ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕΟ μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, έχει σήμερα την ονομαστική του εορτή. To να κάτσουμε να απαριθμήσουμε το τι έχει προσφέρει αυτός και ο αδερφός του, ο ΓΙΩΡΓΟΣ, στο τμήμα μπάσκετ του Θρύλου από το 2004 μέχρι σήμερα, θα'ναι μια προσπάθεια να παραβιάσουμε ανοιχτές πόρτες. Δίχως αυτούς, αμφιβάλλουμε αν θα υπήρχε καν το τμήμα. Α-ΤΕ-ΛΕΙ-Ω-ΤΑ χρήματα, παίκτες που ούτε να φανταστούμε μπορούσαμε, μα πάνω από όλα δημιούργησαν έναν Θρύλο-σημείο αναφοράς για όλο τον μπασκετικό πλανήτη.
 

 
Χρόνια πολλά πρόεδρε και συνεχίστε εκεί στην ΚΑΕ όλα όσα αρχίσατε από τον Ιούνιο και μετά. Μαζί θα πανηγυρίσουμε ΠΟΛΛΑ Ευρωπαϊκά και πρωταθλήματα Ελλάδος ακόμη, αρκεί να έχει ο Θεός εσένα και τον αδερφό σου καλά.
 

 
Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, στους πολλούς εορτάζοντες και σε εχθρούς και φίλους. Να σας έχει όλους καλά η Παναγία.

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Χρονια πολλα και στον Τακαρο τον Τσουκαλα

Εικόνα savvas gridlock

Εννοείται χρόνια πολλά στο μέγα Τάκαρο. Που τον λένε Παναγιώτη και όχι Δημήτρη, όπως τον βαφτίσανε για να τον μπλέξουν στα παράνομα κέρδη από το στοίχημα...

Εικόνα Bad7

ναι ο πουστης ο Βαξεβανης

Εικόνα Bad7

Βασικα χρονια πολλα σ'ολους τους ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ γαυρους που'χαν χθες τη γιορτη τους

Εικόνα Bad7

οχι σ'αυτους που ντρεπονται

Εικόνα Bad7

Χρονια πολλα τιτανοτεραστιε που λεει και ο Αλεφαντος

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χρόνια πολλά στον Παναγιώτη ΜΑΣ! Στη φωτογραφία διακρίνεται και ο αδερφός του Ντομί!!! ΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχαχα