Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ



Σε προηγούμενη σχετική μας ανάρτηση, είχαμε δει τις κωλοτούμπες των Παοκτζήδων στο θέμα της υποψηφιότητας Ζαγοράκη με τη Νέα Δημοκρατία στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Παραθέτουμε και πάλι τις απόψεις τους.
 
Και αφού τιμωρήθηκες στην ανυπαρξία σου φεύγοντας, περιοριζόμενος σε ρόλο καλησπεράκια στην νέα σου δουλειά (η δουλειά δεν είναι ντροπή), χθες μόλις το βράδυ σφίγγεις το χέρι της γνωστής μαριονέτας, λιμανίσιου χρηματοδοτούμενου (παλαιόθεν-τότε που έριχνε κυβερνήσεις με τις ευλογίες του σωματείου με 2 προέδρους στη φυλακή) που παριστάνει τον πρωθυπουργό του κρατιδίου και αποκαλεί τον ΠΑΟΚ μπαογκ περιπαικτικά σε επίσκεψή του σε ΔΕΘ, του ανεπάγγελτου το κόμμα του οποίου, μεταξύ άλλων μνημονιακών, έχει καταδικάσει χιλιάδες ψυχές να ζούνε στην σκιά της ανέχειας και να εξασφαλίζει σίτιση από τους κάδους των σκουπιδιών, επιδιώκοντας καταφανώς οπαδική ψήφο και επιρροή πολιτικής σκοπιμότητας, παίζοντας για άλλη μια φορά το δουλικό υποτακτικό παιχνίδι των εκάστοτε εντολέων σου.
Σφίγγεις το χέρι του δικομματικού μετώπου που σε χειροτόνησε, όταν αυτό έχει οδηγήσει κατά συναυτουργία 1.500 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία, όταν αυτό έχει δωρίσει 2,6 δισεκατομύρια δραχμές με φωτογραφική διάταξη του Υπουργού των Οικονομικών τον Δεκέμβρη του 1990 στο Τουρκολίμανο, του ίδιου κόμματος που τον Μάρτη του 2009, επί δικιάς σου προεδρίας, τάισε ληγμένα χημικά έξω από τον Ναό χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδων, τρομοκρατώντας και εκδιώκοντας μικρά ΠΑΟΚτσάκια από το σπίτι τους, το κόμμα και τον συνασπισμό κομμάτων που χάρισε εκατομύρια ευρώ με άρθρα 44 και 99, σε δεκάδες ΠΑΕ και αρνείται πεισματικά, όχι να χαρίσει, αλλά να ρυθμίσει τα χρέη της ομάδας που σε ανέδειξε. Αυτό το σκυλολόι προσκύνησες τολμώντας να ζητάς και στήριξη από το λαό.
Άκου λοιπόν (μεταμφιεσμένε) σκύλε που μάλλον εξαρχής ήσουν γατί και αργήσαμε να σε καταλάβουμε. Ο Π.Α.Ο.Κ. και οι οπαδοί του αποτάσσουν τους υπαλλήλους των τραπεζιτών που γονάτισαν τούτο τον τόπο, δεν τους ψηφίζουν, αλλά τους καταβαραθρώνουν και τους πολεμούνε μέχρι ενός. Είσαι το ίδιο ανεπιθύμητος σε μας, όσο είναι η λαίλαπα των μνημονίων και αυτών που διασπάθισαν τον ιδρώτα του κοσμάκη και τολμούνε ακόμα και σήμερα να μιλάνε για ευήμερη εξέλιξη, τη στιγμή που γύρισαν το βιοτικό επίπεδο του κόσμου 30 χρόνια πίσω. Ο ΠΑΟΚ δεν υποστηρίζει κανένα κόμμα, είναι εναντίον όλων, ο ΠΑΟΚ δεν διαπραγματεύεται την αξιοπρέπειά του και την μετωπική του σύγκρουση με την καθεστηκυία τάξη, ούτε ζητιανεύει παρασκήνια. Δεν μας νοιάζει ποιοι σε στηρίζουν και η μπίζνα κανενός, ούτε τρώμε την παραμύθα των νεόδμητων site της παρακμής και της παραπληροφόρησης που μύρισαν μεδούλι και άρχισαν τον ψεκασμό υποστήριξής σου. Απαγορεύουμε δια ροπάλου να εκμεταλλεύεσαι τα ιερά 4 γράμματα . Σε εγκαταλείπουμε στην (γραφική) μοίρα σου.
 
Είναι ακόμη πιο αυτονόητο πως κανένας ΠΑΟΚτσής δεν θα διανοηθεί να δώσει ούτε μισή ψήφο στη συγκυβέρνηση Νέας Δημoκρατίας-ΠΑΣΟΚ, στα κόμματα που διαλύουν συστηματικά την ομάδα μας. Όποιος το κάνει, γίνεται με την ψήφο του εχθρός του ΠΑΟΚ.
 
Τι έγινε τελικά; Τον ''μαυρίσανε'' το Ζαγοράκη οι Παοκτζήδες; Με την ενσωμάτωση των ψήφων στο 89%, βλέπουμε τα αποτελέσματα.
 
 
Όχι μόνον εκλέγεται ο Ζαγοράκης, αλλά έχει διαφορά περισσότερες από 40.000 ψήφους από την πρώτη επιλαχούσα Νίκη Τζαβέλλα. Πω πω ''μαύρισμα''. Εγγύηση ο λόγος σας ρε μπουγατσόβλαχοι. Ό,τι λέτε το κάνετε.
 
Ποιος έστειλε όμως το Ζαγοράκη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας; Μας το αποκαλύπτουν τα ''ΝΕΑ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 27-5-2014
 
 
 
 
 
Κατ'εντολή Σαββίδη κινήθηκε ο Ζαγοράκης. Κατ'εντολή Σαββίδη ψήφισαν οι Παοκτζήδες το Ζαγοράκη, τον οποίον και καλά ''θα μαύριζαν''. Τον υπόδικο Ζαγοράκη, που προσφάτως συνελήφθη για χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
 
Το μεροκάματο και οι κωλοτούμπες πάνε σύννεφο στη Θεσσαλονίκη...

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν μπορω να κρατηθω ρε παιδες πρωϊνιατικα μ΄αυτο που μολις τωρα διαβασα στην ΄΄ ΑΞΙΑ ΄΄ και μου χυθηκε ο καφες, κανοντας το χαλι σκαταααα...Μοιραστηκαν, λεει, στη Ν.Δ. απο τον πρωθυπουργο οι ρολοι των νεων ευρωβουλευτων για την επομενη Ευρωβουλη. Και στον Ζαγορακη ανατεθηκε, ξαναλεει, η υπευθυνοτητα για τον τομεα...της ΠΑΙΔΕΙΑΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ! Ω, ρε πουστη μου, σε τί κωμικοτραγικη γωνια της γης ζουμε...Σκεφτειτε το λιγο: Ο ανθρωπος του ΄΄ αντεπεξεΛΘΟΜΕΘΑ ΄΄ ( το ειπε στη συναντηση της φωτογραφιας ) και του ΄΄ τα ζητηματα... χρηΣουν αντιμετωπισης ΄΄, αναλαμβανει στην ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ για τη Ν.Δ. τα ζητηματα Παιδειας και Πολιτισμου...

Παει τελειωσε! Ποσα ν΄αντεξει κανεις σε τουτη τη ζηση...Κι εκανα και το χαλι μανταρα γαμω το! Ποιος την ακουει παλι...

Εικόνα μαουνιέρης

Έλα με το καλό! Τις ευχές μου από τώρα.

Εικόνα apostolos gaganis

΄΄ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ΄ΣΥ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ΄΄ ΜΑΝΩΛΗ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ...

Σ΄ευχαριστω για τη σημερινη σου απαντηση. Σου ειπα, η διαφωνια ( σιγα τα...ωα, εδω που τα λεμε ), βαθαινει πολλες φορες την αλληλοεκτιμηση...Οσο για τα αλλα: Μεταξουργειο, Λενορμαν, Περοκε, Πλατεια Κουμουνδουρου, Λαου, Βικτωρια, Αλκαζαρ, Καρποζηλος - Λαμπρακης, μετα Φρεαττυδα, Πασαλιμανι, Πειραϊκη, αλλά και Ομονοια, στοα Πιγκουϊνου, μυρωδια...απο σουβλακι, Κωλεττη στα Εξαρχεια ( πηγαινα Μανωλη στο Βαρβ. καθε μερα με λεωφορειο και τραινο απ τον Αγιο Βασιλη - λιμανι Πειραια - πλατεια Κανιγγος πιο πανω και ξανα πισω...) , και υστερα... Τρουμπα, μπουρδελοτσαρκες στη Νοταρα, σινε Ηλυσια, Φως, Ολυμπικ, Θρυλος, πολυυυυς Θρυλος αδελφε, παντου σ΄ολα τα σπορ, και...και...πού να γραφω τωρα...Να΄σαι στητος παντως και να χαιρεσαι τους απογονους σου...Απ΄ τη μερια μου, ΄΄πτωχεία΄΄... Μια εγγονη ολη κι΄ολη υπο...εκκολαψη και για την ωρα, μονο σε υπερηχογραφημα... Καλουλα φαινεται παντως! Τη φυλαω για νυφη! Πού ξερεις;

Ελπιζω να τα ξαναπουμε κι οχι μονο μεσα απ΄τον κυβερνοχωρο....

Με εκτιμηση, Αποστολος ( για το... δευτερο συνθετικο, βγαλε τα δυο καππα κι εχεις το ζητουμενο ).

Υ.Γ. Το ΄΄΄βουτυρομπεμπεδες΄΄ δεν το σχολιαζω...Σε βεβαιω παντως, πως εδω ισχυει το ΄΄ αλλος εχει τ΄ονομα κ.τ.λ. ΄΄...

Εικόνα savvas gridlock

Αυτά δεν μας τα'πες να πέσει κέρασμα. Με το καλό η εγγόνα γίγαντα Απόστολε, να την καμαρώσεις όπως εσύ γουστάρεις. Αθλήτρια του Θρύλου μας εννοείται, έτσι;

Εικόνα apostolos gaganis

Θα επικοινωνησουμε μεσω e-mail συντομα. Εχει ηδη ελεγχθει το DΝΑ της. Βερα ΄΄γαυρινα΄΄...

Εικόνα μαουνιέρης

Έλα με το καλό! Τις ευχές μου από τώρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Σ΄ευχαριστω Γιωργαρε... Να΄σαι παντα ορθιος και ν΄απολαμβανεις ο,τι πολυτιμοτερο εχεις.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΛΛΛΛΑΕΙ ΚΑΛΛΛΛΛΑΑΑΑ.ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ???

Εικόνα savvas gridlock

Υποτίθεται ξέρει αγγλικά. Έπαιζε λέει στη Λλλλλέστερ ρε φιλλλαράκι, σε λλλέω βρε αφού. Ε ναι για...

Εικόνα figurered

Όσο αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται"μεταπολιτευτικό νεοελληνικό κράτος" πλησιάζει προς το τέλος του, τόσο πιο λέρες "ηγέτες" εμφανίζονται στο προσκήνιο, διαχειριστές και εξυπηρετητές συμφερόντων.

Να δούμε αν ο πιτσαδόρος κατορθώσει να ξεπεράσει τον ΓΑΠ και να γραφτεί στα χρονικά ως χειρότερος του.

Εικόνα savvas gridlock

Καθαρά παίρνουν περίπου 18.000 ευρώ το μήνα οι ευρωβουλευτές, αν δεν κάνω λάθος. Τι να πεις...