ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Εικόνα από το σημερινό πέμπτο τελικό του ΟΑΚΑ.
 
 
Γιαννακόπουλος και Μπαλτάκος μαζί στην κερκίδα. Την ίδια ώρα μάθαμε πως ο κύριος Γιώργος Αγγελόπουλος συνόδευσε το πούλμαν της ομάδος μας μέχρι το ΟΑΚΑ, αλλά μετά κατέβηκε, επειδή ήταν τιμωρημένος. Την ίδια ποινή φάγανε Γιαννακόπουλος-Αγγελόπουλοι, 3μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Ο ένας την έγραψε στα αρχίδια του και οι άλλοι την σεβάστηκαν. Και δεν είχαμε την απαίτηση να παραβούν το Νόμο οι Αγγελόπουλοι. Είχαμε την απαίτηση όμως εκεί στο δεύτερο ημίχρονο, που στράφηκε η κάμερα της ΝΕΡΙΤ στην κερκίδα και είδαμε το Γιαννακόπουλο στην κερκίδα, να αποχωρήσει η ομάδα από το παρκέ. Είχαμε την απαίτηση στο τέλος του αγώνα, όταν όλα είχαν κριθεί και έπεσε η φωτοβολίδα στον πάγκο μας, να σηκωθεί να φύγει η ομάδα από το παρκέ. ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΝΑΜΙΤΑΚΙ ΣΤΟ ΣΕΦ. Για μία ακόμη φορά, στο θέμα της προστασίας της ομάδος η διοίκηση αποδείχθηκε ΕΛΑΧΙΣΤΗ.
 
Δεν περιμένουμε από κάποιον ''αντικειμενικό'' δημοσιογράφο να τα σχολιάσει αυτά. Ούτε οι ''μπασκετικοί δημοσιογράφοι'', που ''έχουν επίπεδο'' θα σχολιάσουν κάτι. Γι'αυτούς Αγγελόπουλοι-Γιαννακόπουλοι ευθύνονται εξίσου για όσα συμβαίνουν. Αν πουν κάτι άλλο, μπορεί να γίνουνε Βετάκηδες, Καλκαβούρες και Ασπρούλιες. Περιμένουμε όμως από τους ''ντροπιασμένους'' Ολυμπιακούς νέας κοπής να αναλογιστούν το τι θα διαβάζανε αν τα ίδια συνέβαιναν με κάποιον παράγοντα του Ολυμπιακού. Περιμένουμε να σταματήσουν επιτέλους να καταπίνουν αμάσητη την προπαγάνδα των φίλων τους των λαγών, που τους λένε ''εμείς οι Παναθηναϊκοί δεν θέλουμε βρωμιάρηδες παράγοντες'' και ''εμείς δεν γουστάρουμε στημένα πρωταθλήματα''. Τώρα όλα καλά, έτσι ΜΟΥΛΙΚΑ λαγουδάκια, που το μεροκάματο του πρεζάκια έχει πάει σύννεφο στην Μπύρα 13; Με εσάς θα τα πούμε εκεί που ξέρετε, τσατσόνια.
 
Για τα αγωνιστικά θα σας πει ο DRAZA. Το πρωτάθλημα ΚΑΙ φέτος μας το έκλεψαν την Κυριακή. Σήμερα χάσαμε δίκαια και η διαιτησία δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα, αλλά την Κυριακή έγινε ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Πανηγυρίστε άλλο ένα κλεμμένο πρωτάθλημα λαγουδάκια, στο μόνο τμήμα που σας απέμεινε να χαίρεστε, με κρατικές αβάντες. Kρατικοδίαιτα μπουρδέλα, ντροπή του ανδρικού φύλου.
 
Υ.Γ. Σαμαρά και Βενιζέλο, τσατσόνια της συγκυβέρνησης, να χαίρεστε τον ΠΟΥΣ-τράκη σας, το ΣΔΟΕ σας (Καπελέρη και Στασινόπουλε αρχι-λαμόγια) και το Βαζελακόπουλό σας, που δημιούργησαν αυτό το σίχαμα της χώρας που λέγεται ''μπασκετικός βάζελος''.

Σχόλια

Εικόνα Palaia Kokkinia7
Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ?????
ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ του ιωνικού (ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ) κ.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΩΝ ΙΣΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΑΣ στη νεάπολη ΤΟ 1997 κ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΚΟΣ τους ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!

www.youtube.com/watch?v=eNvwabLjtlc

Εικόνα savvas gridlock

Αριστερά του Μπαλτάκου (δεξιά του όπως βλέπουμε εμείς την εικόνα) ξέρεις ποιος είναι; Ο Χαλβατζάκης, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, της αντίστοιχης Superleague του μπάσκετ δηλαδή, ο οποίος χασκογελούσε και πανηγύριζε όταν έδινε το τρόπαιο του πρωταθλητή στο Διαμαντίδη. Φαντάζεσαι να γινόταν κάτι τέτοιο στο ποδόσφαιρο υπέρ του γαύρου, μετά από ματς Ολυμπιακού-ΠΑΟ, έτσι;

Εικόνα Palaia Kokkinia7

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΠ'ΤΗ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΝΕΙ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΥΟΘΤΘΒΕ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΙΩΝΙΚΟ 1997"

Εικόνα Raul 7

καλα τα λες φιλε αλλα δεν πρεπει να μεινουν με τα χερια σταυρωμενα..κατι πρεπει να γινει κ το σιγουρο ειναι οτι με την υποθεση της εθνικης δεν πρεπει να κανουν πισω..εδω ο διαμαντοπουστας με το ετσι, θελω εθεσε εαυτον εκτος εθνικης κ τωρα τους πειραξαν οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ που ζητησαν τα ασφαλιστηρια..να μην κανουν πισω κ να το τραβηξουν οσο παει..για την επομενη μερα στο μπασκετ τι βλεπεις?

Εικόνα Raul 7

προς Σαββα

Εικόνα savvas gridlock

Xονδρικά, τελειώνει ο Μπαρτζώκας, Περπέρογλου αποχαιρετάει. Ο Σπανούλης θέλει γλείψιμο αρχιδιών για να μείνει και μάλλον θα μείνει. Αυτήν την ώρα, πρυτανεύει η λογική ''πάμε για κάνα δικό μας παιδί στον πάγκο, που ξέρει από Ελλάδα'', δηλαδή Σφαιρόπουλος. Διώχνουμε τον Μπαρτζώκα που τονε πήραμε από τον Πανιώνιο, για να πάρουμε στη θέση του τον Σφαιρόπουλο, που έρχεται να μας αναστήσει από τον...Πανιώνιο. Η γελοία πατσαβούρα που λέγεται Χάινς είναι ένα βήμα από την επιστροφή. Αναζητούνται φως και καθαρό μυαλό στον ορίζοντα...

Εικόνα Raul 7

Γνωμη μου ειναι οτι για να πας μπροστα στην ευρωπη κ για να χτυπησεις ποα μαζι με γκριζους λυκους(βαζελακοπουλο κτλ.) πρεπει να παρουμε ξενο προπονητη με πλανο και φιλοδοξο. δεν γινεται να εχεις τα καλυτερα 4αρια στην ευρωπη παιζοντας με πλατη (πριντεζη, περπερογλου) και να μην εχεις βγαλει ενα συστημα για αυτους σε περιπτωση που ο σπανουλης δεν τραβαει. μας κερδισε ο αλβερτης με man to man τον γκιστ στον αρχηγο και ο αλλος στον παγκο προσκυναγε και τους εφταιγαν οι παναγιες, οι χριστουδες και ο σιμονς. αυτο βγαζει αγχος στους παικτες. οσο για ελληνα προπονητη ειμαι αντιθετος αν θες να πας μπροστα γτ απλα κανενας δεν εχει ευρωπαικες παραστασεις(εκτος τον κατσικαρη που συμπαθω). για τον χαινς τωρα, πιστευω οτι ελειψε πολυ απο την ομαδα φετος γτ ειχε δεσει κ θα εδινε ανασες στον ντανστον. εαν ερθει θα εχουμε τους καλυτερους ψιλους. υπομονη κ στηριξη στους προεδρους μας..

Εικόνα savvas gridlock

Yπάρχουν πολλοί καλοί ψηλοί στην αγορά. Δεν είναι ανάγκη να παρακαλάς αυτό το παραδόπιστο σκουπίδι, που πέρυσι μέσα στους τελικούς των play off έβαζε τον καριολαρά το μάνατζέρ του να του κανονίζει το επόμενο συμβόλαιό του στην ΤΣΣΚΑ. Τον κάναμε άνθρωπο από την Μπάμπεργκ και μας αντάμοιψε. Για προπονητή, έχεις να υποδείξεις κάποιον; Εγώ δεν βλέπω κανέναν ξένο να μπορεί να έρθει. Π.χ. λένε πολλοί Μπλατ. Μα έρχεται τώρα ο Μπλατ; Συμβόλαιο έχει με τη Μακάμπι και πριν ένα μήνα σήκωσε Ευρωλίγκα. Άσε που καλύτερα μην μιλήσουμε για το τι εστί Μπλατ. Σκαριόλο-κωλόμπα; Τον Πιανιτζιάνι που έφυγε νύχτα από την Τουρκία; Ψάχνω και δεν βρίσκω, αλλά ακούω και προτάσεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Τολμάς να λες το παραδόπιστο σκουπίδι "παραδόπιστο σκουπίδι"; Είσαι γαύρος τώρα εσύ; Ξέρεις, φαντάζομαι, ότι εξαιτίας αυτού που έγραψες θα σταματήσουν να σε διαβάζουν πολλοί "μπασκετικοί Ολυμπιακοί"..

Σάββα, για τον Πέσιτς τι γνώμη έχεις;

Εικόνα savvas gridlock

Πολύ καλός προπονητής, αλλά έχει συμβόλαιο.

Εικόνα Raul 7

Γιούρι Ζντοβτς, Οκτάι Μαχμούτι, ιβανοβιτς κ αν θες μια βομβα παιρνεις τον μεσινα (αν θελει να ριξει τις απαιτησεις του). το οτι δεν επιασαν καποιοι προπονητες εκει που πηγαν δεν παει να πει οτι ξεχασαν την προπονητικη απλα δεν εκατσε. αυτοι ειναι καλοι προπονητες κ πιστευω οτι εχουν παραστασεις κ θα βοηθησουν τον ΘΡΥΛΟ μας. απλα ο μπαρτζωκας δεν δικαιωσε την πρωτη καλη χρονια που εκανε με επιπολαιοτητες, τσακωμους με παικτες κ κολληματα με παικτες στην διαρκεια του αγωνα. π.χ. στον τεταρτο τελικο (που κατα την γνωμη μου χασαμε τον αγωνα απο την διαιτησια κ απο την γαμοεμφανιση του γιανκοβιτς) δεν θα μπορουσε να βαλει τον παπαπετρου? ενα παιδι δυνατο με τα ιδια σχεδον χαρακτηριστικα αλλα με περισσοτερο τσαμπουκα κ εβαζε τα χερια του στην φωτια. στην ευρωπη τον εβαζε κ μας εβγαλε ασπροπροσωπους..

Εικόνα RED HELL

Φιλε Ραουλ ο μπαρτζω δεν εμπνεει καθολου τους παικτες.Ειναι εμφανες οτι δεν υπαρχει μεταξυ τους το δεσιμο των 2 προηγουμενων χρονων.Πεφτει ενας και στην καλυτερη παει αλλος ενας να τον σηκωσει απο κει που πηγαιναν ολοι(σε αυτο μας εχουν αντιγραψει πολλες ομαδες πλεον πχ μακαμπι).Ο μπαρτζω στην ψυχολογια πασχει.Δεν γινεται να μπαινουν οι βαζελοι με το μαχαιρι στο στομα μες στο ΣΕΦ και εμας να τρεμουν τα χερια μας.Μου λειπει το παθος που εβγαζε κυριως ο Πριντ στους τελικους του 2012 και γενικοτερα εκεινη η ομαδα.Για τον μεσινα που λες πιστευω πως μονο κακο θα εκανε.Το θεμα στο μπασκετ ειναι η ψυχολογια.Και ο μεσινα ειναι ενας looser ενας πελατης του ομπραντοβιτς που αν και παντα ειχε τρομερα ροστερ αναλογικα καταφερνε πολυ λιγα.Για μενα τη δεδομη χρονικη στιγμη λαθος να φυγει ο μπαρτζω παντως γιατι παμε παλι για χτισιμο απο το 0.

Εικόνα Raul 7

φιλε red hell οπως ειπες οτι ειναι θεμα και ψυχολογιας το μπασκετ, επειδη ο μπαρτζω υστερει πολυ σε αυτον τον τομεα μονο κακο θα κανει στην ομαδα. +φωνω μαζι σου οτι η ομαδα δεν ειχε το παθος των προηγουμενων ετων αλλα εκει πιστευω οτι δεν φταιει αλλος απο τον προπονητη κ το τεχνικο τιμ. κ αυτο φανηκε στον πεμπτο τελικο οταν ο μπαρτζω τσακωνοταν με τον σιμονς κατα την διαρκεια του αγωνα κ αυτο μονο κακο μπορει να προκαλεσει την δεδομενη χρονικη στιγμη. προσεχε δεν το ριχνω μονο στον προπονητη το χασιμο του πρωταθληματος (γτ περι χασιματος προκειται) οταν δεν μπορεις να βαλεις τις ελευθερες βολες κ εχεις τοση αστοχια ειδικα μεσα στην εδρα σου. κ στις βολες ρολο παιζει η ψυχολογια. ο μπαρτζω αντι να παροτρυνει τους παικτες για τις αστοχες βολες χτυπιοταν στον παγκο.

Εικόνα yiage

Μαγκες υπαρχει συμφωνια αποψεων οτι καναμε και μετριες εμφανισεις χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν αξιζαμε το πρωταθλημα.
Αν στον πρωτο τελικο οι τανατζηδες ηταν σωστοι και δικαιοι θα ειχαμε κερδισει κανοντας το 0-1 και πες αντε οκ το 1-0 ειναι γεγονος και ειμασταν μερτιοι κλπ κλπ αλλα ΠΩΣ να αντιδρασει κανεις στο σφαγειο το τεταρτου τελικου εκει οπου εγιναν ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΕΙΣ για να μην παρουμε το παιχνιδι-πρωταθλημα.
Στο παιχνιδι που οι διαιτητες με τα ανθρωπινα "λαθη" τους εκ των οποιων το 98% ηταν εις βαρους του Ολυμπιακου. Μιλαμε για μεγαλο αριθμο "λαθων" γιατι εαν ηταν μονο ενα το ποσοστο θα ηταν μεν το ιδιο υψηλο και 100% αλλα θα μιλουσαμε για ενα ανθρωπινο λαθος για το οποιο ολοι οι διαιτητες μπορουν να συγχωρεθουν.

Το Ε Γ Κ Λ Η Μ Α εγινε στον τεταρτο τελικο, τα διαιτητικα "λαθη" ηταν τουλαχιστον καμμια εικοσαρια εκ των οποιων τα 15-17 εις βαρος του Ολυμπιακου και μολις 3-5 εις βαρος του βαζελου(και αν εκαναν παραπανω λαθη δεν αλλαζουν τα νουμερα του βαζελου) με αποτελεσμα να μην στεφθουμε πρωταθλητες.

Αν τα κορακια στο ΣΕΦ εκαναν ενα λαθος λιγοτερο απο τα 15-17 εις βαρος μας ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ.
Στον οποιο πεμπτο τελικο στο οκανα ειμασταν παλι μετριοι και παρολα αυτα στο σημειο "επιστροφης" του Ολυμπιακου στους 6ποντους ανελαβαν ακομα πιο ΔΥΝΑΜΙΚΑ τα κορακια να ξαναμεγαλωσουν την διαφορα.

Μου φερνει στον νου αυτη η σειρα των πλευ οφ το εξης σεναριο: Εχεις μια ωραια κατακοκκινη ακριβη φεραρι και κανεις την κοντρα σου με εναν εξισου καλο οδηγο που εχειομως αρκετα πιο αργο αυτοκινητο αλλα ο αγωνοδικης με τα τσιρακια του σε σαμποταρει ριχνοντας λαδια στην δικη σου μερια της πιστας χανοντας ετσι τον ελεγχο και βγαινοντας εκτος πιστας. Δεν ειναι ΛΟΓΙΚΟ να τα ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ τον εαυτο σου και να υποτιμας τις οδηγικες ικανοτητες σου γιατι σου εφυγε το αυτοκινητο εκτος πιστας λιγο πριν το τερμα.
Εστω και αν αντεδρασες στο τιμονι λιγο λαθεμενα(μετρια αποδοση) αν δεν ηταν το σαμποταζ με τα λαδια του αγωνοδικη(διαιτησια-συστημα) θα ηταν δικη σου η καρω σημαια(πρωταθλημα).

Χοντρα-χοντρα εμεις ξερουμε εκ των προτερων οτι οι αγωνοδικες μας σαμποταρουν πριν καν ξεκινησει το πρωταθλημα αλλα θελουμε τους παιχτες(και καλα κανουμε) να ειναι πιλοταρες της φορμουλα 1 ακομα και οταν οι σαμποτερ τους νοθευουν την βενζινη αλλα απο την αλλη ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ να τους κατηγορουμε(ΔΕΝ κανουμε καλα) οτι ειναι οι κυριοι φταιχτες για το αποτελεσμα του να μην βγαινουν πρωταθλητες.

Πρεπει να ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ να ερθουν νεοι και ικανοι και στην εοκ και εσακε κλπ κλπ
παντου και ΒΕΒΑΙΑ να φυγουν τα γραφεια της μπασκετικης ομοσπονδιας,κεδ κλπ απο το ΟΑΚΑ για να μην υπαρξουν εκ νεου ΚΟΛΛΗΤΗΛΙΚΙΑ με την ομαδα της ζελας αλλα ουτε και καφεδακια,επηρεασμους,φοβιες και ολα τα "ωραια" που συμβαινουν εκει για να πορευουν οι τιτλοι στην βαζελα.

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ,
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΙΤΩ........
ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΣΤΟ 15-10 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ!!!!!!!!!ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ.......ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ..........ΕΧΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΧΘΕΣ.......ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΛΙ ΣΦΑΓΗ ΑΛΛΑ Κ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΟΙ!!!!!!!!!!ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...........ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΤΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ??

Εικόνα savvas gridlock

Tελειώνει ο Μπαρτζώκας. Δεν παίρνω θέση ακόμη, αν καλώς ή κακώς τελειώνει, πάντως τελειώνει.

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ..............

Εικόνα jimakos

Στο ίδιο έργο θεατές για μια ακόμη χρονιά.

Εικόνα apostolos gaganis

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ

1. Εγω δεν ειμαι ΄΄ μπασκετικος΄΄. Ειμαι Ολυμπιακος.

2. Ο πρωτος και μονιμος σκοπος μου ηταν, ειναι και θα ειναι , ΝΑ ΓΑΜΑΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ οπου τον βρισκω. Παντου, σε ολα τα αθληματα που ειμαστε αντιπαλοι. Οταν δεν το κανω αυτο, εχω ΠΡΟΒΛΗΜΑ και κοιταω πως θα το αντιμετωπισω, ετσι, ωστε να μη ξανασυμβει στο μελλον ( το κοντινο και οχι οταν θα στειλουμε ανθρωπο στον...Κρονο ).

3. Στο μπασκετ, υπαρχει παγιωμενη μια σαπια αντιΟλυμπιακη κατασταση με τη διαιτησια αλλα και την αθλητικη δικαιοσυνη, εδω και χρονια. Τη ζουμε, ξερουμε πού οφειλεται και μεχρι προ τινος η Διοικηση την παρακολουθουσε ή την αντιμετωπιζε με αντιδρασεις, περιπου, τυπου...Κοντσιτας. Τωρα τελευταια μονο, πουφτασε πια ο ΄΄κομπος στο χτενι΄΄, κατι εχει αρχισει - επι τελους - να κινειται, αλλα οχι τοσο αποφασιστικα οσο θελει η ολοτητα των ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΓΑΥΡΩΝ.

4. Μιλωντας για φετος, πιστευω οτι χασαμε μοναδικη ευκαιρια να παρουμε το πρωταθλημα. Οι λογοι δυο. Πρωτος, οι εμφανισεις της ομαδας, που με εξαιρεση τον πρωτο αγωνα στο ΣΕΦ και τον αμεσως επομενο στο ΟΑΚΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. Και δευτερος, η γνωστη και μονιμη περιπτωση των στημενων διαιτησιων, ειδικα στους αγωνες - κλειδια της σειρας. Μ΄αυτη τη σειρα.

5. Ευθυνες για την φετινη αποτυχια εχουν ΟΛΟΙ.
α) ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Τον αληταρα, τον αντιμετωπιζεις αλητικα. Οχι με ΄΄επιπεδο΄΄. Μπορεις; Να το ΄δω και γρηγορα. Ηδη παραβρωμισε το πραμα. Αλλιως, καλοι, χρυσοι, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ κι αρχιζω κι ΄΄αληθωριζω΄΄...Και κατι ακομα...Σε περιπτωση που μεινετε στο τιμονι, ΄΄ριχτε τα΄΄ για του χρονου... Ειστε διατεθειμενοι;
β) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Φετος Μπαρτζωκα ησουνα σκετη αποτυχια. Ειναι ωρα να μας αδειαζεις τη γωνια. Θελουμε προπονητη με ΑΡΔια...Υπαρχει κατι σε στυλ ΄΄Ιωαννιδη΄΄, ας πουμε, ρε παιδια; Εσεις οι μπασκετικοι;
γ) ΠΑΙΧΤΕΣ: Σπανουλη, thanks που λενε Πειραιωτικα, αλλα εγω δεν σε θελω πια στην ομαδα. Δεν χρειαζεται να σου εξηγησω το γιατι. ΕΣΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ...Τα ιδια ισχυουν και για Σιμονς, Πετγουεϊ. Στη θεση τους, 4 παιχταραδες. Δυο κοντοι και δυο ψηλοι. Και ολοι οι Ελληνες μεσα. Ειδικα ο Παπαπετρου.

6. Μια κουβεντα για τους ΟΠΑΔΟΥΣ: Ο καθενας με τον τυπο του και τις...οπαδικες του δυναμεις, ρε παιδια... Μη ζηταμε συνεχεια απ΄αυτους, εχοντας πια ανεβασει τον πηχυ στο υψος του...ΙΔΕΩΔΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ...ΙΩΒΕΙΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.... Ανθρωποι ειναι κι οι οπαδοι. Διαφερουν. Δεν ειναι ολοι ιδιοι. Και μαλιστα, πολυ πικραμενοι απ΄το μπασκετ. Μην αρχισουμε παλι τα ιδια, για το back2back και τα τοιαυτα... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ...Καλα και αγια και σπουδαια τα Ευρωπαϊκα, αλλα δεν μπορει να με γαμαει συνεχεια ο Βαζελος με τον ΑΛΗΤΑΡΑ και τον ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ, ρε πουστη μου! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Και φυσικα δεν μιλαω γιαυτες τις κοτες τους νεο-βαζελο-γαβρους, που΄νε ΄΄γνωστες΄΄, ΄΄πολιτισμενοι΄΄, ΄΄επιπεδου΄΄, ΄΄αντικειμενικοι΄΄ και λοιπες πουστιες. Μιλαω για το σκυφτο και απογοητευμενο απ΄τις αποτυχιες της ομαδας και ειδικα τις βαζελοσφαλιαρες, παιδι, που ποναει. Ποναει αληθινα και λεει οτι δεν θα ξαναπατησει στο μπασκετ...

7. Ταδε εφα ενας μη μπασκετικος, αλλα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ας παμε να κοιμηθουμε τωρα λιγο, γιατι απ΄τη στεναχωρια...υπνοβατουσαμε αποψε...

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΑ ΕΤΣΙ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Εικόνα figurered

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.

Μόνο για Σπαν κρατάω μια πισινή. Αν δεν το έχει καταλάβει και ο ίδιος, μεγάλωσε. Άρα δεν μπορεί να κάνει πλέον τόσα καλά παιχνίδια συνεχόμενα. Βέβαια, με το βάζελο δεν έκανε ούτε ένα. Ας το κοιτάξει, ας συζητήσει με την Ολυμπία, ας συζητήσει με τον εαυτό του και αν δε θέλει στο καλό. Αν μείνει να κόψει τα "δεν ακούω" σε ανθρώπους που είναι πιθανόν να πηγαίνουν στο γήπεδο με το υστέρημά τους.

Απλώς μια παρατήρηση. Στο συγκεκριμένο τμήμα, μέσα σε όλα τα αλλοπρόσαλλα που συμβαίνουν, έχουν υιοθετήσει ΟΛΟΙ τους απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού μια στάση του τύπου "μη μας ζητάτε λογαριασμό για τίποτα, χάρη σας κάνουμε που ασχολούμαστε με το τμήμα". Αφ υψηλού δλδ. Σαν να μη νιώθει κανείς τίποτα.

Στέκονται δλδ "εκβιαστικά" : οι Αγγελό σου λένε "εμείς τόσα δίνουμε, αν σας αρέσουν ο Σίμονς και ο Πετ, αν δεν σας αρέσουν φεύγουμε", ο Μπαρτζώ με ύφος "έπρεπε να είμαι στους τελικούς του NBA και αντιμετωπίζω εδώ το μεταφραστή", για τους παίκτες να μη μιλήσω με μια μικρή εξαίρεση τον Κόλινς που αν μη τι άλλο είχε πάθος.

Λες και βρίσκονται σε κόντρα με τον κόσμο την ώρα που θα έπρεπε να σκέφτονται ότι είναι τιμή τους που έχουν το δαφνοστεφανωμένο στη φανέλα. Αυτό το πράγμα ειλικρινά πρώτη φορά το βλέπω.

Εικόνα apostolos gaganis

Φιλε ο Ιπποκρατης, ο πατερας της Ιατρικης, ειχε πει πει πριν απο 2500 χρονια: ΄΄ Οσα δε φαρμακα ουκ ιηται, σιδηρος( το νυστερι ) ιηται ΄΄. Πανσωστο. Ειμαι λοιπον υπερ των ΡΙΖΙΚΩΝ λυσεων. Αυτο που συμβαινει στο μπασκετ του Ολυμπιακου, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ στην ιστορια μας ( με εξαιρεση ισως το πολο και τον Εθνικο στη δεκαετια του΄50 και βαλε ). Για μενα, τετοιο σκωτσεζικο ντους, απ΄τη μια back2back στην Ευρωπη κι απ΄την αλλη μια βαζελοκρατια του κερατα ΣΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, δεν υπαρχει...ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ( και κανεις ΓΑΥΡΟΣ φυσικα ) ΑΛΛΟ αυτη τη ντροπιαστικη αντιφαση. Ειμαστε πολυ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ rf για τη δοξα αυτου του συλλογου, το ξερεις, και ειναι πια θεμα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ) ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ! Συμπτωση επαναλαμβανομενη ( ...κατα κορον στην περιπτωση μας ), παυει ( απο καιρο...) να ειναι συμπτωση. Πρεπει Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, DNA, αυτη η ομαδα. Οσο γρηγοροτερα, τοσο καλυτερα. ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥ! Ετσι, η παρατηρηση που εκανες γι΄ αυτον τον ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ, ΤΟ ΄΄ΥΠΕΡΑΝΩ΄΄ που βγαζει ( και ξεκιναει - κακιστα - απο το... ρετιρε ), ειναι και αξιοπροσεκτη και σωστη. Εδω εχουμε ολοφανερα την περιπτωση ΄΄ Η λαιδη κι ο αλητης ΄΄...Θελουμε πολυ πιο γηϊνο, μαγκικο και Πειραιωτικο προσημο στην ομαδα μας. ΘΕΛΟΥΜΕ Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο κι οχι...τη Μανταμ Σουσου... Θελουμε παληκαρια κι οχι τους χεστες που ειδαμε! ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Οχι μονο το τσογλανι με τον Δημητρακοπουλο ( δια παν...ενδεχομενο ) διπλα, στην κερκιδα...Ηθελα και τους δυο δικους μας ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ. Να τις χεσω τις νομιμοφροσυνες...ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΡΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

Οπως αντιλαμβανεσαι, ειμαι πολυ και συνεχως, προβληματισμενος. ΟΙ ΡΙΖΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΄΄ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΄΄. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΑΙΟΙ, ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΠΡΕΖΟ-ΚΡΑΤΙΑ...Αφηστε τα μεσοβεζικα, τα ημιμετρα, τους συμψηφισμους, τα συναισθηματικα, τα να ΄΄ δουμε πώς θα λειτουργησει ΄΄, τα ΄΄οχι ετσι αποτομα ή σκληρα ΄΄ τα...τα...και πιαστε το ΝΥΣΤΕΡΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Λ Υ Π Ι Α Κ Ο Σ, ΡΕ! ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ΄ΠΕΙ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠ΄ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΒΑ ΠΟΥ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ...

Υ.Γ. Ψιλολεπτομερεια θα μου πεις, αλλα με ΄΄ τρωει ΄΄ να το γραψω, γιατι ειναι σχετικο με τα παραπανω κι εχει να κανει μ΄εκεινο το - ΦΛΩΡΙΚΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΣΤΟΦΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ - ...Χολλυγουντιανο στυλακι, που μας εχουν κοτσαρει απο καιρο κατι...Κοντσιτο-σκηνοθετες εκει στο ΣΕΦ: Τεταρτο παιχνιδι, μπροστα ο Βαζελος καμια 12αρια ποντους, ταϊμ αουτ και ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΧΕΤΑΙ, ΑΠΟΡΕΙ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ, ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΒΡΑΖΕΙ...βγαινουν τα ...κωλακια οι τσιρ λιντερς και χοροπηδανε, ΓΕΛΑΝΕ, κουνανε τα χερακια τους κτλ. Ωραια τα κοριτσια ρε...γυναικομαστιες, αλλα για αλλες ωρες...Τί ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΗΤΑΝ΄ΑΥΤΕΣ; Εδω χανοντουσαν καραβια και το μουνι - πραγματικα - χτενιζοταν...Ρε δεν κοβετε τις πλακες και να ξαναγυρισουμε στα ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΣΙΑ, λεω΄γω...

Εικόνα μαουνιέρης

Σωστά το έγραψες, Απόστολε: "ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΡΕ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;"
Το είχα γράψει κι εγώ πέρισυ, ακριβώς το ίδιο.
Φαίνεται ότι δεν πιάνει. Δεν το καταλαβαίνει πια κανείς τους. Παραγίναμε "τσιρλήντερ"-τήμ...
Το Λιμάνι μυρίζει και σπάει ευαίσθητες μυτούλες και βλάπτει σοβαρά τους "καλούς τρόπους".
Άσε, σύγγαυρε, ακόμα είμαι σκασμένος. Γιατί το αγαπάω το μπάσκετ...

Εικόνα figurered

Απόστολε, ο Φασούλας που - άσχετα με το πώς τον κρίνει ηθικά κάποιος, δλδ ως καιροσκόπο, ιδεολόγο ή ό,τι άλλο - είχε πει κάποτε ότι μερικοί πάνε στο γήπεδο για να "τρώνε πατατάκια" και αυτό είχε ενοχλήσει. Για την εθνική έλεγε βέβαια, αλλά αυτό έδειχε την τάση της εποχής.

Οι Αγγελόπουλοι προφανώς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έτρωγαν lays. Πολλοί μπασκετικοί φίλαθλοι επίσης. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε. Άντε να έχουν αντικαταστήσει τα πατατάκια με ισοτονικά. Αντιθέτως, όπως φαίνεται στη φώτο πιο πάνω αυτό που ενώνει τους βάζελους είναι η ΚΟΚΑ (κόλα) - σαν αυτή που είχε πετάξει και η Πρετεντέρη μέσα στο γήπεδο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το υστερόγραφο θα σχολιάσω. Πολλά τέτοια στραβά γίνονται στο ΣΕΦ, Απόστολε. Βάζουμε καλάθι και ο DJ (άκου εδώ...) βάζει τραγούδια της eurovision που δεν τα ακούει ούτε η γκόμενά μου. Έχει ημίχρονο την Κυριακή και εκεί που είμαστε όλοι να σκάσουμε, βλέπουμε διαγωνισμό στα σουτ από φιλάθλους. Και από κοντά πόσοι από την κερκίδα να χειροκροτάνε... Δεν προλαβαίνουμε να βρίσουμε τον Τράκη και πετάγεται ο σπίκερ να μας συνετίσει. Κάτσε ρε πούστη να κάνουν παρατήρηση οι διαιτητές πρώτα και μετά κάνε παρατήρηση. Θα μου πεις, επιμέρους είναι αυτά. Μετράνε κι' αυτά όμως. Ειδικά τα ηλίθια τραγούδια μετά από κάθε καλάθι είναι για να τρελαίνεσαι. Τουλάχιστον να τα βάζει στα ματς με τον ΑΓΟΡ και με τον Πανιώνιο.

Εικόνα yiage

Να μην τα βαζει καθολου,Θωμα. Συμφωνω με τον Αποστολο ειχα κι εγω αυτο το αισθημα αηδιας(τοσο που νομιζα οτι ημουν υπερβολικος αλλα βλεποντας να τα επισημαινετε σημαινει οτι για περισσοτερο κοσμο κρινεται υπερβολικα εκτος πνευματος παιχνιδιου αυτες οι αμερικανιες).
Στην αναμεταδοση του αγωνα χτυπαγε ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ και ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΑ ως προς το ΠΝΕΥΜΑ και την ΦΟΡΤΙΣΗ του αγωνα απο δικη μας πλευρα, στα ταιμ αουτ τα κοριτσια την ωρα που χαναμε και κατι τραγουδια παπαριες μετα απο καλαθι ηταν καθε φορα τοσο ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΟ. Ειχαμε και διαγωνισμο στο ημιχρονο?..Ωραια μπραβο. Ας βαλουν και μια πασαρελα για διαγωνισμο Miss Filathlos(η Miss EOK/Miss ESAKE).
Αμερικανιες και σε πολυ κακο στυλ. Ας βαλει ο dj ρεμπετιες και οτιδηποτε σε δυναμικο στυλ Ελληνικο και Πειραιωτικο.

Εικόνα apostolos gaganis

Λοιπον εμενα ΥΙΑGE μ΄αρεσει αυτη η ιδεα με τα ρεμπετολαϊκα και τα Πειραιωτικα...Οχι μονο για να ελαφρυνουμε λιγο την μουνταδα των ημερων, ουτε για να κερδιζουμε βεβαια τα παιχνιδια...μετα μουσικης (ή οχι; ). Αλλα θα μπορουσε να δοκιμαστει κατι τετοιο σε ολους σχεδον τους αγωνες στην εδρα μας, γιατι τα ντερμπι με το βαζελο ειναι αλλο πραμα. Εκει ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ...Εκει θελει ΛΑΡΥΓΓΙΑ, ΙΔΡΩΤΑ, ΓΙΟΥΧΑ, ΨΥΧΙΚΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΛΑΒΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΟ ΣΕΦ, κ.λ.π....Ουτε πολεμικους παιανες, φυσικα...ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ. Αντε να κανω μια υποχωρηση και να ΄΄πεφτει΄΄ και΄κει, ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΒΑΡΥ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΟ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... Επειτα η ιδεα ειναι πρωτοτυπη κι αν γινει σωστη επιλογη κομματιων αναλογα με τους με τυπους λ.χ. των καλαθιων ( διποντα, τριποντα, καρφωματα ή και ταπες κ.α.) ή τη χρονικη συγκυρια του παιχνιδιου ( θελει ταλεντο, γνωσεις και ευφυϊα η δουλεια ), αυτο θα μπορουσε να δωσει ενα αισθητικο και ψυχοτροφοδοτικο ακομη αποτελεσμα, σαφως πιο συμβατο και λιμανισιο απο τις ΑΚΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΓΑΥΡΙΚΕΣ ΦΛΩΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ...

Υ.Γ. Εξυπακουεται οτι προεχουν αλλες προτεραιοτητες...

Εικόνα yiage

Σιγουρα μπορει να αυτοσχεδιαζει απομονωντας κομματια με πενιες και στιχους/ατακες στα δικα μας καρφωματα και καλαθια που ειναι μαγκικα και απο την αλλη στα αστοχα των αντιπαλων να παιζει ο dj περιεργους και κωμικους ηχους η κομματια οπως εδω ας πουμε http://www.youtube.com/watch?v=x8HlQFQY0Ig (στο γαμο του καραγκιοζη) που θα τους εκνευριζουν περισσοτερο απο το αλλο εκνευριστικο αυτο με τις σειρηνες.

Βεβαια οι προτεραιοτητες ειναι αλλες και δεν θα κατσουμε να ασχολουμαστε πολυ με τα του dj. Μιας και το φερε η κουβεντα ομως επρεπε να επισημανουμε οτι τα κοντσιτοειδη ακουσματα δεν τα σηκωνουμε οι Γαυροι.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ λέω να παίζει Manowar, Warlord και Manilla Road στα διαλείμματα. Στη θέση του Φουντεδάκη ο Χάρης Πρασούλας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ, αν και θα γούσταρα -όχι για λόγους πρωτοπορίας, αλλά για μουσικούς και γηπεδικούς- ρεμπέτικα, θα συμφωνήσω με τον Σάββα. Ροκιές βαρβάτες. Όχι τίποτα Scorpions και Rolling Stones όμως. Heavy metal. H αλήθεια είναι ότι δεν ακούω κάτι παραπέρα από hard rock, αλλά στο γήπεδο αυτό θέλουμε.

Πάντως το θέμα ίσως και να μην είναι τόσο δευτερεύων. Και σίγουρα είναι δείγμα της ψυχοσύνθεσης της διοίκησης... Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Γιάννη και τον Απόστολο. Με τον βάζελο πάμε για πόλεμο. Ούτε τραγούδια ούτε φρου φρου κι' αρώματα. Βγάλσιμο μπλούζας και στα σίδερα. Φωνή και τσαμπουκάς. Και όσο περνάνε οι μέρες τόσο τείνω να συμφωνήσω στην απάντηση του Σάββα στο μακροσκελέστατο σχόλιο που έκανα μετά τον αγώνα. Ο κόσμος, με εξαίρεση κάποιους λίγους, ήταν πολύ κατώτερος των περιστάσεων. Βέβαια, εδώ υπάρχει μία σχέση αλληλουχίας με τη διοίκηση. Έμπνευση εκατέρωθεν. Τέλος πάντων, μεγάλο ζήτημα.

Ποιος είναι ρε Σάββα ο Πρασούλας;

Εικόνα apostolos gaganis

Γουσταρω ρε μαγκα που εχεις ευαισθητες κεραιες, αλλα και τ΄αλλα παιδια...Ετσι...΄΄Ισως το θεμα να μην ειναι και ΤΟΣΟ δευτερευον...΄΄. Πρωτα - πρωτα και μονο αυτη η συζητηση μεταξυ μας, δειχνει ψυχοδυναμικο μηχανισμο αμυνας των ( πληγωμενων απ΄την ηττα μας ) ΕΓΩ, ανωτερης γενικα σταθμης, αφου ΄΄παιζουμε΄΄, θαλεγα, με μια χιουμοριστικη, σοβαροπλακατζιδικη διαθεση, δειγμα ψυχικης υγειας σε στιγμες στενοχωριας. Καλο...

Επειτα για ναρθουμε στο ...σκελος των προτεινομενων μουσικων επενδυσεων στους αγωνες του ΣΕΦ, μπορει κανεις να βαλει και ζητημα ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ, οπως π.χ. τα χεβι μεταλ τα δικα σας οταν βαζει καλαθι ενας αμερικανος ας πουμε και ενα βαρυ ρεμπετικο ή και...παραδοσιακο/δημοτικο ( τσαμικο, καλαματιανο, ηπειρωτικο, κλεφτικο, ακομα και...νανουρισμα ) οταν βαζει καποιος δικος μας. ΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ! Για...σκεφτειτε το λιγακι... Να καρφωνει λ.χ. ο Ντανστον και ατακα ν΄ακουγεται η ΄΄Ιτια΄΄ ή το...΄΄ Στα Τρικαλα στα δυο στενα΄΄... Φαντασια και εξυπναδα να υπαρχει...Ενα ειναι σιγουρο: Οι οποιες επιλογες να γινονται με γνωμονα οτι ειμαστε...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Αρα, ΝΑΙ στις ευφυεις καινοτομιες, ΟΧΙ στις...ΜαντονοΑντελοΧολυγουΓιουροβιζιονικες μαπες, τις ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΥΜΒΑΤΕΣ με τη ΓΑΥΡΟΧΥΧΗ. Να συζητησουμε, φιλαρακια, καμια φορα - οταν...ηρεμησουν τα πνευματα - και για ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. Εκφραζουν αρκετα τους χαρακτηρες κι εχουνε την πλακα τους. Το΄χετε ξανακανει εξαλλου παλιοτερα εσεις οι...ΡΑΤΜΙΤΕΣ αυτο και ηταν κι ενας απ΄τους λογους, που...ειχα τσιμπησει...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι Απόστολε, να τα συζητήσουμε τα μουσικά. Αυτό που μου δημιουργεί τεράστια χαρά εδώ μέσα, πέρα από τη γνωριμία με τόσες ωραίες μάγκικες προσωπικότητες, είναι τα κοινά μουσικά γούστα. Η ρεμπετιά πάει κι' έρχεται. Αυτός είναι ο ολυμπιακός, ένας ρεμπέτης μάγκας. Κάποιοι, όχι μόνο δεν το σέβονται, αλλά το αγνοούν κιόλας. Και για να εμπλουτίσουμε λίγο την ποικιλία των προτεινόμενων τραγουδιών, θα πω και κανά δυο φαντασιώσεις ακόμα. Μετά το γαμάτο σύνθημα "πούστη και πρεζάκια Γιαννακόπουλε" να παίζει κατευθείαν το τραγούδι του Δελλιά "ο πόνος του πρεζάκια" https://www.youtube.com/watch?v=1Ey8Egd22LI
Όταν τελειώνει το γαμήσι στον βάζελο να παίζει την "Αθηναίισσα", πάλι του Δελλιά https://www.youtube.com/watch?v=GZ9eWD-QzvQ
Σε άστοχο σουτ του Διαμαντίδη μπορεί να παίζει το "γέρασες πια δεν σ' αγαπώ", του Βαμβακάρη https://www.youtube.com/watch?v=RXLOzdgMAMc
Αν παίξει ο Μπατίστ θα μπορούσε κάλλιστα να παίζει το "είσαι αφράτη σαν φρατζόλα", του Μάρκου... https://www.youtube.com/watch?v=_CeIIC-lxuY
Αν μείνει ο Περπέρογλου, τότε επιβάλλεται να παίζει μετά από καλάθια του το "κάφτονε Σταύρο, κάφτονε" πάλι του Μάρκου... https://www.youtube.com/watch?v=clVAv2nf7i0
Όταν εισέρχεται στο χώρο σύσσωμος ο βάζελος θα παίζει το τραγούδι "να πεθάνεις"... https://www.youtube.com/watch?v=JXbvAx2PeGA ποιου άλλου; Του Μάρκου φυσικά!
Στη δική μας ομάδα θα παίζει το τραγούδι του Μάρκου "χρόνια στον Περαία (μαγκίτης κι' αλανιάρης)... και το "του Περαία το αλάνι" της Ρόζας Εσκενάζυ https://www.youtube.com/watch?v=UnzB92GLhtE

https://www.youtube.com/watch?v=SHHbxRdZ1Yc
Στον Τράκη θα μπορούσε να αφιερωθεί ακόμα ένα τραγούδι, το "αδυνάτισα ο καημένος (από το ξύλο το πολύ)", του Τέτου Δημητριάδη... https://www.youtube.com/watch?v=k_38FH4qTMo αλλά και το γιαφ γιουφ του ίδιου https://www.youtube.com/watch?v=gYh0cxYSxzQ

Θα μπορούσε να μεταφερθεί και στο ποδόσφαιρο το σκηνικό και για παράδειγμα να παίζει τη "γυφτοπούλα", όταν μπαίνει ο Ζεκα στον αγωνιστικό χώρο. https://www.youtube.com/watch?v=Gfrdm_ros7U ή την ατσιγγάνα, πάλι του Μπάτη. https://www.youtube.com/watch?v=l2ALJlYygb0

Ελπίζω να βοήθησα...

Εικόνα savvas gridlock

Eίσαι μικρός σε ηλικία και γι'αυτό δεν γνωρίζεις τον τιτανοτεράστιο συντάκτη του Metal Hammer Χάρη Πρασούλα, ο οποίος σήμερα κατακεραυνώνει όλους όσοι δεν μπαίνουν στον δρόμο του Ήρωα-Πολεμιστή, ακριβώς όπως το έκανε και παλαιότερα.

http://sunwarflag.blogspot.gr/

Το blog του είναι αρρώστια...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχα! Ωραίος!

Εικόνα apostolos gaganis

Σωστος, επειδη εισαι βερος Ολυμπιακος. Αυτες ομως ακριβως οι ΄΄ λεπτομερειες΄΄ Θωμα, ειναι εκεινες που αποκαλυπτουν αλανθαστα το τί ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ εχει διαπερασει τελικα σε μεγαλο βαθμο την ομαδα μας. Δυστυχως. Νοοτροπια ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, που ερμηνευει αρκετα ( οχι τα παντα βεβαια ) απο οσα ειδαμε φετος. ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΄΄Ιωαννιδειος΄΄ τσαμπουκας με το ΄΄σοφιλικι΄΄ του Ντουντα για την ομαδα, δηλαδη πετυχημενες επιλογες σε ποστα μεσα κι εξω απο τον αγωνιστικο χωρο και ιδιως ΓΑΥΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ στην αντιμετωπιση της ΄΄ΣΩΛΗΝΟΠΡΕΖΑΣ΄΄ ( τη μητρα των περισσοτερων κακων...).

Εικόνα kg

SORRY

ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΔΩ........

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ..............ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 100 ΧΡΟΝΩΝ.............

ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ .......ΤΕΤΟΙΑ......ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ....................

ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...........

ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΝΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ...........ΗΡΩΙΝΟΜΑΝΗ?

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ...........9 ΧΡΟΝΙΑ......... ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ...................ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΑΣ

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ..........ΗΘΙΚΟ!

ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.......ΤΟΤΕ ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ...ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ?
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ............ΕΙΤΕ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!!
ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ......... ΓΙΑΤΙ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ!!

Εικόνα figurered

Δεν είναι πόσα χρόνια μπορούν αυτοί, είναι πόσα μπορούμε εμείς.

Εικόνα figurered

Σημειολογικά η φώτο είναι όντως ό,τι πρέπει:

από τη μία όλα τα ερπετά της πράσινης διοίκησης - υπό την ευρεία έννοια - από την άλλη απουσία - κυριολεκτικά αλλά κυρίως μεταφορικά - της δικής μας γι άλλη μια φορά.

Περιμένοντας την αγωνιστική ανάλυση, μια καλή αρχή είναι να παραδεχτούμε ότι η διοίκηση αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.

Εικόνα μαουνιέρης

Το ότι δεν παίξαμε καλά δεν το ξεχνάμε. Το ότι ήμασταν σε άλλο γήπεδο και οχι στο ΟΑΚΑ επίσης δεν το ξεχνάμε. Ούτε "ξεχασιάρηδες" ούτε τυφλοί είμαστε. Είδαμε ότι δίκαια χάσαμε σήμερα στον αγώνα. Αγώνας όμως δεν παίζεται μόνο στις 4 γραμμές του γηπέδου. Παίζεται και αλλού. Είχαμε, λοιπόν, δύο ευκαιρίες να σηκωθούμε να φύγουμε, και δεν το κάναμε. Είμαστε (και εδώ) άξιοι της τύχης μας.

Εικόνα Raul 7

Καλησπερα..μηπως θα επρεπε ρε παιδια να μαθουν οι προεδροι μας τους κανονισμους για το ποτε θα πρεπει να παρουν την ομαδα κ να φυγουν?οι βαζελοι δεν το εχουν κανει ουτε μια ουτε δυο κ κανεις δεν τους κατεκρινε..

Εικόνα savvas gridlock

Γεια χαρά φίλε. Τους κανονισμούς τους ξέρουν, απλώς εγκλωβίζονται σε μια λογική που είναι συνηθισμένοι από τις επιχειρήσεις τους. ''Αφήνω την ομάδα να δουλέψει, δεν επεμβαίνω στο έργο των υφισταμένων μου''. Αυτά στο ελληνικό μπάσκετ του Βαζελακόπουλου και του πουστοπρέζονου, δεν αρκούν.

Εικόνα Raul 7

@ το εχουν κανει