Η FL-ORIGINAL ΣΤΗΝ ''ΣΤΡΟΥΓΚΑ''



Αναμεταδίδουμε το ρεπορτάζ, δίχως σχόλια. Η προγραμματισμένη για προχθές συγκέντρωση των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας, αναβλήθηκε για χθες, με κατηγορίες εις βάρος των ''τραμπούκων Αεκτζήδων''.
 

 
Έφτασε λοιπόν η ώρα της συγκέντρωσης. Ας δούμε το τι έγινε.
 
Υπό την προστασία της αστυνομίας, ο ιδιωτικός στρατός του Μελισσανίδη έσπειρε τον τρόμο στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ξυλοκόπησαν ανθρώπους, κυνήγησαν άλλους, έδειραν γυναίκες και ηλικιωμένους.
Αυτή τη στιγμή επιτίθενται στον αυτοοργανωμένο κοινωνικό χώρο «Στρούγκα», υπό τα απαθή βλέμματα της αστυνομίας που απλώς παρακολουθεί.
Αναλυτικά τα γεγονότα.
Οι ορδές του ιδιωτικού στρατού παρατάχθηκαν από τις 6 το απόγευμα κατά μήκος της Δεκελείας, από την πλατεία Πατριάρχου μέχρι το στέκι της «Στρούγκας», που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο, όπου στις 6.30 είχε καλέσει την προσυγκέντρωσή του το Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών. Η αστυνομία, με επικεφαλής αστυνομικό διευθυντή και αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ παραταγμένες στα γύρω στενά, παρακολουθούσε απαθώς τις προετοιμασίες των τραμπούκων.
Οταν η πρώτη ομάδα ατόμων έφτασε στο δημαρχείο, δέχτηκε επίθεση από ομάδα τριάντα περίπου τραμπούκων. Τραυματίστηκαν τρεις.
Σε λίγο, παρέταξαν τα ΜΑΤ δήθεν για να προστατεύσουν τους κατοίκους που πύκνωναν. Οι τραμπούκοι παρατάχθηκαν απέναντι, έβριζαν, απειλούσαν, πετούσαν μπουκάλια.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Α. Βασιλόπουλος, που έφτασε κάποια στιγμή στο χώρο, δέχτηκε ύβρεις και προπηλακισμούς, ενώ οι τέσσερις μπράβοι που έκαναν όλο το κουμάντο, πρόσεχαν να μην τον χτυπήσουν διάφοροι αφιονισμένοι που με μπουκάλια μπύρας στο χέρι και τα μάτια κατακόκκινα ορμούσαν από καιρού εις καιρόν και προσπαθούσαν να διασπάσουν την ομήγυρη που ήταν γύρω από τον δήμαρχο, βρίζοντάς τον χυδαία και απειλώντας τον, ότι δεν θα τολμήσει να ξαναεμφανιστεί στη Φιλαδέλφεια. Η αστυνομία όλη αυτή την ώρα ήταν δίπλα στον Α. Βασιλόπουλο και του ζητούσε να φύγει από το χώρο!
Οση ώρα αυτή η ομάδα έβριζε τον δήμαρχο, μια άλλη ομάδα διευθυνόμενη από τους τέσσερις επικεφαλής μπράβους, πέρασε ανάμεσα από τα ΜΑΤ, οι άντρες των οποίων δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση για να την εμποδίσουν (προηγουμένως, αυτοί οι ίδιοι εμπόδιζαν κατοίκους να φτάσουν στο δημαρχείο). Επιτέθηκαν στους κατοίκους με μπουνιές, κλωτσιές, κράνη, μπουκάλια, ενώ κάποιοι κρατούσαν στα χέρια τους κομμάτια από μάρμαρα. Οσο οι κάτοικοι οπισθοχωρούσαν, οι τραμπούκοι έσπαγαν σκαλοπάτια από παρακείμενα κτίρια και τους τα πετούσαν, πάντα υπό τα απαθή βλέμματα του αστυνομικού διευθυντή και των ΜΑΤ.
Μετά από λίγη ώρα και ενώ η αστυνομία απομάκρυνε, σχεδόν σηκωτό, τον Α. Βασιλόπουλο, μια ορδή περίπου εκατό τραμπούκων άρχισε να τρέχει στα πρώτα μέτρα της οδού Επταλόφου μετά τη Δεκελείας, για να επιτεθεί σε κάποια άτομα «του ΣΥΡΙΖΑ», όπως κραύγαζαν. Δεν μπορέσαμε να διαπιστώσουμε τι έγινε, σε πέντε λεπτά όμως έφτασε ασθενοφόρο της κλινικής «ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» και παρέλαβε τραυματίες. Η αστυνομία ήταν εκεί και παρακολουθούσε απαθώς τις ορδές του Μελισσανίδη να λιντσάρουν ανθρώπους που έτυχε να περνούν και τους είχαν σταμπάρει.
Οταν τελείωσαν και μ’ αυτό, επιτέθηκαν με λοστούς και έσπασαν τα ρολά στο κτίριο της «Στρούγκας». Μπήκαν μέσα και άρχισαν τους βανδαλισμούς. Μπροστά μας ο αστυνομικός διευθυντής τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική ζητώντας της να στείλει όχημα γιατί θα βάλουν φωτιά! Και πάλι η αστυνομία δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να τους εμποδίσει. Δύο άτομα που βρέθηκαν στο χώρο τον υπερασπίστηκαν και μόνο τότε η αστυνομία τους… παρακάλεσε να αποχωρήσουν. Μαζί με τους μπράβους μπήκαν στη «Στρούγκα» και ασφαλίτες! Αυτός ήταν ο στόχος τους.
Οι σύντροφοι της «Στρούγκας» μπαίνουν στο χώρο για να κάνουν απολογισμό των βανδαλισμών. Ασφαλώς, αργότερα θα εκδώσουν ανακοίνωση, όπως και το Συντονιστικό Κατοίκων.
Η εισβολή στη "Στρούγκα" προκάλεσε έριδες και ανάμεσα στους συγκεντρωμένους οπαδούς της ΑΕΚ. Ας σκεφτούν αυτοί που εξέφραζαν φωναχτά τη διαφωνία τους τι γύρευαν εκεί μαζί με τους αφιονισμένους τραμπούκους, υπό την καθοδήγηση μπράβων της νύχτας. Η εκ των υστέρων διαφωνία δεν τους απαλλάσσει. Είναι συνένοχοι για ό, τι συνέβη στη Φιλαδέλφεια απόψε. Αρκετοί από αυτούς είναι κάτοικοι της πόλης και θέλουμε να δούμε πώς θα τολμήσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους συμπολίτες τους.
Οσο γι' αυτούς που δηλώνουν "αντιφασίστες", ήταν εκεί όταν σπαζόταν και βανδαλιζόταν ένας αυτοοργανωμένος κοινωνικός χώρος, που χτίστηκε με ιδρώτα και αίμα. Μέχρι τώρα, εισβολές σε τέτοιους χώρους είχαμε μόνο από ΜΑΤ και χρυσαυγίτες. Στην ίδια συνομοταξία ανήκουν πλέον και οι ορδές εκείνων που λειτουργούν ως μπράβοι του μεγαλοεπιχειρηματία ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.
Στο φύλλο της «Κόντρας» που κυκλοφορεί αύριο γράφουμε ότι ο Μελισσανίδης επιδιώκει προβοκάτσια, με στόχο να απεμπλακεί από την κατασκευή του γηπέδου, το οποίο δεν έχει τα λεφτά να κατασκευάσει. Τα αποψινά γεγονότα, το απόγευμα τρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιβεβαίωσαν αυτή την εκτίμηση. Μόνο που προβοκάτσια δεν έγινε, γιατί οι κάτοικοι της Φιλαδέλφειας δεν είναι συμμορίτες για να μπορούν να χτυπηθούν στο δρόμο με αφιονισμένες ορδές τραμπούκων, που καθοδηγούνται από μπράβους της νύχτας.
Φάνηκε σε όλο τον κόσμο ότι οι ορδές του ιδιωτικού στρατού έδρασαν με μεθόδους μαφίας, υπό την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας, που ήταν ενήμερη και στο κόλπο.
Περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιεύσουμε όταν τις συγκεντρώσουμε, γιατί αυτή τη στιγμή γράφουμε κυριολεκτικά μέσα από τη φωτιά των γεγονότων.

 
Λίγο μετά, έρχεται το δεύτερο ντου.
 
Ομάδα τριάντα περίπου τραμπούκων επιτέθηκαν για δεύτερη φορά στο χώρο της «Στρούγκας», μέσα στον οποίο τα μέλη της συλλογικότητας προσπαθούσαν να επανορθώσουν τις ζημιές. Με τεράστιες πέτρες, κομμάτια από μάρμαρα, καδρόνια και μπουκάλια επιτέθηκαν στους δεκάδες ανθρώπους που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τη «Στρούγκα». Μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δύο είναι σύντροφοι της «Κόντρας», η συνταξιούχος καθηγήτρια Ελσα Βούλγαρη και ο συνταξιούχος αρχιτέκτονας Πέτρος Περάκης.
Οι υπερασπιστές της «Στρούγκας» απώθησαν τους εισβολείς, ενώ ο κόσμος απ’ έξω, που αρχικά σκόρπισε, συγκεντρώθηκε και πάλι και πολλαπλασιάζεται. Αυτή τη στιγμή ασθενοφόρο παραλαμβάνει έναν τέταρτο τραυματία.
Οι άνθρωποι της «Στρούγκας» απευθύνουν έκκληση σε κάθε δημοκράτη, αντιφασίστα, αριστερό, κομμουνιστή, αναρχικό, να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υπερασπιστεί ένα γνήσιο λαϊκό εγχείρημα από τις επιθέσεις των τραμπούκων.

 
Υπάρχει και βιντεάκι.
 

 
Διαβάζοντας το indymedia και συγκεκριμένα posts ανθρώπων που ήταν παρόντες, παίρνουμε κι άλλες πληροφορίες.
 
Οι μπράβοι του Μελισσανίδη επιτέθηκαν αναίτια και απρόκλητα στην προσυγκέντρωση του συντονιστικού κατοίκων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στις 6:30 εξω από το δημαρχείο. Δεκάδες χούλιγκαν χτυπούσαν με μανία 2 άτομα με μπουκάλια, κράνη και κλωτσιές. Η πρόσβαση προς το δημαρχείο άρχισε να κλείνει από μαινόμενους αεκτζήδες που έκοβαν φάτσες στα στενά γύρω από τη Δεκελείας. Κατάφεραν να μαζευτούν περίπου 100 διαδηλωτές έξω από το δημαρχείο. Απέναντι 200 μαινόμενοι αεκτζήδες σκυλόβριζαν και απειλούσαν. Σε μια ώρα περίπου τα ματ άνοιξαν χώρο, και οι αεκτζήδες επιτέθηκαν και πάλι, αυτή τη φορά σκορπίζοντας τους διαδηλωτές στα στενά, κυνηγώντας τους στα στενά. Μέχρι αυτή τη στιγμή μηχανάκια με μπράβους του Μελισσανίδη χτενίζουν τα στενά και ψάχνουν όσους έχουν κοζάρει στη προσυγκέντρωση. Οι Φιλαδελφειώτες παρά την άγρια τρομοκατία φυγαδεύουν τον κόσμο. Εχουμε τραυματίες και δεν μπορούνε μα βγούμε έξω από τα σπίτια.
Οι μπράβοι του Μελισσανίδη δεν δίστασαν να εισβάλλουν και στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο της Στρούγκας. Στην αρχή άρχισαν να γράφουν παντου υβριστικά συνθήματα με σπρέι, μετά άρχισαν να σπάνε τσάμια και αργότερα εισέβαλλαν και κατέστρεφαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.
Καλούμε καλεί κόσμο να έρθει από όλη την Αθήνα στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ελάτε στη στρούγκα!
 

 
Φασίστες τα site τις ΑΕΚ και ο τοπικός τύπος τα κάνει γαργάρα! Μιλάνε για λεκτικές εντάσεις που τελείωσαν χωρίς επισόδεια.
Πρέπει να σημειωθεί ότι μιλάμε για πάνω από 50 άτομα κάτοικοι στην προσυγκέντρωση που διαλύθηκε. Γιατί κάποιοι λένε ότι η συγκέντρωση έγινε κανονικά με το πολύ 50 άτομα. Στη συνέχεια έξω από τη στρούγκα πριν έρθουν σύντροφοι από άλλες περιοχές ο κόσμος ήταν πάνω από 100 άτομα και αργότερα αυξήθηκε....
Μη γελιέστε οι χούλιγκανς πάντα όταν ζορίζουν τα πράγματα. Με το αφεντικό τους θα πηγαίνουν! Φασισμός δεν είναι μόνο οι σβάστιγκες! Σήμερα στη Φιλαδέλφεια το βιώσαμε στο πετσί μας αυτό.

 
Στο site της Χρυσής Αυγής πανηγυρίζουν που οπαδοί της ΑΕΚ έδειραν ''αναρχικούς και Συριζαίους''.
 
Ιδού πώς περιγράφουν τα γεγονότα οι ακροαριστεροί που έπεσαν θύματα της επίθεσης:
Οι ορδές του ιδιωτικού στρατού παρατάχθηκαν από τις 6 το απόγευμα κατά μήκος της Δεκελείας, από την πλατεία Πατριάρχου μέχρι το στέκι της «Στρούγκας», που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημαρχείο, όπου στις 6.30 είχε καλέσει την προσυγκέντρωσή του το Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας και γύρω περιοχών.
Η αστυνομία, με επικεφαλής αστυνομικό διευθυντή και αρκετές διμοιρίες ΜΑΤ παραταγμένες στα γύρω στενά, παρακολουθούσε απαθώς τις προετοιμασίες των τραμπούκων. Οταν η πρώτη ομάδα ατόμων έφτασε στο δημαρχείο, δέχτηκε επίθεση από ομάδα τριάντα περίπου τραμπούκων. Τραυματίστηκαν τρεις.
Σε λίγο, παρέταξαν τα ΜΑΤ δήθεν για να προστατεύσουν τους κατοίκους που πύκνωναν. Οι τραμπούκοι παρατάχθηκαν απέναντι, έβριζαν, απειλούσαν, πετούσαν μπουκάλια.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Α. Βασιλόπουλος, που έφτασε κάποια στιγμή στο χώρο, δέχτηκε ύβρεις και προπηλακισμούς, ενώ οι τέσσερις μπράβοι που έκαναν όλο το κουμάντο, πρόσεχαν να μην τον χτυπήσουν διάφοροι αφιονισμένοι που με μπουκάλια μπύρας στο χέρι και τα μάτια κατακόκκινα ορμούσαν από καιρού εις καιρόν και προσπαθούσαν να διασπάσουν την ομήγυρη που ήταν γύρω από τον δήμαρχο, βρίζοντάς τον χυδαία και απειλώντας τον, ότι δεν θα τολμήσει να ξαναεμφανιστεί στη Φιλαδέλφεια.
Η αστυνομία όλη αυτή την ώρα ήταν δίπλα στον Α. Βασιλόπουλο και του ζητούσε να φύγει από το χώρο!
'Οση ώρα αυτή η ομάδα έβριζε τον δήμαρχο, μια άλλη ομάδα διευθυνόμενη από τους τέσσερις επικεφαλής μπράβους, πέρασε ανάμεσα από τα ΜΑΤ, οι άντρες των οποίων δεν έκαναν την παραμικρή κίνηση για να την εμποδίσουν (προηγουμένως, αυτοί οι ίδιοι εμπόδιζαν κατοίκους να φτάσουν στο δημαρχείο).
Επιτέθηκαν στους κατοίκους με μπουνιές, κλωτσιές, κράνη, μπουκάλια, ενώ κάποιοι κρατούσαν στα χέρια τους κομμάτια από μάρμαρα. Όσο οι κάτοικοι οπισθοχωρούσαν, οι τραμπούκοι έσπαγαν σκαλοπάτια από παρακείμενα κτίρια και τους τα πετούσαν, πάντα υπό τα απαθή βλέμματα του αστυνομικού διευθυντή και των ΜΑΤ.
Μετά από λίγη ώρα και ενώ η αστυνομία απομάκρυνε, σχεδόν σηκωτό, τον Α. Βασιλόπουλο, μια ορδή περίπου εκατό τραμπούκων άρχισε να τρέχει στα πρώτα μέτρα της οδού Επταλόφου μετά τη Δεκελείας, για να επιτεθεί σε κάποια άτομα «του ΣΥΡΙΖΑ», όπως κραύγαζαν.
Δεν μπορέσαμε να διαπιστώσουμε τι έγινε, σε πέντε λεπτά όμως έφτασε ασθενοφόρο της κλινικής «ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ» και παρέλαβε τραυματίες. Η αστυνομία ήταν εκεί και παρακολουθούσε απαθώς τις ορδές να λιντσάρουν ανθρώπους που έτυχε να περνούν και τους είχαν σταμπάρει.
Οταν τελείωσαν και μ’ αυτό, επιτέθηκαν με λοστούς και έσπασαν τα ρολά στο κτίριο της «Στρούγκας». Μπήκαν μέσα και άρχισαν τους βανδαλισμούς.
Μπροστά μας ο αστυνομικός διευθυντής τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική ζητώντας της να στείλει όχημα γιατί θα βάλουν φωτιά! Και πάλι η αστυνομία δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να τους εμποδίσει. Δύο άτομα που βρέθηκαν στο χώρο τον υπερασπίστηκαν και μόνο τότε η αστυνομία τους… παρακάλεσε να αποχωρήσουν.
Όλα ξεκίνησαν σήμερα, αργά το απόγευμα, οπότε και είχε προγραμματιστεί από το Συντονιστικό η διεξαγωγή ανοιχτής συζήτησης, στην πλατεία Πατριάρχου, για το Νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο, που περιλαμβάνει το πολύκροτο άρθρο για το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεκάδες οπαδοί είχαν καταλάβει από νωρίς την πλατεία και παρά την παρουσία των ΜΑΤ, οι οπαδοί άρχισαν να πετούν στον κόσμο αυγά και να τους γρονθοκοπούν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις.
Επίθεση δέχθηκε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος, ο οποίος προσέτρεξε στο σημείο λίγο πριν τις 7, δέχθηκε προπηλακισμούς και απειλές και εντέλει φυγαδεύθηκε από την αστυνομία. Η επίθεση συνεχίστηκε με κάψιμο κάδων, ενώ σύμφωνα με «το Κόκκινο» έβαλαν φωτιά και στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Στρούγκα».
Κάτοικοι της Ν. Φιλαδέλφειας καταγγέλλουν ότι την ευθύνη για τη συγκέντρωση και την κατάληψη της πλατείας από τους οπαδούς φέρει η ίδια η Original.
Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών το Συντονιστικό Κατοίκων Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας είχε καταγγείλει την «αντισυγκέντρωση» των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ για το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, λέγοντας ότι είναι «η πέμπτη φορά στους τελευταίους εννέα μήνες που οι οπαδοί της ΑΕΚ παρεμβαίνουν δυναμικά στα τεκταινόμενα της πόλης κατ” αυτόν τον τρόπο».
 
 
Παραθέτουμε το ρεπορτάζ δύο ''αντικειμενικών'' sites για τα γεγονότα. Αφήνουμε στην άκρη τα sites της ΑΕΚ, που έχουν συμφέρον να προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν το περιστατικό. Vazeletta και αποχωρητήριο Δαβάκη κάνουν λόγο για ''ένταση'' στα Φιλαδέλφεια. Κόσμος πήγε στο νοσοκομείο, αλλά αυτό δεν αναφέρεται πουθενά. Σε κανένα site δεν ήταν πρώτη είδηση αυτό το περιστατικό. Φανταστείτε όλα αυτά να γίνονταν από οπαδούς του Ολυμπιακού και να πανηγύριζαν οι Χρυσαυγίτες. Πόσο καιρό θα παίζανε πρώτη είδηση σε όλα τα αθλητικά sites; Πόσοι ''αυθόρμητοι'' αρθρογράφοι ακόμη και του πολιτικού ρεπορτάζ θα εξέφραζαν τον αποτροπιασμό τους για τις επιθέσεις των ''φασιστών χουλιγκάνων'' σε στέκια αναρχικών; Τι θα διαβάζαμε για τη ΘΥΡΑ 7 των ''φασιστών-υπαλλήλων-ιδιωτικός στρατός εφοπλιστών-Θύρα Λ7''; Πόσα κόμματα θα καταδίκαζαν τα γεγονότα με επίσημες ανακοινώσεις τους; Μήπως θα είχαμε και επερωτήσεις στη Βουλή; Τώρα τι γίνεται; Μήπως τελικά
 
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ;

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Η αεκούλα θέλει δικό της γήπεδο γιατί είναι μεγαλύτερη ομάδα από αυτές που παίζουν χρόνια τώρα στα δημοτικά στάδια μεατσα μιλάνου και κομμουνάλε τορίνου. Έχει μεγαλύτερη ιστορία βρε παιδί μου επειδή φτιάχτηκε από τους πρόσφυγες της κων/πολης, αν και στα φιλαδέλφεια εγκαταστάθηκαν καμιά δεκαπενταριά κωνσταντινουπολίτες τότε. Η μάζα εγκαταστάθηκε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο, Νέα Σμύρνη, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία! Αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι είναι θέσφατο και δεν χρειάζεται ιστορική τεκμηρίωση. Χάρηκα με το μαυρογυαλούρο Σγουρό, που έχασε τις εκλογές εξαιτίας του γηπέδου κι ας μην το καταλαβαίνει. Μια ομάδα που η ιστορία της είναι γεμάτη λαμογιές, χρέη, νομοθετικές ρυθμίσεις, δικαστήρια, ΣΔΟΕ, απατεώνες λαθρέμπορους ιδιοκτήτες, φέσια παντού και άλλα δύσοσμα, δεν χωνεύεται με τίποτα να παίρνει από το δημόσιο χρήμα για να φτιάξει γήπεδο. Αν κάποιος σύντροφος έχει πρωτοσέλιδα ή δηλώσεις αντικειμενικών εντός και εκτός βουλής, που ήταν κατά της κατασκευής του Καραϊσκάκη, καλό θα ήταν να τα κοινοποιήσει για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να κλείνουν στόματα.

Εικόνα savvas gridlock

Ολα θα γινουν φιλε, αλλα με μετρο. Εδω κραξαμε τους αριστερους του κωλου, σταλινικους και Τσιριζαιους, που καταψηφισαν στη Βουλη τη συμβαση για το Καραισκακη μιλωντας για σκανδαλο και καποιοι "γνωστες" μας βγαλανε Χρυσαυγιτες, με 150 αντιχουντικες αναρτησεις...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140305/kke-kai-synaspismos-k...

Εικόνα SPK

Το πιο φοβερό σκηνικό απ' όλα είναι το acab που έγραψαν οι τούρκοι στη στρούγκα μετά το πρώτο ντου που έκαναν. Η μία διμοιρία (φήμες λένε ότι τους συνοδεύει σε πολλά γήπεδα, καθόλου περίεργο) στο δημαρχείο τους βάραγε και παλαμάκια στο επικο μαρς απεναντι σε δήμαρχο και βαριά 30-40 άτομα "άντε να τελειώνουμε" κλπ κλπ...που οοοοοσο και να διαφωνεις με το δημαρχο, ως μπατσος επρεπε να μπεις μπροστα και να τον σωσεις οταν τον κανανε πατσαβουρι για 100 μετρα με χλεπες και σπρωξιες.

Καλα τα ντου στη στρουγκα δεν εχουν συγκριση. Αν δει κανεις σε ποσο μαχιμο κοσμο την πεσανε, θα κλαψει. Εμετος για την καταντια των χανουμιων.

Εικόνα LAKIS

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/237993/empristiki-epith... ΠΟΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ?ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΠΟΥ.....??????

Εικόνα savvas gridlock

http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/42697-bra...

Aπαντάει στο τέλος ο Γαβαθιώτης, Λάκη.

Εικόνα yiage

Ωρε που ειναι τα καναλια, οι Χαρδαβελες, οι Τριανταφολλοπουλοι, οι Ευαγγελατοι, οι Μπραουδακηδες, οι Καραληδες, οι Κατσαροι, οι λατρεις της ποδοσφαιρικης "εξυγιανσης" και της δικαιοσυνης!!!! Οεο?

Εικόνα clark gheibol

έχουν πάει ν' απλώσουν το βρακάκι τους που το έβρεξαν προψές με τον Καραγκούνη

Εικόνα ALEXIS7GER

Το σημαντικότερο από ολα , πλην φυσικα απο τους τραμπουκισμους /τραυματισμους κλπ είναι το εξης..Ο Νιαου , οπως γράφεται , ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΝ /ΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ και φυσικά ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ( κατι γνωστό εξ αρχής )..ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΠΟΣΟ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΤΕ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ???