Ο ΣΤΟ-Κ-ΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ



Είχαμε ασχοληθεί πριν αρκετό καιρό με την εφημερίδα ''Στόχο''-Στό-Κ-ο, που στηρίζει την Χρυσή Αυγή. Προχθές αυτή η εφημερίδα ξαναχτύπησε.
 

 

 
Στό-Κ-ε ταγματασφαλίτη, εσύ που έγραψες αυτήν τη μαλακία τολμώντας να πιάσεις στο στόμα σου τον κόσμο του Θρύλου, ας μιλήσουμε στην γλώσσα σου, κραυγάζοντας κι εμείς ΕΜΑ ΤΗΜΙ ΧΡΙΣΙ ΑΒΓΙ. Ελπίζουμε αυτό να το καταλαβαίνεις, γιατί ό,τι άλλο κι αν σου πούμε, χαμένο θα πάει. Στό-Κ-ε ''Έλληνα''-ΑΙΛΙΝΑ...
 
Υ.Γ. Άλλη μία ατράνταχτη απόδειξη σχετικά με το ότι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ χρηματοδοτεί την Χρυσή Αυγή...

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Τους εχει πειραξει πολυ που εχουμε βγαλει εξω τα πολιτικα απ'την 7

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ,ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ κατιδη ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ αεκΟΥΛΑ.ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ?ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ 7?

Εικόνα Sandokan

Μόνο οι οργανωμένοι γιούχαραν;Απο την τιβι καταλαβα πως επρόκειτο για κατι μαζικό (και λογικα αυθόρμητο)

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΗ 4 ΓΙΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ.ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΟΝΟΙ.

Εικόνα Bad7

Πολυ σωστο σχολιο αδερφε

Εικόνα savvas gridlock

Oύτε κι αυτό με τον Κατίδη ήταν σωστό. No politica λέμε γενικά, όχι μόνο για να την βγούμε στους Χρυσαυγίτες, ούτε για να την βγούμε σε αυτούς που μας χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή. Γι'αυτό γίνανε και ψιλο-μανούρες στο πέταλο, αν θυμάσαι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εγώ, Σάββα, θα συμφωνήσω με τον Χατζηκυριακώτη. Διότι, όπως έχω ξαναπεί, η απομόνωση των χρυσαυγιτών δεν είναι απλώς μια πολιτική στάση, αλλά μία στάση ανθρώπινη. Διαφωνώ με τη λογική "βγάλτε έξω τους χρυσαυγίτες από το Καραϊσκάκη". Ο καθένας έχει δικαίωμα στο ναό μας. Όμως δε θα κράξω και όσους γιουχάρουν έναν χρυσαυγίτη. Δεν είναι ανεκτή η πολιτική έκφραση στο γήπεδο, αλλά είναι ανεκτή η γιούχα στα χρυσαύγουλα αυγά (αυστηρά προσωπική άποψη). Και σε καμία περίπτωση δε θα εναντιονόμουν σε σύγγαυρο που έκραξε τον Κατίδη. Αλλά ξαναλέω, είναι καθαρά προσωπική άποψη και φυσικά υποκειμενική.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, αλλά αν πεις ''είναι ανεκτή η γιούχα στους Χρυσαυγίτες'', αύριο μεθαύριο αυτοί που σήμερα γιούχαραν θα νομίσουν ότι έχουν το ελεύθερο και θα αρχίσουν να τραγουδάνε διάφορα πολιτικά συνθήματα. Αυτά είτε τα κόβεις μαχαίρι στο ξεκίνημα, είτε τα αφήνεις να αναπτυχθούν και αύριο μεθαύριο να γενικευθούν σε σημείο να αηδιάσεις κι εσύ που σήμερα συμφωνείς, λέγοντας ''στο γήπεδο πάμε για να δούμε τον Ολυμπιακό, όχι για τα πολιτικά''. Αν το θέλεις, μπορείς να απομονώσεις τους Χρυσαυγίτες εκτός γηπέδου ή και εντός, μόνο όμως αν τους δεις να προσπαθούν να κάνουν εισοδισμό, σηκώνοντας τα πανιά τους, τα σύμβολά τους κτλπ.. Αυτό ισχύει για κάθε κόμμα-παράταξη-ιδεολογία, όχι μόνο για την Χρυσή Αυγή, αφού ΟΛΟΙ γαμιούνται. Όλοι όλοι, όχι ''όλοι πλην αυτών που γουστάρω εγώ''. Κι αν δεις στο μέλλον κάποιους να προσπαθούν να χρεώσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού σε άλλη πολιτική παράταξη, ό,τι αναρτήσεις κάνουμε τώρα για την υποτιθέμενη σχέση μας με την Χρυσή Αυγή, θα κάνουμε εναντίον και αυτής της πολιτικής παράταξης.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ξέρω πολύ καλά ότι τα κριτηρία σου, όπως και των υπόλοιπων παιδιών, είναι αντικειμενικά και Ολυμπιακά. Υπό αυτό το πρίσμα, η κουβέντα γίνεται πιο άνετη και εύκολη, καθώς υπάρχει μια κοινή συνισταμένη. Εννοείται πως συμφωνούμε στο ότι το γήπεδο δεν πρέπει να γίνεται χώρος πολιτικής έκφρασης. Κανείς μα κανείς δεν έχει δικαίωμα να προωθεί τις δικές του αντιλήψεις μέσα στο γήπεδο. Το ερώτημα είναι το εξής: προωθείς τα πολιτικά σου πιστεύω, κράζοντας τον ναζισμό; Διότι, καθ' όσον όλοι γνωρίζουμε, όλος μα όλος ο πολιτικός χώρος της χώρας απομονώνει τον ναζισμό. Επίσημα τουλάχιστον, γιατί ανεπίσημα υπάρχουν πολλές συνεργασίες, αλλά δε μας αφορά.

Από την άλλη, έχεις ένα δίκιο σ' αυτό που λες στην αρχή. Είναι δύσκολο ο κόσμος να καθορίσει τις γραμμές του politica από το no politica. Με την ίδια ευκολία κάποιος που θα κράξει τον Κατίδη, μπορεί να θεωρήσει ότι ομοιοτρόπως θα περάσει και τα δικά του πιστεύω. Έχεις δίκιο σ' αυτό. Ούτως ή άλλως, πολύς κόσμος είναι σε σύγχυση και δεν μπορεί να διακρίνει. Όπως, επίσης, υπάρχουν και οι κακεντρεχείς που θα εκμεταλλευτούν μία τέτοια κατάσταση. Αλλά γενικά και τελικά επιμένω στην αρχική μου τοποθέτηση. Με σκεπτικό ότι δε θα έκραζα τον Κατίδη ως Θωμάς (για άλλους λόγους που θα τους εξηγήσω παρακάτω), αλλά δε θα έκραζα όσους τον έκραζαν. Πόσο μάλλον να χειροδικούσα. Θα ήταν σαν να παίρνω ένα μέρος το οποίο δε με εκφράζει καθόλου. Άλλο να διαφωνείς με τη γιούχα για τους λόγους που ανέφερες και άλλο να φτάσεις σε σημείο να χειροδικήσεις κιόλας. Εγώ, υποσυνείδητα, θα αισθανόμουν ότι υπερασπίζομαι τους ναζιστές. Αδιαφορία θα ήταν πιθανώς η στάση μου.

Υ.Γ. Πιστεύω ότι ο Κατίδης δε θα έπρεπε να γιουχαριστεί από κανέναν επειδή ήδη έχει πληρώσει το σφάλμα του, αλλά κυρίως επειδή η πράξη του ήταν προϊόν αμάθειας (θέλω να πιστεύω) και αυθόρμητης ηλιθιότητας. Δε νομίζω να έχει διαβάσει αυτό το παιδί τίποτα συγγράματα ή να έχει ασχοληθεί βαθυστόχαστα με την ναζιστική ιδεολογία, ώστε να εκφράζεται όντας πολιτικά πλήρως συνειδητοποιημένος. Μια επιπόλαια κίνηση ήταν που θα την πληρώσει με την ισόβια αποπομπή του από την εθνική. Φτάνει αυτό, είναι μεγάλο πλήγμα. Με το να τον απομονώσεις και να τον περιθωριοποιήσεις είναι σαν να τον στέλνεις απευθείας στα τάγματα εφόδου. Και κάτι τέτοιο θα ήταν έγκλημα.

Κλείνοντας, θα ξαναπώ ότι διαφωνώ με τη γιούχα, αλλά αυτό απέχει πολύ από το να φτάσω σε σημείο να χτυπήσω σύγγαυρο επειδή γιουχάρισε τον Κατίδη. Άμα στο μέλλον κάποιος καπηλευτεί αυτή τη γιούχα και θεωρήσει ότι μπορεί να εκφραστεί στο γήπεδο ελεύθερα για τις πολιτικές του πεποιθήσεις και να επηρεάσει κόσμο, τότε να πέσει φάπα, συμφωνώ. Δε νομίζω ότι θα κατηγορηθεί κάποιος για μεροληψία και για διαφορετικά κριτήρια αντιμετώπισης τέτοιων θεμάτων.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν απομονώνει όλος ο πολιτικός κόσμος της χώρας το ναζισμό. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες θαυμαστές του Χίτλερ εκεί έξω. Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=_xqTQ6U39Sw

Τους Ναζί αν θέλεις απομόνωσέ τους στους δρόμους, στη δουλειά σου, στο σπίτι σου και γενικά στην κοινωνία. Όχι στο γήπεδο, που πάμε να δούμε μπάλα και πάνω από όλα τον Θρύλο. Αλίμονο αν σκοτωνόμαστε μεταξύ μας γι'αυτά. Αν ανοίξει μια φορά η Κερκόπορτα, δεν κλείνει μετά ούτε με χτίσιμο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γι' αυτό είπα επίσημα. Ανεπίσημα παίζονται πολλά από πίσω, αλλά δε λέγονται από εδώ γιατί θα ανοίξει ο ασκός του αιόλου. Δε νομίζω ότι διαφέρουν και πολύ οι απόψεις μας εν τέλει. Η μόνη διαφορά, απ' ό,τι καταλαβαίνω, είναι ότι εγώ δε θα αντιδρούσα στις γιούχες.

Πάντως, Σάββα, ώρες ώρες νιώθω σαν το διάολο που δεν έχω με τί να ασχοληθώ και... Εδώ έχουμε πόλεμο και εμείς μιλάμε για αμπελοφιλοσοφίες. Αυτοκριτική κάνω πρωτίστως αυτή τη στιγμή. Η ομάδα είναι σε πολύ κρίσιμη καμπή κι' εμείς ασχολούμαστε με ατέρμονες και άκαιρες συζητήσεις. Άλλη ώρα αυτά. Τώρα είναι ώρα μάχης!

Εικόνα koropi48

Ο τύπος που έγραψε την παπαριά στον ΣΤΟΚΟ σίγουρα είναι πρώην μέλος της Ναζιστικής Οργάνωσης Παναθηναϊκών Οπαδών (ΝΟΠΟ)με τα πριονωτά μαχαίρια και το χεράκι σε όρθιο χαιρετισμό. Ή μήπως είναι απόγονος του χιτλερικού δημάρχου Κοτζιά ευεργέτη της κατατρεγμένης πανάθας; Ή κολλητός του πατέρα και υιού Μπαλτάκου, πιστών δηλωμένων της αλογοτροφής;

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Δε φταις εσυ ρε πουτανοσπερμα στ-ο-κε...
Ο πατερας σου ο ''γαριδακης'' φταιει,που αντι για καποτα την εβγαζε με νερομπαλονο...
Καθε φορα που εκοβε τη...χειρωνακτικη εσπερνε εγκληματα κατα της ανθρωποτητας...

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Ψηλός

Είδε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του... Δύσκολο Χρυσαυγίτης να δει βόδι και να μη συγκινηθεί... Είναι θέμα πνευματικής επικοινωνίας κι αλληλοκατανόησης.
ΡΕ ΖΩΑ, ΡΕ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ; Δηλαδή, δε φτάνει που ο Κασιδιάρης είναι δηλωμένος βάζελος, δε φτάνει που ο Μπαλτάκος senior είναι επίσημος συνεργάτης του Τράκη, δε φτάνει η προϊστορία με τη Ν.Ο.Π.Ο. και τις λοιπές φασιστικές δυνάμεις, ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝΕ ΤΟ ΓΟΔΑ, ΜΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! Βγαίνει τώρα κι αυτός ο στόκος και βρίζει ανοιχτά το λαό του Θρύλου!! Κι εξακολουθούνε κάτι ζώα να λένε "οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού είναι όλοι Χρυσαυγίτες, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει τους αντιεξουσιαστές που διαμαρτύρονται για την Παλαιστίνη και κάνουν επεισόδια στους αγώνες με εβραίικες ομάδες. Καλά, η Α.Ε.Κ. είναι προσφυγική ομάδα, αυτό τα λέει όλα και τον Κατίδη για κρυφογάβρο τον κόβω...". Η ανελέητη προπαγάνδα των βάζελων, φανερών και κρυφών σε λίγο θα έχει ως αποτέλεσμα να ακούσουμε και τη φράση "Ε, καλά, ο Παναθηναϊκός είναι κατεξοχήν... λαϊκή, αριστερή και... αντισυστημική ομάδα" (Χριστέ μου, τι λέμε;!)
Εδώ δε μιλάμε για αδέσποτες δηλώσεις. Αυτά είναι γραμμένα σε εφημερίδα που στηρίζει ανοιχτά τους χιτλερικούς. Κανονικά θά 'πρεπε να γίνει μεγάλο θέμα, αλλά μας την έχουνε στημένη οι Α-Ρ-Δ, σίγουρα μπορούν να το παρουσιάσουν με τρόπο που τελικά να αφήνει κακές εντυπώσεις για την ομάδα.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
1)Ο Θρύλος βάλλεται πανταχόθεν και ανελέητα. Το εξοργιστικό είναι ότι σε όλο αυτό κινούν τα νήματα οι ανύπαρκτοι, ενώ η μεγαλύτερη και ΜΑΚΡΑΝ ΛΑΟΦΙΛΕΣΤΕΡΗ ελληνική ομάδα προβάλλεται χοντρικά ως αιτία όλων των κακών κι ο κάθε πικραμένος τσιμπάει. Μάγκες, χρειάζεται συσπείρωση, πώρωση για την ομάδα και να μην αφήνουμε να πέφτει τίποτα κάτω, ακριβώς όπως κάνουνε τα παιδιά εδώ μέσα. Η ανθρώπινη βλακεία είναι απέραντη και μια ηλίθια φήμη που ξεκινάει κάποιος ηλίθιος, όσο δε διαψεύδεται και όσο ο ηλίθιος δεν αποστομώνεται, μεταδίδεται σαν την πανούκλα και πριν το καταλάβεις, όλοι λένε "Οι γάβροι είναι ακροδεξιοί". -"Γιατί;" -"Γιατί έτσι...". Κάτω τα χέρια από το Θρύλο, κουφάλες, μην τον ανακατεύετε με τα παιχνίδια σας!
2)Για τις Νεοναζιάρες δεν έχω να πω πολλά: ΑΙΜΑ - ΣΚΑΤΑ - ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ
https://www.youtube.com/watch?v=nNbUuTUMzps

Εικόνα savvas gridlock

Mόνο μια διόρθωση: Ολυμπιακός είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης...

Εικόνα Ψηλός

http://www.youtube.com/watch?v=FhXdOmAdIBc
Προσέξτε και τον uploader. Καμαρώνουνε κιόλας, τα σκουλήκια...

Εικόνα Ψηλός

ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ! ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΘΕΛΟΥΜΕ... Α στο διάλο, γαμώ τους πολιτικούς γαμώ...

Εικόνα Bad7

Και μετα βγαινουν και λενε οτι ολοι οι Ολυμπιακοι ειναι χρυσαυγιτες

Εικόνα Bad7

Ή πιο σωστα βγαινουν ολοι και λενε οτι οι Ολυμπιακοι ειναι χρυσαυγιτες