ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ



Στο χθεσινό φιλικό της Ολυμπιακάρας μας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στις εξέδρες του Καραϊσκάκη βρέθηκαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.
 

 

 

 
Θυμίζουμε τις παλαιότερες φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει, με το Γιάνναρο Αντετοκούνμπο πιτσιρικά να φοράει τη φανέλα του Θρύλου στο Καραϊσκάκη.
 

 

 
Θυμίζουμε επίσης το τι είχαν αποκαλύψει δημοσίως οι κύριοι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, εξηγώντας το γιατί δεν φόρεσε τα ερυθρόλευκα ο γαύρος Αντετοκούνμπο.
 

 
Το όλο story της απεγνωσμένης προσπάθειας του ''Σωλήνα'' Βαζελακόπουλου να εμποδίσει τη μεταγραφή Αντετοκούνμπο στον Θρύλο, εδώ.
 

 

 

 
''Αν πας στον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να βγάλεις ελληνικό διαβατήριο'', λέγανε στον πιτσιρικά Αντετοκούνμπο οι αχυράνθρωποι του ''Σωλήνα''. Αυτό είναι το σύστημα του Βαζελακοπουλιστάν. Τώρα όμως τελειώνουν αυτά. Ο ένας μετά τον άλλον εγκαταλείπουν το σκάφος και παύουν να στηρίζουν το Βαζελακόπουλο.
 
Πέφτει! Κατακρημνίζεται! Για πρώτη φορά τα σωματεία, τα κύτταρα του μπάσκετ, το εκλογικό του σώμα, τον απομονώνουν. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος είναι έκπτωτος και σύντομα αυτό θα επικυρωθεί. Για την ώρα συνεχίζει στον κατηφορικό δρόμο, αναζητώντας τον… πάτο του βαρελιού. Κι όσο κι αν οι “αυλικοί” προσπαθούν να κρύψουν την αλήθεια, ο αντίλαλος από τις φωνές του μπασκετόκοσμου, φτάνει παντού.
Χθες, Δευτέρα, παραδόθηκε ψήφισμα για σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΚΑΝΑ, το οποίο συνυπογράφουν 33 σωματεία! Τα σωματεία διαμαρτύρονται για την επιβολή του “κεφαλικού φόρου” από την ΕΟΚ και την ΕΣΚΑΝΑ, στα δελτία εγγραφών και μεταγραφών των αθλητών.
Μοναδικό θέμα ημερησίας διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων της ΕΣΚΑΝΑ θα είναι οι οικονομικές επιβαρύνσεις προς τα σωματεία που επιβάλλει η ΕΟΚ και η ΕΣΚΑΝΑ. Ζητείται η κατάργηση της χρέωσης της ανανέωσης δελτίων, η μείωση του κόστους εγγραφών/μεταγραφών αθλητών και των φύλλων αγώνων και η επανεξέταση των λοιπών οικονομικών επιβαρύνσεων (παράβολα συμμετοχής πρωταθλημάτων, έξοδα διαιτητών, κριτών, κομισαρίων κλπ.).
Επειδή μπορεί να μην έχετε πλήρη εικόνα, η ΕΣΚΑΝΑ αριθμεί γύρω στα 70 σωματεία, αριθμός που δεν είναι απόλυτος (δεν θα το αναλύσουμε σε αυτό το άρθρο) κι ίσως είναι αρκετά μικρότερος. Έτσι κι αλλιώς, ένας στους δύο ζητά σύγκλιση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ένας στους δύο διαμαρτύρεται, ένας στους δύο βγήκε στα… κεραμίδια.
Αυτό σημαίνει πως το “φιρμάνι του Σουλτάνου” πετάγεται στα σκουπίδια. Ήδη, άλλωστε, στις περισσότερες Ενώσεις οι τιμές για τον “κεφαλικό φόρο” παίζουν από ένα έως πέντε ευρώ. Ή αλλιώς, όσα μπορέσουμε να πάρουμε, για να μην μας πάρουν με τις λεμονόκουπες.
Το κατεστημένο πέφτει. Το άθλημα θα το παραδώσουν αυτοί που το κυβέρνησαν τόσα χρόνια, εκεί που το παρέλαβαν πριν από μια τριακονταετία. Με μια διαφορά: Θα είναι πτωχευμένο και καταχρεωμένο. Σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο οικονομικά…
 
Άλλος χαμένος Αντετοκούνμπο δεν θα υπάρξει. Το είπαμε. Φέτος δεν θα έχουμε τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια.
 
ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΙΜΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ.
 
Καλή επιτυχία στους γαύρους αδερφούς Αντετοκούνμπο στην μπασκετική καριέρα τους...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

http://www.redking.gr/content/basketball/14471-me-fanela-toy-thryloy-o-a...

"Τα παιδικά του χρόνια θυμήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς φαίνεται πως από μικρός υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό "ανέβασε" μία φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια, φορώντας φανέλα του Θρύλου!

Ωραίος ο Γιάννης..."

http://www.sport24.gr/Basket/antetokounmpo-tromerh-atmosfaira-sto-sef.40...

"Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρίσκονται στις court seat του ΣΕΦ και εξήραν την ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γήπεδο"

Εικόνα Γιάννης ο Red

Κι ένα κατατοπιστικότατο άρθρο του contra:
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/o-ziovani-ekane-olympiako-ton-an...

Ο Ζιοβάνι έκανε Ολυμπιακό τον Αντετοκούνμπο!

ΤΕΛ. ΑΝΑΝΕΩΣΗ : 09 ΜΑΡ. 2017 17:49
Ο πατέρας του Γιάννη Αντετοκούμπο, Τσαρλς, αποκάλυψε πως ο λόγος που ο γιος του έγινε Ολυμπιακός ήταν η αγάπη για τον Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα ενώ παραδέχτηκε πως μικρό τον πήγαινε και στα γήπεδα των Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Τι είπε για τα δικά του παιδικά χρόνια ως... ποδοσφαιριστής!

Ο Τσάρλης Αντετοκούνμπο μπορεί να καμαρώνει για το γεγονός πως στα 22 του μόλις χρόνια ο γιος του, Γιάννης, διαπρέπει στο NBA και είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα που φιγουράρουν αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα του πλανήτη, παράλληλα όμως δεν ξεχνάει πως το "μικρόβιο" του αθλητισμού μπήκε στο σώμα και στο μυαλό του "Greek Freak" μέσω της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς.

Μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "Eurohoops.net" από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο μπαμπιάς του Giannis μίλησε για την εποχή που πήγαινε με τον γιο του στο "Καραϊσκάκης" και που είχε ως ίνδαλμα τον Ζιοβάνι ενώ στην ίδια συνέντευξη παραδέχτηκε πως έπαιζε ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο στη Νιγηρία και ένας σοβαρός τραυματισμός (χιαστοί) τον είχε κάνει να σταματήσει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ:

– Κύριε Τσαρλς, ξέρουμε ότι παίζατε επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Σε ποια ομάδα και σε ποιο επίπεδο;

"Η ομάδα ονομάζεται Sunshine Stars F.C. εδρεύει στο Ondo State και είναι στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία".

– Στα παιδικά χρόνια του Γιάννη, τον είχαμε δει μαζί σας σε κάποιες φωτογραφίες στο Στάδιο Καραϊσκάκης να φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού. Ποιος ήταν ο λόγος που πηγαίνατε σε αυτό το γήπεδο και βλέπατε τη συγκεκριμένη ομάδα;

"Εξαιτίας του Ζιοβάνι, αυτός ήταν ο λόγος! Ο Ζιοβάνι Ολιβέιρα έπαιζε στον Ολυμπιακό και άρεσε πολύ στον Γιάννη. Μου έλεγε ότι αγαπάει τον Ζιοβάνι, του αρέσει να τον βλέπει και μου ζητούσε να τον πάω στο γήπεδο για να τον δει. Και του έλεγα ΟΚ, θα σε πάω στον Ολυμπιακό. Τότε, πηγαίναμε συχνά και σε άλλα γήπεδα, στο γήπεδο της ΆΕΚ, του Παναθηναϊκού".

– Άρα, πηγαίνατε σε όλα γήπεδα, βλέπατε τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ. Ως φίλαθλοι του ποδοσφαίρου. Απλά ο Γιάννης πίεζε τον μπαμπά του να τον πάει στον Ζιοβάνι. Αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε μικρός να παίζει ποδόσφαιρο;

"Ναι. Κι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, οπότε ήταν φυσιολογικό να τους παρακινήσω για να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το σπορ. Τους πήγαινα στο πάρκο και τους μάθαινα, αφού ως πρώην ποδοσφαιριστής, είχα πολλά κόλπα και δεξιότητες να τους διδάξω! Ήξερα πως σίγουρα τα παιδιά θα στραφούν στον αθλητισμό. Προσωπικά, έπαιξα ποδόσφαιρο γιατί δεν είχα άλλη επιλογή. Μπορεί να ήμουν καλύτερος στο μπάσκετ. Ήμουν πραγματικά καλός στο ποδόσφαιρο, στο βόλεϊ".

– Αν σας έκανε μια υποθετική ερώτηση. Πως ο Γιάννης θα ήταν τώρα ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιου, τοπ επιπέδου και θα έπαιζε σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ ή θα γινόταν ό,τι είναι τώρα στην πραγματική ζωή. Ένας All Star παίκτης του NBA στα 22 του! Τι θα επιλέγατε;

"Θα επέλεγα το μπάσκετ! Γιατί είδα πως το ταλέντο και τα αθλητικά προσόντα που έχουμε, είναι πιο σημαντικά να τα χρησιμοποιείς στο μπάσκετ. Αν είχα επιλογή για τον εαυτό μου, επίσης θα επέλεγα αυτό το άθλημα".

– Εδώ που τα λέμε, είναι πολύ δύσκολο να παίξει κάποιος ποδόσφαιρο όταν είναι 2μ.11!

"Ναι. Το μπάσκετ όταν ήμουν στην Νιγηρία, δεν υπήρχε καν. Έπαιξα χάντμπολ, βόλεϊ και το ποδόσφαιρο κυριαρχούσε. Έπαιζα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά νιώθω πως αν όταν ήμουν μικρός ξεκινούσα να παίζω μπάσκετ, θα ήμουν ακόμα καλύτερος. Αυτό συμβαίνει τώρα με τα παιδιά μας".

– Άρα, ακόμα κι εσείς αν είχατε την ευκαιρία να γυρίσετε το χρόνο πίσω, θα παίζατε μπάσκετ.

"Ναι και πιστεύω θα ήμουν εξαιρετικός! Σε ό,τι δοκίμασα, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, χάντμπολ, ακόμα και τένις ήμουν καλός, πάνω από το μέσο όρο των άλλων".

– Με όσα ακούμε, καταλαβαίνουμε πως όλα έχουν να κάνουν με το… DNA!

"Ναι, σίγουρα. Βλέπετε πως όλοι δουλεύουν και προσπαθούν. Τώρα, έρχονται από πίσω ο Κώστας και ο Άλεξ..."

http://www.eurohoops.net/el/interviews-el/413995/tsarls-antetokounmpo-o-...

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει τον λόγο που πήγαινε τον μικρό Γιάννη Αντετοκούνμπο στο “Καραϊσκάκης” και εξηγεί τους λόγους που παρότι ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, αν είχε την επιλογή μικρός, θα πήγαινε και ο ίδιος προς το μπάσκετ!

Αποστολή στις ΗΠΑ: Νίκος Βαρλάς varlas@eurohoops.net

Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο έχει μεγάλο… μερίδιο στο DNA των παιδιών του και μπορεί να περηφανεύεται πως όλα πήραν από το ύψος και τα αθλητικά του προσόντα! Όχι ότι η οικογένεια της γυναίκας του Βέρας πάει πίσω, πολλά μέλη της έχουν εντυπωσιακό ύψος.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι μιλάμε για πολυμελείς οικογένειες. Φανταστείτε πως τόσο ο Τσαρλς, όσο και η Βέρα, έχουν ο καθένας από 10 αδέλφια! Κάτι που σημαίνει ότι ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας και ο Άλεξ έχουν 20 θέιους και θείες συνολικά!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο μας άνοιξε το σπίτι της, κατά την διάρκεια του οδοιπορικού μας στις ΗΠΑ και μιλήσαμε τόσο με την μητέρα Βέρα, που έχει τεράστια συμβολή στο χαρακτήρα και την κουλτούρα των παιδιών, όσο και με τον μπαμπά Τσαρλς.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών) ήταν ο λόγος που σταμάτησε την διαδρομή του στη μπάλα. Όπως αποκαλύπτει στο Eurohoops, ήταν πάνω από το… μέσο όρο στα νιάτα του σε ό,τι άθλημα δοκίμασε να παίξει και αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω, θα κυνηγούσε την τύχη του στο μπάσκετ!

Ένα από τα λίγα αθλήματα που δεν έπαιξε ποτέ. Ο λόγος; Δεν υπήρχε η επιλογή του μπάσκετ, όσο μεγάλωνε στη Νιγηρία.

Ούτε γήπεδα, ούτε μπασκετές, ούτε μπάλες μπάσκετ, ούτε τίποτα!

Ο χαμογελαστός Τσαρλς Αντετοκούνμπο απολαμβάνει το γεγονός ότι η αγάπη για τα σπορ και μαζί τα… αθλητικά προσόντα πέρασαν από εκείνον στα νεότερα μέλη της οικογένειας και αποκαλύπτει γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα παιδικά του χρόνια, έχει φωτογραφηθεί με φανέλα του Ολυμπιακού.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Εχθές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήρθε να δει τον 1ο ημιτελικό των play off για την Α1 μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Άρη στο ΣΕΦ:
http://olympiacosbc.gr/el/news-el/latest-news-el/4260-%C2%AB%CE%B3%CE%B9...

«Γιάννη έλα στην Πόλη»

Συντάχθηκε στις 10 Μαΐου 2017.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη και στο ημίχρονο του αγώνα συναντήθηκε με τους διοικητικούς ηγέτες των «ερυθρόλευκων».

Οι πρόεδροι της ομάδας μας συνάντησαν τον άσο των Μιλγουόκι Μπακς, την κοπέλα του και τον αδερφό του, συζήτησαν μαζί τους και τους προσκάλεσαν στο Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης.

Ο διεθνής φόργουορντ που έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού, δεν περίμενε την πρόσκληση δια στόματος του κ. Γιώργου Αγγελόπουλου και απάντησε πως θα το σκεφτεί."

Όπως γράφτηκε και στον λογαριασμό του RATM στο facebook:
"Γιάνναρε Αντετοκούνμπο, μακάρι κάποια στιγμή να σε καμαρώσουμε με τα χρώματα που θα ήθελες να φοράς, αλλά δεν σε αφήσανε κάποια σκουπίδια του ελληνικού μπάσκετ. Έστω στα τελειώματα της τεράστιας, ελπίζουμε, καριέρας που θα κάνεις στο ΝΒΑ"

Και στον λογαριασμό του RATM στο twitter:
https://twitter.com/redsagainst/status/862665194799079426

Μόλις έγινε αντιληπτός απ'τον κόσμο,καταχειροκροτήθηκε:
http://www.redking.gr/content/basketball/21648-oi-antetokoynmpo-sto-sef

http://www.redking.gr/photos/w_800px/articles/201705/1686139.jpg

http://www.redking.gr/photos/w_800px/articles/201705/1686311.jpg

"Ο σούπερ σταρ Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας να παρακολουθήσει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Α1!

Ο παίκτης των Μπακς έφτασε στο ΣΕΦ μαζί με τον μικρό του αδερφό, Κώστα, ο οποίος επίσης παίζει μπάσκετ στην Αμερική. Φυσικά όταν έγινε αντιληπτός από τον κόσμο ο παίκτης του ΝΒΑ, χειροκροτήθηκε απ' όλο τον κόσμο και παράλληλα υπήρξαν και αρκετοί οι οποίοι έσπευσαν να βγάλουν μαζί του μία φωτογραφία.

Παράλληλα, τον παίκτη καλωσόρισε ο Ολυμπιακός και από τα μεγάφωνα του σταδίου."

Εικόνα Bad7

Ετσι

Εικόνα Xplicit

Μεγάλοι γαύροι τα αδέρφια Αντετοκούνμπο παίδες, εγώ είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα τους καμαρώσουμε και τους δύο με την ερυθρόλευκη.

Εικόνα Bad7

μακαρι

Εικόνα savvas gridlock

Για το Θανάση ακούγαμε διάφορα, ότι κάποιες κακές παρέες εκεί στου Ζωγράφου που μεγάλωσε τον χαλάσανε και πρασίνισε, αλλά η χθεσινή του παρουσία στο Καραϊσκάκη διέλυσε τους ψιθύρους.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Τελικά Σάββα οι κακές παρέες εκεί στου Ζωγράφου όντως τον χαλάσανε το Θανάση.Από σήμερα είναι παίκτης του μπασκετικού ΠΑΟ κι επίσημα για τα επόμενα 2 χρόνια:
http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=2&aid=44614

"Στα πράσινα ο Αντετοκούνμπο

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την απόκτηση του Θανάση Αντετοκούνμπο για τα δύο επόμενα χρόνια.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο γεννήθηκε στην Αθήνα στις 18 Ιουλίου 1992, έχει ύψος 2.01μ. και αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Φιλαθλητικού ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με την αντρική ομάδα του Ζωγράφου στο πρωτάθλημα της Α2. Τη σεζόν 2012-13 μέτρησε 12.2 πόντους, 4.9 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1.1 κλεψίματα και 1 κόψιμο ανά παιχνίδι.

Το 2013 επιλέχτηκε από τη θυγατρική ομάδα των Philadelphia 76ers, τους Delaware 87ers, που αγωνίζεται στο NBDL. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2013-14 είχε κατά μέσο όρο 12 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 2.1 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1.3 τάπες σε 50 αγώνες και διακρίθηκε με την επιλογή του στην 3η καλύτερη αμυντική πεντάδα της Λίγκας.

Το 2014 επιλέχθηκε στο Νο 51 του NBA Draft από τους New York Knicks, πριν «μετακομίσει» για τους Westchester Knicks, αγωνιζόμενος και τις επόμενες δύο σεζόν στην NBA Development League. Το 2015 διακρίθηκε με την επιλογή του στην 2η καλύτερη αμυντική πεντάδα του πρωταθλήματος.

Στις 29 Ιανουαρίου 2016 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο συνεργασίας με τους New York Knicks και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ την ίδια μέρα αγωνιζόμενος κόντρα στους Phoenix Suns, πριν επιστρέψει στους Westchester Knicks!

Τον Αύγουστο 2016 ανακοινώθηκε η συνεργασία του με την ομάδα της Ανδόρρας, όπου αγωνίστηκε ολόκληρη τη σεζόν 2016-17 έχοντας 7,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για λογαριασμό της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο.

11 Ιουλίου 2017"

Εικόνα ALEXIS7GER

αφερημ σουλτανε χαχα

Εικόνα Romain

Όπως πάντα εξαιρετικό άρθρο από τον Σάββα.
Μια ερώτηση αν επιτρέπεται. Είναι όντως πολλές οι πιθανότητες να δούμε τον Σωλήνα να ξεκουμπίζεται σύντομα?
Αν και με τις "σπουδαίες" μεταγραφές του Τράκη δεν του φτάνουν Τανατζής, Αναστόπουλος και το μαγειρείο της ΚΕΔ για να πάρει ξανά πρωτάθλημα. Οπότε και ο Βαζελακόπουλος δεν θα του είναι και τόσο χρήσιμος.

Εικόνα savvas gridlock

Πολλές δεν είναι οι πιθανότητες, αλλά είναι περισσότερες από ποτέ. Ακόμη και να διατηρηθεί στην καρέκλα του όμως, έχει πάρει ένα πρώτο μήνυμα να μαζευτεί.

Εικόνα trelodoctor73

Σάββα συγχαρητήρια για την ανάρτηση... η όλη ιστορία μάλλον στα ψιλοψηλά είχε περάσει, γιατί όλοι ξύπνησαν όταν πήραν χαμπάρι τι κάνει ο Γιάννης στο NBA, στην πρώτη του κιόλας χρονιά. Ο στυγνός εκβιασμός με το διαβατήριο είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο και μάλιστα στα μούτρα της οικογένειας του παίχτη: "δεν θα πάρεις μεταγραφή σε Ελληνική ομάδα, το μέλλον σου (και καλά από ενδιαφέρον) είναι στην Αμερική" Ποια ελληνική ομάδα, μόνο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τα αδέρφια Γιαννη και Θανάση και μόνο στον Ολυμπιακό θα πήγαινε ο Γιάννης. Και ας δεχτούμε πως για το μέλλον του παίχτη και τις δυνατότητες του όντως καλά που είναι στο NBA άλλα Ο εκβιασμός του κωλόγερα άπλα άνευ προηγουμένου...

Εικόνα savvas gridlock

Αν κάτσεις να απαριθμήσεις το τι έχει συμβεί σε αυτό το σπορ, από το 1998 και μετά που επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ και τυπικά ο ''Σωλήνας'', θα σαλτάρεις. Μιλάμε τόσες ραδιουργίες και σπιουνιές βλέπεις μόνο σε κάτι σίριαλ για πλύστρες, κάτι Revenge και τέτοια (μην με περάσεις για καμιά αδερφή που τα ξέρει αυτά επειδή βλέπει σαπουνόπερες, απλώς τα παρακολουθεί η άλλη σπίτι να πούμε ε και ρίχνω καμιά -κλεφτή- ματιά πού και πού)...

Εικόνα ALEXIS7GER

ΣΑΒΒΑ , πειδη εχω μιλήσει ( λόγω επαγγέλματος ) αρκετές φορές με τον σωλήνα αλλά και τον ζω στο μπάσκετ απο το 1992 ( γενικότερα ) θα πω το εξής ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την υστεροφημία του δεν καταλαβαίνει οτι εκτίθεται και δεν βρίσκεται κάποιος να του το πει . Εχει προσφέρει πάρα πολλά στο αθλημα αλλά...αλλά...αλλά....το πράσινο παρελθόν του ( το οποίο ειρήσθω εν παρόδω αποκηρύττει μετά βδελυγμίας δοθεισης ευκαιρίας ) δεν τον αφήνει να είναι αντικειμενικός ΚΡΙΜΑ με κεφαλαία γράμματα ..ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ παρεπιδημεί το πρασινο παρεάκι του ΟΑΚΑ . Ενδεικτικά αναφέρω οτι είναι ανεκδοτο να προσληφθεί εκεί υπάλληλος ολυμπιακών φρονημάτων και αυτό στο λέω guarantee που λένε και οι εγγλέζοι .Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ,καπου εκεί κοντά τριγυρνάνε οι ΝΤΑΛΤΟΝ ( οικογενειακώς ) και τα υπολοιπα πρασινα τρωκτικά ..Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ , ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΕΔ και οχι υπο την ομπρέλλα της ΕΟΚ .Ας γίνει αυτό ( το πρώτο βήμα ) και τα υπολοιπα είναι τυφλοσούρτης

Εικόνα savvas gridlock

Αυτό ακριβώς, Αλέξη. Όλα από εκεί ξεκινούν κι εκεί καταλήγουν. Στην ΚΕΔ. Οι ομάδες της Α1 να έχουν λόγο στα πρόσωπα που ορίζονται ως μέλη της ΚΕΔ. Όχι να αποφασίζει καταπώς γουστάρει ο ''Σωλήνας''. Τώρα τα άλλα που λες, για το πράσινο παρελθόν του που αποκηρύσσει, θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά δεν έχω στοιχεία χειροπιαστά για να το κάνω. Κάποια στιγμή από κοντά θα τα πούμε.

Εικόνα ALEXIS7GER

Εγω λοιπον που μπορω , λεω οτι υπήρξε αθλητής του ΠΟΑ και σε κάποιον αγώνα επιτέθηκε με μανία κατά του διαιτητή γιατί " αδικήθηκε " ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ χαχα σε ολες τις συνεντευξεις ομως , οταν η κουβέντα πάει εκεί , την γυρίζει και αλλάζει θέμα

Εικόνα ALEXIS7GER

αααααααααα , και το μονο revenge που ξερω ειναι το revenge of rock , αρχη κηφισιας ..χαχα με dj γαυραρο , τον Δημητρη

Εικόνα savvas gridlock

Κάτσε, το revenge of rock δεν ήταν χαμηλά στην Αλεξάνδρας, στη συμβολή με Μερκούρη που ξεκινάει απ'τα Εξάρχεια, απέναντι από το Πεδίον του Άρεως; Ανέβηκε ψηλά Κηφισίας τώρα;

Εικόνα ALEXIS7GER

https://www.facebook.com/groups/RevengeofRock/ Λ. Κηφισίας 14, 1ος όροφος,πολυχώρος Άνεσις, Αμπελόκηποι