ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ (VIDEO)



Τρίτος και τελευταίος τελικός σήμερα του πρωταθλήματος χάντμπολ μεταξύ ΑΕΚ και Διομήδη, στο κλειστό του Πανελληνίου. Το ματς αναβλήθηκε, επειδή τα χανούμια στην κερκίδα ''τις παίξανε'' με τα ΜΑΤ.
 
«Κόλαση» στο κλειστό του Πανελληνίου, πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους για τους τελικούς της Α1 χάντμπολ.
Για αδιευκρίνιστους -μέχρι στιγμής- λόγους άρχισαν οι συγκρούσεις μεταξύ των οπαδών της Ένωσης και των αστυνομικών δυνάμεων περίπου πέντε λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.
Άμεσα οι διαμάχες πήραν έκταση και μεταφέρθηκαν στο παρκέ του γηπέδου, ενώ τα δακρυγόνα έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Αξίζει να σημειωθεί πως το κλειστό του Πανελληνίου ήταν κατάμεστο, με χίλιους φίλους της «Ένωσης» να δίνουν το «παρών»
Οπαδός της ΑΕΚ έχασε τις αισθήσεις του και έμεινε για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο κόσμος αποχώρησε απ' το κλειστό και παρέμεινε στο εξωτερικό του γηπέδου.
Οι διαιτητές και η αστυνομία συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις προκειμένου να αποφασιστεί αν θα γίνει το ματς, όμως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο δεν φαίνεται ότι μπορεί να επιτρέψει τη διεξαγωγή του.
Μισή ώρα περίπου αργότερα, η ατμόσφαιρα καθάρισε, οι οπαδοί της «ένωσης» επέστρεψαν στις εξέδρες και συνεχίστηκαν οι διαβουλεύσεις μεταξύ τους.

 

 
Φωτογραφίες (τις παίρνουμε από τις αναρτήσεις vazeletta και sport-fm).
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Σύμφωνα με όσα είχαν αποφασιστεί πριν το ματς, το πολύ 80 οπαδοί του Διομήδη βρέθηκαν στο γήπεδο με προσκλήσεις. Μήπως αυτοί έκαναν τα επεισόδια; Πώς είναι δυνατόν να διαβάζουμε ότι ''ο Αθλητικός Δικαστής θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα''; Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με υπαιτιότητα των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι πήρανε εισιτήρια από τη διοίκηση της ΑΕΚ. Σωστά; Η μόνη λύση είναι να μηδενιστεί η ΑΕΚ και να πάρει το πρωτάθλημα ο Διομήδης. Εκτός αν πάλι φταίει η Αστυνομία ή τα Νεφελίμ. Το φύλλο αγώνος είναι ξεκάθαρο.
 
 
Η συμπεριφορά των sites προς τη συγκεκριμένη ομαδούλα ξεπερνά κατά πολύ πλέον τα όρια της πρόκλησης. Σκεφτείτε να είχαν κάνει Ολυμπιακοί τέτοια επεισόδια σε ένα οποιοδήποτε άθλημα. Θα είχαν ήδη γραφτεί καμιά 10αριά άρθρα για ''στρατό του προέδρου'', για ''πληρωμένους οπαδούς'', για ''δολοφόνους που έχουν ασυλία από τους μπάτσους'' κι ένα κάρο ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ που χρεώνουν οι ρουφιάνοι στη ΘΥΡΑ 7. Αλήθεια,
 
ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ;
 
Να συζητήσουμε μήπως για το τι εστί Ερασιτεχνική ΑΕΚ; Χθες φάγανε έξωση για απλήρωτα νοίκια. Ο αντιπρόεδρος και ισχυρός άνδρας του χάντμπολ, Δημήτρης Λαζόπουλος, παραιτήθηκε. Οι παίκτες στα περισσότερα τμήματα είναι απλήρωτοι (έως και 10 μήνες κάποιοι). Με κρατικά δεκανίκια συντηρείται, μπας και πάρει κάνα πρωτάθλημα και πανηγυρίσουν τα τουρκο-sites με τα ''ερχόμαστε''.
 
Αναμένουμε το αστυνομικό ρεπορτάζ με τις συλλήψεις για το ντου στην Κυψέλη, την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και τα ''πύρινα άρθρα'' των επιλεκτικά ευαίσθητων ''αντικειμενικών'' ΜΜΕ για τους επαγγελματίες οπαδούς της Fl-original. Ό,τι θα γράφατε για τη ΘΥΡΑ 7 δηλαδή, ρουφιάνοι. Θα γράψετε κάνα άρθρο ή δεν πουλάει τώρα; Αντιολυμπιακά τσατσόνια...

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΡΙΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟ ΜΑΝΩΛΗ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ για τον σχολιασμο...σχολιου μου αναφορικα με τον Τουϊτη.

Πριν απο μερικες ημερες ειχα αναφερθει σε σχολιο του εγκριτου αθλητικογραφου και γνησιου γαυρου Μανωλη Γαβαθιωτη στο Olympiakos24 για τον Τουϊτη, τον οποιο ειχε χαρακτηρισει πανουργο και καιροσκοπο και ειχα διατυπωσει την αποψη οτι - αντιθετα - ο εν λογω, δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο, αλλ΄απλως...παλαβος. Ο αγαπητος Μανωλης μου απαντησε στις 24 του μηνος απο το ιδιο ηλεκτρονικο βημα, καταχωριζοντας το σχολιο μου και μιλωντας με την ευκαιρια επαινετικα για το RΑΤΜ και στην απαντηση του επεμεινε στην αποψη του, με την σχετικη βεβαιως αιτολογηση.

ΑΠΑΝΤΩ: Σεβομαι φιλε μου τη γνωμη σου, αλλα θα μου επιτρεψεις ασφαλως να εμμεινω και΄γω στη δικη μου θεση. Κι αρχιζω:

1. ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ: Ο μετερχομενος δολιως παν εργον ( μεσον ή τροπο ) προκειμενου να επιτυχει τον σκοπο του. Με την πρωτη ματια λοιπον, εχεις δικιο. Ελα ομως που - ως συνηθως - ΄΄εν τω βυθώ η αλήθεια΄΄; Η πανουργια, για να δικαιωνει το νοημα της, οφειλει απαρεγκλιτα να εξυφαινεται ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ. Αλλιως, ΄΄ παει περιπατο΄΄... Χαρακτηριστικοτερος τυπος πανουργου ανδρος στην παγκοσμια λογοτεχνια, δεν νομιζω να υπαρχει αλλος απο τον Ομηρικο ηρωα, τον δικο μας, τον Οδυσεα. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥΡΓΟΥ. Και ποιό το γνωστοτερο εργο του; Ο Δουρειος ιππος, βεβαια. Τον φτιαξανε οι Αχαιοι ΚΡΥΦΑ, μπηκανε μεσα του οι καλυτεροι ( και ο Οδυσσεας ), τον πασαρανε στους Τρωες και τα υπολοιπα ειναι γνωστα. Σκεφτεσαι να την ειχανε παρει μυρωδια τη δουλεια οι Τρωες; Μπουρλοοτοοοο, που θαλεγε κι η μακαριτισα η Σαπφω Νοταρα και στ΄αλογο και στα παληκαρια μεσα...Για να΄ρθουμε ετσι και στα καθ΄ημας, τί σοϊ πανουργος φιλε μου ειναι ο Τουϊτης, που ξερει ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ καθε φορα πού το ΄΄παει΄΄; Αρα, δεν υφισταται γιαυτον το στοιχειο του ΚΡΥΦΙΩΣ. Γνωριζουμε ΟΛΟΙ σε τουτη τη χωρα ανα πασα στιγμη, κοκκινοι, πρασινοι, ασπρομαυροι, κιτρινοι, τί επιδιωκει και πού αποσκοπει με καθε του ενεργεια. Θελεις να τον αποκαλεσουμε ΄΄εν προθεσει πανουργο΄΄; Εστω. Αλλα δεν αρκει μονον η προθεση. Καποιος π.χ. μπορει να θελει να το παιξει και πολυ...εραστης να΄ουμ, αλλα στην πραξη με τη γυναικα που επι τελους ΄΄του΄κατσε΄΄, να παθει...προωρη εκσπερματωση, με συνακολουθη απορριψη και στυτικη εκτοτε δυσλειτουργια ως προικα...Γι΄αυτο σου λεω, αστα να πανε...Κατ΄εμε συνεπως ο περι ου ο λογος παραμενει ως ΜΗ ΠΑΝΟΥΡΓΟΣ και τιποτ΄αλλο παρα ενας ξεμπροστιασμενος και πασιγνωστος ψευτοπονηρουλης. Να παρουμε κι ενα συνωνυμο του πανουργος; Το δο-λι-ος; Ε, για να...ρεφαρουμε καπως, σ΄αυτο συμφωνω. Με τη διαφορα οτι του λογου μου δεχομαι για τον ανθρωπο που συζηταμε , τον συνιζημενο τυπο της λεξης, το δισυλλαβο δο-λιος ( κακομοιρος...). Αυτο, ναι.

2. ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ: Στην ουσια, δεν νομιζω να΄χουμε και μεγαλες διαφορες. Αντε να το ορισω πιο εξειδικευμενα, αν θες: Αποτυχημενος καιροσκοπος. Πώς θα λεγαμε για τον ατυχη που σου προανεφερα; Αποτυχημενος εραστης;...Ή αποτυχημενος υποψηφιος βουλευτης;... Μολονοτι ο τελευταιος, καπου θα καλοβολευτει απ΄το κομμα...Το παραδειγμα της αστοχης - τουλαχιστον - ΄΄εμπνευσης΄΄ του ν΄αφησει τ΄ανεγκεφαλα του Βορρα να κατεβουν στη Λεωφορο, θεωρω οτι ειναι ισχυρο. Ειναι τυχερος, Μανωλη, που δεν θρηνησαμε θυματα με τις Μολοτωφ. Αλλιως θα μιλαγαμε σημερα, αν ειχαμε καμια τραγωδια, οχι για καιροσκοπισμο και τα τοιαυτα, αλλα για ηθικη ενδεχομενως αυτουργια σε δολοφονιες....Καιροσκοπος του κωλου...Επαιξε ΄΄εν ού παικτοίς΄΄ και σωθηκε απο τυχη...Και

3. ΠΑΛΑΒΟΣ: Τον αξιολογω ως ψυχικα διαταραγμενο, ως μη ευρισκομενο σε ψυχικη ισορροπια ( Προσοχη: οχι ως μη ευρισκομενο σε Βουδιστικη απαθεια, αλλα αρμονια, ηρεμη εγρηγορση... καταλαβαινομαστε νομιζω ). Οταν καποιος βρισκεται ΜΟΝΙΜΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ στην αντιΟλυμπιακη και αντιΜαρινακικη ιδεοληψια ( obsession ) του, και οταν αυτο το εκφραζει με καθε τροπο, μεσο ( εκπομπες, εντυπα, δηλωσεις ) και εξακολουθητικα, θεωρω οτι αποδεικνυει χωρις καμια αμφιβολια πως ΕΧΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ...Η ιδεοληψια εξ αλλου αποτελει το ενα απο τα δυο συστατικα χαρακτηριστικα της ιδεοψυχαναγκαστικης νευρωσης ( ΟCD, διεθνως ), το αλλο ειναι οι ψυχαναγκασμοι. Θα μπορουσα ισως να χαρακτηρισω την περιπτωση του με τον νεοσυστατο ορο ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΝΕΥΡΩΣΗ ή ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ( la grande simulatrice των Γαλλων, δηλ. η μεγαλη υποκριτρια, αφου μπορει να υποδυθει τα παντα, ενα ειδος με αλλα λογια πνευματικης συφιλης ). Αλλα...σαν να μου φαινεται οτι παραδιυλισαμε τον κωνωπα, αγαπητε Μ.Γ. Ενα ειναι βεβαιο: Δεν ομιλουμε ΄΄περι ονου σκιας΄΄. Τον τυπο, χρειαζεται να τον προσεχουμε. Δεν μ΄αρεσουν κατι εκρηξεις του. Τις θεωρω, δυνητικα, επικινδυνες. Και επειδη μια εικονα ισοδυναμει ως γνωστον με 1000 λεξεις, για...ριξε μια ματια σημερα στην φωτογραφια του ανθρωπου στο Οlympiakos24, εκει που γραφεις, και στην αναρτηση με τιτλο ΄΄ Το δραμα του Γιαννακη: Μας εφτυσαν ΄΄ απ΄το βαθυ Λιμανι...Δες φατσα...Δες υφος...Και κυριως, δες ματιά...ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΡΜΑΛ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ; Δεν νομιζω...Κι ολες αυτες οι...συνιστωσες, οπως ηπια συμπεριφορα, πολιτισμενη, ευγενικη, αλλα με κατι βιαια ξεσπασματα, κατι γελοιες δηλωσεις ( οπως αυτες σε σχεση με οσα ειπε για δαυτον ο Τρακης ), ολα τα υπερβολικα, τοσο επιδεικτικα και αηδη σαλιαρισματα του με τον Ιβαν, ολη αυτη η λασπη που εκτοξευει συνεχως κατα του Μαρινακη και του Ολυμπιακου και ολα τα παραπανω τυλιγμενα σ΄αυτα τα...αρρωστα μάτια , πωωωως τα αξιολογεις εσυ, φιλε Μανωλη; Να ξερεις παντως ενα: Οτι η διαφωνια, βαθαινει πολλες φορες την αλληλοεκτιμηση και στο εξης δεν θα σε διαβαζω απλως, αλλα θα σε μελετω εμβριθως...

Με γνησια εγκαρδιους χαιρετισμους, Αποστολος Γ.

Υ.Γ. Ετσι για την πληρεστερη ενημερωση σου, επιτρεψε μου να σου πω μια κουβεντα για 3 γονιδια του ημετερου DΝΑ, ζητωντας ταυτοχρονα ΤΑΠΕΙΝΑ συγγνωμη απ΄ολα ανεξαιρετως τα παιδια του RATM, γιαυτη μου την...απρεπεια.
Πρωτο, το Βαρβακειανο γονιδιο ( Κλασικο, μεσα ΄50 με αρχες ΄60, με ο,τι αυτο σημαινει ). Δευτερο, το Επαγγελματικο γονιδιο, σχετιζομενο με τη θεραπεια της του Ασκληπιου τεχνης για περισσοτερο απο 45 χρονια. Και τριτο, το Τυπογραφικο γονιδιο, με εκδοσεις, επιμελειες, αρθρογραφιες δυο μηνιαιων ειδικων περιοδικων επι δυο περιπου 10ετιες. Θυμαμαι ακομα εντονα, σαν παιδι, τις μυρωδιες απ΄το τυπογραφειο του πατερα μου, οπου δουλευα τα καλοκαιρια. Μυρωδιες αντιμονιου και τυπογραφικων μελανιων...Το χειροκινητο, το επιπεδο, η Βικτωρια...Εσυ κι ΄εγω πρεπει ναμαστε συνομηλικοι...Ξερεις, μολυβδοκοντυλο, Faber No2, πενες Ηirudoid και Χ, Parker, μετα τα στυλο διαρκειας και ...προσγειωση στα πληκτρα. Συγγνωμη και παλι παιδια απο το RATM, για τουτο το μικρο μου...παραληρημα. Ενας ιστοτοπος Μανωλη, απολυτως ερασιτεχνικος και μοναδικου χαρακτηρα, στον οποιο...υπερηφανως σχολιαζω.

Χαιρετιζω και παλι, εναν απο τους λιγους εναπομενοντες, αγερωχους πυργους, της καθαρης Ολυμπιακοφροσυνης!

Εικόνα savvas gridlock

Ε όχι και να ζητάς συγγνώμη για τέτοια σχόλια ρε Απόστολε. Γι'αυτά ανοίξαμε...

Εικόνα R-OMEN

.....ΟΙ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΡΑΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΠΑΡΑΓΟΡΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΑΜΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΡΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥ....ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΣΚΩΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ORIGINAL ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΥΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΛΥΡΙΚΑ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΚΩΝΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΚΕΦΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΤΑΙΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΕΝΩΣΙΤΙΚΟΕΝΩΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΑΜΙΜΗΤΟΥ ΜΙΜΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΤΟΣΟ ΜΕΛΙΣΤΑΛΑΧΤΑ ΠΡΟΒΑΛΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΕΧΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ ΚΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΥΝΗΓΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΛΟΤΡΩΓΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΚΑΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ...."ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ"//"ΘΡΥΛΟΣ ΑΕΚ ΦΙΛΟΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ"///"ΓΑΥΡΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ"/////"ΘΡΥΛΟΣ ΑΕΚ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 13".... ΑΠΟΦΩΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ "ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ" ΓΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΕΝΕΣ ΕΠΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΨΩΔΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 21 ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑ ΝΤΟΥ....

Εικόνα savvas gridlock

Φαινόμενο ο Φαίδωνας. Στο ''ΦΩΣ'' γράφει φιλο-ολυμπιακά, στο ''ΔΙΚΕΦΑΛΟ'' έγραφε φουλ αντι-ολυμπιακά. Ο δε Μίμαρος πρέπει να μελετάται στη Φιλοσοφική. Καταφέρνει να πουλήσει ταυτόχρονα αναρχία και Βυζάντιο στα μέλη της Φλορίτζιναλ. Πλάκα πλάκα αυτό με τη Χαλκίδα πρέπει να γίνει άρθρο, θα το κοιτάξω άμεσα...

Εικόνα Spiros Legend

Αφού επεισοδια γίνονται μόνο οπου παίζει ο Γαύρος,το λένε όλοι εξάλλου...Να δω πότε θα ξεσπάσει ο κόσμος του Ολυμπιακού για τα καθημερινά σκάνδαλα μεγατόνων υπερ όλων των εχθρών μας,δεν πάει αλλο πραγματικά.Και να σε βγάζει τρελό ο κάθε Σαμπράκος οτι ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΗΚΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ!Πιστεύω,Σάββα,οτι ήδη γράφεις για τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ που ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΠΑΛΙ ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΥΤΕ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ,ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΠΑΔΩΝ,ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΙ,ΑΠΕΙΛΕΣ,ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΑ,ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΝΟ ΘΑΝΑΣΗ,0 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ,ΓΑΜΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΧΘΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΟΑΚΑ,ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΙΩΣΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ?ΧΑΣΑΜΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ,ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ!ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ!ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΗΔΗ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛ. ΚΑΙ ΕΥΡΩΠ.ΜΠΑΣΚΕΤ. ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΔ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ,ΧΕΙΜΑΡΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ,ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ,ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ!ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ?ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Ετσι ειναι. Πραγματι, δεν ειναι τυχαια η συνυπαρξη της παρουσιας των Αγγελοπουλων στον παγκο μας ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ, με το γκρεμισμα της εδρας τους σε τελικους, υστερα απο 25 αγωνες. Και καλυτεροι ημασταν και ασφαλεστερα ενιωθαν οι παιχτες μας και πιο στριμοκωλα ολο το αντιΟλυμπιακο μπασκετικο συστημα. Την Κυριακη τους αποκαθηλωνουμε και βαζουμε τις βασεις για την πληρη ΄΄ΑΠΟΣΩΛΗΝΩΣΗ΄΄ αυτου του σαπιου οικοδομηματος. Ηδη, αργησαμε πολυ!
Δεν μπορω να μην σκεφτω οτι αν ειχε παει κι ο Βαγγελαρος στην Τουμπα για τον αγωνα του Κυπελλου, τωρα θαχαμε στα σιγουρα κι αυτο το τροπαιο...Μην ξεχναμε: ΄΄Ο τολμων, νικα΄΄. Εχω δει πολλους κουραδομαγκες στη ζωη μου να κανουνε πισω, οταν ο αλλος - εκει που δεν το περιμενουνε, κι ας λενε οτι θελουν - κανει ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! Ειναι θεμα αποφασιστικοτητας και χρονικης συγκυριας. Αλλη θαταν η πορεια των πραγματων σημερα κι οι σκατοβαζελοι δεν θα καθοντουσαν, οπως τωρα, πανω σε τιτλο και στο γαμημενο το 0 - 3...Τεσπα, θαρθει κι αυτων η σειρα...Αλλα, λεμε, ετσι για το γαμωτο! Και τους χαρισαμ΄ενα τιτλο και δεν ξεπλυναμε το πουστικο το μυγοσκατο...

Εικόνα savvas gridlock

Ο Λακαφώσης διέταξε έρευνα για τις δηλώσεις ΠΟΥΣ-Τράκη Σπύρο. Τώρα μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Η Δικαιοσύνη έκανε και πάλι το καθήκον της. Μπορεί να αργήσει 3-4 χρόνια, όπως αργεί ο Κορέας για το στοίχημα στη Μαλαισία του ΠΑΟ-Ξάνθη το 2008, αλλά θα πέσει η ρομφαία της πάνω στα μάγουλα του Γιαννακόπουλου, τσακίζοντάς τον με κάνα τσουχτερό πρόστιμο 20.000 ευρώ.