτό, 4 φάουλ σε δύο λεπτά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. 22-8 οι βολές στο ΟΑΚΑ, για να κλείσουν αυτά τα στατιστικά (με τα 3 φάουλ σκοπιμότητας του βάζελου στα τελευταία δευτερόλεπτα) 28-21 φάουλ, 22-14 βολές.
 
- Τον ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ που έστειλε μπράβους για να εμποδίσουν τους προέδρους μας να κάτσουν στον πάγκο, ενώ πήρε την ομάδα και έφυγε από το παρκέ επειδή στείλαμε 25 (όσους πόντους έφαγε στο ΣΕΦ...) άτομα με την αποστολή και όχι 22, κάνοντας τα γνωστά του καραγκιοζιλίκια. Στο τέλος του ματς έκανε και ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα, λέγοντας πως δεν είναι Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος, να κάθεται να τον γαμάνε μέσα στο γήπεδό του. Αυτά τα είπε αφού του βγήκε από τα λαιμά. Περαστικά πουστοπρέζονο της Αιόλου.
 
 
- Τον κρατικοδίατιο κηφήνα ψευτο-δημοσιογράφο Χατζηγεωργίου, που συχνάζει σε φιέστες της ΚΑΕ ΠΑΟ,
 
 
κατάπινε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το μικρόφωνό του, όποτε σκόραρε ο Θρύλος, έκλεινε τα μάτια στις φάσεις που σφαζόταν διαιτητικά ο Θρύλος και ψείριζε τη μαϊμού μπας και βγάλει εύνοια του γαύρου, κατ'εντολή του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ, του αφεντικού του. Από κοντά η άλλη η ΤΣΑΤΣΑ, ο Λυκογιάννης, που πάλεψε σκληρά να γίνει Χατζηγεωργίου στη θέση του Χατζηγεωργίου.
 
ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.
 
ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΠΟΥ-ΤΣΑ.
 

 
ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ:ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΦ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είχα πει, όταν ανέλαβε ο πουσταλβέρτης τον βάζελο, ότι φέτος είναι ιστορική ευκαιρία να τους χαλάσουμε πολλά θεμέλια του οικοδομήματός τους. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα στραφούν στον εμφύλιο. Ένας πόλεμος του κόσμου απέναντι στις αποφάσεις της διοίκησης μέσα στη χρονιά και για το καλοκαίρι που μας πέρασε. Επίσης, ένας πόλεμος της γυναικομαστίας των φιλάθλων του ΠΑΟ, των μπασκετικών φιλάθλων δηλαδή και των οικογενειάρχων απέναντι στον βρώμικο αλήτη Γιαννακόπουλο. Η συμπεριφορά του έχει ξενίσει πολύ κόσμο του ΠΑΟ. Δεν είναι τυχαία η εικόνα του μισογεμάτου ΟΑΚΑ στους τελικούς... Θα υπάρξουν φοβεροί τριγμοί, την έκβαση των οποίων, ξέροντας την ψυχασθένεια του Τράκεως, δεν μπορούμε να την προβλέψουμε. Ίσως αποβεί και μοιραία.

Πάμε και στα δικά μας. Για εμάς το φετινό καλοκαίρι, πριν το σημερινό παιχνίδι, θα ήταν άκρως ενδιαφέρων. Κατά πάσα πιθανότητα, πολλοί παίχτες θα έφευγαν σαν αποτυχημένοι. Παίχτες που δε θα περιμέναμε... Τώρα μιλάμε σε άλλη βάση. Όχι, δεν αγιοποιήθηκαν οι παίχτες μας από τη μία μέρα στην άλλη. Όπως και δεν ενοχοποιήθηκαν πριν από μία βδομάδα (από μένα τουλάχιστον και πολλούς ακόμα. Ο Σάββας ήταν ο πιο σωστός και ψύχραιμος γαύρος στις δύσκολες στιγμές).

Καταλάβατε τώρα γιατί ήμασταν με χάπια μετά τις φετινές μας αποτυχίες εκεί μέσα; Επειδή βλέπαμε τη διαφορά των 2 ομάδων. Η διαφορά είναι για 15-20 πόντους. Ακόμα και σήμερα με τόσους έπρεπε να κερδίσουμε. Και αν δεν υπήρχαν οι διαιτητές πρωτίστως και η αρνητική προϊστορία, που προσθέτει έξτρα πίεση, σε δεύτερο λόγο, η διαφορά θα εκτοξευόταν. Τέλος καλό, όλα καλά. Έσπασε η παράδοση και θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια. Αυτό είναι σίγουρο.

Υ.Γ. Λες, Βασίλη, να δούμε τσιρλίντερς την Κυριακή; ΧΑΧΑΧΑ

Υ.Γ.2. Τέτοιες περιγραφές θέλουμε ρε Χατζητέτοιε! Να καταλαβαίνουμε από τον ήχο της φωνής σου ότι αργοπεθαίνεις...

Υ.Γ.3. Αυτό ζητάγαμε τόσα χρόνια από τους Αγγελόπουλους όταν τους ζητούσαμε προστασία της ομάδας.

Υ.Γ.4. Βλέπετε, ότι το ματς στο ΣΕΦ δε θεωρώ ότι υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε. Σε καμία περίπτωση. Ίσως σπάσει και η 35αρα.

Υ.Γ.5. Βασίλη, μου έλεγες τόσα χρόνια ότι το απόστημα δε θα σπάσει ποτέ αν δεν νικήσουμε στο ΟΑΚΑ. Μπορεί να πήραμε το πρωτάθλημα το 2012, αλλά από του χρόνου όλα θα είναι διαφορετικά. Δε θα νικάμε κάθε φορά στο ΟΑΚΑ, προς θεού. Αλλά θα νικάμε πιο συχνά και όταν χάνουμε δε θα πρόκειται για αυτοχειρία, τουλάχιστον όχι με τη μορφή που γινόταν πολλές φορές μέχρι σήμερα.

Υ.Γ.6. Τα του Τράκεως στο Τράκει. Τα ανέλυσα στο άλλο άρθρο του Σάββα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ημουνα απ΄αυτους που η εμφανιση μας στον πρωτο αγωνα με ειχε απογοητευσει πολυ κι ειχα κατηγορησει τους παιχτες μας για ελλειψη αυτοπεποιθησης, οχι καθαρο μυαλο και παραλυτικου τυπου αγχος στο κρισιμοτερο σημειο του παιχνιδιου. Με φρασεις σκληρες. Κατεληγα με τη δηλωση να ΄΄σφιξουμε ψυχη και δοντια και να στηριξουμε την ομαδα΄΄...Χθες μας εδωσαν χαρα, ικανοποιηση και περηφανεια. Ηταν καιρος... Ας σχολιασουμε λοιπον συνοπτικα μερικα πραγματα.

1. Κερδισαμε μια αποφασιστικη νικη. Δεν εχουν κριθει ομως ολα. Χρειαζεται προσοχη, συνεση και σωστα δοσολογημενος ενθουσιασμος, την ερχομενη Κυριακη. Σκοπος, Ο ΤΙΤΛΟΣ. Οχι ο εξευτελισμος τους. Φυσικα αν ερθει και κατι τετοιο, καλοδεχουμενο...

2. Μεγαλυτερη ισως απολαυση κι απ΄το ιδιο το αποτελεσμα, μου΄δωσαν οι δηλωσεις του Τρακη και ειδικα το... κερασακι του στο τελος. Σε εθνικο δικτυο κι απ΄το δημοσιο διαυλο...Το αξιοθρηνητο αυτο τυπακι θελει, χωρις δισταγμο, ΔΕΣΙΜΟ.

3. Γλεντησα πολυ επισης τις αντιδρασεις του Χατζητετοιου, του...ειδικου διπλα του και του...γνωστου ημιμαθους ρεπορτερ του Βαζελου, μετα το Τρακειο ΄΄ να με γαμανε΄΄: Αμηχανια του κερατα, αναμικτη με ντροπη, σαστιμαρα, ευγλωττη σιωπη και αποτυχημενη αποπειρα υποβαθμισης της εκκωφαντικης βομβας. Ε! ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ΄ΧΕ ΠΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΑΥΤΟ...

4. Ξεκαθαριζω ορισμενες ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ εννοιες: ΕΘΙΣΜΟΣ ειναι οταν, με την παροδο του χρονου, η δοση καποιας τοξικης ουσιας που παιρνεις παυει πια να εχει το ιδιο αποτελεσμα που ειχε πριν και για να το ξαναπετυχεις αυτο, θα πρεπει ν΄αυξησεις τη δοση της ( λεγεται και ΑΝΟΧΗ ). ΕΞΑΡΤΗΣΗ απ΄την αλλη, ειναι η κατασταση της ελλειψης μιας ουσιας που΄χες συνηθισει, οποτε εμφανιζεις ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ψυχολογικα ή/και σωματικα, τα οποια αποδραμουν οταν την ξαναπαρεις. Τελος, ΠΡΩΚΤΟΔΙΑΣΤΟΛΗ καλειται η βιαιη και λιαν επωδυνη διευρυνση του πρωκτικου δακτυλιου ενος ατομου ή ομαδας, μετα απο εισαγωγη στο τελικο τμημα του παχεος εντερου ( ορθο ή απευθυσμενο ) υπερμεγεθους κυλινδρικου αντικειμενου, ερυθρολευκου συνηθως, χρωματος. Να τονιστει οτι, κατα βαση, η ως ανω επεμβαση διενεργειται σε πασχοντες ΄΄λαγους΄΄, για διαγνωστικους ή θεραπευτικους λογους.

5. Κλεινω, για την ωρα, επαινωντας τα δυο αδελφια. Χαιρομαστε για την προσφατη, δραστικη, αλλαγη της πολιτικης τους απεναντι στο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ του μπασκετ και την επικροτουμε με ενθουσιασμο. Να συνεχιστει, να βαθυνει και να επεκταθει. Δεν αρκει να παρουμε τον τιτλο. Το θηριο πρεπει να ξεδοντιαστει. Στρατηγικος στοχος, η ΄΄ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΣΗ΄΄. Και που΄στε; Μην το ξεχασω: Τα ματια μας τεσσερα, μεθαυριο, στους ΄΄γκρι΄΄. Τωρα, θελει μεγαλυτερη εγρηγορση. Με το θεριο λαβωμενο...

Εικόνα Νίκος Γόδας

1) Σαν μεγαλύτερος, δίνεις την απαραίτητη δόση ψυχραιμίας... Έχεις δίκιο όμως.

2) Εξπρές του μεσονυχτίου για τον κύριο.

3) Γέλασα πολύ με την περιγραφή σου! Φυσικά, έτσι ακριβώς ήταν οι μούλοι, όπως τους περιγράφεις!

4) Να πω ψέματα; Κι' εδώ γέλασα με την καρδιά μου!!!

5) Επιτέλους έκαναν αυτό που πρέπει. Τώρα είναι η ώρα να τελειώσουμε με όλους. Η ΕΟΚ και ο Βασιλακόπουλος έχει πιεστεί φέτος από τους αφούς και στην περίπτωση της wild card και για το θεσμό του κυπέλλου και για τα ασφαλιστήρια των παιχτών μας. Πρέπει να συνεχιστεί αυτή η πίεση και να μετουσιωθεί σε ανατροπή των προσώπων. Δηλαδή πρέπει να πεθάνει ο καρεκλοκένταυρος Βασιλακόπουλος για να πάει κάποιος άλλος; Εδώ θα προσθέσω και την ΚΕΔ. Οι υπάρχοντες έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι είναι ανίκανοι και υπάκουοι στο σύστημα. Ο Ρήγας ίσως θα ήταν ο καταλληλότερος για πρόεδρος της ΚΕΔ. Και για τέλος άφησα τον αθλητικό εισαγγελέα. Εκεί δεν ξέρω αν χωράνε πιέσεις ως προς την αντικατάστασή του, αλλά σίγουρα πρέπει να πιεστεί για να τιμωρηθεί επιτέλους ο Τράκης όπως πρέπει. Μην υποβαθμίζετε το ρόλο του εισαγγελέα και τη σημασία αντικατάστασής του, αφού αν αυτός ήταν σωστός και άμεμπτος, σήμερα θα συζητούσαμε για την επιστροφή του Τράκη στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον ετήσιο αποκλεισμό του. Χώρια που θα είχε βγει το πόρισμα για την Ταϋλάνδη... Του δίνει ασυλία.

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστα τα΄λες. Εψαχνα να βρω τις λεξεις ΤΑΛΙΜΠΑΝ και ΘΡΥΛΟΣ στα Αραβικα για σενα ρε Θωμα, ειλικρινα...Ηθελα να φτιαξω και να σου μοστραρω ξαφνικα τη φρασουλα ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ σ΄αυτη τη γλωσσα...Αλλα οταν μπηκα μεσω Google στις σχετικες μεταφρασεις, κωλωσα...Επεσα , ξερεις, πανω σ΄εκεινα τα περιεργα, πλαγιαστα, σαν διακοσμητικα σχεδιακια, γραμματα τους και λεω ασε, δεν γινεται...Κατι θα σκαρφιστω ομως, γιατι εισαι ψυχαρα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχα! Δε χρειάζεται Απόστολε, όλοι μας είμαστε λάτρεις του Ολυμπιακού και αυτό είναι από μόνο του αξιέπαινο. Σε ευχαριστώ πάντως για τα καλά σου λόγια. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι ανταποδώσω.

Εικόνα figurered

Γι άλλη μια φορά θαυμάσαμε τον ενιαίο και αδιαίρετο βάζελο - θέλουν να ναι και η μεγαλύτερη ομάδα αχαχα!

Λίγη προσοχή και το πήραμε.

Άραγε να πιτσίλισε ο σωλήνας από ακράτεια το βρακάκι του με τις δηλώσεις του άξιου τέκνου;

Κάποτε το trainspotting με μια σκηνή - εκείνη με το μωρό - έδειχνε τι κακό κάνουν τα ναρκωτικά κλπ - νομίζω ότι όσο σκληρές και αν είναι οι δηλώσεις του τράκη πρέπει να προβάλλονται από εδώ και πέρα για να καταλαβαίνουν οι νεώτεροι πόσο κακό κάνει η κόκα κόλα στον οργανισμό.

Εικόνα savvas gridlock

Η άλλη η σκηνή είναι γαμάτη στο Trainspotting.

https://www.youtube.com/watch?v=e4LFM7b5Ckc

Kολύμπι στα σκατά. Ιδέες για τον πρεζάκια δίνουμε.

Εικόνα figurered

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BB%...

Κοπροφιλία ή κοπρολαγνεία: Διέγερση με τη θέα, οσμή ή γεύση κοπράνων.

Ρε μην του δίνεις ιδέες, δεν είναι χαζός, θα το εκμεταλλευτεί!

Εικόνα yiage

Το αλλο ΑΡΔακι με το ρεπορταζ στο γηπεδο μετα την ληξη τα μασαγε. << Εεεεμμ Σχινας και και...εντ..ενταση με ττ..ττ..ττους διοικ..διοικουντες τττου παναθ..θηνακο εεμμ...ενταση...>> ΠΕΣ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Εικόνα vagio

Το σημαντικοτερο νεο απο τη βραδια, ειναι πως μαθαμε ολοι οτι του πρεζακια δεν του αρεσει να τον γαμανε μεσα στο γηπεδο παρα μονο εξω απο αυτο. Σε αντιθεση ειπε ο ιδιος με τον αλαφουζο και το βαρδινογιαννη που τους αρεσει ΚΑΙ μεσα στο γηπεδο. Αυτος τα ειπε.
Πολλα βιτσα αυτος ο συλλογος ρε μαγκες, βιβλιο καμα σουτρα θα γραψουν.! Καβλωσα για λιγο να σας πω.

Εικόνα yiage

Χελακη μου, Χελακη μου!

Κοιτα τε εδω ΑΡΔαρθραρα! http://www.sport-fm.gr/article/dimitri-mou-dimitri-mou/768393

Εικόνα μαουνιέρης

Πολύ ωραία! Αυτά για σήμερα. Γειά σας, σύγγαυροι!

Εικόνα john

Φίλε Σαββα η αποψινή νικη ειναι αφιερωμένη σε οπαδούς με τη δική σου νοοτροπία .Σε οπαδούς που δεν μασάνε τίποτα σε αυτούς που στήριζαν. την ομάδα και έβαλαν πλάτη ακόμα και μετά την επώδυνη ήττα στο ΟΑΚΑ πριν μια εβδομάδα.Αυτη η νικη πρεπει να γίνει μάθημα σε πολλούς γαύρους(ανάμεσα τους και εγω) οι οποίοι επάνω στο θυμό και την αγανάκτηση τους εκφράστηκαν με βαριά λόγια απέναντι στους παίκτες μας για τις εμφανίσεις στο ΟΑΚΑ τα τελευταία χρονια.
διαρκή πίστη στην ομάδα οτι και αν γίνει απο δώ και πέρα
γιωργαρε μπαρτζωκα μεγάλε γαύρε μείνε για πολλά χρονια στην ομάδα της καρδιάς σου

Εικόνα Ψηλός

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Μας βγάλανε την ψυχή, αλλά κερδίσαμε κι αυτό έχει σημασία! Ήμασταν στο +16 στην αρχή της 4ης και σε 1' πήραν οι ακατονόμαστοι 3 φάουλ, μόνο και μόνο για να βαράνε βολές και να πάρουνε το ματς με μπαμπεσιές! Κάποια στιγμή προς το τέλος φοβήθηκα με την ασύλληπτη ανικανότητα των δικών μας να πάρουνε ρημπάουντ ότι θα το γυρίσουνε, αλλά η Θεία Δίκη φρόντισε να αποκαταστήσει την τάξη, ως προς το τι ισχύει φέτος: ένας βάζελος - ερείπιο, που μόνο με κωλοφαρδίες, αστοχίες των δικών μας και αβάντα των γκρίζων λύκων προχωράει, από την άλλη ο Θρύλος νευρικός μεν κατά διαστήματα, αλλά συνολικά καταφανώς καλύτερος! Όσες φορές μας νίκησαν φέτος, ήταν επειδή έπαιζαν σφιχτά, γιατί είναι χέστηδες και ξέρανε ότι στο ανοιχτό γήπεδο τους έχουμε! Απόψε, όμως, έγινε αυτό που έπρεπε! Είδατε, παίχτες μας; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ!!! Όσο για το τσουτσέκι, ας μαζέψει τον πατέρα / θείο του με τις παρδαλές πανηγυριώτικες γραββάτες κι ας πάει να τραβήξει την αγαπημένη του κουραμπιεδόσκονη μπας και γίνει και ξελαμπικάρει, το μόμολο... Σκεφτείτε, μάγκες: αν γινότανε το αντίστροφο και δη στο ποδόσφαιρο, δηλαδή καθαρή ήττα του Θρύλου και νά 'βγαινε, ξέρω 'γώ, ο Μαρινάκης και να ζήταγε επανάληψη αγώνα επειδή ήτανε, λέει πιο πολλοί βάζελοι στον πάγκο απ' όσους πρέπει! Θα τον παίρνανε στα σοβαρά οι ψευτοαντικειμενικοί - κρυφοβάζελοι - φανεροαντιολυμπιακοί αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, ή θα στάζανε ειρωνεία λέγοντας για παράγκες; Καταλαβαίνετε τι γίνεται; Δε φτάνει που ο Χατζηγεωργίου έκανε γαργάρα την αβάντα στο βάζελο και στο τέλος μόνο που δεν έκλαιγε που χάσανε, ενώ άμα κέρδιζαν θα μας ζαλίζανε με τη "βαριά φανέλλα του 6άστερου", παίρνουν και στα σοβαρά τον κοκάκια! ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΒΑΖΕΛΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ! ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ.! ΛΑΪΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ: ΑΝΩ ΤΩΝ 42 Η ΔΙΑΦΟΡΑ, ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ! ΟΞΩ, ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ!

Εικόνα Χατζηκυριακειο

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ βαζελας ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΜΕ 3 ΦΑΟΥΛ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ!!!Η ΒΑΖΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΜΕ 16 ΠΙΕΖΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ(Ε ΣΟΡΥ.ΓΗΠΕΔΟΥ)ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΑΟΥΛ ΔΕ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.ΒΡΕ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ,ΤΙ ΣΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΠΙΝΕΙΣ?ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΒΙΑΝΕΞ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ????

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μάγκες, λίγο να ηρεμήσουμε και θα τα πούμε όλα! Ρε Σάββα, πού βρήκες την ψυχραιμία να κάτσεις να γράψεις; Μπράβο σου ρε φίλε! Σε θαυμάζω!

Εικόνα red7neck

Πόσο χάρηκα όταν είδα σύσσωμο τον Ολυμπιακό να κατεβαίνει αποφασισμένος στο παρκέ και να γαμάει τους λαγούς!Πόσο χάρηκα με τους 69 πόντους! Είδαμε μετά από τόσα χρόνια αυτό που περιμέναμε σε αυτό το γαμημένο γήπεδο! Την Πειραιώτικη μαγκιά και την ψυχή για να πάρουμε το πρωτάθλημα! Άλλο ένα παιχνίδι έμεινε! Κάντε αυτό που ξέρετε καλά!Θα είμαστε όλοι εκεί να πανηγυρίσουμε μαζί σας και να σας σηκώσουμε ψηλά!

Πρεζάκια, δεν σε χάλασε σήμερα το γαμήσι του δαφνοστεφανωμένου! Πούτσα, μπάλα και τραμπάλα κοκάκια! Όσο για τις απεγνωσμένες προσπάθειες του Σχινά που μέσα σε 1,5 λεπτό σφύριξε 4 ομαδικά φάουλ στην τέταρτη περίοδο τι να πεις!Γελάει η Ελλάδα μαζί σας ρε βρωμιάρηδες! Γέλιο με τον ρουφιανοΧατζηγεωργίου που ήταν σαν την Μεγάλη Παρασκευή!

ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΨΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!

Εικόνα V0R4D0R

Απ΄τον καιρο που ααααααρχισα
την πρέζα να φουμάαααρω...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Σαββα τα πα και πριν στον Θωμα τα λεω και τωρα...Ο Τρακης δε βλεπω να κατεβαινει στο ΣΕΦ...Θα ζησουμε μερες 1993 την Κυριακη

Εικόνα Chief Bromden

To πιστεύω και εγώ φίλε, ας αρχίσουμε να ψάχνουμε για κανά καλό μπαλετακι για την Κυριακή να θυμηθούμε τα παλιά...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

χαχαχαχα με νιωθεις με νιωθεις βλεπω...

Εικόνα nmavronas

ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ...