ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ



Αρκετό καιρό πριν παρουσιάσαμε την τζάμπα εκδρομή που έκανε η Μπύρα 13 στον τελικό του Χουντέμπλεϋ στο Λονδίνο το 1971, με έξοδα του Ασλανίδη. Σήμερα θα δούμε κάποιες ακόμη ωραίες ιστορίες των οργανωμένων βάζελων κατά την επταετία.
 
Στις 4 Μαρτίου 1972 η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα στο Καραϊσκάκη τη φιναλίστ του τελικού του Μουντιάλ του 1970, Εθνική Ιταλίας. Τελικό σκορ 2-1 και νίκη για την Ελλάδα, σε μία επιτυχία που πανηγυρίστηκε δεόντως. Την επομένη οι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟ βγάζουν μία ''εμπνευσμένη'' ανακοίνωση (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ 6-3-1972
 

 
''Εύγε στο μεγαλόπνοο ηγέτη του Ελληνικού Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Ασλανίδη'' από τα βαζέλια.
 
Λίγες μέρες αργότερα, διαβάζουμε ένα αφιέρωμα της συλλογικής εφημερίδας του ΠΑΟ στο Σύνδεσμο Παναθηναϊκών Οπαδών Καισαριανής, ο οποίος λειτουργούσε από το 1963, με τον πρόεδρό του κύριο Δαλιάνη να είναι προσωπικός φίλος του ιστορικού παράγοντα του ΠΑΟ, Λουκά Πανουργιά (άλλος ''αντιχουντικός'' με το στόμα κι αυτός).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ 8-4-1972
 

 

 

 
Ας ''πλησιάσουμε'' για να δούμε πιο καθαρά τη φωτογραφία της εφημερίδας του ΠΑΟ με τα μέλη του συνδέσμου των βάζελων στην Καισαριανή.
 

 
Φωτογραφία του ''αναμορφωτή'' Ασλανίδη στα γραφεία του βαζελοσυνδέσμου στην Καισαριανή, ο οποίος ξαναγράφουμε ιδρύθηκε το 1963, πριν τη Χούντα.
 
Από παλιά ήταν αντιχουντικοί οι βάζελοι...
 
Υ.Γ. Έχουμε πολλά τέτοια ακόμη να βάλουμε. Μια πρώτη δόση ήταν αυτή.

Σχόλια

Εικόνα xristoforas

του μπατσου(αστυνομικου εν προκειμενω) και του τσαμπα οπαδοι.....μπασταρδοι με πατερα απ'το λιμανι...
του κλωτσου και του μπατσου(της φαπας εν προκειμενω...λαος της φαπας και βαζελος μαλακας απτο γνωστο μοττο)

Εικόνα ALEXIS7GER

Ο εργάτης του Παναθηναικου μεγαλείου ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ μήπως είναι μακρυνός συγγενής του οπλαρχηγου και κλέφτη του 21 ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ??? Αν είναι έτσι , τότε συκοφαντη ΣΑΒΒΑ πρέπει να ζητήσεις ταπεινά συγγνώμη και να αναφωνήσεις τρις ΖΗΤΩΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ..και όχι μόνο..θα είναι και τεκμηριωμένη , οπως λέει και το νούμερο ο Αλέξης στον ραδιοβόθρο της Δαβάκη , η αντιστασιακή " πάστα " απο την οποία είναι φτιαγμένοι οι βάζελοι

Εικόνα Chief Bromden

Τους αδικείς πιστεύω...
Εάν παρατηρήσεις καλά την φωτογραφία θα δεις πως δεν γελάει κανένας, ασύγκριτη αντιστασιακή πράξη που την μιμήθηκε μερικά χρόνια αργότερα ο Τέως στην γνωστή αναμνηστική φωτογραφία με τους Χουντικούς...