ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ PART 3



Απολογισμός διαιτητικών λαθών αυτό το Σ/Κ στα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
 
1) ΛΕΣΤΕΡ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ 5-3, 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, 21/9/2014.
 

 
Από το 04:10 και μετά βλέπουμε ότι πριν το πέναλτυ με το οποίο μείωσε σε 3-2 η Λέστερ και ξαναμπήκε στο ματς, υπάρχει επιθετικό φάουλ πάνω στο Ράφαελ της Γιουνάιτεντ.
 

 
Eπίσης και το τελευταίο γκολ της Λέστερ προέρχεται από επιθετικό φάουλ, κάποια δευτερόλεπτα πριν ανατρέψει ο Μπλάκετ τον αντίπαλο επιθετικό.
 

 
Δύο ανύπαρκτα πέναλτυ (ως μη γενόμενες οι φάσεις, για να είμαστε σωστοί) σφυρίχθηκαν εις βάρος της Γιουνάιτεντ. Ακόμη και οι Άγγλοι στη μετάδοση το παραδέχθηκαν.
 
2) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ 1-1, 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, 21/9/2014
 

 
Στο 00:37 υπάρχει ανατροπή του Τζέκο από τον Ντιέγκο Κόστα εντός περιοχής της Τσέλσι. Κακώς δεν δώθηκε πέναλτυ, ενώ το σκορ ήταν 0-0 και η Σίτι δεν προηγήθηκε ποτέ στο ματς (άρα υπάρχει αλλοίωση στη μορφή του αγώνα, όχι σώνει και ντε στο αποτέλεσμα). Κι αν πει κανείς ''αυτά στην Αγγλία δεν δίνονται εύκολα'', τότε σίγουρα δεν δίνεται και δεύτερη κίτρινη για μαρκαρίσματα σαν κι αυτό του Ζαμπαλέτα στο 02:47 του βίντεο πάνω στον Ντιέγκο Κόστα. Υπάρχει και ένα χέρι του Γιάγια Τουρέ μέσα στην περιοχή της Σίτι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, το οποίο μάλλον είναι πέναλτυ υπέρ της Τσέλσι που κακώς δεν δώθηκε, αλλά δεν μπορέσαμε να βρούμε στιγμιότυπο.
 
3) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΘΕΛΤΑ 2-2, 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, 20/9/2014
 

 
Mετά το 03:15 βλέπουμε το πέναλτυ που κέρδισε η Θέλτα και με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2, κλέβοντας το ''χ'' στην έδρα της πρωταθλήτριας Ισπανίας. Αν αυτή η φάση σφυριζόταν πέναλτυ στην Ελλάδα, θα την συζητούσαμε για κάνα μήνα.
 

 
Υ.Γ. Διαιτητής στο Λέστερ-Γιουνάιτεντ την Κυριακή ήταν ο ''κορυφαίος'' Κλάττενμπεργκ, που τον κάναμε και σύνθημα παλιότερα. ΟΥΣΤ.