ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΟΥ 1968



Ας δούμε το τι έγινε μετά τη λήξη του αγώνα εντός κι εκτός Λεωφόρου από τους γαύρους ποδοσφαιριστές και οπαδούς (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 22-7-1968
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ο γύρος του θριάμβου στη Λαγοφλώρο θα παρουσιαστεί μέσα και από την ''Ηχώ'', όχι μόνον από το ''ΦΩΣ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 22-7-1968
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύμφωνα και με την ''Ηχώ'', λοιπόν, έπρεπε να σφυριχθεί πέναλτυ ένα σπρώξιμο του Σούρπη στο Γιούτσο μέσα στην περιοχή του ΠΑΟ στο 55', ενώ το σκορ ήταν ακόμη 0-0. Ο γύρος του θριάμβου έγινε στη Λαγοφλώρο ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού τραγουδούσαν από τις κερκίδες ''Ολυμπιακέ μεγάλε, Ολυμπιακέ τρανέ''.
 
 
Ας δούμε και το γλέντι των γαύρων στου Ζαμπέτα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 23-7-1968
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 23-7-1968
 
 
 

Τα βαζέλια, γράφει η ''Ηχώ'', περίμεναν το στρίψιμο της δεκάρας για να κατακτήσουν με αυτόν τον τρόπο το Κύπελλο. Ατύχησαν το 1968, αλλά ευτύχησαν την επόμενη χρονιά να πάρουν κούπα στο κέρμα. Ο Μποτίνος έπαιζε μπουζούκι με το Ζαμπέτα στη ''Νεράιδα''
 
 
και ο Ζαμπέτας φώναζε, αγκαλιά με το Κύπελλο πάνω στο τραπέζι των νικητών:
 
 
ΑΛΑΑΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑΑ.
 
Κλείνουμε ξαναβάζοντας από την ''Ηχώ'' τον ερυθρόλευκο γύρο του θριάμβου μέσα στη Λαγοφλώρο, έναν ακόμη, όπως τη δεκαετία του '50 (1955, 1956 και κάποιους άλλους που θα δούμε στο μέλλον).
 

 

 
ΑΛΑΑΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑΑΑ.
 
Υ.Γ. Δημιουργήσαμε πλέον ξεχωριστή ενότητα με το Κύπελλο του 1968, στην οποία μπορείτε να βρείτε μαζεμένες και τις 3 σχετικές αναρτήσεις στο μέλλον.

Σχόλια

Εικόνα nmavronas

ΜΑΓΚΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! ΤΟ ΕΧΩ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ!