ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ CRASH TEST ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



Θέλοντας να υπονομεύσω την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στα παρκέ της Ισπανίας και όντας πλήρως εναρμονισμένος με τα non-papers που λαμβάνω κάθε τόσο, θα φροντίσω ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ να σηκώσω άρθρο/ανασκόπηση για τη διένεξη Αγγελόπουλων-Σωλήνα. Αιτία της κόντρας δεν είναι άλλη από την ασφάλιση των διεθνών...γνωστό. Θα προσπαθήσουμε, στα πλαίσια πάντα της εντεταλμένης μου υπηρεσίας, να δούμε ποιος βγήκε κερδισμένος, ποιος εκτέθηκε και ποιος φέρεται να δικαιώνεται από την εξέλιξη του πολύκροτου σήριαλ. Όσο όμως ενθαρρυντικές ή αποθαρρυντικές κι αν μας φαίνονται οι κινήσεις από πλευράς ΚΑΕ, αυτό που πάντα πρέπει να λέμε είναι πως ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
 
Από ότι φαίνεται λοιπόν, την 8η Οκτωβρίου του 2014, στο νοκ-αουτ αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον βάζελο, θα έρθουν αρκετές από τις απαντήσεις που αναζητούμε όλοι μας. Θα πάρουμε μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε από τα "θεσμικά όργανα". Όλα μπορεί να μην φανούν, πιθανόν όμως να καταλάβουμε αν η όποια καλοκαιρινή μας δραστηριότητα απέδωσε καρπούς κι αν μας επιτρέπεται να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο μες στην σεζόν. Με άλλα λόγια, το κλειστό λόγω τιμωρίας(ή μήπως όχι) ΟΑΚΑ μπορεί να λειτουργήσει για εμάς ως Ρόδος προκειμένου να διαπιστώσουμε ποιος θα πηδήξει ποιον φέτος!
 
Κρίνοντας τόσο από πέρυσι όσο και από άλλες χρονιές, αλλά και βασιζόμενοι στην κοινή λογική, καταλαβαίνουμε πως ο νικητής αυτού του αγώνα θα είναι και ο κυπελλούχος Ελλάδος. Για αυτό και ο βάζελος έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να "κουρευτεί" η ποινή για έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών που κουβαλάει από πέρσι. Το αποτέλεσμα λοιπόν της έφεσης αναπόφευκτα θα οδηγήσει και τον κόσμο μας σε κάποια πρώτα συμπεράσματα. Στο σημείο αυτό θέλω να θυμίσω πως όταν μετά τα πουστριλίκια στον πέμπτο τελικό του 2007 ο βάζελος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων κατάφερε, προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ, να μας κάνει τα τρια ...ένα και έτσι στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν αγωνιστηκε απέναντί μας με κόσμο. Κι εγώ ρωτώ: αν από εκεί που τους γίνονταν όλα τα χατίρια σε αγώνες κανονικής περιόδου πρωταθλήματος ...το ΑΣΕΑΔ απορρίψει ανάλογο αίτημα του βάζελου, αυτήν την φορά για αγώνα που κρίνει έναν τίτλο, ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ;;
 
Να προσθέσω μάλιστα ότι ως και πέρυσι ακόμα "κερατάδες και δαρμένοι" από την τιμωρία για αγώνες κεκλεισμένων που επιβλήθηκε και σε εμάς και στο βάζελο βγήκαμε εμείς, αφού τους αντιμετωπίσαμε χωρίς κόσμο στην έδρα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Θυμίζω επίσης ότι πέρυσι η ομάδα έδωσε το ίδιο νοκ-αουτ παιχνίδι για το κύπελλο Ελλάδος σε γεμάτο ΟΑΚΑ και από εδώ μέσα το'χαμε σχολιάσει ως εξής....
Η πρεμιέρα μας στο φετινό πρωτάθλημα έγινε με «ντέρμπυ»  κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ, που σε συνδυασμό με το -2 έδινε τη δυνατότητα στην αλογοτροφή να κάνει χωρίς άγχος τη βόλτα της στην παραλία. Τυχαίο. Λίγες εβδομάδες αργότερα η κληρωτίδα δείχνει ημιτελικό με τη βαζέλα στο ΟΑΚΑ. Νοκ αουτ το παιχνίδι, εννοείται με οπαδούς μόνο της μιας ομάδας. Επιστρέψαμε δηλαδή στην περίοδο πριν το 2008 που ξέραμε ότι στον τελικό θα βλέπαμε τον ποα με κάποιον και το σωληνοκούπι θα πήγαινε στον ποα. Τρεις σερί σεζόν ο ζελές, που διατηρούσε και τα σκήπτρα και τον ίδιο κορμό για χρόνια, αγωνιζόταν καλοκαίρι στο ΣΕΦ κόντρα στον ανέτοιμο Ολυμπιακό έχοντας εξασφαλισμένη μια άνετη εκτός έδρας νίκη στο Κύπελλο ...πακέτο με την επικοινωνιακού χαρακτήρα εκμετάλλευσή της. Επτά χρόνια μετά ο Ολυμπιακός βλέπει μια ακόμα χειρότερη εκδοχή του έργου, παίζοντας τη συνέχειά του σε μια εκ των δυο εγχώριων διοργανώσεων στο  ΟΑΚΑ χωρίς τον κόσμο του. Κι ασφαλώς δεν χρειάζεται να εξηγηθεί ποιος ευνοείται από αυτήν την κλήρωση, δεδομένης της εικόνας των δυο ομάδων. Τυχαίο κι αυτό! Για αυτό και η αντίδραση του επίσημου Ολυμπιακού έως τώρα, μεσημέρι Δευτέρας, είναι ...αυτή που όλοι είδατε"
 
Ε όσο να πείτε φέτος η κληρωτίδα δείχνει να μας σέβεται κομματάκι παραπάνω. Τι λέτε,να το επισημάνουμε αυτό, ναι ή όχι;;
 
Πέρα λοιπόν από την αντιμετώπιση που θα έχει ο βάζελος στην εκδίκαση της έφεσης, η οποία θα μας κάνει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να μιλάμε δεξιά και αριστερά, υπάρχει κι άλλο ένα ερωτηματικό για το οποίο ζητείται απάντηση. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ; Σε περίπτωση που η κλήρωση της ΚΕΔ αναδείξει τα γνωστά καλόπαιδα με την μέθοδο "Γκόντας, Πηλοϊδης, αποκλεισμός και αλλαξοκωλιά" που όλοι γνωρίζουμε, σε περίπτωση που εν ώρα αγώνα οι γκρι επιδοθούν στις γνωστές ανωμαλίες ...εμείς θα είμαστε εδώ να τα πούμε όλα. Θα επισημάνουμε πως τα δημόσια ξεσπάσματα δεν αρκούν προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος, την αδράνεια και την αδιαφορία δυο διοικήσεων, για μιάμιση δεκαετία και κάτι ψιλά. Θα ξαναπούμε πως οι δημόσιες τοποθετήσεις και οι ανακοινώσεις δεν φθάνουν για να γκρεμιστεί ένα σύστημα που τόσα χρόνια αλωνίζει προκλητικά και ζέχνει από χιλιόμετρα. Χρειάζονται κι άλλα που ΙΣΩΣ να μην έχουν γίνει ως τώρα και άργησαν.
 
Αναρωτιέμαι όμως, αν στις 8 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός στεφθεί -στην ουσία- κυπελλούχος Ελλάδος και οι γκρι τον αντιμετωπίσουν διαφορετικά ...τι θα'χουν να πουν οι μονίμως θιγμένοι και ντροπιασμένοι; Θα εμφανιστούν να μας πουν τα παράπονά τους οι μόνιμοι αμφισβητίες των πάντων; Γιατί το κακό έχει παραγίνει με ορισμένους, τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο ...θα τα πούμε κι αυτά όμως στην ώρα τους!
 
DRAZA

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Κάθε φορά που βλέπω θέμα για το μπάσκετ λέω από μέσα μου "Αντε να δούμε τι άλλο θα μας κάνουν οι απατεώνες για να μας κλέβουν τίτλους?". Οι παίκτες, καθώς αυτοί παίζουν εντός παρκέ, πρέπει να καταλάβουν την προσπάθεια που κατέβαλαν το καλοκαίρι οι αδερφοί για να προστατεύεται η ομάδα μας από την μαφία του σωλήνα!

Ο κόσμος πάντα στήριζε και θα στηρίζει το μπάσκετ γιατί το αγαπά και γιατί έχει φέρει τόση ανείπωτη δόξα τα τελευταία χρόνια! Θέλω να είμαι αισιόδοξος και να σκέφτομαι ότι μετά από 15 χρόνια τα πράγματα θα αλλάξουν! Χαίρομαι, όμως, την προσπάθεια και την επιθετική πολιτική που ακολουθήσαμε στο θέμα σωλήνας! Και έτσι πρέπει να συνεχιστεί μέχρι τέλους! Είτε αυτό λέγεται "διοίκηση", είτε λέγεται "κόσμος", είτε λέγεται "παίκτες". Να πάψει πλέον και το μπάσκετ να είναι αποκούμπι των λαγών! Να κάνουμε το 4/4 στα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο,μπάσκετ,βόλει,πόλο).

Οψόμεθα στις 8-10-2014!

Εικόνα DRAZA

Θα επαναλάβω ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα και πως δεν γίνεται να δούμε μονομιάς σε μερικούς μήνες ότι δεν είδαμε για περισσότερα από 15 χρόνια.

Το μπάσκετ όχι μόνο μας χάρισε κάποιες από τις λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας μας (και) τα τελευταία χρόνια αλλά στήριξε γενιές Ολυμπιακών την περίοδο που στο ποδόσφαιρο αλώνιζε το παρασκήνιο και μαζί με αυτό οι τότε ανυπόμονοι.

Διοίκηση κόσμος και παίκτες πρέπει να είναι μια γροθιά ...γιατί φέτος έχουμε περισσότερους λόγους να πιστεύουμε πως θα βελτιωθεί η κατάσταση

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Ρε παιδιά και εγώ μαζί σας σε όλα, ναι υπάρχουν οι μόνιμοι αμφισβητίες, οι γαυροβάζελοι και όλοι αυτοί που περιμένουν με το δάκτυλο στην σκανδάλη και πολλοί από αυτούς μάλιστα δεν υποφέρουν και δεν στενοχωριούνται όπως εμείς ή δεν πάνε και στο γηπεδο και δεν ματώνουν για την ομάδα. Άλλο αυτό όμως και άλλο να μη λέμε κάποια αυτονόητα πράγματα, εντελώς καλόπιστα. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων των όποιων κινήσεων έχουν κάνει οι αγγελόπουλοι φετος το καλοκαίρι, είπε ο Γιώργος ότι αν δεν ασφαλιστούν οι παίκτες δε θα πάει κανείς στην εθνική μασονίας ή όχι; Οι παίκτες ασφαλίστηκαν ή όχι; Τη Δευτέρα που αναχωρούσαν για Καρπενήσι με την Εθνική, οι εκπρόσωποι μας ήταν στα γραφεία της ομοσπονδίας και είχε διαρρεύσει οτι δήθεν αν διαπίστωναν πρόβλημα, θα τους ανακαλούσαν, πλην όμως κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη. Με δεδομένο, ότι η θέση μας είναι ότι ασφάλιση πλήρης δεν υφίσταται, αποδεικνύονται οι αγγελόπουλοι εντελώς ασυνεπείς ή όχι; Θα αδικήσουμε μετά τον Σωλήνα και τον Τράκη που δεν τους σέβονται και τους γλεντάνε με κάθε τρόπο, από την στιγμή που οι ίδιοι δε σέβονται τα λεγόμενα τους;
Οσμίζομαι ότι τίποτα δε θα αλλάξει και μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά πολύ φοβάμαι ότι ξεκίνησαν μία "μαγκιά" και δεν είχαν τα κότσια να την ολοκληρώσουν, γιατί ή δεν το λέει η καρδούλα τους ή κατά βάθος είναι "μπασκετικοί" και αυτοί, ή γιατί θεωρούν εαυτούς καλά παιδιά και μη αλήτες σαν τον Τράκη ή για όλα τα παραπάνω.

Εικόνα DRAZA

Φίλε μου απαντώ στο σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την τοποθέτηση του "Νίκου Γόδα".

Θα επεκταθώ και σε ξεχωριστή ανάρτηση, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί η μαγκιά δεν έμεινε στην μέση (τουλάχιστον αυτό φαίνεται ως τώρα). Επιπλέον πρέπει όλοι να παραδεχθούμε ότι μέχρι τώρα οι αφοί δεν μας είχαν συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις με τέτοιον αντίκτυπο.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Φίλε DRAZA αυτόν τον συλλογισμό σου τον εχω κατανοήσει, τα ίδια, αν δεν κάνω λάθος, υποστηρίζει και ο Σάββας, και συμφωνώ και εγώ στον αντίκτυπο και στην αίσθηση που έχει προκληθεί, το όφελος ομως όλων αυτών δυσκολεύομαι να το κατανοήσω, φαντάζομαι μόνο εντυπώσεις κερδίσαμε.
Ωστόσο, αυτό που λέω και πιστεύω είναι, ότι, όταν λέγεσαι Γιώργος Αγγελόπουλος που χεις οικονομικά- επιχειρηματικά μια χαψιά τον Τράκη και τον Σωλήνα, δεν μπορείς να φαίνεσαι ασυνεπής.
Όταν, δε, εκπροσωπείς αυτήν την ιδέα, οφείλεις να εισαι δέκα φορές πιο προσεκτικός γιατί κουβαλάς έναν ολόκληρο λαό πίσω σου, και ξέρεις ότι έξω, στην κοινωνία, στις δουλειές και στα καφενεία, ο κάθε ένας από τους οπαδούς μας πρέπει να υπερασπίζεται την κάθε πράξη και κάθε λέξη σου ως δικιά του. Ε αυτόν τον κόσμο τον πουλάς ρε Αγγελόπουλε, οταν ξεστομίζεις απειλές κούφιες και απραγματοποίητες, ψάξτο πρώτα και μετά μίλα (κρίμα τα λεφτά σου, τα καράβια σου και τις επιχειρήσεις σου αν δεν γνωρίζεις τις έννομες συνέπειες των απειλών σου). Εγώ και εσύ (που εκπρόσωπούμε τους εαυτούς μας και μόνον) φαντάζομαι κοιτάμε ό,τι λέμε να το πράττουμε, έτσι κάνουν οι Ολυμπιακοί εξάλλου. Και για να προλάβω ορισμένους, που θα πουν οτι τελούσε σε βρασμό και γι' αυτό δικαιολογείται, να το δεχτώ και αυτό, αλλά βγες και πες το, κάνε μια δήλωση, μια ανακοίνωση, μια διαρροή, μην το καταπίνεις και πας να το περάσεις αβαβα.. ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού είσαι, κάποιος κόσμος (και σοβαροί άνθρωποι, είτε του χώρου είτε άλλων χώρων) περιμένουν από σενα. Πραγματικά μου δώσαν την εντύπωση ότι "το κλείσαν το μαγαζί" και πήγαν διακοπές, από εκείνη την Δευτέρα της αναχώρησης της εθνικής για Καρπενήσι, δεν ξανακούστηκε κάτι, παρά μόνον όταν ο σωλήνας ξαναπροκάλεσε με τη συνέντευξή του.
Και για να το κλείσω, αν άλλαξε κατι στην τακτική μας, θα φανεί αργά ή γρήγορα (πιστεύω γρήγορα) από τα πάντα, τόσο από το πως αντιμετωπίζεται η ομάδα από διαιτησίες και ομοσπονδίες, αλλά κυρίως από το πως οι Αγγελόπουλοι θά αντιμετωπίσουν την ομάδα, αν θα την προστατέψουν οπως πρεπει, αν θα βελτιώσουν την εικόνα της έδρας, τις σχέσεις με τους φιλάθλους, όλα παίζουν ρόλο, ακόμα και ο εκφωνητής (ο οποίος είναι από τους αγαπημένους της μασονίας και παρόλαυτά χρόνια μας τα πρήζει κατά τρόπο απαράδεκτο). Φέτος τους είδαμε μετά από χρόνια να συνοδεύουν την ομάδα στο ΟΑΚΑ, του χρόνου ελπίζουμε να τους δούμε να ηγούνται κιόλας αυτής, να κάνουν και καμμιά μπούκα στα αποδυτήρια των διαιτητών (τι να κάνουμε πρεπει να λερωθούν και λίγο με τους αλήτες που ´χουμε να κάνουμε), όπως τους πρότεινε ο Βαγγέλαρος στο ημίχρονο του τέταρτου τελικού φέτος..
Και επειδή έγινε κουβέντα για Ιωαννίδη (δεν είμαι οπαδός του), αν θυμάστε ο ξανθός ήλεγχε όλα τα παραπάνω, ακόμα και το πότε θα τραμπουκίσει η εξέδρα τον αντίπαλο κανόνιζε, πολύ απλά γιατί ήταν νικητής και δεν ήθελε να τον γ....
Οι Ολυμπιακοί το αγαπάμε το μπασκετάκι, αυτό μας κράτησε στα δύσκολα πέτρινα χρόνια, γι' αυτό και αρρωσταίνουμε έτσι κάθε χρόνο. Εμείς ήμασταν ισόβιοι πρωταθλητές όταν το μπάσκετ ήταν πρώτο άθλημα στη χώρα και το πρωτάθλημα το καλύτερο στην Ευρώπη, εμείς οι πρώτοι αληθινοί πρωταθλητές Ευρώπης, μην ακούτε την προπαγάνδα των βάζελων που παρουσιάζονται ως πιο "μπασκετικοί" κτλ. πιο απατεώνες μασόνοι είναι μόνον και τίποτα άλλο!

Εικόνα DRAZA

Μην ξεχνάς επίσης ότι οι ίδιοι οι Αγγελόπουλοι δήλωσαν πως το θέμα της ασφάλισης των διεθνών είναι ξεχωριστό θέμα από την αντιμετώπισή μας από την διαιτησία. Στο άρθρο "ασέλγεια στο πτώμα του σωλήνα" έχω το βίντεο. Προσεκτικά άκουσέ το. Οι Αγγελόπουλοι λοιπόν στο προσκήνιο δεν έπρεπε να διαχειριστούν το θέμα της ασφάλισης ως απόρροια της βεντέτας με τον Σωλήνα και σε αυτό παίρνουν άριστα. Γιατί απέδειξαν πως είναι ένα υπαρκτό ζήτημα που αφορά όλες τις ομάδες που μπορεί να είναι λιγότερο ευρωστες οικονομικα σε σχεση με εμας και δεν μπορουν να καλυψουν τα εξοδα ασφαλισης των διεθνων, αποδειχθηκε οτι το ζητημα αυτο αφορα καθε ευρωπαικο σωματειο που εχει στις ταξεις του Ελληνες διεθνεις και πως τοσα χρονια η Ελληνικη Ομοσπονδια Καλαθοσφαιρισης κοροιδευε την κοινωνια.

Καμια ασυνεπεια δεν υπαρχει προφανως. Οι Αγγελοπουλοι δεν εγιναν ΑΕΚ να βγαζουν σαν αλλους Ντεμηδες και Κασαπηδες και Τσιαρτες τους παικτες τους και να λενε δεν παμε στην Εθνικη γιατι μας αδικει η διαιτησια. Μια πουτανα το εκανε αυτο και πηρε ποδι...

Εικόνα DRAZA

Σου δίνω μια απάντηση σύντομη και θα επεκταθώ. Απλά προέκυψαν λόγοι ανωτέρας βίας που επιβάλλουν την αποχώρησή μου(μπανιο & παραλία). ΣΥΜΦΝΩΝΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΕΓΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΗΠΙΟΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΟΛΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ. Ελπίζω σε αυτό να καταλαβαινόμαστε...

Το "κρίμα τα καράβια σου και κρίμα τις επιχειρήσεις σου" κολλάει στους Αγγελόπουλους και στην συμπεριφορά τους πριν από το καλοκαίρι του ΄14. Καταλογίζεις στους Αγγελόπουλους οπισθοχώρηση αφήνοντας στην άκρη δυο πολύ σημαντικούς παράγοντες. Εαν σε μια μάχη βάζεις είκοσι πράγματα στο τραπέζι το κάνεις σκοπίμως γιατί εσύ έχεις στο μυαλό σου να κερδίζεις τα εφτά, τα οκτώ. Δεύτερον αυτό που είπες για προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν στον κόσμο και δυστυχώς έστω με μια διαρροή δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τον μέσο γαύρο δεν υπήρχε ...και διαρροή υπήρξε και ανακοινώσεις και τα πάντα όλα. Απλά υπάρχει και μια μερίδα κόσμου που και ό,τι γουστάρει ακούει και την ενδιαφέρει μόνο να κράξει. Σε έναν σύνδεσμο αν πήγαιναν ή έστω μια εφημερίδα αν έπαιρναν και ξεφύλλιζαν την στήλη του μπάσκετ, έστω αντικειμενική θα το έπιαναν το υπονοούμενο.

Πάμε τώρα και στο ανακάτωμα που έγινε με τους διεθνείς μας παραμονές της προετοιμασίας. Οι Αγγελόπουλοι αιτήθηκαν ελέγχου για να δούνε αν οι διεθνείς τους είναι πλήρως ασφαλισμένοι, αποδείχθηκε ότι και πάλι ήταν μερικώς ανασφάλιστοι ΑΛΛΑ ...είναι άλλο ένας παίκτης με χαμηλό συμβόλαιο να βρίσκεται στην εθνική που έχει διώξει τα βαριά της συμβόλαια και συνεπώς τα 3μυρια της ασφαλισης μοιράζονται αλλίως(δεν πρόκειται να σακατευτούν όλοι ...ενας θα την πάθει) και άλλο αυτά τα τρια μύρια να καλούνται να καλύψουν βαριά συμβόλαια. Παραμονές της προετοιμασίας λοιπόν η κατάσταση με την ασφάλιση των διεθνών είχε βελτιωθεί με παρέμβαση Αγγελόπουλων. Ελπίζω να είναι σαφές αυτό.

Και να τελειώσω με το σημαντικότερο ...ΜΠΟΡΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΛΟΥΚΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΑΥΤΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΣΑΪΤ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΟΝ ΣΩΛΗΝΑ ΣΩΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν αποτελούν πράξεις που ο μέσος Ολυμπιακός μπορεί να τις υπερασπιστεί ως δικές του ...αρκεί να θέλει να στηρίξει και όχι να κράξει.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Δεν περιμένω κάποια απάντηση παιδιά, και ειδικά τόσο αναλυτική, αλοίμονο, ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση. Ξεκαθαρίζω και σε εσένα DRAZA και στον Σάββα, ότι προσωπικά δεν θα έπαιρνα ικανοποίηση από το να μην πάνε οι διεθνείς στην εθνική και να γίνουμε αεκάκι, ούτε φυσικά διακατέχομαι από κακοπιστία, τη γνώμη μου λέω και τα ερωτηματικά μου, και πάνω απόλα τη "γεύση" μου από όσα εκτυλίχθηκαν, η οποία είτε δεν ενδιαφέρει κανένα είτε βρίσκει απήχηση. Και για να τελειώνω με τις "αυτοαναφορές" τις εν λόγω σκέψεις τις καταθέτω γιατί θεωρώ οτι "τα εν οίκω μη εν δήμω", και εδώ είναι ο "οίκος μας".
Αν δεχθούμε λοιπόν ότι υπέστη πλήγμα το σύστημα, μήπως πρεπει να δεχθούμε ότι η δήλωση-απειλή έγινε σε λάθος χρόνο (αναγνωρίζω ότι υπήρξε διαχωρισμός διαιτησίας-εθνικής) και οτι τελικά δεν πραγματοποιήθηκε; Γιατί δε νομίζω τα συμβόλαια όλων όσων παίζουν σήμερα στην εθνική (και των 12 εννοώ) να μην υπερβαίνουν τα 3 μύρια (εν προκειμένω δεν έχουμε και γνώση των ειδικών όρων της σύμβασης και κινδυνεύουμε να παρουσιαστούμε προπετείς) εκτός και αν παραδεχτούμε ότι χαμηλώσαμε τους τόνους με αυτή την αφορμή, ότι δηλαδή δεν πήγαν τα μεγάλα συμβόλαια, και "υποχωρήσαμε ευσχήμως".
Τέλος,υποθέτω ότι κάποια παραπάνω πληροφόρηση έχετε και, σε όλους τους τόνους, πιστεύετε ότι κάτι άλλαξε από το φετινό καλοκαίρι και έπειτα. Μακάρι να είναι έτσι, εδώ θα είμαι, πρώτος εγώ να το παραδεχτώ!

Εικόνα DRAZA

Να εξηγήσω για να μην παρεξηγηθώ.

Σε καμια των περιπτώσεων ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ πως το σύστημα άλλαξε ...θα ήμουν μαλάκας αν το πίστευα μετά από όσα έχω δει τα τελευταία 17 χρόνια.

Ίσα ίσα εγώ είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όσο το αφήνεις το απόστημα και δεν το κόβεις τόσο γιγαντώνεται. Εγώ μέσα από το προσωπικό μου μπλογκ από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού έχω παρατηρήσει κάτι άλλο:

ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Ασφαλώς και αναμένουμε την συνέχεια ...αλλά αν τώρα που μιλάμε συμβαίνει κάτι θετικό δεν γίνεται να μην το αναγνωρίσουμε. Αυτό περιμέναμε άλλωστε.

Όσον αφορά τα συμβόλαια θα το εξηγήσω όσο πιο σύντομα μπορώ. Η ασφαλιστική εταιρία με την οποία είναι συμβεβλημένη η ΕΟΚ δίνει 3εκατ ευρώ για τους διεθνείς Έλληνες. Αυτά τα λεφτά ΤΥΠΙΚΑ θα πρέπει να καλύπτουν πλήρως τις δόσεις των παικτών σε περίπτωση που τραυματισθούν όσο είναι στην διάθεση της Εθνικής τους και να επαρκούν ακόμα και στην περίπτωση που σακατευτεί όλη η αποστολή. Επίσης ο κανόνας που ισχύει (όχι μόνο στην Ελλάδα) είναι ότι η ασφάλεια εγγυάται συμβόλαια έως και 2εκατ. Δηλαδή άσχετα με το πόσα παραπάνω παίρνεις σε περίπτωση που τραυματιστείς εσύ θα παίρνεις την δόση που αναλογεί σαν να έπαιρνες 2εκατ. Αυτό είναι που ισχύει στην σύμβαση και που το έχει κοινοποιήσει και ο Σωλήνας.

Λοιπόν ΤΥΠΙΚΑ αν αθροίσεις τα συμβόλαια όλων των διεθνών σε περίπτωση που όλη τραυματιστούν και χρειαστεί ένας χρόνος για την αποκατάστασή τους τα λεφτά δεν φθάνουν. ΠΡΑΚΤΙΚΑ όμως με δεδομένο ότι - με παρέμβαση Αγγελόπουλων - ξεφορτωθήκαμε όλα τα βαριά συμβόλαια εντός Ευρώπης(γιατί για μια ομάδα του ΝΒΑ δεν είναι τίποτα το να βάλει πλάτη) και με δεδομένο ότι δεν θα πέσει θανατικό στην αποστολή μας τα λεφτά αυτα φθάνουν. Εξ'ου και τα τηλεφωνήματα.

Οι Αγγελόπουλοι λοιπόν πατώντας "στο γράμμα και στο τυπικό σκέλος του νόμου" έκαναν μέχρι τελευταία ώρα, μέχρι την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής την ΕΟΚ μπουρδέλο και το σκατό είχε φτάσει στην κάλτσα ...όπως μαρτυρούν τα δεκάδες άρθρα αντικειμενικών και οπαδικών εφημερίδων και σάιτ. Αυτό είναι βήμα μπροστά φίλε και πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Το τι θα γίνει αύριο είναι άλλο καπέλο.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Σύμφωνοι, σωστά το έχουμε καταλάβει σε γενικές γραμμές, άρα οι αγγελόπουλοι είχαν δίκιο εξ αρχής, ο σωλήνας εμφανίστηκε πάλι αλαζόνας στη συνέντευξή του και οι απειλές έμειναν απειλές. Προσοχή, δε λέμε ότι έπρεπε να μην πάνε οι παίκτες μας στην αποστολή, αλλά να μην εκτοξευθούν καν. Τώρα τα υπόλοιπα είναι ζήτημα ερμηνείας, όπως και το όποιο αποτέλεσμα είχε η όλη φασαρία ή έστω αν ήταν μία αρχή. Ο χρόνος θα το δείξει, οψόμεθα!

Εικόνα DRAZA

όταν λέω ένας χρόνος εννοώ ένας χρόνος ημερολογιάκα ...όχι ενα χρονικό διάστημα, να το αποσαφηνίσω κι αυτό

Εικόνα savvas gridlock

Δεν πιάστηκαν ασυνεπείς οι Αγγελόπουλοι. Είπαν μετά τον τέταρτο τελικό ''μην μπλέκετε τη συμπεριφορά της διαιτησίας απέναντί μας με το αν θα πάνε οι Έλληνες διεθνείς του Ολυμπιακού στην Εθνική Ελλάδος. Το ένα θέμα είναι άσχετο με το άλλο. Δεν πάει κανείς παίκτης του Ολυμπιακού στην Εθνική, όχι επειδή μας σφάζουν τα κοράκια του Σωλήνα, αλλά επειδή είναι ανασφάλιστοι''. Πλέον ΔΕΝ είναι ανασφάλιστοι οι παίκτες στην Εθνική, αφού όλα τα μεγάλα συμβόλαια των Ελλήνων διεθνών, ανεξαρτήτως της ομάδος και του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχουν, δεν κατεβαίνουν στο Μουντομπάσκετ. Άνθρωποι της ΕΟΚ, για να πείσουν κάποιους διεθνείς να κατέβουν να παίξουν στο Μουντομπάσκετ, τους τηλεφωνούσαν και τους έλεγαν ''δεν θα έρθει ο Σπανούλης παιδιά, όλοι ασφαλισμένοι θα είστε, θα κόψουμε κι άλλα συμβόλαια''. Το θέμα ήταν να εκτεθεί ο Σωλήνας στα μάτια όλων των ουδέτερων ανθρώπων, επειδή ακόμη κι ένα θέμα της πλάκας όπως η ασφάλιση των διεθνών το αφήνει στον αέρα. Το θέμα δεν ήταν να κάνουμε ζημιά στην Εθνική Ελλάδος, για να ικανοποιηθεί ο μέσος Ολυμπιακός που αισθάνεται αεκάκι και κατά βάθος γούσταρε τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Κασάπη παλιότερα, όταν λέγανε ''κόβουμε την Εθνική Ελλάδος, επειδή μας έσφαξε ο Δημητρόπουλος κόντρα στο γαύρο'', γιατί έτσι θα ''χάναμε'' όλους τους πιτσιρικάδες μπασκετμπολίστες, που γουστάρουν να παίζουν στην Εθνική. Ξεκινήσαμε έναν πόλεμο και στον πόλεμο ψάχνεις συμμάχους, όχι να βάλεις όλο τον μπασκετικό κόσμο απέναντί σου και να καταλήξεις Δον Κιχώτης, κυνηγώντας ανεμόμυλους. Για να εκθρονίσεις αυτόν που κουμαντάρει το ελληνικό μπάσκετ για 30-40 χρόνια, θέλεις συμμάχους, όχι γραφικότητες και αερογαμίες, με νεροπίστολα και τσιτάτα εύηχα στα αυτιά του μέσου ασχετίδη...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε, την ίδια απορία για το θέμα της εθνικής είχα κι' εγώ. Είχα μία συζήτηση με τον Σάββα πριν από λίγο καιρό που βγήκε το συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε τελικά τρόπος να κοπούν οι παίχτες από την εθνική. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Εικόνα DRAZA

Προσθέτω κάτι σε αυτό που λες και παράλληλα απαντώ και στον Ερυθροφύλακα.

Μπορούσαν να κοπούν και κόπηκαν οι παίκτες με τα ακριβά συμβόλαια και αυτοί που δεν θα μπορούσαν να νιώσουν στο πετσί τους τυχόν κυρώσεις της ΕΟΚ. Για παράδειγμα ο Κουφός, ο Σχορτσιανίτης, ο Περπέρογλου κοκ. Αυτοί αφενός δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα για να φοβούνται μην γίνουν Χάκετ αφετέρου είχαν κάθε λόγο βασιζόμενοι στα ποσά που παίρνουν να ισχυρισθούν ότι δεν φθάνουν τα 3εκατ. ευρώ για να τους ασφαλίσουν.

Θα μου πεις, δικαιούσαι να εξαντλήσεις την αυστηρότητα σου κύριε Σωλήνα και να κάνεις "Χάκετ" έναν αθλητή ακόμα κι αν δεν τηρείς εσύ από την πλευρά σου τα προβλεπόμενα; Ηθικά προφανώς και όχι αλλά που΄σαι, θα έχουμε στροφή σε ένδικα μέσα ο μεν θα λέει "δεν με ασφαλίζουν" ο δε "εμείς τον ασφαλίζουμε" και μέχρι αυτό να τελεσιδικήσει ο παίκτης θα σαπίζει άπραγος.

Και δεν είναι όλοι οι αθλητές ούτε πιασμένοι οικονομικά όσο ο Μπίλαρος πχ ούτε έχουν το έρεισμα του Σπανούλη για να θεωρήσουν ότι είναι και καλυμμένοι σε τυχόν στραβή. Για αυτό πρακτικά δεν υπάρχει τρόπος. Για αυτό οι Αγγελόπουλοι αν ενέμεναν πεισματικά θα στρέφονταν εναντίον των παικτών τους πρώτα και κύρια, μετά εναντίον της ομάδος τους γιατί ο επόμενος "Σλουκας, Μαντζαρης, Αγραβανης, Κατσιβελης, Σπανουλης, Παπαπετρου, Πριντεζης" κοκ πιθανον να μην επελεγαν να συνεχισουν σε μια ομαδα που θα τους εθετε εκτος Εθνικης.

Αυτό που έγινε τώρα όμως είναι σίγουρα ένα βήμα μπροστά ακόμα κι αν ορισμένοι νομίζουν πως οι Αγγελόπουλοι αθέτησαν την δέσμευσή τους. Γιατί;; Γιατί ο Σωλήνας πλέον εμφανίζεται έκθετος στα μάτια όλης της μπασκετικής Ελλάδος. Όχι στα μάτια του Μήτσου του Κίτσου και του Μπάμπη που βλέπουν μπάσκετ από τον καφενέ. Ο κάθε μάνατζερ και ο κάθε παράγοντας ομάδος πλέον τίθεται προ των ευθυνών ...και φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάποιοι αντέδρασαν.http://www.ebasket.gr/2014/08/%CE%AD%CE%BA%CF%80%CF%84%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82/ ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Είδαμε παίκτες όπως ο Σχορτσιανίτης που μέχρι πρότινος έλεγε καλη επιτυχία στον βάζελο να λέει ότι η Αγγελόπουλοι έχουν δίκιο για το ζήτημα ...αυτό το ακούν και οι επόμενοι Σχορτσιανίτες και βγάζουν τα συμπεράσματά τους. Είδαμε ομάδες όπως η Μπάρτσα και η Μακάμπι να κάνουν λόγο για ένα υπαρκτό ζήτημα που πρέπει να ελεγχθεί.

Και επιπλέον με την κίνηση που έκαναν οι Αγγελόπουλοι να ασφαλίσουν τους νέους για όσο καιρό αγωνίζονταν με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά και να προσφέρουν εν είδει δωρεάς ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ το ποσόν της ασφάλισης των διεθνών ανδρών τους στέλνουν μήνυμα στους καλαθοσφαιριστές για το ποια ομάδα πραγματικά θα τους στηρίξει αύριο και κάνει μέχρι και την δουλειά της ομοσπονδίας ...και ποια τους στέλνει να σακατευτούν για να κάνει χατήρια στον ομοκρέβατό της Σωλήνα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συμφωνώ καθέτως!

Εικόνα DRAZA

Χλέμπουρας!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πώς με πιάνεις!!!

Εικόνα olympiakaraga7te

<<μετά τα πουστριλίκια στον πέμπτο τελικό του 2007 ο βάζελος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων κατάφερε, προσφεύγοντας στο ΑΣΕΑΔ, να μας κάνει τα τρια ...ένα και έτσι στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν αγωνιστηκε απέναντί μας με κόσμο.>>

Και σε εκεινο τον αγωνα χασαμε με μολις 4 ποντους διαφορα, 81-77 αν δε με απατα η μνημη μου οποτε χωρις κοσμο ισως και αν τους κερδιζαμε αποκτωντας ξεκαθαρο προβαδιασμα για το πλεονεκτημα εδρας που εκεινη τη χρονια τους εδωσε το πρωταθλημα με 3-2. Απλα το αναφερω, παμε γερα με κοσμο ή χωρις να τους τσακισουμε!

ΥΓ. Το Μουντομπασκετ αρχισε ηδη;

Εικόνα DRAZA

Γαυρούι, ίντα που κάμνεις;;;

Εν εθώρουν πουντο άβαταρ σου ...τώρα είδα το!

Εικόνα DRAZA

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ (ΕΜΜΕΣΩΣ) ΑΛΛΙΩΣ ΣΦΥΡΑΝΕ ΟΙ ΓΚΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΣΕΑΔ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ

ΤΟ ΜΟΥΝΤΟΜΑΣΚΕΤ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΕ.

Εικόνα TARZANIARHS

Ρωταω χωρις να υποννοω κατι: Μηπως τοτε που πηρε το μπασκετ πρωταθληματα Ελλαδας σερι το συστημα το διαχειριζοτανε το τιμ Ιωαννιδη και ο Σωκρατης μοιραζε απλως φιλοφρονησεις;

Εικόνα DRAZA

Αν και λόγω ηλικίας ο Σάββας τα θυμάται πολύ καλύτερα νομίζω πως η ιστορία έδειξε ότι αυτό που λες δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Γιατί αυτό που άλλαξε ύστερα είναι πως ο Σωκράτης έτρεχε το μαγαζί με λάθος ανθρώπους και τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε.

Και για να μην κρυβόμαστε, το ίδιο συνέβαινε μέχρι πριν λίγο και στην τωρινή ΚΑΕ. Το τι συμβαίνει πλέον θα το διαπιστώσουμε μες στην σεζόν.

Συνεπώς ο Σωκράτης μπορεί να μοίραζε φιλοφρονήσεις αλλά τις μοίραζε στους σωστούς ανθρώπους που είχε επιλέξει ο ίδιος για να κάνουν την δουλειά.

Και αυτή η επιλογή δεν είναι καθόλου ασήμαντη υπόθεση.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι. Αυτο ακριβως, Ταρζαν. Και ο Ιωαννιδης δεν εκανε ο,τι εκανε επειδη ηταν ο κυριαρχος του παρασκηνιου, μοιραζοντας μεροκαματα. Απλως διεκδικουσε το δικιο του ανοιχτα και τον ετρεμαν οι Τσανιδηδες...

Εικόνα DRAZA

Ο,ΤΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΤΩΡΑ.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.

Εικόνα red hell 7

Παιδία όσο σεβασμό και αν έχω απέναντι στους έντιμους και πανω απο όλα κύριους Αγγελόπουλος πιστεύω οτι πραγματικα φταίνε που ακόμα μέχρι σήμερα ενα πράσινο σαρκιο μια καρικατούρα ανθρώπου διαφεντεύει το Ελληνικό μπασκετ.
Πιστεύω πως κομβικό σημειό να αλλάξουν τα κόζια στο άθλημα ηταν εκείνος ο περίφημος τελικος στο Ο.Α.Κ.Α όταν το +18 του Θρύλου μας εγίνε ήττα μεσά σε 10 λεπτα με τουλάχιστον 12 ανάποδα σφυρίγματα στην 4η περίοδο.
Τοτε Πόλυ σωστα έβγαλαν ανακοίνωση πως η ομάδα δεν θα κατεβεί να παίξει με Έλληνες διαιτητές και τελικά δεν εκαναν πράξη τα λεγόμενα τους.
Τότε πιστεύω οι απέναντι κατάλαβαν πως έχουνε να κάνουνε με μαλθακους και νομοταγείς ανθρώπους οποτε στα παπαριά τους.
Το ίδιο λάθος ξανακαναν φέτος με την εθνική.
Τα χόμπιτ καποτε με μια τέτοια κινηση έπαψαν να είναι κομπάρσοι και πελάτες και είδαμε οτι φέτος και η γαλατά αδιαφόρησε για τις κυρώσεις και δεν κατέβηκε στον τελευταιο τελικο απέναντι στον μελιτζάνα.

Εικόνα DRAZA

Το τι έγινε με την εθνική θα το συζητήσουμε και σε άλλη ανάρτηση αναλυτικά, αλλά θα απαντήσω και στο σχόλιο του φίλου πιο πάνω.

Όταν τα χόμπιτ έκαναν αυτό που λες φίλε συνέχισαν να είναι κομπάρσοι και πελάτες και καρπαζοεισπράκτορες και ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίρνει πρωταθλήματα και να κάνει παρέλαση στην Ελλάδα. Ίσα ίσα αυτό που φάνηκε προς τα έξω είναι πως αποδέχθηκαν την διαφαινόμενη ήττα τους πριν καν έρθει.

Ο λόγος για τον οποίο οι Αγγελόπουλοι δεν έκαναν αυτό που λες είναι γιατί από ότι έβγαινε από τον επίσημο Ολυμπιακό τότε ότι τυχόν τιμωρία μας από την εγχώρια ομοσπονδία θα μπορούσε να έχει συνέπειες και στην Ευρωπαϊκή παρουσία μας.

Όσον αφορά τώρα την Τουρκία που ομολογώ ότι δεν παρακολουθώ πολύ το πρωτάθλημά της, είχαμε όντως αντίδραση σαν αυτή των χόμπιτ πριν από 20 χρόνια. Εγώ δεν έχω δει ακόμα τα ωφέλη και τις θετικές συνέπειες αυτής της αντίδρασης, δεν διαβάσαμε κάτι έξω. Εκτός κι αν έγιναν ανακατατάξεις στην Τουρκική ομοσπονδία κι αν έπεσαν κεφάλια στην αντίστοιχη τουρκική κεδ και δεν το πήρα πρέφα. Μένει να δούμε αν η Γαλατά του χρόνου θα έχει καλύτερη αντιμετώπιση από την διαιτησία. Κουμάντο πάντως φαίνεται πως συνεχίζει να κάνει αυτός που έκανε και μάλιστα ενισχύεται κιόλας.

Ο σκοπός μας είναι να κινηθούμε με συνεπη και σωστά βήματα που φέρνουν αποτέλεσμα. Όχι να ικανοποιήσουμε πρόσκαιρα την τσαντίλα μας. Ο κόσμος μπορεί να σκέφτεται έτσι ...αυτοί που διοικούν όχι!

Εικόνα RED HELL

Συνονοματε(ηλεκτρονικα εστω)συμφωνω με οσα λες.Να επισημανω μονο κατι για τα χομπιτ.Η κινηση που εκαναν ηταν μια κινηση απελπισιας αλλα εξαιτιας ενος συστηματος τους βγηκε σε καλο.Μαλλον δεν με πιανεις αλλα καποια πραγματα δεν γραφονται και κυριως για Ευεργετες του ΘΡΥΛΟΥ.Ο Σαββας με εννοει γιατι ειχε γινει μια σχετικη συζητηση εδω.Μιας που το εφερε η κουβεντα θελω πραγματικα να ρωτησω.Πως ειμαστε σιγουροι οτι το ιδιο συστημα δεν εξαναγκαζει τα αδερφια να μην φερουν τα πανω-κατω?Αν εχω καταλαβει καλα το ιδιο πρεπει να εννοειτε και εσεις μαγκες οταν αναρωτιεστε γιατι οι Αγγελοπουλοι δεν τα γαμανε ολα.Πειτε με συνωμοσιολογο αλλα αν κυριαρχουσαμε και σε μπαλα και σε μπασκετ θα γινοταν καθημερινα της πουτανας.Τελος παντων ειπα πολλα το κοβω εδω.

Εικόνα DRAZA

Θα συμφωνήσω με όσα προείπε ο Σάββας και θα προσθέσω κάτι ακόμα χωρίς κι εγώ να θέλω να επεκταθώ μιας και βλέπω ότι το πιάνεις το υπονοούμενο.

Όταν ο Ολυμπιακός εκθρονίστηκε από την κορυφή του Ελληνικού μπάσκετ παρουσίαζε για μεγάλο διάστημα εικόνα εγκαταλελειμμένου μαγαζιού και ξέφραγου αμπελιού ...πολύ απλά έβλεπες την ομάδα να μικραίνει. Από τον Γενάρη του 2005 οπότε και οι Αγγελόπουλοι μπήκαν στον Ολυμπιακό, από το καλοκαίρι του 2008 οπότε και ξεκίνησαν να ασκούν διοίκηση μόνοι τους, το μαγαζί έκανε βήματα μπροστά σε σχέση με το πως το παρέλαβαν. Και το λέω αυτό για να καταλήξω στο ότι όλα αυτά τα χρόνια οι Αφοι ξόδεψαν πάρα πολλά λεφτά και μπόλικη ενέργεια και έδειξαν συμπεριφορά που δεν ταιριάζει σε ανθρώπους που έχουν κληθεί για να συμμετάσχουν σε μια σικέ κατάσταση και έχουν παραιτηθεί εξ'αρχής.

Όλα αυτά τα χρόνια μπορείς να τους πεις άσχετους και αδαείς θα το δεχθώ, μπορείς να τους πεις αγαθοβιόληδες, τρόμπες και κοιμίσηδες ...αδιάφορους όμως όχι. Όταν έχεις αποδεχθεί την μοίρα σου είσαι πρώτα και πριν από όλα αδιάφορος.

Εικόνα savvas gridlock

Αυτα που λες ισχυαν μεχρι τον Ιουνιο του 2014, οχι γιατι υπηρχε σχεδιο συνωμοσιολογικο πισω απο τις κουρτινες να κυριαρχει ο ΠΑΟ στο μπασκετ, για να'χουν ενα αθλημα να χαιρονται οι λαγοι και να μην διαλυσουν οπαδικα, αλλα επειδη οι Αγγελοπουλοι δεν ασχολουνταν οπως πρεπει, λογω νοοτροπιας. Απο εδω και περα παπαλα αυτο το παραμυθι. Αλλο ενα αθλημα στο οποιο κυριαρχουν θα τους φυγει μεσα απο τα χερια. Το ενα μετα το αλλο τα καστρα τους θα πεφτουν. Εδω χασανε το "καστρο" στα Νοτια Προαστια τις προαλλες, που ανοιξαν οι ουρανοι ξαφνικα στη Βουλιαγμενης και εβρεχε πετρες (δεν υιοθετουμε, ειμαστε κατα της βιας). Μονο το καστρο του Τακεσι θα τους μεινει. Η επιχειρηση "εξαφανιστε τα βαζελια, τις ντροπες του ανδρικου φυλου απο την κοινωνια" μολις αρχισε. Σε λιγα χρονια, οι οπαδοι του λαγου θα'ναι οσοι οι οπαδοι του Απολλωνα Αθηνων.

Εικόνα DRAZA

Έβρεξε πέτρες ε;

Εικόνα DRAZA

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΗΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ.

ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΘΑΡΡΗΣΕΙΣ...

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΙΑ (στην ζωή τους) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ"

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ...

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ.

Εικόνα red hell 7

Οκ περιμένω με αγωνιά με μπερδεψες αρκετά ενα λύκειο έχω βγάλει και αυτό ιδιωτικό καθότι ταραξιας.

Εικόνα DRAZA

φίλε δεν θα το πιστέψεις, σε μπέρδεψα με τον χρήστη red hell που μας επισκέπτεται ...και έδινε πανελλαδικές φέτος!

έμοιαζαν τα ψευδώνυμα και την πάτησα! συγγνώμη για το λάθος...

ισχύει η υπόσχεσή μου περί αναλύσεως του σχολίου σου

Εικόνα savvas gridlock

Να σου πω εγώ τι θα γίνει. Αν χάσουμε στις 8 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ, θα εμφανιστούν όλοι οι ''δικαιωμένοι'' κουνώντας μας το δάχτυλο, απαιτώντας να φύγουν όλοι οι παίκτες, ο άχρηστος Μπαρτζώκας και να πουλήσουν οι Αγγελόπουλοι, που τους κάνουν ό,τι θέλουν οι απέναντι. Αν κερδίσουμε, οι ίδιοι θα λένε ότι μας χάρισε το Κυπελλάκι ο Σωλήνας, πετώντας μας ξεροκόμματο για να σταματήσουμε να φωνάζουμε. Μονά ζυγά μονόζυγα, από ανθρώπους που τους γαμάνε οι Αγγελόπουλοι και γουστάρουν. Μεροκάματο ρε τσάτσοι δεν θα πάρετε, όσο και να σκούζετε. Όσο γι'αυτούς που γεμίζουν το Internet και αυτό το καλοκαίρι με μύδρους εναντίον της ΠΑΕ και της ΚΑΕ, καταλήγοντας στο να τα βλέπουν όλα μαύρα κι άραχνα στον Ολυμπιακό, νιώθοντας ντροπή για τον Θρύλο, στο καλό κι εσείς, ντροπιασμένα τριμπούρδελα, που σας είναι βάρος το καμάρι του Πειραιά. ΟΥΣΤ ΡΕ. Τσατσόνια, οπαδοί σαν την Τζενάρα Μπαλατσινού...

Εικόνα DRAZA

Το θέμα είναι ότι οι "αγανακτισμένοι" δημοσιογράφοι που δεν τους έχουν στάξει το παραδάκι και κάνουν αντιπολίτευση βρίσκουν πρόσφορο έδαφος στο εξίσου "αγανακτισμένο" κοινό που έχει μετεγγράψει και διώξει από τον Ολυμπιακό μια καραβιά ΝΒΑΕRS την μισή πριμέρια και ολόκληρη την πρέμιερσιπ.

Όσο για την Τζενούλα, πρέπει να κάνουμε αγώνα να ξεχάσουμε αυτή την δήλωσή της ή έστω να μην την ανασύρουμε. Είναι μια γκρίζα σελίδα της ζωής της και καλό θα'ναι να μην την βγάζουμε τώρα που ψάχνουμε να την παντρέψουμε.

Εικόνα el trick

Εγώ θα θεωρήσω ότι οι Αγγελόπουλοι προώθησαν τα θέματα του ΘΡΥΛΟΥ όταν ΞΗΛΩΘΕΙ ο σωλήνας.
Δεν με ενδιαφέρει η έκβαση ενός αγώνα. Έστω και αν αυτός σημαίνει τίτλο.
Ο σωλήνας πρέπει να ξηλωθεί. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπιστεί κάποτε ο ΘΡΥΛΟΣ στα ίσια από τους γκρίζους λύκους.

Υπόψη εξακολουθώ να θεωρώ ότι οι Αγγελόπουλοι ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ την επόμενη στιγμή ξηλώναν όχι μόνο τον σωλήνα αλλά και όλο το ¨υδραυλικό¨ σύστημα.

Εικόνα DRAZA

ο Κόκκαλης αν γούσταρε πόσο εύκολα μπορούσε να ξηλώσει όλο το υδραυλικό σύστημα;;

αυτό για αρχή αδερφέ, και θα σου αναπτύξω το σκεπτικό μου μόλις επιστρέψω.

Εικόνα el trick

Για τον Κόκκαλη δεν γνωρίζω ΑΚΡΙΒΩΣ τι δυνατότητες είχε.
Αλλά ΤΩΡΑ δεν συζητάμε για το τί μπορούσε να κάνει ο Κόκκαλης και δεν το έκανε αλλά για το τι μπορούν να κάνουν οι Αγγελόπουλοι και δεν το κάνουν.

Εικόνα DRAZA

Φίλε μου τον Κόκκαλη δεν τον ανέφερα για να τον ψέξω για κάτι -δεν έχει νόημα άλλωστε πλέον- ούτε για να μεταθέσω κάποια ευθύνη από τους Αφούς στον Κόκκαλη ή στον κάθε Κόκκαλη. Θέλω να σου πω απλά ότι ένας ακόμα πανίσχυρος άνθρωπος που σήκωσε τίτλους και ξήλωσε συστήματα και παρασκήνια στην διαδρομή του δεν κατάφερε από το 97 και μετά να βάλει φρένο στον Σωλήνα, αντιθέτως ο Σωλήνας γιγαντώθηκε επί τον ημερών του. Οι Αγγελόπουλοι υπήρξαν αδρανείς για πολλά χρόνια και τώρα δείχνουν να αλλάζουν ...προσοχή "δείχνουν" λέω γιατί όλα φαίνονται στην πράξη και στα ζόρικα. Πρέπει όμως και εμείς να καταλάβουμε ότι η Ρώμη δεν χτίζεται σε μια μέρα. Το πορτοκάλι είναι στο δέντρο από την άνοιξη ...το Νοέμβρη όμως το τρως. Δεν γίνεται ένα παρασκήνιο που αλωνίζει τόσα χρόνια να γκρεμιστεί μέσα στους πρώτους μήνες που οι αφοί αποφάσισαν να κάνουν την δουλειά τους. Αυτό κράτα.

Και κάτι τελευταίο, ο Σωλήνας φίλε είναι γεννημένος το 1938 αν δεν κάνω λάθος ...που σημαίνει ότι ήδη έχει αρχίσει να παίζει πρέφα με τον Άγιο Πέτρο και να παραγγέλνει ταφόπλακα. Και να μην τον εκθρονίσουν θα την κάνει από φυσικά αίτια. Το θέμα δεν ειναι να φύγει ο τάδε ή ο χ,ψ ...το θέμα είναι η διοίκηση του Παναθηναϊκού που διοικεί και την ΕΟΚ και την ΚΕΔ και τον ΕΣΑΚΕ να βρει αντίσταση όποια κι αν είναι τα πρόσωπα.

Εικόνα savvas gridlock

Να το συζητησουμε ομως κι αυτο φιλε καμια φορα, ε; Γιατι ο Σωκρατης δεν εφυγε απο το μπασκετ το 1997, αλλα το 2005 ουσιαστικα, παραδιδοντας εναν μπασκετικο Ολυμπιακο περιγελω σε Ελλαδα και Ευρωπη. Δεν τολμουσε να εκφανιστει στο γηπεδο, για να μην ακουσει πουστριλικια οταν τρωγαμε πενηνταρες απο την Εφες μεσα στο ΣΕΦ. Αυτος αφησε οκτω χρονια το Σωληνα να αλωνιζει.

Εικόνα DRAZA

Ακριβώς ...και οι Αγγελόπουλοι άπο κάποιον παραλάβανε και ήμασταν εξίσου άτιτλοι όταν παραλάβανε. Χωρίε βεβαίως αυτό να τους απαλλάσσει από τις ευθύνες τους. Από την στιγμή που οι Αφοί ξεκίνησαν να κουμαντάρουν το μαγαζί υπεύθυνοι για ο,τι συνέβαινε σε αυτό ήταν οι Αφοί. Να πούμε όμως και ότι το μαγαζί τώρα είναι σε καλύτερη μοίρα από αυτή που'ταν την στιγμή που το παρέλαβαν.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το κακό, παίδες, είναι ότι εμείς θα πάμε με 2 βασικούς γκαρντ προερχόμενους από το μουντομπάσκετ (που συνεπάγεται έλλειψη προετοιμασίας με την ομάδα) και με το ίδιο κενό και στο "4". Ο Πριντεζάρας θα είναι παρών, αλλά θα προέρχεται κι' αυτός από την Ισπανία. Ας ελπίσουμε όλοι να αποκλειστεί η εθνική από τον πρώτο γύρο. Γιατί και οι βαζέλες δεν έχουν ούτε έναν διεθνή και κάνουν προετοιμασία ξεκούραστοι και άνετοι. Θα είμαστε τρόπον τινά πιο ανέτοιμοι από τους βαζέλες. Ευτυχώς, βέβαια, που κάνει προετοιμασία με την ομάδα ο Μπίλαρος.

Εικόνα DRAZA

υπονομευτής είσαι και του λόγου σου...

παίρνεις και εσύ νον-πέιπερς;;

εμένα πρόλαβε και με ξεμπρόστιασε γνωστό μπορντέλο των περιπτέρων...

έπρεπε να το'χα παίξει καλύτερα.

επανέρχομαι οσονούπω!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Υπήρχε προσωπικό ξεμπρόστιασμα, Draza; Εγώ ακόμα φοβάμαι να κατουρήσω από τότε. Θα σπάσει η φούσκα καμιά μέρα.

Εικόνα DRAZA

Αποκάλυψε το έντυπο στο λαό του, στα 800 άτομα που το διαβάζουν, ότι παίρνουμε non-papers. Έχω κόψει το φαγητο όλο αυτό το διάστημα να ξέρεις για να μην χρειάζεται να πάω τουαλέτα για το χοντρό. Έτσι δεν χρειάζεται να φυλάγομαι και στην τουαλέτα Τώρα για το κατούρημα έχω βολευτεί με ένα βαρέλι που'χω στο δωμάτιό μου. Τα μαζεύω όλα εκεί μέσα και σε περίπτωση που έχω επισκέψεις θα τα προσφέρω. Έχω γράψει και τραγουδάκι για την περίσταση "ουροπότη ουροπότη έλα του μηνός την πρώτη".

Όσον αφορά το άλλο θέμα που θίγεις θεωρώ ότι δεν θα παίξει τόσο μεγάλο ρόλο το Μουντομπάσκετ. Μάλιστα αν δεις την φάση τα τελευταία χρόνια θα παρατηρήσεις πως τις σεζόν που ο Ολυμπιακός είχε τους περισσότερους διεθνείς παρουσίασε και την καλύτερη εικόνα μες στην σεζόν αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ. 2009,2010,2011,2012 κοκ... Σκεπτόμαστε πως επειδή μιλάμε για πρεμιέρα ίσως η κούραση από ένα διεθνές τουρνουά να παίξει τον ρόλο της, αλλά αυτό μπορεί να λειτουργήσει κι ανάποδα αφού θα έχεις περισσότερους παίκτες δουλεμένους για επίσημα παιχνίδια στις τάξεις σου. Με εξαίρεση την θέση 4 όμως(που πέραν του Πέτγουεϊ έχει παίξει και ο Χάντερ εκεί) σε κάθε θέση "διεθνούς" ο Ολυμπιακός διαθέτει επιπλέον παίκτη που μπορεί να παίξει εκεί. Σπανούλης, Κατσίβελης, Ντάρντεν, Παπαπέτρου, Πετγουεϊ, Χάντερ, Ντάνστον και μπορεί πέραν του Σίμονς που προορίζεται για την Ευρωλίγκα να ξεχνώ κάποιον ακόμα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Για το 2012 θα διαφωνήσω. Η εθνική είχε αποκλειστεί από τη Νιγηρία στο προολυμπιακό τουρνουά και οι διεθνείς είχαν χρόνο για ξεκούραση. Από τους τότε ξένους, δε θυμάμαι να έπαιζε κανείς εθνική. Α! Μόνο ο μέγιστος Κέσελ έπαιζε στην αγαπημένη μας Σερβία! Εννοείται ότι εκείνο το καλοκαίρι ήμασταν όλοι Σέρβοι του Ντούντα! Και ακόμα θυμάμαι τις ατελείωτες ονειρώξεις που είχα, βλέποντας τον Κέσελ να καθαρίζει τα ματς με τον βάζελο με 60 πόντους. Μεγάλα όνειρα! Τέλος πάντων, παρασύρθηκα... Το 2012, η ομάδα ήταν ξεκούραστη και δεν είναι τυχαίο ότι είναι η μόνη απόλυτα πετυχημένη σεζόν από το 1997. Φέτος, αν ήταν ο Σπανούλης στην εθνική θα ήμουν πολύ απαισιόδοξος για το κύπελλο τουλάχιστον. Δεδομένοι ότι οι βαζέλες ετοιμάζονται πλήρεις και απερίσπαστοι. Τώρα όλα καλά, αφού είναι ο Μπίλαρος.

Άσε, φίλε, μας δημιούργησε ψυχικά τραύματα η λαχανί...

Εικόνα DRAZA

την σεζον 2011-2012 που τα πήραμε όλα, προερχόμασταν από ευρωμπάσκετ ...αυτό εννοούσα

το προηγουμενο καλοκαιρι να σκεφτεσαι

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το καλοκαίρι του '11 σκεφτόμουνα, αλλά μπερδεύτηκα. Έχεις δίκιο.