Ο ΝΤΑΡΜΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ



Διαβάσαμε χθες στην εφημερίδα ''ΓΑΤΑ'' τα παρακάτω (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΑΤΑ ΣΤΗΛΗ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ 7-8-2014
 

 

 
Τον Πίου το μαύρο πιστόλι πήγαν να φέρουν στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά στράβωσε η δουλειά τελευταία στιγμή.
 
 
 
Αυτή είναι η εικόνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα. Ένα απερίγραπτο μπουρδέλο. Γι'αυτό και στο πρώτο φιλικό της χρονιάς μπροστά στο κοινό τους στην Τούμπα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γύρισαν την πλάτη στην ομάδα τους. Μόλις 4.000 θεατές υπήρχαν στο γήπεδο. Σε λίγο καιρό βέβαια όλα αυτά θα ξεχαστούν. Για τις σφαλιάρες που θα μαζεύει ο ΠΑΟΚ στα γήπεδα της Superleague, θα φταίνε ''ο γαύρος, η παράγκα του Μαρινάκη και το αθηνοκεντρικό κατεστημένο που κυνηγάει τη μεγάλη ΠΑΟΚάρα''. Άντε και καλά κρασιά...

Σχόλια

Εικόνα Tuborg7

Αυτοί νομίζουν ότι με "πορδές θα βάψουν αυγά". Μια ο Ιβάν ο τρομερός, την άλλη ο Μακεδονομάχος Τζαβέλας και δε συμμαζεύεται. Δυστυχώς πρέπει να πέφτει κανένα "μπαγιόκο" γιατί με 17ρηδες και Πόζογλου δεν βγαίνει το πρωτάθλημα. Πρέπει να βρέξει κώλο ο ψαράς για να φάει ψάρι.

Εικόνα rasputin7

Ποιος παοκ,θα τρελαθουμε τελειως?
Υιοθετηση στρατηγικης βαζελου,για ολα φταιει ο Ολυμπιακος!Τι δεν παει καλα στην ομαδα σου φιλε παο(κ)τΖη?''Εκλεβε ο γαυρος τα πρωταθληματα και επαιρνε κλεμμενα λεφτα''.Εχετε ακουσει τιποτα διαφορετικο?Εγω προσωπικα ποτε και πουθενα.
Δεν θελουνε να δουνε την πραγματικοτητα?Κανενα προβλημα και δικαιωμα τους.Οι πραξεις τους ομως ερχονται σε αντιθεση με τις προφορικες τους τοποθετησεις.Αδεια Τουμπα(4000) σε μια κατα τ αλλα νεα εποχη για την παοκαρα τους.Και οντως ετσι ειναι,γιατι αν το καλοσκεφτεις,εστω και τυπικα,εχει εναν επενδυτη.Ποτε ειχε αναλαβει προεδρος στον μπαοκ καποιος με τοσες προοπτικες?Το τι κανει ειναι αλλο ζητημα,ξαναλεω.

Ποσο ξεφτιλα φετος με την πραξη καλης θελησης(μετακινηση οπαδων παοκ στην λεωφορο)?Θεια δικη,επεισοδια μπροστα στα μουτρα τους,η απολυτη ξεφτιλα και το απολυτο ξεβρακωμα.Αυτα βεβαια δεν ειναι ντροπη για το ποδοσφαιρο.Στα κρυφα πηγανε να το περασουνε και ως στημενο σκηνικο(κλαιμε ρεεεεεε).

Ας μην μιλησουμε για τον τελικο=φιλικο.Αληθεια εκανε κανεις καμια συγκριση στον τροπο αντιμετωπισης απο την παοκαρα των δυο παιχνιδιων(ημιτελικος-τελικος)?Ακομη ψαχνω ενα σκληρο φαουλ,εναν τσαμπουκα στον τελικο-γιορτη...

Εικόνα Son of Hoof

Έτσι είναι ακριβώς φίλε, το χόυν φάει για τα καλά το παραμύθι εκει πάνω.