ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΣΕΛΤΙΚ: ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ



Την περιβόητη ''υπόθεση Βάλνερ'', που σύμφωνα με τους αντιολυμπιακούς αποτελεί την αιτία που ''ο γαύρος πήρε ένα πέτσινο/χάρτινο πρωτάθλημα'', την έχουμε εξετάσει στο παρελθόν. Όλα τα ψέματα και οι κωλοτούμπες των τουρκοβάζελων έχουν εκτεθεί στο ακέραιο. Έχουμε δει ότι τα βαζελάκια με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προσπάθησαν να κατακτήσουν το Κύπελλο του 1975, το οποίο είχαν χάσει στον τελικό του Καραϊσκάκη από τον Θρύλο με την γκολάρα του συγχωρεμένου του Δαβουρλή. Έχουμε δει δεκάδες πραγματικά περιπτώσεις ενστάσεων των τριών αντιολυμπιακών δυνάμεων, ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι πέρυσι ο ΠΑΟΚ πήρε στα χαρτιά την πρόκριση για τα play off του Champions League από τη Μέταλιστ και λίγο έλειψε να μπει στους ομίλους από το παράθυρο, στα διπλά παιχνίδια του με τη Σάλκε. Με αυτά στο μυαλό μας, βλέπουμε μία ακόμη αντίστοιχη φετινή ιστορία.
 
Ζευγάρι για τα προκριματικά του φετινού Champions League. Η πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας αντιμετωπίζει την σκοτσέζικη Σέλτικ. Πρώτο ματς στη Βαρσοβία και νίκη με σκορ 4-1 για τους Πολωνούς.
 

 
Eπαναληπτικός στην Γλασκόβη και η Λέγκια κερδίζει και εκεί, με σκορ 0-2, οπότε με συνολικό σκορ 6-1 στις δύο αναμετρήσεις προκρίνεται πανηγυρικά στα play off του Champions League.
 
 
Την επόμενη μέρα μαθαίνουμε ότι η Λέγκια χρησιμοποίησε έναν παίκτη στον επαναληπτικό της Γλασκόβης για δύο μόλις λεπτά, ο οποίος δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής (δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στις φωτογραφίες, ακόμη κι αν δεν μεγεθύνονται με ένα απλό αριστερό κλικ, για να διαβαστούν πιο άνετα).
 
 
Η Σέλτικ φυσικά έκανε ένσταση και η UEFA κατακύρωσε τον επαναληπτικό αγώνα υπέρ της με σκορ 3-0. Έτσι, της έδωσε την πρόκριση, αφού στο πρώτο ματς η Λέγκια είχε κερδίσει με σκορ 4-1 και με το εκτός έδρας γκολ οι Σκοτσέζοι πήραν το εισιτήριο για τα play off.
 
 
 
Η πολωνική Λέγκια έστειλε επιστολή στη Σέλτικ, ζητώντας να παίξουν ένα ακόμη παιχνίδι για να κριθεί εκεί η πρόκριση.
 
 
 
 
Φυσικά η Σέλτικ απέρριψε την πρόταση της Λέγκια.
 
 
Η Λέγκια προσέφυγε στο CAS για να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση της UEFA, η οποία είχε κάνει αποδεκτή την ένσταση της Σέλτικ. Χθες το CAS απέρριψε την ένσταση της Λέγκια και η Σέλτικ οριστικά θα πάρει μέρος στα προκριματικά του Champions League.
 
 
Ξαναγράφουμε. Η Λέγκια διέλυσε τη Σέλτικ και στα δύο ματς, 4-1 στο πρώτο στη Βαρσοβία και 2-0 στο δεύτερο μέσα στην Σκοτία. Στο 88' του δευτέρου παιχνιδιού, ενώ όλα είχαν κριθεί, ο προπονητής της βάζει στο παιχνίδι έναν παίκτη που ήταν τιμωρημένος από την προηγούμενη σεζόν και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Η Σέλτικ, που ''δεν είναι γαύροι να κάνουν ενστάσεις'', όχι απλώς έκανε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη, αλλά πήρε την πρόκριση στα χαρτιά. Δεν είπανε δηλαδή οι Σκοτσέζοι ''εντάξει μωρέ, είχαμε ήδη αποκλειστεί, δύο λεπτά μόνο έπαιξε ο άλλος και δεν έκρινε το ματς. Το αφήνουμε να περάσει''. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός το 2009, αν και αποκλείστηκε στο γήπεδο των Σερρών από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος και μπορούσε να πάρει στα χαρτιά την πρόκριση, δεν έκανε ένσταση και αποκλείστηκε για παρόμοιο περιστατικό. Φανταστείτε τώρα να ήταν στη θέση της Σέλτικ κάνας Ολυμπιακός, έτσι; Ω ρε τι θα ακούγαμε. Τι ότι ''έτσι έχουν μάθει να κερδίζουν οι γαύροι'', τι ότι ''τα πιάσανε οι ψωμόλυσσες οι Πολωνοί από τους αετονύχηδες γαύρους'' (κάνας Γεωργίου ή Καραγιαννίδης θα τα έλεγαν αυτά), τι ότι ''η ξεφτίλα του γαύρου αποκτά παγκόσμιες διαστάσεις, μετά την υπόθεση Βάλνερ'', τι ότι ''παρακαλάνε οι αντίπαλοι που διέλυσαν το γαύρο εντός γηπέδου να γίνει ένα τρίτο ματς και να κριθεί η πρόκριση εκεί, αλλά οι γαύροι χέζονται και δεν κατεβαίνουν'' και και και. Μία συνηθισμένη πρακτική στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, η ένσταση μετά τη λήξη του ματς για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, πρακτική που απαντάται και στην Ελλάδα από τη δεκαετία του '20 ακόμη, έχει γίνει καραμέλα στο στόμα όλων των αντιολυμπιακών μετά το 2008. Είπαμε, για το μέσο μαλάκα αντιολυμπιακό οπαδό και τους ''αντικειμενικούς'' ΑΡΔ που τον γλείφουν,
 
ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Αυτο που'χε κανει η Καλαμαρια με τον Βαλνερ το'χε κανει πορτογαλικη ομαδα και ειχε πεσει κατηγορια ακομα τρωγονται οι αντιολυμπιακοι μ'εκεινο το πρωταθλημα

Εικόνα REDNYC

POLY SWSTOS - GNWSTH H TAKTIKH ZELES KAI KOULES: OSA DEN FTANEI H ALEPOU TA KANEI KREMASTARIA...giauto mia zwh tha einai anyparktoi....

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Η "αδικημένη" ΑΕΚούλα, ένσταση στο μπασκετ το 2011, το 2012, ένσταση στην μπάλα, το '13, ένσταση στο γυναικείο βόλευ πέρυσι, οπως επίσης και στο χάντμπολ..

Εικόνα rasputin7

Γιατι ο βαζελος στο βολλευ?