O TΡΑΚΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΘΕΛΕΙ



Καρότο έχει μείνει όλη η Ευρώπη με τις μεταγραφικές επιτυχίες του μπασκετικού ΠΑΟ. Δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε τις ανακοινώσεις για τους νεοαποκτηθέντες μπασκετμπολίστες του φαπάστερου. Πρώτα είχαμε τον ΝΒΑer Τζέιμς Άντερσον.
 
Ο Ιβάνοβιτς έχοντας δύο θέσεις ξένων ανοικτές αλλά χωρίς συγκεκριμένη πίεση να τις γεμίσει, αναζητά τον καλύτερο διαθέσιμο παίκτη και ο Τζέιμς Άντερσον, από την στιγμή που θέλει να παίξει στην Ευρώπη, φαντάζει ως μία μοναδική περίπτωση. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι θα γίνει σίγουρα κίνηση για την απόκτησή του. Είναι πολύ ψηλά στην λίστα αν αποκτηθεί παίκτης στο 2/3.
 
Τελικά το μεγαθήριο της Ζαλγκίρις, που σκορπάει καράβια με λεφτά για να ενισχυθεί στο μεταγραφικό παζάρι, πήρε τον παίκτη μέσα από τα χέρια του φαπάστερου.
 
Ο πρώην παίκτης των Φιλαδέλφεια Σίξερς βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής των "πράσινων". Η πρωταθλήτρια Λιθουανίας ήταν όμως τελικά αυτή που πρόλαβε να κλείσει τον αθλητή, που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα.
 
Σαν να μην έφτανε αυτή η επιτυχία, ήρθε να βάλει το κερασάκι στην τούρτα με δηλώσεις του ο Βεζένκοφ του Άρη.
 
Για τους λόγους που απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού
"Κοίτα, δεν ήταν εύκολη απόφαση. Δεν είναι εύκολο να λες όχι στην πρόταση μιας ομάδας σαν τον Παναθηναϊκού. Το σκέφτηκα πολύ καλά, το συζήτησα με τους ανθρώπους μου και την ομάδα και κρίναμε ότι το περιβάλλον του Άρη ήταν το πιο ιδανικό για μένα και την εξέλιξή μου. Τόσο απλά. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, στον Άρη και πέρυσι δικαιώθηκα με την απόφασή μου να μείνω στον Άρη και να μην πάω στην Αμερική. Ας ελπίσουμε να δικαιωθώ ξανά".
 
Δηλαδή το περιβάλλον του φαπάστερου δεν ήταν ιδανικό για τον κύριο Βεζένκοφ. Προτίμησε τον υπερχρεωμένο Άρη.
 
Φανταστείτε τώρα τα παραπάνω να γίνονταν ανάποδα και να είχε τέτοιες ''επιτυχίες'' η ΚΑΕ Ολυμπιακός στο μεταγραφικό της σχεδιασμό. Εδώ έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ της και τα ακούει από τους μπασκετικούς ειδήμονες του κώλου. Πού να έψαχνε δυο και τρεις παίκτες, με τη μία χυλόπιτα να διαδέχεται την άλλη. Εντάξει βέβαια, τώρα μιλάμε για το φαπάστερο που κάνει ''ελληνοποίηση''. Ο Ολυμπιακός που κινείται για το Μουράτο, δεν κυνηγάει νεαρούς Έλληνες. Είναι να μην βάλει κάτι στόχο ο πρεζάκιας Γιαννακόπουλος. Αφού το αποφασίσει, όλα γίνονται. Τι τον περάσατε τον πρεζάκια, ''μαλάκα'' σαν τους Αγγελόπουλους; Οι οποίοι Αγγελόπουλοι ξέρετε γιατί είναι ''μαλάκες'', έτσι; Επειδή δεν μοιράζουν μεροκάματα. Αν αποφασίσουν να ανοίξουν την κάνουλα στα χαρτζιλίκια, θα τους αγαπήσει ξαφνικά όλος ο κόσμος και από ''μαλάκες'' θα γίνουν ''σωτήρες του μπάσκετ''. 
 
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΣ.

Σχόλια

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΝ βαζελακοπουλο,ΤΣΟΥΠ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΦΩΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ σαμαρα ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ....

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα apostolos gaganis

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ Μ΄ΑΡΕΣΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο χρονος που επελεγη γιαυτη τη βιζιτα, μονο τυχαιος δεν ειναι. Μετα τη διενεξη Σωληνα - Αγγελοπουλων για τα γνωστα με την ασφαλιση των παιχτων μας, το στριμωγμα του πρωτου και την αναζητηση ερεισματων απο βορειους ΄΄ουδετερους΄΄, ερχεται τουτη η επισκεψη. Εκ πρωτης οψεως, αν και καπως ΄΄κουφη΄΄, τιποτα το μεμπτον. Απεναντιας. Ο πραϊμινιστερ ενισχυει ηθικα την Εθνικη μας και τονωνει προαγωνιστικα το φρονημα των παιχτων. Ισως ΄΄διασκεδαζει΄΄ λιγο με την προβολη της στα ΜΜΕ και την παροδικη(;) μουντζουρα της συγκυβερνησης απ΄τη λαιλαπα του ΕΝΦΙΑ στους αγανακτισμενους του κερατά πολιτες. Ετσι να ΄΄ελαφρυνει΄΄ κομματι το ερεβος, με μια αθλητικου - αρα ευχαριστου χαρακτηρα - μεταθεση του...σεισμικου επικέντρου. Και γαμω τους κωλο-ιματζμεϊκερς δηλαδη, για τις φαεινομαλακιες τους...

ΟΜΩΣ, εγω το βλεπω σαν προσυνεννοημενη, προσχεδιασμενη κατασταση μεϊντ ιν Σωληνακοπουλος, για στηριξη του τσαλακωμενου ΕΓΩ του απ΄τον ΙΔΙΟ τον Αντωνακη. Την κορυφη τουτεστιν. Εχει δουλευτει μεθοδικα απο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το πραμα...Με προσχημα την Εθνικη. Και για να μην αφηνει ιχνη του και την οποια υποψια, φροντισε ο ψυχακιας να στεκεται μακρια απ΄τον ΄΄οπαδο΄΄ του Ολυμπιακου, τουλαχιστον απ΄οσα στιγμιοτυπα ειδα στην τηλεοραση. Ε, ΡΕ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...Οχι μονο μπηκαμε στη διοργανωση απ΄το παραθυρο με αγνωστης(;) προελευσης μονεδα κι οχι με τον αγωνιστικο ιδρωτα μας, οχι μονο η ιστορια της χημικης ΄΄βελτιωσης΄΄ της αποδοσης του Καλαθη σκιαζει ενα πραμα - την Εθνικη μας - που θα΄πρεπε να μενει παντα ανεγγιχτο απο τετοιες σκιες, αλλα μου στηριζεις εμφαντικα - βαζοντας μπροστα την ομαδα ΜΑΣ - Μεσσηνιε και τον Πατριαρχη του αντιΟλυμπιακου μενους στο Ελληνικο μπασκετ. Αυτο το τερας της εμπαθειας, με τα κυανωτικα χειλια...ΟΡΑΤΟ ΤΟ ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΜΩΣ...Τ΄ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ; ΤΟ ΄΄ΠΑΙΧΝΙΔΙ΄΄ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ. ΘΑ΄ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ. ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ...