ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΣΙΩΠΗ ΟΙ ΑΡΔ



Διαβάζουμε στο site της εβδομαδιαίας εφημερίδας ''ΚΟΝΤΡΑ'', που ανήκει στο χώρο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, τα παρακάτω.
 
Απειλητικό σημείωμα, συνοδευόμενο από μια σφαίρα περιστρόφου, στάλθηκε σε έναν από τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, που προσπαθούν να υπερασπιστούν το Αλσος της πόλης από τα καταστροφικά σχέδια του επιχειρηματία Δ. Μελισσανίδη.
Την Τρίτη 3 Ιούνη, ο κάτοικος (το όνομά του είναι στη διάθεση της εφημερίδας μας) επέστρεφε στο σπίτι του, όταν στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του βρήκε ένα διπλωμένο χαρτί από κουπόνι του Στοιχήματος. Το ξεδίπλωσε και με έκπληξη είδε τη σφαίρα να κυλά στα πόδια του!
Στο πίσω μέρος του κουπονιού έγραφε (διατηρούμε ακριβώς τη γραφή): «ΕΧΕΙS ΚΑΙ μΙΑ ΚΟΡΗ Ε? / ΑΕΚ». Από τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, φαίνεται καθαρά ότι ο θρασύδειλος μπράβος που έκανε αυτή τη μαφιόζικη ενέργεια προσπαθεί να αλλάξει το γραφικό του χαρακτήρα.
Η ενέργεια και η υπογραφή δείχνουν καθαρά πως πρόκειται για πράξη ενταγμένη στο οργανωμένο σχέδιο τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στην καταστροφή του Αλσους. Είχε προηγηθεί, λίγες μέρες πριν (στις 29 Μάη), η εισβολή αφιονισμένων χούλιγκαν-μπράβων στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας και η διάλυση της συζήτησης στην οποία καλούσε η «Πρωτοβουλία Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας», με θέμα την επικείμενη καταστροφή του Αλσους και τις καταστροφικές επιλογές για την πόλη, που περιλαμβάνει το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας.
Οταν διέλυσαν την εκδήλωση, οι τραμπούκοι προχώρησαν σε προσωπικές απειλές προς όσους είχαν απομείνει στο χώρο: «Θα σας κάψουμε τα σπίτια», «θα σας γ…με τις μανάδες και τις αδερφές», «ξέρουμε που μένετε» και τα παρόμοια. Ο άνθρωπος που δέχτηκε το απειλητικό σημείωμα με τη σφαίρα ήταν εκεί, τον αναγνώρισαν και τον έβαλαν στο στόχαστρό τους. Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πώς αισθάνεται ένας εργαζόμενος άνθρωπος, όταν απειλούν τη ζωή του ανήλικου παιδιού του, αφήνοντας τα διαπιστευτήριά τους έξω από το σπίτι του.
Ο άνθρωπος πήγε το ίδιο κιόλας βράδυ, συνοδευόμενος από δικηγόρο, και έκανε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Χαλκηδόνας. Αφησε και τη σφαίρα και το σημείωμα. Δεν είδαμε, όμως, να γίνεται καμιά ανακοίνωση από πλευράς αστυνομίας, ούτε γνωρίζουμε αν διενεργείται προανάκριση για το συγκεκριμένο συμβάν. Πέρασαν, όμως, από τότε δεκατέσσερις μέρες και η σιωπή από πλευράς αστυνομίας είναι παραπάνω από ύποπτη. «Μυρίζει» συγκάλυψη.
Ρωτάμε ευθέως: ενημερώθηκε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης (και ο απελθών Ν. Δένδιας και ο νέος Β. Κικίλιας) για το περιστατικό; Ποια είναι η θέση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης γι’ αυτή τη μαφιόζικη ενέργεια;

Οργανωμένο σχέδιο
Εμείς δεν συνηθίζουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ή να παριστάνουμε τους αφελείς. Ολα ξεκινούν από την προσπάθεια του Δ. Μελισσανίδη να αλώσει το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας, μέσω της εταιρίας συμφερόντων του «Δικέφαλος 1924 ΑΕ». Προεκλογικά κήρυξε πόλεμο ενάντια στον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Βασιλόπουλο, ο οποίος ψέλλιζε μερικά πράγματα ενάντια στο σχέδιο Μελισσανίδη. Δυο μέρες πριν το δεύτερο γύρο των εκλογών, την ώρα που ο Βασιλόπουλος έκανε την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, 300 μέτρα πιο πέρα συγκεντρωνόταν ο «ιδιωτικός στρατός», βρίζοντας και απειλώντας.

Μετά τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε παρασκηνιακά (σε συναντήσεις ηγετικών του στελεχών στα γραφεία του ομίλου Μελισσανίδη) συμφωνία για την υποστήριξη του σχεδίου Μελισσανίδη, στην οποία προσχώρησε και ο εκλεγείς δήμαρχος Α. Βασιλόπουλος, ο οποίος βγήκε σε αθλητικό ραδιοσταθμό και έκανε την κωλοτούμπα του.
 
Δεν υπολόγισαν, όμως, στις ζωντανές δυνάμεις της πόλης, που άρχισαν να συσπειρώνονται. Οταν έγινε γνωστή η κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και η παρασκηνιακή συμφωνία με τον Μελισσανίδη, η «Πρωτοβουλία Κατοίκων Ν.Φ-Ν.Χ.» κάλεσε σε συζήτηση στο Πνευματικό Κέντρο. Η συζήτηση διαλύθηκε βίαια από τον «ιδιωτικό στρατό». Ακολούθησε το απειλητικό σημείωμα με τη σφαίρα, σε μια προσπάθεια να σπείρουν τον τρόμο στην πόλη και ειδικά σ’ αυτούς που μπήκαν μπροστά. Να τους περάσουν την απειλή ότι μπορούν κάποια στιγμή να βρεθούν οι ίδιοι ή μέλη της οικογένειάς τους με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Το αποκορύφωμα είναι η αναγγελία αντισυγκέντρωσης τύπου ΚΑΡΦΙΤΣΑ (η παρακρατική οργάνωση που στις 22 Μάη του 1963 δολοφόνησε τον βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη), τη μέρα που οι κάτοικοι καλούσαν σε δημόσια συζήτηση στην κεντρική πλατεία της πόλης!

Σχέδιο «ΚΑΡΦΙΤΣΑ»

Η τραμπούκικη διάλυση της συζήτησης στο Πνευματικό Κέντρο είχε τα αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτά που επεδίωκαν οι εμπνευστές της. Ο δημοκρατικός κόσμος της πόλης αγανάκτησε από τη φασιστική απειλή, που θύμισε μαύρες μέρες της σύγχρονης Ιστορίας μας. Το γεγονός καταγγέλθηκε από τα τοπικά Μέσα, από συλλογικότητες και άτομα της πόλης, που βρέθηκαν στην ανάγκη, εν έτει 2014, να υπερασπίζονται το δικαίωμα του συνέρχεσθαι.
Η «Πρωτοβουλία Κατοίκων» σύντομα έδωσε τη θέση της στο πολύ ευρύτερο «Συντονιστικό Κατοίκων ΝΦ-ΝΧ και γύρω περιοχών», που συγκροτήθηκε σε μια μαζικότατη σύσκεψη στον Αυτοδιαχειριζόμενο Κοινωνικό Χώρο «Στρούγκα» και μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσισε να καλέσει τους κατοίκους της πόλης σε ανοιχτή συζήτηση, την Πέμπτη 19 Ιούνη, στις 7μμ, στην Πλατεία Πατριάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκδόθηκε Δελτίο Τύπου, τυπώθηκαν και τοιχοκολλήθηκαν εκατοντάδες αφίσες, μοιράστηκαν χιλιάδες ανακοινώσεις σε δρόμους, καφετέριες, λαϊκές αγορές, σπίτια.
 
Δυο μέρες πριν τη συγκέντρωση, το πρωί της Τρίτης 17 Ιούνη, η ORIGINAL εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους οπαδούς της ΑΕΚ σε αντισυγκέντρωση, την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο, μια ώρα πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση του Συντονιστικού Κατοίκων. Ξεπέρασαν πλέον κάθε όριο, μιμούμενοι σε όλα τους «αγανακτισμένους πολίτες» της δεκαετίας του ‘60, που με αντισυγκεντρώσεις χτυπούσαν τις συγκεντρώσεις της Αριστεράς (στη διάρκεια μιας τέτοιας αντισυγκέντρωσης δολοφονήθηκε ο Γρηγόρης Λαμπράκης). Θέλουν να καταλάβουν το χώρο και να αποτρέψουν τους κατοίκους να προσέλθουν και να συζητήσουν.
Τα πράγματα πλέον ξεφεύγουν από τα στενά όρια του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Εχουμε πλέον ένα σημαντικό πολιτικό ζήτημα. Μια ομάδα, λειτουργώντας ως το μακρύ χέρι συγκεκριμένων και επώνυμων καπιταλιστικών συμφερόντων, δεν περιορίζεται στο να ασχημονεί και να βρίζει μέσα από διάφορους ιστότοπους, αλλά προχωρά σε ανοιχτή φασιστική-τρομοκρατική δράση. Διάλυση συγκέντρωσης, αναγγελία αντισυγκέντρωσης με στόχο να τσακίσουν όποιον τολμήσει να εκφράσει γνώμη διαφορετική απ’ αυτή του αφεντικού τους, ακόμη και απειλητικά σημειώματα με σφαίρες. Ολα αυτά τα γεγονότα εντάσσονται σε ένα σχέδιο που εκτυλίσσεται πλέον με όρους μαφίας και πρέπει να βρει απέναντι κάθε δημοκρατικό άνθρωπο.
Το μήνυμα που πρέπει να σταλεί είναι πως τα βρόμικα σχέδιά τους δε θα περάσουν. Και πρέπει να σταλεί από πολλούς, από παντού και με στεντόρεια φωνή.
ΥΓ1: Η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τι λέει για όλ’ αυτά; Αν εξακολουθήσει να σιωπά, αν εξακολουθήσει να επιμένει στην παρασκηνιακή συμφωνία με τον Μελισσανίδη, δε θα έχει απλώς αδειάσει τα μέλη του στη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα, που είναι αντίθετα στη συμφωνία, αλλά θα είναι συνένοχη για το φασιστικό-μαφιόζικο πογκρόμ που οργανώνει ο «ιδιωτικός στρατός», επαναφέροντας μνήμες μαύρων εποχών.
ΥΓ2: Στο κάλεσμά της για τη φασιστική αντισυγκέντρωση η ORIGINAL (ή μάλλον αυτοί που δίνουν τις εντολές στην ομάδα που κάνει κουμάντο) επιδίδεται σε μια παιδιαριώδη προσπάθεια να διαχωρίσει το άρθρο 81 του νομοσχεδίου (παραδίδει άμεσα και με αντισυνταγματικό τρόπο 6 στρέμματα άλσους στον Μελισσανίδη για να φτιάξει το φαραωνικό μαγαζί του) από το άρθρο 82 (δίνει τη δυνατότητα να δοθεί το 5% του Αλσους, δηλαδή 24 στρέμματα συνολικά, για την επέκταση υπαρχουσών ή την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων). Λένε ότι το άρθρο 82 δήθεν δεν αφορά το «γήπεδο της ΑΕΚ», αλλά… άλλα επιχειρηματικά συμφέροντα, κάπου… αλλού. Ομως, το άρθρο 82 είναι φωτογραφικό για το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και μόνο, αφού εξαιρεί τα άλση των δήμων Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά. Τι μένει; Το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας και τα φαραωνικά σχέδια Μελισσανίδη. Πολύ φτηνό ψέμα διάλεξαν για την προπαγάνδα τους. Ο λαός της Φιλαδέλφειας ξέρει πολύ καλά την αλήθεια. Και βέβαια, δεν πρόκειται να υποχωρήσει, όσες απειλές και τραμπουκισμούς και αν επιστρατεύσουν. Υπερασπίζεται το δίκιο του, υπερασπίζεται τις ανάσες των παιδιών του.
 
Στο άρθρο υπάρχει και η φωτογραφία με την σφαίρα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του κατοίκου της Νέας Φιλαδέλφειας.
 

 
Τα στοιχεία είναι τόσο καθαρά που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Το δεύτερο υστερόγραφο αναφέρεται στην πρόσφατη ανακοίνωση της Fl-original, στην οποία απευθύνεται κάλεσμα για ''ειρηνική συγκέντρωση'' σήμερα στις 6 στα Φιλαδέλφεια.
 
Επειδή πολλά ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα σχετικά με το ΜΕΙΖΟΝ για μας θέμα της ανέγερσης του γηπέδου στα πάτρια εδάφη της Νέας Φιλαδέλφειάς ΜΑΣ,κάνουμε για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά ξεκάθαρη τη θέση μας… Τασσόμαστε ψυχή κ σώματι υπέρ της ανέγερσης του σπιτιού μας στο χώρο που ανήκει στην ΑΕΚΑΡΑ μας και μόνο και θα βοηθήσουμε με ΟΛΕΣ μας τις δυνάμεις για να γίνει μετά από 11 χρόνια προσφυγιάς το όνειρό μας πραγματικότητα (άρθρο 81) . Σε αυτό είμαστε ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΙ… Όσον αφορά άλλες δραστηριότητες, βλέψεις, σχέδια, δουλειές διαφόρων μεγαλοεπιχειρηματιών ανά την επικράτεια (άρθρο 82), φυσικά και είμαστε κάθετα αντίθετοι, αρνητικοί και ενίοτε στο πλευρό όσων αντιστέκονται σε τέτοιες βλέψεις. Επίσης θεωρούμε τον οποιονδήποτε συσχετισμό του άρθρου 81(που αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚΑΡΑΣ μας στην Νέα Φιλαδέλφεια) με το άρθρο 82 (που αφορά επιχειρηματικά σχέδια και ιδιωτικοποιήσεις δημόσιας περιουσίας ανά την επικράτεια από οποιονδήποτε) βρώμικο, ύπουλο και καθοδηγούμενο...ΥΓ. Όσον αφορά κάποιους γελοίους που μας χαρακτήρισαν τραμπούκους, ιδιωτικούς στρατούς, μπράβους, τσιράκια κλπ, σαν ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ και σαν ORIGINAL 21 έχουμε αποδείξει και ΚΕΡΔΙΣΕΙ ότι οι αγώνες και οι ευαισθησίες μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΝΤΑ ανιδιοτελείς και ΠΟΤΕ καθοδηγούμενες… Αυτό προς πάσα κατεύθυνση…
 
Φανταστείτε τώρα όλα τα παραπάνω να γίνονταν με τον Ολυμπιακό. Να πήγαινε να χτίσει γήπεδο ο Ολυμπιακός, να αντιδρούσαν κάποιοι κάτοικοι και να τους έστελναν σφαίρες ορισμένοι με την υπογραφή ''Ολυμπιακός'', ενώ είχαν προηγηθεί τα φέιγ βολάν στα γραφεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τα πανό και τα συνθήματα κατά της Δούρου, οι αντι-συγκεντρώσεις σε προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου Δημάρχου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Βασιλόπουλου και όλα αυτά που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες. Θα είχε γεμίσει το Internet με ''πύρινα άρθρα'' εναντίον του ''Ολυμπιακού, της ομάδας του Δημοσίου'', ναι ή όχι; Θα διαβάζαμε πάλι για ''στρατό μισθοφόρων χουλιγκάνων του εφοπλιστή Μαρινάκη'', ναι ή όχι; Θα αφιέρωνε το vazeletta.gr καμιά δεκαριά αναρτήσεις, πρώτες πρώτες στο slider να τις δουν όλοι; GOAL, SPORTDAY, LIVE SPORT και ΟΛΑ τα αντικειμενικά sites θα ασχολούνταν με την υπόθεση, ναι ή όχι; Τώρα τι γίνεται; Πού βρίσκονται τα ''δημοκρατικά αντανακλαστικά'' των ''αντικειμενικών'' ΑΡΔ; Ποιος ακριβώς ασχολείται με αυτό το θέμα; Μήπως δεν πουλάει και γι'αυτό δεν σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας, ρε Καιτούλες Γαρμπή της δημοσιογραφίας; Μήπως κάνετε κο-κο-κο μπροστά στον ''τίγρη''; Μήπως το μόνο που σας νοιάζει είναι να σπιλώνετε τον Ολυμπιακό και όταν αυτό δεν προκύπτει, ασχολείστε με ''τα άλλα θέματα της επικαιρότητας'', δηλαδή πάλι με τον Ολυμπιακό; Μήπως είστε ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ;
 
Κι όπως μιλάμε καθαρά για όλα τα θέματα, έτσι θα πούμε ότι οι μόνοι που κρατάνε συνεπή στάση στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είναι αυτοί της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Όχι όλη η κοινοβουλευτική αριστερά, αλλά αρκετοί που ανήκουν στη συγκεκριμένη μεριά του πολιτικού φάσματος. Όπως λέγανε και λένε διάφορα για τον Ολυμπιακό, το ΣΩΚΡΑΤΗ και το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ, έτσι κρίνουν τα του Μελισσανίδη και της ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη. Από την στιγμή που είναι συνεπείς ως προς τις δικές τους ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ αρχές, εμείς τους σεβόμαστε, ανεξαρτήτως του αν συμφωνούμε πολιτικά (αδιάφορο αυτό σε ένα οπαδικό site όπως είμαστε εμείς). Αυτό απαιτούμε από όλους, συνέπεια ως προς αυτά που οι ίδιοι λένε, όχι ως προς αυτά που εμείς θέλουμε να ακούσουμε ή ως προς αυτά που άλλοι τους βάζουν στο στόμα. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, δεν ακούγονται. Περιμένουμε τις ενέργειες της κυρίας Δούρου και του κυρίου Βασιλόπουλου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. από το Σεπτέμβριο. Προεκλογικά έταζαν διάφορα πράγματα και ήρθε η ώρα να τα κάνουν πράξη. Οι πρώτες κωλοτούμπες ήδη έχουν γίνει, αλλά τίποτε δεν είναι οριστικό ακόμη. Μέχρι τότε, θα πούμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα όλοι πλην της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ΓΑ-ΜΙΟΥ-ΝΤΑΙ. Κι όποιος έχει πρόβλημα με αυτό, περαστικά και στον πάτο του...

Σχόλια

Εικόνα lagios detari

Και μερικες ακομα λεπτομερειες απο εκεινη την τελευταια αγωνιστικη στην Φιλαδελφεια.Οταν εληξε το ματς ο Μανωλας (αρχηγος της αεκ) ηρθε και χειροκροτησε εμας τους 30-40 που καθομασταν στο υψος του κορνερ και ψηλα (νομιζω θυρα 19).Στα καπακια μπηκανε μεσα να πανηγυρισουνε τον τιτλο τα χανουμια και αντι να πανε μπροστα απο τα επισημα που σηκωνανε την κουπα, καμια 100στη απο αυτους κατσανε στον στιβο κοντα στο κορνερ και μας πεταγανε πετρες και μαρμαρα.Αυτα για το κομπλεξ τους...

Εικόνα xristoforas

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ R-OMEN ΠΑΛΑΙΟ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΠΟΤΕ..ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΟΙ ΝΕΟΙ
Α.Ε.ΚΛΑΨΑΣ=ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ (ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΤΟ ΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΗΜΟ:p)

ΑΡΘΡΟ (ΤΟΥ ΡΟΜΑΙΝ ΟΧΙ ΤΟ 44..ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΚΕΙ):

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ(Α.Ε.Κ.).ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ARGO ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ “ΓΡΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ”,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ Η ΠΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΖΕΡΗ,ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ,ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ, ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΗ, ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ, ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ, ΑΛΥΤΡΩΤΗ, ΚΛΑΨΙΑΡΑ,ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ ΕΝΑ “ΠΑΝΤΡΕΜΑ” ΝΙΚΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΚΕΛΥΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΣΑΜΠΑ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΑNΑΚΑΙΝΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΗΣ.ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ Δ.Ε.Η.,ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΤΗΣ ΓΑΤΟΥΛΑΣ,ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “ΓΑΒΡΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ” ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΕΦΤΕ ΤΗΣ ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΣΑΝ ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΛΑΔΙ.ΗΤΑΝ ΤΟ 1987 ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΕΙ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΣ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ !!! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΦΟΥ Η ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΑΕΚ ΕΠΡΕΠΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΟΥΕΦΑ.ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ’68 ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.ΤΟ ΠΩΣ ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΔΡΑ ΓΝΩΣΤΟ.ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΕΧΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΝΩΣΤΟ.ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΤΙΚΗ ” ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΑΕΚ” Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΥΝΗΠΗΡΞΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ”.Η ΑΕΚ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ.ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΝΙΚ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1453 Η ΠΡΩΤΗ ΑΛΩΣΗ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟ 1248. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΗΛΑΔΗ “ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ,ΛΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ”.ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.ΤΟ ΑΕΚ-ΚΑΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ.Η ΑΕΚ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ.ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΑΟΚ,ΑΠΟΛΛΩΝΕΣ,ΠΕΡΑ ΤΑΤΑΥΛΑ,ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ Κ.Λ.Π. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΚΟΦΡΕΤΑ “ΙΟΝ”.Η ΑΕΚ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ.ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΚΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ” ΤΟΥΡΚΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ”.Η ΑΕΚ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ,ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ,ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ,ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΩΝ,ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ Κ.Λ.Π. ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ.ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟΞΕΒΑΨΕΙ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ “ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ”.ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΟΚ,ΠΑΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟ? ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ.ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟ 1975,ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟ 1979,ΤΡΙΤΗ ΤΟ 1982,ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΤΟ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ “ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ” ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η FLORIGINAL.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ,ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ 1000 ΒΕΓΓΟΥΣ.ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ 70-30 ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΓΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΜΟΙΑΖΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΕΙΩΝ ΜΕ ΜΑΤ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΝ ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ.ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ 1982 ΣΤΟ 2-2 ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ “ΚΕΡΚΙΔΑ” 50 ΑΤΟΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΤΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ “ΧΑΣΕΙ”. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ Η ΕΓΓΑΘΥΔΡΙΣΗ 20 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΗΣ “ΘΥΡΑΣ 7″ ΣΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.ΕΚΕΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΕΡΓΟ “ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΝΟ,ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ”.ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΣΕΦ” ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΟΤΙ “ΦΑΠΑ ΠΑΝΩ,ΦΑΠΑ ΚΑΤΩ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ”.ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ,ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΛΟΓΩ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΒΑΣΗ ΣΧΕΣΕΩΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ-ΥΠΗΡΕΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΑ.ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ:

1)ΤΑ ΠΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ’70.ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΕΝ ΧΟΡΩ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

2)ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ’80.”ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ”,”ΕΛΑΤΕ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ”.”ΘΡΥΛΟΣ ΑΕΚ ΦΙΛΟΙ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ”,”ΘΡΥΛΟΣ ΑΕΚ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ”.ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟ ’82 ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2 ΠΟΥ “ΕΥΧΟΤΑΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ”.”ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ MAD?” H MAD ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ARIS ROCK CLUB.ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ…ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 Η ΔΙΠΛΟΒΑΡΔΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ-ΠΕΡΟΚΕ-ΟΜΟΝΟΙΑ-ΟΑΚΑ,ΕΙΧΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ “ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ”.ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΥΜΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ (ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ)ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ “ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ”.

3)ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η …”ΜΑΓΚΙΑ” ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ.ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΗΞΕΙ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΛΟΓΩ ΒΟΥΛΙΝΟΥ.Η ΑΕΚ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ.ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΜΠΑ 4500-5000.ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Κ.Λ.Π.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ”.ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.ΑΝ Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΖΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ 2-3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΙΝ.Ο “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ”(Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ.ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ “ZEPPELIN”.ME AYTA KAI ME TA ΑΛΛΑ Η “ΘΥΡΑ 7″ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 22 ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΜΕ ΕΥΓΝΟΜΩΣΥΝΗ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΕΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ.ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΧΑΛΙ.ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ΜΕ …ΘΥΜΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ?ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΟΚ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ “ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ 2 ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ FLORIGINAL ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.Η ”ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΠΟΡ” ΚΑΙ Ο “ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ” ΘΥΜΙΖΑΝ “ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ” ΚΑΙ “ΠΑΟΚΤΣΗ”

Εικόνα ALEXIS7GER

γιγαντα ΡΟΜΑΙΝ τι μου θυμησες....ΦΥΣΙΚΑ και ήμουν ενας από τους 22 " τυχερούς " που μπήκαν στο γήπεδο , θυρα 7 η 8 νομίζω...ο Γ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ( αν θυμάμαι καλά το ονομα του ) σαν διαχειριστής εισιτηρίων του Ολυμπιακου ηταν εκεί και μας αλλαζε τα εισιτηρια που ειχαμε πάρει απο την ΠΑΕ με αλλης θύρας...Μπαινω μεσα μαζί με εναν Πατησιώτη δικο μας και βλέπω τους αλλους 20 σε μία γωνία , με διπλή σειρά ΜΑΤ γύρω γύρω...Τον Πατησιώτη τον γνωρισε ενας Αεκτζής γείτονας του και τον αδήγησε στα άλλα αδέρφια μας .ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ , σε κάποια φάση κινδυνεύσαμε γιατί τα 2 πρώτα γκολ των χανουμιών μπήκαν αρκετα νωρίς και υπήρχε τεταμένη ατμόσφαιρα .Οντως η ΘΥΡΑ 7 εκανε αποχή και ειχε βγάλει ανακοίνωση προς τους παίκτες να τιμήσουν την φανέλα ,αλλά η γνώμη μου είναι οτι επρεπε είτε τουλάχιστον 1.000 ατομα είτε καθόλου .Οι γυρω γυρω Αεκτζηδες μόνο που δεν μας ευχαριστούσαν και αρκετοι σχολίαζαν ...οι γαυροι δεν γουστάρουν να το σηκώσει ο βαζελος κλπ ,ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ αλλά ακόμα και ετσι , το κοκκινο χρώμα ήταν στο γηπεδο

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ακριβώς. Μόνον αλήθειες έχει αυτό το κείμενο.

Εικόνα Chief Bromden

Φοβερό το άρθρο του R-omen, 100 % το προφίλ του μέσου χανουμιού…
Όπως είχε πει και σε μια συνέντευξη του ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης Οι Αεκτζήδες είναι οι Βάζελοι που κάπου έχασαν τον δρόμο τους…

Εικόνα xristoforas

TΑΥΤΟΣΗΜΟ*

Εικόνα apostolos gaganis

Πρωϊνος και συ, Φορη; ΄΄Ου γαρ ερχεται κ.λ.π.΄΄...Μ΄αρεσε το αφηγημα. Σαν να΄μουνα μεσα σε βαρκουλα που λικνιζοτανε ελαφρα απ΄το ηπιο μποτζι των ευφυολογηματων σου... Με ταξιδεψες αρκετα. Σταθμος Λαρισσης, Περοκε ( διπλα του, το Δημοτικο που πηγαινα σχολειο ) και παει λεγοντας...Ωστε ετσι η Φλοριτζιναλ; Καλλιτεχνικο και κυριως ποιητικο μπουλουκι μ΄ενα Χατζηχρηστο και 1000 Βεγγους, ε; Μουφτιαξες το κεφι συγγαυρε...Κοιταω τις καστανιες, παιρνω βαθια ανασα και παω να φτιαξω καφεδακι. Να΄σαι καλα... Απ΄τη μερια μου, ξερεις, τα...επιστημονικα. Δουλευω τωρα το καινουργιο: Γαυρος και καύλος, δυο λεξεις με ταυτοσημη εννοια...

Εικόνα xristoforas

Γεια σου αποστολε...δεν ειμαι πρωινος..δεν εχω ωρες..τωρα θα προσαρμοσω το προγραμμα μου διοτι περιμενω καποια πραγματα
το κειμενο ειναι του romain/romen αδερφου του Αιμιλιου Παπαθανασιου και φυσικα οχι δικο μου
οποτε δεν το οικειοποιουμαι!! ηθελα να το ανεβασω μιας και επρεπε!
εγινε παρεξηγηση...σωστα διοτι εγραψα λανθασμενως ''θα το ανεβασω καποτε''
αντι να γραψω ''το ανεβαζω τωρα'' ...αν και ο μελλοντικος χρονος που χρησιμοποιησα ειχε την εννοια οτι θα το ανεβασω στο παρον (ταυτιζοταν με την ωρα αναρτησης) δηλαδη ταυτοχρονα με το ποστ....συγγγνωμη για τη διατυπωση την καπως ακυρη....που οδηγουσε σε αλλα συμπερασματα! :)

Εικόνα apostolos gaganis

Αδελφε, η αναγνωριση πεφτει και στους δυο σας. Και στον romain/romen που΄γραψε τετοιο κειμενο και σε σενα που τ΄ανεβασες. Τελικα φαινεται οτι αυτος ο ιστοτοπος δεν εχει χρηστες. ΕΧΕΙ ΟΠΑΔΟΥΣ...

Εικόνα ALEXIS7GER

αποστολε , εισαι η ΚΟΡΥΦΗ ..respect

Εικόνα apostolos gaganis

Ευγνωμων. Και επειδη μου φαινεται πως εχεις αρκετη...ευρωπαϊκη κουλτουρα αδελφε, σου θυμιζω απλα ( γιατι ξερω οτι το βιωνεις, το βιωνουμε ολοι εδω μεσα ): Ιt΄s the people that count...Ομαδικη η δουλεια.