ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, NOVA ΚΑΙ ΟΠΑΠ



Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησής μας, για τον πόλεμο που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχει εξαπολύσει η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προς το γελοίο πράσινο σύστημα Γιαννακόπουλου-Βαζελακόπουλου, προέκυψε μία σημαντική είδηση. Σήμερα στις 19:30 πραγματοποιείται η κλήρωση της Α1 της σεζόν 2014-15. Τρεις εκκρεμότητες υπάρχουν αυτήν την στιγμή. Τα τηλεοπτικά (ποιο κανάλι δηλαδή θα δείχνει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος), η κεντρική χορηγία προς τις ομάδες (αν επιλέξουν να χαράξουν ενιαία στρατηγική) και το αν θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής 3 ομάδες (ο Κόροιβος, ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ). Σχετικά με τα 2 πρώτα θέμα, διαβάζουμε το παρακάτω.
 

 
Η ΚΑΕ ΠΑΟ ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τη συμφωνία της με τη NOVA, άρα μετά την παραπάνω είδηση που αφορά τη συμφωνία και του Ολυμπιακού με τη NOVA, το συνδρομητικό κανάλι θα δείχνει τα ματς της Α1. Η σημαντική είδηση προκύπτει στο μέτωπο της κεντρικής χορηγίας και στην στάση των ομάδων της Α1 απέναντι στο μέχρι πρότινος βασικό χορηγό του πρωταθλήματος, τον ΟΠΑΠ. Από τη μία μεριά βρίσκεται ο Θρύλος και όλες οι ομάδες της Α1 και από την άλλη ο Βαζελακόπουλος με τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΠΑΟ ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες πως βασικός χορηγός της θα είναι η στοιχηματική εταιρεία stoiximan.gr, κίνηση με την οποία έσπασε στην πράξη το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ. Ποιος είναι όμως πίσω από την εταιρεία stoiximan.gr;
 
Μέσα στις 24 εταιρίες, αφανώς βρίσκουμε όμως κι άλλα ονόματα όπως αυτό του Φώτη Μπόμπολα που ακούγεται έντονα πως είναι πίσω από την νόμιμη εταιρία stoiximan.gr. Ο όμιλος του stoiximan περιλαμβάνει επίσης το InCasino και το Poker.gr. Συνεργάτης (συνιδιοκτήτης;;;) του κ. Μπόμπολα στον Stoiximan είναι ο επιχειρηματίας Δ. Μάρης που διαθέτει κάποιες σημαντικές ιστοσελίδες στο χώρο της αθλητικής (Sport24.gr, prasinanea.gr) και πολιτικής ενημέρωσης (news247.gr), ενώ φέρεται να έχει και μετοχές στις εφημερίδες espresso και δημοκρατία. Ο Μάρης δεν είναι χθεσινός στο στοίχημα καθώς παλιότερα προώθησε 2 άλλες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα που τώρα δε διαθέτουν άδεια: την Bwin και την Betoto.
Εδώ πρέπει να τονίσουμε πώς ο Stoiximan αποτελεί την καλύτερη επιλογή για έλληνες παίκτες στοιχηματικά καθώς είναι μια σοβαρή και ανερχόμενη εταιρία, κάτι που φαίνεται και στην πρόσφατη συμφωνία της εταιρίας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για χορηγός της φανέλας του εξάστερου. Στο ελληνικό χώρο του μπάσκετ είναι η πρώτη στοιχηματική εταιρία που μπαίνει χορηγός σε κάποια ομάδα ή σε κάποια διοργάνωση στη μετά – ΟΠΑΠ εποχή. Στο ευρωπαικό μπάσκετ όμως αυτό είναι πιο συνηθισμένο καθώς η Bwin είναι χορηγός της Euroleague.net.
Oι φήμες για τον Stoiximan όμως δε σταματούν εδώ, καθώς σύμφωνα με διαδικτυακές φήμες επίκειται deal για την εταιρία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο τελευταίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον όμιλο του Stoiximan, αλλά και για άλλες επιχειρήσεις τύπου (Πήγασος;;;) της οικογένειας Μπόμπολα. Έτσι η κόντρα Μαρινάκη – Μελισανιδη εκτός από το Ολυμπιακός – ΑΕΚ ενδέχεται να πάει και στο στοίχημα.
 
Ο γιος του εθνικού μας εργολάβου, Φώτης Μπόμπολας και ο κύριος Μάρης του ομίλου 24 ΜΕDIA, είναι ουσιαστικά οι νέοι χορηγοί της ΚΑΕ ΠΑΟ. Υπήρχε η φήμη πως θα ανακατευτεί και ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στην stoiximan.gr, αλλά όπως και στην περίπτωση του συγκροτήματος GOAL-sentragoal.gr-SENTRA FM που καταλήγει στα χέρια του κυρίου Μάρη, έτσι κι εδώ, οι όποιες συζητήσεις δεν προχώρησαν. Τη φήμη για τη ''συμμαχία Μπόμπολα-Μαρινάκη'' διακινούσαν με χαρά κάποια sites που είναι ''κοντά'' στην κυβέρνηση, όπως το φιλο-σαμαρικό antinews του Ζήση, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν βλέπουμε να ασχολούνται με το θέμα (έχουμε αφιερώσει μία ανάρτηση για το τι εστί antinews, με την οποία ελπίζουμε πως γίνεται σαφές το γιατί τους έπιασε κωλοπιλάλα με το ιντερνετικό στοίχημα). Δεν μάθανε φαίνεται πως δεν προχωρά η συνεργασία ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ-Μπόμπολα, γι'αυτό και δεν έγραψαν τίποτε. Μάλλον θα διέλαθε της προσοχής τους η είδηση. Τυχαία πάντοτε, μην πάει αλλού το μυαλό σας.
 
Κάθε κίνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των προέδρων μας, των κυρίων ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ, με την οποία πηγαίνουν κόντρα στο βαζελοσύστημα Γιαννακόπουλου-Βαζελακόπουλου, είναι ευπρόσδεκτη. Ο ΟΠΑΠ που στο ποδόσφαιρο και στη Superleague ακολουθεί μία διαφορετική πολιτική και τον έχουμε στοχοποιήσει αρκετές φορές από εδώ μέσα, στο μπάσκετ είναι ο βασικός χορηγός των ομάδων. Εξάλλου ο Μελισσανίδης είναι μικρομέτοχος στον ΟΠΑΠ και οι ξένοι μεγαλομέτοχοι του Οργανισμού δεν βλέπουν με καλό μάτι τις κινήσεις του, με τις οποίες ανοίγει μέτωπο με τον (ποδοσφαιρικό) Θρύλο, τη λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας. Ο Βαζελακόπουλος που έχει γεμίσει με φέσια όλο το ελληνικό μπάσκετ, προφανώς ζορίζεται με το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες της Α1 ακολουθούν το δικό τους δρόμο. Περαστικά του.
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ NOVA ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΠΑΠ.
 
Υ.Γ. 1 Όσον αφορά το θέμα της αδειοδότησης Πανιωνίου και ΑΕΚ, σκούρα τα πράγματα για τις δύο ομάδες, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε εδώ.
 
Υ.Γ. 2 Δεν έχουμε παρατήσει το μπάσκετ, όπως μας στέλνετε σε μηνύματα διάφοροι φίλοι της σελίδας. Παρακολουθούμε τα πάντα. Και το τσάρτερ της χαράς όλων των μπασκετικών δημοσιογράφων που πήγανε με έξοδα της ΕΟΚ στην Ισπανία είδαμε, αλλά και το τι γίνεται στο παρασκήνιο τσεκάρουμε καθημερινά (προσπαθούμε τουλάχιστον, με τις όποιες δυνάμεις μας). Σε λίγες μέρες θα ασχοληθεί ειδικά με όλα αυτά ο DRAZA, αλλά θα δούμε ολοκληρωμένα και το περιβόητο θέμα της ασφάλισης των διεθνών του Θρύλου, στο οποίο δυστυχώς παρερμηνεύτηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών μας η στάση της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Προκαταβολικά να πω ότι για'μένα η στάση της ΚΑΕ στο συγκεκριμένο θέμα ήταν ΟΛΟΣΩΣΤΗ.
 
Υ.Γ. 3 Περιττό να τονίσουμε ότι από εδώ και πέρα, μετά τη συμφωνία της stoiximan του κυρίου Μάρη με την ΚΑΕ ΠΑΟ, η στάση του ομίλου 24 του κυρίου Μάρη (sport24.gr-contra.gr-redplanet.gr, τα prasinanea.gr και τα λοιπά sites του ομίλου δεν μας ενδιαφέρουν) παρακολουθείται από εμάς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όχι η στάση του Παντελή, του Γιάννη Φιλέρη, του Παναγιώτη Γκαραγκάνη και όλων των γαύρων δημοσιογράφων που γράφουν εκεί (εννοείται πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτούς, κάθε άλλο). Γενικά η στάση του ομίλου.
 
Υ.Γ. 4 Δεύτερες και τρίτες αναγνώσεις σε όσα γράφουμε δεν υπάρχουν. Αν επιβεβαιωθούν οι φήμες της εξαγοράς της stoiximan από το ΒΑΓΓΕΛΑΡΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, εδώ είμαστε για να κράξουμε ''το Μαρινάκη που μοιράζει χορηγίες στον εχθρό μας, το Γιαννακόπουλο''. Αν δεν το κάνουμε, πείτε ό,τι γουστάρετε για εμάς. Για να πουλήσουμε και λίγο πρόλογο, εμείς εδώ είμαστε site ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Υπηρετούμε τον Ολυμπιακό ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. Το αν το κάνουμε καλά ή κακά, θα το κρίνετε εσείς που διαβάζετε, αν γουστάρετε να μας διαβάζετε. Το αν όμως είμαστε ''πρώτα του Μαρινάκη και μετά του Ολυμπιακού'', δεν θα το κρίνετε ορισμένοι τενεκέδες, που δεν ξέρετε πού πάνε τα 4 (αυτά τα ξεχάσατε, ε;). Κριτική κάνουμε σε όλους, αλλά την κριτική που εμείς θέλουμε. Χωνέψτε το και σταματήστε να μας βομβαρδίζετε με mail τύπου ''τώρα τι θα πείτε; Καλός ο Βαγγέλαρος που μας λέγατε;''. Οι φήμες ότι ο μεγάλος μας πρόεδρος ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ αγόρασε την stoiximan και χρηματοδοτεί την ΚΑΕ ΠΑΟ του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου, είναι αστείες. Σταματήστε να καταβροχθίζετε με λαιμαργία όποια παπαριά διακινείται δεξιά κι αριστερά εις βάρος του Θρύλου και των προέδρων μας, ανακαλύπτοντας ''πόλεμο Μαρινάκη-Αγγελόπουλων''. Επιτέλους, ας μπει μια τελεία σε αυτό το πανηγύρι...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Βεβαια οποιος ή οποια δεν εχει λεφτα συνδεσμιτης ή μη και δεν εχει κομπλεξ με τη Θυρα7 μπορει να πηγαινει στο συνδεσμο της περιοχης του να βλεπει τα παιχνιδια

Εικόνα savvas gridlock

''Δεν έχω λεφτά για βενζίνες''. Ε πάρε τρένο. ''Δεν έχω λεφτά για να πιω καφέ στην καφετέρια''. Ε πήγαινε στο σύνδεσμο. Λύσεις υπάρχουν. Κάβλα με τον Θρύλο χρειάζεται και όσο περνάει ο καιρός, λιγοστεύει η κάβλα στους περισσότερους χορτασμένους...

Εικόνα Bad7

Ετσι η αγαπη για τον Ολυμπιακο αμα υπαρχει ολα λυνονται αμα εχεις τη λαχταρα να πας στο γηπεδο να δεις τη Θρυλαρα παλι ολα λυνονται!!Εγω θελω να πηγαινω σ'ολα τα ματς να βλεπω τη Θρυλαρα αλλα αμα τυχει και δε παω θα παω στο συνδεσμο να δω το ματς!!!

Εικόνα savvas gridlock

Και κλειστός να είναι ο σύνδεσμος, την ώρα των αγώνων μας στο Καραϊσκάκη π.χ., πήγαινε έξω από το γήπεδο και δες εκεί το ματς. Παλιά αν δεν έβρισκες εισιτήριο στο Καραϊσκάκη ή δεν είχες λεφτά να μπεις μέσα, δεν μπορούσες να βρεις θέση ούτε στα μαγαζιά γύρω τριγύρω. Δεν μιλάμε για το 1960, για το 2006 και το 2008 λέμε. Και τότε υπήρχε και το Red Cafe, υπήρχαν τα Goody's και η Δροσοπηγή-Σουβλιστό Πορτοκάλι. Τώρα κλείσανε αυτά, μόνο το Coffe Time έμεινε και σε αυτό, αν πας σε ματς της Superleague, μια χαρά θέση βρίσκεις. Ψιλοάδειο είναι, ειδικά στις θέσεις έξω. Δηλαδή χρειάζονται λεφτά στην τσέπη για να το κάνεις αυτό; Και παλιότερα αυτοί που δεν μπαίνανε μέσα, δεν είχανε λεφτά. Πήγαιναν όμως έξω από το γήπεδο. Σε μεγάλη μερίδα κόσμου χάθηκε η κάβλα για τον Θρύλο. Αυτό λέγεται βαζελοποίηση. Τα βαζέλια το 1995-96 κάνανε ευρωπαϊκό ρεκόρ εισιτηρίων στο Τσου Λου και αρνητικά ρεκόρ εισιτηρίων στην Α' Εθνική. Ε, αρχίσαμε τώρα κι εμείς τα ίδια.. Ούτως ή άλλως, τους γουστάρουν τους βάζελους κατά βάθος αυτοί οι ''Ολυμπιακοί'' που συμπεριφέρονται έτσι...

Εικόνα Bad7

Ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλος δε περιοριζεται μεσα στο γηπεδο ειναι παντου

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Τέτοια άρθρα διαφωτιστικά χρειάζονται. Περιμενουμε άρθρο που είχε υποσχεθεί (με αφορμή τις δηλώσεις Πρίντεζη) ο φίλος DRAZA.

Εικόνα Bad7

Στη νεριτ ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερα και οσο για τους βαζελοδημοσιογραφους που θα μεταδιδουν τους αγωνες η φωνη της τηλεορασης στο mute!!

Εικόνα Bad7

Το λεω γιατι δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι λεφτα για νοβα

Εικόνα Bad7

εμενα δε με πολυαπασχολει παντως σε ποιο καναλι θα'ναι γιατι θα πηγαινω γηπεδο

Εικόνα figurered

Ρε μάγκες πάει ο Πανιώνιος;

Σαν το wifi τον καθάρισε ο σωλήνας λέει;

Ο Περπερίδης έλεγε στο Γεωργίου ότι ανεβαίνει η Καβάλα αυτόματα.

Εικόνα john_7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ! ! ! ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΩ (ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ) ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟVΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΝΑΛΙ ! ! ! ! ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ Τ'ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ).

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ! ! !
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ! ! !

Εικόνα savvas gridlock

Δικιο εχεις, Γιαννη. Αυτην την ωρα ομως, το να μην παει στη NOVA η ΚΑΕ, θα ειναι κινηση για τα πανηγυρια. Ο βαζελος πηγε στη NOVA, οι υπολοιπες ομαδες θελουν NOVA κι εμεις να παμε στη ΝΕΡΙΤ, φερ'ειπειν; Ετσι θα ακυρωσουμε το επιχειρημα μας για τον ΟΠΑΠ, που ο βαζελοι αυτονομηθηκαν.

Εικόνα k1p

Όσον αφορά το Υ.Γ.2, να πάει η κουβέντα στο τσάρτερ της χαράς των μπασκετικών δημοσιογράφων ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.Γιατί λανθασμένα υπάρχει η εντύπωση πως χαρούμενες διακοπές με την εθνική πάνε μόνο βάζελοι μπασκετογράφοι.
Για παμε μια να δούμε γνωστούς ολυμπιακούς ΑΡΔ που είναι τσιράκια του σωλήνα.Περισσότεροι απο τους βάζελους είναι.

Γενικά στο μπασκετικό τμήμα υπάρχει μια πολύ ανάλαφρη ατμόσφαιρα.Σε φάση μην τον ξυπνάτε τον τσολιά με τα τσαρούχια.Φαντάσου τώρα ρεπόρτερ του ποδοσφαιρικού ολυμπιακού,να πήγαινε ταξιδάκια με τον αλαφούζο ή τον τίγρη των δημητριακών.Το καραισκάκη μόνο μέσα απο τη νοβα θα το ξανάβλεπε.

Εικόνα savvas gridlock

Aυτα ακριβως θα πουμε. Μονο που αυτο δεν βαρυνει τους Αγγελοπουλους. Μια ζωη ετσι ειναι αυτο το κωλοαθλημα. Μασονια πανω απο ολα.

Εικόνα Aprosarmostos17

Εγώ θα γούσταρα τρελά να πάρει ο Βαγγέλης το stoiximan και να ακυρώσει οποιαδήποτε χορηγεία στους φαρμακοτρίφτες.

Εικόνα nmavronas

πολύ ενδιαφέρον, αναμένουμε την συνέχεια...