KATΩΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ...ΟΛΟΙ!!



Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για το χθεσινό παιχνίδι, αλλά ό,τι και να πούμε η ουσία είναι μια: Αν ενόψει του πέμπτου τελικού, αυτή η ομάδα εχθές έκανε προσπάθεια προκειμένου να δικαιώσει τους επικριτές της και να χάσει το δίκιο της, οφείλω να πω πως η αποστολή στέφθηκε για ακόμα μια φορά με επιτυχία! Επιλέγω να περιοριστώ στα αγωνιστικά και να σταθω σε μόλις δυο-τρια από τα χθεσινά παράλογα μιας και τα νεύρα είναι ακόμη τεντωμένα και η ημέρα  που διανύουμε προβλέπεται εξίσου δύσκολη με το χθεσινό βράδυ. Οι μόνες ομάδες άλλωστε που μπορούν να αισθάνονται ικανοποίηση βλέποντας τον Κόλλινς και τον Λοτζέσκι μεταξύ των (τριών)διακριθέντων τους είναι η Οστάνδη και η Μοντεγκρανάρο ...κι αυτό παίζεται! Όταν αυτή η εικόνα παρουσιάζεται σε μια ομάδα κορυφής, τότε μάλλον το βάρος πρέπει να πέσει στην συμμόρφωση των υπολοίπων εννέα παικτών που κρύφτηκαν!
 
Βασίλη Σπανούλη, όταν κουμπώνει (και) ο Γκιστ πάνω σου απ’την μια είναι λογικό να περιορίζεσαι επιθετικά εσύ, από την άλλη έχουμε κάθε λόγο να΄μαστε ικανοποιημένοι εμείς λόγω του miss-match που δημιουργείται στο καλάθι. Εχθές όμως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα είχες για προσωπικούς αντιπάλους την τρύπα που ακούει στο όνομα Κάρι και τον σακάτη Ούκιτς. Ακόμα αναζητώ τον λόγο που σε ένα ματσάρισμα – βούτυρο στο ψωμί σου δεν τους έκανες ρόμπες και δεν πήρες το ματς πάνω σου! Δεν μπορεί να βλέπουμε τον Λοτζέσκι να βρίσκει το μυαλό και την ψυχραιμία προκειμένου να πάει σε διεισδύσεις,  χτυπώντας Μπράμπο και Διαμαντίδη στα πόδια, να κινείται κάθετα αξιωποιώντας τους ανοιχτούς διαδρόμους ...και εσύ απλά να παρακολουθείς αντί να κάνεις το ίδιο! Αντί να τους ξεφτιλίσεις!
 
Όταν στον τέταρτο τελικό ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει χώρο στον Κόλλινς αφήνοντάς του πέραν του σουτ, ελεύθερο τον δρόμο προς το καλάθι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν επέλεξε να τιμωρήσει αυτή την άμυνα βάζοντας έναν παραγωγικό γκαρντ ...παρά χτυπιόταν στον πάγκο και ζητούσε από τον Κόλλινς να κάνει το παιχνίδι της ζωής του.  Στο τέταρτο δεκάλεπτο εχθές είδαμε τον Κόλλινς επιτέλους να βρίσκει ρυθμό επιθετικά και να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΑΙΤΙΑ! Μάλλον ο προπονητής του Ολυμπιακού(;) προτιμούσε  να βλέπει τον Κόλλινς με τέσσερα μέτρα χώρο να δυσκολεύεται ακόμα και στην πάσα. Ίσως τότε να του άρεσε περισσότερο ο Αμερικανός. Έχοντας δει την εικόνα του Ολυμπιακού στους τρεις πρώτους τελικούς άπαντες έλεγαν πως εμείς μπορούμε να ανοίξουμε περισσότερο το rotation σε σχέση με τον βάζελο και πως πρέπει να ποντάρουμε και σε αυτό. Κι όμως, στον πέμπτο τελικό ο Ολυμπιακός εμπιστεύτηκε μόνο τρεις παίκτες στην περιφέρεια, με τον Κώστα Σλούκα να παρακολουθεί το δεύτερο ημίχρονο από τον πάγκο!  
 
Να σημειώσω κλείνοντας, ότι ο χθεσινός Ολυμπιακός αμυντικά βρέθηκε στο χειρότερο του απόγευμα, τρώγοντας 28 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, 53 στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα το κοντέρ έγραψε 82. Καλά καταλάβατε, εχθές δεχθήκαμε στο ημίχρονο τους πόντους που καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς ο βάζελος ζοριζόταν να μας βάλει σε έναν αγώνα! Στη δε επίθεση, με τον πιο κλασικό σου σουτέρ(Λοτζέσκι) να μην σπαταλάει προσπάθειες και να διανύει ένα από τα πιο ώριμα και κοντρολαρισμένα απογεύματά του, ο Ολυμπιακός σούταρε 25 τρίποντα και ευστόχησε μόλις στα 5. Και σε αυτό το σημείο εύλογα προκύπτει η απορία: Εαν κατέβαινε ο Νέναντ Μάρκοβιτς με τον ΚΑΟΔ ή ο Καλαφατάκης με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ και παρουσίαζαν αυτήν την εικόνα, θα ήταν επιτυχημένοι; Μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε ουδείς άλλος πέραν του Σπανούλη δεν βγήκε να πάρει πάνω του έστω ελάχιστο από το μερίδιο της ευθύνης για την χθεσινή απογοητευτική εμφάνιση. Ούδεις έδειξε τσίπα! Αυτό πρέπει να λειτουργήσει ως καμπανάκι πρώτα για την διοίκηση η οποία - εφόσον ισχύουν τα όσα διαβάζουμε - καλείται να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και κάνει ό,τι δεν έκανε το περασμένο καλοκαίρι που ο Σπανούλης επέλεξε να μείνει βάζοντας (και)τον εγωισμό του στην άκρη! 
 
Και κάτι τελευταίο, είναι άλλο πράγμα η κριτική και η απόδοση των όποιων ευθυνών κι άλλο τα λαϊκά δικαστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από μαλάκες ψευτο-οπαδούς της σφαλιάρας! Σας έχουμε μάθει πλέον κι από την καλή και από την ανάποδη. Είστε οι ίδιοι που το καλοκαίρι του ’11 ντρεπόσασταν στην μπάλα και για δυο συναπτά έτη σας έφταιγε ο Μαρινάκης επειδή σας έφερνε μόνο δανεικούς και δήθεν παντελόνιαζε τα μύρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Ως αποκούμπι στα «χρόνια της αγανάκτησης» λειτούργησε το μπασκετικό τμήμα με τα δυο του ευρωπαϊκα και το πρωτάθλημα του 2012. Ναι, το μπασκετικό τμήμα που μέχρι και το 2011 πρώτοι εσείς είχατε εγκαταλείψει, άρχισε και πάλι να σας αρέσει και νιώθατε υπερήφανοι! Και τους Αγγελόπουλους ξαναγλείφατε και ο Ίβκοβιτς είχε ξαναγίνει Σοφός και ο Μπαρτζώκας ήταν το "next best thing". Είναι καλοκαίρι του ΄14 και εσείς για ακόμα μια φορά ντρέπεστε ...δεν πειράζει! Θα τα πούμε στην επόμενη φιέστα πανηγυρτζήδες! Ίσως σας δούμε στο επόμενο πάρτυ που θα΄χετε ντυθεί « πιστοί οπαδοί που στηρίζουν».
 
 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα serpe7

Ακόμα να γράψει ο sada?

Εικόνα DRAZA

άστα φίλε εδώ δεν έχω προλάβει να γράψω εγώ ...πήζουμε!

ελπίζω στο προσεχές να επιλέξει να χτυπήσει!

ετοιμάζουμε ένα κομμάτι εμείς μας προλαβαίνει η επικαιρότητα ...έχουμε και δουλειές σε Βασιλακόπουλε γαμώ το σόι σου!

Εικόνα Son of Hoof

Εμένα η φάτσα του Μπαρτζώκα και αυτό το ύφος του ώρες ώρες δε θέλω να τα βλέπω στον Ολυμπιακό άλλο.

Και να φύγουν μαζί του και οι υπόλοιποι κουστουμάτοι.

Και να γίνουν νέες κινήσεις από τους Αγγελόπουλους ουσίας.

Δεν είμαι μπασκετικός. Θέλω κούπες παντού!

Α! Και του Μίτσελ του τη φυλάω για την 3άρα που φαγε ο μαλάκας. Ευτυχώς έφυγε ο Μασάντο...

Καλό καλοκαίρι

Εικόνα DRAZA

Καλό καλοκαίρι να έχουμε αδερφέ.

Εικόνα red7neck

Ο Σπανούλης κατά την γνώμη σας (συντακτών του site και μη) θέλετε να μείνει?

Εικόνα savvas gridlock

Φυσικά θέλουμε να μείνει και θα μείνει ο ΣΠΑΝΟΥΛΑΡΟΣ, ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Εικόνα DRAZA

Ο φυσικός ηγέτης της ομάδος που θα επανακτήσει τα ευρωπαϊκά της σκήπτρα ...στην φυσούνα τι να λένε επ'αυτού άραγε!

Εικόνα DRAZA

Ε μα τι, να φύγει;;;

Για να σου απαντήσω όμως συνολικότερα θέλω να περάσει λίγος καιρός για να μάθουμε την αλήθεια για τις σκέψεις περί απομάκρυνσης.

Αγωνιστικά καθαρά μιλώντας βεβαίως και θέλω να μείνει(νομίζω ως προς το καθαρά αγωνιστικό συμφωνεί και ο Σάββας μαζί μου). Θεωρώ δε πολύ καλή κίνηση την προσθήκη είτε του Ντιλέινι είτε του Λαφαγιέτ, κίνηση που θα ανεβάσει και τον Σπανούλη. Αναμένω δε με αγωνία τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του Λο.

Εικόνα red7neck

Φίλτατε Draza μακάρι να έρθει ο Λαφαγιέτ όντως! Θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη και θα μας ανεβάσει επίπεδο! Όσο για τον Λο εύχομαι και εγώ το παιδί να ανεβάσει στροφές γιατί θα μας βοηθήσει απίστευτα! Η επιστροφή του Χάινς??? Το θέλω όσο τίποτε να ξαναγυρίσει ο παικταράς πίσω!

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ πάντως αν γυρίσει αυτό το σιχαμερό παραδόπιστο σκουπίδι που λέγεται Χάινς, διαρκείας δεν παίρνω. Ας πάρουν διαρκείας αυτοί που παθαίνουν ονειρώξεις με το Χάινς, γαμώ το κωλομπάσκετ σας, μπουρδέλα. Θα μπαίνω με απλό εισιτήριο όποτε μου την βαράει.

Εικόνα DRAZA

Με τα μπράτσα του τις παθαίνουν τις ονειρώξεις ...όλα πες τα!

Αυτοί άραγε τώρα στηρίζουν ...ή δικαιώνονται για την κριτική τους; Αυτή την απορία έχω!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ήθελα κι' εγώ να πω κάτι επ' αυτού τόσο καιρό, αλλά νόμιζα ότι ήμουν χαζός που το σκεφτόμουνα. Ο Λάσμες και ο Γκιστης λατρεύονται από τα βαζέλια ακριβώς γι' αυτό το λόγο. Συν τη μαύρικη ψωλή. Οι τύποι βάζουν δαχτυλάκι και σκέφτονται τις ψωλές των μαύρων, οι οποίες από την ντόπα έχουν γίνει δύο μέτρα. Χαμούρες βαζέλες...

Εικόνα DRAZA

Δυστυχώς τέτοιες βαζελάρες φιλοξενεί και το δικό μας τμήμα μπάσκετ στους αγώνες του και όχι μόνο...

Παρεμπιπτόντως αυτοί έχουν δικαιωθεί για την κριτική τους τώρα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αν φιλοξενεί λέει... Μην καταντήσουμε μόνο τελείως σαν τους βαζέλες και αναγάγουμε τον Χάινς σε επίσημο μαιδανό της ομάδας, στέλνοντάς τον συνέχεια στο ΦΩΣ για να δίνει 1.000 συνεντεύξεις. Ο Λάσμες και ο Γκιστης έσπασαν όλα τα ρεκόρ σε δύο χρόνια με 567 συνεντεύξεις στην Πράσινη κυρίως.

Δικαιώθηκαν και αισθάνονται όμορφα αφού "τα έλεγαν αυτοί"... Ε ρε φούρκα που θέλουν.

Εικόνα DRAZA

Για κάθε κακό που βλέπουμε να΄ρχεται θα πρέπει στο τέλος της ημέρας να ευχόμαστε να γίνουμε ρόμπες ξεκούμπωτες. Εδώ είναι και το αστείο του πράγματος φίλε. Χωρίς πολλά λεφτά και με ελάχιστη στήριξη από τον κόσμο αποφασίσαμε να χτίσουμε τον Ολυμπιακό του 2012 γύρω από τον Σπανούλη. Και όποιος πήρε αυτήν την απόφαση ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ. Το περασμένο καλοκαίρι ο Σπανούλης παρέμεινε στον Ολυμπιακό έχοντας κάνει υπέρβαση, όχι τόσο σε οικονομικό όσο σε επίπεδο ήθους και συμπεριφοράς. Αυτόν τον άνθρωπο λοιπόν ορισμένοι ανεκδιήγητοι τύποι τον σταυρώνουνε. Τον Χάινς όμως που έκανε παζάρια και ξηγήθηκε στην καλύτερη περίπτωση γαϊδουρινά, οι ίδιοι τύποι τον αποθεώνουν. Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ...

Πλέον έχω και γνώση για το θέμα Σπανούλη, οπότε θα ανέβει κάτι σχετικό. Είχα πει ότι μέχρι να μάθω κάτι δεν α μιλούσα.

Εικόνα DRAZA

Αγωνιστικά ο Χάινς ξέρουμε όλοι ποιος είναι.

Με τις διαπραγματεύσεις πέρσι όμως δεν ξηγήθηκε καθόλου καλά. Παίζαμε το πρωτάθλημα Ελλάδος και ο νταλκάς του ήταν άλλος ...διαπραγματευόταν!

Στο αν θα επιστρέψει φέτος κρατάω μικρό καλάθι. Όχι γιατί το θεωρώ απίθανο. Αλλά γιατί θέλω να δω την στάση του, χωρίς να σημαίνει πως η συμπεριφορά του πέρσι το καλοκαίρι ξεχάστηκε. Το αντίθετο...

Εικόνα red7neck

Ηταν και είναι μεγάλος μαλάκας όμως είναι μεγάλος παίκτης! Όπως και να έχει όμως δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε και ο τελευταίος φραγκοφονιάς που θα βρούμε! Ας γίνουν κινήσεις που τουλάχιστον θα μας κρατήσουν ενωμένους και όχι να σπέρνουν την διχόνοια μεταξύ μας! Ας μην έρθει ποτέ! Το χέρι πρέπει να μπει στην τσέπη φέτος σε σεβαστό επίπεδο και να κοιτάξουμε πως θα εισβάλουμε στην ΚΕΔ! Με όλα τα λαμόγια που υπάρχουν εκεί μέσα!

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ στο μεγάλος μαλάκας απολύτως.

Όσον αφορά το μεγάλος παίκτης, εγώ θα πω ότι είναι ένας παίκτης που κουμπώνει πολύ στην φιλοσοφία του Ολυμπιακού που σίγουρα μας είναι χρήσιμος και μας έλειψε. Μεγάλος παίκτης στην ΤΣΣΚΑ δεν έδειξε πως είναι ...και μάλιστα δεν έδειξε τίποτε μέσα στην σεζόν που να μας κάνει να πούμε ότι του άξιζε καλύτερη αντιμετώπιση από αυτήν που του επεφύλασσαν.

Αν πρέπει να θυμηθούμε κάτι καλό για τον Χάινς θα πρέπει να επιστρέψουμε στην εποχή που φορούσε την ερυθρόλευκη. Σε ειδικές συνθήκες αποδίδει λοιπόν ο συγκεκριμένος παίκτης.

Για εμένα φίλε θέμα διχόνοιας για τον "τάδε" η τον "δείνα" παίκτη δεν υπάρχει. Υπάρχει προτίμηση που εκφράζεται από πριν. Μπορεί το κενό στους ψηλούς να καλυφθεί με άλλον παίκτη; Για εμένα μπορεί. Αν όμως ο Χάινς τελικά επιστρέψει στον Ολυμπιακό θα είναι απολύτως κατανοητοί οι λόγοι που τον φέρνουν πίσω.

Υπάρχει και ένα άλλο ενδεχόμενο που βάσει των όσων έχουν δει τα μάτια μου δεν το υποτιμώ. Τα περί επιστροφής στον Ολυμπιακό να χρησιμοποιούνται σκοπίμως ως μοχλός πίεσης ...ίδωμεν!

Εικόνα PHANTOM7

STON OLYMPIAKO OTAN ENA PROTATHLIMA XANETAI PANTA YPHRXAN YPARXOUN KAI THA YPARXOUN LAIKA DIKASTHRIA.IDIAITERA OTAN XANETAI APO THN OMADA TON MPOUSTHDON.OPOIANOU DEN TOY ARESEI AFTO MPOREI NA DEI MIA TSELSI MIA MANTZESTRE,TOUS HEAT I OTI ALLO THELEI.H FYLH EINAI AFTH,DEN EXEI ALLAKSEI KAI MALLON DEN THA ALLAKSEI.KAI NA MHN KLAIGETAI TO TMHMA TOY MPASKET.LIGHT APODOKIMASIES EXOUME(OUTE ENA SINTHIMA STO GIPEDO,DHLADH TIPOTA).AS ROTHSOUN KAI SINADELFOUS APO THN MPALA NA TOUS POUN TI GINETAI SE PERIPTOSH XAMENOU PROTATHLIMATOS APO THN VAZELA..KALHSPERES

Εικόνα DRAZA

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ Η ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΚΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΚΑΙ ΤΟΥ 90 ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ.

Εικόνα PHANTOM7

POUSTIRLIKIA PEFTAN KAI EPEFTAN PANTOTE SE TETOIES PERIPTOSEIS.SE KAFENEIA,STHN EKSEDRA,SE PIGADAKIA ,SE SINDESMOUS,SE PAREES.E TORA PEFTOUN KAI MESO DIADYKTIAKON "KAFENEION" KAI "PAREON" KAI "SINDESMON".O PAIXTHS HKSERE KAI TOTE KAI FISIKA KAI SHMERA PIO KLIMA EIXE DIAMORFOTHEI.DEN EXEI ALLAKSEI TIPOTA.ISA ISA MPORO NA SOU PO OTI OI SYNEXOMENES EPITYXIES STON ELLADIKO XORO STHN MPALA ALLA KAI OI TELEFTEES STHN EVROPH,MAS EXOUN ORIMASEI.DEN SIGKRINONTAI TA 90s.OSOI TA ZISAME PANTOS THIMOMASTE OTI TOTE EIMASTAN LIGO PIO..NEVRIKOI.MIA VOLTA PROSOPIKH POU EKANA SE DIAFORA ERYTHROLEYKA SAIT ALLA KAI EDO DEN EDEIKSE TIPOTA TO PROTOGNORO.ALLOUNOU TOY FTAIEI H OMADA,ALLOUNOU TOY FTAIEI O SPANOYLHS MONO,SE ALLON PROTISTOS OI AGGELOPOULOI,SE ALLON PIO POLY O MPARTSOKAS..KLASSIKES OLYMPIAKES KATASTASEIS DHLADH POU STA 90s MAS EKANAN KAI TIS PAIZAME POLY AGRIA KAPOIES FORES KAI METAKSY MAS..

KALHSPERA

Εικόνα DRAZA

ΟΤΑΝ ΛΕΩ "ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ" ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΟΡΑ. ΤΟ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ. ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ (ΚΑΙ)ΓΙΑ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ...ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΟΡΓΗ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ!

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ...ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΡΘΡΑ ...ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΟΥΡΙ!

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ.

Εικόνα PHANTOM7

AN MILAS GIA DHMOSIOGRAFOUS TOTE KSEVRAKOSE TOUS KAI DEN ANAFEROMAI SE AFTOUS.EGO MILAO GIA APLO KOSMO OPS EGO ESY KAI O OPOIOSDHPOTE ALLOS.STO FB TA SXOLIA POU DIAVASA SE MERIKES SELIDES SYNDESMON APO APLO KOSMO APOKATO HTAN TA ANAMENOMENA SE GENIKES GRAMMES,ENTAKSEI YPARXEI KAI MIA MIKRH MEIOPSIFIA POU KSEFEVGEI ALLA OXI KATI TO IDIAITERO.TORA GIA BLOGS DHMOSIOKAFRON,STARXIDIA MOU,DEN EXO KAI DEN THELO NA EXO EPAFH ME DAFTOUS

Εικόνα DRAZA

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΠΛΑΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΡΙΞΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΙ, ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ. ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΟΧΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΜΕ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΔΕΙΣ, ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ.

ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ. ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΦΕΥΓΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΜΟΝΟ. ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΓΑΥΡΟΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

Εικόνα PHANTOM7

EILIKRINA KAI XORIS KAMIA EIRONIA DEN SE PIANO.ISOS ENNOEIS SYGKEKRIMENA SAIT POU DEN GNORIZO.EGO MILAO KATHARA TI APOKOMISA APO VOLTA SE SAIT STO FB SINDESMON KAI SE GNOSTA DIKA MAS(GAVROS,REDPLANET PX) KOITAZONTAS SXOLIA ANAGNOSTON KAI VLEPONTAS ENA OSO PIO GINETAI ANTIPROSOPEFTIKO DEIGMA TOU KOSMOU MAS.AN THES NA GINEIS PIO SAFHS...AN DEN THES OK..

Εικόνα DRAZA

ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΕΙΡΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ: ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΦΙΛΕ ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΚΑΤ'ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ.

ΓΗΠΕΔΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΕΦ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ '14 ΠΛΕΟΝ, ΚΑΝΕ ΕΝΑΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΕ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΙΣΟΥΝΑ.

ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.

ΟΚ, ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΞΙΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ.

ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ "ΣΤΗΡΙΖΩ-ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΩ" ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ.

Εικόνα PHANTOM7

OK SAFESTATOS...

Εικόνα apostolos gaganis

Ντραζα φιλε μου δεν τα΄παμε οι δυο μας καθολου...Τί να πουμε δηλαδη, αφου ολα (;) εχουν πια λεχθει...Ενας απ΄τους πιο πετυχημενους τιτλους αναρτησης που εχω διαβασει μεχρι τωρα και μου΄ρχεται στο μυαλο, ειναι΄κεινος ο δικος σου πριν απο 1 1/2 περιπου μηνα με τον Γκουσγκουνη που΄λεγε: ΄΄Κυρια μου, σας εφερα τα ψαρια΄΄...

Τα φαγαμε λοιπον και φετος τα ψαρια, αγαπητε μου...Αλλη μια φορα...Πώς ομως μπορουμε να ΄΄ κοψουμε ΄΄ αυτη την...υποχρεωτικη ψαροφαγία και ν΄αρχισουμε - επι τελους - να τρωμε και ολιγο ΝΤΟΠΙΟ κρεας;

Αμα δεν σπασουμε ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ το αποστημα με τ΄ονομα ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΠΡΕΖΑ, σε...κρεοπωλειο μας βλεπω δυσκολα να πλησιαζουμε..., και

Αμα δεν προχωρησουμε σε ΡΙΖΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΤΟΜΕΣ αναφορικα με την ομαδα ΣΥΝΟΛΙΚΑ, επισης βλεπω ΄΄τσιτσί΄΄ να μην τρωμε παρα σπανιως, οπως οι...προπαπποι μας.

Τα υπολοιπα τ΄αφηνω στους μπασκετικους ειδημονες. Με μια επισημανση - υπομνηση: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σημαινει ΤΡΟΠΑΙΑ.

Εικόνα savvas gridlock

Tι να το κάνεις ρε Απόστολε το κρέας. Σαν τα ψάρια δεν έχει. Κρέας τρώνε οι μαλάκες οι Αθηναίοι.

Εικόνα DRAZA

Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΟΡΔΕ.

ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΡΘΡΟ "ΤΟ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ" ...ΟΧΙ "ΤΟ ΦΑΓΚΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ"

Εικόνα DRAZA

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΕ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ.

ΝΑ'ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΟΜΩΣ, ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Εικόνα Hank

Και τρόπαιο, μπορεί να είναι ενας τιτλος, η το σκαλπ του αντιπάλου. Κυρίως αμα είναι πράσινο.

Εικόνα DRAZA

ΘΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ...ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΚΑΛΠ.

ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΣΑΔΑ ...ΜΥΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ!

Εικόνα PHANTOM7

SOSTOS O HANK.AN EINAI NA XASOUME KAI TO EPOMENO TOULAXISTON ENAS EK TON GKRI AS FIGEI AIMOFYRTOS APO TO SEF..ALLA AIMOFYRTOS OMOS.NA SVISOUN "TYXAIA" RE PAIDI MOU TA FOTA KAI MOLIS KSANANOIKSOUN NA XAPLA KAI ME MATOMENH GKEFALA..

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Εικόνα el trick

O Κόκκαλης ήταν που συγκρούστηκε (και δια του τύπου) με τον βαζελακόπουλο παλαιότερα και επειδή ο τύπος είχε μεγάλα μέσα στην τότε κυβέρνηση και δεν μπορούσε να τον κουνήσει γιαυτό παράτησε το μπάσκετ βλέποντας ότι, ότι και να έκανε θα πήγαινε στο βρόντο.
Σήμερα ο βαζελακόπουλος δεν είναι τόσο πολύ κυβερνητικός, ο μπαλτάκος έχει φύγει, του έχουν μείνει ελάχιστα στηρίγματα. Αν οι αγγελόπουλοι ΗΘΕΛΑΝ ο βαζελακόπουλος σήμερα θα ήταν ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Γιαυτούς τους λόγους έχω κατ΄επανάληψη αναφέρει ότι άμα οι αγγελό δεν θέλουν ή δεν μπορούν να αλλάξουν τις δυνάμεις που ορίζουν το μπάσκετ στην Ελλάδα τότε ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Όσο πιό γρήγορα τόσο το καλύτερο.
Επιπλέον αν δεν βρεθεί κάποιος που θα μπορεί να αναλάβει το βάρος του μπάσκετ του ΘΡΥΛΟΥ και ταυτόχρονα να τα βάλει με το κατεστημένο και να ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ, τότε είναι προτιμότερο να ΔΙΑΛΥΘΕΙ το τμήμα μπάσκετ.

Εικόνα DRAZA

ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.

ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!!

Εικόνα el trick

Και σε μένα δεν ταιριάζει ο ρόλος του ρίχνω λευκή πετσέτα. Αν πρόσεξες έβαλα κάποια ΑΝ πριν καταλήξω στη διάλυση του τμήματος. Απλά η γνώμη μου είναι ότι εφ΄ όσον το παιχνίδι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ με ίσους όρους, και εφ΄ όσον ο ΘΡΥΛΟΣ δεν έχει τις δυνάμεις να ΕΠΙΒΑΛΕΙ το δίκαιό του τότε για μένα δεν έχει και λόγο συμμετοχής στο ΒΟΘΡΟ.

Εικόνα DRAZA

ΑΔΕΡΦΕ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΣ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...

ΜΑΣ ΕΧΕΙ "ΞΕΦΥΓΕΙ" ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΜΟΝΟ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΚΕΙ.

Εικόνα el trick

Ξέχασα να αναφέρω τη ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ της WILD.
Πιστεύω (γιατί δεν έχω απτές αποδείξεις) ότι η χρηματοδότηση αυτή ήταν μία πολύ καλή κίνηση του τράκη. Με 800.000 € Ε Ξ Α Σ Φ Α Λ Ι Σ Ε το πρωτάθλημα.

Εικόνα DRAZA

ΠΑΣ ΜΑΚΡΙΑ, Ο ΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΚΑΡΤΑ;

ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΕ, ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΟΡΕΞΗ ΝΑ΄ΧΕΙΣ

Εικόνα el trick

Πράγματι μία υπόθεση κάνω. Όμως πιστεύω ότι η πληρωμή της κάρτας με ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ ένα ΝΤΑΜΠΛ ίσως και για μιά καλή πορεία στην Ευρώπη, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ (π.χ. σε καλούς παίκτες)δεν είναι άσχημη κίνηση.

Εικόνα DRAZA

ΤΟ ΠΙΑΝΩ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΑΔΕΡΦΕ.

ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ.

Εικόνα Ψηλός

Μάγκες, τα πράματα ήρθανε τελείως ανάποδα, υπάρχει πολλή συγκεντρωμένη πίκρα και ξεκινούν λαϊκά δικαστήρια, δικαίως.
Με τη σειρά μου θα πω κι εγώ αυτά που πιστεύω.
Μη λέτε "να φύγουν οι Αγγελοπουλαίοι", είναι αχαριστία με τόσα λεφτά πού 'χουνε ρίξει και τόσες προσπάθειες πού 'χουνε κάνει. Να φύγουνε για νά 'ρθει ποιος, δηλαδή; Ο Μαρινάκης; Χώρια που θα λυσσάξουνε όλες οι αντιολυμπιακές πουτάνες, δε νομίζω να μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ και, αργά ή γρήγορα, θα τα κάνει μούσκεμα, όπως ο Κόκκαλης, οπότε θα ξανάρθουνε πέτρινα χρόνια στο μπάσκετ. Πιστεύω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους αλλάξουμε, αντίθετα, πρέπει να τους στηρίξουμε. Αν νομίζουν πως μπορούν να γκρεμίσουνε το σύστημα διά της νομίμου οδού, ας το πράξουν!
Για τους παίχτες τι να πω; Από τη μία κάνουν όλη την Ευρώπη να παραμιλάει κι από την άλλη σκύβουνε το κεφάλι στους βάζελους! Επίσης, φέτος η ομάδα είναι χειρότερη από πέρυσι, χωρίς τον Παπανικολάου, το Χάινς, τον Άντιτς κ.α. και με κάτι τύπους σαν το Σερμαντίνι, το Μπέγκιτς (2,17 κι έχανε ρημπάουντ, θα πέσει φωτιά να μας κάψει...), τον Πέτγουαιυ το χαβαλέ και κάτι ανεπαρκείς μαύρους. Αλλά κι ο Σλούκας, ο Μάντζαρης, ο Περπέρογλου, ο Πρίντεζης και προπάντων ο Σπανούλης δεν έκαναν αυτό που μπορούσαν και το λέω αυτό χωρίς να είμαι καλός γνώστης του μπάσκετ, κάθε άλλο.
Από τις πουτάνες τους δημοσιογράφους και τα βαζελόσκυλα δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό, η συνταγή τους είναι πετυχημένη εδώ και χρόνια.
Όσο για τον προπονητή, από τη μία είναι άδικο να στήνουμε στον τοίχο το Μπαρτζώκα, ας μην ξεχνάμε πως έφερε ευρωπαϊκό, από την άλλη, κατά πώς φαίνεται, δε μπορεί να φέρει πρωτάθλημα, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΨΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! Προς Θεού, δε λέω ότι δε θέλουμε ευρωπαϊκά και διηπειρωτικά, αλλά δε γουστάρω να χορεύουνε στην καμπούρα μας τα παλιοτόμαρα. Θά 'θελα πάρα πολύ να ξαναδώ στο Θρύλο τον Ίβκοβιτς, πρόπερσι, δηλαδή πώς το πήρε; Στο κάτω - κάτω, είναι δοκιμασμένη λύση.
Και σίγουρα πρέπει να φύγουν οι ανεπαρκείς ξένοι και νά 'ρθουνε 3-4 παιχταράδες τύπου Χάινς, Παπανικολάου, 2 5άρια - κίλλερς, να μείνουν όλοι οι Έλληνες και να προωθηθούν οι μικροί, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Καββαδάς κλπ.
Υ.Γ.: Όλοι μας έχουμε άποψη για την ομάδα, επειδή την αγαπάμε και θέλουμε το καλό της. Θά 'πρεπε, με κάποιο τρόπο, να ενημερωθούν για τη γνώμη των οπαδών οι πρόεδροι για να ξέρουν ότι τους στηρίζουμε. Η μεγαλύτερη χαρά των αντιολυμπιακών είναι να μας βλέπουνε ξενερωμένους και να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Να μην τους κάνουμε τη χάρη! ΘΡΥΛΕ, ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ!

Εικόνα DRAZA

ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΛΕΥ-ΟΦ.

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΦΙΛΕ! ΚΑΙ "ΠΡΕΠΕΙ" ΚΑΙ "ΜΠΟΡΟΥΜΕ"

Εικόνα dono

Κανένας οπαδός μελίγο νιονιό στην κεφάλα του δεν υποστηρίζει σοβαρά το ΦΥΓΕΤΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ. Αντίθετα προσωπικά με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

Εικόνα DRAZA

"Κανένας οπαδός με λίγο νιονιό στην κεφάλα του δεν υποστηρίζει σοβαρά το ΦΥΓΕΤΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ."

ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΑΠΛΑ ΚΑΙ Η ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΕΚΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Εικόνα red7neck

Αφού ακόμη δεν έχω χωνέψει τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε ΚΑΙ αυτό το πρωτάθλημα αποφάσισα να γράψω αυτά που πιστεύω εγώ ότι χρειάζεται η ομάδα! Δίχως να το παίζω ξερόλας ούτε ειδήμων ούτε τίποτα! Ως αγνός οπαδός μιλάω που δεν αντέχει άλλο το τμήμα μπάσκετ να πηγαίνει κατά διαόλου! Προς τους Προέδρους μας λοιπόν έχω να πω τα εξής:

1.Αν έχετε σκοπό να μειώσετε το μπάτζετ περισσότερο θα παρακαλούσα να διερευνήσετε την πιθανότητα πώλησης σε ξένο μεγάλο επιχειρηματία καθώς δεν νομίζω ότι υπάρχει ικανός Έλληνας πλην του μεγάλου Βαγγέλη Μαρινάκη.
2.Σε περίπτωση που δεν ισχύει το (1) προτείνω. Πρόσληψη ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ προπονητή. Οι αλλεπάλληλες ήττες του κυρίου Μπαρτζώκα από Πεδουλάκη και Αλβέρτη ενισχύει την ανάγκη αυτή. Ο κύριος Μπαρτζώκας αδυνατεί τόσο τεχνικά αλλά και σε θέματα ψυχολογικής προετοιμασίας ομάδας. Δεν υπήρχε ομαδικό κλίμα καθόλου χθες.
3.Στη συνέχεια ξεκαθάρισμα ροστερ. Αυτό ΔΕΝ σημαίνει ποσοτικές αλλαγές. Σημαίνει ποιοτικές αλλαγές.Ο Σπανούλης είναι ένα διαμάντι που δεν αξιοποιείται από τους παίκτες που έχει δίπλα του. Ή τον πουλάμε και φέρνουμε 2 παικταράδες ή τον πλαισιώνουμε με καλούς παίκτες. Να προσθέσουμε ότι δεν είδαμε τα αρχίδια του Σπανούλη απέναντι στο καρκίνωμα του μπάσκετ στους τελικούς. Θα ήταν λάθος,όμως, να τον διώξουμε! Τέλος, χρειάζεται ενίσχυση και η θέση 5. Αλλά όλα αυτά είναι ΔΟΥΛΕΙΑ του νέου προπονητή, όχι δική μου.

4. Τέλος, επειδή σε όλα τα πράγματα οι δημόσιες σχέσεις είναι κάτι το οποίο έχει μεγάλη σημασία καλό θα ήταν να σκεφτείτε να προσλάβετε ένα ικανό manager ο οποίος όχι απλά θα είναι στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο στον ευρωπαϊκό και πάνω απ' όλα εδώ στο Ελλάντα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει δημοσιοσχετίστες και αυτό είναι κάτι άσχημο γιατί ο καθένας μπορεί να ασελγεί εις βαρος του Θρύλου και να γίνονται τα αίσχη που γίνονται τα τελευταία χρόνια. Χθες ο Τόμιτς που έριχνε γροθιές σαν παίκτης ήταν σαν γατάκι χθες....Ημαρτον! Πόσοι άραγε θα έλεγαν χθες "Που σαι ρε μεγάλε Σωκράτη? Ποιος πούστης θα τολμούσε να σου κουνηθεί εσένα? Όλους σούζα τους είχες?" ή "Ρε Βαγγέλη γλέντα τα πουστράκια στο ποδόσφαιρο για 100 χρόνια!"

ΥΓ1: Επειδή μας το γαμήσατε που μας το γαμήσατε το καλοκαίρι, εγώ δεν θα σταματήσω ποτέ να αγαπώ ούτε δευτερόλεπτο αυτό που είναι μέρος της ζωής μου, αυτό που μου ομορφαίνει την ζωή...τον Ολυμπιακό! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΜΩΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΑΣ και την νέα χρονιά να σας δούμε όπως πρέπει!

ΥΓ2: Αδελφοί Αγγελόπουλοι κάντε μία συνάντηση με τον μεγάλο Σωκράτη και τον Βαγγέλη να δείτε πως πρέπει να συμπεριφέρεστε όταν είστε στο τιμόνι του Θρύλου!Να μην σας κουνιέται κανένα πρεζάκι! Έχετε δύσκολο έργο απέναντι στην μασονία που λέγεται "σωλήνας" όμως όλα γυρίζουν κάποια στιγμή!

Εικόνα savvas gridlock

Όσον αφορά το δεύτερο υστερόγραφό σου, φίλε, η κατάσταση αυτή στο ελληνικό μπάσκετ παγιώθηκε επί Κόκκαλη. Ο Σωκράτης άφησε τα βαζέλια να αλωνίζουν και να πιάσουν όλα τα πόστα. Από το 1997 μέχρι το 2004 οι λαγοί έκαναν ό,τι ήθελαν και στο μπάσκετ μας Αγγελόπουλοι δεν υπήρχαν. Οι Αγγελόπουλοι παρέλαβαν έναν Ολυμπιακό παρατημένο από τον Κόκκαλη και τα βαζέλια να ''πρέπει'' να πάρουν πρωτάθλημα στο μπάσκετ, για να έχουν κάτι να χαίρονται, αν με εννοείς...

Εικόνα DRAZA

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ...ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ ΕΥΡΩΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ...