ΞΥΛΟ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ



Αφορμή γι'αυτήν την ανάρτηση παίρνουμε από το πρόσφατο άρθρο του Μανώλαρου Γαβαθιώτη.
 
*** Ο ΚΑΚΟΣ χαμός έγινε χθες στη συνέλευση της ερασιτεχνικής Αεκούλας ! * ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ο ΚΑΚΟΣ χαμός, γιατί δεν ήταν κανένας απλός χαμός * ΕΠΕΣΕ πολύ ξύλο, φίλοι μου * ΜΠΟΥΝΙΕΣ, κλοτσιές, καρεκλιές, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε χειρότερο, έγινε * ΑΥΤΟ τον «φουκαρά» τον πρώην πρόεδρο τον Κοτσάτο, τον μαύρισαν στο ξύλο μαζί με κανα δυό ακόμα * ΚΑΠΟΙΑ στιγμή προσπάθησε να φύγει, να βγεί από την αίθουσα, τον γύρισαν όμως πίσω για να τον … ξαναδείρουν και του ζητούσαν να τους … δώσει 150.000 ! * ΓΙΑ το …μπάσκετ, έλεγαν * ΟΤΙ δηλαδή θα τα δώσει σ’ αυτούς και αυτοί θα τα … ρίξουν στο μπάσκετ !
*** ΘΑ μου πείτε, Αεκούλα είναι αυτή, τι άλλο θα περιμένατε δηλαδή ; * ΑΥΤΗ η … στάνη, τέτοιο τυρί βγάζει * ΚΑΙ να σας πω και κάτι άλλο ; * ΕΙΤΕ δίνουν ξύλο ο ένας στον άλλο, είτε τρώνε ξύλο ο ένας από τον άλλο, ένα και το αυτό * ΙΔΙΟΙ είναι όλοι τους * ΑΛΛΟ είναι όμως το θέμα για μένα * ΕΓΙΝΕ, όπως σας είπε, ο κακός χαμός * ΤΑ είδατε εσείς γραμμένα σε καμία εφημερίδα ; * ΜΟΝΟ μία, για να είμαι δίκαιος, η «κοντή» όπως τη λέω εγώ για να την ξεχωρίζω από τις άλλες «ΑΡΔικειμενικές» έγραψε μερικά πράγματα * ΟΧΙ πολλά και όχι όσα έγιναν, αλλά τέλος πάντων, κάτι έγραψε * ΟΙ άλλοι, «ουκ είδαν, ουκ οίδασι» * ΑΡΔ- ικειμενικά πράγματα των κίτρινων ΤΣΑΤΣΩΝ.

 
Ψάχνουμε κι εμείς εδώ και δυο μέρες να βρούμε κάποια αναφορά στην πρώτη σελίδα των εφημερίδων και ψηλά στο slider των μεγαλυτέρων ''αντικειμενικών'' sites, αλλά δεν βρίσκουμε. Τι έγινε ρε μάστορες, κατάπιατε τα πληκτρολόγιά σας; Ο κύριος Κοτσάτ-Σ-ος, που παλιότερα μας ενημέρωνε για το πόσο βρώμικος είναι ο Ολυμπιακός, τις άρπαξε. Αντιγράφουμε από κιτρινόμαυρο site (εδώ κυρίως)
 
Φανερά δυσαρεστημένος από τον παραγκωνισμό του, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος αφού προσκάλεσε όποιον έχει περισσότερα λεφτά από τον ίδιον να αναλάβει το μπάσκετ, τόνισε πως "σήμερα είναι η τελευταία μου εμφάνιση στην ΑΕΚ" ενώ άφησε αιχμές για την διάδοχη κατάσταση
Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος εμφανίστηκε σήμερα στη Γενική Συνέλευση και στην ομιλία του εξέφρασε την δυσαρέσκεια του για την αντιμετώπιση που είχε. Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ σχολίασε μεταξύ άλλων: "Όταν ανέλαβα την ομάδα είχε 9 εκ ευρώ χρέη και την άφησα με 4 εκ. ευρώ. Μπήκα στην ΑΕΚ με προτροπή του κουμπάρου μου, Αλέξη Αλεξίου. Επίσης ποτέ δεν είπα οτι θα αναλάβω να πληρώσω τα χρέη του ανδρικού βόλεϊ που έφταναν τις 800.000 ευρώ. Ο κ. Ανατολιωτάκης είχε υποσχεθεί πως θα δώσει χρήματα και δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ. Τα χρέη θα πληρωθούν" ανέφερε και σε εκείνο το σημείο υπήρξε ένταση με τα μέλη να ρωτούν με ποιο τρόπο θα πληρωθούν. "Αν υπάρχει καποιος με περισσότερα χρήματα να τα βάλει ας έρθει και αποχωρώ. Σήμερα είναι η τελευταία μου παρουσία στην ΑΕΚ", ήταν το αινιγματικό σχόλιο του μετά την έγκριση της επιτροπής του μπάσκετ στην οποία δεν βρίσκεται μέσα. 
Αναλυτικά εγκρίθηκε η επιτροπή που θα αναλάβει να τρέξει την σύσταση της νέας ΚΑΕ αποτελούμενη από τους: Κατσαδήμας, Μπέργκοβιτς, Αλεξίου, Χήνας και Ξενοφωντίδη.

 
Ο πρώην γενικός αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Σπύρος Παπαϊωάννου προέτρεψε την διοίκηση να παραιτηθεί και να οδηγεί το σωματείο σε εκλογές. Ο Σπύρος Παπαϊωάννου είχε υποβάλλει την παραίτηση του δυσαρεστημένος από την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και σήμερα στην ομιλία του ανέφερε: Παραιτήθηκα από τη θέση της μαριονέτας.. Προτείνω να παρατηρηθούν και οι υπόλοιποι και να γίνουν εκλογές. Θα παρακαλέσω να παραιτηθούμε τώρα. Είναι αδιανόητο δύο μήνες το σωματείο να μην έχει γραφεία. Ήρθατε να ακούσετε ανθρώπους να απολογούνται. Ε είναι η τελευταία μου μέρα που ασχολούμαι με τα κοινά της ΑΕΚ. Δεν υπάρχει ζωή στον πλανήτη ΑΕΚ. Δεν έχω γνωρίσει κανέναν που μπορεί να μεταλαχθει όπως ο Αλεξίου. Λυπάμαι για τον ίδιο μου τον εαυτό που ξεγελάστηκα από άνθρωπους" ανέφερε κλείνοντας μέσα σε χειροκρότημα από τα μέλη.
 
Μετά τις δηλώσεις του πρώην γενικού αρχηγού, Σπύρου Παπαϊωάννου, ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος ανέβηκε ξανά στο βήμα
Ο πρώην πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, τόνισε χαρακτηριστικά: "Ευχαριστώ τον κόσμο της ΑΕΚ. Υποβάλλω την παραίτηση μου. Συμφωνώ με τα όσα είπε ο Σπύρος Παπαϊωάννου. Δεν έχω δημιουργήσει χρέη, τα χρέη προϋπήρχαν. Δόξα το Θεό που ήμασταν και εμείς και δεν έπεσε το βόλεϊ στο τοπικό". Εκείνη την ώρα μερίδα οπαδών της ΑΕΚ του φώναζε και τον έσπρωχνε να ανεβεί ξανά στο βήμα και να πει τι γίνεται με τα χρέη και τα 100.000 ευρώ. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και δημιουργήθηκε σύρραξη ενώ τις βολές των οπαδών δέχτηκε και ο Νίκος Γεωργαντζόγλου. Mέσα στο χαμό δέχθηκε και μία σπρωξιά η Ελπίδα Στέβη με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Αφού είδαν οτι η κατάσταση είχε ξεφύγει σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και τα μέλη της διοίκησης που ήταν στο πάνελ.
 
Ο ''αεκάρας'' Κοτσάτ-Σ-ος κατέληξε να τις μαζεύει από δικούς του. Ούτε κουβέντα βέβαια γι'αυτά οι ''αντικειμενικοί''. Αν γίνονταν σε κάνα γαύρο, θα τα βλέπαμε μπροστά μπροστά, φάτσα κάρτα σε όλα τα ΜΜΕ. Σε κάθε περίπτωση, άλλη είναι η ουσία.
 
4 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΧΡΕΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΤΣΑΤ-Σ-ΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΣΤΩ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΤΣΟΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΚΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΟΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '20 ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ;
 
Ποιος να αναρωτηθεί βεβαίως τέτοια πράγματα. Ποιος να ακουμπήσει τον ''τίγρη'' των Friskies. Αν τα έκανε κάνας ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ όλα αυτά όμως, ε; ''Πύρινα'' άρθρα θα είχαμε από δεκάδες δημοσιογράφους, αθλητικούς-πολιτικούς-οικονομικούς, τον οποίων ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει κι έχουν μεγάλες ευαισθησίες, όταν είναι για το γαύρο. Όταν είναι για τους άλλους, τρώνε τα πληκτρολόγιά τους...
 
Υ.Γ. Έγραψε και κάτι άλλο ο Μανώλαρος.
 
*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από τη στήλη : Ετοιμάζεται το μεγάλο κόλπο ντε φάβα με την «αγιασοφιά» * ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ, σε υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια, ότι αν η Δούρου δεν δώσει τελικά τα είκοσι εκατομμύρια, ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ !
*** ΕΝΝΟΩ τον Υπουργό Περιβάλλοντος ή δεν θυμάμαι τι ακριβώς, ο οποίος θα αναλάβει να βρεί τον νομοτεχνικό τρόπο να βγάλει από τον δημόσιο κορβανά τα λεφτά και να το σπρώξει «για το έργο» * ΕΤΣΙ θα εξουδετερωεί και ο … κακός Σύριζα, πού … «δεν θέλει να γίνει το γήπεδο» * ΚΑΙ γιατί ο Μανιάτης ; * Ε … καλά τώρα …
*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2 : Ξέρετε τι βγαίνει από τον νόμο πού ψηφίστηκε χθες ; * ΟΤΙ η ερασιτεχνική Αεκούλα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ να εισπράττει ΤΙΠΟΤΑ από τους αγώνες της ομάδας στην «αγιασοφιά» * ΑΠΑΝΤΑ τα έσοδα, από ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, ή από ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ κ.λ.π.. θα τα εισπράττει ( ή κοινώς, «παντελονιάζει» ) η εταιρεία Δικέφαλος ! * ΟΠΩΣ σας το γράφω και αν θέλετε ψάξ’ τε το, ΚΟΡΟΪΔΑ Κούληδες.

 
Επειδή ό,τι γράφει ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος είναι λίρα 100, περιμένουμε το πότε θα γίνουν εκλογές, τσατσόνια πολιτικοί. Εμείς θα μιλήσουμε στην κάλπη, όπως το Μάιο που μας πέρασε, που τρέχατε και δεν φτάνατε ακόμη και μέσα στα σπίτια σας...

Σχόλια

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΕΣ!!!!!!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!! ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΗΣ ΖΕΛΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΑΜΠΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΙ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΑΤΩΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!!!!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!!!ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΚΟΥΛΕΣ ΖΕΛΕΣ ΒΟΥΛΓΆΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

http://m.olympiacos24.gr/#article?id=35074

Ευαισθητα αγορια...

Εικόνα Ερυθροφύλακας

1) Άξιοι της μοίρας τους και ούτε να ασχολούμεθα έπρεπε. Ωστόσο είναι σωστό να βγαίνουν όλα στη φόρα, τεκμηριωμένα και περιεκτικά. Αν βεβαια δοθούν τα λεφτά, οπως λεει ο κος Μανώλης, τότε το θέμα "πρεπει να σηκωθεί" όσο δεν πάει, ακόμη και από τον επίσημο Θρύλο.
2) Ειπε και ενα ακόμη ο Μανώλαρος, "πόσοι νόμοι και τροπολογίες ψηφίστηκαν για τον Βοτανικό..", ας προσθέσουμε σ' αυτό την ανακοίνωση των κατοίκων και του δημάρχου, "ερχόμαΣΤΕ".
3) Θα γελάσουμε πολύ με τον Μελισσανίδη, ο οποίος εκτός από τσιφούτης αποδεικνύεται και λίγος καθώς φαίνεται ότι στο συγκεκριμένο θεμα του γηπέδου κινείται, μονο με τη λογική του ρουσφετιού και της αβάντας (της συγκυβέρνησης
του αγαπημένου του Αντωνάκη), και όχι (και) με σωστό νομικό-οικονομικό και επαγγελματικό προγραμματισμό. Βγάζει μια αλαζονεία, ότι δήθεν τα ξερει όλα, ειδικά στην μπάλα, ότι μπορεί να τα πετύχει όλα με το ελάχιστο (ανύπαρκτο) κόστος, και θα το φάει το κεφάλι του.
4) Σύγκριση γατούλη- ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ, στο ζήτημα της αγάπης τους καθενός για την ομαδα του, πραγματικά δεν υφίσταται. Μην τα ξαναλέμε, μονο το "θαύμα " του Ερασιτέχνη, τα λέει όλα ή μία φωτογραφία του Βαγγέλη στην πρώτη σειρά στο ΣΕΦ, να πανηγυρίζει το τρίποντο του Μπίλη ή να τα χώνει στους γκρι, στον τέταρτο τελικό. Τι να λέμε τωρα, εμείς τέτοια να βλέπουμε και, μα τω θεώ, ας φάμε και τρία στο Καραϊσκάκη (οταν βεβαίως ο ..τελευταίος κοιμηθεί).
Πρόβλεψη νο 1 για κουλα: Γήπεδο ποτέ, μα ποτέ όμως
Πρόβλεψη νο 2: Φέτος δε θα ανέβουν.
Πρόβλεψη νο 3: Χωρίς γηπεδο και αναγκασμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη, ο μελισσανίδης, θα την κάνει "με ελαφρά.." και νύχτα

Εικόνα Romain

Στα λόγια ομως ο ΚοτσατΣος ήταν πολύ δυνατος. Οταν έβγαζε ανακοινωσεις εναντιον του Ολυμπιακου εξαιτίας της επανάληψης του αγωνα βολει γυναικων.

Τωρα ο "μαγκας" τις αρπαζει απο τους αεκαρες.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα......!!!!

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Ολα αυτα βλεπει ο γατουλης των friskies και χει ξεκινησει τις απορρητες κλησεις προς τον Γαβαθα...

Εικόνα Bad7

Ξυλο;Πρωτοτυπο!!

Εικόνα ΔΙΑΣ

Μανιατη ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ για το Μελισσανιδη εχεις λεφτα? Κοιτα εκει να ολοκληρωσεις κανα Κτηματολογιο καραγκιοζακο, που χρωστατε σε οποιον μιλαει ελληνικα, αλλα οταν ακουτε νιαουρισμα ξεβρακώνεστε λουμπινες..