AΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



Το'πε και το'κανε ο πρεζάκιας. Μας ξαναχόρεψε.
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΗΛΗ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ 30-5-2014
 

 
Τρεις διαιτητές-κομάντο έκλεψαν το πρωτάθλημα από τον Θρύλο. Ο γνωστός χαφιές του Βαζελακόπουλου Αναστόπουλος και οι Παναγιώτου-Καρακατσούνης, που μαζί τους έσπασε πέρυσι την έδρα μας ο λαγός, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να ικανοποιηθεί το αφεντικό τους, ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ. Πρόχειρα, αφού μέσα από το γήπεδο δεν είναι εύκολο να διακρίνεις τα πάντα.
 
- Ο Μάντζαρης αποβλήθηκε με 5 φάουλ σε 8 αγωνιστικά λεπτά. Τα 3 είναι ανύπαρκτα. Ειδικά το πέμπτο φάουλ πάνω στο Μασιούλις είναι για να γελάνε και τα σκυλιά. Κανονικά έπρεπε να δωθεί τεχνική ποινή στη δεσποινίδα Μασιούλις, αλλά για να δωθεί τεχνική έπρεπε να υπάρξει προειδοποίηση σε προηγούμενες φάσεις από τους διαιτητές να σταματήσει το θέατρο. Με το Μάντζαρη ανενεργό, βρήκε ανοιχτό πεδίο ο Διαμαντίδης.
 
- Είδαμε βήματα του Λάσμε και επιθετικό φάουλ του Γκιστ να γίνονται ''γκολ-φάουλ υπέρ του ΠΑΟ''.
 
- Είδαμε τον Σλούκα να γκρεμίζεται από το Λάσμε και να μην σφυρίζεται φάουλ.
 
- Είδαμε τον πάγκο μας να χρεώνεται με τεχνική ποινή σε μια φάση που ο Μπαρτζώκας ζήτησε πολύ ήρεμα να δωθεί ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ. Τεχνικές ποινές δίνονται μόνο στο δικό μας πάγκο, σε ένα ματς που ο πάγκος των απέναντι ήταν μονίμως στο πόδι.
 
- Είδαμε την μπάλα να χτυπάει στο ταμπλό σε προσπάθεια του Περπέρογλου, αλλά το καλάθι να μην μετράει.
 
- Είδαμε τον Γκιστ να κάνει φάουλ για να σταματήσει τον χρόνο, μετά τις δύο άστοχες βολές του στο 63-66, αλλά σφύριγμα να μην ακούγεται και τον ίδιο τον παίκτη του ΠΑΟ να απορεί.
 
- Είδαμε τον Περπέρογλου να τρέχει να μαρκάρει το Μασιούλις, να μην έρχεται σε επαφή μαζί του, τη δεσποινίδα Μασιούλις να ξαπλώνεται στο παρκέ και να παίρνει και φάουλ από πάνω=3 βολές.
 
- Είδαμε τα σάπια κόκαλα του Διαμαντίδη στην τελευταία φάση να πηγαίνουν βόλτα, αλλά βήματα να μην σφυρίζονται, ενώ έμεναν 8 δεύτερα, το σκορ ήταν 65-66 και θα είχαμε την μπάλα δική μας.
 
- Είδαμε τους παίκτες μας να προσπαθούν να κάνουν φάουλ σε Διαμαντίδη-Φώτση στο τέλος, αλλά τους γκρι που σφύριζαν την κάθε επαφή με τους λαγούς φάουλ ως τότε, να καταπίνουν την σφυρίχτρα τους, ώστε να κυλήσουν όσα περισσότερα από τα 8 δευτερόλεπτα που απέμεναν για τη λήξη του ματς γινόταν.
 
Πρόχειρα αυτά. Υπάρχουν καμιά δεκαπενταριά φάσεις ακόμη που εγώ θέλω να ξαναδώ, μόλις βγει το βίντεο του αγώνα. Μετρήστε το πόσοι χαμένοι πόντοι είναι αυτοί και αναρωτηθείτε.
 
ΣΕ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΟΥΤ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;
 
Μήπως δεν κρίθηκε στο σουτ το ματς; Μήπως αν ευστοχούσε ο Σλούκας στο τρίποντο 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ή αν έβαζε ο Σπανούλης το τελευταίο σουτ, θα πηγαίναμε στην παράταση; Πότε επιτέλους θα καταλάβουν όλοι αυτοί οι ''υπεράνω'' ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ότι
 
ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ;
 
Πόσα πρωταθλήματα πρέπει να κλαπούν για να δούνε οι περαστικοί οπαδοί ότι το (ποδοσφαιρικό) παραμύθι τους ''παίξε εσύ καλά κι άσε τους γκρι. Αυτά είναι δικαιολογίες. Η ομάδα σερνόταν σήμερα'' δεν έχει δράκο; ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ LOSERS ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ''ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ'' ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΖΟΥ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ LOSERS ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΔΥΟ ΚΟΛΛΗΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ;
 
Για μία ακόμη φορά, ο μάγκας Μπαρτζώκας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους (από το 5:50 και μετά στο βίντεο).
 
Γίναμε μάρτυρες για μια ακόμη φορά του τι συμβαίνει. Οι δικοί μας πρόεδροι δεν πετάνε χαρτονομίσματα ούτε βρίζουν διαιτητές. Οι δύο από τους τρεις διαιτητές, Καρακατσούνης και Παναγιώτου, είχαν έρθει και πέρσι στο μπρέικ του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Είδαμε τον Λάσμε να κόβει αντικανονικά την μπάλα και να μη μετρά το καλάθι, είδαμε τον Περπέρογλου να χρεώνεται με φάουλ σε τρίποντο ενώ δεν έχει ακουμπήσει τον Ματσιούλις. Κάναμε τρία φάουλ στα οκτώ δευτερόλεπτα, στον Διαμαντίδη και τον Φώτση, και τελικά δόθηκε φάουλ στα δύο δευτερόλεπτα. Αυτό για μένα πιστοποιεί κάποια πράγματα. Δέχτηκα παρατήρηση γιατί είπα στον Τόμιτς να κάτσει κάτω και έφαγα τεχνική ποινή γιατί ο διαιτητής είπε να μη μιλάω και ρώτησα γιατί. Αυτά τα πράγματα δεν είναι πρωτόγνωρα. Ο Μάντζαρης έπαιξε οκτώ λεπτά κάνοντας πέντε φάουλ
 
Και για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν, η διαιτησία δεν έκρινε τη δική μας εμφάνιση. Έκρινε όμως το αποτέλεσμα και τον τίτλο. Δεν κερδίζει αυτός που παίζει ''μπασκετάρα'', που ''πιάνει τον άλλον από το λαιμό'', που ''δεν τους αφήνει να πάρουν ανάσα''. Παίζουν κι άλλοι, δεν μπορείς να τα κάνεις συνέχεια αυτά. Κερδίζει ο καλύτερος, έστω οριακά, στα 40 λεπτά στο παρκέ. Στην Ευρωλίγκα που το ματς πήγε πάλι έτσι, στο τέλος κερδίσαμε. Εδώ δεν μας άφησαν οι εντολοδόχοι του Βαζελακόπουλου. Απόψε θα ήμασταν πρωταθλητές και τώρα πρέπει να πάμε να πάρουμε την κούπα στο βαζελόσπιτο. Το σίγουρο είναι ότι και τώρα μπορούμε, αρκεί να μην εμφανιστούν Καρακατσούνηδες στο παρκέ. Αν εμφανιστούν εντολοδόχοι του πρεζάκια στο παρκέ, πρέπει η ομάδα να φύγει και να τους τρίψει στη μούρη το στημένο παραμύθι τους. Σε πρώτη φάση, συμφωνούμε απολύτως με τις δηλώσεις των κυρίων ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ.
 
 
ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ-ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ, ΠΟΥΣΤΗ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ.
 
Υ.Γ. Αληθεύει ότι σήμερα ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ πόνταρε αρκετά λεφτά στη νίκη του ΠΑΟ μέσα στο ΣΕΦ, σε δελτίο στοιχήματος που συμπλήρωσε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ εκεί κάπου στα Νότια Προάστια; Ερώτηση είναι... 

Σχόλια

Εικόνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2014

Το χειρότερο είναι ότι ολόκληρο το οικοδόμημα του μπάσκετ, τρέμει όταν στενοχωριέται ο πρεζάκιας! Και μέσως ο άθλιος πρόεδρος της ΕΟΚ σπεύδει να τον ηρεμήσει, με την ανάλογη διαιτησία.
Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι ας αντιληφθούν ότι όσα χρήματα και αν διαθέσουν, δεν πρόκειται να δουν προκοπή, αν δεν γκρεμίσουν τη σαπίλα του οικοδομήματος της ΕΟΚ.
Και επειδή δοάφοροι βαζελοδικέφαλοι θα ισχυριστούν πως τα άνάλογα πράττει ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, η απάντηση είναι μια! Πόσες επενδύσεις έχει κάνει ο Ολυμπιακός και πόσες ΟΛΟΙ οι άλλοι μαζί; Να μη συνεχίσω, γιατι δεν τελειώνει το ζήτημα! Θεωρούν οι πάσης φύσεως κομπλεξικοί πως μπορούν να τα βάλλουν με τον ΘΡΥΛΟ. Ας κοπιάσουν!
Με το μπασκετάκι βολεύουν τα απύθμενα ψυχολογικά προβλήματα που τους έχουν προκαλέσει οι Κόκκαλης και Μαρινάκης! Αν αποφασίσουν οι Αγγελόπουλοι να χτυπησουν τη γροθιά στο μαχαίρι, τότε θα το γυρίσουν στο τσάμικο! Άντε με τους καραγκιόζηδες που έχουμε μπλέξει! Κάποια στιγμή, καλό θα είναι να δημοσιευτεί η Μαύρη Βίβλος της σαπίλας του ελληνικού αθλητισμού που είναι ΓΕΜΑΤΗ από τα κατορθώματα των βάζελων.

Εικόνα savvas gridlock

Ωραίος φίλε, έτσι είναι. Δεν είναι δυνατόν να θες να μιλήσεις για το τι γίνεται σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, βγάζοντας έξω από την κουβέντα τις επενδύσεις που κάνουν οι διάφοροι μεγαλομέτοχοι στις ομάδες. Ας μας πει κάποιος το πόσα λεφτά έχουν βάλει οι Γιαννακόπουλοι στο μπάσκετ και ο Βαρδινογιάννης με τους πολυμετοχικούς στο ποδόσφαιρο. Εμείς τα έχουμε συγκεντρώσει όλα εδώ και η σύγκριση δίνει ένα σαρωτικό αποτέλεσμα υπέρ του Θρύλου.

http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/oikonomika

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΩΛΟΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ πχ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Κ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Κ ΧΑΖΟΣ ΤΙ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα PHANTOM7

O IVKOVITS POS KERDISE THN DIAITHSIA? AFOU EINAI ANIKHTH? KAI O VAZELOS TOTE HTAN KALYTEROS?

Εικόνα savvas gridlock

Αν θες απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αναζήτησέ την στις δηλώσεις Δημητράκη Γιαννακόπουλου για τον Ομπράντοβιτς από τότε που ο Σέρβος έφυγε από τον ΠΑΟ.

Εικόνα red7neck

Μπράβο στους προέδρους σας για την απόφασή τους αυτή! Επιτέλους, να δούμε λίγο αίμα να βράζει στις φλέβες τους! Το τμήμα μπάσκετ μας έχει ανάγκη και σίγουρα δεν έχει ανάγκη είτε από την πλευρά του κόσμου, είτε από την πλευρά παικτών-προπονοτητή-διοίκησης την νοοτροπία του loser. Λίγα ιδιαίτερα χρειάζονται μόνο από τον Βαγγέλαρο τον Μαρινάκη! Ποιος τολμάει να του κουνηθεί? Ουδείς! Για να ξεριζώσεις αυτό το καρκίνωμα που έχει ριζώσει από το 1998 (16 ολόκληρα χρόνια) πρέπει να παλέψεις με θεούς και δαίμονες και να έχεις πολλά κιλά cojones! Βλέποντας το κίνημα των "νεογαύρων" να πληθαίνει με ατάκες τύπου "Καλά να πάθουμε", "Δεν μας φταίει η διαιτησία", "Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος" και άλλες τέτοιες παπαριές καμαρωτές εγώ έχω να τονίσω ότι ναι μεν ήμασταν απαράδεκτοι και ο αρχηγός των εκατομμυρίων είχε μόλις ένα πόντο ΑΛΛΑ το ματς κρίθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις! Θα θελα να γράψω και άλλα, όμως περιμένω και την έκβαση του τελευταίου αγώνα! Και μετά θα γράψω και εγώ την δική μου άποψη για το ρόστερ, την απόδοση και πάνω απ' όλα τον προπονητή και το μπάτζετ!

Ένα παιχνίδι είναι, αν το θέλουν πολύ θα το πάρουν! Σε πόλεμο πηγαίνουμε και στο πόλεμο θέλει καρύδια! Αυτά!

Εικόνα figurered

Πάντως αυτό που είπαν οι αγγελό για εθνική έχει τσούξει πολύ.

ΑΝ το πράξουν θα πρέπει να το έχουν δέσει πολύ καλά και να είναι έτοιμοι για ΠΟΛΛΗ λάσπη.

Η μόνη μου ένσταση είναι το τάιμινγκ και ο τρόπος.

Έπρεπε να περιμένουν μετά τη λήξη του πέμπτου αγώνα, να διοργανώσουν μια συνέντευξη τύπου και να εξηγήσουν στον κάθε μη ενημερωμένο τους λόγους, στοχεύοντας φυσικά στο μοναδικό υπέυθυνο όλων αυτών, το σωλήνα.

Εικόνα el trick

Για μένα μάλλον ΑΡΓΗΣΑΝ. Εδώ και ΧΡΟΝΙΑ έπρεπε να το κάνουν. Πάντως κάλλιο αργά παρά ποτέ. Όμως πρέπει να προχωρήσουν και στα ΥΠΟΛΟΙΠΑ. Γιατί τέτοιου είδους ΜΕΤΡΑ είναι επιδερμικά. Χρειάζεται ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ και οι αγγελόπουλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν αλλά ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Εικόνα redpetros

ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΤΑ ΕΧΩΣΑΝ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΜΙΑ , ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ , ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΛΠ

Εικόνα vagio

Επειδη αρκετα τραβηξε η καραμελα του 'ειμαστε χεστες και κομπλεξικοι' ρε παιδια, κι επειδη απο εδω μας το φερνουν απο εκει μας το φερνουν, μας στρεφουν εναντιον της ομαδας, ας βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους.
Οκ, κι εγω θα ηθελα να τους γαμουσαμε με 45 ποντους διαφορα, αλλα δεν γινεται. Ειναι ενας καλος αντιπαλος που μεσα ΚΑΙ απο πουστιες εχει χτισει αυτο πεποιθηση. Στο δια ταυτα τωρα:

Ειχαμε χθες 19/30 βολες, τουτεστιν 63%.
Ειχαν 16/27 βολες, τουτεστιν 59%.

Εμεις ημασταν οι χεστες. Ποτε ειχαμε ιδιες βολες στο ΟΑΚΑ? Χμμμ..δυσκολη ερωτηση.
Στα 2ποντα ημασταν στα ιδια, στα 3ποντα ημασταν σκατα, αλλα εντελει βαλαμε ενα λιγοτερο γιατι συνολικα σουταραμε 11 φορες παραπανω.
Ποιος εχασε διαφορα 15 ποντων στο 4ο 10λεπτο? Ο βαζελος. Μαγκας ομως. Ενω εμεις που τη χασαμε στο ΟΑΚΑ (το πως, ας μην το ξανασυζητησουμε..) παλι κοτες ημασταν. Αυτη ειναι η αντικειμενικη προσεγγιση που μας πλασαρουν τα παιδια του σωληνα. Κι εμεις τη χαβουμε.

Εικόνα redpetros

ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ : ΤΟ ΠΡΕΖΟΜΑΓΑΖΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ , ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ" ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΣΤΟ 1ο ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΥΠΕΡΜΠΑΣΚΕΤ ΟΙ ΛΑΓΟΥΔΙΑΡΕΣ;
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΓΚΡΙ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ , ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ "ΚΑΙΝΕ" ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Εικόνα redpetros

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ..... ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ.... ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ 800.000 ΓΙΟΥΡΟΣ (ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ;;;;) , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ....ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΡΟΧΑΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 5ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΓΙΟΝΑΡΙΤΣΕΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Καλώς ήλθες Πέτρο.

Εικόνα TROUMPAS

ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ

ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ 2-3 ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ

ΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΠΑΤΣΟΣ (ΜΑΤΑΣ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΜΕΝΑ Κ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΦΙΛΟΥΣ (ΟΛΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 30

) 'ΕΤΣΙ ΡΕΜΟΥΝΙΑ'.. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΡΔΕΛΑΚΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2

ΣΤΑΘΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΙΣ (ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΜΠΑΣΚΕΤΙΚA ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΩΝ 20 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ)

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΄΄

Λες πολλες αληθειες σ΄αυτο το σχολιο σου, Θωμα. Συμφωνω σε γενικες γραμμες, παντου. Ας δουμε, ομως, λιγο πισω; Στις 30 του Μαη σε σχολιο σου, παλι πανω σε αναρτηση της 29/5 του Σαββα με τιτλο ΄΄ Η παρθενια σπαει με 69 ΄΄, εγραφες: ΄΄ Το ματς στο ΣΕΦ δεν θεωρω οτι υπαρχει καμια περιπτωση να το χασουμε. Ισως σπασει και η 35αρα ΄΄...Και πραγματι. Εξεφραζες την επικρατουσα ισως - απο τον γενικο ενθουσιασμο - αποψη. Απο κατω ομως ακριβως σου΄γραφα, ΠΑΛΙ εγω ( η...ιστορια, βλεπεις, επαναλαμβανεται ) ως απαντηση: ΄΄ Σκοπος, Ο ΤΙΤΛΟΣ. Οχι ο εξευτελισμος τους ΄΄. Και ειχες, ορθως, συμφωνησει. Κι εκλεινα επι λεξει: ΄΄ Και μην το ξεχασω, τα ματια μας τεσσερα μεθαυριο στους <γκρι>. Τωρα θελει μεγαλυτερη εγρηγορση. Με το θεριο λαβωμενο΄΄... Γιατι τα΄γραφα ολα αυτα; ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ, ΘΩΜΑ... ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ...ΜΗΝ ΚΑΙ ΄΄ ΣΚΑΣΕΙ΄΄ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΥΠΟ ΤΟΝ - ΑΜΕΣΟ - ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ, ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ...Κι εγινε το γαμημενο...

Τί κανουμε τωρα; Απλα, περιμενουμε το τελευταιο παιχνιδι της σειρας. Να δουμε. Τί θα δουμε; Φοβαμαι, το...χιλιοπαιγμενο εργο. Εκτος κι αν ζησουμε, τον πιο παλληκαρισιο και ανατρεπτικο τιτλο που΄γινε ποτε ( κατι σαν μπασκετικη... Ριζουπολη και λιγο θα΄ναι ). Ευχη ( και προσευχη ) περισσοτερο, παρα προσδοκια... Δυο μερουλες μεινανε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το νεαρό της ηλικίας ίσως και να μας παρασέρνει πολλές φορές Απόστολε. Εσύ είσαι φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας. Ήμουνα υπεραισιόδοξος. Από την άλλη, δεν έφταιξε η υπεραισιοδοξία χθες. Οι παίχτες ήταν χεσμένοι όχι αλαζόνες. Τέλος πάντων, μακάρι να πάνε στο ΟΑΚΑ και να κερδίσουν. Αλλά εκεί θα είναι μόνοι τους. Δε θα είναι ο κόσμος μαζί τους και αυτό το διάλεξαν οι ίδιοι.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ 2010.ΑΛΛΑ ΔΕΝ...
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ SITE ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΟΣΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΦΡΑΦΟΥΝ ΑΠΕΧΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ΚΥΠΕΛΛΟ.ΜΑΛΙΣΤΑ.ΟΤΑΝ Ο ΣΑΠΙΟΑΓΚΩΝΙΔΗΣ ΑΠΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΔΕ ΜΑΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΕΛΟΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν υπάρχει καμία τιμωρία. Αυτά τα γράφουν τα γελοία μασονάκια του μπάσκετ. Έχει πάει το μεροκάματο σύννεφο από το ''σωλήνα''.

Εικόνα RED HELL

ΣΥΝΕΒΗ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ 18 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 20.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ....ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΣΟ ΘΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΩ.ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ 3ο ΤΕΛΙΚΟ.ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ.ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΞΩ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΝ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ...

Εικόνα john

Mην μπερδευεις μια απο τις σημαντικοτερες εξετασεις που θα δωσεις στη ζωη σου με την αγαπη σου για μια ομάδα.Ο Ολυμπιακος θα υπαρχει παντα και θα εχεις τη δυνατοτητα να δεις ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ χωρις αγχος και νευρα.Τωρα επικεντρωσου στο στοχο σου.Εγω εδινα πανελληνιες το 2010 εν μεσω πλευ ωφ στην χειροτερη δηλαδη στιγμη του ποδοσφαιρικου συλλογου απο το 1997 και μετα.Δεν αφησα το σπασιμο να μπει εμποδιο στο διαβασμα μου.Τη στιγμη των πανελληνιων υπαρχουν 2 πραγματα στον κοσμο.ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ.ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ.
Εισαι θεωρητικος ετσι?Μεγαλη προσοχη στην ιστορια ειναι απο τα μαθηματα που μπορεις να γραψεις 19 αν εχεις παπαγαλισει το βιβλιο απ εξω.Ευχομαι να το εχει κανει γιατι τελευταια στιγμη ειναι αληθεια δεν γινεται τίποτα!Επισης αλλο ενα μαθημα που μπορεις ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ 17 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ!
Τελος μεγαλη προσοχη στα κειμενα δεν υπαρχει πιο υπουλο και πουστικο μαθημα.Εγω με καλη προετοιμασια το 2010 οταν επεσε ο κεμαλ θεωρουσα οτι εγραψα πολυ καλα καθως εγραψα κατεβατες αναλυσεις σε καθε απαντηση αλλα ο βαθμος ηταν 10 και με πεταξε εξω απο τη φιλοσοφικη!Μεγαλη προσοχη στα Κειμενα!!!

Εικόνα RED HELL

Φιλε και συνονοματε το χθεσινο με στενοχωρησε αφανταστα μεν αλλα δεν επηρεασε τη σημερινη αποδοση μου.Βγαινοντας και τσεκαροντας απαντησεις ειδα οτι τα εχω παει πολυ καλα.Και μολις φτανω σπιτι σκεφτομαι τη συγκεκριμενη ερωτηση και μενω κυριολεκτικα.Εμοιαζαν μεταξυ τους οι εκφωνησεις(επειδη ησουν θεωρητικος μας ζητουσαν διαιρεση ψυχης απο αριστοτελη και πηγα και εγραψα απο πλατωνα γαμω τη τρελα μου)και εκεινη τη στιγμη με την κουραση και το οποιο αγχος δεν το προσεξα καν.Το θεμα ειναι οτι θελω Νομικη και πρεπει να χτυπησω 20αρια σε λατινικα ιστορια και τουλαχιστον 17 λογοτεχνια.
ΥΓ.Μαγκες αν σας κουραζουν αυτα που γραφω για πανελλαδικες πειτε το.Απλα συνδυαζονται οι πικρες των εξετασεων με τις πικρες του ΘΡΥΛΟΥ και μπαινοντας εδω μιλαω και για τα δυο.

Εικόνα savvas gridlock

Γιάννη, ξεκόλλα ρε. Ό,τι γουστάρεις γράψε για όποιο θέμα γουστάρεις και καλή επιτυχία στις εξετάσεις. Εγώ με τα θεωρητικά μαθήματα δεν τα πήγαινα πολύ καλά, αλλά εντάξει, ο καθένας με τις προτιμήσεις του.

Εικόνα yiage

Red Hell σου ευχομαι να ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ!

Εικόνα RED HELL

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.

Εικόνα yiage

Ελπιδες εχουμε και ειναι βασιμες οταν βλεπεις σε ολα τα παιχνιδια ως τωρα και ειδικα σε αυτα που χασαμε την μετρια εως κακη αποδοση να μην αρκει στον ποα να κερδισει τον αγωνα χωρις το ΣΠΡΩΞΙΜΟ της διαιτησιας. (Να θυμισω στο πρωτο παιχνιδι στο οακα 40 δευτερολεπτα πριν την ληξη ειμασταν στον ποντο και ο λογος ηταν οι σφυριχτρες.) Αν παιξουμε με το ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ θα τους κερδισουμε με 30 ποντους εκει μεσα.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ απο δαυτους και το μονο που χρειαζεται ειναι να παιξουμε Ψ Υ Χ Ω Μ Ε Ν Ο Ι.

Ο βαθμος της ψυχωσης μας θα καθορισει και την διαφορα σκορ. Το Λιγο Ψυχωμενοι θα μας δωσει την νικη, το Πολυ Ψυχωμενοι θα μας δωσει τον Θ Ρ Ι Α Μ Β Ο.

Δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια απο τους δικους μας παιχτες να μην μπουν μεσα ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΙ για να τους ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ.
Το βλεπουν οτι τους Κ Λ Ε Β Ο Υ Ν μπροστα στα ματια τους, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τους Κ Ο Ψ Ο Υ Ν ΤΑ ΧΕΡΙΑ!
Το οπλο τους? Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ και ΠΟΙΟΤΙΚΗ Α Ν Ω Τ Ε Ρ Ω Τ Η Τ Α ΤΟΥΣ.
Εφοδια? Μονο ενα.. Η Ψ Υ Χ Ω Σ Η.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Με σειρά ενοχοποιητικής ευθύνης.

1) Αγγελόπουλοι. Μπορεί να τους βάζω πρώτους στην ατομική ευθύνη, αλλά παράλληλα βλέπω και επικροτώ μία αντίδραση. Άργησε πολύ όμως και ήδη έγιναν πολλά μοιραία. Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στο ελληνικό μπάσκετ όσο η Ε.Ο.Κ. έχει ως πρόεδρο έναν σάπιο, διεφθαρμένο βάζελο καρεκλοκένταυρο που αντιμετωπίζει όλο το μπάσκετ σαν τσιφλίκι του. Δηλαδή πρέπει να ψοφήσει για να αδειάσει η θέση του προέδρου της Ε.Ο.Κ.; Γιατί, αν είναι έτσι, να του ευχηθώ ολόψυχα καλό ψόφο. Με ατελείωτο πόνο στην οικογένειά του. Παράλληλα, στην Ε.Ο.Κ. δεν είναι μόνο ο Βασιλακόπουλος. Εδώ μιλάμε για μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Ο αποθανών π.χ. Κολοκυθάς έχει μεθοδεύσει έναν πόλεμο απέναντι στην ομάδα μας. Δεν άφησε τον Αντετοκούμπο να έρθει στην ομάδα. Το ίδιο ακούγεται ότι κάνει και τώρα η Ε.Ο.Κ. με την περίπτωση του Νίκου Καλάθη... Δεν πρόκειται, επίσης, να αλλάξει τίποτα όσο η Κ.Ε.Δ. απαρτίζεται από υπηρέτες της πράσινης ομάδας, που λειτουργούν και αποφασίζουν κάτω από αδιευκρίνιστους λόγους. Όταν βλέπουμε να παίρνονται αποφάσεις με διαφορετικά κριτήρια, δίχως κάποια εξήγηση, τότε πρέπει να καταλάβουν οι αφοί ότι πρόκειται για μεθόδευση και δεν πρέπει να την επιτρέψουν. Τέλος. Όσο τα επιτρέπουν, τόσο θα κλαίνε τα λεφτά τους και εμείς τη μοίρα μας (και τα λεφτά μας...). Δεν πρόκειται, επίσης να αλλάξει τίποτα όσο πρόεδροι του ΕΣΑΚΕ είναι ο Χαλβατζάκης τώρα και ο Οικονομίδης παλαιότερα. Είπαμε αμάν να φύγει ο Οικονομίδης και ήρθε ένας φλωρούμπας γυαλάκιας για να τον ανεχόμαστε να πανηγυρίζει τη νίκη του ΚΑΟΔ έναντι της ομάδας μας, για το καλό του αθλήματος, όπως λέει. Το μουνί της μάνας σου λέω εγώ. Δεν πρόκειται να αλλάξει και τίποτα όσο ο αθλητικός εισαγγελέας παρέχει ασυλία στον αντίπαλό σου. Από τη μία η ομάδα μας τιμωρείται με -2 και καμιά δεκαριά αγωνιστικές κεκλεισμένων κάθε χρονιά και από την άλλη ο βάζελος τη γλιτώνει μόνο με πρόστιμα. Και αυτά τα μισά από όσα προβλέπεται. Για παράδειγμα, η τιμωρία που προβλέπονταν για όσα διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, ήταν τουλάχιστον 44.000 ευρώ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Θα μπορούσε δηλαδή να είναι και μεγαλύτερη. Η επιβληθείσα εν τέλει τιμωρία ήταν 22.000 ευρώ, τα μισά από αυτό που προβλέπονταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Επίσης, ο Τράκης τιμωρήθηκε εκ νέου με τρίμηνο αποκλεισμό. Άρα, είτε είσαι υπότροπος είτε όχι η τιμωρία μένει ίδια. Άρα ποιος ο λόγος να τον χρίζεις υπότροπο;;; Και τέλος για τους Αγγελόπουλους, υπάρχει ανέχεια στο κομμάτι της διαιτησίας. Υπάρχουν τρόποι να το κανονίσεις το θέμα, αλλά δεν το κάνουν. Οι τρόποι δε λέγονται εδώ φυσικά...

2) Μπαρτζώκας-παίχτες. Είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Το μόνο ελαφρυντικό που θα μπορούσε να τους δοθεί είναι ο επηρεασμός από το κομμάτι της διαιτησίας. Αλλά κι' αυτός πάει περίπατο ώρες ώρες. Γιατί στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ δεν τους έφταιξε κανείς. Παρουσιάστηκαν απλώς κατώτεροι των περιστάσεων. Στον χθεσινό τελικό η διαιτησία διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Αλλά πριν από αυτό, είδαμε με την έναρξη του αγώνα μία ταραχώδη αντίδραση. Μόλις στις δύο πρώτες επιθέσεις δύο αβίαστα και χαζά λάθη που έδειχναν την τρικυμία που υπήρχε στο μυαλό των παιχτών. Το ίδιο και στην άμυνα. Αυτήν την τρικυμία ήρθε η διαιτησία και την έκανε τσουνάμι. Άλλο αυτό. Σημασία έχει ότι η ομάδα μπήκε και είχε θολούρα. Και ρωτάω εγώ: δικαιολογείται τουλάχιστον για τον χθεσινό αγώνα; Το 1% της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης που νιώθαμε εμείς να είχαν κι' αυτοί και θα τους παίρναμε παραμάζωμα. Αυτοί ήταν χεσμένοι από την αρχή. Σε άλλο κόσμο ζούνε; Τον παλμό της κερκίδας τον ψυχανεμίστηκαν καθόλου; Κερδίσαν για πρώτη φορά μετά το 1993 μέσα στον βάζελο, πήραν τη μεγαλύτερη -μετά την 35άρα- διαφορά σε αγώνα πρωταθλήματος και αντί να μπούνε και να τους σκίσουνε τον κώλο, αυτοί ήταν χεσμένοι. Λιπόψυχοι. Άλλα πράγματα μπορώ να τα δεχτώ, αυτά όχι. Το ίδιο έγινε και αργότερα. Άιντε, δέχομαι ότι το ματς το φοβήθηκαν στην αρχή και μπήκαν μουδιασμένα (πολύ επιεικής χαρακτηρισμός), αργότερα όταν έγινε το 43-49 τι κάνανε; Ήταν 35-49 και ο κόσμος τους στήριζε ακόμα. Μειώνουμε σε 43-49 με ένα από τα γνωστά μας ξεσπάσματα και το ΣΕΦ είναι στον αέρα και κάτι παραπάνω. Και τότε χάνει ο Σπανούλης τρίποντο για να το φάμε σε αιφνιδιασμό από τον μόγγολο Φώτση και καπάκι και από τη Δέσπω. Πού είναι τ' αρχίδια σας;

3) Διαιτησία. Το σημερινό ήταν πρόκληση. Ήρθαν με τον τσαμπουκά και επιβάλλανε το νόμο τους. Τις πολλές και τρανταχτές φάσεις τις είπε και ο Σάββας, θα ειπωθούν και παντού. Εγώ θα σταθώ σε μικρολεπτομέρειες που δείχνουν μεροληπτική στάση. Μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα, ο Τόμιτς διαμαρτυρήθηκε στον Αναστόπουλο. Αυτός, δίχως άλλη κουβέντα, του ξεκαθάρισε πως την επόμενη φορά θα δώσει τεχνική ποινή. Και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου την έδωσε. Εγώ θα το δεχόμουν αν ισχύει η ίδια ευαισθησία και προς τις δύο πλευρές. Στον πάγκο του βάζελου ο Λάσμε ήταν συνέχεια όρθιος και φώναζε σαν τον κυνηγούσαν τα λιοντάρια της Γκαμπόν ή σαν να είχε απολαύσει μετά του Τράκεως δύο μυτιές. Ο Μανωλόπουλος σε κάποια φάση όρμησε στη γραμματεία για να διαμαρτυρηθεί για κάτι και αμέσως μετά ζήτησε συγγνώμη, αφού προφανώς παρεξήγησε κάτι ο γρόθος. Ο Μασιούλις σε μία φάση διαμαρτυρόταν επίμονα και εντονότατα για κάνα λεπτό στον διαιτητή. Ο Διαμαντίδης αυτό το έκανε πολλές φορές. Σας πληροφορώ ότι δεν έγινε ούτε μία παρατήρηση ή προειδοποίηση σε άνθρωπο του Παναθηναϊκού! Άρα τι έχουμε; Προειδοποίηση στην πρώτη κιόλας φάση στον Τόμιτς, τίποτα για τους βαζέλες σε όλο το ματς.

Παράλληλα, σε πολλά τάιμ άουτ οι βάζελοι καθυστερούσαν επιδεικτικά να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Έπρεπε να ουρλιάξει ο κόσμος για δέκα δευτερόλεπτα και μετά να πάει κάποιος διαιτητής να τους ζητήσει να επιστρέψουν στο παρκέ. Σε μία περίπτωση, όμως, που ο Μπαρτζώκας τους κράτησε παραπάνω έτρεξε ο διαιτητής να τους μαζέψει! Αυτά είναι απίστευτα και τα αισθάνονται στα δύο στρατόπεδα.

Στη φάση του Διαμαντίδη στο τέλος ή δίνεις βήματα ή φάουλ! Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι οι παίχτες μας πήγαν για φάουλ εκεί. Δε δίνεις ρε πουσταρά το βήματα που έκανε, δώσε το φάουλ εκεί ή στον Φώτση.

Στον πρώτο τελικό του ΟΑΚΑ υπήρξε διαιτησία έδρας. Δε με πείραξε, είναι κάτι που θεωρώ φυσιολογικό και περιμένω και το αντίστοιχο στο ΣΕΦ. Στον τρίτο τελικό έγιναν όργια από τη διαιτησία που πέρασαν λίγο στο ντούκου επειδή κερδίσαμε. Τι περίμενα μετά από αυτό το παιχνίδι; Να έχει και ο Ολυμπιακός 18-0 βολές στο δεύτερο ημίχρονο χθες. Να έχει ο βάζελος 5 ομαδικά στο πρώτο λεπτό του τελευταίου δεκαλέπτου. Έχει γίνει αυτό ποτέ στο ΣΕΦ; Τι περιμένω την Τετάρτη μετά τη χθεσινή διαιτησία; Να έχει ο Γκιστ 5 φάουλ σε 8 αγωνιστικά λεπτά. Θα γίνει αυτό ποτέ στο ΟΑΚΑ; Θα πάρει τεχνική ποινή μόνο ο βάζελος στο ΟΑΚΑ;

4) ΑΡΔ. Διατηρούν το σύστημα, του γλείφουν τον κώλο. Αυτό από μόνο του αρκεί. Βέβαια εδώ θέλω να πω μία διαπίστωσή μου. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία διαφοροποίηση της στάσης πολλών δημοσιογράφων. Θα την έλεγα καλύτερα αποστασιοποίηση. Βλέπουμε μεταδόσεις αγώνων λες και πρόκειται για μεταφορά του επιταφίου. Αυτό συμβαίνει γιατί οι σπίκερ δε θέλουν σε καμία περίπτωση να μπουν στο στόχαστρο των οπαδών ένθεν και ένθεν. Μιλάω μόνο για τα μεταξύ μας παιχνίδια. Βλέπω τους αυτοαποκαλούμενους και ως πατέρες της ελληνικής μπασκετικής δημοσιογραφίας να απέχουν συνειδητά από την αρθρογραφία γύρω από αυτούς τους αγώνες. Ή να τους αναλύουν σε άλλες βάσεις. Δείχνουν τον αποτροπιασμό τους από το ελληνικό πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς να λένε πού οφείλεται. Και αν το λένε γίνεται ένας τυπικός συμψηφισμός. Δεν επιδεικνύουν κανένα είδος πάθους και προσήλωσης σε όσα γίνονται. Η γνώμη μου είναι ότι δεν τους αρέσει όλο αυτό με τον Τράκη. Από τη μία φοβούνται και από την άλλη βλέπουν εξόφθαλμες αλητείες που δεν μπορούν να τις κρύψουν κάτω από το χαλάκι. Ούτε να τις αναφέρουν και να τον στοχοποιήσουν μπορούν, όμως, αφού αφενός φοβούνται και αφετέρου δεν τους καίγεται και ο κώλος. Τι κάνουν; Αποστασιοποιούνται και ησυχάζουν. Εντάξει, δεν αποστασιοποιούνται και ολοκληρωτικά, αλλά υπάρχει μία εγκατάλειψη. Στο τέλος θα μείνει μόνο ο Τράκης να χαίρεται τον Ζαβλανό και τον Κορομηλά.

5) Οι οπαδοί μας. Έχουν τη μικρότερη των ευθυνών. Η συμπαράσταση και η ασυλία που παρείχε ο κόσμος στο τμήμα του μπάσκετ τα τελευταία χρόνια δε νομίζω να έχει προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας. Γιατί εδώ δε μιλάμε για ομάδα που της λείπει το ταλέντο, ο τσαμπουκάς, τα λεφτά, οι παροχές ή ο,τιδήποτε άλλο. Τα έχουν όλα. Σύμφωνοι, έχουν ολόκληρο σύστημα απέναντι, αλλά ας το εκθέσουν. Όχι κερδίζοντάς το, αφού αυτό είναι ακατόρθωτο κάποιες φορές. Αλλά αναγκάζοντάς το να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα του. Τι θέλω να πω; Παίξε εσύ καλά και άσε να σου κόψει το πρωτάθλημα ο Τανατζής. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει μάτια και βλέπει. Ξέρει σε ποιον θα τα ρίξει τότε. Εδώ εσείς ρε μάγκες δεν κάνετε σωστά τη δουλειά σας. Και προδίδετε τόσο κόσμο που δίνει τα πάντα για σας. Ως πότε θα αντέξει αυτός ο κόσμος; Πόσο ακόμα θα μας γαμάτε;

Υ.Γ. Θα έκανα αυτήν την κριτική, υπό κανονικές συνθήκες, με το πέρας των τελικών. Είτε ήταν θετική η κατάληξη είτε όχι. Για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στην ομάδα. Όμως, την κάνω σήμερα την κριτική γιατί πρώτον δεν πιστεύω πλέον στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτερον επειδή δε θα συμμετέχω σε ενδεχόμενα πανηγύρια την Τετάρτη σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι οι παίχτες μας είχαν μία ηθική υποχρέωση απέναντι στον κόσμο μας και αυτήν την έχασαν χθες. Από 'κει και πέρα, όπως τα κατάφεραν, ας πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα (όταν και αν το πάρουν) μόνοι τους.

Υ.Γ.2. Σε συνέχεια του προηγούμενου, ο Ολυμπιακός το πήρε το πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ο μόνος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του μπάσκετ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το φαινόμενο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, πλην των σεζόν 2007, 2010 και 2012, είναι το εξής: η ομάδα, που υποτίθεται διεκδικεί το πρωτάθλημα, λάμπει διά της απουσίας της και ο κόσμος εμφανίζεται ως ο μοναδικός εκφραστής της Ολυμπιακής ψυχής, που με ανεξάντλητα και ανεξήγητα ψυχικά αποθέματα στηρίζει την ομάδα. Υπήρξαν παιχνίδια που τα πήραμε στο ΣΕΦ μόνο από τον κόσμο. Ο τρίτος τελικός του 2011 π.χ. ή το φετινό παιχνίδι της ευρωλίγκας. Δηλαδή, ρε μάγκες, αν δεν ήταν ο κόσμος τι θα κάνατε; Θα χάνατε σε κάθε ματς;

Υ.Γ.3. Την Τετάρτη θα παρακολουθήσω για πρώτη φορά τέτοιο παιχνίδι με απόλυτη ψυχραιμία. Αρκετά πλήρωσα σε σπασμένα έπιπλα για να γαμιέστε εσείς.

Εικόνα xristoforas

Οχι φιλε...μετα την 35αρα...ακολουθουν οι: 29αρα και 27αρα

αντιγράφω τις 5 μεγαλύτερες μας νίκες στα ματς που αντιμετωπίσαμε τη βαζελα:

1974-75: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 99-70 (Α1 κανονική διάρκεια)
1975-76: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 101-74 (Α1 κανονική διάρκεια)
1976-77: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 68-110 (Κύπελλο Ελλάδας)
1995-96: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 73-38 (Α1 τελικοί)
2013-14: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 89-64 (Α1 τελικοί)

Ισως να εννοουσες....Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΟ ΣΕ --ΤΕΛΙΚΟΥΣ-- ΠΛΕΙΟΦ!!!!!!!

και δεν το αναρτω για να σε διορθωσω..προς Θεου....με αφορμη αυτο..ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ 4 ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟΙ!!!

απο τοτε που αρχισαμε ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ....
ΣΕ 9 ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΑ 6..ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ...
ΕΝΩ ΕΔΩ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....

ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΠΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ 3-1 ..ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΞΑΜΕ!!!!

ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΟ 1998....ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ....ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΧΤΕΣ!!!!

Olympiakos vs PAO 67-65 Greek League 1998 Full Game
bosiopan
https://www.youtube.com/watch?v=Fa4CWUc7XQs
DESCRIPTION ΤΟΥ VIDEO:
Ο Ολυμπιακός με κόντρα διαιτησία 90-10 και με τραυματίες σχεδόν τα 3/5 της βασικής του 5αδας, με τον Καρνισόβας να παίζει τραυματίας με μισό πόδι, με 3 παίκτες να αποβάλλονται και να τελειώνει τον αγώνα με τον Μίχαλο και τον Ζουρπένκο, θα πάρει στην παράταση μια ΘΡΥΛΙΚΗ νίκη όπως μόνο αυτός ξέρει με τον Αρτούρας Καρνισόβας να σκοράρει στην εκπνοή! Απολαύστε . .

Εικόνα savvas gridlock

Εσύ δηλαδή Θωμά είδες χθες παλμό από την κερκίδα; Από το πρώτο λεπτό ήμασταν στη βούβα και στα ξεκάρφωτα συνθήματα. Μην μιλήσω για το τελευταίο δεκάλεπτο, που όλοι ήταν σίγουροι ότι χάσαμε. Η ανατροπή έγινε αποκλειστικά από τους παίκτες, τους υποτίθεται losers. Κιχ δεν ακουγόταν. Η βαζελοποίηση του κόσμου μας δεν έχει προηγούμενο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κοίταξε, είναι γεγονός ότι κι' εγώ περίμενα πιο καυτή ατμόσφαιρα. Δεν ήταν όμως και τόσο τραγικά. Ο κόσμος πολλές φορές έχει αλάθητο κριτήριο και βάσιμο ένστικτο. Με την αρχή του παιχνιδιού γίνανε τα δύο λάθη στην επίθεσή μας που έδειχναν τον μπούσουλα της βραδιάς. Έχουν δει τόσα τα μάτια μας που καλώς ή κακώς στο μυαλό μας στριφογύριζαν φαντάσματα. Παρ' όλα αυτά, ο κόσμος στήριξε. Ίσως χρειάστηκε και η ομάδα για να πάρει και ο κόσμος παραπάνω μπρος, αλλά πήρε μπρος για τα καλά στο τρίτο δεκάλεπτο. Ε, κάπου εκεί η ομάδα άφησε τον κόσμο μόνο του. Στο τέταρτο δεκάλεπτο απογοητεύτηκα που είδα κόσμο να φεύγει 5 λεπτά πριν το τέλος. Αυτούς δε θα τους δικαιολογήσω. Όμως ο πολύς κόσμος στήριξε μέχρι τέλους και πίστευε σε μία παράλογη ανατροπή. Ήταν παράλογη και εξ ορισμού δηλαδή, λόγω διαφοράς πόντων. Εμένα αν με πάρεις τηλέφωνο τώρα δε θα βγάλουμε συνεννόηση γιατί η φωνή μου δεν ακούγεται. Το καθήκον μας το κάναμε πολλοί.

Αυτό με τα ξεκάρφωτα συνθήματα είναι χρόνιο πρόβλημα. Δεν μπορεί να ρίχνει βολές ο Διαμαντίδης και ενώ όλος ο κόσμος να γιουχάρει, κάποιοι να τραγουδάνε για το πόσο αγαπάνε τον Θρύλο. Εντάξει είναι λίγο ιδιότυπο το μπάσκετ, με γρήγορες εναλλαγές σε επίθεση και άμυνα, αλλά πρέπει ο κόσμος να προσαρμοστεί. Είναι θέμα πάντως.

Είναι αλήθεια ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο μόνο οι οργανωμένοι και αυτοί σπασμωδικά, στάθηκαν στο ύψος τους. Αλλά μήπως κι' αυτό δείχνει κάτι; Η μόνη άκρως πετυχημένη χρονιά ήταν το 2012 όταν τους είχαν όλοι ξεγραμμένους. Στήριξη μέσα στη regular season δεν υπήρχε. Από τη Σιένα κουνήθηκε το πράγμα και αυτό γιατί έγινε και το διπλό εκεί μέσα. Εμένα αυτό δε μου πολυαρέσει κιόλας. Μήπως δηλαδή οι παίχτες λειτουργούν καλύτερα μόνοι τους; Ε, τότε ας πάνε να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα εκεί μέσα. Εμείς ούτως ή άλλως δε μένει να κάνουμε κάτι άλλο τη φετινή σεζόν. Αυτοί επέλεξαν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα όντες μόνοι τους. Καλή τους μοναξιά...

Εικόνα Hank

Θωμά, στα 1,3,4 κλπ, δεν τα λές λαθος.

Εγω παρόλα αυτα θα σταθώ μόνο στο 2.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ;
Η ΚΟΝΤΣΙΤΑ ΤΕΡΜΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ, ΤΑ ΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΑΣ

Εικόνα PHANTOM7

DEN ALLAZO OUTE KOMMA APO TO PARAPANO KEIMENO OUTE KOMMA..AKRIVOS TA IDIA NOIOTHO KAI SKEFTOMAI..KALHMERES STH GAVRIA FYLH.OI AGGELOPOULOI EXOUN TO KARPOUZI KAI TO MAXAIRI..OTI THELOUN YPARXOUN ANTHROPOI NA TOUS SYMVOULEPSOUN

Εικόνα Chief Bromden

Αγωνιστικά ήμασταν άθλιοι για τριανταπέντε λεπτά, δεν αμφιβάλει κανείς, και υπάρχουν θέματα που προβληματίζουν, αλλά αν αξίζω το πρωτάθλημα έστω και με ένα πεντάλεπτο ξέσπασμα δικαιούμαι να το πάρω, τα αγωνιστικά να τα συζητήσουμε από Τετάρτη και μετά, και υπάρχουν πολλά να ειπωθούν…
Χθες έγιναν όργια για άλλη μια φορά και δεν είναι μόνο οι παραπάνω εξόφθαλμες αποφάσεις ,είναι και τα συνηθισμένα δύο μέτρα και δύο σταθμά στον καταλογισμό των φάουλ, με ξύλο αυτοί και σφυρίζονται ένα στα τέσσερα φάουλ, υποψία επαφής για μας σφύριγμα χωρίς σκέψη, η πολιτική αυτή χτίζει άμυνες και καταστρέφει επιθέσεις…
Οι δύο προηγούμενοι τελικοί που πήραμε μαρτυρούν πολλά για την κατάσταση που επικρατεί, 25άρα αεράτη στο ΣΕΦ και διπλό στο ΟΑΚΑ που το 16+ πήγε με το στανιό στους +2, δηλαδή για να τους κερδίσουμε πρέπει να τους συντρίψουμε, δεν έχουμε δικαίωμα για μέτριες και κακές βραδιές, είναι εξωπραγματικό όμως ρε μάγκες, δεν μπορούμε να χτίζουμε συνεχώς διαφορές αναχώματα για τις επιδρομές αυτοκτονίας των Γκρι, την διαφορά μας την πετσόκοψαν στον τρίτο τελικό, και του βάζελου χθες την υπερασπίζονταν με νύχια και με δόντια…
Το σάπιο σύστημα δεν αλλάζει, μόνο πέφτει! Αν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα (από τον Βασιλακόπουλο μέχρι τον τελευταίο γραφιά του ΕΣΑΚΕ) δεν θα δούμε άσπρη μέρα, τα πρόσωπα αυτά είναι στενά δεμένα με τον βάζελο και καλά «κουμπωμένα» , και να θέλουν δηλαδή δεν μπορούν να αλλάξουν τακτική.
Οι Αγγελόπουλοι να συνεχίσουν τον μετωπικό πόλεμο που ξεκίνησαν , χαιρετώ την απόφαση τους για την Εθνική (άργησαν πολύ), να υποστηρίξουν την εν λόγω απόφαση για τους σωστούς λόγους (μην μπλέξουν την ιστορία με την ασφάλιση των παιχτών), δεν τους στέλνουμε γιατί είστε σάπιοι και πουλημένοι, έτσι απλά…

Εικόνα apostolos gaganis

Eξαρταται πώς το βλεπεις το ποτηρι. Μισοαδειο ή μισογεματο. Απο την μια, δεν μ΄αφηνει η διαιτησια να κερδισω. Απ΄ την αλλη, ειμαι ανικανος να κερδισω οταν ΠΡΕΠΕΙ και χυνω την καρδαρα, που - επι τελους - γεμισα με γαλα υστερα απο 21 χρονια.

Πιστευω οτι η αληθεια βρισκετα, ως συνηθως, στη ΜΕΣΗ. Την ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, επι ισοδυναμων περιπου ομαδων, πραγματικα ειναι απο εξαιρετικα δυσκολο εως ακατορθωτο, να τη νικησεις. Υπαρχει ομως κι αυτο που λεγεται ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Το τελευταιο, οταν γινεται ψυχραιμα και σωστα, αποδιδει καρπους. Συχνα, οσα λεγονται προς τα εξω και οσα κουβεντιαζονται με τις πορτες κλειστες, δεν συμπιπτουν. Ναι, εγιναν κρισιμα διαιτητικα λαθη χθες. Ας σταθουμε ομως και στη δηλωση του Κολινς: ΄΄Δεν παιξαμε καθολου καλα΄΄...

Εχω διατυπωσει προσφατα ορισμενες αποψεις για τον μπασκετικο Ολυμπιακο. Δεν χρειαζεται, σημερα, να τις επαναφερω. Θα περιμενω τον πεμπτο αγωνα και μετα θα τα πουμε ολα ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ αναλυτικα, ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Δεν ειμαι παντως αισιοδοξος, χωρις ν΄αποκλειω βεβαια τιποτα, με μικρες ομως πιθανοτητες και η αιτια βρισκεται, ακριβως, στη...ΜΕΣΗ που προανεφερα στην αρχη του σχολιου μου.

Επι αποτυχιας ( που το απευχομαι φυσικα, αλλα ειναι το πιθανοτερο ενδεχομενο ), υπαρχει φαρμακο; Βεβαιως. Αλλα η θεραπεια οφειλει να ειναι ΡΙΖΙΚΗ και ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ. Θα τα πουμε αυτα σε λιγες μερες. Εν τω μεταξυ, στηριζουμε. Το αιμα σου, δεν το απαρνιεσαι. Αλλα και τη νοημοσυνη σου...

Εικόνα Lemesios

το σημερινο match ηταν το αποκορυφωμα..τοσα χρονια ιδια κατασταση!

https://www.youtube.com/watch?v=UnPOeAdy_R8

Εικόνα el trick

Κι αν δεν παίξουν στην εθνική;;;;
Θα τους κάνουν τα μούτρα κρέας;;;;
Το πρωτάθλημα θα τόχουν πάρει, όπως πήραν και το κύπελο.
Και του χρόνου τα ίδια.
Εννοείται ότι παίκτης του ΘΡΥΛΟΥ δεν πρέπει να ξαναπαίξει στην εθνική του βαζελακόπουλου αλλά δεν πρέπει να μείνουμε μόνο εκεί.
Αν οι αγγελόπουλοι ήταν πραγματικά ενδιαφερόμενοι για το δίκαιο του ΘΡΥΛΟΥ τώρα (αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα) θα είχαμε νέα κυβέρνηση και ο βαζελακόπουλος θα ήταν παρελθόν.
Αλλά που.
Θα γίνουν κάποιες διαμαρτυρίες και αυτό ήτανε. Του χρόνου πάλι.

Εικόνα savvas gridlock

Σύστημα σαν κι αυτό του αρχιμασόνου Βαζελακόπουλου σπάει μόνο με κόσμο να μπαίνει μέσα. Αλλιώς θα περιμένουμε το θάνατο του ''σωλήνα''...

Εικόνα vagio

Να μπαινει ομως, οχι φωτοβολιδες και μαλακιες. Και οχι μονο στο γηπεδο, και σε σπιτια.

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, εννοώ να μπούνε φυλακή κάποιοι διεφθαρμένοι παράγοντες του μπάσκετ. ''Μέσα''=μπουζού.

Εικόνα vagio

Πολυ πιο πιθανο αυτο που σκεφτηκα εντελως αυθορμητα εγω. Το δικο σου 'μεσα' ειναι ουτοπικο. Οσο ακριβως ουτοπικο ειναι να ξανααγορασω το φως.

Εικόνα savvas gridlock

Eύκολα το 2-2 ο βάζελος χθες, έτσι Παντελή; Μπράβο Παντελή...

Εικόνα el trick

Μάλλον ο άνθρωπος είτε είναι ΑΣΧΕΤΟΣ με το μπάσκετ είτε ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΚΑΘΟΛΟΥ το παιχνίδι είτε έγραψε αυτό που έγραψε ΚΑΘ ΥΠΟΔΕΙΞΗ.
Ότι και να συμβαίνει σίγουρα πρέπει να ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ από τις λίστες των φίλων του ΘΡΥΛΟΥ. Το δε "φως" κάθε άλλο παρά φίλια προς τον ΘΡΥΛΟ πρόσκειται ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΤΕ. Το "φως" πάντα ήθελε να έχει ΛΟΓΟ στη διοίκηση του ΘΡΥΛΟΥ. Ίσως και τώρα το ίδιο επιδιώκει αλλά δεν του κάθεται. Σε κάθε περίπτωση είναι εφημερίδα των συμφερόντων του εκδότη της και ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Παντέλος είναι καμένο χαρτί για μένα. Χρόνια δεν στηρίζει την ομάδα. Χρόνια της κάνει πόλεμο.

Εικόνα john

Ειδες και το αρθρο του Παπαδογιαννη για την εθνικη τους αγγελοπουλος και τον τρακη στο βοθρετα σημερα?Ο συγκεκριμενος δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι αρδ η οχι(θυμαμαι ενα πολυ σωστο αρθρο που εγραψε για το ματς Φενερ-Ολυμπιακος που συμφωνουσα σε ολα)αλλα η εξισωση των αγγελοπουλων και του τρακη που εκανε στο σημερινο του αρθρο δεν μου εκατσε και πολυ καλά.

Εικόνα john

τα πράγματα ειναι απλά.Ειχα διαβάσει ενα εκπληκτικό σχόλιο εδώ πριν λίγες μέρες που έλεγε πως μακάρι οι παίκτες μας να χρειάζονταν ακόμα 3 νίκες μέσα στο ΟΑΚΑ για να πάρουν τον τίτλο.Αυτο το σχόλιο δείχνει τι σημαίνει ολυμπιακή ψυχή πάθος και παιχνιδι για τη νικη ανεξαρτήτως συνθηκών μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.Ευχομαι οι παίκτες να πανε την. Τετάρτη για το ματς καυλωμενοι και φτιαγμένοι γι ενα άρχιδατο πρωτάθλημα.Για τον σημερινό αγώνα κρίνοντας εκ του αποτελέσματος θεωρώ οτι εγινε κακή πνευματική διαχείρηση των καταστάσεων του αγώνα.Οι παίκτες στο πρωτο ημίχρονο δεν έπαιρναν προσπάθειες έχαναν τις βολές και δεν είχαν τη συγκέντρωση που αρμόζει για το ματς της σεζόν.Για τη διαιτησία τα λέμε συνέχεια ξέρουμε τι κατάσταση επικρατεί αλλα σαββα θυμησου πως και την Πέμπτη η διαιτησία εκανε οτι μπορεί για να βαλει στον αγώνα τον ΠΑΟ αλλα νικήσαμε.Αν είχαμε σε καλύτερη πνευματική κατάσταση και ετοιμότητα τους παίκτες μας σήμερα δε θα μας έφταιγε καμία διαιτησία.Υπαρχουν οι παραπάνω φάσεις που λες αλλα αμα τις δείξεις σε ενα βαζελι θα σου φέρει ως αντεπειχηρημα άλλες τόσες φάσεις που θεωρεί οτι αδικήθηκε.Για να το κλείσω δεν εχω τη δύναμη να μπω στη κουβέντα για τη διαιτησία για λόγους που εξήγησα παραπάνω.Θεωρω πως τα πρωταθλήματα που χάσαμε απο τη διαιτησία ειναι 2.Το 2007 με τον πέν και το 2010 με την ανελέητη σφαγή του ΟΑΚΑ στον τρίτο τελικό.
επαναλαμβάνω.Ειστε πρωταθλητές Ευρώπης για δυο συνεχόμενες χρονιές.Βγαλτε μπασκετικο εγωισμό δείξετε την περηφάνεια σας και λύπηθειτε που δεν έχετε περισσότερα ματς στο ΟΑΚΑ που πρεπει να πάρετε για να κερδίσετε τον τίτλο.Οτι και να γίνει εγω δε θα κραξω την ομάδα ούτε θα ξέχασω την εκπληκτική εμφάνιση της Πέμπτης.Σημερα πολλοί γαύροι διψάνε για αίμα και απαιτούν το κεφάλι του μπαρτζωκα και του σπανουλη.Εγω όμως παντα θα θυμάμαι το αριστοτεχνικό κοουτσαρισμα του προπονητή μας σε πολλά ματς φετος και οσο αναφορά το Σπανουλαρο τα λόγια ειναι περιττά.και μόνο στην αναφορά του ονόματος του κάθε γαύρος πρεπει να σήκωνεται όρθιος.Παιξτε για τη φανέλα στο ΟΑΚΑ παλέψτε και μάτωστε για κάθε κατοχή και εγω θα ειμαι ευχαριστημένος.Τι άλλο να ζητήσω?

Εικόνα savvas gridlock

Kαι στα πρωταθλήματα του 2009 και του 2011 έπαιξε ρόλο η διαιτησία. Όχι τόσο εξόφθαλμα όπως το 2007 και το 2010, αλλά είχαμε αλλοιώσεις αποτελεσμάτων.

Εικόνα mike the red

Τα πες ολα.Νομιζουν ολοι οτι πρεπει να παιξουμε σαν τους Σπερς για να νικησουμε το σιχαμα,δεν δικαιουμαστε μια φορα να νικησουμε χωρις να ειμαστε πολυ καλυτεροι.Ανατροπη θελεις Ολυμπιακε της επιστροφης απο -19 και -17 σε τελικους?Αλλου αυτα,εδω ειναι ΕΣΑΚΙΣΤΑΝ.Ελπιζω οι Αγγελοπουλοι επιτελους να κανουν κατι.Βαλ' τους λιγο χερι ρε Βαγγελη.
Α,και εννοειται οτι δεν θα δω τον 5ο τελικο.Πρωτη φορα στην ζωη μου το κανω αυτο,αλλα καταλαβαινετε τι εχει να γινει εκει μεσα.Πιστευω το σημερινο θα ειναι μια ευχαριστη αναμνηση μπροστα στα αισχη που θα δουμε.

Εικόνα vagio

Σιγα μη δεν το δεις.. Θα το δεις και θα συμφωνησω και με το Σαββα. Συνεχιζουμε να το πιστευουμε. Δηλαδη εσυ τι νομιζες, πως επειδη καναμε ενα διπλο εκει μεσα θα αλλαζε η κατασταση στο ελληνικο μπασκετ? Περιμενες τι? Οτι θα κατσει με σταυρωμενα χερια ο πρεζακιας?
Η κατασταση θα αλλαξει ΜΟΝΟ νομοτελειακα, ας μην το κουραζουμε αλλο. Απο εκει και περα συνεχιζουμε. Πρεπει να νικησουμε πολλους αντιπαλους mike μου.

Εικόνα savvas gridlock

Να το δεις το ματς. Ακόμη και τώρα πιστεύω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα εκεί μέσα γαμιώντας τα βαζέλια. Και θα συζητάμε για πολλά χρόνια αυτήν την κούπα.

Εικόνα xristoforas

Πολλοι Ολυμπιακοι μιλησαν για κομπλεξ των παιχτων μας να κρατησουνε τη μεγαλη διαφορα στο οακα μεσα
το κομπλεξ των παναθηναικων να κρατησουν(παρα το σπρωξιμο τους απο τη διαιτησια) τη μεγαλη διαφορα μεσα στο σεφ ,το ειδε κανεις?
ή ειναι ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟ το κομπλεξ????? ας μας απαντησουν οσοι λενε loosers τους παιχτες μας...τους παιχταραδες που σηκωσανε 2 συνεχομενα ευρωπαικα! και ο ΖΑΡΚΟ ο οντως παιχταρας τι σηκωσε στας ευρωπας? (δεν ειρωνευομαι τον πασπαλιε.....φερνω παραδειγμα προς εμπεδωση των ασυναρτησιων ορισμενων)

ναι μουνια βαζελια ακομα και τον τυροτζορνταν(οπως τον ειπε ενας βαζελος) vspan τον ηγετη μας,τον πρωτοσκορερ μας στο 64-69....δε μπορειτε να τον κερδισετε στο σεφ (αυτον και τους συμπαιχτες του) αν δε σας βοηθησουν τα γκρι κορακια...ακομα και τη μερα που θα βαλει 1 ποντο ( α ρε και να εμπαινε το τελευταιο σουτ...θα χυνα εκατο κουταλιες της σουπας αλλα ηταν υπο δυσκολη γωνια)

θα γινω γραφικος τωρα Σαββα αλλα για εμενα προσωπικα αλλοιωθηκε και το πρωταθλημα που διεξηχθη περυσι!
με 3-0 και μιλαω για αλλοιωση? κι ομως!.... ξεκαθαρη ευνοια του παο στο δευτερο και το τριτο ματς της σειρας (ειπαμε..προσωπικη αποψη)