ΑΣΕΛΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ!



Λίγο μετά την λήξη του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις... 

Περίπου έναν μήνα μετά και σε συνέχεια των παραπάνω δηλώσεων(μεταξύ άλλων) η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση:
"Έστω και με καθυστέρηση δύο (2) ετών ο κ. Βασιλακόπουλος ομολόγησε επιτέλους και δημοσίως ότι η ασφαλιστική κάλυψη των παικτών της Εθνικών ομάδων κάθε άλλο παρά πλήρης είναι, επιβεβαιώνοντας απόλυτα όλα όσα ο Ολυμπιακός όλο αυτό τον καιρό υποστηρίζει. Επειδή, λοιπόν, ούτε και η πρόταση χορηγίας μας αποδείχθηκε ικανή να κάμψει τις εμμονές του κ. Βασιλακόπουλου, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα στην ασφάλιση των αθλητών της, ωστέ να καταστεί εφικτή η ένταξή τους στην αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών".

Ανακοίνωση που έρχεται να απαντήσει στις δηλώσεις Βασιλακόπουλου σε εφημερίδα της «συμπρωτεύουσας» περί μικροσυλλογικών συμφερόντων, περί αδικίας σε βάρος όσων παίζουν στην Εθνική, περί ανασφάλιστων μπασκετικών κολοσσών που ουδέποτε ενόχλησαν την ομοσπονδία αυτοί και οι ομάδες τους ...και περί εφαρμογής των κανονισμών!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10495&subid=2&pubid=129770097  29/06/2014

Όπως πολύ σωστά αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ, ο Θεός του ελληνικού μπάσκετ Σωλήνας δικαιώνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τις αιτιάσεις Αγγελόπουλων και παραδέχεται δημοσίως πως παρανομεί, δηλώνει μάλιστα πως η ομοσπονδία παρανομούσε συστηματικα για διάστημα πολύ μεγαλύτερο από αυτό που νομίζαμε πατώντας είτε στην ανοχή είτε στην άγνοια ορισμένων διοικήσεων, χαρίζοντάς μας ένα μοναδικό αυτογκόλ! Προηγουμένως όμως οι Αγγελόπουλοι έρχονται να δικαιωθούν για την ...γνωμάτευση που μας χάρισαν στο βίντεο μετά τον τέταρτο τελικό. Η απροκάλυπτη ομολογία του ...Θεού φανερώνει μεταξύ άλλων έναν άνθρωπο άρρωστο που θεωρεί πως νόμος είναι ο ίδιος και μόνο, που έχει την αίσθηση ότι μπορεί να τα γαμάει όλα χωρίς να λογοδοτεί πουθενά!

Ερώτηση: Με ποιο ηθικό εκτόπισμα θα μας πει ο Σωλήνας ότι πρέπει να εφαρμοσθεί ο νόμος του για παίκτες που δεν αποδέχονται την κλήση τους στην Εθνική; Νομιμοποιείται κάποιος που ομολογεί την ενοχή του να μας κουνάει το δάχτυλο; Με ποιο ηθικό εκτόπισμα θα μιλήσει για αδικία σε βάρος των διεθνών που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Εθνικής την ώρα που ο Διαμαντίδης αποσύρθηκε από την Εθνική με την ανοχή και της ομοσπονδίας; Μήπως θα τιμωρήσει και τον Διαμαντίδη ο Σωλήνας;; Γιατί σε αυτήν την περίπτωση μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την ποινή του Μητσάρα για την επταετή αποχή του από την επίσημη αγαπημένη ...θα΄χει η αντίδραση του Δημητράκη Γιαννακόπουλου!

Να προσθέσουμε στο σημείο αυτό πως η ομολογία Σωλήνα ότι οι Έλληνες διεθνείς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ είναι μερικώς ανασφάλιστοι δεν δικαιώνει απλώς τον Ολυμπιακό και την διοίκησή του, δεν ξεβρακώνει μόνο τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια του Σωλήνα που κάνανε λόγο για φούσκα, αλλά ανοίγει τον ασκό του αιόλου για περαιτέρω διερεύνηση από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα στην οποία αγωνίζεται ο Παπανικολάου, όπως η Ρεάλ στην οποία πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Μπουρούσης, όπως η Ούνιξ των Ζήση, Καϊμακόγλου και Βουγιούκα. Η Μπαρτσελόνα ήδη είχε καταστήσει σαφείς τις προθέσεις τις προτού αποδειχθεί και επισήμως ότι ο αθλητής της θα κληθεί να αγωνισθεί μερικώς ανασφάλιστος στην Εθνική του.
 
Ο γενικός διευθυντής των μπλαουγκράνα Ραβεντός Χουάν Κάρλες,  ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι αν η Μπαρτσελόνα δεν έχει εγγυήσεις για την πλήρη ασφάλιση του “Παπ” τότε θα υπάρξει πρόβλημα!
“Γνωρίζω για το θέμα που έχει προκύψει στην Ελλάδα με τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού και είναι κάτι που μας απασχολεί καθώς όπως ξέρετε έχουμε ένα σημαντικό συμβόλαιο με τον Κώστα”, μας είπε αρχικά ο GM της Μπάρτσα και συνέχισε: “Αυτή τη στιγμή έχουμε αναθέσει στους δικηγόρους μας να ελέγξουν την κατάσταση, διότι χρειαζόμαστε εγγυήσεις για την πλήρη ασφάλιση τόσο του Κώστα, όσο φυσικά και των άλλων διεθνών μας, ώστε να τους επιτρέψουμε να πάνε στις εθνικές τους ομάδες. Είναι νομίζω η πρώτη φορά που προκύπτει μια τέτοια περίπτωση και οφείλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει.
03/06/2014 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/620115/o-general-manager-tis-mpartselona-apokleistika-sto-gazzetta 

Γιατί να μην ακολουθήσουν κι άλλοι; Έχουν ή δεν έχουν συμφέρον να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία οι παράγοντες των μικρότερων Ελληνικών ομάδων που και την οικονομική ευρωστία των Αγγελόπουλων δεν διαθέτουν και εξαρτούν την οικονομική τους βιωσιμότητα από τις πωλήσεις των «φυντανιών» τους σε μεγαλύτερες ομάδες; Έχουν ή δεν έχουν συμφέρον να προστατεύσουν τους εαυτούς τους οι ίδιοι οι διεθνείς που στελεχώνουν τις μικρές Εθνικές, που μπορεί να είναι απλήρωτοι για μήνες από τις ομάδες τους και προφανώς δεν έχουν τους Αγγελόπουλους από πίσω να τους καλύπτουν τα έξοδα ασφάλισης και να τους στηρίξουν στην όποια στραβή; Τόσο οι αθλητές όσο και οι παίκτες των μικρών σωματείων έμαθαν από τα πλέον επίσημα χείλη πως αν τραυματισθούν ενώ αγωνίζονται με την φανέλα της Εθνικής ...την γαμήσανε! 

Εξίσου ενδιαφέρουσα ενδέχεται να βρουν την ομολογία του  Σωλήνα, ενός πρώην προέδρου της FIBA Europe που υπηρετούσε το Ευρωπαϊκό Μπάσκετ από θέση ευθύνης και φρόντιζε για την τήρηση των νόμων, οι ιθύνοντες των υπολοίπων Ευρωπαϊκών ομοσπονδιών που σαν μαλάκες πράττουν τα δέοντα για τους διεθνείς τους και καλύπτουν πλήρως την ασφάλιση των παικτών τους που αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Ή μήπως νομίζετε πως και ατζέντηδες που αποτελούν διαύλους επικοινωνίας της Ευρώπης με το ΝΒΑ δεν θα μεταφέρουν τις δηλώσεις του Σωλήνα εκεί που πρέπει;; 

Δημιουργούνται ή όχι έννομες αξιώσεις σε παράγοντες ομάδων του ΝΒΑ σαν αυτές που ήδη αγωνίζεται ο Αντετοκούνμπο, ο Καλάθης και ο Κουφός και αύριο μπορεί να αγωνισθούν και άλλοι έλληνες διεθνείς; Πώς θα περάσει ο κάθε Αντετοκούνμπο και ο κάθε Κουφός τον Ατλαντικό για να εκπροσωπήσει την χώρα του  όταν οι διοικήσεις των ομάδων του ΝΒΑ γνωρίζουν από τον πλέον αρμόδιο πως αν τραυματισθεί ένας αθλητής τους σε μια διεθνή διοργάνωση θα πρέπει αυτές να καλύψουν τα γαμησιάτικα; Όταν γνωρίζουν πως μεταξύ των Ευρωπαίων που μπορεί διαθέτουν στο ρόστερ τους, μόνο οι Έλληνες διεθνείς είναι μερικώς ανασφάλιστοι; Μήπως προτίθεται να ...εφαρμόσει τον νόμο και στο ΝΒΑ ο Σωλήνας;
 
Σωματεία και αθλητές τίθενται επιτέλους προ των ευθυνών τους. Θα θελήσουν να προστατεύσουν τα συμφέροντα τους απέναντι στον Σωλήνα; Θα πράξουν το αυτονόητο δημιουργώντας ένα επιπλέον ανάχωμα στην αυθαιρεσία του Βασιλακόπουλου;; Γιατί σε περίπτωση που κάποιοι δεν το κάνουν είτε έχουν συμφέρον να παριστάνουν τους κομπάρσους σε ένα πρωτάθλημα-παρωδία και εξοφλούν γραμμάτια, είτε - άλλοι που διεκδικούν και τίτλους - έχουν άλλες καβάτζες και η υγεία των αθλητών τους αποτελεί δευτερεύον ζήτημα ...στον δρόμο για το νταμπλ!

Οι αθλητές κυρίως των μικρών εθνικών ομάδων, όπως εξηγήσαμε παραπάνω, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται εκτεθημένοι και ακάλυπτοι. Σε αυτούς τους αθλητές ο Ολυμπιακός όχι μόνο στέλνει μήνυμα στήριξης, αλλά αποδεικνύει τον σεβασμό και το ενδιαφέρον του στην πράξη καλύπτοντας τα έξοδα ασφάλισης των δικών του Αγραβάνη και Παπαπέτρου, κάνοντας την δουλειά που έπρεπε να είχε κάνει ο Σωλήνας. Το ίδιο άλλωστε δεν έκανε και ο Δημητράκης στην βαζέλα;; Αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να προκύψουν καινούργιοι Παπαπέτρου, καινούργιοι Παπανικολάου, καινούργιοι Βαγγέληδες που θα τους κλέψεις ξανά μέσα από τα χέρια του βάζελου ...και όχι να κρατάς νέους αθλητές σε ομηρία και να τους θυσιάζεις στον βωμό της κόντρας σου με τον Σωλήνα. 

Και που’στε μαλάκες, μιλάμε αυστηρά για τους αθλητές των μικρών εθνικών ομάδων. Για τους αθλητές που αν δεν έπαιζαν ούτε και στις εθνικές διοργανώσεις θα συμπλήρωναν δωδεκάμηνα χωρίς να ακουμπήσουν μπάλα σε επίσημο ματς. Για αυτούς που βάσει των συμβολαίων τους, το κόστος ασφάλισης είναι υποφερτό για τους Αγγελόπουλους. Δεν μιλάμε ούτε για τον Σπανούλη των δυο εκατομμυρίων ούτε για τους άντρες που αμοίβονται με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, με την καριέρα τους να έχει πάρει έναν δρόμο Για αυτούς ισχύει ό,τι είπαμε ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ. Τα λέω αυτά γιατί αρκετά ποντίκια έσπευσαν να ειρωνευτούν την ανακοίνωση της ΚΑΕ και τους Αγγελόπουλους και περιφέρονται στα social media κάνοντας λόγο για κωλοτούμπα και για υπαναχώρηση την ώρα που ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ με τον πλέον νόμιμο και καθαρό τρόπο  οι Αγγελόπουλοι έριξαν τον Σωλήνα στο καναβάτσο, κάνοντάς τον ρόμπα διεθνώς!  Οι ίδιοι τύποι που όταν η διοίκησή μας έτρωγε την μια καρπαζιά μετά την άλλη της πουλούσαν εκδούλευση μέσα από τα ιστολόγια, τα ραδιόφωνα και τις φυλλάδες τους, τώρα το παίζουν αγανακτισμένοι ...και εμφανίζονται μόνο για  να δρέψουν τους καρπούς της δικαίωσης μετά από κάθε στραβή.

ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ’ΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΓΚΕΣ.

Όσο η ΚΑΕ συνεχίζει στο ίδιο τέμπο και δυνατότερα, όσο βλέπουμε να γίνονται πράξη αυτά που ζητάμε από την διοίκηση εδώ και χρόνια εμείς θα'μαστε δίπλα και θα στηρίζουμε. Μακάρι αυτές οι κινήσεις να έχουν συνέχεια και να συνοδευθούν με εξίσου επιτυχημένες κινήσεις και στο αγωνιστικό κομμάτι!

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Καλησπερα και καλο μηνα.
Να ρωτησω.
Γιατι δεν εχουμε ομαδα νεων στο basket?

Εικόνα DRAZA

Φίλε μου αν εννοείς γιατί δεν υπάρχει ομάδα νέων του Ολυμπιακού, εξ όσων γνωρίζω υπάρχει και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ. Ο τελευταίος σχετικά γνωστός παίκτης που βγήκε από τα σπλάχνα μας είναι ο Ζήσης ο Σαρικόπουλος.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Αυτο εννουσα.
Αληθεια?
Δεν το γνωριζα.
Τοτε γιατι δεν φροντιζουμε να φτιαξουμε τις ακαδημιες και να βγαλουμε παιχτες?
Και γιατι δεν υπαρχει συμμετοχη της ομαδας στην ευρωλιγκα νεων?Αν υπαρχει γιατι δεν ειναι γνωστη?

Ρωταω πολλα αλλα και εγω θελω να τα μαθω απο καπου :p

Εικόνα DRAZA

Για την Ευρωλίγκα νέων δεν γνωρίζω να σου απαντήσω μετά βεβαιότητος. Ξέρω ότι πρόκειται για μια διοργάνωση που είναι σε πρωτόλειο επίπεδο. Την τελευταία Ευρωλίγκα νέων την κέρδισε ο Ερυθρός Αστέρας για παράδειγμα, ομάδα που δεν υπάρχει καν στο τοπ επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Και στα τωρινά ρόστερ των ομάδων που πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν τόσο πολλοί παίκτες προερχόμενοι από τις ακαδημίες εξ όσων παρατηρώ. Αν αγοράζουν νέους τους αγοράζουν από μεσαίες ομάδες συνήθως.

Γενικώς αν το προσέξεις καμια ομάδα από αυτές που διεκδικούν και κατακτούν τίτλους στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχει βγάλει παίκτες από τα σπλάχνα της. Πιθανότατα ο Ολυμπιακός να βρίσκεται και σχετικά μπροστά σε σχέση με τον αιώνιο αντίπαλο.

Πρόχειρα μου έρχονται ο Πρίντεζης, ο Ματζάνας, ο Σαρικόπουλος και ο Ξανθόπουλος. Τέσσερις παίκτες που τα τελευταία 10-12 χρόνια πέρασαν από ομάδες τις Α1 και έκαναν -τύπου- πρωταθλητισμό.

Πιο πριν είχαμε τον Σιγάλα ο οποίος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό από 10 ετών.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Eυχαριστω αδερφε για την βοηθεια.

Εικόνα DRAZA

Xαρά μου εαν βοήθησα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά. Εντάξει, σωστές κινήσεις από τους αφούς, αλλά το επόμενο ποιο θα είναι ώστε να ξεκουμπιστεί ο μπάκακας; Θέλω να πω, πρακτικά τι πρέπει να γίνει; Πρόταση μομφής ας πούμε; Και από ποιον; Υπάρχουν εκλογές που γίνονται ανά τετραετία για παράδειγμα; Από ποιον εκλέγεται ο πρόεδρος του ΕΟΚ και κάθε πότε; Ή μήπως θα φύγει όποτε γουστάρει; Για δώστε λίγο φως...

Εικόνα DRAZA

Βεβαίως και γίνονται εκλογές. Μετά από οκτώ χρόνια ο Σωλήνας επέστρεψε στην προεδρία της ΕΟΚ τον Σεπτέμβριο του 2010 ...για να επανεκλεγεί άνευ αντιπάλου δυο χρόνια αργότερα. Συνεπώς μπορεί είτε να μαγκωθεί ελέω ανάγκης να επανεκλεγεί, είτε μην επενεκλεγεί παρουσία κάποιου άλλου ...είτε να τον προλάβουν τα φυσικά αίτια τον μπάκακα!

Σε πρώτη φάση λοιπόν εξελέγη από το 98 μέχρι το 2002 επικρατώντας σε δυο εκλογικές αναμετρήσεις. Επανέρχεται στην θέση του το 2010 επικρατώντας σε ισάριθμες εκλογικές αναμετρήσεις ως τώρα. Ελπίζω να σε κάλυψα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι βέβαια, με κάλυψες. Εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου που το λέω, προτιμώ να τον προλάβουν τα φυσικά αίτια. Αλλά, από την άλλη, θα σπαστώ έτσι, καθώς δε θα τον έχουν εκπαραθυρώσει οι αφοί. Το πιο ιδανικό θα είναι να χάσει την προεδρία και την επόμενη μέρα να πάει αδιάβαστος...

Εικόνα DRAZA

Mπα το ιδανικό θα είναι να έχουμε πάρει δυο-τρια νταμπλ στο μεταξύ διάστημα!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σαδιστή...

Εικόνα DRAZA

Kαλά κάτσε να μπει ο Sada να σχολιάσει ...τότε θα σε δω!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εκεί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Εικόνα DRAZA

Mόλις μπει ο δάσκαλος θα σηκώσει και τα πόδια. Είμαι πραγματικά περίεργος να δω τι θα πεί.

Εικόνα apostolos gaganis

Εεεε, ντροπη...Ειπαμε... Αλλα εσεις ρε παιδι μου...εεεε, υπαρχουν και ορια...

Τωρα βεβαια, εδω που τα λεμε, με βαλατε σε σκεψεις, ατιμα τεκνα του Βελίαρ...Σκεφτομαι την πιθανη αιτία της...΄΄απωλείας΄΄ και αμφιταλαντευομαι μεταξυ...ικτεροαιμορραγικού πυρετού, αλλαντιάσεως και...χλαπάτσας. Απ΄την Κικήη και την Κοκόο, ποια να διαλεξωωω...

Εικόνα DRAZA

Από χλαπάτσα δείχνει να υποφέρει τόσον καιρό χωρίς να έχει επέλθει το αναπόφευκτο.

Συνεπώς καλείστε να επιλέξετε μεταξύ των άλλων δυο.

Είναι και σκληρό καρύδι ο Γιωργάρας ...ζωή να'χει!

(οκ, την φράση μετά τα αποσιωπητικά την παίρνω πίσω)

Εικόνα Chief Bromden

Καλά να ειναι ο άνθρωπος και να προσέχει την υγεία του όσο μπορεί, καυτά αμμολουτρα χρειάζεται και αυτά τακτικά, δεν γνωρίζω αν θωρακιζουν την υγεία , γιατρός δεν είμαι, αλλά σίγουρα θα εξοικειωθεί ο οργανισμός σε παρόμοιες καταστάσεις , μετά την άμμο το κοκκινοχωμα θα φαντάζει βελουδο...

Εικόνα DRAZA

Για τον Γιωργάρα ρε γαμώτο!

http://www.youtube.com/watch?v=_Y2DPmYXGAM

Αφιερωμένο εξαιρετικά.

Εικόνα savvas gridlock

H μαλακία του μέσου μπασκετικού γαύρου δεν έχει τέλος. ''Πρέπει να βγουν και να πουν οι Αγγελόπουλοι πως κανείς παίκτης μας δεν θα παίξει στην Εθνική, ό,τι και να γίνει. Τώρα κάνανε κωλοτούμπα''. Μα ρε...τενεκέ, αν αυτό γίνει δίχως αιτία, πώς θα προσεγγίσεις αύριο μεθαύριο έναν Έλληνα παίκτη, να τονε πάρεις στον Θρύλο; Δεν πρέπει να έχεις 6 Έλληνες στη δωδεκάδα, με βάση τους κανονισμούς; Πιστεύεις ότι ο πιτσιρικάς από τον Κόροιβο και τον Ηλυσιακό νοιάζεται για τη δική σου διαμάχη με το ''σωλήνα''; Να παίζει μπάσκετ θέλει. Αν ξέρει πως εσύ θα τον αφήσεις έναν χρόνο τουλάχιστον έξω, μέχρι ''να ψηθεί'' και ταυτόχρονα δεν θα τον αφήσεις να πάει και στην Εθνική, σιγά μην προτιμήσει εσένα από το βάζελο π.χ.. Ο Βαζελακόπουλος δεν είναι διορισμένος. Εκλεγμένος είναι. Για να τον εκπαραθυρώσεις, θες συμμάχους. Πώς θα βρεις συμμάχους αν βάλεις απέναντί σου τους Έλληνες παίκτες; Ίσα ίσα, με αυτό που έκανες τώρα κέρδισες όλα τα πιτσιρίκια. Σου λένε (αυτοί ή ο μάνατζέρ τους) ''ό,τι λένε το εννοούν οι Αγγελόπουλοι, μας προστατεύουν κιόλας από την ανευθυνότητα του Βασιλακόπουλου, που μας έχει ανασφάλιστους. Εκεί θα πάμε''. Κι όλα αυτά με ένα αστείο για τα δικά σου οικονομικά στάνταρ ποσό που έδωσες για να τους ασφαλίσεις πλήρως. Δεν μπορώ να καταλάβω το πώς στον πούτσο σκέφτονται κάποιοι Ολυμπιακοί. Η διοίκησή μας κερδίζει τη μία μάχη μετά την άλλη, ΟΛΟΙ οι μπασκετο-ΑΡΔ μεταφέρουν στα γραπτά τους τον τρόμο του ''σωλήνα'' για όσα ακολουθούν, εισαγγελείς παραμονεύουν σε ΚΑΕ ΠΑΟ-ΕΟΚ και έχεις τους δικούς μας οπαδούς να είναι στο ''πάλι κωλοτούμπα ρε, σιχαθήκαμε πια, μαλάκες Αγγελόπουλοι''. Τσαπρρρρρ...

Εγώ για πρώτη φορά μετά από 17 (και όχι 10) χρόνια νιώθω πως υπάρχει διοίκηση στην ΚΑΕ...

Εικόνα DRAZA

Και έχεις απόλυτο δίκιο να το νιώθεις.

Είπαμε οι Αγγελόπουλοι ακολουθούν την σωστή συνταγή για να φάμε πολλές ακόμα νέες φουρνιές από την βαζέλα. Το να ζητάς ένα νέο παιδί να μην πιάσει μπάλα για έναν χρόνο σε επίσημο ματς λόγω της κόντρας σου με τον Σωλήνα είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να τον στείλεις απέναντι.

Για τους άλλους που θυμήθηκαν να κάνουν κριτική τώρα τι έχεις να σχολιάσεις;;

Δεν μπορεί να μην θυμάσαι τα γλειφοκώλια στους Αγγελόπουλους τις εποχές που η ομάδα πήγαινε σαν μελλοθάνατη στα θηρία. Τώρα τι πάθανε και απέκτησαν πιο αυστηρό κριτήριο τα μωρά μου(που λέει κι ο Γιάννης ο Χάρος);;;;

Εικόνα savvas gridlock

Δεν θέκω να τα πω από εδώ αυτά, γιατί διαβάζουν και αντιολυμπιακοί και δεν πρέπει να τρωγόμαστε δημοσίως. Θα τα λύσουμε όλα τα θέματα ως οικογένεια, αρκεί απέναντί μας και ανάμεσά μας να μην υπάρχουν στημένοι. Αν υπάρχουν, βλέπω να ξεστήνονται και μετά να στήνονται ξανά από εμάς. Στα 4...

Εικόνα DRAZA

Σωστό είναι αυτό.

Και στις οικογένειες κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα.

Υπάρχει το άξιο το τέκνο το λαμπρό ...υπάρχει και ο μούλος!