ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ



Μπράβοι στο παρκέ πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα,
 
 
ντου στον Σχοινά μετά τη λήξη του αγώνα (μέχρι και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος του την έπεσε, που είναι στα 80φεύγα...)
 
 
 
 
 
 
 
 
50ευρα στους διαιτητές, σύμφωνα με το φύλλο αγώνος,
 
 
 
«Στο Δ” δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β” διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α” διαιτητή «πουλημένο και αλήτη».
Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α” διαιτητή με τις εκφράσεις «είσαι π...να και θα σε γ....με παλιόπ....α». Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας».
 
και το αποκορύφωμα, οι γελοίες δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, όπου απειλείται η σωματική ακεραιότητα των διαιτητών Σχοινά-Κορομηλά-Ψαριανού.
 

 
Aναμένουμε την επέμβαση του εισαγγελέα, του Αθλητικού Δικαστή και όλων των θεσμικών οργάνων του μπάσκετ. Αναμένουμε την τιμωρία της ΚΑΕ ΠΑΟ και του ίδιου του κυρίου Γιαννακόπουλου. Ελπίζουμε να μην χαθεί πάλι κάνα φύλλο αγώνος στην πορεία.
 
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.
 
Υ.Γ. 1 Αν όλα τα παραπάνω γίνονταν από κάποιον παράγοντα του Ολυμπιακού, θα είχε βουλιάξει το Internet για ''το γαύρο που καταστρέφει τον αθλητισμό'', από αντιολυμπιακούς οπαδούς-δημοσιογράφους και από τους ''αντικειμενικούς'' πρώτα και κύρια. Αυτή είναι και η διαφορά μας όμως σε μια τελική. Ας τα βλέπουν οι ''ντροπιασμένοι'' Ολυμπιακοί νέας κοπής, μπας και χωνέψουν το τι γίνεται.
 
Υ.Γ. 2 Καλό θα ήταν την επέμβαση του εισαγγελέα να την επιδιώξουν οι μεγαλομέτοχοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, γιατί αν περιμένουν από τον αξιότιμο κύριο Κορέα, θα περάσει καμιά δεκαετία. Ψάχνει ακόμη τα της Μαλαισίας του 2008, με ''κατεπείγουσα'' έρευνα...

Σχόλια

Εικόνα figurered

Ρε παιδιά μόλις μπήκα και διαβάζω αυτό :

http://www.sport-fm.gr/article/giannako/768524

Τρείς μήνες;!

Γαμώ το ελληνικό κράτος - προσοχή όχι το έθνος, το γαμημένο κράτος τους με όλους τους πισωγλέντηδες, από το μουνί το σαμαρά ως το τελευταίο αρχίδι που έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός - τους, τη γαμημένη δικαιοσύνη τους και όλα τα γαμημενα σαπρόφυτα - χαρτογιακάδες μαζί.

Τελικά με 900.000 μνημόνια πάλι προσκυνημένες αδερφές ξεφτίλες θα είστε ρε παλιομουνιά.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ 3ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ...

Εικόνα savvas gridlock

Επενέβη ο αθλητικός εισαγγελέας Λακαφώσης και διέταξε έρευνα. Περίμενε κανά δυο χρόνια να ερευνηθεί καλά η υπόθεση και θα μάθουμε πως μπήκε στο συρτάρι. Μιλάμε για το νέο Κορέα, που ψάχνει 2 χρόνια το αν ο ΠΟΥΣ-Τράκης στοιχημάτισε στη Μαλαισία το 2008.

Εικόνα figurered

Δεν είναι εκεί το θέμα Σάββα.

Μιλάμε άλλωστε για έναν τελειωμένο πρεζάκια, ένα δυστυχισμένο σκατό το οποίο προφανώς μόνο σε μια τέτοια κοινωνία μπορεί να επιπλέυσει.

Το θέμα είναι η παθολογία αυτού του σκατοκράτους η οποία φυσικά αντικατοπτρίζεται με τον καλύτερο τρόπο και στη δικαιοσύνη, η οποία υποτίθεται είναι ανεξάρτητη, μια από τις τρεις εκδοχές της κρατικής εξουσίας.

Δυστυχώς δεν έχουν καμιά αξιοπρέπεια και επειδή τους έφαγα στη μάπα όλα αυτά τα μουνόπανα και τον τρόπο που σκέφτονται για κάποια χρόνια στη νομική μπορώ πλέον να πω ότι είναι οι χειρότεροι γυμνοσάλιαγκες, η κοντσίτα μπροστά τους έχει κάτι αρχίδια να.

Δικαστές, αθλητικοί δικαστές, στρατιωτικοί δικαστές...

Εικόνα savvas gridlock

Eδώ ρε φίλε βγάλανε απόφαση μετά από 7 χρόνια για το δομημένο του ΤΕΑΔΥ, έκριναν ενόχους με αναστολή τους 12 από 13 κατηγορουμένους (όχι και να βάλουμε κόσμο μέσα) και αθώωσαν μόνο τον ένα πολιτικό που εμπλεκόταν, για να μην του λερώσουν το βιογραφικό. Γελάει ο κόσμος με τα στημένα τσατσόνια της Δικαιοσύνης. Με ένα καλό μεροκάματο σου βγάζουν όποια απόφαση θες. Τι ψάχνουμε μετά να βρούμε στα αθλητικά...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Σχινάς, παιδιά, έχει αποδείξει με τα σφυρίγματά του ότι είναι από τους καλύτερους διαιτητές. Έχει στοχοποιηθεί πολλές φορές από σύσσωμο τον ερυθρόλευκο τύπο για την οπαδική του ταυτότητα. Εμένα προσωπικά δε με πειράζει που είναι βάζελος. Ο καθένας είναι και από μία ομάδα. Δε γίνεται να ασχολείσαι με το άθλημα του μπάσκετ π.χ. και να μην είσαι φίλαθλος κάποιας ομάδας. Το θέμα είναι ότι φερόταν αλαζονικά και δεν τον ένοιαζε που τον έβλεπαν να κάνει προπόνηση στο ΟΑΚΑ με τη φόρμα του Παναθηναϊκού ούτε που τον φωτογράφισαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ σε ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟ. Ακόμα και όταν ήρθα face to face μια φορά μαζί του και τον ρώτησα γιατί δεν ζητάει να εξαιρεθεί μου απάντησε σε έντονο και αλαζονικό ύφος ότι "εγώ είμαι βάζελος και άμα θέλω θα βγω να το δηλώσω και στα κανάλια. Σφυρίζω δίκαια και γι' αυτό δεν μπορεί να με κατηγορήσει κανείς". Αυτό, λοιπόν, το τελευταίο δεν μπορώ να του το καταλογίσω. Ο άνθρωπος προσπαθεί να είναι δίκαιος και τα καταφέρνει καλύτερα από πολλούς άλλους. Ο Σάββας είχε πει μια σπουδαία κουβέντα για τον Σχινά "ο Σχινάς είναι οπαδός και τους οπαδούς μην τους φοβάσαι"...

Αυτή η αντικειμενικότητα του Σχινά είναι που εξοργίζει το Γιαννακοπουλέικο. Δεν είναι η πρώτη φορά που του επιτίθενται. Η πρώτη φορά ήταν το 2005 όταν ο Θανασάρας είχε ζητήσει την εξαίρεση του από τα ματς του ΠΑΟ επειδή ήταν γνωστά τα Παναθηναϊκά του αισθήματα. Το έκανε και πριν δύο χρόνια πάλι ο Θανασάρας στο ΟΑΚΑ στο ημίχρονο ή στο τέλος του αγώνα (δεν είμαι σίγουρος) όταν του επιτέθηκε πάλι για να τον προπηλακίσει. Όπως και χθες, ούτε τότε μάσησε ο Σχινάς.

Καταλάβατε τι θέλουν οι βαζέλες; Επειδή ξέρουν ότι είναι βάζελος απαιτούν να σφάζει τον Ολυμπιακό! Αν είναι δυνατόν! Και αν δεν το κάνει, φτάνουν σε σημείο να τον προπηλακίζουν και να τον στοχοποιούν δημόσια! Δε θέλουν μια απλή εύνοια, θέλουν σφάξιμο!

Υ.Γ. Τι έγινε ρε μάγκες; Πολλή ευαισθησία σήμερα για τις δηλώσεις του Τράκη... Ε ρε ΟΑΕΔ που σας χρειάζεται...

Εικόνα Chief Bromden

Ο τράκης σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχε στο τσεπάκι τον ισόβιο αποκλεισμό, αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν χθες, θα ήθελα να ήμουν στο μυαλό του, πανδαισία χρωμάτων θα επικρατούσε, θα κάρφωνε ο Πετγουεϊ στον θεό και αυτός θα τον έβλεπε ως μαύρη μάγισσα με σκουπόξυλο…
Ο Σχινάς θα τρελάθηκε χθες, με 80-20 διαιτησία στο 4ο δεκάλεπτο και πήγε να φάει και ξύλο, όταν όμως εδώ και δεκαπέντε χρόνια είχε κατεβάσει τα βρακιά του στην οικογένεια και έσκυβε το κεφάλι σαν υποτακτικός δικαίως τα αφεντικά να έχουν και παράλογες απαιτήσεις από αυτόν ενίοτε , σαν να στέλνεις τον εργάτη να μαζέψει 10 τενεκέδες ελιές αυτός να φέρνει 15 να κλέβει και 5 από τον γείτονα και όταν γυρίσει να τον μαστιγώνεις γιατί δεν απέδωσε….

Θα συμφωνήσω με τον Ντέταρι παρακάτω πως πρέπει να προσέξουμε πολύ τις προβοκάτσιες την Κυριακή, ο τράκης έχει άρρωστο μυαλό….

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Να λοιπον ρε τομι που οι φουσκωτες αξυριστες κωλοτρυπιδες στη πεσαν και σε σενα...Εσενα τον τοσο καλο υπαλληλο...Ασχετα βεβαια αν τα πουστροσαιτς παρουσιασαν τους μπραβους σαν οπαδους του παο...Τωρα τι κανουμε??Ενας φιλος το χαρακτηρισε ενδοοικογενειακο καβγαδακι κ ειχε απολυτο δικιο....Τωρα πουστρακια τι θα κανετε???Καμια προβοκατσια στυλ 2002,μπας κ ξαναπαει η γλωσσα του Διαμαντιδη στη θεση της???Ασε που διαβαζουμε οτι ο Ματσιουλις εχει διαστρεμμα...Χωρις αυτον τριζει κανονικοτατα η 35αρα....Προσοχη παιδια προσοχη...Η δε θα κατεβουν καν η'περιμενουμε καμια προβοκατσια στο πουλμαν

Εικόνα nmavronas

πω,πω μαγκιά που θα πούλαγα και εγώ αν είχα τους φουσκωτούς δίπλα μου. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ...

Εικόνα dion

Αυτό ακριβώς σκεφτόμουνα κι εγώ. Πρώτη φορά βλέπω να κυνηγάνε διαιτητή κι αυτός αντί να βάζει το κεφάλι κάτω και να τρέξει να την κοπανήσει, να γυρίζει και να τσαμπουκαλεύεται. Αλλά έτσι είναι, όταν σε πνίγει το δίκιο, όταν τα'χεις δώσει όλα για την ομάδα και χάνεις επειδή οι άλλοι είναι σάπιοι, δε γίνεται να τ'ακούς κι από πάνω.

Εικόνα pantzo

ΜΑΓΚΕΣ ΜΗ ΠΟΛΥΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ.

ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ:

Π Ο Υ Σ Τ Η ΚΑΙ Π Ρ Ε Ζ Α Κ Ι Α ΓΙΑ ΝΑ ΚΟ ΠΟΥΛΕ ! ! ! !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕΦ ΓΙΑ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΖΑΚΙ!

Εικόνα RedThunder

Γειά χαρά σε ΟΛΑ τα αδέρφια!! Δύο λόγια θα πω για το ματσάκι.. Το πήραμε στα ίσια κόντρα σε ΟΛΟΥΣ, παληκαρίσια και αρχιδάτα!! Για το μίασμα τον τράκη τι να πείς.. The same old shit! Χρήζει απεξάρτησης.. Για γέλια είναι ο σαπιοδόντης! Τα λέμε την κυριακή στο Σ.Ε.Φ να πάρουμε την κούπα και να κάνουμε και ένα.. 69 στην Ελεονώρα που τρελένεται!

Υ.γ Μάγκες το site γαμάει και δέρνει.. Μακράν το καλύτερο απο θέμα ενημέρωσης, ιστορικού υλικού και σωστής αντιμετώπισεις των πραγμάτων!! Δεν έχω λόγια.. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Να'στε όλοι καλά

Εικόνα savvas gridlock

Kαλώς ήλθες φίλε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η επανάληψη είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Ο Κορέας πρέπει να λειτουργήσει αυτεπάγγελτα. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για σκάνδαλο εφάμιλλο του watergate. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω άμεση και ευθεία απειλή ενός προέδρου σε διαιτητές on camera. Αυτό που έκανε είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Πέρα από την αλητεία που τον... δέρνει, ο άνθρωπος είναι ένα ψυχοπαθές τοξόπλασμα. Δε βγαίνεις ρε μαλάκα να πεις τις απειλές σου σε κάμερα. Πρέπει να είσαι τρομερά ηλίθιος. Το κάνεις μόνο αν είσαι σκυλί που δε δαγκώνει μόνο και μόνο για να σε νιώσουν οι άλλοι. Αλλά εσύ δαγκώνεις μωρή πουστάρα, δε μένεις στα γαβγίσματα. Επιπλέον, επέλεξε να ξεφτιλίσει τον Βαρδινογιάννη και τον Αλαφούζο δημόσια χωρίς λόγο. Και άιντε, πες με τον Τζίγκερ πάντα είχαν πόλεμο, με τον Αλαφούζο υποτίθεται πως επρόκειτο να συνεργαστούν στο άμεσο μέλλον! Αλλά και να μην συνεργάζονταν -όπως θα γινόταν ούτως ή άλλως δηλαδή- δεν παύουν να είναι οι πρόεδροι του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού τμήματος.

Μια ζωή στην εσωστρέφεια θα είστε ρε πουτάνες! Μια ζωή θα σας γαμάμε και εσείς θα τρώγεστε. Ομοιογένεια και ομοψυχία δεν είχατε ποτέ. Ούτε σε διοικητικό ούτε σε οπαδικό επίπεδο. Γι' αυτό είστε τα πουτανάκια μας.

Δε θέλω κάποιοι γαύροι να βγούνε και να εκθέσουν τους Αγγελόπουλους για παρατυπία όσον αφορά τους κανονισμούς για τον πάγκο ή για πρόκληση. Για όσους δεν ξέρουν, σε κάθε αγώνα η αποστολή είναι υπεράριθμη. Όχι μόνο του Ολυμπιακού. Όλες οι αποστολές. Υπάρχει ελαστικότητα σε αυτό το κομμάτι. Για παράδειγμα, στους υπόλοιπους μεταξύ μας αγώνες στην αποστολή του βάζελου βρισκόντουσαν οι εκτός αποστολής παίχτες, όπως ο Μπατίστ, ο Σαο Πινγκ, ο Αποστολίδης κ.α. Σήμερα, λοιπόν, οι παίχτες αυτοί δεν κάθισαν στον πάγκο της βαζέλας για να το παίξουν νόμιμοι. Αν δεν έφερνε ο Ολυμπιακός υπεράριθμους θα καθόντουσαν. Βέβαια και ο Ολυμπιακός πήγε κι' άλλες φορές στο ΟΑΚΑ με υπεράριθμους και δεν υπήρξε πρόβλημα. Τώρα θα μου πείτε "και γιατί σήμερα υπήρξε πρόβλημα"; Μα φυσικά επειδή ο Τράκης ήθελε να είναι στο γήπεδο μόνος του να αλωνίζει ανενόχλητος. Ποιος θα τον ενοχλούσε άραγε; Τώρα, δεν μπορούσε να φερθεί ασύστολα, αφού οι Αγγελόπουλοι ήταν εκεί δίπλα του και τα έβλεπαν όλα και θα μπορούσαν κι' αυτοί να ασκήσουν πίεση στους διαιτητές και στους υπεύθυνους.

Αυτό ζητούσαμε τόσα χρόνια από τους Αγγελόπουλους όταν λέγαμε για προστασία της ομάδας. Μία ομάδα να πάει απερίσκεπτη στο ΟΑΚΑ και να παίξει μπάσκετ χωρίς επηρεασμούς από εξωγενείς παράγοντες. Βέβαια και σήμερα υπήρχαν τα σφαλτσοσφυρίγματα, αλλά αν δεν ήταν οι αφοί σήμερα μάλλον θα μιλούσαμε για τη νέα μεγάλη σφαγή μετά του 2010...

Ο Τράκης είναι υπότροπος και λογικώς εχόντων των πραγμάτων πάει για μεγάλη ποινή. Ίσως το καλοκαίρι δούμε καμιά ηρωική έξοδο από την ΚΑΕ... Άλλωστε, έχει έτοιμη και τη δικαιολογία της μη στήριξης από τον κόσμο στα κρίσιμα παιχνίδια...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Εικόνα Count Cagliostro

- Αχ, Ελεονώρα 35αρίζεις και κάνεις κινήσεις που προδίδουν (και) επαγγελματική απελπισία...

- Αχ, Τράκη σε ευχαριστώ για τις στιγμές γέλιου και την μόνιμη θολούρα σου. Αν πίστευα πως έχει μείνει λίγη φαιά ουσία πίσω από τα μισοσαπισμένα σου δόντια, θα έλεγα πως το έκανες επίτηδες για να γίνει το ματς στο ΣΕΦ κώλος, να προκαλέσεις και αν κερδίζεις να κατακυρωθεί υπέρ σου ή αν χάνεις να πάρεις την ομάδα και να φύγεις για να μην μας δώσεις την ικανοποίηση. Τράβα τώρα άλλη μία γραμμούλα...

- Αχ, Χατζηγεωργίου στο ψιλικατζίδικο στην πλατεία της Άνοιξης που σε στρίμωξε ένας γαβροπαππούς δήλωσες κι Ολυμπιακός που να πάρει και να σε σηκώσει ξευτιλισμένε...Στο 4ο 10λεπτο είδαν οι τυφλοί, φύτρωσαν χέρια στους κουλούς κι εσύ ήσουν λες και μετέδιδες την κηδεία της Νταϊάνα. Σιωπηλός στα διαιτητικά αίσχη που ξανάβαλαν το βάζελο στο παιχνίδι και πράος όταν κατάλαβες πως το deepthroat που έφαγες δεν είναι αναστρέψιμο πια. Άρχισε και το Ρολάν Γκαρός οπότε αν δεν έρθεις στο ΣΕΦ δε θα σε χάσουμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Γιααα... δωσε λιγο περισσοτερες λεπτομερειες για την πλατεια στην Ανοιξη, τον γαυροπαππου και το ΄΄πεσιμο΄΄ του στον Χατζηγεωργιου στο ψιλικατζιδικο...Ποιο ψιλικατζιδικο εννοεις, Count? Εκεινο στα φαναρια; Καθ΄οτι και την Ανοιξη την ξερω καλα και γαυροπαππου...ε!...θα μπορουσες ( με δυσκολια παντως... )να με πεις.

Εικόνα Count Cagliostro

χαχαχα Όχι. Εννοώ ένα μικρό ψιλικατζίδικο που είναι κοντά στην πλατεία χωμένο σε ένα ανηφορικό στενάκι. Έκανα αμέριμνος ποδηλατάδα προ 2ετίας και η περιφερειακή μου όραση πιάνει μία χαίτη. Μου κόπηκε η ανάσα, ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι και σταματώ. Ο Χ''γεωργίου έβγαινε εκ του καταστήματος και ένας παππούς γύρω στα 70 έμπαινε. Κοντοστέκεται:

Παππούς: Με συγχωρείτε, είστε ο κος Χατζηγεωργίου?
Χατζηαβάτης: (γελάκι) Ναι, εγώ είμαι.
Παππούς: Δεν είναι μεταδόσεις αυτές που κάνετε πάντως. Ειδικά όταν παίζει Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είστε πολύ μεροληπτικός.
Χατζηαβάτης: (γελάκι) Ε, δεν νομίζω. Δεν είναι έτσι (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων).
Παππούς: Όχι, κε Χατζηγεωργίου. Με τον Ολυμπιακό κάθε φορά γίνονται όργια με τους διαιτητές στα ματς με τον Παναθηναϊκό αλλά εσείς δε σχολιάζετε τίποτα. Βλέπουν και Ολυμπιακοί το ματς ξέρετε..
Χατζηαβάτης: (γελάκι) Εντάξει τώρα, τα παραλέτε. Άλλωστε κι εγώ Ολυμπιακός είμαι!!!!!!!!!! (Βόμβα μεγατόνων)

Εμβρόνητος ο παππούς, εμβρόνητος κι εγώ. Προχωρά ο Χατζηαβάτης, μπαίνει στο αυτοκίνητο και χάνεται στο άπειρο όπως η χτεσινή πάσα του Διαμαντίδη στον Λάσμε προς το τέλος του αγώνα!
(σχόλιο Χατζηεγεωργίου: Είναι μία φάση που έχουν βγάλει χιλιάδες φορές οι δυο τους - χαχαχαχα)

Εικόνα apostolos gaganis

Καταλαβα πού λες. Κοντα στο φουρνο του ΄΄Θοδωρα΄΄, στο στενακι, δεξια οπως ανεβαινουμε, λιγο πριν στριψουμε αριστερα για τη μικρη εκκλησιτσα της Παναγιτσας...Σ΄εχω ΄΄ πιασει΄΄ εσενα... Ευστροφος, συγχρονος, και τσουχτερος. Τωρα και γειτονας...Προχωραμε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχα! Μπράβο στον παππού! Ο Σάββας, πάντως, μας είχε ενημερώσει για τα αεκτσίδικα αισθήματα του Χατζηπαπάρα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μπορούμε να έχουμε περιγραφή του αγώνα στο ψιλικατζίδικο σύγγαυρε;

Εικόνα figurered

Ρε τι είναι αυτοί.

Στον Τόμυ είπαν "θα σε γ...σω π...να";

Θα τρελαθούμε, αυτό είναι αιμομιξία ρε αδέρφια. Πώς το λεγε και ο Τολστόι; "Οι ευτυχισμένες οικογένειες είναι όλες ίδιες. Κάθε δυστυχισμένη είναι δυστυχισμένη με τον τρόπο της.". Σκεφτείτε τη βαζέλα δυστυχία για να διαπιστώσετε πόσο μεγάλος ήταν εν τέλει ο Ρώσος : κόκα, αιμομιξίες, Τράκης, Αλαφούζος. Και οικογένεια πάνω απ' όλα, έτσι;

Τι χούγια βγάζουν ρε, μεταξύ τους;

Θα αρχίσει να σκέφτεται η Ελεονόρα να κατέβει στο λιμάνι να δει χαρά στα σκέλια της.

Εικόνα vagio

Η οποια ελεονορα πριν καμια 10αρια χρονια εσκαγε μυτη στα ματς τσαμπιονς λιγκ του θρυλου, και παρακαλουσε να μπει χωρις εισιτηριο γιατι δεν εβρισκε. Γκαραντι αυτο.

Εικόνα figurered

Δε βαριέσαι.

Το κορίτσι βαρέθηκε να δείχνει στον τράκη τα βυζιά της - που δεν είναι και όλα δικά της - μήπως εξασφαλίσει καμιά τζάμπα συμμετοχή στην οικονομική ενίσχυση του ποδοσφαιρικού βάζελου,αδιάφορος ο πρεζάκιας, είδε και απόειδε και στο τέλος έμεινε ο εθισμός σε αυτήν του να δείχνει τα βυζιά της και στον άλλον της κόκας.

Η οικονομική ενίσχυση στον ποδοσφαιροβάζελο είναι στο δρόμο μαζί με την υπόλοιπη κόκα, τα βιάγκρα και τη σιλικόνη - αλλά νομίζω τα χρησιμοποιούν τράκης και σία σε λάθος σημεία...

Γυναικομαστία δλδ εν κατακλει -τορί - δι.

Εικόνα savvas gridlock

Φαληριώτισσα η Ελεονώρα...

Εικόνα ΔΙΑΣ

παλαιο-φαληριωτισσα να διευκρινιζουμε... Απο τον πειραια οι γυναικες "εξοστρακιζονται" σεξαουαλικως απαξ και επιλεξουν φλωρο... Ας μείνει εκεί αλλα ας έχει κιενα STRAP-ON για παν ενεδεχόμενο....

Εικόνα μαουνιέρης

Ναι, οι Βάζελοι είναι υπέρ των αSTRAP-ON.
Εσύ, Δία μου, νεφεληγερέτη, είσαι υπέρ των κεραυνών. Ρίξε και κάψε τους!
Χαίρε, Ζευ!