ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ! (αυτό θα πει βόμβα)



Μπόρει άλλοι να προανήγγελαν καρπούζια ζαλίζοντάς μας τα παπάρια καθ’όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, απαξιώνοντας το (πραγματικό)πλάνο του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε, προκαλώντας άσκοπη μουρμούρα στις τάξεις ορισμένων ..."οπαδών",  αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε ότι η μετεγγραφική σεζόν που μας πέρασε είχε κόκκινη βόμβα! Και μάλιστα μεγατόνων!

Η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μπήκε στα βαθιά πριν περίπου τέσσερα χρόνια χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς πολλά «α-ου» και περιόρισε σε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ένα χρέος που ξεπερνούσε κατά πολύ τα έξι εκατομμύρια. Αυτό από μόνο του σηκώνει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που εργάσθηκαν νυχθημερόν για αυτό το αποτέλεσμα αλλά και σε όλους εμάς που με την συνδρομή μας όχι μόνο διατηρήσαμε ανταγωνιστικά τα τμήματα του Ερασιτέχνη …αλλά βοήθησαμε ώστε το μαγαζί να γίνει υγιές. 

Υπο φυσιολογικές συνθήκες και με δεδομένη την κρίση που έχει αγγίξει (και)τον αθλητισμό για τα καλά, τα ευχάριστα νέα θα’πρεπε να τελειώνουν κάπου εδώ και να’μασταν όλοι ευχαριστημένοι. Τι πρέπει να πούμε όμως για αυτή την διοίκηση όταν πακέτο με την τούρτα της εξυγίανσης, με το που μπαίνει ο Ιούλιος μας σκάει και το κερασάκι;; (είπαμε τα καρπούζια τα αφήνουμε σε άλλους)

 

Υπενθυμίζουμε λοιπόν για όποιον δεν το΄χει πάρει γραμμή ότι από τον Ιούλιο του 2014, ίσως ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο είναι μέλος της ομάδας πόλο ανδρών του Θρύλου και μάλιστα εχθές πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση. Το όνομα αυτού ...Νίκολα Ράτζεν. 

Γεννημένος τον Ιανουάριο του 1985, με το που μας συστήθηκε στο άθλημα ο Νίκολα μαζεύει τίτλους …και είναι πολλοί οι πούστικοι τόσο σε έθνικο όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Με την Εθνική Σερβίας έχει δυο χάλκινα Ολυμπιακά μετάλλια σε Πεκίνο και Λονδίνο αντίστοιχα. Στέφθηκε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ στην Ρώμη το 2009 και έγινε κάτοχος ασημένιου μεταλλίου στην ίδια διοργάνωση δυο χρόνια μετά στην Σαγκάη. Επιπλέον ο Ράτζεν είναι ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ το 2012 στο Αϊντχόφεν και το 2014 στην Βουδαπέστη …φρέσκο φρέσκο! Στην ίδια διοργάνωση έχει πάρει ασημένιο το 2008 και χάλκινο το 2010 σε Μάλαγα και Ζάγκρεμπ αντίστοιχα. Επιπλέον έχει κατακτήσει πέντε φορές με την Εθνική Σερβίας το παγκόσμιο πρώταθλημα πόλο της Διεθνούς Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και έχει στεφθεί πρωταθλητής στους Μεσογειακούς αγώνες της Πεσκάρα το 2009. 

Σε συλλογικό τώρα επίπεδο ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ με την φανέλα της Παρτούζαν, από την σεζόν ’06-’07 μέχρι και την σεζόν ’10-’11. Φορώντας το σκουφάκι του αιώνιου δεύτερου και καρπαζοεισπράκτορα της Σερβίας ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΤΟ 2011. Έχοντας κάνει ένα διάλειμμα από τους τίτλους την σεζόν 2011-12 οπότε και αγωνίστηκε για την Χίο, ο Ράτζεν επιστρέφει στην Σερβία αυτή την φορά για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Νίκολα δεν έκρυβε την οπαδική του προτίμηση ούτε την περίοδο που αγωνιζόταν στην μισητή αντίπαλο παρτούζαν …είχε βουίξει το Βόζντοβατς λέμε! Κι ήταν εκείνη η σεζόν που το πρωτάθλημα στην Σερβία πήγε επιτέλους στα σωστά χέρια. Ως αθλητής του Ερυθρού Αστέρα ΠΡΟΣΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΤΟΥ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΤΑΜΠΛ, τις σεζόν ’12-’13 και ’13-’14. Επιπλέον, με τον ερχομό του στους Ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου ΚΑΤΑΚΤΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Και επειδή είναι λογικό ορισμένους να τους έπιασε ίλιγγος ανακεφαλαιώνουμε: ΔΥΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΕΣ, ΙΣΑΡΙΘΜΑ TRIPLE CROWN, ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΝΤΑΜΠΛ σε συλλογικό επίπεδο. ΔΥΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ σε εθνικό επίπεδο ...και δεν μπήκαν κι όλα. Να σημειώσουμε και πάλι ότι δεν μιλάμε για κάποιον απόμαχο, ο Ράτζεν είναι μόλις 29 ετών και έχει μια πενταετία μπροστά του (κυριολεκτικά) στο νερό.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ!

Που να’ναι άραγε όλοι αυτοί οι Ολυμπιακάρες που για ένα καλοκαίρι ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ και κλαίγονταν στα φόρα, στα τσατ και στα σχόλια ιστοσελίδων για τις βόμβες που δεν είδαν στα άλλα αθλήματα;;; Πως θα αντιδρούσαν αυτά τα δίποδα θηλαστικά αν ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός έφερνε τον Νέστα, τον Φέρντιναντ ή τον Βίντιτς στα 29 του ...στην πιο μάχιμή του ηλικία;; Όταν πρέπει να παραστήσουν τους λογιστές του Μαρινάκη και να μας διασκεδάσουν με τις προσθαφαιρέσεις τους είναι παρόντες και λαλίστατοι. Όταν πρέπει να μιλήσουν για τον Ερασιτέχνη και την διοίκησή του όμως ...άφαντοι! Τώρα ελπίζω να κατάλαβαν τα ζώα που έσκουζαν γιατί η ΘΥΡΑ7 έβαζε καπέλο στα εισιτήριά της στου Καραϊσκάκη. Μακάρι να έχουν δει έστω και με καθυστέρησή  τι μαλακία έκαναν όταν διαμαρτύρονταν για το καπέλο και επιτέλους να πουν μια καλή κουβέντα!

Για να μην αλλάξουμε κλίμα όμως και πάμε την κουβέντα αλλού, θα ευχηθούμε στον παιχταρά υγεία και να γεμίσει με ακόμα περισσότερους τίτλους το παλμαρέ του μένοντας για χρόνια στον Θρύλο. Και θα κλείσουμε παραθέτοντας μέρος των δηλώσεων που έκανε ο Ράτζεν στην χώρα μας πρώτα ως αθλητής του Ερυθρού Αστέρα, ερχόμενος να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό ....αλλά και αυτές του Ιουλίου του ’14 οπότε και  ήρθε για να υπογράψει το συμβόλαιό του στον Θρύλο. 

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012
"Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ελλάδα έστω και ως αντίπαλος. Λατρεύω αυτήν την χώρα, λατρεύω τους Έλληνες και ως παίκτης της Χίου είχα την ευκαιρία να κάνω πολλούς φίλους εδώ. Είμαι πολύ υπερήφανος που θα συμμετάσχω στον αυριανό αγώνα στον Πειραιά κόντρα στον Ολυμπιακό, ειδικά ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα...."
ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ GAVROS.GR ΕΔΩ

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014
"Ασφαλώς και ήρθα για να μείνω. Είμαι πολύ χαρούμενος που την προσεχή σεζόν θα αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό και στην Ελλάδα. Ανυπομονώ να μιλήσω στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, να συναντήσω τον προπονητή και την υπόλοιπη ομάδα. Είμαι υπερήφανος που ήρθα σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Ξέρουμε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα είναι αδέρφια κι αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου αφού θα αλλάξω ομάδα αλλά δεν θα αλλάξω χρώματα. Η Μπαρτσελονέτα με προσέγγισε την ίδια περίοδο που μιλούσα με τον Ολυμπιακό και προτίμησα να έρθω εδώ γιατί εμείς αγωνιζόμαστε απ’ευθείας στην Ευρώπη και γιατί λατρεύω την Ελλάδα και ήθελα να επιστρέψω σε αυτήν την χώρα ως παίκτης του Ολυμπιακού..."
OΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ GAVROS.GR ΕΔΩ

Κι επειδή η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης: ΕΙΠΑΜΕ, ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ!

DRAZA

 

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Σπουδαία μεταγραφή σε κομβική για το πόλο θέση!
Πιστεύω πως το φετινό ρόστερ είναι το πληρέστερο μετά από αυτό του 2002 με την κατάκτηση του Τσου λου, και τότε έπαιζε ένας σέρβος παικταράς ο Πέταρ Τρμπόγεβιτς…
ΟΛΟΙ ΜΕΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Εικόνα DRAZA

OΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ 2002.

Εικόνα Bad7

Θελει και ρωτημα;Φυσικα και τους γαμαει και ο Κουντουρης!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕΣΑ ...ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕΣΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!!

Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Εικόνα DRAZA
Εικόνα Bad7

Χαχαχαχαχαχαχα!Και που ν'αρχισουν οι επισημοι αγωνες εκει ειναι που θα πεσει μεγαλο γαμησι!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΖΩΜΑ.

ΓΑΖΩΜΗΧΑΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ...ΥΦΑΣΜΑ ΑΥΤΟΙ!

https://www.youtube.com/watch?v=ruV5m54sGqk

Εικόνα Bad7

Εχει να πεσει γαζωμα....

Εικόνα DRAZA

ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΙΛΕ ...ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΟΥΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ "ΘΟΡΥΒΟ"!

Εικόνα Bad7

Και σ'Ελλαδα και σ'Ευρωπη

Εικόνα DRAZA

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΓΑΖΩΜΑ...

ΨΩΜΑΚΙ ΣΑΛΑΜΑΚΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ...ΑΡΑΠΙΚΟ ΦΥΣΤΙΚΙ ΕΜΕΙΣ!

Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕΡΒΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ'ΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ

Εικόνα Ze Elias

Γεια σας παιδιά! Έχω διαβάσει πολλά άρθρα και κείμενά σας αλλά σπάνια άφηνα κάποιο σχόλιο (τώρα που τελείωσαν οι Πανελλαδικές σας υπόσχομαι ότι θα έχω πιο ενεργό ρόλο χαχαχα). Για να μην ξεφύγω, μεθαύριο συμπληρωνωνται 10 χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου Αλφόνσο Φορντ και θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσατε να κάνετε ένα αφιέρωμα γι αυτόν τον τεράστιο παίχτη. Συνεχίστε την καλή δουλειά!
Σταμάτης

Εικόνα DRAZA

Φίλε Σταμάτη κατ'αρχάς καλώς ήρθες.

Αφενός γνωρίζω, αφετέρου δεν νομίζω πως για τέτοια περίπτωση θα κολλούσε εκτεταμένο αφιέρωμα με κορδελάκια.

Έχουμε ήδη αναφερθεί προ διετίας στο θέμα ...και ίσως σηκωθεί το ίδιο άρθρο!

Ότι λέμε 8 χρόνια αντί για 10 ...νομίζω λίγο ρόλο παίζει.

Τσέκαρε...
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120910/ksexnietai
και με χαρά θα συζητήσουμε την άποψή σου!

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤOΝ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΙΣ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΛΙΑΚΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ Η ΠΟΥΤΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΟ ΠΡΕΖΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΟΛΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑ Ο ΒΟΚΟΛΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΦΥΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΑΡΤΖΙΝΟΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΚΑΡΓΙΟΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΘΩΜΑΙΔΕΝΑ Η ΣΑΓΟΝΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ Ο ΙΑΧΩΒΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΣΙΑ Η ΠΑΡΤΟΥΖΙΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΔΑΒΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΑΡΧΟΝΤΑ.

ΕΙΣΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΠΙΛΑΡΕ...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΣ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ ΡΟΔΟ!

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ (ΕΓΩ ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΚΟΜΑ ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΑΚΟΜΑ)

Εικόνα Spiros Legend

Αφου Γαμιουνται που Γαμιουνται τοσοι,βαλε μεσα ρε Βασιλη και τους Πουστοβαζελόγαυρους που μας τα εχουν κανει τσουρεκια,αυτα τα ελεεινα καθυστερημενα που ντροπιαζουν την ιστορια και τον κοσμο του Θρυλου...Τωρα τους πειραξε οτι αφησε τζαμπα τον Αβρααμ και τον Σαβιολα και δεν ζητησε φραγκα,απαραδεκτο,λεει,να χανεις περιουσιακα στοιχεια χωρις ανταλλαγμα...Αν επαιρνε εστω και ενα ευρω θα λεγανε παλι για παντελονια...Να τους ενημερωσουμε οτι ο Βαγγελαρος πουλαει και τις μανες τους σε τιμη ευκαιριας,ας κανουν προσθαφαιρεσεις σαν καλοι λογιστες που ειναι,να δουνε ποσα θα κονομησει ο Μαρινακης,αμα θελουν τους δινει και ποσοστο,τετοιοι ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ που ειναι...Γαμιουνται και οι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ με τα προβοκατορικα σημερινα πρωτοσελιδα που ριχνουν λαδι στην φωτια,γαμιεται και ο Χελακης που τον ενοχλουν τωρα οι χορηγοι της Εθνικης,αυτος που πουλησε την μανα του στον Αλαφουζο,ρε γαμημενε Χελακη,ποσο θα παιζεις με τα νευρα και την υπομονη μας?Ξεφτιλισμενο υποκειμενο.Γεια σου ρε Βασιλαρε 7 τρελοκομειο,ετσι ειναι οι σωστοι Ολυμπιακοι!!!

Εικόνα DRAZA

Αυτοί οι βαζελόγαυροι που αναφέρεις βάζουν πλώρη για να μας φέρουν ολυμπιακό μετάλλιο ...στην ενόργανη.

Θα κρυφτούν πάλι όπως τότε που έσκουζαν με το καπέλο και λέρωναν το στόμα τους για κόσμο που έχει κάνει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό αυτό που τώρα βλέπουμε και θαυμάζουμε.

ΥΓ: ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Εικόνα john

Επίσης γαμιουνται τα αρδικειμενικα άρθρα του contra που μιλάνε για άδειασμα του Μίτσελ,τα άρθρα που μιλάνε για θυρωρους στο Ρεντη κλπ.Εννοειται εξαιρώ το άρθρο του Γεωργακοπουλου που σε γενικές γραμμές βάζει τα πράγματα στη σωστή τους βάση.Τα αλλα 2 γαμωαρθρα ομως ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.Και ξέρεις ποια ειναι η μαλακια ε?Αμα τα διαβάσει κανένας ντροπιασμένος νέο γαύρος θα συμφωνήσει

Εικόνα DRAZA

Ναι από την μια παραχωρούνται και αφήνονται ελεύθεροι παίκτες που ο Μίτσελ είτε δεν τους ήθελε είτε δεν τους είχε σε πρώτο πλάνο ας το πούμε έτσι ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΑΔΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Μονά ζυγά μονόζυγα που λέει και μια ψυχή εδώ μέσα...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ" ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Έχουν συμφωνήσει και έχουν κάνει κατάθεση ψυχής με τα σχόλιά τους ήδη Γιάνναρε. Αυτούς έχουν πάρει γραμμή οι αντικειμενικοί και ταϊζουν με ..."ειδήσεις".

Εικόνα Spiros Legend

Αυτα που ξερνανε σημερα ολοι οι Αντικειμενικοι ειναι για διατριβη Διδακτορικου στο Χαρβαρντ περι προβοκατσιας και προπαγανδας,ειναι σεμιναριακου επιπεδου,εχουν ξεφυγει τελειως,αλλα βρισκουν και τα κανουν,αφου εχουμε γεμισει ΜΑΛΑΚΕΣ στον Ολυμπιακο,βρισκουν ανταποκριση...Επρεπε να τα γραφανε αλλες εποχες,θα εβλεπες αν υπηρχε πλανητης για να κρυφτουν,θα παθαινανε ολα αυτα που δεν υιοθετουμε...Τι διαλογο να κανεις με επαγγελματιες,πληρωμενους προβοκατορες?Ο διαλογος ειναι για νοημονες ανθρωπους,εδω εχουμε να κανουμε με ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,τι να συζητησεις?Γαμιεται το contra και ο καθε Καραινδρος,στους γιατρους να φαει το μηνιατικο του για να γραφει αυτα τα αισχη εναντιον του Ολυμπιακου.

Εικόνα DRAZA

Μπα φίλε εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου ...η συγκεκριμένη προπαγάνδα σε σοβαρούς ανθρώπους δεν πιάνει, μόνο σε μόγγολα και ζώα όρθια.

Ε ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Μιλάμε για βαζελάρες όχι αστεία.

Εικόνα Spiros Legend

Μακαρι να ειναι ετσι φιλε Draza,μπορει για μας αυτοι που τα πιστευουν να ειναι τετραποδα και καθυστερημενα,αλλα φοβαμαι οτι περνάνε γραμμη και σε ανθρωπους που κατα τα αλλα σου φαινονται μια χαρα,με σπουδες,με κοινωνικη θεση και δεν ξερω τι αλλο.Εν τελει το δημοψηφισμα ειναι η παρουσια του κοσμου στο Γηπεδο,οχι μονο ποσοτικα,αλλα και ποιοτικα.Βλεπουμε οτι τα πραγματα δεν ειναι οπως τα θελουμε και ας ειμαστε μακραν πρωτοι σε εισιτηρια,οσο και να προσπαθουν οι επαγγελματιες ψευτες να διαστρευλωνουν την κατασταση...1700Ο κοσμος για πρεμιερα δεν ειναι αριθμος για Ολυμπιακο,για τους αλλους ειναι ρεκορ χρονιας,για μας ειναι λιγοι.Υπαρχουν χιλιες δυο δικαιολογιες και αιτιες,αλλα δεν μπορουμε να εθελοτυφλουμε,εχει δηλητηριαστει πολυς κοσμος και ψαχνει αφορμη για να ξεσπασει εναντιον του Μαρινακη.Για μενα και για σενα ειναι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ,αλλα οπως παει θα μεινουμε μειοψηφια αυτοι που κοιτανε την ομαδα και οχι την λογιστικη του Σεντρα και του gazzetta...Ελπιζω η ομαδα φετος να βουλωσει στοματα και να σταματησει αυτη η γκρινια και η μιζερια μπας και ησυχασει το κεφαλι μας...

Εικόνα DRAZA

Μεγάλε συμφωνώ πως η εικόνα στο γήπεδο δεν είναι αυτοί που θέλουμε ...και πως αν για αυτήν την εικόνα έχει παίξει η γκρίνια και εμπέδωση της μουρμούρας τον ρόλο της τότε κάποιοι πρέπει να σκεφτούν καλά ποιο σήμα υποστηρίζουν. Ίσως μάλιστα να είναι προτιμότερη και για εμάς και για την ομάδα η αποχή ορισμένων. Βαριά κουβέντα, αλλά φίλε από σκηνικά σαν ΑΥΤΑ http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121009/gia-poso-thaloyzomast... εκατό φορές τα κενά καθίσματα ...ξαναλέω δεν αισθάνομαι καλά που μιλάω έτσι.

Να πούμε όμως και κάτι ακόμα αδερφέ, να παρατηρήσουμε την εικόνα και σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα όπου οι τιμές των διαρκείας είναι φθηνότερες πχ. Αν το δούμε αυτό θα καταλάβουμε πως στην συγκυρία που βιώνουμε υπάρχουν και λόγοι που δεν αφήνουν τον κόσμο να πάει γήπεδο ασχέτως οπαδικής ταυτότητας και προτίμησης.

Και για να συνδέσω το τελευταίο με την ουσία του άρθρου. Μακάρι σε όσους σύγγαυρους δεν περισσεύουν χρήματα για την μπάλα ή το μπάσκετ, κάτι που ασφαλώς είναι σεβαστό, η παρουσία στα γήπεδα του ερασιτέχνη -που είναι και τσάμπα- να γίνει συνήθεια. Μάλιστα, θα'ταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν έστω το 1% των γκρινιάρηδων και των απογοητευμένων σκεφτόταν έτσι. Δεν το κάνουν όμως για αυτό είναι επαγγελματίες μοιρολογίστρες!

Εικόνα Chief Bromden

Πολύ ωραίο το άρθρο σχετικά με τον κόσμο, μπράβο DRAZA!
Εγώ το καμπανάκι το είχα ακούσει πριν από μερικά χρόνια στο Καραϊσκάκη (από επαρχία κατέβαινα και κατεβαίνω σε αγώνες ). Ήταν τότε που είχε κυκλοφορήσει η φήμη για απόκτηση του Μπασινά, είχε φύγει ήδη από τον Βάζελο και έπαιζε κάπου έξω, φωνάζουμε από το πέταλο ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΣΙΝΑ και ακούγεται ένα μακρόσυρτο ΟΥΟΥΟΥΟΥ από τις κεντρικές θύρες, για ποιον; για τον Μπασινά ρε πούστη μου, για τον Μπασινά! Μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στους «κάφρους», να ξεχωρίσουν οι αγνοί φίλαθλοι με τον Ευρωπαϊκό αέρα , το θεαθήναι του νεοέλληνα...

Εικόνα DRAZA

Και μούντζες και όλα τα παρελκόμενα. Δυο-δυομισι χρόνια πριν είχαμε αντιδράσεις στο "ποτέ στον Πειραιά Κυργιάκο πουσταρά". Ας μην τα θυμόμαστε.

Εικόνα Spiros Legend

Για αυτο ειπα και για Ποιοτικα εκτος απο Ποσοτικα...Ειδα,ειχες γραψει σχετικα,πολυ και καλο πραγμα,δεν ειχα ανακαλυψει τοτε το site και δεν το ειχα υποψην μου.Για την κριση δεν το συζηταω,επηρρεαζει πολυ,αλλα οπως λεει και ο Σαββας,για να κανουν ταξιδι απο οπουδηποτε και να χρυσοπληρωσουν ενα βραδυ με την Μαντσεστερ βρισκουν λεφτα...Και αυτοι που εχουν διαρκειας καθε ποτε πανε?Ακομα και σε αυτους εχει περασει το δηλητηριο του ξενερωματος για το ελληνικο πρωταθλημα,θες δεν θες η Προπαγανδα ειναι πανισχυρη και λειτουργει και στο Υποσυνειδητο του ανθρωπου,θελει μεγαλα ψυχικα αποθεματα και πολυ δυνατο χαρακτηρα για να κουμανταρεις σωστα το μυαλο σου...Για αυτο μιλησα πριν για Διδακτορικα και Χαρβαρντ(καθ υπρβολην φυσικα).Και αυτο που λες για τον Ερασιτεχνη ειναι η μεγαλυτερη αποδειξη του ποσο εχει επηρρεαστει πολυς κοσμος,εκει που ειναι σχεδον τζαμπα η εισοδος,εκει που δεν ειναι εταιριες τα τμηματα,που δεν υπαρχουν παντελονιασματα απο κανεναν Μαρινακη,εκει που παιζουν και για την φανελλα και το σκουφακι αντρες και γυναικες,που τα σαρωνουν ολα σε Ελλαδα και σιγα-σιγα και Ευρωπη(οπως παλια)...Εσυ λες επαγγελματιες μοιρολογιστρες και συμφωνω,το θεμα ειναι πως μπορει στην πραξη να αλλαξει αυτη η κατασταση,αυτη η αλλοιωση του dna κοσμου μας...Αστο,μεγαλο θεμα και οσο το σκαλιζουμε,τοσο μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι γι αυτην την καταντια που βλεπουμε,μακαρι να ηταν μονο η οικονομικη κριση το προβλημα,και εγω μενω Κερκυρα και εχω πολυ καιρο να κατεβω Αθηνα,εχουν σφιξει πολυ τα πραγματα,τουλαχιστον οσοι ειναι κοντα ας το παρουν αλλιως το πραγμα εδω και τωρα.

Εικόνα DRAZA

Ε ΚΑΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ'ΧΩ ΜΑΝΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΞΕΡΩ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ...ΑΛΑΝΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΣΤΡΟ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΤΟ'ΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΤΖΕΝ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ DNA TOY ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ...ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΦΙΛΕ. ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ ΑΥΤΟΙ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΠΕΛΛΙΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ Ο 16ΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΕ ΤΡΩΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ ...ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΜΕΤΑ; ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΜΠΟΥΚΙΟ ΑΠ'ΤΑ ΛΙΓΑ.

Εικόνα Spiros Legend

ΣΜΠΟΥΚΙΟ!ΧΑ ΧΑ ΧΑ.!Να σαι καλά,καιρό είχα να τ ακούσω,σε έχουν επιμορφώσει βλέπω οι Βουρλισμένοι φίλοι σου.Οι πιο παλιοί ήταν ακόμα πιο τρελλαμένοι,και δεν λέω για οργανωμένους αλλά γενικά...Δηλαδή πάει ο άλλος εκδρομή Ευρώπη για να κράξει?Εχουμε χωριστεί επίσημα σε 2 στρατόπεδα?Εγώ μιλάω ως ένας απλος Ολυμπιακός,δεν μου λαρέσουν οι διαχωρισμοί,γι αυτο μας ζήλευαν πάντα οι Αντιολυμπιακοί,επειδή βάζαμε πάντα την ομάδα πάνω απο όλους και όλα.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΜΕ 5 ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ(ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ)?Καλύτερα να μείνουμε οι μισοί...Αυτό με το δήθεν καπέλο στα εισιτήρια είναι εξοργιστικό να το κάνουνε θέμα,1 φορα δίνεις 10 ευρώ ετησίως για Ερασιτέχνη,ας μην το δώσουν άμα δε θέλουν,αλλά να λένε καπέλο την κάρτα φιλάθλου του Ολυμπιακού είναι μεγάλη ξεφτίλα...Υ.Γ.Με Σερβία το νησί έχει ιστορικούς δεσμούς,δεν λέω για μπάλα,αδελφοποιήσεις πόλεων κ.α.Οι ιστορικοί τα ξέρουν καλύτερα για Α παγκόσμιο πόλεμο,που ήταν καταφύγιο για Σέρβους η Κέρκυρα,Κερκυραίοι βοήθησαν πολύ δεκαετία 1990 με πόλεμο,έχω φιλική οικογένεια που έφερε εδώ 2 Σερβάκια που έχασαν γονείς στον πόλεμο,συνεχής προμήθεια με απαραίτητα,συνεχείς έρανοι,μεγάλη βοήθεια όλοι εδώ...Δεν είναι τυχαίο που αγαπούν το νησί οι Σέρβοι αδερφοί και έρχονται εδώ,μέχρι φίλο με Σέρβα έχουμε παντρέψει εδώ,κουμπαράκια δηλαδή...Ασχετο με το θέμα,απλά επειδή ανέφερες για Σέρβους...Προφανώς έχεις ζήσει εκεί έτσι?Το μόνο μειονέκτημα του νησιού είναι ...η απόσταση από Καραισκάκη!

Εικόνα DRAZA

Δεν έχω ζήσει εκεί συνεχόμενα, πηγαίνω σαν επισκέπτης ...απλά υπάρχουν δεσμοί σαν αυτούς που περιγράφεις στις τελευταίες σείρες του ΥΓ. Επίσης τους έχω ζήσει εκτός από την χώρα τους και στο εξωτερικό κι αυτούς. Προφανώς ισχύουν και όσα λες στις πρώτες σειρές και είναι γνωστά στους περισσότερους Κερκυραίους ακόμα και στα πιτσιρίκια. Υπάρχει και τραγούδι από τα πιο γνωστά παραδοσιακά τους που μεταξύ άλλων λέει "bez otatzbine NA KRFU ziveh ja" δηλαδή "χωρίς να βλέπω τον τόπο που ζούσα στην Κέρκυρα"κλπ κλπ.

Το νησί είναι κάστρο φίλε κρατάει ...και είχα πάθει την πρώτη πλάκα στην πενθήμερη με το πόσους γαύρους έχει. Α ρε Τζιμάρα!

Ελπίζω όλοι αυτοί που έσκουζαν για το καπέλο να έβαλαν μυαλό βλέποντας κινήσεις σαν του Ράτζεν της Ασημάκη και άλλων. Επιπλέον αν είχαν πάει για έστω έναν αγώνα να δουν τι προσπάθεια γίνεται σε αυτά τα τμήματα πιθανόν να μην είχαν εκτεθεί δημοσίως.

Κάτι ακόμα για να το ξεκαθαρίσω, εκδρομή μπορεί να μην πάει για να κράξει και να το λέμε κάπως καταχρηστικά αυτό θέλοντας να αναδείξουμε το πρόβλημα, ΩΣΤΟΣΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΣΤΡΑΒΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ. ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΜΕ!

Η ειδοποιός διαφορά είναι ότι όσες φορές έχω κράξει εγώ από εδώ μέσα το έχω κάνει θέλοντας να διαψευστώ και να αποδειχθώ εγώ λάθος ...όχι για να περιφέρομαι δικαιωμένος στο διαδίκτυο και να λέω "ορίστε εμείς φωνάζαμε από την αρχή".

Εικόνα μαουνιέρης

Στο Νησάκι Βίδο υπάρχει σερβικό νεκροταφείο. Στην Κέρκυρα εκδιδόταν παράνομη σερβική εφημερίδα τον 19ο αιώνα. Στο Γαυρονήσι έχουμε μεγάλη αγάπη για τους Σέρβους. Τα χρόνια του ιμπεριαλιστικού πολέμου στη Σερβία έγιναν μεγάλες συγκεντρώσεις εκφράσεως αλληλεγγύης προς τον σερβικό λαό στην Κέρκυρα.

Εικόνα DRAZA

Aσφαλώς
https://www.youtube.com/watch?v=_ZWwpEqTCWs απλά δεν ήθελα να πω την ιστορία όλη μέσα εδώ για προφανείς λόγους. Θα εκτρεπόμασταν από το αρχικό μας θέμα.

Είναι πολύ σύνηθες να πετύχεις κάτι τέτοιο στην σερβική τηλεόραση πάντως.

Εικόνα Spiros Legend

http://www.evertonfc.com/news/archive/2014/09/02/henen-loan-deal-completed Πουτανας γιε Καραινδρο,στα Παραρτηματα του Ολυμπιακου προσθεσε και την Εβερτον...Υ.Γ.Για τον Κουντούραρο οτι και να πουμε ειναι λιγο,εξαλλου δεν του αρεσουν και του ιδιου τα πολλα λιβανισματα,μιλαμε για τον ορισμό του Ολυμπιακου,τιποτα αλλο...

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΓΕΙΑ ΣΟΥ DRAZA ΑΡΧΟΝΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΑΚΙΑ ΣΠΥΡΟ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ!!!!!!!!!!!! DRAZA AΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΡΚΕΤΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ!!!!!!!!!!!!

Εικόνα DRAZA

EIMAI BEBAIOΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΠΙΠΑ-ΚΩΛΟ.

ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ 60 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΠΑΝΩ ''ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ''

Εικόνα DRAZA

60 ΠΟΝΤΟΥΣ Ε;;

ΣΑΝ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΩΝ.

ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 60 ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

Εικόνα DRAZA

Και την Ατλέτικο ...γιατί σε αυτήν δεν δώσαμε δανεικό;;

Βρώμισε ακόμα και τις μικρές κατηγορίες της Ισπανίας ο Βαγγέλας.

Άντε να έρθει ο Τίγρης και να γυρίσει ο Πατέρας ...η έστω να δραστηριοποιηθεί και στην μπάλα ο Τράκης μπας και δούμε καθαρό πρωτάθλημα.

"ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΙ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΣΕΠΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ...ΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΜΑΝΙ ΜΑΝΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ." ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΙ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟΙ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕ!

Εικόνα xron_delije7

Αρχικά ένα χαίρεται απο την ένδοξη 325 στον αγαπητό μου φίλο DRAZA!!

Εικόνα DRAZA

ΑΝΤΙΧΑΙΡΕΤΕ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ΜΟΥ!

ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ...

Εικόνα savvas gridlock

Μεταξύ μας τώρα, κι εσύ το ίδιο ''μαχίμι'' με τον DRAZA ήσουν; Γιατί ο DRAZA γαμήθηκε πραγματικά στη θητεία του. Δηλαδή έφτασα σε σημείο να λέω ''δεν γαμείς, και να μπουκάρουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, θα καθαρίσει ο ελληνικός στρατός. Τι γαμήσι τρώνε ρε τη σήμερον ημέρα''...

Εικόνα DRAZA

ΕΞΙΣΟΥ ΣΚΛΗΡΟΣ, ΕΞΙΣΟΥ ΜΑΧΙΜΟΣ, ΕΞΙΣΟΥ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΥΛΙΑΡΗΣ!

ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΓΑΜΗΣΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΤΥΠΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ Ε.Σ

ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΟΛΥ ΟΡΘΩΣ ΕΚΡΙΝΕΣ!

ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ.

Εικόνα savvas gridlock

Πετσέτες σας δίνανε να σκουπίζετε τον ιδρώτα;

Εικόνα DRAZA

ΜΕ ΣΗΜΑΤΑΚΙ Ε.Σ ...ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ

Εικόνα xron_delije7

Όπως το πάρει κανείς..θεωρώ όμως οτι δεν έφτασα στα επίπεδα μαχητικότητας του DRAZA!Όσο για το περι τούρκων ας τα λύσουν οι αρμόδιοι αυτά.

Εικόνα DRAZA

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΚΑΜΑΡΙΩΤΗ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟΥ ΤΑ'ΠΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΠΟΣΗ ΤΙΜΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ'ΤΑΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ, ΛΕΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ.

ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ...ΠΡΙΝ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 324 ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΤΑΓΑΡΙ, ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΚΑΝΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕΤΑ! ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ.

ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ "ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ".

ΜΟΝΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ Ο Ε.Σ ΒΓΗΚΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΑΣ ...ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!

Εικόνα xron_delije7

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ!ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ..ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΡΟΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ!

Εικόνα DRAZA

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΟΥΝ.