ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ



Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ πέρυσι πήρε το πρωτάθλημα, με τον τότε ισχυρό του άνδρα Δημήτρη Λαζόπουλο να δηλώνει τα παρακάτω.
 
Μεγάλα σχέδια για το μέλλον έχει ο νέος επενδυτής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ.  Μιλώντας στο sport.gr, ο Δημήτρης Λαζόπουλος, αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία που πέτυχε η ομάδα, ενώ ξεκαθάρισε ότι επιθυμία του είναι η ΑΕΚ να ξαναγίνει μεγάλη.
Αναλυτικά τα λόγια του:
Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και είμαστε ευτυχισμένοι. Τα σχέδιά μου για αυτή την ομάδα είναι μεγάλα. Θέλω στην επόμενη τριετία να κατακτήσουμε Ευρωπαϊκό τρόπαιο! Θέλω η ΑΕΚ να ξαναγίνει μεγάλη και ελπίζω να τα καταφέρουμε.
 
Έναν χρόνο μετά, διαβάζουμε στην χθεσινή ειδησεογραφία.
 
Απούσα από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα είναι η ΑΕΚ, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ανακοίνωσε τον αποκλεισμό της, λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων (μη πληρωμή προστίμου ύψους 10.000€).
Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ζητήσει διακανονισμό στην ποινή που τους είχε υποβληθεί τον Οκτώβριο, αλλά δεν έδειξαν την απαιτούμενη συνέπεια, με αποτέλεσμα να της επιβληθεί η βαρύτατη τιμωρία.
Η είδηση έρχεται να επιβεβαιώσει τον… κακό χαμό που επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ και το ότι τα τμήματα της ερασιτεχνικής είναι υπό διάλυση.
Τη θέση των φιναλίστ στον τελικό του πρωταθλήματος (έχασε τον τίτλο από τον Διομήδη Άργους) θα πάρει η ομάδα του Κιλκίς (6ος στην βαθμολογία της Α1 Ανδρών), καθώς ο ΠΑΟΚ που τερμάτισε στην πέμπτη θέση, έχει ενημερώσει ότι δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή περίοδο.
 
Για 10 χιλιάρικα θέλανε διακανονισμό και τελικά μένουνε εκτός Ευρώπης. Και η μαμά Φλ-ORIGINAL τι κάνει; Γιατί δεν τα δίνει; Κανονικό μεροκάματο παίρνουν από τον ''τίγρη'', για να κυνηγάνε τους κατοίκους στα Φιλαδέλφεια που αντιδρούν για το γήπεδο. Τίποτε δεν περισσεύει για τη ''μεγάλη τους αγάπη'', την ΑΕΚ; Ο ''μεγαλοεπενδυτής'' λαθρέμπορας πού είναι; Γιατί δεν δίνει το δεκαχίλιαρο, ώστε να σώσει ένα τμήμα της ΑΕΚ που υποτίθεται ''αγαπά''; Τόσα λεφτά (λέει πως) θα βάλει για το γήπεδο της ΑΕΚ. Δεν του περισσεύει ένα δεκαχίλιαρο;
 
Ρε το Λαζόπουλο τον ''οραματιστή''...
 
Y.Γ. 1 Όχι ότι περιμέναμε αυτήν την είδηση για να το επιβεβαιώσουμε, αλλά η διαφορά όλων των άλλων με τη ΘΥΡΑ 7, που χρηματοδοτεί τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, είναι ΧΑ-Ω-ΔΗΣ. Ναι, με τη ΘΥΡΑ 7 των ''φασιστών-υπαλλήλων'', που ''ντροπιάζει τον Ολυμπιακό'', τη ΘΥΡΑ 7 του ''πού καταντήσαμε'' και ''πού είναι η παλιά Θύρα 7;''. Aυτά δεν λένε οι ''γνώστες-αντιστασιακοί'' του Internet; Ρίξ'τε καμιά ματιά παραδίπλα ρε κορόιδα, να δείτε ποιος διαλύει ποιον.
 
Y.Γ. 2 Φάγανε τη φάπα από το Διομήδη, χάσανε το πρωτάθλημα και ως γνήσια αεκάκια κλαίγονται πως ''μας έσφαξε η διαιτησία στον τελευταίο τελικό''. Αντί να πούνε ''πάλι καλά που έγινε ο τελικός'', αφού αναβλήθηκε μετά από επεισόδια που αυτοί έκαναν στην Κυψέλη και έπρεπε να το πάρει στα χαρτιά ο Διομήδης, βγάζουν και γλώσσα. Το θράσος έχει κιτρινόμαυρο χρώμα.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ απορώ, δεν υπάρχει ένας νοήμων οπαδός της κούλας να κράξει τον Μελισσανίδη και την original; Βέβαια, την original την κράζουν πολλοί, αλλά για τον τίγρη ούτε κουβέντα. Ειλικρινά απορώ.

Εικόνα clark gheibol

πρώτη προτεραιότητα για την ερασιτεχνική Κούλα αυτή τη στιγμή είναι να μάσουν κανα φράγκο να πληρώσουν την εγγυοδοσία και κανα δυο νοίκια για να βρουν χώρο να στεγαστούν, καθώς από τότε που τους έκαναν έξωση, υποθέτω ότι συνέρχονται σε κανα καφενείο