Ο ΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ



Το site της εφημεριδάρας ''ΚΟΝΤΡΑ'' συνεχίζει τις αποκαλύψεις για το γήπεδο που λέει ότι θέλει να χτίσει (με το στόμα) ο λαθρέμπορας Μελισσανίδης.
 
Τα πράγματα είναι χειρότερα σε σχέση με όσα αποκαλύψαμε σε ρεπορτάζ μας την προηγούμενη εβδομάδα. Στόχος του Μελισσανίδη είναι να νομιμοποιήσει, μέσω του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, την αρπαγή 6 στρεμμάτων από το Αλσος της πόλης. Μπορεί να μην ενδιαφέρεται αυτή τη στιγμή για την έγκριση και άδεια δόμησης για το γήπεδο-εμπορική επιχείρηση που θέλει να χτίσει (διότι δε διαθέτει τα απαιτούμενα κεφάλαια), θέλει όμως να κατοχυρώσει την αρπαγή του Αλσους. Αν πετύχει αυτό το στόχο, τότε θα μπορεί να συνεχίσει το παραμύθιασμα των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι ήδη έχουν αρχίσει να αμφιβάλλουν για τις προθέσεις του, λέγοντας ότι η «υπόθεση γήπεδο» κινείται, «παρά τα εμπόδια».
Θυμίζουμε ότι στις 13 Αυγούστου, μετά από δικό μας δημοσίευμα, που αποκάλυπτε ότι μετά την ψήφιση του Νόμου 4280/2014 ο Μελισσανίδης δεν μπορεί να πάρει τα 6 στρέμματα από το Αλσος, η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ υπέβαλε εσπευσμένα στη ΔΟΚΚ του ΥΠΕΚΑ ένα φάκελο που περιλάμβανε μόνο μια αίτηση, προκειμένου να πάρει έναν αριθμό πρωτοκόλλου και να τον κουνάει στους οπαδούς, για να τους διαβεβαιώσει ότι όλα βαίνουν καλώς. Η ΔΟΚΚ είχε ήδη προωθήσει τα δημοσιεύματά μας στην πολιτική ηγεσία και ανώτερους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΚΑ, ζητώντας απάντηση για το πώς πρέπει να ενεργήσει.
Εχοντας «φάει πόρτα» από τη ΔΟΚΚ, η οποία ως εφαρμοστική Διεύθυνση δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει, αν προηγουμένως δεν λάβει σαφείς απαντήσεις ως προς το νομικό ζήτημα από την πολιτική ηγεσία και τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ, η πλευρά Μελισσανίδη αποφάσισε να υλοποιήσει μέρος του σχεδίου της μέσω του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και μάλιστα μέσω της «φιλικής» απερχόμενης δημοτικής αρχής. Τρεις μέρες πριν τη λήξη της θητείας της διοίκησης Γαϊτανά-Αποστολάκη, η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ κατέθεσε στο Δήμο μια μελέτη και ζητούσε υψόμετρα για το οικόπεδό «της». Οχι για το οικόπεδο που ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ, αλλά για το οικόπεδο που ορίζεται στο τοπογραφικό διάταγμα που συνοδεύει το Νόμο 4277/2014 (Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής). Προσπαθεί, δηλαδή, να νομιμοποιήσει μέσω του Δήμου την αρπαγή του Αλσους, η οποία έχει πλέον ακυρωθεί, γεγονός που εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζει η ΔΟΚΚ.
Θα δούμε στη συνέχεια αναλυτικά πώς έχει το πράγμα, προηγουμένως όμως πρέπει να αναφερθούμε στη στάση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, της απελθούσας και της νυν διοίκησης. Την προηγούμενη εβδομάδα γράψαμε ότι δεν έχουμε δει τα έγγραφα που κατέθεσε στο Δήμο η πλευρά Μελισσανίδη και πώς θα τα αναζητήσουμε μέσω της νομίμου οδού. Υποβάλαμε, λοιπόν, αίτηση στο Δήμο ζητώντας να μας χορηγήσει αντίγραφα όλων των εγγράφων. Επίσημη απάντηση δεν έχουμε πάρει ακόμη, πολιτικά και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, όμως, μας απάντησαν ότι δε θα μας δώσουν τα έγγραφα, διότι ο Δήμος δεν έχει απαντήσει ακόμη στον Μελισσανίδη!
Μάλιστα, ο τρόπος με τον οποίο προσπάθησαν να αποφύγουν την πίεσή μας ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Αρχικά μας είπαν ότι δεν έχουν ανοίξει ακόμη το φάκελο, μετά μας είπαν ότι δεν τον έχουν εξετάσει και όταν κατάλαβαν πως ξέρουμε πολύ περισσότερα απ’ όσα νόμιζαν, αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι υπάρχει έτοιμο σχέδιο απάντησης, αλλά το μελετούν ακόμη! Και γιατί αυτό αποτελεί κώλυμα στο να δοθούν τα έγγραφα σε μια εφημερίδα, η οποία έχει «χύσει αίμα» γι’ αυτή την υπόθεση, την οποία παρακολουθεί συστηματικά από την περασμένη άνοιξη; Τι ακριβώς φοβάται η διοίκηση Βασιλόπουλου; Γιατί δε θέλει να υποστεί το δημόσιο έλεγχο σ' αυτό το ζήτημα; Πόσο συνάδει η άρνησή της (ή η κωλυσιεργία της) να μας δώσει τα έγγραφα, με τα μεγάλα λόγια περί διαφάνειας στη διοίκηση του Δήμου;
Κακώς παρελήφθη η αίτηση Μελισσανίδη
Ας πάμε, όμως, στην ουσία. Η διοίκηση Γαϊτανά-Αποστολάκη κακώς παρέλαβε την αίτηση της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ, διότι η συγκεκριμένη εταιρία δεν νομιμοποιείται να υποβάλει οποιαδήποτε αίτηση. Δεν είναι ιδιοκτήτρια του οικοπέδου, ούτε έχει παραχωρητήριο από την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Είναι σαν να πηγαίνει κάποιος και να ζητά να βγάλει άδεια για να χτίσει σε οικόπεδο που ανήκει σε κάποιον άλλο. Η αίτηση και η μελέτη που κατέθεσε η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ δεν έπρεπε να πρωτοκολληθεί, αλλά να επιστραφεί πάραυτα. Ας κάνει πρώτα Γενική Συνέλευση η ερασιτεχνική ΑΕΚ, ας εκδώσει παραχωρητήριο προς την εταιρία του Μελισσανίδη, για να νομιμοποιείται να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια σχετικά με το οικόπεδο της ΑΕΚ.
Η διοίκηση Βασιλόπουλου, που «κληρονόμησε» το ζήτημα, αφού η Ε. Γαϊτανά-Αποστολάκη, παρά την προσπάθειά της, δεν κατάφερε να το διεκπεραιώσει εντός του τριήμερου που απέμενε για τη λήξη της θητείας της, κακώς ασχολείται με την υποβληθείσα αίτηση. Θα έπρεπε να την επιστρέψει άμεσα, αφαιρώντας τον αριθμό πρωτοκόλλου, για το λόγο που αναφέραμε παραπάνω. Διότι η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ δεν είναι ιδιοκτήτρια του οικοπέδου, ούτε έχει παραχωρητήριο από τον ιδιοκτήτη (ερασιτεχνική ΑΕΚ).
Οφείλει, λοιπόν, η νέα δημοτική αρχή να επιστρέψει απνευστί το φάκελο στη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ. Γνωρίζει πολύ καλά η διοίκηση Βασιλόπουλου, ότι και η ΔΟΚΚ, εκτός των άλλων, έχει ζητήσει από τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ να προσκομίσει όλα τα έγγραφα βάσει των οποίων νομιμοποιείται να ζητήσει έγκριση και άδεια δόμησης. Πέρα από τις απαραίτητες μελέτες, εγκρίσεις, σχέδια κτλ., απαιτείται και παραχωρητήριο από την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η διοίκηση Βασιλόπουλου δεν τα γνωρίζει αυτά μόνο από τα δικά μας ρεπορτάζ, τα οποία έχουν κατά κόρον αναδημοσιευτεί από τα τοπικά Μέσα και έχουν συζητηθεί στην πόλη. Τα γνωρίζει γιατί έχει επικοινωνήσει με τη ΔΟΚΚ και της έχει ζητήσει να μεταβιβάσει στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου όλες τις υποβληθείσες από τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ μελέτες. Απ’ όσο ξέρουμε, απάντηση γραπτή δεν έχει πάρει, έχει όμως την προφορική ενημέρωση ότι η ΔΟΚΚ δεν έχει ανοίξει το φάκελο! Εχει επίσης πάρει ο Δήμος τα δύο έγγραφα που έχουμε πάρει κι εμείς. Το έγγραφο της 8ης Αυγούστου, με το οποίο η ΔΟΚΚ αποστέλλει στην πολιτική ηγεσία και τις υπερκείμενες υπηρεσίες τα δημοσιεύματα της «Κόντρας», και το έγγραφο της 29ης Αυγούστου, με το οποίο η ΔΟΚΚ ενημερώνει τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ ότι δεν πρόκειται να κάνει κανένα περαιτέρω έλεγχο, αν προηγουμένως δεν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Γνωρίζει, λοιπόν, πολύ καλά η διοίκηση Βασιλόπουλου ότι η ΔΟΚΚ, η αρμόδια κατά το νόμο υπηρεσία για την έκδοση έγκρισης και άδειας δόμησης για το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν αναγνωρίζει τη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ ως νομιμιοποιούμενη να ζητήσει έγκριση και άδεια δόμησης. Πώς, λοιπόν, θα νομιμοποιήσει αυτή την εταιρία ο Δήμος, απαντώντας επί της ουσίας στην αίτησή της και εγκρίνοντας (ή μη εγκρίνοντας) τη μελέτη υψομέτρων που κακώς (κάκιστα) παρέλαβε η διοίκηση Γαϊτανά-Αποστολάκη;
Σπεύδουμε να προλάβουμε τον αντίλογο, ότι κάθε πολίτης, πριν καταθέσει αίτηση για έγκριση και άδεια δόμησης, πρέπει να πάρει από το Δήμο έγκριση σε μελέτη υψομέτρων. Καταρχάς, εδώ δεν πρόκειται για κάποιον ιδιώτη που θέλει να χτίσει στο οικόπεδό του, αλλά για μια υπόθεση που περικλείει προσπάθεια αρπαγής τμήματος του Αλσους. Δεύτερο, και από τον ιδιώτη που απευθύνεται και ζητά έγκριση μελέτης υψομέτρων, οι υπηρεσίες του Δήμου ζητούν συμβόλαιο που ν’ αποδεικνύει ότι το οικόπεδο είναι δικό του. Δεν μοιράζουν εγκρίσεις μελετών σε όποιον είδε φως και μπήκε.
Το Αλσος είναι ακέραιο και με το νόμο!
Βέβαια, μπορεί αύριο ο Μελισσανίδης να πάρει παραχωρητήριο από την ερασιτεχνική ΑΕΚ (αν και με τις νέες εμπλοκές το βλέπουμε κομματάκι δύσκολο, καθότι υπάρχει και αντιπολίτευση στην ερασιτεχνική), οπότε θα εμφανιστεί νομιμοποιημένος ως προς το να υποβάλει αιτήσεις. Γι’ αυτό σπεύδουμε να μιλήσουμε και επί της ουσίας, μολονότι επιμένουμε ότι σ’ αυτή τη φάση ο Δήμος έχει υποχρέωση να επιστρέψει την αίτηση στη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ, διότι αυτή δε νομιμοποιείται να ζητήσει τίποτα σχετικό το οικόπεδο της ΑΕΚ.
Κι επειδή εμείς κάνουμε ρεπορτάζ, γνωρίζουμε ότι η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ υπέβαλε το τοπογραφικό που περιλαμβανόταν στο Νόμο 4277/2014 και μια μηκοτομή που περιλάμβανε πεζοδρόμους που έχουν διανοιχτεί και πεζοδρόμους που δεν έχουν διανοιχτεί και ζητούσε υψόμετρα για όλη την έκταση, δηλαδή και για τα στρέμματα του δάσους που θέλει να πάρει! Ζητά, δηλαδή, από το Δήμο να νομιμοποιήσει την αποκοπή τμήματος του Αλσους, η οποία απαγορεύεται ρητά από τον Ν. 4280/2014, ο οποίος ως μεταγενέστερος κατισχύει του Ν. 4277/2014.
Η πλευρά Μελισσανίδη έστησε μια παγίδα μπροστά από τον Δήμο και τον καλεί να πέσει μέσα! Αυτή είναι γνώριμη τακτική του Μελισσανίδη. Την είχε δοκιμάσει στα τέλη του 2013, όταν πίεζε υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ να παρανομήσουν, εφαρμόζοντας το σχέδιο Γρανίτσα, που είχε κριθεί αντισυνταγματικό! Οταν αυτή η πίεση δεν ευδοκίμησε, γιατί θα ήταν χοντρό να εφαρμοστεί νόμος που κρίθηκε αντισυνταγματικός, συγκυβέρνηση και Μελισσανίδης κατέληξαν στις χαριστικές νομοθετικές ρυθμίσεις που πέρασαν στο Ρυθμιστικό (αρχικά είχε συμφωνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μετά τους αγώνες που δόθηκαν αναγκάστηκε να κάνει κωλοτούμπα και να μην ψηφίσει αυτά που είχε συμφωνήσει με τον Μελισσανίδη).
Η διοίκηση Βασιλόπουλου έχει τεράστια ευθύνη. Αν επιμείνει να απαντήσει στη «Δικέφαλος 1924» ΑΕ επί της ουσίας, αντί –όπως οφείλει– να της επιστρέψει την αίτηση και τη μελέτη, διότι δεν νομιμοποιείται να την υποβάλει, οφείλει να τηρήσει τη νομιμότητα. Να υπερασπιστεί την ακεραιότητα του Αλσους, η οποία πλέον είναι κατοχυρωμένη από το Ν. 2480/2014, ο οποίος απαγορεύει την παραχώρηση έστω και ενός τετραγωνικού μέτρου άλσους για την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων.
Η ΔΟΚΚ, η οποία πρώτη αντιμετώπισε τις αξιώσεις της «Δικέφαλος 1924» ΑΕ, έχει απευθυνθεί στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ και έχει ζητήσει οδηγίες για το πώς πρέπει ν’ αντιμετωπίσει το θέμα, μετά την ψήφιση του Ν. 4280/2014. Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΚΑ, μολονότι πέρασαν δυο μήνες από το έγγραφο της ΔΟΚΚ, δεν έχει δώσει καμιά απάντηση, διότι ξέρει πολύ καλά ότι οι υπέρ Μελισσανίδη διατάξεις του νόμου για το Ρυθμιστικό έχουν καταργηθεί, μετά την ψήφιση του μεταγενέστερου –και γι’ αυτό κατισχύοντος– νόμου 4280/2014. Πρόβλημα που μόνο με μια νέα νομοθετική ρύθμιση μπορεί να ξεπεραστεί. Θα σπεύσει ο Δήμος να κάνει αυτό που δεν τολμά να κάνει η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ; Θα δεχτεί ως ισχυρές τις διατάξεις του Ν. 4277/2014, κάνοντας αβάντα στα αρπακτικά σχέδια του Μελισσανίδη, κόντρα όχι μόνο στη θέληση του λαού της περιοχής, αλλά και στην ίδια την τυπική νομιμότητα;
Η απάντηση αυτή, ότι δηλαδή δεν μπορεί να παραχωρηθεί ούτε εκατοστό του Αλσους, είναι μονόδρομος, σε κάθε περίπτωση, για τη δημοτική αρχή Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, όχι για να είναι συνεπής με τις διακηρύξεις της, οι οποίες ποτέ δεν ήταν καθαρές (ο Α. Βασιλόπουλος είχε συμφωνήσει με την αισχρή συμφωνία Μελισσανίδη-ΣΥΡΙΖΑ), αλλά για να μην παρανομήσει και βρεθεί αυτή κατηγορούμενη. Η ερασιτεχνική ΑΕΚ (και όχι η «Δικέφαλος 1924» ΑΕ) μπορεί να ζητήσει υψόμετρα μόνο για την έκταση των 26,6 στρεμμάτων που της έχει παραχωρήσει από το 1934 το υπουργείο Γεωργίας, χωρίς να επεκτείνεται ούτε εκατοστό προς το Αλσος.
 
Για να δούμε και τον κύριο Βασιλόπουλο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τώρα που πλησιάζουν εκλογές...
 
Υ.Γ. Τι διαβάζουμε ρε παιδιά στο indymedia;
 
Σήμερα Τρίτη προσεγγίστηκε η συνοικία της Νέας Φιλαδέλφειας και αυτή του Κουκακίου με αποτέλεσμα την διάνθιση των παμπρίζ των αυτοκινήτων και εισόδων πολυκατοικιών με το παρακάτω κείμενο :
Οχι στην παράδοση αθλητικών ομάδων στον Χριστιανοεθνικισμό.
Εδώ και αρκετό καιρό  άνθρωποι που σχετίζονται με την κυβέρνηση και το περιβάλλον του Πρωθυπουργού, τον ίδιο και τον   Μελισσανίδη έχουνε βαλει στόχο να παραδώσουν έναν αθλητικό σύλλογο στην Χριστιανοδεξιά στο λ.ά.ο.ς και στην χρυσή αυγή.
Μετά τις  βυζαντινές αυτοκρατορίες προστίθεται ενα περίβλημα -εξωτερική όψη γηπέδου  με Χριστιανικό  προσημο/σχέδιο που  επίσης παραπέμπει σε αρχιτεκτονικό σχέδιο -συμβολισμό  των ''τειχών της Κων/λης που δεν πρόκειται να πέσουν'' (!)σε μισαλλόδοξη φασιστική άποψη δηλαδή όπου σκοπεύεται προφανώς στο να παρθεί η Κων/λη(!).
Τα ''τείχη της Κων/λης που δεν πρόκειται να πέσουν'(!!)προφανώς και ενέχει εθνικιστικές-φασιστικές στοχεύσεις  λοιπόν και δημιουργεί κλίμα για πάρση της Πόλης .Με δεδομένο το ότι Άεκ σημαίνει Αθλητική ένωση Κων/λης δημιουργούνται σκέψεις προφανείς.
Επιπρόσθετα το γήπεδο της Αεκ θα λέγεται Αγία Σοφία-που εδρεύει και στην Κων/λη που είναι τα κεντρικά της ορθόδοξης εκκλησίας.
Η εκκλησία εκφράζει τον γνωστό συντηρητισμό και έχει το γνωστό βρώμικο παρελθόν απατεωνιάς . Όλα αυτά προστιθέμενα δημιουργούν ένα κράμα άκρως αυντηρητικό και φασίζων.
Μην ξεχνάμε  και τα ονόματα θυρών -πόλεις Κων/λης που σκοπεύεται να ..ενταχθούν στο όλο σχέδιο (!!)
Αυτές οι προιμπεριαλιστικές ετοιμασίες που δημιουργούν και κλίμα ιδιαίτερα αρνητικό για όσους/ες δεν πιστεύουν  στο Θεό και πηγαίνουν στο γήπεδο ή συμπαθούν απλά την Αεκ είναι στοχεύσεις του ακροδεξιού κεφαλαίου και πρέπει να αντιμετωπιστούν.
Η δήλωση στη Βουλή του Παναγιώταρου την 30 Ιουλίου που ανέφερε ότι θα ψηφίσει η χρυσή αυγή το νομοσχέδιο για το γήπεδο και χαίρεται επειδή εκφράζει τις αλύτρωτες σκλαβωμένες πατρίδες(!!) είναι ενδεικτική της φύσης του γηπέδου.
Το να ζητάει λεφτά ο Μελισσανίδης απο τον σύριζα για να  φτιάξει ένα γήπεδο αντίστοιχο με τις προσωπικές του απόψεις(!) είναι τουλάχιστον προκλητικό.
Η αριστερά και συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής αλλά και ο δήμαρχος Ν.Φ μπορούν επιτέλους να δείξουν ότι είναι αντιστεκόμενοι .
Δεν είναι δυνατόν μετά απο χιλιάδες πορείες τα τελευταία χρόνια,νεκρούς σε πορείες,συλλήψεις και προσαγωγές να δίνει ο κόσμος στην αριστερά/σύριζα την ευκαιρία να αλλάξει τα πράγματα και η πρώτη πολιτική κίνηση της αριστεράς να είναι να δώσει την Αεκ στην μισαλλοδοξία και  το ποίμνιο της .(!)Υπάρχουν πολλές κινήσεις που μπορούνε να γίνουνε με πρώτη την άρνηση για υποχώρηση.
 
Ε όχι και προσπαθούν άνθρωποι του Μελισσανίδη να παραδώσουν την ΑΕΚ στην χριστιανοδεξιά, στο ΛΑ.Ο.Σ. και στην Χρυσή Αυγή. Ντροπή ρε μάγκες.
 

Σχόλια

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα δεν βαζει λεφτα ο Τιγρης? Απιστευτο. http://www.sport24.gr/Sports/Volley/makrhs_dexomai_pieseis_gia_thn_parai.... Εδω τι μας λεει ο κυριος Μακρης? Τα χρεη του συγκεκριμενου τμηματος ειναι 400.000 ευρω. Ολα τα τμηματα τους δεν δηλωσαν συμμετοχη στην Ευρωπη λογω χρηματων. Στο βολλευ γυναικων τι γινεται? Στο χαντμπολ? Γιατι ο επενδυτης Τιγρης δεν βοηθαει και αυτα τα τμηματα? Ρητορικα ερωτηματα.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Και μια θερμη παρακληση Σαββα. Οταν μπορειτε αφιερωστε και λιγο χρονο για τον ερασιτεχνη. Δημιουργησαμε και νεο τμημα ξιφασκιας. Με Βασω Βουγιουκα. Ο μεγαλυτερος πολυαθλητικος συλλογος του κοσμο καθε ημερα που περναει μεγαλωνει και πιο πολυ.

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, έχεις δίκιο. Χρόνο να'χαμε μόνο να προλαβαίναμε για όλα...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Το καταλαβαινω. Αλλωστε στον ελευθερο σας χρονο κανετε αναρτησεις και δεν ειστε δημοσιογραφοι (αν εχω καταλαβει καλα αυτα τα σχεδον 3 χρονια που υπαρχει το site). Προτεινω (δεν κανω καμια υποδειξη)να κανετε ενα κειμενο με τις συνολικες κινησεις του ερασιτεχνη σε καθε τμημα. Εχουμε παρει παιχταραδες σε ολα τα τμηματα. Και σημερα πηραμε τρομερη παικτρια στο βολλευ γυναικων (Βεσοβιτς). Μιλαμε οτι αυτο δεν εχει ξαναγινει. Πηραμε Σαουθερν, Ασημακη στο πολο γυναικων (για να καταλαβαινει ο κοσμος ειναι σαν να πηραμε τον Κριστιανο και τον Μπειλ πχ-για τετοια μεγεθη μιλαμε). :)

Εικόνα savvas gridlock

Σωστά έχεις καταλάβει, δεν είμαστε δημοσιογράφοι και ό,τι κάνουμε, το κάνουμε ερασιτεχνικά. Θα επιληφθούμε του θέματος όσο γρηγορότερα μπορούμε (δεν σε ''γράφω'' με εύσχημο τρόπο τώρα, αλήθεια λέω, θα το κοιτάξουμε...).

Εικόνα max1964

Έχει να γράψει αύριο η ψώρα ......
Μέχρι και για το φυλλάδιο θα γράψει ότι το έβγαλε ο μαρινακης