ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ INDYMEDIA



Προσπαθώντας κι εμείς (όπως όλοι οι γαύροι τις τελευταίες 3 μέρες) να βγάλουμε μία άκρη με αυτήν την ιστορία της στοχοποίησης του προέδρου μας ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ από το χώρο της τρομοκρατίας-''ένοπλης πάλης'', διαβάζουμε την παρακάτω επιστολή του φερόμενου ως συνεργού του Nίκου Μαζιώτη και φερόμενου ως ενορχηστρωτή των τρομοκρατικών χτυπημάτων που θα γίνονταν σήμερα, Αντώνη Σταμπούλου, στο indymedia.
 
Προς το παρόν, βρίσκομαι αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου, η καρδιά μου όμως παραμένει στο στρατόπεδο της επανάστασης.
Την 1-10-2014 , με συλλαμβάνουν και οδηγούμαι με κουκούλα στο κεφάλι στον ανακριτικό θάλαμο της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Από τις 17.00 έως τις 1.00 τη νύχτα, ένα τσούρμο κουκουλοφόροι -και ενώ είμαι δεμένος πισθάγκωνα- μου αποσπούν με τη βία DNA, αποτυπώματα και με φωτογραφίζουν (προσπαθούν) εν μέσω ειρωνειών, κεφαλοκλειδωμάτων,στραμπουληγμάτων, ξύλου και απειλών για ηλεκτροσόκ , θεωρώντας ότι έτσι θα συνεργαστώ. Στις 1.00 τη νύχτα, βλέπω τους πρώτους ξεκουκούλωτους που μου ανακοινώνουν ότι κατηγορούμαι για τρομοκρατία. Ως τις 5.30 τα ξημερώματα , παραμένω σε ένα 1 Χ 3 κελί , δεμένος πάντα πισθάγκωνα με τις χειροπέδες. Την επόμενη μέρα γίνονται πάλι προσπάθειες να με φωτογραφίσουν.
Από μεριάς μου απείχα από την πρώτη στιγμή από τροφή και νερό με απαίτηση να μιλήσω με δικηγόρο. Μου επέτρεψαν τελικά να ειδοποιήσω δικηγόρο μετά από 24 ώρες και κατόρθωσα να την δώ μολις για λίγα λεπτα , λίγο πριν τον Εισαγγελέα.
Τα παραπάνω τα καταθέτω σαν μια μικρή εμπειρία αγώνα προς τους συναγωνιστές.
Η στάση του Κράτους προς εμάς , ήπια ή σκληρή -αυτό είναι πάντα σχετικό- δεν μπορεί ποτέ να μας κάμψει, όσο έχουμε συνείδηση της υπευθυνότητας που απορρέει από τη θέση μας ως αναρχικοί , στις στιγμές της δοκιμασίας.
Γιατί οι δύσκολες στιγμές στον αγώνα είναι αυτές που ατσαλώνουν τη συνείδηση. Γιατί σε αυτές τις περιστάσεις ο κάθε ένας από μας είναι ο θεματοφύλακας των ιδανικών της κοινωνίας που πολεμάμε να φτιάξουμε. Για τον αγώνα προς την χειραφέτηση από την ταξική κοινωνία έχει χυθεί πολύ αίμα, κι επομένως θα ήταν αστείο να λυγίζουμε στα όποια νταϊλίκια των μπάτσων. Κράτησα αρνητική στάση απέναντι στις αξιώσεις των κρατικών λακέδων να αποσπάσουν στοιχεία μου για δυο λόγους. Πρώτο, για λόγους αξιακούς , καθώς θεωρώ ότι υποχρέωση κάθε αναρχικού επαναστάτη είναι να μη δίνει ούτε χιλιοστό εδάφους στον ταξικό εχθρό . Και δεύτερο γιατί, αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα της υπόθεσης που μου προσάπτουν, θέλησα να προστατέψω συντροφικό και φιλικό περιβάλλον από τα κοράκια που με κρατάνε. Όσο λοιπόν οι κλούζω δεν έβρισκαν το όνομα, δεν ήμουν διατεθειμένος με τιποτε να τους το δώσω. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δυο μέρες μετά τη σύλληψη, η αστυνομία έχει βρει «επιτέλους» το όνομά μου.
Είναι σαφές ότι με τη σύλληψή μου οι αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής και κυρίως οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι έλπιζαν να βγάλουν λαβράκι , γι αυτό και οι διαρροές στον τύπο για το σημειωματάριο με τις «χρονομετρημένες διαδρομές» τους στόχους, τα ποδήλατα και τα λουκάνικα. Μέσω της κοπτορραπτικής φτιάχνουν μια ιστορία που να ταιριάζει στο σενάριο τους. Σενάριο που στο τέλος πρέπει πάντα να βγάζει αυτούς νικητές.
Το τι έκανα, ποιος είμαι και γιατί βρισκόμουν εκεί που με συνέλαβαν δεν είναι υπόθεση της αστυνομίας και των εισαγγελέων αλλά δική μου. Επομένως, δεν έχω να απολογηθώ στους φύλακες της αστικής νομιμότητας, αλλά μόνο στο επαναστατικό κίνημα, τους συντρόφους και τον λαό που επιλέγει να μη ζήσει σα ραγιάς.
Θεωρώ αναγκαία αυτήν την πρώτη επικοινωνία με τον έξω κόσμο , μιας και δεν τρέφω αυταπάτες για την μη προφυλάκιση μου.
Προς το παρόν, βρίσκομαι αιχμάλωτος στα χέρια των υπηρετών του κεφαλαίου, η καρδιά μου όμως παραμένει στο στρατόπεδο της επανάστασης.
Ο αγώνας συνεχίζεται.
Ζήτω η επανάσταση.
Ζήτω η Αναρχία.
Αντώνης Σταμπούλος
από την Λ. Αλεξάνδρας 173.
4/10/2014
 
Από την Τετάρτη που συνελήφθη ο Σταμπούλος μέχρι σήμερα, έχουμε διαβάσει πολλά σενάρια για το ποιος μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια εις βάρος του ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ψάχνουμε δηλαδή το ποιος έδωσε την εντολή εκτέλεσης του προέδρου μας και ποια ήταν τα κίνητρά του. Άλλος κατηγορεί το Μελισσανίδη, άλλος τον Αλαφούζο, άλλος ορισμένους επιχειρηματίες (γενικώς και αορίστως) που φοβούνται μην βγουν στη φόρα οι παρανομίες τους στο Δήμο Πειραιά τώρα με τη νέα δημοτική Αρχή, άλλος τον Αντώνη Σαμαρά (άρα το ίδιο το Κράτος σήμερα) που στράβωσε μετά την ήττα του εκλεκτού του Βασίλη Μιχαλολιάκου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές στον Πειραιά, άλλος τους Ρώσους και τους Αμερικάνους που θέλουν να βάλουν ένα φρένο στα ανοίγματα που κάνει ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στο χώρο της ναυτιλίας και και και. Πάρα πολλά σενάρια, ορισμένα λογικοφανή και άλλα άκρως συνωμοσιολογικά έχουν ακουστεί γι'αυτήν την υπόθεση. Μήπως μετά την παραπάνω επιστολή του Σταμπούλου πρέπει να αρχίζουμε να εξετάζουμε και το προφανές; Μήπως δηλαδή δεν υπάρχει κάτι ''κάτω από το τραπέζι''; Μήπως απλώς οι Μαζιώτης-Σταμπούλος θεωρούν το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ''χρηματοδότη της Χρυσής Αυγής'' και γι'αυτό θέλησαν να τον εκτελέσουν, ώστε ''να στείλουν ένα μήνυμα σε όλη την οικογένεια της φασιστικής δεξιάς και των εφοπλιστών που την στηρίζουν, ανήμερα της επετείου ίδρυσης της μαμάς του χώρου, της Νέας Δημοκρατίας''; Σενάριο είναι κι αυτό, το οποίο πρέπει να επαληθευτεί από τα στοιχεία και δεν μπορούμε να το υιοθετήσουμε αβασάνιστα. Εννοείται πως δεν σκέφτομαι εγώ έτσι, απλώς προσπαθώ να μπω στο μυαλό των ανθρώπων που σχεδίασαν το συγκεκριμένο τρομοκρατικό χτύπημα. Απλώς καμιά φορά σπαταλάμε χρόνο να ψάχνουμε το ''τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα'' και η αλήθεια στο πρόβλημα που μας απασχολεί βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας. Υπάρχει η πιθανότητα να πείστηκαν αρκετοί άνθρωποι που ανήκουν στο χώρο της τρομοκρατίας-''ένοπλης πάλης'' πως ''ο εφοπλιστής Μαρινάκης χρηματοδοτεί τους φασίστες της Χρυσής Αυγής''. Στην προκήρυξη που έστειλαν πέρυσι το Νοέμβριο αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη για τη δολοφονία των δύο Χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο, Φουντούλη-Καπελώνη, διαβάσαμε αυτό.
 

 
Θυμίζουμε πως το σενάριο που αφορά τις σχέσεις ΜΑΡΙΝΑΚΗ-Χρυσής Αυγής γράφτηκε επισήμως για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα του κόμματος του κυρίου Αλαβάνου. Αυτή η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση του διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο οποίος αρνήθηκε κάθε σχέση του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ με την Χρυσή Αυγή. Την προκήρυξη των ''Μαχόμενων Επαναστατικών Λαϊκών Ομάδων'', με την οποία ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ εμφανιζόταν ως χρηματοδότης της Χρυσής Αυγής, παρουσίασε με πηχυαίους τίτλους εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός η ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ, προφανώς στη λογική ''αφού σπιλώνουν τον εχθρό του αφεντικού μας, του Ιωάννη Αλαφούζου, άσχετα αν αυτά που του προσάπτουν είναι αληθή, εμείς θα τα προβάλλουμε'', παραδίδοντας για άλλη μία φορά μαθήματα τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Ο ίδιος ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ καταδίκασε την δράση της Χρυσής Αυγής στην πρωινή εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στο MEGA κατά την προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών.
 

 
Είναι δεκάδες πραγματικά τα άρθρα στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος της Χρυσής Αυγής, με τα οποία κατηγορούνται ως ''παπαγαλάκια του Μαξίμου'' τα ''Παραπολιτικά του Μαρινάκη'' (εδώ κι εδώ, ενδεικτικά). Αν λοιπόν επιβεβαιωθεί το παραπάνω σενάριο και ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ στοχοποιήθηκε επειδή ''είναι φασίστας και δίνει λεφτά στους Χρυσαυγίτες'', μήπως πρέπει να απολογηθούν όλοι αυτοί που διακινούσαν αυτό το παραμύθι; Μήπως πρέπει να δούμε το ποιοι ήταν αυτοί που διέρρευσαν τη συγκεκριμένη φήμη στο Internet, ποιοι την αναπαρήγαγαν καταπίνοντάς την αμάσητη (και μάλιστα με επιθέσεις προς αυτούς που προσπαθούσαν να την διαψεύσουν) και αν εγείρεται ζήτημα ηθικής αυτουργίας στην απόπειρα τρομοκρατικής ενέργειας, από την στιγμή που είχε καταστεί σαφές από προηγούμενες υποθέσεις (άσχετες με το χώρο του αθλητισμού προφανώς) πως οι ''τρομοκράτες'' τη σήμερον ημέρα ενημερώνονται από το Internet και όχι από βιβλία-εφημερίδες, όπως έκαναν παλαιότερα π.χ. τα μέλη της 17Ν; Μήπως υπήρξε προσπάθεια χειραγώγησης των ανθρώπων που ανήκουν στο χώρο της τρομοκρατίας κι αν ναι, από ποιους;
 
Πιθανόν να  το προχωρήσαμε πολύ. Έτσι κι αλλιώς, άλλο ένα σενάριο είναι κι αυτό και δεν υιοθετούμε τίποτε που δεν προκύπτει από τα στοιχεία, αλλά βγαίνει από το κεφάλι μας και μόνον, μέσα από δικές μας αυθαίρετες ερμηνείες της πραγματικότητας. Σε κάθε περίπτωση, μένουμε σε αυτό που είπανε χθες ο ΑΚΑΡΟΣ και ο ΤΑΚΑΡΟΣ στην εκπομπή της ΘΥΡΑΣ 7 στο ΑΒ (πρώην ΖΟΟΜ).
 
Ο λαός της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Οργανώνει κινητοποιήσεις και αναμένεται να αντιδράσει με τον τρόπο του. Η αρχή θα γίνει την προσεχή Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου, στις 21:30 στο Φάληρο εκεί που βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, όπως ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από την εκπομπή της Θύρας 7 στο κανάλι ΑΒ.
 
Εννοείται πως αυτήν ειδικά την υπόθεση θα την παρακολουθούμε όσο πιο στενά γίνεται...

Σχόλια

Εικόνα nea7liosia

Δύο πράγματα θέλω να πω επιγραμματικά αδέρφια σε σχέση με όλα αυτά. Το πρώτο αφορά καθαρά και αποκλειστικά προσωπική μου άποψη και πεποίθηση αναφορικά με όλα αυτά και αποτυπώνεται ανάγλυφα σε μια φράση που λένε στο χωριό μου: "ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ!!!" Εννοείται ότι όλες οι απόψεις που αναπτύχθηκαν και τεκμηριώθηκαν εδώ μέσα είναι για μένα απολύτως σεβαστές. Εγώ προσωπικά όμως πιστεύω ακράδαντα ότι ο τύπος που έπιασαν οι μπάτσοι δεν κάνει ούτε για στράκα στρούκα στην Ανάσταση στην ενορία της γειτονιάς του... Το δεύτερο αφορά αυτό το φλωράκι (για να μην πω τίποτα πολύ χειρότερο) που μπαίνει εδώ μέσα με το προσονύμιο "θρύλος" και κάνει τον ολυμπιακό με σκοπό να σπείρει την διχόνοια (αλλού αυτά φλωράκο). Στο Νέο Ηράκλειο οι άνανδροι και θρασύδειλοι παρακρατικοί δολοφόνοι-αποβράσματα της κοινωνίας δεν σκότωσαν αυγά αλλά ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΕΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!! Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν είναι ολυμπιακός αυτό το μπάσταρδο δεν υπεισέρχομαι σε οποιαδήποτε περεταίρω ανάλυση για τις μαλακίες που γράφει εδώ μέσα με σκοπό να τσιμπήσουμε και να γίνουμε μπουρδέλο... Στην μία στο εκατομμύριο περίπτωση κατά την οποία κάνω λάθος και είναι αυτός ο φλώρος ολυμπιακός και έρχεται και γήπεδο καμιά φορά έχω να του πω πώς αν τον πετύχω θα του τρίψω τα μυαλά στα τσιμέντα πέριξ του Ναού!!!!
ΥΓ: χίλια (1000) ΣΥΓΝΩΜΗ φίλε Σάββα για το ύφος αλλά αντιλαμβάνεσαι κι εσύ ότι κάποια πράγματα υπερβαίνουν κάθε εσκαμμένο (για ανθρώπους τουλάχιστον)....

Εικόνα savvas gridlock

Όχι ρε, τι συγγνώμη, σιγά. Ό,τι θες πες...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συγγνώμη για τον χρονοκαθυστερημένο σχολιασμό μου, αλλά έλειπα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να προδικάζουμε το ο,τιδήποτε. Πρόκειται για μία εξαιρετικά πρωτόγνωρη κατάσταση, όχι για μένα που είμαι 26 χρονών, αλλά για πολλούς εδώ μέσα μεγαλύτερης ηλικίας. Τα δεδομένα είναι ακόμα λίγα. Ένας άνδρας που αυτοπροσδιορίζεται ως επαναστάτης, έγραψε μία επιστολή (χειρόγραφη; με mail;, με sms;), δεμένος πισθάγκωνα στο μεσιανό κατάρτι της φυλακής... Λίγο μπερδεμένα τα πράγματα ρε παίδες... Ας περιμένουμε και βλέπουμε. Θα κάνω κάποιες παρατηρήσεις, οι οποίες πιστεύω θα βοηθήσουν ως προς το γενικό σκεπτικό που πρέπει να έχουμε. Ενδεχόμενη τρομοκρατική ενέργεια εναντίον του ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ Μαρινάκη θα έπαιρνε παγκόσμιες διαστάσεις και σίγουρα απείρως και ασυγκρίτως μεγαλύτερες διαστάσεις απ' ό,τι μία αντίστοιχη εναντίον του Μελισσανίδη ή του Αλαφούζου. Θα είχε αναστατωθεί όλη η Ελλάδα. Ο επικοινωνιακός αντίκτυπος που θα είχε στην Ευρώπη και τον κόσμο θα ήταν τιτανοτεράστιος. Άρα, υπό αυτό το πρίσμα, είναι ΑΚΡΩΣ λογικό να γίνεται ευκολότερα στόχος ο Βαγγέλας μας, παρά οι λαθρέμποροι και απατεωνίσκοι Μελισσανίδης-Αλαφούζος. Αυτό συνεπάγεται ότι ο Μαρινάκης μπήκε στο στόχαστρο εξαιτίας του Ολυμπιακού, χωρίς να υπάρχει σχέση η επίθεση με αθλητικά κριτήρια. Τί θέλω να πω; Αν ο Μαρινάκης δεν ήταν τώρα πρόεδρος του Ολυμπιακού, δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν στο στόχαστρο τρομοκρατικής επίθεσης. Τώρα έγινε εξαιτίας της δημοφιλίας που απέκτησε από τον Ολυμπιακό. Δεν έχει σχέση όμως ο Ολυμπιακός. Αυτό που είπα είναι και το πιο απλό σενάριο. Ίσως και το πιο πιθανό. Το άλλο σενάριο έχει να κάνει σαφώς με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, οι οποίες έχουν ενοχλήσει πολλούς. Θες ο έλεγχος του λιμανιού, θες το φυσικό αέριο στα πλοία, θες οι ανοιχτές κόντρες με Πατέρα-Μελισσανίδη-Αλαφούζο. Όλα μπορεί να έχουν τη σχέση τους. Σε πολλούς απατεώνες δεν είναι αρεστός ο πρόεδρός μας.

Έχω την αίσθηση ότι, μετά τη δημοσίευση του γεγονότος, ο Αλαφούζος έχει κρυφτεί στο καβούκι του. Αίσθηση, δεν ξέρω τίποτα παραπάνω απ' όσα ξέρετε. Μια απλή αίσθηση. Σήμερα, πρέπει να βρεθούν στην πορεία όσοι γαύροι μπορούν. Ένα ηχηρό μήνυμα. Αυτή η ιστορία ίχως αποτελέσει την αρχή του τέλους τους. Διότι, ο λαός του Θρύλου όταν συσπειρωθεί οργώνει. Ένα τσαφ ζητούσαμε. Το πήραμε το τσαφ...

Υ.Γ. Ό,τι διαβάζετε στο fb, στα σχόλια του gazzetta και στις κρυφοπαναθηναϊκές ιστοσελίδες, δεν σημαίνει ότι είναι και το ορθό. Τα τελευταία χρόνια ανακυκλώνεται μία συγκεκριμένη "επιχειρηματολογία" γύρω από τη χρυσή αυγή, τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό μας. Καλλιεργείται από τους αλλόθρησκους και ανακυκλώνεται από πολλούς "δικούς" μας. Kosovo is Serbia, misfits, τίνος είναι βρε Νατάσσα τα παιδιά, πληρωμένοι οπαδοί χρυσαυγίτες, υπάλληλοι του χρυσαυγίτη Μαρινάκη κ.λπ. Κάποτε είχα παρασυρθεί κι' εγώ. Όχι τόσο πολύ, αλλά είχα παρασυρθεί κάπως. Είδα όμως την αλήθεια. Είδα την αλήθεια γιατί δεν είχα εμπάθεια. Πού είναι όλοι αυτοί οι πειραγμένοι στα άρθρα που ανέβηκαν σε τούτο το σάιτ για τη σχέση των άλλων οπαδών με τη χρυσή αυγή; Πού ήταν όταν οι λαθρέμποροι απατεώνες ελέγχονταν για... περίεργες διαδικασίες; Γιατί είναι υπερευαίσθητοι μόνο όσον αφορά τον πρόεδρό μας; Τί τους έχει κάνει; Κάποτε και τα λόγια στερεύουν και χάνουν την αξία τους. Ή θα είστε μαζί μας ή κάντε αποχή και τουμπέκα. Όχι αποχή και κράξιμο και θάψιμο όμως. Αποχή και τουμπέκα. Έτσι είναι μάγκες. Δεν είναι τυχαίο που όσοι αναπαράγουν την κασέτα δεν πατάνε στο γήπεδο. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κι' όσοι την αναπαράγουν την κασέτα και πάνε στο γήπεδο είναι επειδή δεν περνάει η δική τους ιδεολογία. Το no politica πρέπει να το ενστερνιστούν όλοι και να μην ονειρεύονται την κερκίδα καταπώς τους γουστάρει.

Υ.Γ.2. Άμα βγω μία μέρα και αλλάξω το ένδοξο "Νίκος Γόδας" και το κάνω "Κ.Κ.Ε. Γεράνεια" τι θα σημαίνει; Θα σημαίνει κάτι ή όχι; Φυσικά και θα σημαίνει. Κάτι υποδηλώνει. Όταν έψαχνα να βρω nickname για να γράφω στο site, σκέφτηκα να βάλω το "Νίκος Γόδας", σκεπτόμενος πάντα ότι ο άνθρωπος αυτός είχε μόνη έννοια να φοράει την ερυθρόλευκη την ώρα που θα τον εκτελούν. Και θα το βλέπουν κάποιοι και θα έρχεται στο μυαλό η ιστορία του μεγαλύτερου γαύρου όλων των εποχών. Αν αύριο αλλάξω το όνομα και βάλω αυ΄το που είπα παραπάνω σημαίνει ότι θέλω να περάσω άλλο μήνυμα. Το "Κ.Κ.Ε. Γεράνεια" θα υποδηλώνει την πολιτική μου ταυτότητα και τον τόπο καταγωγής. Για ποιο λόγο να το κάνω αυτό εδώ μέσα; Τί σας νοιάζει εσάς τι ψηφίζω εγώ; Πού αποσκοπεί; Και εν τέλει, έχουν αναπτυχθεί εδώ μέσα ατέλειωτες ωραίες Ολυμπιακές συζητήσεις. Γιατί το πρώτο μου μέλημα να είναι η επίδειξη της πολιτικής μου ταυτότητας. Δε θα είναι παράξενο και παράταιρο; Ίσως να μην είναι κακόβουλο, αλλά προδίδει κάτι. Πρώτα ο Ολυμπιακός και μετά όλα τ' άλλα. Αυτό το πράγμα ισχύει για όλους. Και στο παρελθόν υπήρχαν περιστατικά, τα οποία μάλιστα προερχόταν από τον ίδιο πολιτικό χώρο με τον δικό μου. Άρα δεν είναι θέμα πολιτικής αντιπαλότητας. Εδώ, μάγκες, είμαστε για τον Ολυμπιακό μας και αυτόν πρέπει να αναδεικνύουμε. Με κάθε σεβασμό.

Εικόνα antifaathens

Perifanos για το nick σου ελπίζω να,ξέρεις και όλη την ιστορία του συγκεκριμένου ανθρωπου και όχι το λάθος στο μουσειο του Ολυμπιακού λεγόμενα εγγονού διοωρθωθηκε αυτο;επίσης να ξςροτμε ότι δεν εκτελέστηκε σαν Ολυμπιακός δεν ψαχναν να βρουυς τους Ολυμπιακούς αλλους ψαχναν...και στην πιο δύσκολη στιγμή μάγκας αφου ήταν γαυρος ζήτησε την φανέλα....κατι θα συμβολίζει αλλα μπα ιδέα μ...no politika leme...οσο αποχη και τουμπεκι το ντουμπεκι αστο βρες νεφελιμ για να καταλάβεις πως έγραψε ένας κρατούμενος επιστολή δεμένος πισθάγκωνα και ασε το τουμπεκι...τουμπεκι πρέπει όποιος πάει γηπεδο γιατι κάνει κακό στην,ομάδα αν θέλει να εκφράσει τα δια του πιστεύω μακάρι να υπήρχε αυτο όντως....αποχη συνειδητοποιημένη μην το εκλάβεις ποτέ σαν αδυναμια ειναι για το καλό της ομάδας ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μια παράκληση, χωρίς ίχνος ειρωνείας ή εξυπνακισμού. Γράψε πιο προσεκτικά και πιο αργά για να βγάζουν νόημα αυτά που λες. Δεν είναι θέμα ορθογραφίας, είναι θέμα γραμμάτων. Όταν γράφεις "ενοείτε" θα καταλάβω ότι λες "εννοοείται". Όταν, όμως, λες "πτι" δεν μπορώ πάντα να καταλαβαίνω ότι εννοείς "ότι". Άρα, μη βιάζεσαι για να σε καταλαβαίνουμε.

Την ξέρω την ιστορία φυσικά και δε θα ξανααναφερθώ σε πράγματα που έχουμε πει άλλες πολλές φορές εδώ μέσα. Εγώ σε ρωτάω, γιατί έχεις κάψα να δηλώσεις τις πολιτικές σου πεποιθήσεις σε site Ολυμπιακό; Γιατί δεν σχολίασες σε κανένα από τα πολλά άρθρα που έχουν ανέβει για την ιστορία του Ολυμπιακού ή για παλιές δόξες ή για ιστορικούς αγώνες κ.λπ., παρά μόνο σχολιάζεις κάθε φορά για να αφήσεις "μελάνια" γύρω από τον κόσμο και τον πρόεδρο της ομάδας; Τι σόι γαύρος είσαι εσύ; Στην εκπομπή του Άκη και του Τάκη θα είχε φάει "άντε γεια" από το "με λένε antifaaa...". Εδώ είμαστε Ολυμπιακοί ασχέτως άλλων αντιλήψεων. Και δεν είναι τυχαίο ότι η επιχειρηματολογία σου για τον Γόδα έχει ξανακουστεί εδώ μέσα από τον βάζελο Εν Αθήναις... Εγώ το nick το έβαλα ακριβώς επειδή ο Γόδας ήταν ο μεγαλύτερος Ολυμπιακός που έχει ζήσει. Το ίδιο θα έκανα αν ο Γόδας ήταν δεξιός. Φυσικά, ως Θωμάς, χαίρομαι που ένας ομοϊδεάτης μου ήταν ΤΟΣΟ μεγάλος Ολυμπιακός. Αλλά μόνο ως Θωμάς και αυτό δεν απασχολεί και κανέναν πέρα από μένα. Γι' αυτό και δεν το έχω θίξει ποτέ. Θα το θίξω όταν κάνω πολιτική κουβέντα ή σε ακδήλωση του Κ.Κ.Ε. για τον Γόδα ας πούμε. Εδώ όχι.

Δεν μπορεί να απέχεις συνειδητά από το γήπεδο (ας πούμε για να πας κόντρα στον πρόεδρο) και να κάνεις αισχρή κριτική από το σπίτι σου. Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο πρόεδρός του. Εσύ, απέχοντας, τιμωρείς τους παίχτες, τον προπονητή, τον κόσμο, τον ίδιο τον Ολυμπιακό. Έχεις πρόβλημα με τον πρόεδρο; Πήγαινε στο γήπεδο, στήριξε την ομάδα και εκφράσου. Σαφέστατα και αυτός που απέχει από το γήπεδο έχει πιο "ελαφριά" γνώμη από κάποιον που δίνει από το υστέρημά του για να πάει στο γήπεδο. Τί συζητάμε τώρα;

Εικόνα antifaathens

Φίλε μ Θωμά..ριξε κανα ελαφρυντικό γιατι γραφω απο πολυ μικρό πληκτρολόγιο κινητού και πολλές φορές επειδή η σύνδεση ειναι χάλια πολλά,σχόλια πρέπει να τα γραφω απο την αρχη..καλη ωρα αυτο..ειναι και η αυτόματη διόρθωση που δεν είναι πάντα για καλό και ολοκληρώνεται το πράγμα.μπορει και να έχω μεγάλη μυωπία ξαφνικά τι να πω...χεχε.λοιπον για τα λαγόγια τους αλλους γατουληδες κτλ καλά για το Γιαννάκη τον λυπάμαι τον καημένο και δεν ασχολούμαι αλλα φίλε εκεί που πρέπει να τους κραψω εκεί που πεςπςι να γραψω αμα μ δινεται Ευκαιρία γραφω σε ένα σαιτ του Ολυμπιακού ασχολουμε με τον Ολυμπιακό και όχι τα λαμογια τα αλλα να αχολισωω εδώ και ναντ δουν οι ολυμπιακοί κατά κυριω λόγο εκεί που πρέπει ναι..την ομάδα την,βαζω πάνω αποβολα πάνω απο Προέδρους το ςχω γράψει κατά καιρο δεν βαζω κανένα Προέδρο απο καμια ομάδα..γοαυτο τώρα το κάνουν πολλοί και έχουν μείνει πιο λίγοι στο γηπεδο και σε συνδέσμους πρςπει να ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα και τι κάνει ονπροςδρος γιαυτήν αν τώρα οβπροεδρος τον κυνηγάνε τον πετροβολούν γιατι είναι αλλου μπλεγμένος δεν μπαίνω σε αυτο το τριπακι.

Εικόνα antifaathens

Φίλε γραφω μια ώρα κείμενο και με πετάει έξω...ςπιγραματικα λοιπόν Γοδας στο μυαλλο φέρνει Ολυμπιακός και τι μα γραψω τώρα μην γραψω αντιφασισμος γιατι δεν,ισχύει αυτο..γοδας σημαίνει και ΚΚΕ ΕΑΜ ελας όπως θες πάρτι και Ολυμπιακός δεν σημαίνει μόνο Ολυμπιακός πως να το κάνουμε...η γνωμη τουβοποινδηποτς πληρώνει εισητηριο η Εκδρομή εννοητε ότι είναι πιο βαριά..δςν εννοώ τα παλικάρια που δεν έχουν λεφτά και πολλά αποβαυτα τρώνε και σφαλιάρες γιατι τολμούν να έρθουν χωρίς λεφτά,πρώτα αυτούς που έχουν μεγαλοοπαδους για κονς και μπαίνουν τσάμπα δεν το έχεις δει μάλλον αυτό..παντος συμφωνούμε όποιος πληρώνει και δεν έχει καμια σχέση εμιαθοι με Ολυμπιακό αμεση η έμμεση ειναι πιο βαρια η γνωμη του..

Εικόνα antifaathens

Λογικά μπερδεύεσαι τώρα που τα ξαναδιαβάζω βγαινουν λαθοι πολλά αλλα βγαινει νόημα πιστεύω.χεχε..να ξέρεις μόνο τη μάχη δινω για να γραψω ένα σχόλιο χεχε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θέλω να έχω καλή πρόθεση, αλλά πώς να καταλάβω τη λέξη "τουβοποινδηποτς";;; Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα να το συνεχίσω αυτό. Το είπα πρώτα απ' όλα για να είσαι πιο κατανοητός από όλους. Πάμε παρακάτω.

Όσον αφορά τ' άλλα που λες, κι' εμείς Ολυμπιακοί είμαστε αλλά μας ενδιαφέρει τί κάνουν οι άμεσοι ανταγωνιστές μας. Δεν μπορεί οι απέναντι να ρίχνουν τόνους λάσπης και εμείς να κωφεύουμε. Εγώ έχω μάθει να ανταποδίδω τις σφαλιάρες που μου ρίχνουν. Το μάγουλο δεν το γυρνάμε. Αυτά τα αδερφίστικά είναι για τους θρησκόληπτους τενεκέδες. Δεν μπορεί οι άλλοι να παρανομούν και να παρουσιάζονται ανταγωνιστικοί απέναντί μας κι' εμείς να το παίζουμε υπεράνω. Έτσι, θα ασχολούμαστε και με τον Αλαφούζο και με τον τίγρη και με τον Σαββίδη.

Δε νομίζω ότι οι σύνδεσμοι αδειάζουν επειδή δε γουστάρουν τον πρόεδρο. Σαφώς και υπάρχουν τέτοια κρούσματα, αλλά είναι τέτοια ποσοτικά που είναι ανάξια αναφοράς. Και αυτά τα λίγα κρούσματα, μάλιστα, αποδείχτηκαν και υστερόβουλα.

Αν δε θες να συμπαρασταθείς στον Μαρινάκη για τη στοχοποίηση που δέχτηκε από τους τρομοκράτες είναι δικό σου θέμα. Αυτό όμως συνεπάγεται το εξής. Ότι εσύ είσαι πλήρως πεποισμένος ότι ο Μαρινάκης στοχοποιήθηκε ΜΟΝΟ ως εφοπλιστής και όχι ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Από πού πηγάζει αυτή σου η σιγουριά; Πώς είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτό, όταν όλοι είναι συγχυσμένοι με το θέμα; Μήπως πηγάζει από την εμπάθεια που έχεις για τον Μαρινάκη; Δεν εξηγείται αλλιώς, φίλε. Ένας πρόεδρος που είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ οπαδός του Ολυμπιακού, που η οικογένειά του ήταν σταθερά κοντά στην ομάδα, που έχει βάλει 100 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό, που έχει μόνο επιτυχίες στο πρωτάθλημα, που βάλλεται από όλους τους απέναντι με εγκληματική μανία, που γίνεται στόχος τρομοκρατών, εσένα σε γεμίζει με εμπάθεια και αδιαφορία για την ίδια του τη ζωή. Φίλε, μου φαίνεται άρρωστο όλο αυτό. Ακόμα κι' αν δεν έχει σχέση η τρομοκρατική επίθεση με την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο), ήταν καιρός να αντιδράσει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να προστατεύσει τον άνθρωπο που πληρώνει από την τσέπη του για την ομάδα. Είναι υποχρέωσή μας.

Γόδας σημαίνει πολλά πράγματα. Κούγιας σημαίνει πολλά πράγματα. Ο Κούγιας έχει κάνει στη ζωή του πάρα πολλά πράγματα. Έχει ασχοληθεί με χιλιάδες υποθέσεις. Τί νόημα έχει να αναδείξουμε εδώ τις υποθέσεις του Κούγια; Ασχολούμαστε, όμως, με τον Κούγια για πράγματα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Ασχολούμαστε με το κομμάτι που μας ενδιαφέρει. Έτσι και με τον Νίκο Γόδα. Έγινε, από τον Σάββα, μία ιστορική αναφορά σε όσα διαδραματίστηκαν στη ζωή του Γόδα. Δες εδώ: http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121120/nikos-godas-th-n-t-o-s
Περιγράφησαν στοιχεία μόνο και μόνο γιατί η ιστορία του μεγαλύτερου Ολυμπιακού πρέπει να είναι γνωστή σε όλους. Δε ζητήθηκε από κανέναν να ενστερνιστεί τις πολιτικές του πεποιθήσεις. Ο Γόδας από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του τιμάται ως Ολυμπιακός. Ο Γόδας από το Κ.Κ.Ε. τιμάται ως ένας ακόμα αγωνιστής που έδωσε τη ζωή του για τα ιδανικά του. Είναι ξεκάθαρο. Όποιος δε θέλει να το καταλάβει έχει πρόβλημα. Είναι σαν να πάω εγώ στο Κ.Κ.Ε. και ν' αρχίσω τα συναισθηματικά μου γύρω από τον Γόδα και τον Ολυμπιακό. Θα μου πουν στ' αρχίδια τους και θα έχουν και δίκιο.

Φαντάζεσαι ότι σε ένα φάσμα τόσου μεγάλου πλήθους οπαδών και φιλάθλων δεν υπάρχουν και μαλάκες; Φυσικά και υπάρχουν. Παντού συμβαίνει αυτό. Το αν κάποιος καπηλεύεται κάτι για να μπει τσάμπα στο γήπεδο ενώ έχει φράγκα, είναι κατακριτέο, αλλά σίγουρα δε βλέπω το λόγο να το συζητάμε, καθώς δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα στο οπαδικό μας κίνημα. Ο Π.Α.Ο.Κ. πάντα αντιμετώπιζε τέτοια προβλήματα, ας πούμε. Αλίμονο αν ανοίξουμε και τέτοια κουβέντα χωρίς λόγο. Έλεος πια με τη μίρλα! Μια χαρά είναι οι οπαδοί μας. Ούτε πέφτουν φάπες σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο. Είναι χαζομάρα να λέμε τέτοιες ανοησίες μόνοι μας.

Εικόνα antifaathens

Κάτι μικρό τελευταίο ένας χαυγητης η ένας δεξιός παλαιάς κοπής,όσο γαυραραρος και να ήταν θα μπορούσε να βαλει ένα,nick σαν το δικο σ;νομίζω πως όχι εγώ...βεβνια,με αυτα που έμαθα σήμερα το,σημαίνει αντιφασίστας τι σημαίνει αντιεξουσιαστής και τι τιμάνε οι κκεδςς κάιβτι αλλοι..ολα μποροθν,να,γινουν και,τ σπανουυ τα,γενια...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γεια σου ρε Σπύρο. Όσοι πήγαν στην πορεία και όσοι επικροτούν την πορεία δεν πιστεύουν ότι ο Μαρινάκης έγινε ξαφνικά στόχος των τρομοκρατών εξαιτίας της εφοπλιστικής του ταυτότητας. Όπως είπε ο Σάββας, υπάρχουν πολλοί μεγαλύτεροι εφοπλιστικοί στόχοι από τον Μαρινάκη. Το μόνο σχεδόν σίγουρο είναι ότι ο Μαρινάκης έγινε στόχος εξαιτίας και της ιδιότητας που έχει ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Είτε επειδή έχει δημοφιλία πολλή και η δολοφονία του θα έκανε το γύρο του κόσμου είτε γιατί απέκτησε πολλούς εχθρούς ως πρόεδρος της ομάδας. Οι οπαδοί όφειλαν να στείλουν σε όλους το μήνυμα ότι όποιος είναι αντιμέτωπος με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είναι αντιμέτωπος και με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Και όλοι μας γνωρίζουμε τη δυναμική του κόσμου μας.

Όσον αφορά το nick, το ανέλυσα και δε θεωρώ ότι έχω να πω κάτι άλλο. Το τί θα έκανε ένας χρυσαυγίτης δε με αφορά. Ξέρω τι θα έκανα εγώ. Πάντως η προσωπολατρεία μου δεν σταματάει στον Γόδα. Στο fb έχω φόντο τον Αναστόπουλο, στο gazzetta έχω nick "Funes" και φωτογραφία του Ρόμπινσον του μπάσκετ. Θα μπορούσα και εδώ να έχω κάτι άλλο. Θα μπορούσα να έχω τον Ανδριανόπουλο που ήταν δεξιός. Αν και απ' ό,τι έμαθα εδώ μέσα, ο Ανδριανόπουλος έκανε πολλά εγκλήματα στον Ολυμπιακό, όντας πρόεδρός του.

Τώρα, για το γήπεδο και τους τσαμπατσήδες, ποτέ να μην ξεχνάμε ότι αναφερόμαστε σε οπαδούς με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κάποιοι έχουν μικρή δυναμική τσέπης. Πολλοί έχουν ακραίους τρόπους αντίδρασης. Πάντα γινόντουσαν αυτά.

Δε με πείραξε το antifa, απλώς μου κάνει εντύπωση που διάλεξες κάτι τέτοιο, μπαίνοντας σε ένα Ολυμπιακό site. Κοίταξε, δεν είμαι μπάτσος, ό,τι θες βάλε για nickname. Ό,τι θέλει συμπεραίνει και ο καθένας.

Πάντα παίζονται πολιτικά παιχνίδια υπέρ του Θρύλου, επειδή έχει τη μεγαλύτερη δυναμική στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη "δεξαμενή" ψήφων και αυτό το ξέρουν καλά οι πολιτικάντηδες. Γι' αυτά, όμως, δεν είναι υπεύθυνοι ούτε οι φίλαθλοι ούτε η ομάδα. Το ότι κάποιοι καπηλεύονται τη δυναμική μας είναι κάτι που ισχύει. Ο πρόεδρος δεν παίζει κανένα πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες του Ολυμπιακού. Το αντίθετο θα έλεγα. Ως γνωστόν, ο Μαρινάκης είναι δεξιός και φίλα προσκείμενος στη Ν.Δ., και αν δεν κάνω λάθος είναι και κουμπάρος με την Ντόρα. Στις δημοτικές εκλογές δε δίστασε να πάει κόντρα στη Ν.Δ. και να στοχοποιηθεί και από αυτήν... Δε λογαριάζει τίποτα μπροστά στο καλό του Ολυμπιακού ο πρόεδρος. Γιατί, η δημαρχία του Μώραλη θα ωφελήσει τον Ολυμπιακό. Όχι σκανδαλωδώς. Με νόμιμο τρόπο και διαφάνεια, όπως αρμόζει σε Ολυμπιακούς.

Υ.Γ. Είναι όντως οριζόντιο το γιαπωνέζικο μουνάκι;;; ΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα antifaathens

Οι οπαδοί μας οι περισσότεροι ειναι μια χαρά για αλλους μπορεί να ειμαι Εγώ και σαν εμένα οι μαλακες και για μένα αλλοι οι μαλακες όπως και να έχει πάντως υπάρχουν...αλλα είναι λίγοι...οπως και να έχει...αλλου βρίσκεται το παιχνίδι...κσι ποιο ειναι για μένα τα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται με μπροστάρη τον Ολυμπιακό...εκει με βρισκει απέναντι δεν μ βρισκει απέναντι ,to no politika υπέρ με βρίσκει αλλα έλα που δεν υπάρχει ( δεν ξέρω αν γινεται πραγματικά να υπάρξει δεν το πιστεύω)με πρώτο. Και καλύτερο τονβπροεδρο εκεί απέναντι..οπως εγώ δεν θέλω να περάσω καμια ιδεολογία στο γηπεδο μέσα έτσι δεν θέλω με πρώτο το Προέδρο να μ παίζει πολιτικά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό...και,μετά και τον κόσμο που μπιαβεινσρ αυτο,τοντρυπακι

Εικόνα antifaathens

Επιγραμματικά δεν αντεχω μεγάλο,σχόλιο,δεν,μπορώ να γραψω...οι τρομοκράτες θέλουν το κακό του Ολυμπιακού...γιατο πας στην πορεία εγώ δεν το πιστεύω και να μπορούσα να πάω δεν,θα πήγαινα...ωραια μέχρι εδώ...ασχετος που τετια Ενέργεια για τον οποιονδήποτε ανθρωπο δεν θα με ςβρισκς σύμφωνο...παμε παρακάτω Νίκος γοδας δεν μπορείς να παίρνεις την μια ιδιότητα του σαν Ολυμπιακός και μετά σαν αριστερός ειναι και με τα 2 συνυφασμένος γιατι είναι τεράστια φυσιογνωμία δεν μιλάμε για κάτι απλό..οσο αφορά το ποιοι μπαίνουν τσάμπα και ποιοι όχι και αν έχει πέσει ξύλο στο γήπεδο...εσυ τώρα πας γηπεδο και εγώ δεν πάω μάλιστα...οκ δεν στο χαλάω...ετσι είναι τώρα κάτι πςρσι Ριζούπολη η ελληνικό ήταν εκτός έδρας και μάλλον δεν έμαθες...αυτα τα λέω γιατι ήταν πολυ χοντρά για τα ψιλά αστο πάλι δεν στο χάλαω...

Εικόνα antifaathens

Και με λένε Σπύρο γιατι πειραξε πολλούς το αντιφα...

Εικόνα savvas gridlock

Γεια σου Σπυρο, λοιπον. Αν μας πειραζε το "antifa", θα σε μπαναραμε. Οταν ερθεις Ελλαδα, σε περιμενουμε να τα πουμε απο κοντα και να μπουμε μαζι γηπεδο. Που ξερεις, μπορει να εχουμε περισσοτερα κοινα απο τον Ολυμπιακο...Που ακριβως βρισκεσαι τωρα;

Εικόνα antifaathens

Ναυτικός ειμαι σαβα εξου και το κακό ίντερνετ και η κακκη σύνδεση η για μέρες που δεν έχω καθόλου...αυτο έχω εκτίμηση σαν,σελίδα,σε,σας ακομα μ σένα που τσακώνομαι που λέει ο λόγος ποτέ δεν κόψατε τίποτα..το αντιφα το είπα ρε,φίλε γιατι ένας δεν,βρεθηκε να πει καλά έκανες με αυτη την,έννοια είπα πείραξε...τωρα ειμαι Ιαπωνία αγγυροβόλιο

Εικόνα nissios

Σπύρο γερά και γρήγορα στεριά!

Εικόνα savvas gridlock

Έλα ρε φίλε, σοβαρά μιλάς; Όλο μου το σόι εμένα στα καράβια την έβγαλε, ως παλιοί Πειραιώτες. Πειραιώτης είσαι κι εσύ; Με ποιον μπάρκαρες;

Εικόνα antifaathens

Όχι βέρος Αθηναίος ειμαι..και όχι απο ναυτική οικογένεια σε μικρή εταιρία ειμαι φορτηγά πλοία δεν θα της ξέρεις οικογενειακειβπου λέμε όνομα δεν θέλω να αναφερω για λόγους ξέρεις φαντάζομαι χεχε...στο Θωμά πιο πάνω φίλε δεν,ξέρω γιατι έχω βαρεθεί να,βλεπω θάλασσα αλλα ν σ π και το αλλο επειδή έχει προχωρήσει πολυ ή τεχνολογία πλέον τα βαπόρια ξεφορτώνουν στο μπαμ μπαμ πάνε οι εποχές 2μηνες Βραζιλία και τέτοια σε μερικά λιμάνια μπορεί να είναι και ώρες...επομενος και να θες δεν προλαβαίνεις...ειμαι και πιστός ακομα στην κοπελιά Εγώ δεν μνπαεθ να το κάνω χεχε...

Εικόνα antifaathens

Ανένδοτη ιστορία ολυμπιακης τρέλας πρόσφατη...οπως είχα γράψει το μόνο ματς που κατάφερα να ακουσω ήταν το οσφπ Ατλέτικο με πατέντες να πιάσω ίντερνετ με,διακοπες αλλα το ακουγα..( δυστυχώς η φωνή της Ελλάδος) ξέρουν τι εννοώ έχει γίνει χάλια με το κοψηματα που κανανε σε ερτ κτλ..τεσπα λόγο διαφοράς ώρα το ματς,αρχιζε 0345 τα ξημερώματα έχω σκανζαρει βάρδιες τεσπα...λεω στο πρώτο μηχανικό γαυρος παλιός πειραιωρης 65αρης άρρωστος χεχε,του λέω τσιφ έχω κάνει πατεντα να ακιυσουμενολυμπιακο στην καμπίνα μ μ λέει ρε Σπύρο θα με έχει πάρει ο ύπνος καλά τ λέω αμα θες έλα μετά θα έχω ανοιχτά διπλα οι καμπίνες..τεσπα πάω καμπίνα έχω βάλει ξυπνητήρι μην με πάρει κανα ύπνος σηκώνομαι με τα σεα μ τα μεα μ.μολις κάνει ημίχρονο ξαπλώνω,ένεκα πολυ κουρασμένος καπια στιγμή ξυπνάω και ακουγα το παιχνίδι ξαπλωμε,μένος μαύρα σκοτάδια μόλις μπαίνει το τρίτο πετάγεται απο μαύρα σκοτάδια μέσα ο μηχανικός που είχε,ςρθει και για να μην με ξυπνήσει καθόταν στο καναπέ ήσυχα και άκουγε μετά δεν το είχα πάρει χαμπάρι και με το που μπαίνει το φεύγουν ουισκια ξηροκαρπια όλα πάνω μ στο κρεββάτι απο το πουθενά τώρα ...λανω ένα παναγια μ γιατι φοβήθηκα στα ξαφνικά και μετά με πιάνουν κάτι γελια....τεσπα απο της ωραίες λίγες ωραίες στιγμές γενικα..τ λέω ευτυχώς που σ σημαντικά ματς σ είπε ο γιατρος να μην βλεπεις ακους Ολυμπιακό γιατι θα πάθεις κάτι και μ έλεγες πρώτε ότι τον ακιυς τ γιατρο κόντεψες να με στείλεις στην θαλλασα τ λέω..γελια πολλα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δύσκολες καταστάσεις, Σπύρο, έχει η θάλασσα. Εγώ τη φοβάμαι πολύ την άτιμη και την αποφεύγω όσο μπορώ. Ούτε κολύμπι εκεί που δεν πατάω! Χέστης σου λέω! Πιστός, ε; Άμα μπορείς καλά κάνεις. Καλά ταξίδια, Σπύρο.

Εικόνα antifaathens

Ευχαριστώ παιδιά...να μάστε καλά και να έχουμε,υγεία...καθε δουλεια ειναι δύσκολη καιθε εργαζόμενος ειναι σεβαστός για μένα ειδικά με ότι έχουν δει τα μάτια μ απο φτώχια και και εκμετάλλευση στης,χώρες που έχω πάει...τεσπα πολυ μεγάλα αυτα...χεχε Θωμά το καταλαβαίνω εγώ τρέμω τα αεροπλανα και λόγο δουλειάς καμια φορά ταξιδεύω και πολλές βρες με αυτα...για να την παλςψω θέλω σίγουρα ηρεμιστικά στην πτήση χεχε...την θαλασα την συνηθησα δεν έχω φόβο αλλα το αεροπλανο με τίποτα και έχω ώρες πτήσεις που λέμε...

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ρε Σπύρο, αυτά είναι τα ωραία.

Εικόνα antifaathens

Σαββα τώρα το διαβασα ωραία κλήρωση πάλι στο μπάσκετ...αυτο είναι που φέτος τους χτυπήσαμε στην κεδ...τα ίδια Παντελή μου...τα ίδια Παντελάκη μου..αυτο δεν αλλαζε αν τους κερδίσουμε πάλι επίδειξη δύναμης κάνει.σαββα και άλλοι που ίσως σχολιάσετε μην μ γράψετε υπήρχαν και χειρότερα όχι φίλε δεν με ςδιαφερςι αν υπήρχαν και χειρότερα αυτοβπου νοιάζει τα ίδια και φέτος βλεπω...αν εξαιρέσεις περσυ που κατά κύριο λόγο φταίγανε εμείς ( κόσμος πρώτα) μετά όλοι οι αλλοι.τα ίδια και φέτος...οπως παντα

Εικόνα savvas gridlock

Ιδανική κλήρωση-ορισμός, Σπύρο. Γκόντας-Κορομηλάς, εκτός του ότι είναι πολύ έμπειροι, έχουν στοχοποιηθεί ανοιχτά από Τράκη-Βαζελακόπουλο. Ο Κορομηλάς δεν οριζόταν για αρκετές εβδομάδες πέρυσι, επειδή δεν γούσταρε ο ''Σωλήνας''. Με τον Αναστόπουλο υπήρχε κόντρα, αλλά πλέον έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Και είπαμε, εγώ έχω εκτεθεί εδώ και καιρό. Φέτος θα κάνουμε νταμπλ στην Ελλάδα και θα πάμε σίγουρα φάιναλ φορ στην Ευρωλίγκα, στη Μαδρίτη. Το τι θα κάνουμε εκεί, σε ένα τουρνουά 3 ημερών, δεν το ξέρω, αλλά ποντάρω στο Γιώργαρο τον Μπαρτζώκα, που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει πάρτυ με κάτι γατάκια τύπου Λάσο και Μεσίνα...

Εικόνα antifaathens

Φίλε επιγραμματικά πάλι μια ώρα γραφω και όλο με πετάει...λοιπον πιστεύεις ότι οι τρομοκράτες σχεδίαζαν επίθεση γιατι τους πειράζει που παίρνουμε πρωταθλήματα;αρα πας στην πορεία γιατι θέλουν οι τρομοκράτες το κακού του Ολυμπιακού;μάλιστα...σε αυτους τους λοιπούς πρεπι να απαντάμε εκεί που τους πονάει ακομα και σχόλιο αμα κάνουμε δενν πρςπει να είναι εδώ πρέπει να είναι σε σαιτ δια τους σε ραδιόφωνα κ.τ.λ. όχι σε σαιτ Ολυμπιακού

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδή είσαι antifa αλλά γουστάρεις το Νίκο Γόδα, τον ΕΛΑΣ και την ΟΠΛΑ; Μάλιστα. Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό...

Εικόνα antifaathens

Μάλιστα ευτυχώς που μαθαίνω πράγματα εδώ και έχω να,δινω κάτι φίλους μου λαμαγια κκεδες που μα τοβπαιζαν,αντιφασίστες ακου εκεί κκεες και αντιφασίστας αν είναι δυνατόν...και να σκεφτείς πόσο βλακας ήμουν που πίστευα ότι ακομα καινπασοκος μπορεί να είναι αντιφασίστας και μην σ πω και το αλλο ότι μπορεί και να υπήρχαν και κάτι νεοδημοκράτες ( ελάχιστοι ) τώρα που εγώ ο αφελής πίστευα πτι γίνονται αυτά ελπίζω να μην πέσεις και απο την καρέκλα...ακου να δεις κκεες και αντιφασίστας...καλα έτσι μην πούμε τώρα ότι εαμ και όπλα αντιφασίστες γνωστες μυστηκες οργανώσεις του Χίτλερ....σαββα αν είσαι ο Σάββας που έγραψες το παραπάνω σχόλιο ασχολήσου γιατι το κατέχεις ασχετος αν,είμαστε αντίθετη σε πολλά μόνο με τον Ολυμπιακό το ποδόσφαιρο το μπάσκετ γενικα ότι αφορά αθλητισμό ασε σε παρακαλώ την ανάλυση την,πολιτική και ειδικά για μακρινές εποχές...επαναλαμβάνω αν είσαι ο Σάββας που ςφεαψες το παραπάνω.....

Εικόνα savvas gridlock

Kαμία πολιτική ανάλυση δεν έκανα και μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, ειδικά για Χίτλερ που λες και άλλα συνωμοσιολογικά. Για Ολυμπιακό μιλάμε. Αν το antifa που διάλεξες ως nick συνεπάγεται πως ανήκεις στον αντιεξουσιαστικό χώρο, δεν γίνεται να εγκωμιάζεις την ΟΠΛΑ και το ΚΚΕ. Αυτό είπα και τίποτε παραπάνω. Αν τώρα δεν ανήκεις στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είσαι ΚΚΕ, μια χαρά μπορεί να λες τα καλύτερα για το Γόδα, την ΟΠΛΑ και φυσικά τον ΕΛΑΣ. Την ίδια εντύπωση θα μου έκανε αν εμφανιζόταν εδώ κάποιος κι έλεγε ''φίλε ξέρεις εγώ είμαι Χρυσή Αυγή, αλλά γουστάρω πολύ την Παπαρήγα''. Είμαι σαφής τώρα;

Εικόνα antifaathens

Αστο να πάει αστο...που λέει και το τραγούδι...αστο πονάει αστο.....υπαρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα αγγίζει τα όρια της φαντασίας αποβτην ιστορία που έμαθες κι πολυ μικρή βεβαία να ειμαι ΚΚΕ και αντιφασίστας ξέρω αγγιζει τα όρια της παράνοιας αυτο,,και πρόσεξε τώρα το αλλο μπορεί να ειμαι αναρχοαντιφασιστας και να γουσταρω το ΕΑΜ τον Βελουχιώτη τον Γοδα καλά αυτο και αν ειναι απο τα απίθανα αυτο δεν μπαίνει σε κουβέντα..τι να και αρα θα ξεχάσω τι ειμαι λίγο ακομα θέλω...σαββα τι είσαι αν μπορείς να πεις βέβαια να κάνω μια πρόβλεψη φιλελε;

Εικόνα savvas gridlock

Φιλελε, ε; Εχω ακουσει ως τωρα λογω του site οτι ειμαι κομμουνιστης, αναρχικος, φασιστας. Τωρα και νεοφιλελευθερος. Και η καταμετρηση συνεχιζεται.

Εικόνα clark gheibol

χαχαχαχαχα, ωραίος ρε φίλε, να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο Σάββας πάλι...

Εικόνα antifaathens

Δινω*διωξω

Εικόνα savvas gridlock

Συμφωνώ σε όσα γράφεις, Θωμά, μόνο δύο ''διορθώσεις''. Πρώτον, την επιστολή του ο Σταμπούλος προφανώς την υπαγόρευσε στη δικηγόρο του, την Κούρτοβικ, η οποία την παρέδωσε στο indymedia. Δεύτερον, ο Αλαφούζος μπορεί να είναι μικρό μέγεθος ως εφοπλιστής, ο Μελισσανίδης όμως ίσως είναι μεγαλύτερο μέγεθος από το Μαρινάκη στο χώρο της παγκόσμιας ναυτιλίας. Αν δεν είναι, είναι στα ίδια επίπεδα. Εννοείται πως ο αντίκτυπος μιας πιθανής απόπειρας δολοφονίας εναντίον του θα ήταν ο ίδιος με αυτόν για μια απόπειρα που θα αφορούσε το Μαρινάκη. Ο Μελισσανίδης έχει φάει τέτοιο πέσιμο και σώθηκε από θαύμα...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οκ για την επιστολή. Δεν ήξερα ότι έχει τόσο μεγάλο μέγεθος ο Μελισσανίδης. Και τότε γιατί απατεωνίζει τόσο ο κερατάς;;; Πάντως κι' έτσι που είναι, πάλι μια επίθεση εναντίον του Μαρινάκη θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο, καθώς άλλο πρόεδρος του Ολυμπιακού και άλλο της Α.Ε.Κ. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό θα είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο. Αλλά ξαναλέω, κάνουμε μόνο εικασίες. Ας μη βιαζόμαστε. Όλα θα φανούν εν ευθέτω χρόνω.

Εικόνα tsalouxidis

Έχει πάρει κανένας χαμπάρι ότι πρώην Διευθυντής της ΕΥΠ και στελέχη των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών καταδικάστηκαν για κατασκοπία πρόσφατα;Ότι κατά των ίδιων ακριβώς ατόμων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με στόχο τη δολοφονία του Βαξεβάνη το έχει πάρει κανείς χαμπάρι;Μια τέτοια είδηση διάολε θα έπρεπε να παίζει όλη μέρα στα ΜΜΕ σε συνέχειες σα θρίλερ του Φώσκολου για κολλάνε οι τηλεθεατές.Πού΄ντη όμως;Υποθέτω ότι επειδή φέρεται ως ηθικός αυτουργός ο μεγαλύτερος τραπεζίτης σήμερα στην Ελλάδα το θέμα έχει θαφτεί εντελώς.Μ'αυτό θέλω να'πω ότι εμείς είμαστε μερμήγκια, έντομα που είναι αδύνατον να καταλάβουμε τί παίζει σ'αυτά τα ψηλά κλιμάκια και να δώσουμε και βάση σε οποιαδήποτε πληροφορία δίνεται.
Βέβαια εγώ είμαι της άποψης ότι δολοφονική τρομοκρατία με ιδεολογικά κίνητρα δεν υπάρχει στην Ελλάδα και δεν υπήρξε ποτέ.Μόνον πληρωμένοι δολοφόνοι ή κατευθυνόμενοι ηλίθιοι με κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο.Ποιοί είναι πίσω από αυτό το σχέδιο, αν υπάρχει όντως, δεν ξέρω.Ο Σαμαράς αν ήταν, δηλαδή το κράτος, μάλλον δεν θα τον έπιαναν.
Σε ό,τι με αφορά πάντως, εμένα προσωπικά, δεν αισθάνομαι την ανάγκη να στηρίξω κανέναν μεγαλοεπιχειρηματία σε κόντρες που έχει με άλλους μεγαλοεπιχειρηματίες, ή σε οποιαδήποτε άλλη προσωπική του επιδίωξη, επειδή είμαι οπαδός της ομάδας που χρηματοδοτεί.

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, αυτή η δικαστική απόφαση για τον Αγγελάκη είναι για κλοτσιές. Καταδικάστηκε για κατασκοπεία, αλλά επειδή δεν μάθαμε το για ποιον διενεργούσε κατασκοπεία, όχι μόνο διώχθηκε πλημμεληματικά, αλλά φυλακίστηκε ''με αναστολή''. Αυτό θυμίζει την υπόθεση λουλουδιών, που καταδικάστηκαν οι Χαλιαμπάλιας-Ροκίδης επειδή πήγαν να τα πάρουν από το Μαντζεβελάκη, αλλά ο Μαντζεβελάκης που πήγε να τους τα δώσει αθωώθηκε. Αυτά γίνονται όταν μπαίνουν στη μέση, η πολιτική, οι λυκοφιλίες και οι παρασκηνιακές συμμαχίες, εμποδίζοντας το έργο της ''ανεξάρτητης'' κατά τα άλλα Δικαιοσύνης. Τα στοιχεία που έχει εμφανίσει ο Βαξεβάνης ''δένουν'' μόνο στο ότι προσπαθήσανε κάποιοι να τον εμφανίσουν ως πρώην έμμισθο στέλεχος της ΕΥΠ, για να τον συκοφαντήσουν μετά το δημοσίευμα του HOT DOC για τις τράπεζες. Τα υπόλοιπα που λέει ο Βαξεβάνης, μπορεί να στέκουν λογικά, αλλά δεν τεκμηριώνονται, ως τώρα τουλάχιστον. Το ότι βέβαια οι εμπλεκόμενοι είναι αυτοί που έστησαν το υποτιθέμενο σχέδιο δολοφονίας του παχύδερμου Κώστα Καραμανλή, που ''τον φάγανε οι Αμερικάνοι για τον αγωγό φυσικού αερίου'', όπως μας ενημερώνουν έγκριτοι γεωπολιτικοί αναλυταί σαν τον Κυριάκο Βελόπουλο και το Δημοσθένη Λιακόπουλο, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα.

Η 17Ν στην αρχή τουλάχιστον έκανε πολιτικές δολοφονίες αυστηρά λόγω της ιδεολογίας των μελών της. Για παράδειγμα ο Μάλλιος σίγουρα δολοφονήθηκε γι'αυτόν το λόγο. Στην πορεία άρχισε να στοχεύει σε μεγαλύτερα ψάρια κι εκεί ήταν λογικό να αρχίσουν κάποιοι να αμφισβητούν τα κίνητρά της. Αν θες να σου μιλήσω κι επί προσωπικού, στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων που στόχευσαν, εγώ συμφωνώ σε πολλά με τις πολιτικές τους αναλύσεις, αλλά φυσικά διαφωνώ με την απόπειρα δολοφονίας αυτών των επιχειρηματιών, αφού αυτό δεν είναι λύση. Ίσως η μόνη περίπτωση που διαφωνώ στην ανάλυσή τους ήταν ο Αγγελόπουλος της Χαλυβουργικής, όχι φυσικά λόγω Ολυμπιακού, αλλά επειδή στήριξαν την επιχειρηματολογία τους σε ένα αστείο πρόστιμο που έριξε ο τενεκές ο Κεδίκογλου, αυτό το σούργελο της ΠΑΣΟΚάρας του παπατζή Ανδρέα, το 1984. Εμείς ως Ολυμπιακοί νιώσαμε στο πετσί μας την προπαγάνδα ''η Στάζι χρηματοδοτεί τη 17Ν'', αφού τα έμμισθα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια του Βαρδινογιάννη, τον οποίον πήγε να καθαρίσει η 17Ν, διέρρεαν το σενάριο ''ο πράκτορας της Στάζι Κόκκαλης έβαλε τη 17Ν να φάει το Βαρδινογιάννη, για να τον βγάλει από τη μέση και να παίρνει αυτός όλες τις δουλειές του Δημοσίου''. Όταν σταματάς να μένεις στα στοιχεία και αρχίζεις τις καφενειακές συνεπαγωγές, μπορεί στην αρχή να σε ευνοούν τα συνωμοσιολογικά σενάρια, αλλά όταν στην πορεία γυρίσουν μπούμερανγκ, ξεβρακώνεσαι αν επιχειρήσεις να κουνήσεις το δάχτυλο σε αυτούς ''που διακινούσαν σενάρια δίχως αποδείξεις''. Κι αυτό το τελευταίο οι υπάλληλοι των Αλαφούζου-Βαρδινογιάννη σε ''Καθημερινή''-''Ελευθεροτυπία'' το κατάλαβαν καλά τα τελευταία χρόνια, με όλα αυτά που βγήκαν στη φόρα για τα αφεντικά τους.

Για την τελευταία σου πρόταση, θα σου πω κι εγώ ότι συμφωνώ. Απόδειξη γι'αυτό ήταν ότι δεν είπαμε ποτέ σε κανέναν από εδώ ''ψηφίστε Μώραλη-Μαρινάκη στις δημοτικές εκλογές''. Σε αυτήν την περίπτωση όμως με την απόπειρα δολοφονίας του Μαρινάκη, δεν ξέρω τι γίνεται και το εννοώ, δεν το λέω έτσι. Σε κάθε περίπτωση όμως, είναι άλλο πράγμα το να κατηγορεί κάποιος το Σωκράτη π.χ. για τα έργα του Δημοσίου που έπαιρνε και παίρνει (οπότε εκεί δεν μας πέφτει λόγος) και άλλο το να προσπαθεί να σκοτώσει το Μαρινάκη, επειδή έχουν επιχειρηματικές διαφορές, αν φυσικά ισχύει αυτό το σενάριο για την απόπειρα δολοφονίας του Μαρινάκη. Όποιο σενάριο κι αν ισχύει όμως, προσπαθήσαν κάποιοι να σκοτώσουν το Μαρινάκη και αυτό δεν γίνεται να βγάλει εμάς τους Ολυμπιακούς έξω από το χορό των αντιδράσεων. Θα δεχόμουν π.χ. να μέναμε έξω από το χορό των αντιδράσεων αν πήγαιναν κάποιοι να βάλουν φυλακή το Μαρινάκη όχι για κάτι που έκανε στο ποδόσφαιρο (εκεί μας πέφτει λόγος), αλλά για κάτι που έκανε στις δουλειές του (περίπτωση Κοσκωτά). Εδώ μιλάμε για δολοφονία, άρα δεν γίνεται να την προσπεράσουμε.

Εικόνα tsalouxidis

Δεν έχει σημασία αν έλεγε σαχλαμάρες ο Μπαξεβάνης, τον οποίο θεωρώ εγωπαθέστατη και γελοία φυσιογνωμία, ούτε αν η δικαιοσύνη δεν έκανε καλά τη δουλειά της.Αυτό που τόνισα είναι ότι αυτά τα ΜΜΕ που ψοφάνε για οποιαδήποτε μυθιστορηματική είδηση έθαψαν τελείως ένα σούπερ όχημα τηλεθεάσεων όπως αυτή η ιστορία προφανώς επειδή εμπλέκεται ο Σάλλας.Αυτό ως επίρρωση του ότι για εμάς τους μέσους πολίτες είναι πολύ έξω απ'τα ραντάρ μας οι βυζαντινισμοί σ'αυτά τα ύψη.
Εγώ το θεωρώ εντελώς αδύνατο, αλλά εντελώς αδύνατο, να ξεφεύγει οποιοσδήποτε απ'την αστυνομία για 30 χρόνια.Απλά δε γίνεται αυτό.Ειδικά στην Ελλάδα, που σα μικρή χώρα με υπερεαναπτυγμένο χαφιεδιλίκι και φακέλωμα σκανάρεις τους πάντες σε μέρες, δεν πρέπει να'χει γίνει ποτέ.Στο ξαναλέω και τσέκαρέ το στατιστικά, σε όποια υπόθεση πέφτει πάνω η αστυνομία όσο και ελλειπή στοιχεία να υπάρχουν βρίσκει άκρη πολύ σύντομα.Δεν ξεφεύγει κανένας.Πόσο μάλλον πολυμελέστατη ομάδα που δολοφονεί από μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικούς, εκδότες μέχρι ξένους στρατιωτικούς και διπλωματικούς συνδέσμους και κάνει 10 ληστείες τη χρονιά και μάλιστα διαφημίζει και τη δράση της κάθε τόσο.Μα βρε αδερφέ μου 30 χρόνια και δεν κατέληξαν σε έναν έστω ύποπτο;30 χρόνια και δεν μπόρεσαν να ταυτοποιήσουν ούτε μπουδουξήδες και χίπιδες,όχι τίποτα στελέχη της ΜΙΤ.Ο Μάλλιος βέβαια δεν ήταν στόχος οικονομικών συμφερόντων αλλά όταν χτίζεις ιδεολογικό προφίλ απ'το Μάλλιο θα ξεκινήσεις πριν περάσεις στο κυρίως πιάτο.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, συμφωνώ με αυτά που γράφεις για το Σάλλα, αφού όλα τα ΜΜΕ είτε χρωστάνε πολλά λεφτά στις τράπεζες, είτε περιμένουν αναχρηματοδοτήσεις δανείων τους. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με τα αθλητικά ΜΜΕ και τον ΟΠΑΠ, στον οποίον πλέον βρίσκεται ο Μελισσανίδης. Τώρα για τη 17Ν, περιμέναμε να συλληφθούν τα μέλη της από την Ελληνική Αστυνομία, δηλαδή από το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζει την τεχνολογία όπως οι Ρωμαίοι τους πρωτοχριστιανούς. Στο δυτικό κόσμο δεν υπάρχει άλλη χώρα που να είναι αντικείμενο συζήτησης η ''ένταξη της πληροφορικής στο Δημόσιο'', ούτε το ''πρέπει επιτέλους όλοι οι δημόσιοι λειτουργοί να γνωρίζουν να χειρίζονται ηλεκτρονικό υπολογιστή'', αφού είναι λίγο δύσκολο να βρεις τόσους πολλούς πολίτες σε εκείνες τις χώρες που θεωρούν διαβολομηχανήματα και μασονικά κόλπα τους Η/Υ. Όταν μπήκανε οι κάμερες και η ανάλυση DNA στα οχήματα που άφηνε η 17Ν, το θέμα λύθηκε αμέσως. Βέβαια πάλι έπρεπε να γίνει ένα τυχαίο περιστατικό με τον Ξηρό, όπως και να έρθουν κάποιοι κακοί εβραιομασόνοι=προαιώνιοι εχθροί του ΕΛ-ληνισμού από το εξωτερικό για να κινηθούν οι διαδικασίες, αλλά στην ΕΛ-λαδάρα είμαστε, στην ''ομορφότερη χώρα του κόσμου'', οπότε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Εικόνα tsalouxidis

"να έρθουν κάποιοι κακοί εβραιομασόνοι=προαιώνιοι εχθροί του ΕΛ-ληνισμού από το εξωτερικό για να κινηθούν οι διαδικασίες"
Ορθώς

Εικόνα REDNYC

Σάββα, δεν συμφωνώ με αυτά που γράφεις και απορώ γιατί επαναφέρεις το θέμα "Μαρινακης - Χρυσή Αυγή" . Είναι πολύ "αθώα" η εξήγηση οτι δεν υπάρχει τίποτα απο πίσω και οτι η απόπειρα δολοφονίας σχεδιαζόταν για λόγους ιδεολογικούς μόνο. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ είναι τεράστιος επιχειρηματίας και με λυπεί που δεν το βλέπεις. Αυτοί οι και καλά τρομοκράτες είναι επαγγελματίες δολοφόνοι και με το πρόσχημα της ιδεολογίας παίρνουνε "δουλειές - εκτελέσεις" απο μεγαλοεπιχειρηματίες. Κατ´ εμέ κάποιος κρύβετε απο πίσω και δεν είναι τυχαίο οτι τα μεγάλα κανάλια την κάνανε την είδηση "αβαβά".

Συμφωνώ απόλυτα με την ανακοίνωση της 7 και με αυτό το άρθρο:

http://www.olympiacos24.gr/content/columns/me-kokkina-gyalia-alla-xwris-...

Η στοχοποίηση πρέπει να σταματήσει και θα σταματήσει.

Γιάννης NYC

Εικόνα savvas gridlock

Γιάννη, είναι ένα σενάριο κι αυτό που ανέπτυξα εγώ παραπάνω, όπως και αυτό που ανέπτυξε ο μέγας Μανώλης. Περιμένουμε τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην αλήθεια και ως τότε μόνον εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Ας κρατήσουμε όμως και αυτό που έγραψα παραπάνω, όχι επειδή το είπα εγώ, αλλά επειδή υπάρχει πιθανότητα κάποιοι σήμερα να σκέφτονται και να λειτουργούν αρπακολλατζίδικα ακόμη και στο χώρο της τρομοκρατίας. Δεν συζητάμε λοιπόν το αν φαίνεται λογικό σε εσένα ή σε εμένα αυτό το σενάριο, αλλά το αν υπάρχουν άτομα εκεί έξω που μπορεί να τα πιστεύουν όλα αυτά. Υπάρχουν; Εσύ τι λες;

Εικόνα REDNYC

ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΑΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ - ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!

Μετά την συνάντηση Κικίλια – Μαρινάκη…

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΟΙ ηθικοί αυτουργοί, έκαναν το μοιραίο λάθος : Εβαλαν απέναντί τους τον ΚΟΣΜΟ του Ολυμπιακού!

*** ΜΕΤΑ την χθεσινή συνάντηση του προέδρου του Ολυμπιακού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλια, κατά την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημερώθηκε άμεσα και αναλυτικά για το σχέδιο των τρομοκρατών δολοφονικής απόπειρας εναντίον του, τα εξ αρχής συμπεράσματα έχουν γίνει πλέον πεποίθηση * ΥΠΗΡΧΕ ένα σχέδιο δολοφονίας, πού θα περνούσε προς τα έξω ως «τρομοκρατικό χτύπημα», με όλες τις ιδιαίτερες πτυχές πού για ορισμένους κάνουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα να ξεχωρίζει από μία ξεκάθαρη δολοφονική επίθεση

*** ΠΡΩΤΟ συμπέρασμα – πεποίθηση, ότι επρόκειτο, πράγματι για μία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ενέργεια και όχι για μία ακραία έκφραση «επαναστατικής δράσης» * ΤΑ επαναστατικά ιδεώδη και η φιλοσοφία της «ένοπλης πάλης», δεν μπορούν, δεν είναι δυνατόν να έχουν την παραμικρή σχέση με την σχεδιαζόμενη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ερυθρόλευκου ηγέτη * ΚΑΙ γι’ αυτό, δεν υπάρχει καμία, μα καμία αμφιβολία

*** ΔΕΥΤΕΡΟ στέρεο συμπέρασμα, ότι προϋπήρξε η σχετική προετοιμασία * ΥΠΗΡΞΕ ενδελεχής μελέτη, επίμονος προγραμματισμός, ολοκληρωμένο σχέδιο * ΑΚΟΜΗ και τον ακριβή χρόνο πού απαιτείτο για την μετάβαση από το ένα σημείο στο άλλο είχαν σημειωμένο στο σημειωματάριο του τρομοκράτη * ΟΛΑ σχεδιασμένα, έτοιμα για την επιτυχή εκτέλεση της δολοφονίας * ΠΟΥ σημαίνει, αυτόματα, την ύπαρξη και ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ, πέρα του φυσικού ( «επιχειρησιακού», στη γλώσσα τους ) αυτουργού * ΑΥΤΟΣ πού πιάσανε, δεν φαίνεται ικανός να σχεδιάσει μόνος του και να προγραμματίσει με τόσο λεπτομερή ακρίβεια το πλήγμα εναντίον ενός στόχου σαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη * ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχουν κι’ άλλοι, όπως βεβαίως υπάρχουν και εκείνοι πού είτε ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ το «συμβόλαιο», είτε ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, με πονηρά και ανήθικα Μέσα, συστηματικά επί πολλούς μήνες, την επιλογή του προέδρου και ΗΓΕΤΗ του Ολυμπιακού ως στόχου τρομοκρατών * Σ’ ΑΥΤΗ την περίπτωση και οι δύο πιθανοί ηθικοί αυτουργοί, είναι ΕΞ ΙΣΟΥ ένοχοι συμμετοχής στη δολοφονική πράξη

Να αηδιάσει ή να φοβηθεί και να τα παρατήσει

*** ΑΠΟ κεί και πέρα, με δεδομένα τα παραπάνω συμπεράσματα, το ζητούμενο πλέον είναι ποιοι εξυπηρετούνταν από μία ενδεχόμενη εξουδετέρωση του Βαγγέλη Μαρινάκη * ΚΑΙ επειδή το θέμα είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ( διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο ενδεχόμενο ) θα πρέπει να ψάξουμε μέσα στον ποδοσφαιρικό χώρο για τους ηθικούς αυτουργούς, είτε με άμεσο ( συμμετοχή στον σχεδιασμό ) είτε με έμμεσο τρόπο ( «προετοιμασία» του εδάφους δια της ύπουλης και φθονερής κατασκευής «εγκληματικού» προφίλ του προέδρου του Ολυμπιακού ) * ΠΟΙΟΥΣ λοιπόν θα εξυπηρετούσε η εξουδετέρωση του Βαγγέλη Μαρινάκη –και δεν εννοώ μόνο την φυσική του εξόντωση, διότι υπάρχουν και άλλοι τρόποι εξουδετέρωσής του, όπως π.χ. ο εξαναγκασμός του σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ * ΝΑ αηδιάσει δηλαδή και να τα παρατήσει, να σηκωθεί να φύγει από τον Ολυμπιακό * ΔΙΟΤΙ παίζει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το σενάριο, σε ό,τι αφορά τους ΣΚΟΠΟΥΣ των αχρείων * ΜΟΝΟ πού δεν υπολόγισαν ένα βασικό παράγοντα * ΟΤΙ ο Μαρινάκης ΔΕΝ ΚΩΛΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ * ΕΤΣΙ είναι η πειραιώτικη φτιαξιά του

*** ΠΟΙΟΙ μπορεί να ήταν αυτοί οι τόσο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ πού θα επεδίωκαν κάτι τέτοιο και μάλιστα ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, εκτός από τους ανταγωνιστές του ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ; * ΕΙΚΑΣΙΕΣ κάνουμε και σενάρια επεξεργαζόμαστε * ΝΟΜΙΖΩ ότι όλων μας το μυαλό πάει σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πρόσωπα, πού δεν χρειάζεται να κατονομάσω * ΕΞ άλλου, ο χώρος πού ζούμε και βιώνουμε είναι αρκετά μικρός, ώστε να ΞΕΡΟΥΜΕ τα τι τα πως και τα γιατί ΟΛΩΝ όσων ασχολούνται * ΞΕΡΟΥΜΕ και το ΠΟΙΟΝ κάποιων, ξέρουμε και τους ΤΡΟΠΟΥΣ τους να ΠΑΙΡΝΟΥΝ αυτό πού βάζουν στο μυαλό τους, ξέρουμε και την παντελή έλλειψη ηθικών αναστολών πού τους διέπει, ξέρουμε, τέλος και τις ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ τους με τον χώρο του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

*** ΘΑ το πάρω αλλιώς * ΑΝ όλα αυτό το σκηνικό πού αποκαλύφθηκε, το εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, είχε αποκαλυφθεί εναντίον του Γιάννη Αλαφούζου, ή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ή του Ιβάν Σαββίδη, μπορείτε να διανοηθείτε τι θα γινόταν ; * ΘΑ μπορούσε, σε μια από τις παραπάνω περιπτώσεις, βοηθούμενοι και ωθούμενοι από τον χολερικό Τύπο, η σκέψη σας να πήγαινε σε οποιονδήποτε άλλο, πέρα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη; * Η ΦΡΑΣΗ «εγκληματική οργάνωση» πού αρέσκονται να χρησιμοποιούν τα πιο ΦΡΙΚΑΛΕΑ ΟΝΤΑ της δημοσιογραφίας, θα κόλλαγε πλέον δίπλα στο όνομα του ηγέτη του Ολυμπιακού και θα ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με αυτό, μέχρι το τέλος του βίου του ! * ΟΥΔΕΙΣ θα σκεπτόταν – όπως και ουδείς εξ αυτών έχει σκεφτεί μέχρι σήμερα – ότι υπάρχει και το γαμημένο το ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ, πού ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, εφοπλιστές, προέδρους, επενδυτές του ποδοσφαίρου, όπως και απλούς φιλάθλους

Τις φορτωμένες πορτοκαλιές πετροβολούν

*** ΤΟ θέμα πλέον, ούτως ή άλλως, έχει ξεφύγει από το στενό πλαίσιο της «επαναστατικότητας» και της «πολιτικής δράσης –αντίδρασης», ακόμα και από αυτό της συνήθους τρομοκρατικής δραστηριότητας * ΕΧΕΙ μετατοπιστεί και έχει γίνει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ * ΟΙ φερόμενοι – και οι μη φερόμενοι συνεργοί τους – ως τρομοκράτες, έμπλεξαν με άλλο αντίπαλο, πού δεν υπολόγιζαν : * ΜΕ την αντίδραση του ποδοσφαιρικού κόσμου και εν προκειμένω, με την αντίδραση του ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, πού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με τα ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ και τις ΗΛΙΘΙΕΣ κοσμοθεωρίες πού χρησιμοποιούν

*** Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ολυμπιακού, στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στην ελληνική κοινωνία, γενικότερα, είναι η ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ της παροιμίας * ΚΑΙ είναι γνωστό βεβαίως, ότι μόνο τις ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ πορτοκαλιές πετροβολούν * ΦΥΣΙΚΟ είναι αυτό, αλλά μόνο να τις ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ, όχι να τις ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ! * ΑΥΤΟ, ξεφεύγει από κάθε φιλοσοφία και κάθε όριο ηθικής

Εικόνα apostolos gaganis

Εσυ αγαπητε Γιαννη NYC, μου εχεις δωσει την εντυπωση οτι εισαι σοβαρος σχολιαστης. Σ΄ερωτω λοιπον: Εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι η δουλεια εχει γινει ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ απο το ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ; Δηλαδη οτι εκει βρισκονται οι ΦΥΣΙΚΟΙ αυτουργοι της σχεδιαζομενης δολοφονιας του Μαρινακη; Εικαζεις. Δεν γνωριζεις. Δεν ειναι δυνατον να γνωριζεις. Ενω η ΗΘΙΚΗ αυτουργια αυτου του ΜΕΤΩΠΟΥ ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ, την βιωνουμε στην Ελλαδα πολυν καιρο τωρα και εχει πεσει ΗΔΗ με εμφαση στο ΄΄τραπεζι΄΄ του RATM. Το ενα. Το αλλο ειναι, αν υποθεσουμε οτι υπαρχει ΦΥΣΙΚΗ αυτουργια του ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, τί ρολο παιζουν τα αλλα υποψηφια θυματα και τα περι Ν.Δ; Ειναι απλες ΄΄γαρνιτουρες΄΄ ή τα υπολοιπα στοιχεια ενος ενιαιου στοχευμενου ΤΑΞΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΤΑΓΟ, ΕΞ΄ΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ; Τα ΄΄συγκοινωνουντα δοχεια΄΄ εξαλλου μεταξυ κοινου εγκληματος του τυπου των αντικρουομενων επιχειρηματικων συμφεροντων και επαναστατικου ιδεολογικου πολεμου, τα θιξαμε ΕΠΙΣΗΣ, ως ενδεχομενο, εδω. Τί ειναι εκεινο λοιπον που δεν σου παει; ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΘΑΝΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΄΄ΠΕΣΕΙ΄΄ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ. Απο΄κει και περα, αν ειναι θεμα ΄΄δοσολογιας΄΄ της καθε εικασιας, Ο.Κ. αυτο ειναι κατι φυσικο. Στο αρθρο που παραπεμπεις παντως και το οποιο σε εκφραζει απολυτως οπως ειπες, δεν ειδα κατι διαφορετικο απ΄ οσα εχουν κατατεθει εδω απο αναρτησιολογους και σχολιαστες. Ας περιμενουμε λοιπον. Εχω την αισθηση ή την προσδοκια αν θελεις, οσο περνουν οι ωρες, οτι μπορει ισως να προκυψει κατι. Το θεμα ειναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, και...και.

Στα λεω αυτα γιατι θεωρω πως εισαι αξιολογος, μιας κι απο΄δω παρελαυνουν - σπανια - και μερικοι ( ελαχιστοι ) μασκαραδες ντυμενοι ΄΄ακραιφνεις΄΄ Ολυμπιακοι, ιδιαιτερα ΄΄ξυπνιοι΄΄, που μονον αυτοι ξερουν τα συμφεροντα της ομαδας, εχουν υφακι...ψιλοσνομπ για τους αλλους, τους...προβατοειδεις να πουμε και τα συναφη, λες κι εχουμε προωρες Αποκριες...

Εικόνα REDNYC

ΑΔΕΛΦΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ, Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΘΕΙ - ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Εικόνα REDNYC

ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΙΜΟΥ - ΑΛΛΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ - ΔΙΑΛΟΓΟΥ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΦΑ.

ΦΙΛΙΚΑ,
ΓΙΑΝΝΗΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Αδελφε, μη σε νοιαζει. Ειμαστε πιασμενοι ΧΕΡΙ - ΧΕΡΙ και ειμαστε πολλοι, παρα πολλοι. Στηριζουμε ο ενας τον αλλο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον Θρυλο. Αντιθετες ή ΄΄περιεργες΄΄ φωνες, θα υπαρχουν παντα. Ειναι φυσικο να υπαρχουν και δεν εχω απολυτως τιποτα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, με κανεναν. Απλα, εχουμε διαφορετικη αποψη για το ιδιο θεμα. Ειναι λιγοι ομως αυτοι, ελαχιστοι, μπροστα στα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των οπαδων του Ολυμπιακου. Κι ολος ετουτος ο λαος, δεν θελει σιγουρα στο τιμονι της ομαδας...Αλαφουζοειδεις ή Πατεροειδεις ή Ιβανοειδεις ή Μελισσανοειδεις ή και Κοσκωτοειδεις τυπους... Απαντες, δημοκραταροι βεβαια απο κουνια...Ολα τ΄αλλα επομενως που λενε οι...οποιοι αντιφρονουντες, ειναι - κατ΄εμε τουλαχιστον - ακριτα ή παρορμητικα ή εμπαθη ή ανωριμα, ισως και υποπτα... Ο κοσμος παντως Γιαννη, δεν ειναι ΜΟΝΟ το Ιντερνετ. Ειναι ΚΑΙ το Ιντερνετ. Ξερω οτι το γνωριζεις. Να προσεξουμε επισης τουτο: Μην επικεντρωνομαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο δεντρο, τον Μαρινακη, γιατι μπορει να ΄΄ξεστρατισουμε΄΄ στην εικασια μας... Υπηρχαν κι αλλα 3 υποψηφια θυματα. Να τα δουμε ολα, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ. Ισως αυτο, βοηθησει. Θα περιμενουμε και εν τω μεταξυ, υπομονη και...κατανοηση. ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΕ ΣΥΓΓΑΥΡΕ!

Εικόνα REDNYC

ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑ,

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΑΡΟΣ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ - ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ, ΟΧΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ.

http://www.olympiacos24.gr/content/columns/manwlhs-gabathiwths/49554-egk...

ΦΙΛΙΚΑ,

ΓΙΑΝΝΗΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Το διαβασα το αρθρο του Μανωλη. Γραφει τα IΔIA ακριβως με ΟΛΑ οσα εχoυμε γραψει απο χθες εδω. Απλα εγω θεωρω απιθανη - προσεξε, οχι αδυνατη - την ΦΥΣΙΚΗ αυτουργια του αντιΟλυμπιακου μετωπου ( δηλαδη την ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ), πρωτον γιατι τους ειναι πιο χρησιμος ΖΩΝΤΑΝΟΣ ο Βαγγελης παρα νεκρος ( τα΄χω εξηγησει αυτα ), δευτερον γιατι υπαρχουν κι ΑΛΛΑ 3 υποψηφια θυματα στο καδρο ( τί ρολο παιζουν αυτοι; της ρωσικης σαλατας;) και τριτον γιατι κατι τετοιο θα ηταν, ευλογα, πολυ χοντρο και ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΩΔΕΣ εκ μερους των γνωστων κυκλων. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Την ΗΘΙΚΗ τους εξαλλου αυτουργια με τα οσα βρομικα εξακοντιζουν συνεχεια κατα του Μαρινακη, χτιζοντας του ετσι το ιδεωδες για ανταρτες πολεων - εντος ή εκτος εισαγωγικων - εγκληματικοφασιστικο προφιλ, τα τονισαμε και το RATM και το Olympiakos24 οπως και την αναγγελθεισα ηδη αντιδραση της Θ7.

Εικόνα thrylos

Υποτιθεται οτι ο Μαζιωτης με τον συνεργο του σκοπευαν να χτυπησουν τον Μαρινακη που ειναι χρηματοδοτης της ΧΑ για να στειλουν ηχηρο μηνυμα σε ολη τη χωρα.{Υποθεση που αναφερεται πιο πανω}Επισης αυτη η οργανωση που σκοτωσε τα αβγα εξω απο το Νεο Ηρακλειο ανεφερε στην ανακοινωση το ονομα του Μαρινακη ως χρηματοδοτη της ΧΑ.Το ιδιο εκαναν και αλλα πολλα σαιτ κυριως αριστερα.{Σιγα μην το εκανα τα δεξια}..Δηλαδη ολοι αυτοι θεωρησαν οτι ο Μαρινακης ειναι χρηματοδοτης λογω των διαφορων φημων που ακουγονταν δεξια και αριστερα?Η μηπως πιο σωστα,αν καποιος γνωριζει καλυτερα απο ολους αν ο Μαρινακης ειναι χρηματοδοτης των αμοιβαδων της ΧΑ..ειναι αυτες οι οργανωσεις?Για να το λενε αυτοι που ειναι οι πιο ψαγμενοι θα εχουν και το λογο τους.Δεν εχουν καποιο αλλο λογο να το κανουν.Ή μηπως κοτζαμ ΄τρομοκρατες' βαζουν το ποδοσφαιρο πανω απο ιδεολογιες..και θελουν να χτυπησουν τον Βαγγελα γιατι ειναι ισως..... βαζελοι οι ιδιοι ξερω΄γω????.Ο Μαρινακης ειναι σιγουρα δεξιος,σιγουρα ακροδεξιοςκαι κατι παραπανω..σιγουρα μπλεκει τα πολιτικα με το ποδοσφαιρο..σιγουρα δινει ελευθερια σε ΧΑγιτες στο Καραισκακης και προσπαθει να περιορισει τους αντιφασιστες..Σιγουρα βαζει φουσκωτους,μπραβους και πληρωμενους οπαδους και ΧΑγιτες να κανουν τις δουλειες του σε επιχειρηματικες δραστηριοτητες αλλα και μεσα στους κολπους του Ολυμπιακου.Το να χρηματοδοτει τη ΧΑ ειναι η φυσικη εξελιξη..Δεν ειναι ενταξει ατομο.Και απο τη στιγμη που αναμιγνυει την ομαδα μας με δκιες τους δουλειες γινεται μη ανεκτος...