ΣΧΟΙΝΑΣ-ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ-ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Στο σημερινό τρίτο τελικό με τα βαζέλια, διαιτητές θα είναι ο ''Τόμμυ'' Σχοινάς, ο Ηλίας Κορομηλάς και Αλέξανδρος Ψαριανός.
 
- ΤΟΜΜΥ ΣΧΟΙΝΑΣ
 
Έχει ''συλληφθεί'' να γυμνάζεται με φόρμα βάζελου στο ΟΑΚΑ, έχει διοριστεί με εντολή του συντοπίτη του Καλαματιανού πρωθυπουργού μας Σαμαρά ''Νομικός Σύμβουλος'' του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Ανδριανού, ενώ εκκενώνει επιλεκτικά τα γήπεδα της Α1, διακόπτοντας οριστικά όποιο παιχνίδι αυτός γουστάρει. Στο ΣΕΦ φεύγει στο πρώτο δυναμιτάκι και διακόπτει το ματς, ενώ στην Πυλαία π.χ. δεν έχει πρόβλημα να συνεχιστεί το παιχνίδι και με 300 μπουγατσόβλαχους στην κερκίδα.
 
- ΗΛΙΑΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ
 
Φέτος είχε αποκλειστεί για πολλά ματς σερί από την Α1, επειδή έκανε το ''εγκληματικό λάθος'' να έχει καλές σχέσεις με τον εχθρό του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ και του ''σωλήνα'' ΒΑΖΕΛΑκόπουλου, Κώστα Ρήγα. Περιμένουμε να δούμε τη συμπεριφορά του στο υψηλό επίπεδο και το αν ''πήρε το μήνυμα'' για το πώς πρέπει να σφυρίζει.
 
- ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ
 
Μιλάμε για το διαιτητή που στον περιβόητο δεύτερο τελικό του 2011, ανάγκασε ολόκληρο Ντούντα να τον κράξει, λέγοντάς του πως σφύριζε ''σαν να'χει γύψο στο χέρι''. Γι'αυτό το ματς φόρεσε το μπλουζάκι ''18-2'' ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
 
 
Ίσως είναι ο περισσότερο επίφοβος για ''χειρουργείο'' σήμερα.
 
Ο γνωστός καραγκιόζης ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ άρχισε πάλι να κάνει τα δικά του, ζητώντας ''ίση αντιμετώπιση'' στις αποδοκιμασίες του κοινού. Το Φουντεδάκη που ούρλιαζε στο μικρόφωνο του ΣΕΦ πριν προλάβουμε να βρίσουμε δεν τον άκουγε φαίνεται. Ήθελε να διακόψουν οι διαιτητές το ματς, ώστε να γίνουν οι συστάσεις από τα μεγάφωνα που γίνονταν και δίχως τη διακοπή. O Γκιστ ''ξεπέρασε τον τραυματισμό του'' ως δια μαγείας, αφού είναι γνήσιο Χαντζό-παιδο. Το μόνο παρήγορο, μπρος στο σκηνικό που στήνεται, είναι πως για ένα ακόμη ματς δίπλα στην ομάδα μας στο ΟΑΚΑ θα βρίσκεται ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ. Το παραμύθι ''αν εμείς παίξουμε όπως μπορούμε, θα κερδίσουμε και τους διαιτητές'' δεν έχει δράκο. Πέθανε ο δράκος στο Έρεμπορ. Αυτά τα ακούμε εδώ και 17 χρόνια. Στο μπάσκετ τους διαιτητές και τη ζούγκλα δεν μπορείς να τα αντιπαρέλθεις. Δεν είναι ποδόσφαιρο.
 
ΣΧΟΙΝΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΡΙΝ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ.
 
ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ. ΜΑΚΡΙΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ''ΔΕΝ ΜΕΙΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΤΕ''. ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΙ-ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΦΟΡΜΗ.
 
Και για πολλοστή φορά λέμε, δεν έχουμε πρόβλημα να χάσουμε. Μπορεί να παιχτεί το ματς στα ίσια και να μας κερδίσει ο βάζελος, δίχως ζούγκλα-διαιτησία. Αν όμως δούμε τα γνωστά καραγκιοζιλίκια του ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ και των χαρτζιλικωμένων ρουφιάνων του της Μπύρας 13, όπως και το σύνηθες σόου των γκρι, η ομάδα πρέπει να φύγει από το γήπεδο κι ας ξεκινήσει με μείον 10 βαθμούς του χρόνου. Τέλος, κύριε Χατζηγεωργίου που συχνάζεις σε γιορτινά τραπέζια της ΚΑΕ ΠΑΟ, φρόντισε να μεταδώσεις το ματς σωστά. ΟΧΙ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ''. Κριτική σε όλες τις αποφάσεις των διαιτητών, όπως κάνεις στα ματς του βάζελου στην Ευρωλίγκα. Τίποτε παραπάνω, τίποτε παρακάτω.
 
Κι επειδή εδώ δεν υπάρχει Φουντεδάκης.
 
 
 
Για πάρτη σου Δημητράκη Γιαννακόπουλε.
 

 

Σχόλια

Εικόνα RED HELL

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.Εσπασε το γαμημενο το σερι ρε πουτανες λαγοι.ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.Τους ειχαμε ξεφτιλισει ολο το παιχνιδι μεχρι που οι υπαλληλοι με τα γκρι εδωσαν 4 φαουλ σε 1.5 λεπτο.Γελαει ο κοσμος.Την ωρα που αυτοι μας χτυπαγαν ξεκαθαρα οταν επιτιθεμεθα.ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ οσα ασχημα ειπα μετα το 1ο ματς απεδειξαν οτι εχουν ΑΡΧΙΔΙΑ και οφειλω μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ προς την ΟΜΑΔΑ αυτη που μετα απο 18 ολοκληρα χρονια αλωσαν το κοτετσι.ΜΠΡΑΒΟ ξανα και ξανα για αυτη την τεραστια νικη.
ΥΓ.Αντε να μπουμε δυναμικα στο ΣΕΦ να τους ξεπατωσουμε και να το παρουμε.
ΥΓ1.Οτι καλυτερο μια τετοια χαρα πριν τις πανελληνιες.Το σκεφτηκα να παω κυριακη ΣΕΦ αν και δινω δευτερα αλλα πολυ δυσκολο ρε γαμωτο.Θεε μου τι απεραντη χαρα η σημερινη.
ΥΓ2.ΜΠΡΑΒΟ και στους ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ που στηριξαν την ομαδα πηγαινοντας και οι δυο εκει μεσα.ΜΠΡΑΒΟ και σε σενα ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ.
ΥΓ3.ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ.

Εικόνα red7neck

Καύλωσε μαζί σας η μισή Ελλάδα! Θα είμαστε δίπλα σας στον αγώνα της χρονιάς να σας αποθεώσουμε και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα! Όσο και να σας σπρώξουν ρε πουτανογεννήματα Παναθηναϊκοί πάλι τα τρία μας πήρατε γαμώ τα γκρι σας! Χατζηγεωργίου μπινέ κλάψε!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Εικόνα john

πέθανε ο δράκος στο ερεμπορ.

Σάββα είσαι τολκινικος ??

Εικόνα savvas gridlock

Πες το κι έτσι. Καλά, άμα γυρίσει το Σιλμαρίλλιον ο άλλος, βλέπω να έχουμε πρόβλημα από τη γκάβλα...

Εικόνα john

Από σήμερα σε πάω πιο πολύ.Τωρα για το σημερινό παιχνιδι δεν εχω να πω πολλά με καλύψεις πάνω κάτω.Πιστευω πως σήμερα θα έχουμε αρκετές ομορφιές.Φορτωμα ψηλών με φαουλ(τώρα ηρθε η σειρά του ντανστον)πολλές βολές απο τα καλό παιδί ειδικά τεχνικές ποινές στον μπαρτζωκα και αλλα τέτοια παρόμοια.Παντως οφείλω να ομολογήσω πως στο πρωτο αγώνα στο ΟΑΚΑ πριν μια εβδομάδα κατα τη γνώμη μου η διαιτησία δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα.Αρα το πρωτο δείγμα ειναι ενθαρρυντικό.Οπως ειπες ας παιχτεί το ματς στα ίσα και ας χάσουμε στο τελυτετσιο σουτ.

Υ .Γ . Μήπως πρεπει να περιοιπηθεις τον Ρώσο Τσισακοφ που σήμερα παραλληρει για δανεικούς παραρτήματα και κύκλωμα του γαύρου δίνοντας ευκαιρία στο βοθρετα να ξεσαλωσει και να γεμίσει το άρθρο με δεκάδες αυθόρμητα και αθώα αντιολυμπιακα σχόλια?

Εικόνα savvas gridlock

Από αύριο. Τώρα κατεβάζουμε τα xanax μπας και ηρεμήσουμε για το ΟΑΚΑ.