ΑΠΛΩΣ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΟΜΑ



Στο τελευταίο μου κομμάτι, μετά από την ευρεία εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον βάζελο είχα γράψει ότι λόγος για χαρές και πανηγύρια δεν υπάρχει. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και τώρα. Ελάχιστη αξία θα έχει η προχθεσινή νίκη εαν δεν συνοδευτεί με το πρωτάθλημα. Κι όπως προχθές η ομάδα έπαιξε την μια από τις δυο ευκαιρίες τους για διπλό στο ΟΑΚΑ σε σειρά τελικών ...το ίδιο ισχύει και τώρα, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα! Αύριο παίζουμε την μια από τις δυο ευκαιρίες μας για να στεφθούμε πρωταθλητές! Γιατί αφού νικήσαμε μια φορά εκεί μέσα έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως θα το ξανακάνουμε , νικώντας και τους διαιτητές. «Μακάρι να χρειαζόμασταν και τα δυο παιχνίδια για τον τίτλο, για να βουλώναμε μερικά στόματα» το’χω ξαναπέι, έτσι πρέπει να το βλέπουν οι παίκτες μας! 

Όλα όσα είπαμε μετά την ισοφάριση της σειράς, περί επιβολής ρυθμού, ενέργειας, κυριαρχίας στα ριμπάουντ, ταχύτητας, καλής κυκλοφορίας και  επιθετικού πλουραλισμού ισχύουν και για το προχθεσινό παιχνίδι. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε ορισμένους παίκτες αυτοί είναι σίγουρα ο Πρίντεζης και ο Πέτγουεϊ που έκαναν την επιστροφή Γκιστ να φαντάζει – στην χειρότερη περίπτωση – αδιάφορη. Αισθητά ανεβασμένος και ο Μάντζαρης που πέραν των όσων μας έχει ήδη δείξει πως κάνει καλά, έχει αρχίσει να ξεθαρρεύει και στο σουτ. Βέβαια τα όσα αναφέρουμε παραπάνω διήρκεσαν μόνο για τρεις περιόδους και κάτι ψιλά. Το γιατί θα το συζητήσουμε αφού δούμε το παρακάτω βίντεο... https://www.youtube.com/watch?v=EVAqp5EDQAw


Μετά τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον αλησμόνητο Τζον Αμίτσι ο Εφευρέτης της Αλητείας έγινε ο τρίτος, σχετιζόμενος με τον βάζελο, άνθρωπος που κοινοποίησε πως νιώθει τρύπιος από πίσω. Επιπλέον, όλα όσα διαβάζαμε ως παραλειπόμενα αγώνων σε ρεπορτάζ, όλα όσα βλέπαμε στις συμπληρωματικές εκθέσεις των διαιτητών που απειλούνταν και δέχονταν επιθέσεις στο σπίτι τους, τώρα τα ακούμε από το στόμα του Εφευρέτη της Αλητείας μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Μετά τα «Φούφη θα σε γαμήσω και δεν θα βγεις ζωντανός από’δω μέσα», ή τα «Θα έρθω στα σπίτια σας και θα πάθετε ό,τι ο Πηλοϊδης».... 
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131223/parodia-prin-kan-arxisei-o-agonas , http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130213/plirosate-kai-tha-parete , http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140520/stis-kliroseis-toy-koloy-apantas-me-boidopoytsa
...ο πρόεδρος του μπασκετικού βάζελου ενημέρωσε τους διαιτητές με τον γύψο στα χέρια αλλά και αυτούς που προπονούνταν με τις φόρμες του βάζελου, που φορούσαν τα κασκόλ του και πανηγύριζαν τις νίκες τους ως θεατές στο ΟΑΚΑ πως θα τον βρουν μπροστά τους. Επειδή χρέωσαν μόλις 10 παραπάνω φάουλ σε εμάς σε σχέση με την ομάδα του (28-18) επειδή ο βάζελος σούταρε μόλις 12 παραπάνω ελέυθερες από εμάς (22-10). Επειδή για μόλις 9 λεπτά στο τέταρτο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δώσει άλλο φάουλ γιατί θα έστελνε τον βάζελο στις βολές.  Επειδή (και)εξ’αιτίας αυτών των σφυριγμάτων ψαλιδίστηκε η διψήφια διαφορά στο τέταρτο δεκάλεπτο ...με τον βάζελο να βρίσκεται διαρκώς στις βολές και τα δικά μας χέρια στην άμυνα δεμένα. Αυτά πρέπει να βλέπουν οι παίκτες μας και να λυσσάνε ακόμα περισσότερο ενόψει του αυριανού αγώνα! 

Τα όσα πρέπει να γίνουν εκτός γηπέδου, σε επίπεδο θεσμών για την προστασία της ομάδος μας δεν είναι τώρα η ώρα να τα συζητήσουμε.  Παρ’όλα αυτά κινήσεις σαν αυτή από πλευράς Αγγελόπουλων που θέτει το θέμα συμμετοχής των Ελλήνων διεθνών μας στο Μουντομπάσκετ σε άλλη βάση http://www.contra.gr/Basketball/World/Mundobasket/greece/epistolh-kai-proeidopoihsh-apo-ton-olympiako-sthn-eok.2797529.html ...μπορούν να θεωρηθούν μια πάρα πολύ καλή αρχή ασχέτως εκβάσεως του πρωταθλήμάτος! Να αναφέρουμε στο σημείο αυτό πως οι ομορφιές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των φουσκωτών του λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ, αλλά και οι δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες μετά την λήξη έφεραν την παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα  http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/eisaggelikh-paremvash-gia-tis-emetikes-dhlwseis-giannakopoyloy.2816694.html  . Βέβαια, ούτε ο Ζαβλανός εξέδωσε κάποια ανακοίνωση για να στηρίξει τους συναδέλφους του, ούτε ο Σωλήνας θέλησε να προστατεύσει με κάποιο τρόπο την διοργάνωσή του. Ο μεν θα’ταν απασχολημένος με την διεύρυνση των ορίων ηλικίας στους διαιτητές και με τις παράλληλες δραστηριότητές του, που εξ’οσων λένε ορισμένοι κακοήθεις εδώ και χρόνια διαφημίζονται στην ζούλα στα παρκέ της Α1. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ από την άλλη θα’ταν απορροφημένος με τους λογιαριασμούς «τόσα για την wild card, τόσα για την αποζημίωση του Tρινκιέρι, τόσα για το συμβόλαιο Κατσικάρη...».

Το πιο αστείο όλων είναι πως αιτία τόσο της ενστάσεως όσο και των τραμπουκισμών του Δημητράκη ήταν ότι μας βρήκε υπεράριθμους στον πάγκο ενώ ο κανονισμός είναι σαφής, κοινός για όλους και πρέπει να εναρμονιζόμαστε όλοι με αυτόν. Ας βάλουμε στο σημείο αυτό ένα κουίζ τα βαζελάκια ...για μετρήστε άτομα στον πάγκο κοριτσάρες μου και πείτε μου πόσα τά βγάζατε!!

Συμπέρασμα: Αφού η βλάβη της πίσω τρύπας του Δημητράκη φαντάζει μόνιμη και ανεπανόρθωτη, φροντίστε τουλάχιστον εσείς που συγκροτείτε το τμήμα μπάσκετ του Θρύλου να του ράψετε το στόμα στο γήπεδο! Όχι για κάποιον άλλον λόγο, απλώς για να μην εκτίθεται  μπροστά στον κόσμο της ομάδας του! 

DRAZA

YΓ1: Ο Ολυμπιακός,  για όποιον δεν κατάλαβε, κέρδισε αυτό το παιχνίδι λόγω του αρχηγού του ...με την προσπάθεια που πήρε όταν η διαφορά ήταν στο +2 για εμάς και όταν με την διαφορά στο +5 πήρε ριμπάουντ και καθαρίσαμε και μαθηματικά. Είμαι σίγουρος πως σε κάποιους θα φταίει ο Σπανούλης είτε για τις χαμένες βολές προς το τέλος είτε για κάποιο από τα τρίποντα που έχασε. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχασε τον προχθεσινό αγώνα λόγω του δικού του φυσικού ηγέτη, του Δημήτρη Διαμαντίδη ...με την πάσα που αντί για τον Λάσμε βρήκε τα περιστέρια. Δεν είδα κανέναν από τις ντροπές των οπαδών να αποκαλεί τον Διαμαντίδη λούζερ ή να προσπαθεί να ανακαλύψει κόμπλεξ στα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό.

ΥΓ: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο της ιστοσελίδας και δικό μου φίλο Τάκη για το άκρως ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό!

Σχόλια

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ??????

Εικόνα DRAZA

ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΨΕ.

ΜΟΛΙΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΑ ΝΑ ΝΕΥΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ!

Εικόνα vagio

ΚΙ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΔΕ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΙΛΑΩ.

Εικόνα DRAZA

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΘΑΣΩ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ.

ΓΙΝΑΝΕ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟΨΕ; ΓΙΝΑΝΕ

ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΝΑΝΕ. ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ; ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑΙ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 12-13 ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΑ, ΦΑΣΕΙΣ ΕΠΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΑΝ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ.

Ο ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΕΤΣΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΑ 4 ΦΑΟΥΛ ΠΧ.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ;

Εικόνα vagio

Ποιων η υπομονη εξαντληθηκε, δεν σε πιανω να σου πω την αληθεια.
Οσο για τα αγωνιστικα, θελω να πω πολλα. Αλλα θα τα κρατησω για τεταρτη βραδυ.

Εικόνα DRAZA

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΗ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ.

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΥΓΓΑΥΡΕ, ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΕΔΩ

Εικόνα vagio

Οκ, κλειστο εδω αν ειναι για το καλο της ομαδας και το ξαναπιανουμε μετα τον πεμπτο. Οπως και να εχει παει.
Αν εχεις τη δυνατοτητα, μετεφερε μας και την περιρρεουσα ατμοσφαιρα απο τα περιξ της ομαδας στο αρθρο ενοψει τελικου. Γιατι ολα εκει θα παιχτουν, στο ποσο θα το πιστευουν οι ιδιοι και ποσο προετοιμασμενοι θα ειναι να μη σπασουν με τα γνωστα που θα βρουν απεναντι τους.

Εικόνα DRAZA

ΤΗΝ ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΣΕΦ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ.

ΟΧΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ.

Εικόνα yiage

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΙΣΑ "ΛΑΘΗ" .
α) Δυο φορες απο τρεις βολες σε ανυπαρκτα φαουλ = συν6 ποντοι
β) Τρια-τεσσερα φαουλ στον Ντανστον δεν μας εδωσαν κανενα
γ) Θεατρινισμους χωρις να τους τιμωρουν
δ) Σουτ ταμπλω (περπε) πριν το κοψιμο δεν μετρησε το καλαθι
ε) Βηματα και μετα καλαθι του σαπιοΛασμε μετραει ως κανονικο
στ) Κινητο σκριν σε βαρος μας (μαλλον δεν ηταν) αλλα απο τα αμετρητα ΚΙΝΗΤΑ σκριν του ποα δε σφυριξαν κανενα
και παρα πολλες παραβασεις που δεν καταλογιστηκαν στους βαζελους για να κρατησουν την διαφορα.

Ναι και με κακη αποδοση τους κερδιζαμε και σημερα. Ποσο αλλο θα αντεξουμε?

υγ. Και μη μου πει κανεις οτι δεν δικαιουμαστε να κερδισουμε με κακη εμφανιση.

Εικόνα DRAZA

ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗ8ΕΙΑ ...ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ: ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΑΠΟΨΕ.

ΞΑΝΑΛΕΩ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΘΗ ...ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ

Εικόνα yiage

Το σχολιο σου ειναι Μεγαλη Αληθεια. Εστω ενα απο αυτα και ειχαμε πρωταθλητη αποψε!

Εικόνα DRAZA

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΚΡΙ ΤΗΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Εικόνα yiage

Draza ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειναι μονο αυτα τα εξι αλλα και αλλα σημαντικα και αξια αναφορας "λαθη" που απο την πιεση και τα νευρα δεν ειναι ευκολο να κατσει να τα γραψει καποιος αυτην την ωρα.
Βεβαια εχω ΘΥΜΟ και με τα των δικων μας αλλα αυτοι οι κορακες το ΠΑΡΑΓΑΜΗΣΑΝ ΠΑΛΙ!
Μολις τωρα διαβασα οτι οι Αγγελο αποφασισαν οτι οι παικτες μας δεν πανε στην Εθνικη. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ !

Εικόνα figurered

Καλά κάτσε να το δούμε αυτό.

Μια χαρά θα πάνε οι μικροί.

Ο Σπαν οπωσδήποτε να μην, θα κλατάρει. Ούτε ο Πριντ.

Εικόνα yiage

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΣΟΝΟΜΠΑΣΚΕΤ. ΔΕΝ ΠΑΑΑΑΑΑΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ...

Εικόνα yiage

Ο κοσμος θα ειναι μαζι τους ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ βλεποντας τους να ειναι ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ και ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ποτε και πουθενα. Το τελευταιο διαστημα και ιδιαιτερα σημερα με τις δηλωσεις δειχνουν να μην ανεχονται αλλα και βγαινουν πλεον στην επιθεση. Ετσι τους θελουμε εμεις οι οπαδοι και ετσι τους θελουν και οι ιδιοι οι παικτες τους. Αλλωστε το να ειναι ΗθΙΚΟΙ δεν τους εμποδιζει καθολου να ειναι και ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ και ΑΥΣΤΗΡΟΙ για τα συμφεροντα και την προστασια της ομαδας τους.
Ο κοσμος θα ειναι ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

Εικόνα DRAZA

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Εικόνα DRAZA

ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ.

ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Εικόνα yiage

ΠΙΣΤΕΥΩ στην κουπα μεσα στο μπουρδελο τους! Λιγο ΜΠΑΡΟΥΤΙΑΣΜΕΝΟΙ να ειμαστε και τους γαμαμε πατοκορφα! Και αυτους και τα κορακια.

Εικόνα DRAZA

ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ

Εικόνα DRAZA

ΟΤΑΝ ΚΑΛΜΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΚΑΙ ΕΠ'ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΑ.

Εικόνα figurered

Αδερφέ τους δώσαμε αυτό το δικαίωμα.

Σίγουρα "ροκάνισαν" το χρόνο στο τέλος μη γίνει καμιά στραβή και αυτό μένει.

Αλλά κάναν λάθη και εις βάρος του βάζελου.

Εγώ λέω να περιμένουμε ως την Τετάρτη και μετά να αποδώσουμε ευθύνες.

Εικόνα DRAZA

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΨΕ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ!

Εικόνα yiage

Τους δωσαμε δικαιωμα αλλα τα εις βαρος μας "λαθη" εναντι ενος-δυο το πολυ τρια στην ζελα δεν μπορουν να ισοζυγιστουν με τα 20 που μας κατακρεουρησαν. Θα τα μετραγαμε ενα προς ενα στην περιπτωση που το σκορ ηταν στο καλαθι ενω τωρα με την κακη αποδοση μας και την διαφορα ισως θολωνει την εικονα του ΣΦΑΓΕΙΟΥ.

Κουπα την Τεταρη λοιπον. Εκει θα ΣΤΑΞΕΙ η πουτσα του ΘΡΥΛΟΥ. Θελουμε να δουμε τους παικτες μας απο το πρωτο ως το τελευταιο δευτερολεπτο Α Φ Ι Ο Ν Ι Σ Μ Ε Ν Ο Υ Σ !

Εικόνα DRAZA

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΛΛΟΘΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΚΒΑΣΕΩΣ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.

ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΟΨΕΙ ΠΕΜΠΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Εικόνα figurered

Υπομονή μάγκες.

Όπως λέει και ο Ντράζα έχουμε άλλη μια ευκαιρία.

ΌΛΟΙ θα κριθούν - για όσα πράττουν και όσα δεν πράττουν - μετά την Τετάρτη.

Δεν είμαι βέβαια αισιόδοξος αλλά ο βάζελος είναι άθλιος, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια σήμερα από μέρους μας για να προηγηθεί με τέτοια διαφορά - η τελική πινελιά από τα κοράκια στο τέλος.

Εικόνα DRAZA

ΠΡΩΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΥΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ ΟΛΟΙ.

Εικόνα yiage

Figurered ειμαι αισιοδοξος και μπορουμε να τους ξεβρακωσουμε ΒΕΒΑΙΑ μεσα στο ΟΑΚΑ. Και με καλη διαφορα μαλιστα.
Δεν συμφωνω σε αυτο που λες "..στο τελος" γιατι τα κορακια μας γαμησαν απο την αρχη.
Συμφωνω οτι εμεις προσπαθησαμε για να προηγηθουν αλλα ΤΕΤΟΙΑ κακη εμφανιση σε δευτερο σερι παιχνιδι δεν την κανουμε.

υγ. Οι Αγγελο ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ να κανουν ακομα για να ξεβρωμισει το μπασκετ. Αυτο θα το ελεγα και αν κερδιζαμε σημερα αλλωστε και προχτες που κερδισαμε τα κορακια ΟΡΓΙΑΣΑΝ.

υγ. Αναπνευστικο παλι ο Λασμε?.......Γεια σου ρε Χαντζογιατρε!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΞΕΚΙΝΑΩ ΑΝΑΠΟΔΑ

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ ΣΟΥ!

ΘΕΛΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΚΑΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ.

ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΦΑΝΗΚΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ

Εικόνα red7neck

ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ! ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ? ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑ!

Οι γκρι στα ίδια αίσχη!Να ψοφήσετε μαζί με το Βασιλακόπουλο μπάσταρδοι!

Εικόνα DRAZA

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΨΕ...

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Εικόνα RED HELL

ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.ΜΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΠΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΜΕΡΑ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 1 ΛΕΠΤΟ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΩ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ...

Εικόνα DRAZA

ΟΤΑΝ ΕΔΙΝΑ ΕΓΩ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ, ΗΤΑΝ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΡΘΕ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ!

Εικόνα RED HELL

ΓΑΜΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΕΣΟΥ ΟΡΟΥ.ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.ΜΕ ΟΣΗ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΡΙΝ ΔΩΣΩ ΒΕΒΑΙΑ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΙΚΗΤΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕ ΦΙΛΕ.

Εικόνα PHANTOM7

SIGGAVRE MHN TRELAINESAI..OI DIKES MOY PANELLADIKES HTANE EN MESO PETRINON..ME TON THRYLO NA KINDYNEVEI OIKONOMIKA ME AFANISMO,ME MPASKET NA KANEI TA PROTA TOY VHMATA KAI ME THN PARATAKSI PLIGOMENH.TORA EINAI SAFOS ETH FOTOS SE KALYTERH MOIRA.OSON AFORA TO MPASKETAKI.YPARXEI GIATREIA ALLA EPAFIETAI STA XERIA MONO TON AGGELOPOULAION..MHN KOLONEIS.GRAPSE STARXIDIA SOU TA GATAKIA TOY MPASKET.EISAI GAVROS KAI POLEMISTHS.SKISTOUS THN KOLARA.TO MATS THN TETARTH AN SE EPHREASEI STO DIAVASMA MHN TO DEIS.ALLIOS STARXIDIA SOU.PANTOTE STA PETRINA FEVGAME META TO SFYRIGMA THS LHKSHS.OXI POU MOU GINE MODA TA TELEFTEA XRONIA GIA NA "MHN PESOUME STHN KINHSH" KALY EPITYXIA APO ENA SIGGAVRO

Εικόνα RED HELL

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑ ΚΑΛΑ....

Εικόνα DRAZA

ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

Εικόνα DRAZA

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΠΑΣ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΔΟΣΗ!

Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Εικόνα figurered

Κοίτα αν και είναι δύσκολο στην ηλικία σου να μην επηρεάζεσαι άκου αυτά που σου λένε και ο χανκ με τον ντράζα αλλά αν μπορείς πήγαινε και ψιλοαδιάφορος - οι πανελλήνιες είναι σαν ένας χάρακας για το μήκος αλλά ποτέ δε θα σου αποκαλύψουν πόσο βαριά είναι τα αρχίδια σου, σου εύχομαι να τα σέρνεις στη ζωή σου.

Θα ανακαλύψεις αργότερα στη ζωή σου ότι πάντα κάποιοι μπάσταρδοι δεν θα σε αφήνουν να ανοίξεις τα φτερά σου - η ζωή είναι ένα δύσκολο πράγμα - ΑΛΛΆ ότι υπάρχουν πάντα λόγοι να εμπνέεσαι.

Ο Θρύλος είναι ένας από αυτούς - μιλάω για το Θρύλο έτσι, όχι γι' αυτό απόψε που ελπίζουμε ότι στο οάκα θα ξαναγίνει Θρύλος.

Εικόνα DRAZA

ΕΜΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA MAΣ

Εικόνα Hank

Αδερφέ....ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ...ΑΠΛΑ ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ.
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ Τ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΕΚΕΙ

Εικόνα DRAZA

"ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΥΡΟΣ"

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΨΑΧΝΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ".

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΕΣΥ. (ΚΑΙ) ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΩΡΑ!

Εικόνα RED HELL

ΦΙΛΕ ΧΑΝΚ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΓΚΡΙ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟ ΜΠΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ.ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ.ΚΑΘΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΑΝ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΜΕΣΑ.ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΡΕΙΚ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ.ΠΗΓΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...

Εικόνα DRAZA

"ΓΑΥΡΟΣ" ΚΑΙ "ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ.

ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ...

Εικόνα Hank

Εσυ εχεις υποχρέωση να συγκεντρωθεις στη δουλεια σου
Εχω δικιο γιατι ειμαι 40 χρονων, και εισαι 18. Αυτο που διακυβευεται τις επομενες μερες για σενα (χωρις παρολα αυτα να ειναι το τελος των παντων) ειναι πολυ πιο σημαντικό για να το βαλεις σε κινδυνο επειδη οι μαλακες ηταν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Εσυ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ να εισαι ΣΥΝΕΠΗΣ απέναντι στον εαυτό σου και τους στοχους σου, πράγμα που προφανως δεν ηταν τα γατάκια απόψε.
Εσυ εισαι γαυρος, κι εχεις αρχιδια και εγωισμό. Και δε θα επιτρεψεις σε κανεναν που εχει λυσει τα προβληματα του και κωλοβαράει να σου γαμησει την ψυχολογία.
Εσυ, τη δουλεια σου

Εικόνα DRAZA

ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ. Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.

ΠΡΩΤΑ-ΠΡΩΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (ΤΟ "ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ" Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ)

Ε ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ. ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΪ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ...

Εικόνα RED HELL

5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ.ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΝΕ ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΚΑΡΜΠΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ....

Εικόνα DRAZA

ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...

ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.

Εικόνα el trick

Αρχες γ΄ δεκαλέπτου. Μπροστά ο ποα με 13 πόντους.
Η διαιτησία τα γνωστά
Οι αγγελόπουλοι μάλλον θα χειροκροτήσουν στο τέλος και τους διαιτητές.