ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 1993: ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΤΣΑΝΙΔΗ-ΡΑΛΛΗ



Έχουμε δει σε προηγούμενη ανάρτηση το πώς ακριβώς έσπασε την έδρα του ΠΑΟ στους τελικούς των play off μπάσκετ του 1993 ο Θρύλος του Ιωαννίδη. Ο ΠΑΟ δεν κατέβηκε στον τέταρτο τελικό και ο Θρύλος πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος, ίσως το πιο μάγκικο σε ολόκληρη την ιστορία του τμήματος. Μία εβδομάδα μετά το break στην Γλυφάδα, στις 15 Μαϊου 1993, ήταν προγραμματισμένος στο ΣΕΦ ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ ΠΑΟ και Άρη. Το παιχνίδι υπάρχει ολόκληρο στο youtube και ο καθένας μπορεί να ''θαυμάσει'' τα διαιτητικά όργια του διδύμου Ράλλη-Τσανίδη, μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι Γιαννακόπουλοι που φώναζαν για όσα έγιναν (κατά την γνώμη τους και μόνο) στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό.
 

 
Δεν θα κουράσουμε λοιπόν με αναλυτική παράθεση του ρεπορτάζ των εφημερίδων για το ματς. Θα βάλουμε λίγα πράγματα από το πρωτοσέλιδο του ''ΦΩΤΟΣ'' την επομένη.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 16-5-1993
 

 

 

 
29 βολές εκτέλεσε ο ''κορυφαίος'' Νίκος Γκάλης, 3 τεχνικές ποινές έφαγε ο Άρης και στο τέλος οι παράγοντες και οι παίκτες της ομάδος της Θεσσαλονίκης αρνήθηκαν να παραλάβουν τα μετάλλιά τους. Υπάρχουν όλα αυτά και στο βίντεο του αγώνα. Έτσι κατακτάει τα τρόπαια από παλιά ο φαπάστερος, ακόμη και τότε που κλαίγονταν για τη διαιτησία. ''Δίκαια'' και ''παναθηναϊκά''...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ούτε εγώ ήξερα την ύπαρξη αυτού του αγώνα και τη διαιτησία του (Βασίλη και Στέλιο θα σας μαλώσω...). Ξέρω, όμως, για το remake αυτού του αγώνα πού έγινε το 2005 στη Λαμία. Ντροπή και αίσχος.

Εικόνα nmavronas

ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΠΑΟ= Η ΠΙΟ ΕΥΝΟΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!

Εικόνα Bad7

Μονο τα βαζελια θα μπορουσαν να'χουν τετοια ευνοια και να διαμαρτυρονται για τη διαιτησια

Εικόνα figurered

Τι σου είναι η προπαγάνδα, ε;

Ούτε καν θυμομουν ότι υφίστατο τέτοιο παιχνίδι, προφανώς γιατί τα αρδάκια δεν είχαν θεωρήσει άξια λόγου τέτοιου είδους σφαγή.

Πάντως ο αληταράς ο ιωαννίδης φαινόταν να μας ταιριάζει ρε γαμώτο, κρίμα που ποτέ δεν άκουσε αυτό το "τα ύστερα τιμούν τα πρώτα".

Εικόνα savvas gridlock

Μόνο μας ταίριαζε; Δεν υπάρχει, ούτε θα υπάρξει άλλος τέτοιος προπονητής, σε όλα τα σπορ. Αν είχε λίγο μυαλό να το καταλάβει όμως, δεν θα'ταν μπουρδέλο πολιτικάντης της δεκάρας...

Εικόνα Bad7

Προπονηταρας αλλα πηγε και μου'γινε οπως ειπες πολιτικαντης της δεκαρας

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΖΕΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ!!!!!!!!!! ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΡΙΚΑΡΓΙΟΛΟΙ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Φαντάζομαι οι οπαδοί του δεν αποχώρησαν "ντοπιασμένοι" από την απονομή!

Εικόνα Bad7

χαχαχαχαχαχα

Εικόνα Spiros Legend

Αυτοί δεν είναι τελικοί της Ντροπής,είναι της περηφάνιας των Πρασινο-Αντικειμενικών,δύσκολα θα βρούμε κούπα τους που να μην στάζει το αίμα των αντιπάλων και ειδικά το δικό μας...Φαντάζομαι τι θα γινόταν παλαιότερα,χωρίς TV και με την Πρασινη ΕΡΤ να πληροφορεί τον κόσμο με πράσινα γυαλιά...Ας ξεστραβωθούν οι ντροπιασμένοι δικοί μας πρώτα,που πιάσανε...την λογιστική πάλι απο χθες για τον Μπενίτες,ήδη τον έχουν βγάλει άχρηστο,όταν θα τον πουλάει πάνω από 10 μύρια οι ίδιοι καραγκιόζηδες θα κράζουν πρώτοι...Και ντροπιασμένοι και λογιστές.Το καλό είναι ότι έχουν αρχίσει να τους την λένε άσχημα οι υπόλοιποι,ειδικά μετά την Συνέντευξη Κουντούρη,που άνοιξε πολλά μάτια...

Εικόνα Bad7

Πολυ σωστα τα λες αδερφε

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ!!!!!!!!!! ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ!!!!!!!!!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!!! ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 7 ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΡΟ, ΤΟ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ Ή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΣ!!!!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΝΕΙ!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Μπίλαρε, λέμε να βγάλουμε ανάρτηση μόλις ανακοινωθεί κι επίσημα ο Μπενίτες, χρησιμοποιώντας μιαν ατάκα σου, ''Μπενίτες και σκασμός όλοι πούστρες''. Τι λες, εγκρίνεις;

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΒΒΑ, ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31 ΝΑ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα savvas gridlock

Έχεις δίκιο Μπίλαρε. Θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ρόστερ, να κλείσουν και οι μεταγραφές των ελεύθερων και θα κάνουμε μία ανάρτηση-απολογισμό, εκεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου θα τα πούμε όλα για όλους. Πάντως στάνταρ θα έχει αναφορά στις πούστρες μέσα, να το ξέρεις.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΟΧΙ ΣΑΒΒΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΠΕΙ!!!!!!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΠΕΝΙΤΕΣ!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!! ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!! ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΖ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Bad7

Μπενιτες και σκασμος ολοι πουστρες χαχαχαχαχαχα

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ENNOEITAI ΣΑΒΒΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!