ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΟΥ ANTINEWS ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ



Λίγες μέρες πριν είδαμε το τι εστί antinews.gr. Xθες όμως οι μάσκες έπεσαν για τα καλά. Όλο το καλοκαίρι το συγκεκριμένο site μας ζάλιζε για ''την απάτη που πάει να γίνει με το ιπποδρομιακό στοίχημα''.
 
Πληροφορία 1η: Στο "μίνι εξοπλιστικό" (2 δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα σε συνθήκες κρίσης των τελευταίων ετών - συνήθως τα προηγούμενα χρόνια, ετησίως ήταν 300- 400 εκατομμύρια) δίνεται με απευθείας ανάθεση στον Κόκκαλη (Ιντρακόμ) έργο 20 εκ ευρώ για το τηλεπικοινωνιακό σύστημα του Πολεμικού Ναυτικού "Αιγαίας"
Πληροφορία 2η: Ενώ τα μπάνια του λαού είναι σε φουλ εξέλιξη, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωσε ότι μόνο ένας επενδυτής εκδήλωσε ενδιαφέρον για το ιπποδρομιακό στοίχημα και αυτός είναι ο κ. Κόκκαλης με την Intralot. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν και άλλοι ενδιαφερόμενοι και μάλιστα μεγάλα ονόματα του χώρου τελικά μόνο ο Σωκράτης έμεινε και είναι έτοιμος να μπει καβάλα στο άλογο για τα επόμενα 20 χρόνια. Ωστόσο υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο που θέτει εν αμφιβόλω τον διαγωνισμό και δημιουργεί πολλές γκρίζες ζώνες. Ειδικά μάλιστα τώρα που ξηλώθηκε η ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ και οι καινούργιοι πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την καυτή πατάτα.
Η εταιρεία του κ. Κόκκαλη συνεργαζόταν με τον ΟΔΙΕ και ο Οργανισμός χρωστά στον επιχειρηματία περι τα 25 εκατ. ευρώ. Μάλιστα ο Κόκκαλης είχε προχωρήσει και σε διαδικασία πλειστηριασμού του ακινήτου στο Μαρκόπουλο. Δηλαδή ο μοναδικός υποψήφιος για το στοίχημα, έχει λαμβάνει 25 εκατ., έχει έρθει σε αντιπαράθεση ζητώντας να βγει στο σφυρί το Κέντρο στο Μαρκόπουλο και τώρα δίνει πιθανότατα κάτω από 40 εκατ. για τα 20 χρόνια αποκλειστικής εκμετάλλευσης του στοιχήματος. Απίστευτα πράγματα που μόνον ο Σωκράτης ο φιλόσοφος ξέρει να φτιάχνει.
Την ίδια στιγμή ένας ισχυρός παίκτης, η γαλλική PMU, κολοσσός στους ιπποδρόμους, αποσύρθηκε από τον διαγωνισμό παρ’ ότι ήθελε διακαώς να μπει στην Ελλάδα πιθανότατα για ιδιοτελείς σκοπούς. Λένε ότι οι Γάλλοι ήθελαν να έχουν το στοίχημα με ιπποδρομίες του εξωτερικού και ουσιαστικά να μη γίνονται αγώνες εδώ στην Ελλάδα. Οι Γάλλοι αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι για το υπέρογκο ετήσιο ενοίκιο για τις εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο. Αρχικά ζητούσαν 5,5 εκατ. ευρώ και τελικά έπεσαν στα 2,5 εκατ. ευρώ. Όμως, στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν ότι η υπόθεση είναι στημένη για να πάρει το διαγωνισμό ο Κόκκαλης στον οποίον χρωστούσαν τα λεφτά οι υπεύθυνοι του ΟΔΙΕ. Οι Γάλλοι ζητούσαν μίσθωμα συνδεδεμένο με τα έσοδα από το ιπποδρομιακό στοίχημα. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά την τελευταία στοιχεία κατατέθηκε μια ακόμη προσφορά η οποία δεν έγινε αποδεκτή από το ΤΑΙΠΕΔ. Η επενδυτική εταιρία Global Family Partners έδινε το παρόν με δεσμευτική προσφορά στην διεκδίκηση της διαχείρισης του Ιπποδρομιακού Στοιχήματος.
Η GFP αναφέρεται στην ανακοίνωση πως απέστειλε επιστολή στο ΤΑΙΠΕΔ «προκειμένου να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση της αδείας, με την υποστήριξη των επενδυτών της».
Ο επικεφαλής της Nikolaj Albinus δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποβάλουμε το ενδιαφέρον μας για την άδεια του ιπποδρομιακού στοιχήματος στο διοικητικό συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ. Πιστεύουμε πως η πρότασή μας αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική προσφορά από τους επενδυτές μας, η οποία δημιουργεί υψηλότατη αξία για τους Έλληνες φορολογούμενους».
Η πρόταση κρίθηκε μάλλον εκπρόθεσμη και δεν έγινε αποδεκτή με την εταιρεία να λέει ότι θα προσφύγει στην Κομισιόν. Λεπτομέρεια: Στο σχήμα που κατέθεσε την προσφορά υπάρχει ένα πολύ γνωστό όνομα. Είναι ο γιος του Κοκού, ο Παύλος. Κι άλλα περίεργα πράγματα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα του ΟΔΙΕ, του οργανισμού που διοργανώνει σήμερα τις ιπποδρομίες, από στοιχηματισμό το 2011 ήταν κοντά στα 124 εκατ. ευρώ, το 2012 υποχώρησαν στα 84 εκατ., το 2013 περιορίστηκαν περαιτέρω στα 65 εκατ. ευρώ και φέτος προβλέπεται πως δεν θα ξεπεράσουν τα 55 εκατομμύρια. Πρόκειται για τον ίδιο οργανισμό ο οποίος μέχρι προ διετίας μοίραζε στους διάφορους φορείς το 93% των συγκεκριμένων εσόδων. Έτσι, για παράδειγμα, το 2012 στον ΟΔΙΕ έμειναν μόλις 6 εκατ. ευρώ από τα συνολικά έσοδα του ιπποδρομιακού στοιχήματος, όταν μόνο τα έξοδα προσωπικού ήταν περί τα 10 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΔΙΕ έχει συσσωρεύσει ζημίες περί τα 200.000.000 ευρώ και υπάρχει συμφωνία με την Κομισιόν η οποία επιβάλλει την έναρξη διαδικασίας εκκαθάρισης το αργότερο στις 30 Σεπτεμβρίου. Να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει η έντονη διαμαρτυρία 2.500 εργαζόμενων στον Ιππόδρομο που μιλούν για συνειδητή απαξίωση των αγώνων προκειμένου ο επενδυτής να τα πάρει όλα τζάμπα. Επίσης, να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις στο Μαρκόπουλο δεν είναι μόνο για τα άλογα αλλά έχουν και ενδιαφέρον real estate καθώς υπάρχουν χρήσεις γης για ξενοδοχεία, εμπορικά κ.λπ. Αραγε ο επενδυτής που θα μισθώσει και το χώρο θα εκμεταλλευτεί και το εκπληκτικό αυτό φιλέτο;
Τι θα κάνει το ΤΑΙΠΕΔ και τι θα κάνει και η κυβέρνηση στην παρούσα φάση; Θα στρώσει το κόκκινο χαλί στον Σωκράτη ή θα ακυρώσει τον διαγωνισμό; Ερχεται θύελλα, λένε οι γνωρίζοντες. Διότι όπως όλοι ξέρουν… στους στάβλους των αλόγων βρομάει πολύ.
 
Ανακαλύψανε για μία ακόμη φορά ''διαπλοκή'' του μεγάλου μας προέδρου με κάποιο στέλεχος του ΤΑΙΠΕΔ.
 
Πριν λίγες ημέρες εγκρίθηκε από τη Βουλή ο διορισμός των κ. Κονδύλη και Μπουχώρη στην ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ και πλέον το Ταμείο που είναι υπεύθυνο για τις αποκρατικοποιήσεις έχει νέους επικεφαλής.
Εμείς μένουμε στον κ. Μπουχώρη και διαβάζουμε το βιογραφικό του. Ο Πασχάλης Μπουχώρης προέρχεται από την Εθνική Τράπεζα όπου από το 2006 ήταν διευθυντικό στέλεχος έχοντας υπηρετήσει ως επικεφαλής στους τομείς ευθύνης των μεγάλων εταιρικών πιστοδοτήσεων ειδικής διαχείρισης, διεθνούς επιχειρηματικής τραπεζικής και επενδύσεων private equity. Από το 1996 εργάσθηκε σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ με ειδίκευση στις αναδιαρθρώσεις, επιχειρηματικές επενδύσεις, εξαγορές & συγχωνεύσεις και στρατηγική επιχειρήσεων. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Rotterdam School of Management με ειδίκευση στα χρηματοοικονομικά. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.
Παρατηρούμε ότι δεν αναφέρονται οι εταιρείες που έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος.
Τώρα διαβάζουμε μια ανακοίνωση που βγήκε το 2004 από την εταιρεία Ιντρακόμ του Σωκράτη Κόκκαλη.
ΝΤΡΑΚΟΜ Α.Ε.
16. 12. 2004
Ανακοίνωση
Η εταιρία ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΕ με επιστολή της προς το Χ.Α. ανακοινώνει τα ακόλουθα: «Όπως ανακοινώθηκε στη Γενική Συνέλευση της 09/12/2004, η INTRACOM ολοκληρώνει ένα σημαντικό κύκλο αναδιοργάνωσης που ξεκίνησε στις αρχές του έτους, με σκοπό την προετοιμασία της για μία νέα περίοδο ανάπτυξης. Με την ολοκλήρωση της εσωτερικής αναδιοργάνωσης, η στρατηγική της Εταιρίας προσανατολίζεται σε τρεις βασικούς Τομείς. Οι Τομείς αυτοί είναι: 1. Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα (Telecom Systems), με αντικείμενο την ανάπτυξη των τηλεπικοινωνιακών προϊόντων της INTRACOM. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Αλέξανδρος Μάνος στον οποίο θα αναφέρεται μεταξύ άλλων και η Γενική Διεύθυνση Έρευνας & Ανάπτυξης με Γενικό Διευθυντή τον κ. Στέφανο Χατζηαγάπη. 2. Υπηρεσίες (Services & Operations), με αντικείμενο την ανάληψη έργων και την παροχή υπηρεσιών ολοκλήρωσης και outsourcing στις αγορές Τηλεπικοινωνιών, Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης στον οποίο θα αναφέρονται οι εξής Γενικές Διευθύνσεις: · Telco Business Development, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Μάνο Βασιλάκη και Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή τον κ. Λάζαρο Λέντζαρη. · Telco Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Γρηγόρη Βότση. · Government Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Σπύρο Πομόνη. · Banking & Enterprise Solutions, με Γενικό Διευθυντή τον κ. Δημήτρη Πλαγιάννη. · Operations & Outsourcing, της οποίας θα ηγείται ο ίδιος ο επικεφαλής του Τομέα, κ. Πασχάλης Μπουχώρης. 3. Αμυντικά Συστήματα (Defence Electronics), με αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων αμυντικών εφαρμογών. Την ευθύνη αυτού του Τομέα αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Τρουλλινός.
Και ρωτάμε: Ο κ. Μπουχώρης που ανέλαβε διευθύνων σύμβουλος στο ΤΑΙΠΕΔ είναι ο ίδιος με το στέλεχος της εταιρείας του Κόκκαλη; Κι αν ναι, μήπως θα πρέπει να σκεφτούμε πώς αναλαμβάνει στο ΤΑΙΠΕΔ κάποιος πρώην άνθρωπος του Κόκκαλη ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το Ιπποδρομιακό στοίχημα και το ΤΑΙΠΕΔ συζητά για τα πέντε ψωροεκατομμύρια του Σωκράτη αντί να δεχτεί τα 40 εκατ. της Global;
Μήπως πρέπει να ακυρωθεί και ο διαγωνισμός αλλά και η πρόσληψη του κ. Μπουχώρη γιατί μυρίζει σκάνδαλο μεγατόνων;
 
Με τα πολλά πέτυχαν την ακύρωση του αρχικού διαγωνισμού.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ τελικά αποφάσισε, μετά την αποσφράγιση της προσφοράς της Intralot, να ακυρώσει τελικά τον διαγωνισμό για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια.
Το ΤΑΙΠΕΔ διαπίστωσε ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, κήρυξε το διαγωνισμό άγονο και αποφάσισε την άμεση επαναπροκήρυξή του. Έκανε δηλαδή το αυτονόητο μετά και την εγγυητική επιστολή του επενδυτικού fund GFP.
Με την απόφαση αυτή επικράτησε η νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον.
Τι γράφαμε νωρίτερα:
Θα χαρίσουν το ιπποδρομιακό στον Κόκκαλη;
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το Ιπποδρομιακό Στοίχημα καθώς την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΤΑΙΠΕΔ για τον διαγωνισμό, το επενδυτικό fund GFP κατέθεσε εγγυητική επιστολή 40 εκατ. ευρώ θέλοντας να δείξει στο Ταμείο ότι είναι εδώ και ότι το ενδιαφέρον του είναι έμπρακτο. Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει τα δεδομένα αφού, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, δεν μπορεί το ΤΑΙΠΕΔ να δεχθεί άλλη προσφορά μικρότερη από 40 εκατ. ευρώ που προτίθεται να δώσουν οι νέοι μνηστήρες. Και δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση ο πρώην υπάλληλος του κ. Κόκκαλη, διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, κ. Μπουχώρης να προχωρήσει στην κατακύρωση του διαγωνισμού υπέρ της Intralot.
Ειδικά αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι η εταιρεία του κ. Κόκκαλη κατέθεσε δεύτερη, βελτιωμένη προσφορά της τάξης των 12 εκατ. ευρώ, από περίπου 5 εκατ. που ήταν η αρχική. Εντυπωσιακό, θα πει κανείς, διπλασίασε τα λεφτά που δίνει ο Κόκκαλης για το στοίχημα που θα το έχει για 20 χρόνια αποκλειστικά.
Από την άλλη, για σκεφτείτε το εξής. Να πάρει ο Σωκράτης με 12 εκατ. τον ιππόδρομο όταν ο φίλος του Μαρινάκης πήρε 15 εκατ. από τον Μανωλά; Δηλαδή με έναν Μανωλά και έναν Μήτρογλου όχι μόνο το ιπποδρομιακό στοίχημα παίρνουν αλλά και όλα τα τυχερά παιχνίδια στην Ελλάδα.
Εν πάση περιπτώσει, και τα 12 εκατ. είναι ψίχουλα και απορούμε πώς μπήκε στον κόπο ο Κόκκαλης να αυξήσει την προσφορά. Αυτός δεν έλεγε ότι το τίμημα που κατέθεσε αρχικά είναι 56 εκατ. ευρώ; Πώς τώρα δίνει 12 εκατ.; Και γιατί να το κάνει αφού έχει ήδη δώσει υπερδιπλάσια;
Όλα αυτά είναι για μπακαλόγατους τύπου Χατζηχρήστου και καλά θα κάνει το ΤΑΙΠΕΔ να σταματήσει εδώ και τώρα τον διαγωνισμό διότι σε άλλη περίπτωση θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων.
Τα 12 εκατ. ευρώ είναι τουλάχιστον 3 φορές κάτω από τα 40 εκατ. που έχει δεσμευτεί το fund ότι θα δώσει για το στοίχημα. Ας ακυρωθεί λοιπόν ο διαγωνισμός, να προκηρυχθεί άλλος και σε έναν – δύο μήνες να δούμε ποιος έχει δίκιο, ποιος είναι απατεώνας και ποιος πράγματι δίνει ένα εύλογο τίμημα.
Ασφαλώς ο χρόνος πιέζει καθώς υπάρχει η δέσμευση στην Κομισιόν για εκκαθάριση του υπερχρεωμένου ΟΔΙΕ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και υπάρχει κίνδυνος να μπει λουκέτο στον ιππόδρομο. Όμως, από το να δοθεί σκανδαλωδώς και τζάμπα στον Κόκκαλη, ας κλείσει για κάποιο διάστημα μέχρι να υπάρξει νέος διαγωνισμός. Ας πάρει παράταση η κυβέρνηση για τον ΟΔΙΕ, και ας εξετάσει όλες τις εναλλακτικές, κυρίως αυτή που δίνει η επενδυτική εταιρεία Global Family Partners. Αν η πρότασή της είναι εντάξει γιατί να μη γίνει αποδεκτή; Μη χάσουμε τον εθνικό προμηθευτή από στεναχώρια;
 
Τελικά χθες μάθαμε ότι το ιπποδρομιακό στοίχημα κατέληξε στον ΟΠΑΠ, όπου μικρομέτοχος είναι ο κύριος Μελισσανίδης. Πανηγύρια στο antinews.gr.
 
Στον ΟΠΑΠ περνά το ιπποδρομιακό στοίχημα καθώς όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ υπέβαλε την υψηλότερη προσφορά δηλαδή 40.501.000 εκατ. Αν και δεν έγινε γνωστή η προσφορά της Intralot του Κόκκαλη, θεωρείται σίγουρο ότι ήταν πολύ χαμηλότερη κι έτσι το Ταμείο ανακοίνωσε ότι η ΟΠΑΠ Investments Ltd ανακηρύχτηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης (provisional successful bidder) σύμφωνα με τους όρους της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών.
Η εξέλιξη αυτή δείχνει και το μεγάλο βρόμικο παιχνίδι που πήγε να παιχτεί στον πρώτο διαγωνισμό όταν ο Κόκκαλης προσπάθησε να πάρει για 20 χρόνια το στοίχημα αρχικά με λίγο πάνω από 5 εκατ. ευρώ ή με 12 εκατ. στη δεύτερη προσφορά.
Κάποιοι προσπάθησαν να δώσουν εν λευκώ στην Intralot το στοίχημα αλλά οι σφοδρές αντιδράσεις οδήγησαν το ΤΑΙΠΕΔ να κάνει πίσω και να μην προχωρήσει σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο. Επωφελούμενο φυσικά το ελληνικό δημόσιο που πήρε καμιά 30αριά εκατομμύρια περισσότερα απ' ότι υπολόγιζε.
 
Τι παρέλειψε βέβαια να μας πει το antinews.gr;
 
Σημειώνεται πως στο ταμείο έχει φθάσει επιστολή της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Αγοράς της Κομισιόν  με αφορμή το διαγωνισμό με την οποία ζητεί από το ταμείο να μην προχωρήσει σε «μη αναστρέψιμα βήματα» και ζητεί από το ΤΑΙΠΕΔ εντός 14 ημερών να δώσει εξηγήσεις για ποιους λόγους ακύρωσε τον αρχικό διαγωνισμό, γιατί «έτρεξε» με συνοπτικές διαδικασίες τον νέο,  αλλά και γιατί στο νέο διαγωνισμό δεν διατήρησε την υποχρέωση οι ενδιαφερόμενοι να έχουν στο σχήμα τους και εταιρεία με εμπειρία στη διοργάνωση ιπποδρομιακών αγώνων.
 
Η Κομισιόν, δηλαδή η Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή η τρόικα, δηλαδή οι φίλοι του Σαμαρά (τον οποίον υπερασπίζεται με πάθος ο Ζήσης στο antinews), βάζουν χέρι στο ΤΑΙΠΕΔ για τις ενέργειές του σε αυτήν την υπόθεση. Λογικά ο Σαμαράς θα στείλει το Ζήση και το Φαήλο Κρανιδιώτη (που αρθρογραφεί συχνά σε αυτό το site), αυτήν την ντροπή του Πειραιά, να απολογηθούν για λογαριασμό του στην Κομισιόν. Θα πάνε εκεί οι δυο τους και θα πούνε στους Ευρωπαίους ότι ''ο ΟΠΑΠ έδινε 40 εκ. ευρώ και η Intralot 5 εκ. ευρώ, γι'αυτό δώσαμε εκεί το ιπποδρομιακό στοίχημα'', όπως παραπληροφορούν τους αναγνώστες τους εδώ στην Ελλάδα. Όταν η Κομισιόν αντιτάξει ''ναι, αλλά ο ΟΔΙΕ οφείλει 25 εκ. ευρώ στον Κόκκαλη και αυτά θα συμψηφίζονταν με την προσφορά της Intralot, ενώ η Intralot, που έχει μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση των αγώνων, προσέφερε και ποσοστό από μελλοντικά κέρδη του ιπποδρομιακού στοιχήματος στο Κράτος'', θα περιμένουμε με αγωνία το ''φωστήρα'' Ζήση και το δικηγόρο του Μελισσανίδη Φαήλο Κρανιδιώτη να πετάξουν χαρταετό.
 
Αυτοί οι άνθρωποι κάνουν θόρυβο εναντίον του προέδρου μας ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ και του ανυπέρβλητου ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ. Την ίδια ώρα λένε ότι είναι Ολυμπιακοί, ενώ πανηγυρίζουν για τη ''νίκη'' του Μελισσανίδη επί του Κόκκαλη σε ένα δημόσιο διαγωνισμό (να μην πω τι του κάνατε του ΣΩΚΡΑΤΗ). Οι ''Ολυμπιακοί'' σπιλώνουν και τους δύο προέδρους του...Ολυμπιακού. Πώς συμβιβάζονται αυτά τα δύο;
 
ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ.
 
Υ.Γ. 1 Ο Μελισσανίδης δεν είναι το αφεντικό στον ΟΠΑΠ. Μικρομέτοχος είναι στον Οργανισμό και κουμάντο κάνουν οι Τσέχοι. Για επικοινωνιακούς λόγους θα εμφανιστεί ως προσωπική του νίκη επί του Κόκκαλη η ιστορία αυτή. Ήδη ο κουμπάρος του Μελισσανίδη, ο Νίκος Καραγιαννίδης (πρώην εκδότης του ''ΦΙΛΑΘΛΟΥ'' και όπως έχουμε δει κρατικοδίαιτος ΑΡΔ επί Χούντας), φρόντισε να προετοιμάσει το έδαφος από προχθές.
 
Υ.Γ. 2 Σίγουρα πολλοί που θα διαβάσουν το άρθρο θα πούνε ''ορίστε, τσαντίστηκαν οι υπάλληλοι του Κόκκαλη και φωνάζουν''. Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου το αν θα πάρει το ιπποδρομιακό στοίχημα και τον κάθε δημόσιο διαγωνισμό ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ο Μελισσανίδης ή ο οποιοσδήποτε επιχειρηματίας. Εμείς δεν είμαστε με την Intralot, ούτε μας ενδιαφέρουν τα κέρδη από τις επιχειρήσεις του ΚΟΚΚΑΛΗ, τα οποία δεν καταλήγουν στις δικές μας τσέπες. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε εδώ μέσα και εξετάζουμε αυστηρά το ποιοι είναι αυτοί που κάνουν πόλεμο στον Θρύλο, όπως και το ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Καμία επιχείρηση δεν μας νοιάζει και αδιαφορούμε για τις δουλειές των προέδρων της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τον Θρύλο ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΝ υπερασπιζόμαστε. Επειδή όμως αυτό το απλό πράγμα δύσκολα θα το καταλάβουν αρκετοί που θα διαβάσουν το άρθρο, οι οποίοι έχουν κάνει ψωμοτύρι το χαρακτηρισμό ''υπάλληλοι του Σωκράτη'', ας μιλήσουμε στην γλώσσα τους.
 
ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.
 
ΑΡΔάκια που για ένα 50ευρο πουλάτε τη μάνα σας, τολμάτε να μιλάτε εσείς για υπαλληλίκια;
 
Υ.Γ. 3 Τελικά υπάρχουν θέματα στα οποία ο Σαμαράς πάει κόντρα στην τρόικα, έτσι; Αρκεί να ικανοποιούνται οι κολλητοί του.
 
Υ.Γ. 4 Στην αρχική φωτογραφία της ανάρτησης, βλέπουμε το δημοσιογράφο Βασίλη Ζήση, ιδιοκτήτη του antinews.gr, σε φωτογραφία από παλαιότερο ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά στην Αλβανία. Είναι αυτός με το γυαλί ηλίου πίσω από τον Αντωνάκη μας, την πρωθυπουργάρα μας. Άλλος γαύρος κι αυτός, σαν το Ζήση...
 

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Τι ΟΠΑΠ και τ' αρχίδια μας κουνιούνται; Μιλάμε πλέον για μια ιδιωτική εταιρεία με δυσμενές μέλλον. Μακάρι ο Σωκράτης να φτιάξει μια δική του εταιρεία και να τους κλείσει τους πουσταράδες που το παίζουν μάγκες με τα λεφτά του ελληνικού λαού χαρισμένα από τον προδότη Σαμαρά.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο -πρωην- ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ.