Ο ΧΑΛΒΑΤΖΑΚΗΣ ΤΟΥ ΕΣΑΚΕ



Είδαμε σε προηγούμενο άρθρο τη φωτογραφία από τα επίσημα του ΟΑΚΑ στον πέμπτο τελικό, όπου βρέθηκε ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τάκης Μπαλτάκος.
 

 
Αριστερά του Μπαλτάκου (δεξιά όπως βλέπουμε την εικόνα) βρίσκεται ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κύριος Χαλβατζάκης. Αφού είδε τον τελικό δίπλα στα βαζέλια, στο τέλος απένειμε το τρόπαιο του πρωταθλητή στο Διαμαντίδη, ''λάμποντας από χαρά''.
 

 
Μιλάμε για τον άνθρωπο που αρνείται να δώσει στην ΚΑΕ Ολυμπιακός τα συμβόλαια των αθλητών του ΠΑΟ από το 2008 και μετά, αλλά δίνει μια χαρά τα ίδια συμβόλαια στον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟ, ο οποίος τα κουνούσε επιδεικτικά στη φετινή κλήρωση της Α1. Προχθές πανηγύριζε μαζί με τα βαζέλια το πρωτάθλημα που πήραν κόντρα στον Ολυμπιακό.
 
Φανταστείτε όλα τα παραπάνω να γίνονταν με παράγοντες του Ολυμπιακού σε οποιοδήποτε άθλημα. Τι θα διαβάζαμε άραγε στον Τύπο; Τώρα δεν γράφεται το παραμικρό. Ομερτά. Χούντα. Ποιος να τολμήσει εξάλλου να τα βάλει με τον ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑ. Θα καταντήσει σαν το Βετάκη, τον Ασπρούλια και τον Καλκαβούρα...

Σχόλια

Εικόνα Palaia Kokkinia7

ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ

Εικόνα figurered

Μεταγραφικά πώς τα βλέπετε τα πράγματα παιδιά; Έχετε γνώση;

Αν και, όπως σωστά έχει επισημανθεί, και το Λεμπρόν να φέρουμε άχρηστο και αχάριστο θα τον βγάλουν οι αρδ.

(Τι θυμήθηκα τώρα. Τον Παπαρογιάννη να προσπαθεί να μας πείσει - και μάλιστα μέσω Φωτός - ότι το διαγωνισμό καρφωμάτων στο ολ σταρ του 96 έπρεπε να τον κερδίσει ο Ντομινίκ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ γιατί μας έκανε την τιμή να έρθει στην ψωροκώσταινα - ο Ντομινίκ, αμέμπτου ηθικής, που τον έψαχνε η αστυνομία για δολοφονία αν δεν κάνω λάθος. Φανταστείτε αντίστοιχη περίπτωση με τον αθλητή να φορά τα ερυθρόλευκα, τι θα έγραφαν).

Εικόνα savvas gridlock

Όλα είναι στον αέρα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως η κουράδα που λέγεται Χάινς, κάθε μέρα που περνάει πλησιάζει στον Πειραιά. Τώρα για τα άλλα, εδώ δεν ντρέπονται να αποθεώνουν το λιποτάκτη-φονιά-μεθύστακα Ομπράντοβιτς οι βάζελοι οπαδοί και ρουφιάνοι μπασκετικοί ΑΡΔ, λες να ντρέπονταν για τον Ντομινίκ;

Εικόνα Κωστας 7

Κατά τα άλλα ο Σαμάρας μεγας γαύρος.Πέρσι ετρεξε να ικανοποιήσει το αίτημα του πρεζάκια για πλήρες αντιτοπινγκ σε όλους τους παίκτες και τόσα χρόνια που το ζήταγε ο Ολυμπιακός η πουτανοκυβερνηση και ο πουστουπουργος αθλητισμου δεν εκανε το παραμικρο.Το ΣΔΟΕ σφυριζει αδιαφορα ενω εχει αδιασυστα στοιχεια οτι ο τρακης φοροδιαφευγει(Μπατιστ,σαρας,δημοσια παραδοχη του πρεζακια για αλλα στοιχεια που ειχε και αλλα που του δωσανε κλπ)
Αλλα τι να λεμε τωρα οταν ο Υπουργος του Παναθηναικου εεε συγνωμη του αθλητισμου ηθελα να πω διορίζει για θεματα βιας τον Τομι Σχινα.
Ειναι δυνατόν ρε μετα απο ολα αυτα που βλεπουν οι διαιτητες να μην κανουν το ασπρο πρασινο?Αφου ξερουν οτι και το χαρτζιλικι θα πέσει και η ομοσπονδία του σωληνα θα τους υποστηρίξει και θα γινουν διεθνείς και οταν με το καλο περασουν το οριο ηλικιας, ολο και καποια θεσμικη θεση θα βρουνε στην ΚΕΔ στην ΠΟΚ(Πρασινη Ομοσπονδια Μπασκετ)και ισως και στην κυβερνηση.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΤΑΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΤΑ 32 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΜΠΡΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Αλλα ετσι ειναι αμα δεν εχεις ζησει πετρινα χρονια και να δεις τι σημαινει πραγματικη ντροπη και οργη και πολυ αιμα τοτε την νιωθεις εσυ ο ιδιος χωρις να ξερεις τι σημαινει.

υγ.Οποιος πατήσει στην Εθνικη του σωληνα αυτοματος διακοπη συμβολαιου,εδω ειναι Ολυμπιακος,αμα γουσταρουν να κανουν καριερα στην πλατη του ειναι πολυ γελασμενοι.Οι θα σπασουμε ολοι μαζι το αποστημα στηριζοντας τα αδερφια 'η να κατσουν μονοι τους οι ντροπιασμενοι να χορευουν στους ρυθμους του πρεζακια.
υγ2.Γαμω το Γκαζζετα και οποιον πουστη ποσταρει εκει μεσα και τους δίνει credits.Μην πω για τα δηθεν δικα μας σαιτ(Red Planet και μαλακιες.).Τι διαολο ρε σεις ειμαστε πολλοι περισοτεροι και 20 χρονια που ασχολουμε με τον Ολυμπιακο μια ζωη μας γαμανε τα ΑΡΔακια.ΞΥΠΝΑΤΕ.
ΥΓ3.Μην ξεχασω να στειλω τις ευχες μου στον πουσταρα αντιΟλυμπιακοκαι αγαπημενο παιδι του ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ τον νικο παπαδογιαννη για την εμμετικη προπαγανδα που κανει και εμεις τσιμπαμε.
απο δω και στο εξης τουλαχιστον απο εμενα οπου τους πετυχω(Συριγο,Παπαδογιαννη,Μαγουλα,Καισαρι,Φοιλερι...)ξυλο και μονο ξυλο.Μικρος ειναι ο κοσμος ρε μουνοπανα και ξυνα θα σας βγουν τα χαρτζιλικια του πρασινου οχετού.

Εικόνα savvas gridlock

Από την αρχή μέχρι το τέλος είσαι σωστός, Κώστα. Αυτή είναι η αλήθεια. Μακάρι να σκέφτονταν κι άλλοι όπως εσύ...

Εικόνα Count Cagliostro

Κάτι πήγε να πει το μασονάκι ο Παπαδογιάννης στο τελευταίο του άρθρο, αλλά το άφησε μισό. Ειρωνεύεται τον Βασιλακόπουλο, παρουσιάζει και τον Ολυμπιακό παραπονούμενο για μουσαντένια συμβόλαια, αλλά αποκαλεί και το θέμα παιδιάστικο αφού πριγράφει ως παιδιάστικο την κόντρα Ολυμπαικού-ΕΣΑΚΕ. Δηλαδή ο ένας λέει "θέλω τα συμβόλαια", ο άλλος λέει "έλα να τα πάρεις" και ο πρώτος απαντά "όχι, εσύ έλα να μου τα δώσεις".
Με αυτόν τον τρόπο οι βάζελοι μιλούν για ένα θέμα ανύπαρκτο που δεν πάει εις βάθος επειδή δεν υφίσταται και το χρησιμοποιούν επικοινωνιακά οι Αγγελόπουλοι, ενώ εμείς μένουμε με το παράπονο για ποιο λόγο δεν μπαίνει ο ΣΔΟΕ για να συγκρίνει τα συμβόλαια των παικτών στον ΕΣΑΚΕ με τα λειτουργικά έξοδα της ΠΑΕ Τράκης.
Δεν μας τα λέει καλά...

Εικόνα savvas gridlock

Ο ΣΔΟΕ μπήκε στην ΚΑΕ ΠΑΟ, αλλά δεν βρήκε τίποτε. Έβγαλε και ανακοίνωση πως ''ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος''. Στο ΣΔΟΕ δουλεύει ο αδερφός του Τομπούλογλου, που τονε πιάσανε επ'αυτοφώρω να τα παίρνει. Το παντελόνι πάει σύννεφο εκεί μέσα, με τους Καπελέρηδες και τους Στασινόπουλους. Αν δεν πάρουν γραμμή οι Αγγελόπουλοι πως δεν αρκεί να στέλνεις φακέλους στους εισαγγελείς ή καταγγελίες στο ΣΔΟΕ, αλλά να τους πιέζεις να κάνουν τη δουλειά τους, άκρη δεν θα βρεθεί. Κι όταν λέμε να τους πιέζεις, μιλάμε για πολιτική πίεση. Στην Ελλάδα αυτή είναι η πραγματικότητα. Δίχως πολιτικούς δεν κινείται φύλλο. Με τα τσατσόνια της συγκυβέρνησης άκρη δεν βρίσκεται.

Εικόνα Κωστας 7

Έτσι ακριβως ειναι φιλε Σαββα,το προβλημα ειναι και εκει την τρωνε τα αδερφια,οτι ο μεν εχει αλισβερισια με την κυβερνηση και μαλιστα του χρωσταει και 100+ εκατ μέσω του ΕΣΥ-ΕΟΠΥ(καλα εκει να δεις εκατομυρια που εχουν φαει οι φαρμακοτρυφτες και χωνανε και μερικα ψηλα και παιρνανε αστερια που να τους μπουν στον πατο)και ο αλλος (Αγγελοπουλοι)ειναι και εναντια στην κυβερνηση που με την εντολη της τροικας η ενεργεια που αγοραζουν για την Χαλυβουργεια ειναι πλεον ασυμφωρη.Οπως βλεπεις τα συμφερωντα ειναι απο την μερια του τρακη το πουστρακη και για αυτο δεν τον ακουμπαει κανεις και για αυτο συνεχιζει να κανει ολα αυτα που κανει.Δεν ειναι τυχαιο οτι το θεμα με το στοιχημα Ξανθη-Παο και ενω υπηρξαν αδιασιστα στοιχεια εκεινοι το θαψανε.Και μιλαμε για κορυφαιους εισαγγελεις που εντολες παιρνουν μονο απο το γραφειο του πρωθυπουργου.Του Γαυρου ε μην το ξεχναμε.
Το ιδιο συμβαινει και στην αντιπερα οχθη στην μπαλα ομως εκει τους προλαβε ο Βαγγελας πριν προλαβουν να στοισουν και εκει το πρασινο stock house.Και τωρα πολιτικα παιζει μπαλα απεναντι τους και τους εχει σηκω κατσε κατσε σηκω.Πρεπει ο Βαγγελας σε αυτο το κομματιο να βοηθησει τα αδερφια γιατι αλλιως δεν σπαει το καρκινωμα αυτο μετα απο 20 χρονια σχεδον.Πρεπει και αυτοι ομως να καταλαβουν οτι για να μπορεσουν να το γυρισουν πως πρεπει να λερωθουν.Ασ το κανουν και οταν μετα το διασφαλησουν ας βαλουν τους δικους τους ηθικους κανονες.

Εικόνα pantzo

ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτός ο Μαμαλάκης τι σόι είναι;

Εικόνα savvas gridlock

Ουσιαστικά είναι αυτός που κάνει κουμάντο στον ΑΓΟΡ. Τις επόμενες μέρες θα παιχτούν πολλά στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Χαλβατζάκης από τη μία, Μαμαλάκης από την άλλη. Φυσικά Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν τις προτιμήσεις τους. Για να δούμε τι θα δούμε.

Εικόνα ΔΙΑΣ

"μαγειρας" θαναι κιαυτος ρε θωμα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Στον ΑΓΟΡ; Εμείς (ο Ολυμπιακός) θα υποστηρίξουμε Μαμαλάκη επίσημα; Θα μεθοδεύσουμε ως προς την εκλογή του; Συγγνώμη που επιμένω στις ερωτήσεις, αλλά δεν έχω ιδέα περί του κυρίου. Θέλω να δω τι ακριβώς παίζεται. Διότι δε νοείται τώρα π.χ. οι Αγγελόπουλοι να μείνουν αδρανείς στις εξελίξεις και από την άλλη να κατακεραυνώνουν τους φορείς. Ας προωθήσουν έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. Και για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω να προωθήσουν τον Σκινδήλια για πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, αλλά κάποιον που να διασφαλίζει την αμεροληψία και να μην είναι αχυράνθρωπος του Βασιλακόπουλου και του Τράκη.

Εικόνα savvas gridlock

Εμείς ως ΚΑΕ Ολυμπιακός, στηρίζουμε απηνώς Χαλβατζάκη. Η ΚΑΕ ΠΑΟ ακούγεται πως θα στηρίξει Μαμαλάκη, επειδή τσαντίστηκε μαζί του ο ''σωλήνας'', αλλά όλοι ξέρουμε πως ο Χαλβατζάκης είναι αχυράνθρωπος του γνωστού πράσινου συστήματος. Δεν υπάρχει φως με όσα γίνονται στο τμήμα μπάσκετ, δεν ξέρεις από πού να πιαστείς...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχαχαχαχαχα!!!! Τι γίνεται ρε πούστη μου; Δεν ξέρεις από πού να πιαστείς. Δηλαδή οι Αγγελόπουλοι είναι πάλι έρμαιο ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη. Ή θα διαλέξουν τον αχυράνθρωπο του πράσινου συστήματος ή θα διαλέξουν τον νέο αχυράνθρωπο του πράσινου συστήματος. Χέσε μέσα, φέγα όξω με λίγα λόγια... Να προωθήσουν έναν δικό μας άνθρωπο δεν τους περνάει από το μυαλό δηλαδή... Μία από τα ίδια ρε πούστη μου.

Εικόνα yiage

Πριν ξεκινηση το πρωταθλημα δεν ηταν που ο πουσΤρακης ελεγε οτι ο ΑΓΟΡ ειναι καλυτερος του Ολυμπιακου?. Τυχαιο?. Σαν να τον διπλαρωνε απο περυσι ο πουσΤρακης..

Η δηλωση του Μαμαλακη για την υποψηφιοτητα του «Η παρότρυνση ορισμένων συναδέλφων από τη λίγκα, διαπιστώνοντας το κενό συνεργασίας που υπήρχε στον ΕΣΑΚΕ, με έκαναν να πάρω την απόφαση να κατέλθω στις εκλογές, διεκδικώντας την προεδρία του συνδέσμου. Χωρίς διάλογο και συνεργασία νομίζω πως το σύστημα δεν μπορεί να δουλέψει σωστά. Δεν εκμεταλλευτήκαμε πολλά πράγματα και ευκαιρίες, δεν αξιοποιήσαμε ανθρώπους που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν. Με μια καλή συνεργασία ο ΕΣΑΚΕ έχει να δώσει πολλά παραπάνω πράγματα, αλλά να πετύχει ακόμη περισσότερα. Επουδενί δεν μηδενίζω την προσφορά και το έργο του απερχόμενου προέδρου, γιατί θα ήταν άδικο, όμως αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία και ενημέρωση θα μπορούσαν να επιτευχθούν ακόμη περισσότερα πράγματα».

Σαββα εκανε καποιο εργο αυτος ο Χαλβας στο μπασκετ?. (εκτος απο τις δουλειες του τρακη)
Αν θα ειναι ο Μαμαλακης ο νεος προεδρος -μακαρι να βγω ψευτης- αλλα δεν μου φαινεται τυπος που θα σπασει αυγα να κανει ομελετα. Περισσοτερο για Lobby Boy φερνει.

Παντως εκει στο μπασκετ εχουν εκλογες και ομως εχει τετοια Η Σ Υ Χ Ι Α σαν ιδιωτικη κλινικη (σχεδον νεκροτομειου)ενα πραμα ρε κολλητε. Μπραβο τους τα παιδια!

υγ. Τετοια ησυχια που εμας τους γαυρους μαλλον θα επρεπε να μας ανησυχει για να μην πω εξεγειρει.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Λες να έβλεπε τόσο μπροστά ο πούστης Τζόνυ;

Εικόνα yiage

Ναι ρε Θωμα...Μαλλον με αυτα που πινει περναει σε αλλες διαστασεις..καμπυλωνει το χωροχρονο κλπ. ..Ετσι γνωριζει τα μελλουμενα οταν επιστρεφει στον δικο μας τρισδιαστατο κοσμο και ΠΟΝΤΑΡΕΙ 2ημχ/1τελ ξανθη-ποα και αλλα χοντρα λεφτα σε τελικους κυπελλου μπασκετ "σιγουραντζα" .....αμα λαχει.