Σάλε και γαμήσου ...ΑΠΛΑ!



Ύστερα από το σημερινό(10/10/2014) πρωτοσέλιδο του Πρωταθλητή είμαστε αναγκασμένοι να παρουσιάσουμε ορισμένους από τους λόγους που το εν λόγω μέσο ελπίζει στον Μπαρτζώκα. Πάνω που είχαμε πιστέψει ότι μεγαλύτερη κατάντια από τα διαδοχικά στάτους για καρπούζια και γιαρμάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν γίνεται να υπάρξει. Ας εξετάσουμε λοιπόν τις αιτίες που μετά και τα χθεσινά, εξακολουθούν να τον πιστεύουν και του ζητούν να κάτσει και να μας συμμορφώσει.

Ο ζεστός Σπανούλης των δώδεκα πόντων που ως και το τρίτο δεκάλεπτο διατηρούσε το απόλυτο στα δίποντα, ο Σπανούλης των τριών κλεψιμάτων και των ισάριθμων ασσίστ ξεχάστηκε προκλητικά στον πάγκο στην επανάληψη, την ώρα που η ομάδα είχε βραχυκυκλώσει στην επίθεση. Και μάλιστα σε αγώνα που δεν υπήρξε κανένας Γκιστ για να του κάνει την ζωή δύσκολη και να τον σκάσει. Ίσως ο Μπαρτζώκας να εμπιστεύθηκε τους γνώστες που είχαν πάρει σβάρνα ιστοσελίδες και φόρα απειλώντας πως αν μπει ο Σπανούλης και μας χαντακώσει θα κάνουν το καλσόν τους σφεντόνα. Παρ’όλα αυτά ο Μπαρτζώκας δεν φταίει και πρέπει να μείνει για να χτίσει την νέα ομάδα των τίτλων.

Το ίδιο περίπου βιολί είχαμε και με τον Σλούκα, που ενώ μαζί με τον Λοτζέσκι αποτελεί την πιο αξιόπιστή μας λύση στο σουτ από την περιφέρεια έμεινε αναξιοποίητος. Πάλι καλά να λέμε που όσο κράτησε μπάλα πρόλαβε να μοιράσει και έξι ασσίστ. Και πάλι όμως δεν φταίει ο προπονητής. Οι παίκτες δεν κάνουν και πρέπει να φύγουν όλοι, ασχέτως αν με το προηγούμενο «καθεστώς» στην άκρη του πάγκου οι περισσότεροι στέφθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδος και Ευρώπης και έχασαν στις λεπτομέρειες το triple crown. Το γεγονός οτι σαράντα λεπτά δεν είδαμε ένα γαμημένο ελεύθερο σουτ να βγαίνει από σύστημα σίγουρα δεν αποτελεί ευθύνη του προπονητή. Το να βλέπει τον Λαφαγιέτ να στέλνει 18 πόντους στο σίδερο αφού πρώτα έχει κρατήσει όση μπάλα δεν κράτησε σε όλη του την καριέρα μάλλον φάνταζε πιο ενδεδειγμένη λύση για τον Μπαρτζώκα, που όπως είπαμε ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ!

Ο χθεσινός Ολυμπιακός απώλεσε νωρίς το ξεκάθαρο αριθμητικό και ποιοτικό πλεονέκτημά του στους ψηλούς(αναφέρομαι στις χθεσινές συνθέσεις) με την εμμονή του Μπαρτζώκα στον Ντάνστον των δυο και τριών φάουλ ως τα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου. Συνέπεια του ανύπαρκτου rotation στους ψηλούς λοιπόν ήταν να μας σημαδεύει και να μας εκθέτει ο βάζελος μες στο ζωγραφιστό που θεωρητικά μειονεκτούσε. Δεν κατάφερες να σημαδέψεις τον Μπατίστα με τον ψάρακλα Χάντερ ούτε με τον άνευρο και φορτωμένο με φάουλ Ντάνστον ...δεκτό! Δεν κατάφερες να κάνεις το ίδιο ούτε κόντρα στον Διαμαντάκο και στον Φώτση; Δεν κατάφερες να αξιοποιήσεις ούτε τον Πέτγουεϊ ούτε τον Χάντερ από μακρινή και μέση απόσταση βλέποντάς τους να ματσάρονται από δυο αργοκίνητους ... έναν παλαίμαχο και ένα τρακαρισμένο όρθιο στυλιάρη;; Δεν σκέφτηκες ούτε λεπτό να βάλεις τον Καββαδά μέσα στο παιχνίδι να φθείρει και να ρίξει λίγο ξύλο στον Μπατίστα;; Κι αφού δεν έκανες τίποτε από αυτά ...την επόμενη μέρα διαβάζουμε ότι θα’ταν καλό να μείνεις Γιώργαρε σε δικές μας οπαδικές εφημερίδες και πονάνε τα μυαλά μας!

Δεν είναι δυνατόν να σε τρέχει ο βάζελος στο επιθετικό τρανζίσιον με τον Παππά και τον Γιάνκοβιτς, να βλέπουμε στις κατεβασιές του βάζελου τους δικούς μας κοντούς να κινούνται μπουλουκηδόν προς το ζωγραφιστό. Την ώρα που ο Μπατίστα είχε ήδη υποδεχθεί την μπάλα και ρόλλαρε το σώμα του, προσφέροντας είτε φτηνά φάουλ είτε ελεύθερα σουτ στους παράλυτους κάνοντας μάγκα τον κάθε Μπλουμς ...και την "καλαθομηχανή" που λέγεται Παππάς(το'πε ο Φιλιππούσης). Και στο ίδιο ματς στην τελευταία φάση να βλεπεις τα ψηλά σου κορμιά να φεύγουν για να κάνουν triple play στον Διαμαντίδη στο ύψος του τριπόντου προσφέροντας  miss match στο ζωγραφιστό. Λες και μόνο αν τρώγαμε τρίποντο θα χάναμε το ματς. Για φάουλ στο τέλος ούτε λόγος. Ότι για τίποτε από τα παραπάνω δεν φταίει ο Μπαρτζώκας το’παμε; Κι αν δεν το’παμε εμείς τόλμησε να το ξεστομίσει παίκτης του Ολυμπιακού. «Άλλα μας ζητήθηκαν και άλλα κάναμε» μας είπε. ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; Ίσως για αυτό να αρέσει ο Μπαρτζώκας σε ορισμένους, γιατί τους αφήνει να κάνουν ό,τι θέλουνε!

Δεν νοείται η περιφερειακή μας άμυνα για ακόμα ένα ματς να είναι για τα μπάζα, να παραπέμπει στον περυσινό πέμπτο τελικό και να γίνονται μάγκες αυτοί που στον πλήρη φετινο βάζελο δύσκολα θα πιάσουν διψήφιο στα λεπτά συμμετοχής. Δεν νοείται να’χεις τουλάχιστον τρεις περιφερειακούς με μακρινό σουτ και έφεση στο σκοράρισμα αντί να τους πατάς στο λαιμό από το πρώτο δεκάλεπτο που σου αφήνουν τα σουτ ελεύθερα ...να αναγκάζεσαι να τους κυνηγάς στο σκορ με το "καλημέρα". Απαγορεύεται την ώρα που παίζουμε με τρεις κοντούς κόντρα σε αυτόν τον βάζελο να μην περνάμε ορθόδοξα την μπάλα μέσα και να μην έχουμε ψυχραιμία στο γύρισμα της μπάλας. Κι αντί να έχουμε σωστό τάισμα των ψηλών να τους αναγκάζουμε να παίρνουν ατομικές προσπάθειες απ’έξω και να σπάνε τα καλάθια. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Ένα νηπειακό σκριν ώστε να βρεθεί κοντός γκαρντ στην μούρη του Μπατίστα παίρνοντας είτε καλάθι είτε φάουλ είτε και τα δυο δεν είδαμε. Ένα επιπλέον δυναμικό μαρκάρισμα στην πάσα στον Μπατίστα για να τον κουράσουμε που πάλευε μόνος στην ρακέτα για μισή ώρα δεν είδαμε. Μια περιστροφή της προκοπής στην άμυνα ώστε να προκύψει γρήγορος παίκτης πάνω στον Μπατίστα και να τον βγάλει εκτός συστήματος κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα απ’έξω δεν είδαμε. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Όσες φορές μάλιστα ζητούσε το πικ-εν-ρολλ Σπανούλη-Ντάνστον ο Μπαρτζώκας ...αυτό που καταλήγαμε να βλέπουμε ήταν παράλληλη πάσα στο μισό μέτρο από τον μεν στον δε. Ούτε για αυτό όμως ευθύνεται ο Γιώργαρος σε μια τελική...

Αναρωτιέμαι τέλος πως διαχειρίστηκε ψυχολογικά η ομάδα το παιχνίδι πίσω από τις κλειστές πόρτες. Θα’θελα πολύ να ξέρω τι είπανε μεταξύ τους. Μιας και στα κρίσιμα σημεία του αγώνα είδαμε τους μεν βάζελους ακμαίους με την άνεση μιας ομάδος που παίζει για δυο(!!) αποτέλεσματα, μιας ομάδος που ακόμα κι αν χάσει με σχετική αξιοπρέπεια δεν θα της πει τίποτα κανείς. Σε εμάς από την άλλη ούτε μια στιγμή δεν φάνηκε το ψυχολογικό πλεονέκτημα που θα’πρεπε να έχει μια ομάδα που κατεβαίνει πλήρης απέναντι σε έναν αντίπαλο ανομοιογενή και σακάτη! Κι είναι αυτονόητο πως ο μόνος που δεν φταίει για αυτό ειναι ο Μπαρτζώκας.

Για να σηκώσεις αυτό το πρωτοσέλιδο μια τέτοια ημέρα θα πρέπει να είσαι ή στημένος ή καθυστερημένος! Εγώ καλόπιστα δέχομαι την δεύτερη εκδοχή ως έγκυρη και εξίσου καλόπιστα αναρωτιέμαι: ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΤΕ;;

DRAZA

ΥΓ: Θα’χουμε την ευκαιρία και για την διαιτησία να τοποθετηθούμε και για την παρουσία του Γιαννακόπουλου και των υπαλλήλων του στο γήπεδο και για τις απειλές και για την ένσταση που προσέβαλε την αξιοπρέπεια ορισμένων και για τις ελπίδες δικαίωσής κατά την εκδίκαση της ένστασης θα μιλήσουμε σε επόμενη ανάρτηση! Ένα-ένα. Ας τσακωθούμε σε δόσεις...

YΓ2: Όχι "σάλτα" ..."Σάλε"! Για τον φίλο που γουστάρει τα λογοπαίγνια!

ΥΓ3:
 
"Ψηλά το κεφάλι Θρυλάρα μου! Έχουμε άλλους δυο τίτλους να διεδικήσουμε." Αρκεί αυτός με τον οποίον θα τους διεδικήσουμε να έχει τόσα μαλλιά όσα και εσύ Πέρο και να παραπέμπει σε Γκουσγκούνη όχι σε Μίστερ Μπιν!

Σχόλια

Εικόνα Duntimo

Η συγκεκριμένη εφημερίδα ακολουθεί αυτή την πολιτική απέναντι στον Μπαρτζώκα από πέρσι... Με συστηματικές αβάντες που ξεπερνούν τα στενά όρια της παραδοσιακής στήριξης που πρέπει να έχει μέχρι ενός σημείου ο εκάστοτε προπονητής της ομάδας... Σε σημείο να υποτιμούν και τη νοημοσύνη όσων ξέρουν μπάσκετ... ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΩ...

Εικόνα DRAZA

στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο το κακό είχε παραγίνει...

Εικόνα Dimitris Patrasso

Να ομολογήσεις δημόσια ότι εξαιτίας σου έκλεισε και το thrylos.gr. Δε ξέρω αν έγραφες εκεί και με τι nickname παντως είμαι σίγουρος οτι το έκλεισες εσυ. Ήδη τώρα εξαιτίας σου ο Πουλόπουλος ξεκινάει νηστεία από το facebook. Εσύ έτσι όπως το πας στο επόμενο μπινελίκι θα κλείσεις και τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Αν κλείσει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ εγώ με τι θα σκουπίζομαι όταν μινάρω τον πούτσο μου μπορείς να μου πεις;

Εικόνα DRAZA

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΦΙΛΕ. ΜΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ.

http://www.youtube.com/watch?v=xuqVXnvWstY

ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΛΛΑ.

ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΙΛΕ.

Όσο για το μινάρισμα πάντως μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τενεκεδάκι ή και έναν κουβά από το να σκοτώνονται τσάμπα δέντρα προτιμότερο.

Εικόνα Dimitris Patrasso

Mπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θέλεις. Δεν έχεις ιδέα για τι ανθεκτικό και απορροφητικό χαρτί μιλάμε όμως. Δεν κάνει μόνο για την μιναρέλλα κάνει και για σερβιέτα. Αν είσαι στο facebook που είσαι τότε καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω.

Εικόνα DRAZA

ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK.

ΝΟΜΙΖΩ KATAΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΜΙΛΑΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΜΩΣ. ΕΙΔΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ...ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΑΛΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.

ΥΓ: ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ FACEBOOK ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ UPDATE ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ. ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΛΑΘΟΣ Η ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΟΧΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ...ΔΙΚΑΙΩΣ.

Εικόνα Dimitris Patrasso

Πάσο τότε θα το ψάξω καλύτερα.

ΥΓ: Θα δοκίμαζα με κουβα αλλά επειδή ο συγκατοικός μου κάνει πρόβες και για το ICE BUCKET CHALLENGE θα έχω πρόβλημα. Καλό;;

Εικόνα DRAZA

Ε ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ "ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ" ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΓΟ. ΚΑΛΟ;;

ΨΑΞ'ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ.

ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΦΥΓΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

Εικόνα tsalouxidis

Εγώ θέλω Σούλη Μαρκόπουλο. Τίμιο μούτρο, έχει έργο όπου έχει πάει, δουλεύει καλά με χαμηλής ποιότητας υλικά, ξέρει να διαχειρίζεται πριμαντόνες -αν και πάνε καμμια δεκαριά χρόνια από τότε- και κυρίως θα γλιτώσουμε απ'τους Σερβολάγνους με τα μπράτε και τα μάητε και τα λοιπά εμετικά.Κι άμα δεν πάει καλά η ομάδα θα τον στοιχειώνει και το γνωστό φάντασμα όλων των ελληνικών γηπέδων που φωνάζει Σούουουλη Σούουουουουλη

Εικόνα DRAZA

ΤΙΜΙΟ ΜΟΥΤΡΟ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΑΔΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑ8ΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΣΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΜΙΓΩΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

Εικόνα tsalouxidis

Φίλοι λένε ότι φίλοι τους λένε ότι φίλοι των Αγγελόπουλων λένε ότι πάμε σε Τόμιτς.
Ο Μαρκόπουλος είναι Έλληνας.Αντιτρέντι δηλαδή.Μετράει ότι είναι συμπαθητικός και άφθαρτος για Ολυμπιακό.Μεγάλο μέρος των Ολυμπιακών στράφηκε κατά Μπαρτζώκα και λόγω προβληματικής επικοινωνίας δικής του, του περιβάλλοντός του κτλ. Προπονητικά το Μαρκόπουλο τον θεωρώ αδικημένο και ικανό για επίπεδο Ολυμπιακού.Δεν θέλει και προσαρμογή καμμία, μπορεί να μην θέλει και λεφτά να μείνουνε για τεσσάρι.

Εικόνα DRAZA

Δεν θέλει και προσαρμογή καμμία, μπορεί να μην θέλει και λεφτά να μείνουνε για τεσσάρι.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΑ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΝΟΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΕΙ ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΕΣΣΑΡΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα tsalouxidis

Δεν υπονοώ κάτι.Άλλωστε διέρρευσε ότι στον Τζόρτζεβιτς έδωσαν λευκή επιταγή να κάνει όσες αλλαγές ήθελε.Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω αυτό, ειδικά απ'τη στιγμή που δεν μπορεί να επαληθευτεί ποτέ.

Εικόνα DRAZA

ΦΙΛΕ ΤΟ ΚΑΣΕ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ

ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΕΣΣΑΡΙ...

Εικόνα tsalouxidis

Υπάρχει κι άλλη μια περίπτωση.Μένω με προπονητή Σπανού... Τόμιτς και παίρνω τεσσάρι με τα υπόλοιπα του Μπαρτζώκα.

Εικόνα savvas gridlock

Κι εγώ κάπου μεταξύ Κιουμουρτζόγλου και Ροδόπουλου κλίνω για τον επόμενο προπονητή μας, αλλά γιατί τα ''μπράτε'' είναι εμετικά;

Εικόνα DRAZA

ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΙΛΕ.

-ΤΟΝ ΛΙΑΜ ΓΚΙΡ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΗΑΡ ΗΣΤ.

-ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΛΥΝΝ ΓΚΡΙΡ;;

-ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟΝ ΛΥΝΝ ΓΚΡΙΡ. ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΟΤΕ ΣΤΟ UCLA ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ.

- ΣΤΟ UCLA? MA KYΡΙΕ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΓΚΡΙΡ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ TEMPLE...

- EEEE NAI NAI ΣΤΟ TEMPLE ΣΤΟ ΤΕMPLE.

Εικόνα tsalouxidis

Για Σούλη σοβαρά μιλάω.Είναι καλός προπονητής και δεν θέλει προσαρμογή.Μου φέρνει 'μετό η μπασκετική σερβολαγνεία.Δεν τους γούσταρα ποτέ, πλην Ντανίλοβιτς.

Εικόνα DRAZA

ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ

Εικόνα savvas gridlock

Oύτε Ζάρκο;

Εικόνα DRAZA

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ.

ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΝΕΓΚΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ.

Εικόνα tsalouxidis

Πόσο παιχταράς θεε

Εικόνα DRAZA

ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΗΤΑΝ

Εικόνα duda7

καλησπερα μαγκες και ηρεμια πανω απ'ολα..ειναι τοσα τα σχολια που δεν εκατσα να τα διαβασω ολα..ειναι κριμα να εχεις τετοιους μαγκες προεδρους και να πραγματοποιουν αυτα τα λαθη.τι να το κανω που βγηκαν και ειπαν αληθειες για τον τρακη??τον εβγαλαν για αλλη μια φορα μαγκα.εχεις ντορσει εχεις αντιτς που ζουσαν απο μεσα την ομαδα και σου ελεγαν ακριβως τα ιδια πραγματα.οτι φταιει σπανουλης και μπαρτζωκας.καλως ή κακως ο μπαρτζωκας βρηκε μια ομαδα ετοιμη απο τον σοφο και πηγε τρενο και κερδισε 2η σερι ευρωπαικη κουπα.μαγκια των παικτων οχι του κοουτς.καταφερε και εχασε απο τον πεδουλακη που πηγε με βησμα καιμακογλου στη ρωσια.καταφερε και εχασε απο τον ΄΄προπονητη΄΄ αλβερτη.τι να πω..οτι εχτισε με τις 2 ευρωπαικες κουπες καταφερε το γκρεμισε.αγγγελοπουλοι ειστε τιμιοι και γιαυτο σας γουσταρω.διωχτε τον απλα.αφου κοιτατε προυπολογισμους και ιστοριες και παιζετε τιμια φερτε σφαιροπουλο.ειναι ο μονος που θα καταφερει να πεισμωσει τους ΄΄πιτσιρικαδες΄΄. τους πιτσιρικαδες που σηκωσαν ευρωπαικο γιατι ειχαν ΑΡΧΙΔΙΑ.αυτα χαθηκαν με την υπαρξη μπαρτζωκα.μακαρι ναχαμε ενα σοφο παλι να εδειχνε τον σωστο δρομο.απο τη στιγμη που δε γινεται η μονη λυση για μενα ειναι σφαιροπουλος..η χρονια για εμενα χαθηκε δεν ξερω τι πιστευουν οι υπολοιποι.
υ.γ: σπανουλης πρεπει να φυγει. 2.5 μυρια, με αυτα τα λεφτα επαιρνες τρεις ρολιστες που θα σου εκαναν δουλεια,παρολα αυτα εμεινες με πετγουει και σιμονς που δεν προσφερουν τπτ.εκτος αυτου αν βαλεις την ηλικια του αλλα και τον τραυματισμο του (τενοντιτιδα επιγονατιδικου) οποιος γνωριζει καταλαβαινει πως λιγα μπορει να προσφερει.μακαρι να βγω ψευτης.

Εικόνα DRAZA

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ...

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ 2.5 ΜΥΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΟΜΙΛΗΣΕΙ.

ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ...ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ

Εικόνα Σάββας Γαύρος

Με την γυναίκα σου δεν έχω πάει ακόμα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χθες έγραψα στο σχόλιό μου για κάποιον εδώ μέσα που έχει φασίζουσα συμπεριφορά. Για εσένα χτυπούσε η καμπάνα, μεγάλε. Αλλά σε υποτίμησα πολύ. Δεν είσαι μόνο ένας κοινός φασίστας, είσαι και μεγάλος πουσταράς. Βρίζεις τις μάνες των παιδιών που έχουν το site, επειδή δεν μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος. Ο Σάββας λέει κάτι: μάθε να μιλάς για να μη μάθεις να τρέχεις.

Υ.Γ. Απορώ, παιδιά, ειλικρινά γιατί δεν τον μπανάρετε. Δε θέλω να σας κάνω υποδείξεις, ένας απλός σχολιαστής είμαι, αλλά και η δημοκρατία έχει τα όριά της. Στείλτε τον στο διάολο να ησυχάσουμε.

Εικόνα DRAZA

Φίλε γενικά θεωρώ πως το να "κόβεις" κάποιον πρέπει να είναι η έσχατη λύση. Τα περισσότερα από τα άτομα που περιγράφεις γίνονται ρόμπες χωρίς να χρειαστεί εγώ ή ο Σάββας ή κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα να καταβάλει προσπάθεια ...αυτοεκτίθενται.

Καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί και έχεις δίκιο ...απλά δεν σου κρύβω πως σκεπτόμουν το γέλιο που έχει προσφέρει ως τώρα ο συγκεκριμένος. Πρόκειται για ένα κράμα Αλέφαντου και Κώστα Πρέκα αν το προσέξεις ...μνιέχ το'να τ'άλλο ξέρω εγώ!

Η ομάδα προχθές έκανε την ήττα που όλοι είδαμε με τον τρόπο που όλοι είδαμε. Μαύρισε η ψυχή μας. Ε ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ "ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕΙ ΜΝΙΕΕΕΧ. ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΒΟΛΤΕΣ ΜΙΣΗ ΩΡΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΡ. ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΓΑΥΡΟ." Φίλε ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ. Δες ειρμό και βγάλε συμπέρασμα...

Φίλος και αναγνώστης (όργιο από τα λίγα, τον έχεις πετύχει κι εδώ) άρχισε να μου στέλνει σενάριο με το που το είδε με τον Σαββόγαυρο να μπαίνει αρπαγμένος σε κωλόμπαρο αφού πρώτα έχει κάνει βόλτες με το αμάξι για καμιά ώρα.

Εννοείται πως και αυτό που έγραψα εγώ ως τώρα είναι προσωπική άποψη και πως μαζί με εσένα έχουν δυσφορήσει και άλλοι. Και με έχεις βάλει στο τριπάκι αν αξίζει να τσιτώνονται φίλοι μας λόγω της δικής μου αίσθησης του χιούμορ. Θα το δούμε λοιπόν αυτό που αναφέρεις.

ΥΓ1: ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΣΑΤ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ;;(το'χει πει)
ΥΓ2: ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ..."ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ";;; (δεν το έβγαλα ούτε κι αυτό από το μυαλό μου ...το έχει πει κι αυτό, δες και την απάντηση που έσκασε από κατω ...μου θύμισε την ατάκα της Άντζελας που τρώει είδη υγιεινής)

Εικόνα savvas gridlock

Saloon στο Texas γίναμε μαλάκα.

Εικόνα DRAZA

ΜΝΙΕΧ ...ΜΝΙΕΧ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!

Εικόνα DRAZA

Με ρέγουλα με ρέγουλα ...κατούρα και λίγο. Σε έχει φοβηθεί το μάτι μας.

Καλό θα είναι να καταλαβαίνεις το ύφος του σχολίου πριν πετάξεις το μαργαριτάρι ...που το βγάζεις και πρώτη μούρη πάνω - πάνω μην τυχόν και δεν σε δούμε. Δεύτερη πατάτα που κάνεις απόψε

Δεν ήταν σχήμα λόγου ή "παραβολή" αυτό που έβαλα στην παρένθεση απαντώντας στον thrylos. Και προφανώς δεν γινόταν να αναφέρεται σε εσένα.

Όντως υπάρχει γυναίκα που διάβασε το άρθρο και έκραξε στα σόσιαλ μίντια γιατί επιτίθεμαι στον Πρωταθλητή. Εκεί αναφέρθηκα.

Άλλα όταν έχεις την μύγα...

Εικόνα Σάββας Γαύρος

χαχαχαχαχαχ...Τι να πεις και εσύ για την ζωή μας...ΔΕΝ ήταν για εσένα το παραπάνω !!! Αλλά όποιος έχει την μύγα αυτά παθαίνει.

Εικόνα DRAZA

Το απηύθυνες στο υπερπέραν δηλαδή.

Δεν με εκπλήσσεις καθόλου.

Εικόνα Σάββας Γαύρος

ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ..
ΕΣΥ ΤΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ..
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ Σ'ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ..
ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ..
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ..
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ...

Εικόνα DRAZA

ΘΕΩΡΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΑΝΙΑΤΗ ...ΑΡΑ ΤΙ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;;

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΑΪΤ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΦΙΜΩΣΑΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ.

ΑΣΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Εικόνα antifaathens

Λοιπόν παιδιά επειδή ειλικρινά δεν έχω γνώσεις περί μπάσκετ εκτός απο τα απολυτος βασικά δεν ξέρω πιοε μπορεί να έρθει ελπίζω ξένος αλλα δεν ξέρω..και επειδή έχω δει πολλά με πολλούς όπως ξαναεζω πει προβλέψεις γιαυτο το τμήμα δεν κάνω.μακαρι να βγει καλός όποιος και να ςρθει αν και με τους συγκεκριμένους παίχτες πλέον είναι αδύνατον να μας φυγει η ηττοπάθεια Ελπίζω και σε ένα καλό,ψυχολόγο να πάρουμε η προπονητή ψυχολόγο αν γινεται...βαζελες γιατι γίνεται πάρτι στα σχόλια σε όλα τα σαιτ...βαζελες στο μονοδικο τμήμα που ειμαι πίσω απο σας σε,έχω γαμησει στην Ευρώπη όπου θες και 2 διαφορετικες ηπείρους σε έχω περάσει με σουβλα που παίξει απο το στόμα και βγαινει απο τα παπούτσια 2 φορές 35αρα 42αρα αε επίσημα ματς ςται λεβέντες ςχω και τρία ευροπαικα αμα λάχει..καο αμα λάχει φέρνω και στριπτιζέζ να μ χορεύουν στην Γλυφάδα...αθτο ςιναι και η μεγαλύτερη διαφορά μας ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος και απο τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη τόσο δυνατος αε όλα τα σπορ δεν το ςζω ψάξει πρπει να είμαστε τοπ3 σίγουρα ακομα και αε ένα τμήμα που είμαι πίσω σε,έχω και να σκούζεις και εκεί γιαυτο και χαίρεσαι τόσο πολύ όταν κερδίζεις γιατι ξ πουτσα αε Ευρώπη και 35αρες δεν ξεχνιέται με τίποτα...και όπως γράφανε οι εφημερίδες ποτέ;ποτέ ρε νούμερα!!δεν θα μας προσπεράσετε αε αυτα...

Εικόνα DRAZA

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Αφου πρωτα ξεκαθαρισω οτι ειμαι ενας απο τους μεγαλυτερους θαυμαστες των Σερβων στο μπασκετ, θα ηθελα να πω μερικα πραγματακια.
1) Ο Σασα ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης και ΔΕΝ ειναι μεγαλος προπονητης.
2) Ο Σασα μεχρι στιγμης εχει δουλεψει σε 2 συλλογους. Την χρονια 2006-07 (συγκεκριμενα απο τον Ιανουαριο του 2007) στο Μιλανο (Αρμανι) και την χρονια 2011-12 στο Τρεβιζο (Μπενετον). Κοινο γνωρισμα και στις δουλειες? Η αποτυχια. Την χρονια 2006-07 ηρθε δευτερος στην κανονικη περιοδο (με 16 βαθμους πισω απο την Σιενα) και αποκλειστηκε στον ημιτελικο γυρο των πλει οφ με πλεονεκτημα εδρας (1-3 απο Μπολονια). Την χρονια 2011-12 ηρθε ενδεκατος στην κανονικη περιοδο και δεν μπηκε στα πλει οφ. Δεν αναφερομαι καν στο κυπελλο...
3) Ο Σασα ειναι δηλωμενος οπαδος της ΠαρτΟΥζαν. Αυτο σιγουρα θα ηταν προβλημα στις δυσκολες στιγμες...
4) Στα θετικα η επιτυχημενη πορεια με την εθνικη Σερβιας στο προσφατο Μουντομπασκετ (ασημενιο μεταλλιο). Ομως οι εθνικες ομαδες διαφερουν σε χιλιαδες πραγματα απο τους συλλογους. Και παντα μιλαμε για τουρνουα λιγων ημερων που πολλες φορες παιζουν ρολο αλλα πραγματα (ψυχολογια, παθος) και οι προπονητικες ικανοτητες περνανε σε δευτερη μοιρα. Καλυτερα παραδειγματα ο Γιαννακης (επιτυχημενος σε εθνικο επιπεδο) και ο Ομπραντοβιτς (αποτυχημενος σε εθνικο επιπεδο μετα το 2000).
Να δω τωρα ποιος προπονητης θα ερθει. Ζουρος (γελανε και οι πετρες) η Σφαιροπουλος (ξεκαθαρα στο ιδιο επιπεδο με Μπαρτζωκα-ισως και κατωτερος). Δεν κρυβω οτι ηθελα να μεινει ο Μπαρτζωκας αλλα οπως ειπα εφοσον δεν θα ειχε στηριξη απο κανεναν, καλυτερα που εφυγε (κυριος στις δηλωσεις του). Οταν ειναι να προβεις σε μια τετοια κινηση πρεπει να εχεις ετοιμη και την διαδοχη κατασταση. Εφοσον (οπως φανηκε) ο Μπαρτζωκας θα εφευγε με την πρωτη σταρβη (για φετος μιλαω) τοτε επρεπε να μην τον κρατησουμε καν. Εδω μιλαμε για ομαδα μπασκετ που κανει πρωταθλητισμο και οχι καφενειο. Και ρωταω Ντραζα: αν ερθει ενας προπονητης στα κυβικα του Μπαρτζωκα (που ειναι το πιθανοτερο) τοτε δεν ειναι πολυ πιθανο το σεναριο να εχει την καταληξη του Μπαρτζωκα? Πρεπει να αλλαξουμε νοοτροπια ΧΤΕΣ.

Εικόνα DRAZA

1. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΟΣ/ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.

2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ. ΑΛΛΑ Η ΜΠΕΝΕΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΞΕΠΕΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΤΟΥΝΤΟ.

3. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΘΕΟΙ.

4. ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ. ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. ΕΠΙΠΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΤΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΝΩ ΣΤΗΝ Ε8ΝΙΚΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΖΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΧΤΙΣΕΙ ΑΛΛΟΙ.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ: ΠΟΙΟΣ;; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙ ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΜΕ.

ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

1) Συμφωνω και εγω στο οτι ηταν ο καλυτερος διαθεσιμος.
2)Ισχυει για Μπενετον αλλα δεν ηταν και για τοσο χαμηλα. Ειχε καλουτσικο ροστερ (εστω για να μπει πλει οφ) και προηγουμενος προπονητης ηταν ο Ρεπεσα.
3)Δεν αντιλεγω. Αλλωστε για εμενα αυτο δεν ειναι προβλημα. Ξερεις γιατι το ανεφερα? Ποιος μου λεει εμενα οτι στις στραβες δεν θα βγαινουν οι μαλακες να λενε "να παει να γαμηθει ο Παρτιζανος Σασα" και να κανουν χειροτερη την κατασταση? Υποθεση κανω αλλα...
4) Συμφωνουμε μεχρι κεραιας στο 4.
Στην τελευταια προταση τα ειπες ολα. Οκ εφυγε ο Μπαρτζωκας, εμεις δεν γυρναμε την πλατη μας στην ομαδα ΠΟΤΕ και θα στηριξουμε τον νεο προπονητη (οποιος και αν ειναι αυτος). Ειμαστε ομως σιγουροι για το τι θα κανουν αυτοι που αναφερεις...

Εικόνα DRAZA

1. Είδες λοιπόν;
2. Φίλε δεν το είπα για να κρυφτώ και να χρυσώσω το χάπι. Απέτυχε στην Μπενετόν. Στα ίσια. Να πούμε όμως ότι προπονητής Ρέπεσα δεν υπάρχει ...αλλά το ανέφερες για να μου δείξεις ότι ένας προπονητής αναγνωρίσιμος ήταν στην ομάδα άρα δεν παρουσίαζε τόσο μεγάλη εικόνα εγκατάλειψης. Συφμωνούμε όμως ότι μιλάμε για κατάσταση ύφεσης παρατεταμένη.
3. Αααα κατάλαβα. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ. Που θα θελήσουν να υπερασπιστούν και την αδερφοποίηση τάχα μου δήθεν ενώ πέντε παίκτες του Ερυθρού Αστέρα αθροιστικά από όλα τα αθλήματα δεν ξέρουν ...και το Βελιγράδι παίζει να μην το έχουν δει ούτε σε καρτ ποστάλ.
4. Πικρή αλήθεια αλλά αλήθεια.

Εγώ φίλε λέω να τους βάλουμε σε ένα αεροπλάνο όλους να βρούμε έναν βάζελο πιλότο να μην νιώθουμε τύψεις ...ε και να ρίξουμε το αεροπλάνο.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

1) Ολα αυτα τα εγραψα (για Σασα) σε συνδυσμο και με αυτα που ειπα στο τελος περι διαδοχης καταστασης. Ας πουμε ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα ηταν καλυτερο να φυγει ο Μπαρτζωκας στο τελος της προηγουμενης χρονιας (εφοσον ξαναλεω φανηκε οτι θα εφευγε με την πρωτη στραβη). Γιατι μπορει να ειναι αρχης της χρονιας αλλα εχει περασει ενα σημαντικο χρονικο διαστημα (με δεδομενο πλεον οτι η ομαδα δεν εχει πολυ χρονο να δουλεψει πραγματα με νεο προπονητη-2 παιχνιδια την εβδομαδα-επιπονο τοπ 16-πολλα ταξιδια). Μακαρι η χρονια να μην παει χαμενη. Το καλο ειναι οτι και με νεο προπονητη (ασχετα με το επιπεδο του) παλι πιστευω οτι θα ειμαστε μπροστα απο τον βαζελο (αγωνιστικα).
2) Ακριβως για αυτο που ειπες ανεφερα το ονομα Ρεπεσα. Ναι ναι καμια σχεση με την Μπενετον που μαθαμε.
Για τα αλλα συμφωνουμε, αρκει να τους ριξουμε στο λαγονησι. χαχαχαχα. Θα ηθελα ενα σχολιο σου για αυτα που εγραψα στο 1.

Εικόνα DRAZA

Φίλε αυτό που έγινε προχθές δεν ήταν απλώς η πρώτη στραβή δυστυχώς. Αυτό που έγινε ήταν σχεδόν σεναριακό. Συν ότι εγώ δεν περίμενα ότι θα έχανε τόσο εμφατικά μόνος του το παιχνίδι ο Μπαρτζώκας. Δεν επιτρέπεται η χρονιά να πάει χαμένη. Και εγώ θεωρούσα πως εφόσον προέκυπτε μια καλύτερη περίπτωση και όχι κάποιος που θα ξεκινούσε από την ίδια αφετηρία που ξεκίνησε ο Μπαρτζώκας πρόπερσι και τελικά πήρε Ευρωλίγκα ...θα'ταν καλό να απομακρυνθεί. Αλλά τα ονόματα των Ελλήνων που ακούγονταν δεν με έψηναν. Μια άλλη αλήθεια είναι το ότι προπονητές δεν υπάρχουν όπως την προηγούμενη δεκαετία φερ'ειπείν είναι πολύ πιο ρευστή η κατάσταση πλέον. Για εμένα μια καλή περίπτωση θα'ταν ο Πέσιτς αν καταφέρναμε να τον πιάσουμε πριν τον ανανεώσει η Μπάγερν. Δεν έχει νόημα όμως να μιλάμε πλέον για ονόματα που δεν διατίθενται.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Αναμενουμε. Προσωπικα θεωρω τον Πεσιτς καλυτερο απο Ντουντα και Ζοτς για πολλους λογους (ειναι ο καλυτερος στις μικρες ηλικιες, ο τελευταιος που πηρε χρυσο με την Σερβια-2 κολλητα χρυσα, εβαλε στον χαρτη του μπασκετ την Γερμανια με το χρυσο το 1993, μπορει να χτισει ομαδες απο το μηδεν και να δουλεψει με μικρους-ο ζοτς δεν μπορει, μπορει να διαχειριστει ομαδες με μεγαλα μπατζετ που πρεπει οπωσδηποτε να επιτυχουν-ο ντουντα δεν μπορει). Δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει. Απο Ελληνες προτιμουσα Ιτουδη (ασχετως που μαλλον δεν θα ερχοταν).

Εικόνα DRAZA

Για το τελευταίο φίλε μην ορκίζεσαι...

Εικόνα Mhtsaras

Δελαδης ρε μαγκάκο Ντράζε θες να μας είπεις ότι δάφτη η ομάς θέλει ένανε σπεσιαλίστα προπονεφτή για να κερδέπσει το ζελέ κι ένανε τρομερό βοηθό για να κάμει παπάδες ;
Ρε πάμε καλά ρε ;
Τη μάνα μου τη σχωρεμένη νάφερνα πσες να κοουτσάρει καλύτερα θα το πάγαινε το πράμα !
Σφαιρόπουλας ;Για μένανε ναι !
Ειναι Γάβρος ,μπασκετο κσέρει κι έχει μνια μοναδεκιά ικανότης να φκιάνει πάιχτουρες σε προσωπεκιά βάσις !
Μήμπως λεζμονάμε το πώςέφκιασετο Χιντρό όντα τονε είχε παραλάβει ;
Ομάς με βασκό κορμάκο τρία έτη και θέλει ένα προπονεφτή θεούλη μωρέ ;
Τι είναι ο Σάσας μωρέ ;Ελάτε τώρα...μεν τρελαθούμε τελείως !
Γιατί λίγος ας πούμε είναι ο Μεσίνας ;
Η' έχει λίγια πείρα από δγιεθνή ματσάκια ;
Στην ομάς λείπει το τσαγανό και η καλή δγιαχείρεπσις αγώνωνε !
ΔΕ ΡΟΛΑΡΟΥΝ τα μτσάκια καλά ρε φίλε οι ίδγιοι οι παίχτουρες....όχι ότι ο Μπαρτζώκας έκαμε παπάδες έτσα ;Κι εσύ κσέρεις καλά την άποπσίς μου για δάφτονε από τη μέρα πόρθε !
Ε αφού πήρε και δάφτος κούπα ,έστω και με ομάς που έκαιε κάπσιμα Ντούντα γιατί να μεν μποράει ένας ελληναράκος προπονεφτής να κάμει το ίδγιο ;
Και σε πλεροφοράω ότι οι ελληναράδες προπονεφτές κσέρουνε πολύ πγιότερο μπάσκετο από τους Σέρβους που κεκλοφοράνε έτσα ;
Άκου με...Μποράει νάμαι μερωδγιάς αλλά κάτιτις κσερω κι εγώ από το κωλοάθλεμα ρε φίλε...

Εικόνα DRAZA

O Σάσας ήταν η καλύτερη διαθέσιμη λύση. Τώρα βλέπουμε...

Είπα εγώ για σπεσιαλίστα προπονητή; Ίσα ίσα ακριβώς επειδή δεν χρειάζεσαι σπεσιαλίστα για τα αυτονόητα έπρεπε να φύγει ο Μπαρτζώκας.

Ο Μεσίνα είναι ο Μεσίνα αλλά νομίζω πως έχει δηλώσει ότι δεν κοουτσάρει φέτος.

Επίσης το μομέντουμ για τον Μεσίνα τώρα είναι αρνητικό κακά τα ψέματα, ο άλλος είναι στο πικ του. Επαναλαμβάνω ότι μιλάμε για την καλύτερη διαθέσιμη λύση κατ'εμε αυτή την ώρα. Δεν είπα πως είναι ο προπονητής των ονείρων μου.

Και είναι και μεταξύ των δυο-τριών που τους έχει χρίσει ο παππούς παιδιά του. Και ο παππούς κάτι ξέρει από το κωλοάθλεμα. Δυο ευρωλίγκες μας πήρε.

Εικόνα Mhtsaras

Μάιστα...και τι μου λαλείς τώρα ;ότι επειδής τονε έχρισε ο παππούς παιδάκι του θα γενεί μεγάλος προπονεφτής ;
Να γελασω τώρα ή μετά ;
Ρε ό,τι χρήζει ''δικό του'' ο παππούς γίγνεται ΜΟΝΟ για τη γκονόμα !
Εδανλά σε μας κάποτες παλαιά πότανε προπονεφτής έδιδε οδεγίες από τη μνια και από την άλληνε από το κενητό κανόνεβε μεταγράφες μαζί με το Στανκοβη και κονομάγανε παρέα !

Εικόνα DRAZA

Φίλε του ζητήθηκε η γνώμη του όμως το καλοκαίρι του 2012!

Να σημειώσω ότι η εκτίμηση του παππού στον καράφλα δεν ήταν το μοναδικό μου επιχείρημα.

Είπαμε νέος σχετικά είναι, από τοπ επίπεδο γνωρίζει, κίνητρο έχει σαφές, την ψυχολογία του παίκτη οταν ειναι με την πλατη στον τοιχο μπορεί να την καταλάβει ...έχει και μειονεκτήματα βεβαίως βεβαίως. Δεν το κρύψαμε!

Εικόνα savvas gridlock

O Ίβκοβιτς άραγε μίλησε με τον Τζόρτζεβιτς χθες; Αν ναι, τι τον συμβούλευσε να κάνει; Να πάει στον Ολυμπιακό ή να μην πάει;