ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΝΔΗΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ...



Με αφορμή τον ντόρο που έχει ξεσπάσει για το γκρουπ στο fb εναντίον της συμμετοχής του βαδιστή Κατσουράνη στο αυριανό ματς με την Κόστα Ρίκα, βγήκε να μιλήσει και ο εξαφανισμένος ''Βανδής'' Ντέμης Νικολαϊδης.
 
«Φαντάζομαι ότι ο εμπνευστής αυτής της σελίδας είναι κάτω από 15 χρονών και δεν έχει δει τον Κατσουράνη πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι τουλάχιστον unfair να υπάρχει τέτοια σελίδα για έναν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας. Όσο για την ενδεκάδα του επόμενου αγώνα, λέω να εμπιστευτώ τον προπονητή μας. Μεταξύ του Santos και των 85.233 likers, είναι ο μόνος που σε 4 χρόνια οδήγησε την Εθνική μας στους 8 της Ευρώπης και στους 16 του κόσμου» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ντέμης Νικολαΐδης.
 
Τι είχε κάνει όμως πριν 15 χρόνια ο ''Βανδής''; Mετά το ματς ''του Δημητρόπουλου'', όπου ο Θρύλος ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (σε λίγες μέρες θα ετοιμάσουμε βίντεο και θα τα πούμε αναλυτικά), τα αεκάκια έσκουζαν για τη διαιτησία.
 

 
Ο φίλος του ''Βανδή'', δημοσιογράφος Αλέξης Σπυρόπουλος, έγραψε την αλήθεια την επομένη στην ''Ελευθεροτυπία''.
 
Του ΑΛ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
...Κι ήταν, εν τέλει, τόσο απλό: Τετάρτη μεσημέρι έδιωξε ο Κόκκαλης τον Μπάγεβιτς, Πέμπτη απόγευμα έφερε τον Μπιγκόν, Δευτέρα απομεσήμερο πήγε ο Ολυμπιακός -για πρώτη φορά τούτη την τετραετία- δίχως τον Σέρβο κόουτς στο «Νίκος Γκούμας» και το ίδιο βράδυ έφυγε από κει (επίσης για πρώτη φορά τούτη την τετραετία) νικητής. Μηδέν-δύο! Με τον Πουρσαϊτίδη, και στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά τον Κωστούλα, αριστερό μπακ-χαφ! Με τον σχεδόν λησμονημένο Αλεξανδρή δεύτερο σέντερ-φορ! Σαν πολύ εύκολα δεν μοιάζουν όλα ετούτα για να 'ναι αληθινά; Κι όμως, είναι...
Η ΑΕΚ, πάλι, έχει τους βάσιμους λόγους της να νιώθει αδικημένη, μα στην πραγματικότητα (κατα) νικήθηκε από την, εδραιωμένη απ' άκρου εις άκρον της Νέας Φιλαδέλφειας, προδιάθεση πως... επρόκειτο ν' αδικηθεί! Το πέναλτι υπέρ του Μαλαδένη (21') ήταν «μαρς», κι ο μη καταλογισμός του γιγάντωσε (έστω και αν είχε προηγηθεί καθαρό χέρι)
 
ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΜΑΛΑΔΕΝΗ ΚΑΙ Η ΦΑΣΗ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ.
 
Είπαμε, αυτά θα τα δούμε αναλυτικά σε λίγες μέρες. Σήμερα θα δούμε το τι δήλωσε μετά το ματς ο ''Βανδής''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 16-11-1999

 
 
 
Μέγας λάτρης της Εθνικής Ελλάδος ο ''Βανδής''. Την αγαπάει τόσο πολύ, που την παράτησε μετά από ένα ματς που ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ η ΑΕΚ και έσκουζε για τη διαιτησία και τον κακό Ολυμπιακό του ΚΟΚΚΑΛΗ...

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Τωρα που λες ΄΄Βανδης΄΄ Σαββα παιδι μου, τίιι γινεται μ΄αυτη τη Μαρτα; Δεν λεω, κοριτσαρος η κυρια με τα ολα της, αλλα πολλη...ωραιοπαθεια, πολλη υπερ-εκθεση αδελφε μου στα μιντια...Εκεινος ο Ρομπερτο μου φαινεται οτι παει straight για...΄΄Μαρτας΄΄. Τακάκια αραγε της εχει αλλαξει ποτε; Η κοπελα παει βολιδα για να γινει η...εθνικη μας φαντασιωση. Κοντα ειναι. Ή μηπως ειναι ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ο σκοπος της; ΄΄Θου Κυριε φυλακην τω στόματι μου΄΄...

Αντε, παω να δω αν οι σαυριτσες μου, η Εριετα και η Βιργινια, σκασανε μυτη στη βεραντα, αν ο μαπας ο βρωμοασβος ανεβηκε επι τελους το μονοπατι κι αν η Μορφούλα, η χοντρομπρασκα, ειν΄ακομα εκει, ακινητη, που την αφησα ψες βραδυ...

Εικόνα john

Φίλε ο ζιοβανι ειναι ενας αντί συμβατικός ποδοσφαιριστής που δεν έμπαινε εύκολα σε καλούπια και ηταν αδύνατο να ανταποκριθει στα θελω του εκάστοτε προπονητή.Μαγος παικταρας με εξωγήιινη τεχνική. Αλλα παντα έμοιαζε να παίζει με το χειρόφρενο μισό κατεβασμένο ηταν πολύ περίεργος χαρακτήρας ηταν δύσκολο να τον ψυχολογησεις.Εκανε μερικές ασυγχωρητες αψυχολόγητες ενέργειες όπως για παράδειγμα αρκετά αντί αθλητικά μαρκαρίσματα εκτος φάσης που οδήγησαν σε πολλές απιβολες.Μια απο αυτη στοίχισε πολύ καθώς πήρε κόκκινη για χτύπημα εκτος φάσης σε τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ και χάσαμε το κύπελλο .Μηδενικη προσφορά στα εκτος έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λινγκ και έλλειψη της ηγετικής προσωπικότητας που είχε λόγου χάρη ο ριβαλντο.Ο μάγος χαρακτηριζόταν απο στιγμές και οχι απο διάρκεια.Οταν ηρθε πάντως έπαιζε καταπληκτικά ηταν κατι το ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα.Απο τότε ομως που τον χτύπησε άσχημα ο χασάπης ο σεμος τίποτα δεν ηταν πια ίδιο.

Εικόνα john

Το σχόλιο ειναι απάντηση στο σχόλιο του RED HELL

Εικόνα xristoforas

κι ομως δεν ηταν εξαφανισμενος....μολις μας πρηζαν οι αρδ για μαρινακη και μπεο..τοτε που ο βολος εριξε 4 στην αεκ και 6 εμεις στην αεκ (ηταν ιδια χρονια?)....ειχε βγει σε ενα καναλι και μιλουσε ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ...συνεντευξη του ειχαν παρει..κατι τετοιο
δηλαδη οτι '' τα λεγε αυτος για την παραγκα '' και οτι τωρα(τοτε δηλαδη) αισθανεται δικαιωμενος...
η συνεντευξη ποτε βγηκε ρε γαμωτο? το καλοκαιρι μετα το πρωταθλημα εκεινο...την επομενη σεζον? ξεχναω πολλα..

δε νομιζω να σου διεφυγε Σαββα η συνεντευξη αυτη...
τωρα το θεμα ειναι..στη ΝΕΤ ηταν? καπου αλλου? θα σε γελασω! δε θυμαμαι

Εικόνα savvas gridlock

Στο λακε το Βαξεβανη βγηκε, Φορη, το φιλο του. Τον κρατικοδιαιτο αντιολυμπιακο "επαναστατη", που σπιλωνε μεχρι και τον Τακαρο τον Τσουκαλα.

Εικόνα yiage

Ευκαιρια να γραψω εδω τι μου ειπε ο ιδιος ο Δημητροπουλος οταν ετυχε να τον συναντησω μια φορα και να μιλησω για πολυ λιγο στο νοσοκομειο οπου δουλευε στο Ριο.
Πρεπει να ηταν περιπου δυο χρονια μετα το παιχνιδι αυτο και μου ΤΟΝΙΣΕ τρια πραγματα απο ολα οσα εγιναν και οταν τον ανγνωρισα τον ρωτησα τι εγινε εκει (για το συγκεκριμενο παιχνιδι στο οποιο αναφερεται η αναρτηση) και ξεκινησε να μιλαει

-Ακομα ΠΡΙΝ ξεκινησει ο αγωνας και βγαινοντας προς το γηπεδο(αγωνιστικο χωρο) ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ -θυμοταν αυτον του ΣΤΑΡ τσαννελ- ο Κασαπης(και αλλοι παιχτες μαζι του) τον βλαστημουσε και απειλουσε λεγοντας του μεταξυ αλλων "θρησκευτικων και οικογενειακου περιεχομενου ερωτικες ευχες και επιθυμιες" <<Δεν θα φυγεις απο εδω ζωντανος. Θα σε πεθανουμε μουνοπανο ξερουμε οτι εισαι βαλτος και ηρθες να μας "σφαξεις". Μη κανεις καμμια μαλακια θα πεθανεις μεσα στο γηπεδο. Θα σε γαμησουμε. κλπ κλπ>> με το που μου λεει αυτα με ρωταει -ΤΙ ΛΕΣ?.ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΑΛΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΤΣΑΝΝΕΛ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?

συνεχιζοντας μου λεει οτι διαμαρτυρονταν συνεχεια σε καθε φαση

-Στην φαση του πεναλτυ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΘΑΡΑ, ειχα παικτη ακριβως αναμεσα και ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΒΑΛΤΟΣ ΠΑΛΙ?.ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΥΡΙΖΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΑΛΑΔΕΝΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ? Αν ηθελα να τους "σφαξω" Δεν θα κοιταγα πως να σταματησω την φαση νωριτερα? Πριν προχωρησει?

και τελειωνει την κουβεντα του με την ερωτηση
-Περιμενα ποτε να μπω ΠΡΩΤΟ θεμα στις ειδησεις για τοσες μερες? Πριν ακομα και απο τον Κλιντον τον πλανηταρχη που ειχε ερθει στην Ελλαδα?.και εβγαζαν την μουρη μου ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ και μετα τον Κλιντον?

Αυτες ηταν οι κουβεντες του και εφυγε προς τα εκει που τον καλουσαν οι συναδελφοι του.

Εκτος του οτι κατεβαζει την μπαλα με το χερι προσωπικα ΠΙΣΤΕΥΩ οτι ΔΕΝ ηταν πεναλτυ αυτο στον Μαλαδενη σε ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ! Ζυγα μονα Μονοζυγα δεν γινεται ρε ΑΡΔοκουμπαροι! Μιλαμε για ενα Αγγιγμα στιγμιαιο και αδυναμο και φαινεται απο το θεατρικο πεσιμο του Μαλαδενη(αυτο ειχε κατα νου να κανει) αντι να σουταρει σε αδειο τερμα και δειτε αυτο που εννοω σε αυτο το βιντεο εδω http://www.youtube.com/watch?v=33UK4WQ0JgI η φαση ειναι στο 8' .

Βεβαια τα ΑΡΔοΜΜΕ λυσσαξανε εναντιον μας αλλα για να δουμε την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ και τα ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ για ενα αλλο πεναλτυ απο ενα απαλο Αγγιγμα πολυ πιο φρεσκο το οποιο εγινε στο παιχνιδι της Βραζιλιας με την Κροατια στην πρεμιερα του Μουντιαλ 2014 στον Φρεντ υπερ της Βραζιλιανικης ομαδας εδω στο βιντεο αυτο http://www.youtube.com/watch?v=mzmmdi93ijc

και δειτε τι εγραψαν τα ΑΡΔοπουλα εδω http://www.contra.gr/Soccer/World/WorldCup/mundial2014/vrazilia-kroatia.... και εδω http://www.gazzetta.gr/football/article/622981/vrazilia-kroatia-3-1 και εδω http://www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/vrazilia_-_kroatia_... και εδω http://www.sport-fm.gr/article/brazilia-krotia/770697

Η Αντι-Ολυμπιακη Προπαγανδα βεβαια ακομα το κοπαναει για Δημητροπουλους και παραγκες με οραματα και δικες και σαγωνιες και ολη η πουσταρια τους.

Εικόνα savvas gridlock

Mπέναλτυ κάνει ο Ελευθερόπουλος στο Μαλαδένη μετά, yiage, αλλά προηγείται το χέρι.

Εικόνα yiage

Στο replay φαινεται οτι δεν ασκει καμμια ωθηση αλλα ενα απλο αγγιγμα, ετσι το βλεπω εγω Σαββα.
Δεν νομιζω οτι ο Μαλαδενης πεφτει εξ αιτιας του Ελευθεροπουλου παρα μονο απο την πονηρια του και την ανασφαλεια και το κομπλεξ κατωτεροτητας που τον διακατειχε οπως αλλωστε και ολα τα παιχτακια της κουλας με τον Ολυμπιακο. Αν οντως ασκουταν καποια ωθηση/δυναμη απο το χερι του Ελε τοτε στο πεσιμο το σωμα του Μαλαδενη εγερνε λιγο προς τα πισω και οχι προς τα πλαγια οπως επεσε σα σκατο και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ προσεξε το αριστερο ποδι που δεν το πλησιαζει στην μπαλα και το περναει πολυ ψηλα απο πανω της ενω ειναι φυσικο και ευκολο να την βρει την μπαλα δηλ. κανει ΠΡΟΣΟΠΑΘΕΙΑ για να μην την βρει. Προσεξε το (στο καρε 8'.11" του βιντεο εδω http://www.youtube.com/watch?v=33UK4WQ0JgI )ΚΑΙ εκει φαινεται ο θεατρινισμος του.

Εννοειται οτι απο την στιγμη που χρησιμοποιησε το χερι νωριτερα δεν δικαιολογουνται απο την μερια τους διαμαρτυριες αφου διαμαρτυρεται ο Ολυμπιακος στο ξεκινημα της φασης για το αντικανονικο παιξιμο του ιδιου αυτου παιχτη μαλιστα.(Δεν ειναι οτι εγινε κατι αλλο σε αλλο σημειο με αλλο παιχτη)

Εικόνα john

Σαββα με αφορμή την ανάρτηση σου για τον αγώνα με το ΑΕΚ θα ήθελα να μου λύσεις κάποιες απορίες που εχω για τη σεζόν 1999 2000.Ξερω καλα πως ερχόμαστε απο την καλύτερη χρονια της ιστορίας μας 1998 1999 ο σωκρατης κανει δυο εκπληκτικές μεταγραφές η ομάδα ειναι μονταρισμενη 3 χρονια με ελληνικό κορμό και τον ιδιο προπονητή και ολα μοιάζουν ιδανικά για την κατάκτηση ακόμα και ευρωπαϊκού τίτλου.Με μια επιθετική γραμμή ζιοβανι Ζάχοβιτς Αλεξανδρή Χούτο(απο βιντεο που εχω δει πετούσε φωτιές τότε)τζορτζεβιτς γιανακοπουλο Γκογκιτς και Καραπιαλη(για μένα απο πλευρά ονομάτων ειναι η πληρέστερη επιθετική γραμμή μας ever),με σταθερό κορμό όπως προ είπα η αίσθηση ηταν πως εκείνη τη σεζόν πηγαίναμε για μεγάλα πράγματα.Τελικα έχουμε ´´ ήττα ξεφτίλα απο τη μολντε με 3 2 αποκλεισμός απο το Τσάμπιονς Λινγκ διασυρμός απο την ΑΕΚ στο κύπελλο 1 ήττα και μια ισοπαλία με ΠΑΟ και πρωτάθλημα στο παρά πέντε μετα απο ήττα του ΠΑΟ στη Πάτρα ενώ εμείς είχαμε κάνει μερικές απεριγραπτες Γκελες με Εθνικό αστέρα κλπ.Εκεινη η σεζόν μνημονεύεται απο πολλούς Αρδιους της σχολής Νικολογιάννη ως η σεζόν του Κυράστα με την μπαλαρα που έπαιξε ο ΠΑΟ που στερήθηκε το πρωτάθλημα απο τη γσυροπαραγκα.Εχω διαβάσει ήδη το αφιέρωμα σας για τα ψέματα τους εκείνη τη σεζόν αλλα θα ήθελα να μου πεις γιατι ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν οι προσδοκίες μας ηταν μεγάλες τελικά τελικά δεν καταφέραμε να αλλάξουμε επίπεδο παρά το τρομερό ρόστερ που είχαμε

Εικόνα savvas gridlock

Όπως καταλαβαίνεις, αυτά τα πράγματα είναι υποκειμενικά, οπότε θα σου πω την άποψή μου, δίχως αυτά που σου λέω να τα πάρεις ως θέσφατο, την γνώμη μου λέω και τίποτε άλλο. Είναι πάρα πολλά, οπότε πάρε βαθιά ανάσα, μην σου πω φτιάξε κάναν καφέ.

Εκείνο το καλοκαίρι έγιναν εγκλήματα στον σχεδιασμό της ομάδας. Υπεύθυνοι γι'αυτό είναι πρώτα και κύρια η διοίκηση, αλλά και ο προπονητής, που για'μένα έπρεπε να φύγει το καλοκαίρι του 1999 και όχι το Νοέμβριο του 1999, μέσα στην χρονιά. Η ομάδα που αυτός έφτιαξε, έκανε τον κύκλο της το 1999 και είτε έπρεπε να πουληθούν αρκετοί παίκτες και να χτίσουμε κάτι καινούριο, είτε να επιλέξουμε άλλον προπονητή για το παραπάνω βήμα που έκανε μπαμ πως δεν μπορεί να μας προσφέρει η παρέα του Μπουρουτζίκα, παρά την προπαγάνδα των ΑΡΔ που συντηρεί ο Σερβοέλληνας για το ανάποδο. Αντί να επιλέξουμε έναν καλό προπονητή, με φιλοδοξίες για καριέρα και ενδιαφέρον βιογραφικό (Βαλβέρδε-Ζαρντίμ-Μίτσελ, όχι Μουρίνιο), μείναμε με τον κύριο Μπάγεβιτς. Πάμε και στο ρόστερ. Ξοδέψαμε ένα εξωπραγματικό ποσό για τα δεδομένα της εποχής για να φέρουμε δύο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση (καλά, για τον Τζιοβάνι το λέω καταχρηστικά, αφού θέση στο χορτάρι δεν είχε ποτέ αυτός ο ''ποδοσφαιριστής'', αλλά μην ανοίξουμε τέτοια κουβέντα γιατί οι ''τζιοβανικοί'' θα μας καταπιούνε εδώ μέσα). Η ομάδα ήθελε ενίσχυση οπωσδήποτε στα στόπερ, με δεδομένο πως ο Καραταϊδης είχε μεγαλώσει, ήθελε ενίσχυση στον άξονα των χαφ, αφού η μόντα της προηγούμενης χρονιάς με το Μαυρογενίδη ως μέσα δεξιά δεν γινόταν να τραβήξει για πάντα, ήθελε ενίσχυση στη θέση ''10'', με τον Καραπιάλη έτοιμο να αποσυρθεί και ήθελε οπωσδήποτε πρωτοκλασάτο φορ, αφού ο Γκόγκιτς ήταν παππούς. Αν δεν υπήρχαν λεφτά στο τραπέζι, δεν θα έλεγα τίποτε. Το να έχεις όμως τόσα λεφτά, να τα δίνεις για μεταγραφές και να παίρνεις δύο παίκτες που ούτε μαζί χωράνε στην ενδεκάδα, αλλά και δεν μπορούν να παίξουν σε άλλες θέσεις πλην αυτής που παίζανε (ή ''παίζανε'' για το ''μάγο'' Τζιοβάνι), είναι από τα άγραφα. Ανανεώθηκαν πολλά συμβόλαια Ελλήνων παικτών εκείνο το καλοκαίρι και σωστά, αλλά ενίσχυση με βάση τις ανάγκες μας και όχι με βάση το ''πάμε αεροδρόμιο, φέρνει παικταράδες παγκοσμίου κλάσης ο πρόεδρος'', δεν υπήρξε. Επίσης, τελευταίες μέρες των μεταγραφών πωλείται και ο Γεωργάτος, οπότε μένουμε δίχως αριστερό μπακ. Αν και δεν γουστάρω καθόλου τον Μπάγεβιτς, δεν τρώω τον παπά ότι ''ο Σωκράτης ήθελε να πάρει το Μοντέρο στην άμυνα, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν γούσταρε μεταγραφές'', παρ'όλα αυτά ο παρονομαστής είναι πως είτε με ευθύνη της διοίκησης, είτε με ευθύνη του προπονητή, όχι μόνο δεν ενισχυόμαστε πίσω, αλλά αποδυναμωνόμαστε κιόλας.

Ξεκινάει λοιπόν η σεζόν. Προκύπτει μία πολύ δύσκολη κλήρωση στο Τσου Λου, με μια Πόρτο ισχυρή και σφριγηλή, αφού τα λεφτά που τους δώσαμε για τον παλαβό το Ζάχοβιτς με το καναρίνι, έπιασαν τόπο (πήρανε τον παικταρά Ντέκο μεταξύ άλλων). Δημιουργείται μία ανεξήγητη ευφορία στην ομάδα και στον κόσμο, μετά από νίκες απέναντι στα καφενεία της Ελλάδος και μετά την καλούτσικη εμφάνιση της ομάδος απέναντι στη Ρεάλ, όπου ο ''μεγάλος'' Τζιοβάνι έβαλε δυο γκολ στο φίλο του το Ζούλιο Σέζαρ (αυτόν τον απατεώνα που πήραμε κι εμείς μετά και μας έβαλε 4 ο Ριβάλντο στο ΟΑΚΑ, δείχνοντάς μας τα δάχτυλά του, με το Σέζαρ να μην κόβει ούτε με βαλέ). Φτάνει λοιπόν η ώρα να παίξουμε την πρόκριση στο Οπόρτο, εκεί στα μέσα Σεπτέμβρη. Ακόμη θυμάμαι τις φυλλάδες πριν από αυτό το παιχνίδι και γελάω. Λες και παίζαμε με το Φοίνικα Αγιασοφιάς. Σχεδόν σίγουρη είχανε όλη τη νίκη. Από την έναρξη του ματς μέχρι το σφύριγμα της λήξης, η Πόρτο κάνει ό,τι θέλει στο χορτάρι. Ο Καπούτσο, ο Ντέκο και ο Εσκερντίνια κάνουν πάρτυ, αφού ΚΑΝΕΙΣ δεν μαρκάρει και η άμυνά μας είναι για τα πανηγύρια. Η ενδεκάδα του Μπάγεβιτς είναι βγαλμένη από τις ένδοξες βραδιές του Σερβοέλληνα, με Αμπονσά μέσα, με Οφορίκουε κάπου μεταξύ πλάγιας γραμμής και επίθεσης (συνέκλινε συνέχεια), με την αριστερή πτέρυγα ΚΕΝΗ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, με άξονα Νινιάδη-Ζάχοβιτς-Τζιοβάνι, τρεις ''Επιτάφιους'' δηλαδή και το πώς γλυτώσαμε την πεντάρα είναι κάτι για το οποίο ακόμη και σήμερα απορώ. Εκεί άρχισε να μπαίνει πίεση στον Ντούσαν. Κι ως γνωστόν, την πίεση ο Ντούσαν δεν την μπορεί. Ένα μήνα μετά, έρχεται η ''τρομερή'' βραδιά στο Μόλντε. Από το πρώτο λεπτό οι ψαροτουφεκάδες της Νορβηγίας (κάποιοι παίκτες ήταν αμφίβολοι για το ματς, επειδή έπρεπε να πάρουν άδεια από τη δουλειά τους για να παίξουν. Μιλάμε για πραγματικούς ερασιτέχνες τώρα, όχι μαλακίες) μας έχουν βάλει στα δίχτυα και μας σφυροκοπούν. Από το πουθενά βρισκόμαστε μπροστά με 2-0, με δύο γκολ στα όρια της κωλοφαρδίας και ενώ έχουν χάσει πολλά οι Νορβηγοί. Στο ημίχρονο ο Μπάγεβιτς, βλέποντας ότι το αποτέλεσμα στο άλλο ματς Πόρτο-Ρεάλ δεν μας ευνοούσε (θέλαμε νίκη της Ρεάλ και η Πόρτο κέρδαγε για πλάκα), αποφασίζει να ξεπεράσει τον εαυτό του και κάνει πουτάνα την ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε ΟΡΓΙΑ προπονητικά που όμοιά τους δεν τόλμησε να κάνει ούτε ο μπαρμπα-Κόλλιας. Αποσύρεται ο Καραπιάλης και φτάνουμε να έχουμε εξτρέμ το Μαυρογενίδη (υποτίθεται) και τον Οφορίκουε (υποτίθεται) από την άλλη. Δεύτερη αλλαγή ο Άντζας αντί του Καραταϊδη, για να πάρει υποτίθεται καμιά κεφαλιά από τον πανύψηλο σέντερ φορ της Μόλντε Λουντ και τρίτη αλλαγή μετά το 3-2 ο εξτρέμ Γιαννακόπουλος στη θέση του κόφτη Πασσαλή. Κάνουμε μάγκες το χωριό της Νορβηγίας και τελειώνει η πρόκριση. Εκεί έπρεπε να γυρίσει με άλλη πτήση στην Ελλάδα ο Μπάγεβιτς, όπως (κακώς δεν έκανε πράξη τις απειλές του ο Μαρινάκης και δεν γύρισε) ο Λίνεν μετά τη Μακάμπι το 2010. Αρχίζει τα παλαβά του ο ψυχοπαθής ο Ζάχοβιτς, απολύεται ο Μπάγεβιτς (κακώς, έπρεπε να τελειώσει την χρονιά αφού την άρχισε), έρχεται η φάση με το Σέμο και τον Τζιοβάνι και η ομάδα μένει όπως την προηγούμενη χρονιά, με άλλον προπονητή όμως, που εμφανώς δεν γουστάρει πολλούς παίκτες της ομάδας. Δεν θέλει εξτρέμ ο Μπιγκόν, θέλει να κάνει τα δικά του, με ένα κάτι σαν 3-5-2, άσχετα που το υλικό είναι για άλλο σύστημα.

Ο Χούτος που λες φίλε ήρθε το Γενάρη, δεν τον είχαμε από το καλοκαίρι του 1999 στην ομάδα. Ο βάζελος με την ερυθροποιητίνη να πάει σύννεφο και τους διαιτητές να τονε πάνε σπρωχτό σε όλα τα κρίσιμα (παρά τις μαλακίες του ΚυρΠάστα και των ΑΡΔ πως τους κυνηγούσε ο κακός Σωκράτης), δεν χάνει βαθμούς πουθενά και λίγο έλειψε να χάσουμε και το πρωτάθλημα. Αποκορύφωμα το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όπου μετά το 3-0 και τον αποκλεισμό μας (έπρεπε να φάμε 5 γκολ) σπάσαμε όλα τα αυτοκίνητα των παικτών (πλην Γκόγκιτς). Κάναμε ΟΛΟΙ τα πάντα για να γαμήσουμε σε μία σεζόν όσα χτίζονταν για 3 χρονιές σερί. Με τα χίλια ζόρια σώσαμε το πρωτάθλημα που αν χάναμε, θα γινόταν σύνθημα στα χείλη των απέναντι.

Αν λοιπόν θέλουμε να συνοψίσουμε το τι παίχτηκε, σχεδιάστηκε μία ομάδα δίχως την παραμικρή ποδοσφαιρική λογική, δεν ενισχύθηκε εκεί που πονούσε, πλήρωσε όλα τα κόμπλεξ του προπονητή της, επένδυσε σε έναν παίκτη που στα πραγματικά δύσκολα (ντέρμπυ στην Ελλάδα με το βάζελο ή στην Τούμπα και εκτός έδρας ματς του Τσου Λου) ήταν και παρέμεινε ΑΟΡΑΤΟΣ μέχρι που ξεκουμπίστηκε από τον Θρύλο 6 χρόνια μετά και στον παλαβό Ζάχοβιτς, επιλογή του Μπάγεβιτς (άρα αυτός τον χρεώνεται) και πλήρωσε το αστείο κλίμα ευφορίας που καλλιεργήθηκε από όλα τα ΜΜΕ, πως ''αφού με τους Έλληνες πήγαμε στους 8, με Τζιοβάνι-Ζάχοβιτς θα το σηκώσουμε''. Ως γνωστόν, όποτε σηκώνουμε ψηλά τον αμανέ, τρώμε μεγάλες κατραπακιές. Πιο απλά, όλα τα στραβά της παράταξής μας βγήκανε στον αφρό...

Εικόνα john

Αρα το νοημα ακομα μια φορα ειναι το οτι για να φτιαξεις ομαδα η οποια να πρωταγωνιστει σε ευρωπαικο επίπεδο δεν πρεπει να κανεις μεταγραφες αεροδρομίου αλλα μεταγραφες ουσιας που να αντοιστοιχούν στα ΄΄θελω΄΄ του προπονητή.Μου αρεσουν αυτες οι ρετρο συζητησεις για προηγουμενες χρονιες γιατι μπορουμε να κρινουμε τα δρώμενα πιο ψυχραιμα διοτι εχει περασει μεγαλο χρονικο διαστημα.Ειναι κριμα παντως διοτι απο πλευρα επιθετικης γραμμης ειμασταν πληρέστατοι αλλα γυμνοι στις υπολοιπες θεσεις.Συνεχιζω τις σκεψεις μου για εκεινη τη χρονια.Πριν οταν αραδιαζα ολα εκεινα τα ονόματα ξεχασα τον ΛΟουτσιανο.Κατα τη γνωμη μου ο Λουτσι εχει σημαντικο μεριδιο στην κατακτηση του 4 συνεχομενου κυριως με την αποδοση του απο τη στιγμη που ηρθε ο μαντζουρακης.Σιγουρα θα θυμασαι καλυτερα απο εμενα τις εμφανισεις του στο τελος του πρωταθληματος με τα καθοριστικα γκολ που πετυχε.
ΥΓ Αληθευει πως ο τζορτζεβιτς εφαγε τον λουτσιανο το καλοκαιρι του 2001 γιατι δεν ηθελε ανταγωνισμο στην θεση του αριστερου χαφ?

Εικόνα RED HELL

Φιλε Σαββα απο το 1997 και μετα που ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ προσπαθουσε να υλοποιησει το ευρωπαικο οραμα εχουν γινει εγκληματα.Με την μεσοεπιθετικη γραμμη που ειχαμε ΑΝ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΟΛΟΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΣΤΩ ΣΩΦΡΟΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ θα ειχαμε παει μεχρι και τους 4.Τι να πρωτοπει κανεις.Επειδη ειμαι μικρος παιζει να κανω και κανα λαθος παραθετοντας μερικα τρανταχτα.Σε ενα παιχνιδι ο μαλακας ο σερβος παει και βγαζει τον Καραπιαλη εξω τραβαει ολη την ομαδα πισω και ερχεται το μοιραιο.Το 2005 νομιζω εχοντας νικησει τη Λιβερπουλ(κατα τα αλλα για μενα ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ-αν και ξερω οτι δεν την πας καθολου χεχε)1-0 στο ΝΑΟ παμε αγγλια προηγουμαστε με ριμπο 0-1 και ολοι λεμε θα περασουμε.ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ LOOSERS ΤΡΩΜΕ ΓΚΟΛ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ 75 ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΟ 83 ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΜΑΣΤΕ.ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.Βεβαια παντοτε μας πηγαιναν και ολα στραβα σε αντιθεση με τους βαζελους που ηταν ολα πριμα.Πχ η μαχαιρια στην καρδια το 1998 νομιζω γαμω τον αερα γαμω θα πηγαιναμε στους 4.Η ας πουμε αλλη μια μαχαιρια με μεταλιστ 2011 αν και εκει ειχε φανει απο το ματς με την καζαν οτι μετα το 60 τα φτυναμε.Πολυ μεγαλο κριμα ρε γαμωτο να εχεις μπροστα ΤΟΥΡΕ ΣΤΟΛΤΙΔΑΡΟ ΡΙΜΠΟ ΤΖΟΛΕ ΤΖΙΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ και πισω κοστουλα ανατολακη κατεριανακη και το κακο συναπαντημα.Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ αν και εσωσε και γιγαντωσε το ΘΡΥΛΟ δυστυχως εκανε λαθος επιλογες στους προπονητες και δεν τους αφηνε και να δουλεψουν.Απλα κριμα..
ΥΓ.Με παραξενευει η αποψη σου για το ΤΖΙΟ.Φυσικα ουτε σε κατακρινω ουτε τιποτα.Εχεις μια αποψη οπως ολοι και φυσικα εχεις τους λογους σου.Απλα δεν θα ξεχασω αυτον τον παιχτη ποτε.Στην ευρωπη παντοτε ηταν ανυπαρκτος αλλα ρε πουστη μου δεν γινεται να φταιει μονο αυτος.Θεωρω οτι δεν υπρηχε προπονητης για να τον χρησιμοποιησει σωστα στην ευρωπη.Ημουν γηπεδο περυσι οταν ηρθε ο ΜΑΓΟΣ και χαρακωθηκε στη μνημη μου το κλαμα του.Αυτος ο ΠΑΙΧΤΗΣ αγαπηθηκε οσο λιγοι.Θα ειχε ενδιαφερον παντως μια μερα να αναφερθεις στο γιατι εισαι αρνητικος απεναντι του.Ολα τα παιδια που γραφουν εδω φαινονται ατομα που ακουνε τον αλλο και μετα παραθετουν την αποψη τους.Βεβαια αν πιστευεις οτι θα γινουμε κωλος μεταξυ μας καμια αντιρρηση.
ΥΓ1.Ειναι μεγαλη ευκαρια φετος να παμε στους 8.Με 3-4 καλες μεταγραφες για 11αδα και μια ευνοικη κληρωση ολα γινονται.Η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο χολωμενος με τον Προεδρο.Το θεωρω ασχημο προεκλογικα να βγαινουν ονοματα οπως ντιεγκο ντρογμπα να λεμε οτι εχουμε 3-4 κλεισμενους και τωρα να λεμε ελπιδες για αυτον για τον αλλο κλπ.Τελος παντων δεν λεω πολλα γιατι ειναι νωρις ακομα και μετα δεν θελω να κανω κωλοτουμπες.Αναμενουμε λοιπον...

Εικόνα Chief Bromden

Η αλλαγή του Καραπιαλη έγινε με τη Γιουβεντους το 99 στο 1-1 με το γκολ του Κοντε στο 85, τον Αμπονσα είχε περάσει στην θέση του ο Ντούσαν και όντως γύρισε την ομάδα πίσω, όσο για τον αγώνα στο Λίβερπουλ με την έμπνευση του Ντούσαν με ΓΧ Γεωργιάδη και Ρεζιτς στο δεύτερο ημίχρονο βλέπαμε τα τρένα να περνάνε...
Όσο για τον ΖΙΟ πάντα εκτός τακτικής και ανύπαρκτος στα εκτός στην Ευρώπη αλλά ο πουστης το είχε το τόπι, μάγος, και σίγουρα ο μεγαλύτερος τεχνίτης που έχει περάσει απο τον Ολυμπιακό, δυστυχώς μετά την τσεκουρια του Σεμου είδαμε έναν άλλο ZIO απο αυτόν που πιστεύω πως θα βλέπαμε αν δεν τραυματιζοταν, και γκολαρες ποιήματα... Φυσικά το πλασέ στη λεωφόρο για το 1-4, αλλά και σε ένα Αυγουστιάτικο φιλικό με κάποια ΡΑΜΠΑ ΕΤΟ με κρέμασμα πίσω απο τη σέντρα!

Εικόνα john

Ετσι ρε φιλε!Το γκολ με την Ραμπα Ετο.Αυτο ειναι το καλυτερο γκολ του ζιο με τη φανελα του Ολυμπιακου και οταν το αναφερω σε καποιους γαυρους με κοιτανε σαν χανοι!!!Κανενας δεν το θυμαται δυστυχως.
Η αποφραδα μερα της 8 δεκεμβριου του 2004 αποτελει κατα τη γνωμη τομη στην ιστορια του Συλλογου.Πολυ απλα
γιατι ο Ολυμπιακος κληθηκε να δειξει χαρακτηρα και ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΕ.Δυστυχως στον αγωνα με τη λιβερπουλ φανηκε γιατι δεν μπορουσαμε να διακριθουμε στην ευρωπη τοσα χρονια.Ελλειψη μαχητικου πνευματος ηττοπαθεια,χεσμενοι ποδοσφαιριστες(Για τον ζιοβανι το λεω αυτο ο οποιος σε αυτον τον αγωνα ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ).
Κατα τη γνωμη μου το ιδιο συνεβη φετος δεκα χρονια μετα απο το ΑΝFIELD.Ο αγωνας με την γιουναιτεντ με ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΛΗΡΩΣ.Φανηκε οτι αν και βρισκομαστε στο σωστο δρομο θελουμε πολλα ψωμια ακομα για να γινουμε μια υπολογίσιμη δυναμη στην Ευρωπη.Κυριως απογοητευτηκα με την εικονα του ματς και με την ευκολια με την οποια η Γιουναιτεντ εβαζε γκολ.Για μενα σου εδινε την αισθηση οτι ακομα και 5 γκολ να χρειαζοταν για την προκριση θα τα εβαζε.Και εμεις σε ρολο θεατη να χανουμε μερικες ευκαιριες στο πρωτο ημιχρονο και στο δευτερο να εχουμε απλα μια φλυαρη υπεροχη και τιποτα παραπάνω.Ελαχιστοι παικτες φανηκαν στο υψος των περιστασεων(Ρομπερτο,Μανωλάς,Κάμπελ,Τσόρι).Τελος παντων ειναι μεγαλο κριμα ο τροπος με τον οποιο χαθηκε η προκριση περυσι και πιο πολυ με πειραξε η ευκολια της γιουναιτεντ στο να γυρισει το ματς και η μεγαλη πιστη που εβγαζαν οτι θα τα καταφερουν να γυρισουν το σκορ απαξιωνοντας τον Ολυμπιακο(π.χ. Δηλωσεις Γκαρυ Νεβιλ)

Εικόνα savvas gridlock

Γιάννη, καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια. Κι εσύ αν το έβλεπες ως οπαδός της Λίβερπουλ ή της Γιουνάιτεντ, αυτά θα σκεφτόσουν για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. ''Ποιος Ολυμπιακός ρε, της πλάκας ομάδας είναι, όσα γκολ χρειαστούμε θα τους τα βάλουμε'' θα έλεγες. Παίζει ο πρωταθλητής Αγγλίας με τον πρωταθλητή Ελλάδος και κάθε σύγκριση είναι περιττή. Σε σχέση με τη Λίβερπουλ και τη Γιουνάιτεντ, είμαστε πολύ μικρότερο μέγεθος. Δεν είναι παράλογο που αποκλειστήκαμε και το 2004, αλλά και το 2014. Το φυσιολογικό ήταν, έστω κι αν στην πορεία των δύο αγώνων πιστέψαμε στο θαύμα, με αποτέλεσμα στο τέλος να μας κακοφανεί. Η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα για να γιγαντωθούμε. Όποτε πετάμε στα σύννεφα και μεγαλοπιανόμαστε, ''έλα ,ωρέ ποια Λίβερπουλ, ποια Γιουνάιτεντ'', τρώμε κατραπακιές...

Εικόνα savvas gridlock

Δεν συμπαθω τη Λιβερπουλ, επειδη εχει ολα οσα εχει εδω ο βαζελος. ΟΛΑ ΟΛΑ. Απο εκει και περα ομως, ακομη και νεκρη να'ναι, απο τον Ολυμπιακο ειναι πολυ ανωτερη. Ο Μπαγεβιτς εκανε πολλα λαθη στο Ανφιλντ το 2004, αλλα αν δεις το ματς προσεκτικα και ψυχραιμα απο την αρχη, η Λιβερπουλ μας εχει καταπιει. Γι'αυτο δεν φταιει ο Ντουσαν. Το οτι βεβαια ο μεσος οπαδος η/και ΑΡΔ της Λιβερπουλ εδω πιστευε οτι ο Ολυμπιακος επρεπε να κανει περιπατο φετος με το "καφενειο" της Γιουναιτεντ, αφορα αυτον. Αν 24 χρονια εισαι ΑΤΙΤΛΟΣ κι εχεις ξεζουμισει στα τσιμπουκια ολο το Νησι, με μπροσταρη τον Μπασινα της Αγγλιας Τζεραρντ, με την πρωτη αφορμη θα βγαζεις χολη για τον Ολυμπιακο της Αγγλιας. Ο Μουρινιο φετος ειπε "δεν γινεται αυτο το πραγμα, οι περισσοτεροι αθλητικοι δημοσιογραφοι στην Αγγλια υποστηριζουν τη Λιβερπουλ". Μιλαμε για βαζελο-πουτανα τωρα, οχι μαλακιες. Ολοιδιες ομαδες.

Εχει πολλους λατρεις ο Τζιοβανι και δεν οφελει να αναμοχλευουμε παλια παθη. Εσυ μπορει να καταλαβεις αυτα που θα πω, αλλα αλλοι θα τσιτωσουν ασχημα. Ο Τζιοβανι ειναι μακρινο παρελθον, ας επικεντρωθουμε στο παρον του Θρυλου.

Δεν ειναι στο χερι μας η προκριση ουτε καν στους 16. Ολα εξαρτωνται απο τον ομιλο που θα εχουμε. Αν θελουμε να φτιαχνουμε την τυχη μας μονοι μας, πρεπει να σταθεροποιηθουμε στο δευτερο γκρουπ δυναμικοτητας του Τσου Λου. Με μια καλη πορεια φετος, με τουλαχιστον εφτα βαθμους στον ομιλο, του χρονου παμε σιγουρα β'γκρουπ, αφου σβηνουμε την κακη σεζον 2010-11 της μεταβασης απο το Σωκρατη στο Βαγγελαρο, με τον αποκλεισμο απο τη Μακαμπι. Μεχρι να γινει ομως αυτο, παρακαλαμε για βατους αντιπαλους, οπως μας ηρθαν φετος. Ειναι υπερφιαλο να πεις "χτυπαω προημιτελικα", οταν μπορει να σου σκασει ομιλος με πολυ ανωτερες και πιο ακριβες απο εσενα ομαδες του τεταρτου γκρουπ. ΠΑΝΤΟΤΕ πρεπει να παμε βημα βημα. ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΑΤΡΑΠΑΚΙΕΣ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΜΗΛΑ. ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

Εικόνα RED HELL

Προσωπικα δεν κοβομαι να παμε στους 8 ακριβως για τους λογους που λες αφου δηλαδη δεν εξαρταται απο εμας μονο.Ομως μου τη δινει ασχημα το οτι εδω και 3 ολοκληρα χρονια δεν εχουμε ενα 6αρι η ενα 8αρι(και τα δυο μαζι ειναι ουτοπικο)που να οργωνει στο κεντρο στυλ ορμπαιθ.Εντινγκα και Μανιατης πολυ φιλοτιμοι και μηχανακια αλλα τεχνικα εντελως αμπαλοι.Επισης δεν εχουμε αριστερο χαφ απο οταν εφυγε ο μιραλας ενω εχουμε και καμια 20αρια δανεικους που δεν τους δινουμε τους περισσοτερους να ξεβρωμισει το ροστερ.Για μενα θα χρειαζοταν και ενας στυλ μελμπεργκ διπλα στον γιγαντα Μανωλα(και Ναξιωτη βεβαιως βεβαιως)που να δενει την αμυνα.Ειμαι ο μονος που σε καθε στημενο στην περιοχη μας στα ευρωπαικα ματς προσευχομαι?Αν θυμαστε ο βαζελος στην ευρωπη ειχε κυριως τον χενριξεν που εκοβε οτι περνουσε στον αερα.Τελος παντων ας ερθουν ενα 8αρι ενα αριστερο χαφ και μια επιθετικαρα.Θελω να δω προσπαθεια για το βημα παραπανω.Μπορεις να μου πεις εισαι πολυ απαιτητικος ρε μαλακα.Το δεχομαι αλλα ειμαι ακριβως επειδη θεωρω οτι ειδικα φετος ειναι χρυση ευκαιρια.Αν στην τελικη τυχουμε με μεγαθηρια δεν θα πει κανεις τιποτα.Αλλα ας σταθουμε αξιοπρεπως και ας εξαντλησουμε τις πιθανοτητες μας.Ο Μαρινακης πιστευω οτι επειδη ειναι ΓΑΥΡΟΣ δεν θα μας ξενερωσει φετος και κατι θα γινει.
ΥΓ.Λενε πολλοι αν δεν γινουν μεταγραφες δεν παιρνουμε διαρκειας γιατι κοροιδευει ο χοντρος.Βρε ας ειχα την οικονομικη δυνατοτητα και θα αγοραζα ακομη και αν παιζαμε με το υπαρχον ροστερ.ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ Η ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΝΜΠΟΚΑΤΙ...
ΥΓ1.Παιζει να ισχυει οτι το μουνοπανο ο σιμος που πηγε και κατεστρεψε ΕΝΑΝ ΜΑΓΟ το εκανε κατοπιν εντολης απο τον θρησκο?
ΥΓ2.Παιζει επισης να ισχυει οτι στο 4-0 απο την αεκ ο σεζαρ ηταν πουλημενος?Θυμιζω οτι στο τελος πηγε να του μιλησει ο ριμπο και ο σεζαρ εκανε ενα νοημα του τυπου μη μιλας ριμπο μας βλεπουνε...

Εικόνα john

Αν είσαι μόνο 18 χρόνων αλλα και θυμάσαι τον Χένρικσεν τότε respect.Αυτος και ο βαζεχα ειναι δυο απο τους ελάχιστους βαζελους παίκτες που σέβομαι.Για τις μεταγραφές που λες πως πρεπει να γίνουν εγω μέχρι τώρα εχω απογοητευτεί.Η προετοιμασία αρχίζει σύντομα ο προπονητής δήλωσε πως στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θέλει την ομάδα έτοιμη κατα μεγάλο βαθμό και μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί μόνο 2 παίκτες οι οποίοι λογίζονται ως αναπληρωματικοί.Προβλεπω τεράστια έκρηξη των νεογαυρων σε περίπτωση που αργήσει υπερβολικά η ενίσχυση του ρόστερ και φοβάμαι πολύ τις συνέπειες που θα εχει το ξέσπασμα τους

Εικόνα yiage

Ηταν αυτη η χρονια που μπηκαμε χαλαρα και με τουπε αν και χασαμε με 2-0 απο ανυπαρκτο κορνερ και οφσαιτ το δευτερο γκολ αλλα και τις ΑΓΚΩΝΙΕΣ που αρχισαν να καθιερωνονται απο τις ζελες(λυμπεροπουλο,μικλαντ κυριως) αν θυμαμαι καλα. Ημουν εκει στην μερια που μπηκαν τα γκολ.

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγω εκει ημουν. Μας γαμησε η διαιτησια, αλλα ο βαζελος ηταν πολυ ανωτερος. Αορατοι ολοι οι πρωτοκλασατοι δικοι μας, με πρωτο και καλυτερο τον Τζιοβανι.

Εικόνα john

Εχω δει στα highlights εκείνου του ματς ενα αφυχολογητο ξεψυχισμένο πλασέ που εκανε πάνω στον νικοπολιδη απο τετ α τετ.Ακριβως το ίδιο ξεψυχισμένο πλασέ κάνει και το 2003 στη Ριζούπολη πάλι απέναντι στον νικοπολιδη στα τελευταια λεπτά του αγώνα.Θυμιζω πως αν εξετάσουμε το τροπο με τον οποίο εξελίχτηκε αυτη η χρονια αν έβαζε εκείνο το γκολ ισως και να είχαμε κατακτήσει το πρωτάθλημα (μιλάω για η σεζόν του Δούρου)τελος πάντων για εμένα ο ζιοβανι εχει εξιλεωθεί σε μεγάλο βαθμό για τη μικρή προσφορά στα ντρρμπι με την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ απόδοση του στο 3 0 της Ριζούπολης.

Εικόνα V0R4D0R

Ρε πώς το λέγανε εκείνο το σύνθημα με τον Πουρσαϊτίδη, τον Κωστούλα και του Ντέμη τη μανούλα, πώς το λέγανε...
ΥΓ: το έχει παρατήσει το μανατζεριλίκι ο Βανδής;