Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ



Απόγευμα Δευτέρας(13/10/2014) κι ο Γιώργος Τζαβέλλας απάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο twitter σε ερωτήσεις οπαδών της κότας του Βορρά. Και επειδή μας αρέσει να’μαστε δίκαιοι στις κρίσεις μας, οφείλουμε να πούμε ότι με τον αυθορμητισμό και την ειλικρίνειά του ο Γιώργαρος κέρδισε εχθρούς και φίλους.Βλέπετε ατάκες σαν την παρακάτω παίζει να μην τις έχουμε πει ούτε καν εμείς από εδώ μέσα...
 
«Ερώτηση: Πώς είναι να είσαι το αδερφάκι του ΠΑΟ; Και πώς είναι να είσαι άτιτλος;(Από οπαδό του Ολυμπιακού)
Απάντηση: Ξαδέρφια είμαστε. Τρίτα...»
 
Τίμιος και ειλικρινής ο Γιώργαρος παρά την όποια διάθεση για χιούμορ προσπαθούν να του χρεώσουν ορισμένοι. Και μάλιστα λειτούργησε ιδιαίτερα έξυπνα επιλέγοντας να προσδιορίσει τον βαθμό της συγγένειας. Βλέπετε τα τρίτα ξαδέρφια επιτρέπεται, παρά την συγγένειά τους, να ρίχνουν και κανέναν πήδουλο! Μέχρι και γάμο μπορούν να κάνουν με παπά και με κουμπάρο. Αν ήταν πρώτα ή δεύτερα θαρρώ πως δεν θα ίσχυε το ίδιο. Κάτι ήξερε ο Γιωργάρας!
 
Τώρα αν θέλετε περαιτέρω διευκρινίσεις γύρω απ’το ποιος πηδάει ποιον τόσα χρόνια, δεν έχετε παρά να θυμηθείτε τα πράσινα έμψυχα ανταλλάγματα και την διαδρομή τους στον ΠΑΟΚ το φθινώπορο του 2006 όταν παραχωρήθηκε ο Σαλπιγγίδης στον βάζελο. Αν έχετε ανάγκη περισσότερων τεκμηρίων δεν έχετε παρά να δείτε και τα πέντε χαρτιά που δαπάνησαν οι πολυμετοχικοί  για να εντάξουν στο δυναμικό τους, τους Μελίσση και Χριστοδουλόπουλο ...καθώς και την "Δέλτα" και το Molto που’βαλε ο ΠΑΟΚ στον κώλο στην ίδια περίοδο. Επειδη πίστευε στο ταλέντο των παικτών του δικεφάλου τα’χωσε ο Βγενό. Μην πάει αλλού το μυαλό σας. Ο δε περυσινός τελικός κυπέλλου προσφέρεται για βγάλουν και πλέον δύσπιστοι συμπέρασμα. Τρεις διαφορετικές πράσινες διοικήσεις κι η στάση της μπουγάτσας απέναντί τους παραμένει η ίδια: ΣΥΓΓΕΝΙΚΗ ΜΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΕ!
 
Αναφέρομαι επίτηδες σε πρόσφατα γεγονότα και μόνο. Για να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ως τεκμήρια και ο Γιώργαρος σε περίπτωση που του την πούνε ...αφού επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ήταν και τα'βλεπε να γίνονται μπροστά στα μάτια του. Δεν νομίζω να τον ενοχλήσει κάποιος όμως, αφού οι οπαδοί της μπουγάτσας δείχνουν να είναι πλήρως συμφιλιωμένοι με την πραγματικότητα. Εκτός κι αν είδατε εσείς κανένα παόκι να δυσφορεί ή να σχολιάζει αρνητικά. Φαντασθείτε τώρα τον Τζαβέλλα να απαντά με το ίδιο ακριβώς χιούμορ σε έναν βάζελο που θα’κανε λόγο για «γαύρους του Βορρά». Φαντασθείτε τον να λέει "δεν κρύψαμε ποτέ πως θέλουμε να τους μοιάσουμε".  Πώς νομίζετε πως θ’αντιδρούσαν οι Μακεδονομάχοι σ’εναν τίτλο σαν αυτόν που μας έδωσε το sport24 ΕΔΩ αλλά με αναφορά στην δική μας ομάδα;; Θα ανακαλούσαν τον Τζαβέλλα στην τάξη; Ο Ιβάν ο τρόμερος θα του’βαζε χέρι λέτε;
 
Λεβέντης ο σύγγαυρος που ασχολήθηκε με το twitter της φραγκόκοτας. Βλέπετε μεταξύ σοβαρού κι αστείου ξεστομίζονται οι μεγαλύτερες αλήθειες…
 
DRAZA
 
ΥΓ: Είπα στην αρχή ότι προσπαθούμε να’μαστε δίκαιοι στις κρίσεις μας. Κρατήστε το αυτό καθώς αναμένετε την επόμενή μου ανάρτηση...

Σχόλια

Εικόνα ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

mmmmmmmmmmmmmmmm

Εικόνα DRAZA

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ...

Εικόνα ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

TEST

Εικόνα DRAZA

ΕΛΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ;;;

ΤΟ "ΜΗΔΕΝ" ΠΑΡΕ ΤΟ "ΜΗΔΕΝ"

Εικόνα koropi48

Draza αδερφέ, καλά κάνεις και θυμίζεις τις "χορηγίες" Βγενό στις βόρειες κότες. Να θυμίσω και μια περίπτωση τριπλής μεταγραφής της τελευταίας στιγμής πριν λίγα χρόνια, όπου ο ένας παίχτης που μετακινήθηκε ήταν ο Αναστασάκος. Όποιος θυμάται λεπτομέρειες, ας μας τις παραθέσει. Ακόμη, μια ύποπτη κίνηση, που έχει το χρώμα διακίνησης μαύρου χρήματος, είναι ο Βιτόλο. Από τον Άρη πήγε στον ΜΠΑΟΚ κι από κει, χωρίς κάποιο λόγο όντας βασικό αμυντικό χαφ, αφέθηκε στη λήξη των μεταγραφών ελεύθερος για να καταλήξει αμέσως στον ΠΑΟ. Κι έτσι τα λεφτά που σίγουρα δόθηκαν δεν κατέληξαν σε επίσημα ταμεία κι η εφορία πήρε ως συνήθως γεννητικούς αδένες, του ίδιου μεγέθους που παίρνει τόσα χρόνια από τους δύο αδικημένους του ελληνικού αθλητισμού.

Εικόνα DRAZA

Καλά κάνεις και τα θυμίζεις φίλε, εγώ έπιασα ορισμένες φάσεις επιδερμικά που τις γνωρίσει ως και η κουτσή Μαρία.

Ας τα βλέπουν αυτά όσοι λένε "ελέγχεις τον έναν - ελέγχεις τον άλλον".

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα DRAZA

Και την "δέλτα" στην πλάτη θα συμπληρώσω.

Από τότε άρχισα το μποϊκοτάζ.

Εικόνα Kaine

Άξιος συνεχιστής του Πάβλο Γροθία. Τύπος παίκτη (ταγαροκρίαρο) που λατρεύεται πάντα στην Τούμπα και γι' αυτό δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν σοβαρή ομάδα. Ποδοσφαίρου εννοώ γιατί στην πυγμαχία ίσως κάτι να κάνουν.

Εικόνα DRAZA

MHN EIΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ...

ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ!!

Εικόνα Kaine

Who is Γιώργαρος; Αναφέρεσαι στον ίδιο; Ίσως παραείναι αντιπαθής ακόμη και για τους μαλαματινομάχους.

Εικόνα DRAZA

Kι όμως ως και ορισμένοι παοκτσήδες ενοχλήθηκαν από τους χαμαιλεοντισμούς του Τζαβέλλα.

Δες την στάση που τηρούσε επί Στέφενς και δες τον επί Αναστασιάδη.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΡΑΙ Ε ΤΡΑΙ....

Εικόνα DRAZA

ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΘΕΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...

ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ "ΧΑ ΧΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ"!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Εικόνα μαουνιέρης

Τί σου φταίνε τα τραγάκια, σύγγαυρε, και τα κρικριά; Προς τα κοιλεντερωτά και τα σαπρόφυτα μου φέρνει εμένα...

Εικόνα DRAZA

Ε και τα σαπρόφυτα τα αδικείτε τώρα...

Εικόνα Bad7

Βλέπετε τα τρίτα ξαδέρφια επιτρέπεται, παρά την συγγένειά τους, να ρίχνουν και κανέναν πήδουλο! Μέχρι και γάμο μπορούν να κάνουν με παπά και με κουμπάρο. Αν ήταν πρώτα ή δεύτερα θαρρώ πως δεν θα ίσχυε το ίδιο. Κάτι ήξερε ο Γιωργάρας! ΕΤΣΙ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΤΖΒΕΛΛΙΤΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

Εικόνα DRAZA

Και έξυπνη ήταν και ειλικρινής. Α, να τα λέμε όλα!

Εικόνα vagio

Ειλικρινα λυπαμαι για τον εμπρησμο του καφενειου του τζαβαλα. Λυπαμαι που δεν ηταν ο ιδιος μεσα να λαμπαδιασει, το παρασιτικο μιασμα.

Εικόνα DRAZA

Δεν υιοθετώ τίποτε από τα παραπάνω.

ΥΓ: Υπάρχουν πιο επώδυνοι τρόποι για να μας αφήσει κάποιος χρόνους. Πιο βασανιστικοί. Παρεμπιπτόντως το αναφέρω. Δεν θέλω να σκεφθεί κανείς ότι αναφέρομαι στον παίκτη του παοκ.

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Φίλε, μηπως λέω μηπως, ξερεις για ποιον είπε "κάτι άκουσα" οτι δήθεν έδωσε εντολή για την επίθεση στο μαγαζί του. Αν μπορείς να μας πεις ή έστω να υπονοήσεις, γιατί σα να ταν στημένη η ερώτηση, αν γνωρίζεις ή κατάλαβες τι εννοούσε η κοπέλα.. Ως γνωστόν έχουν προφυλακισθείσα κάποια παλικάρια για αυτή την ενέργεια (το χε γραψει και RATM) αλλά αυτός τώρα εννοούσε ότι κάποιος είχε δώσει την εντολή και οσμίζομαι οτι κάποιον "μεγάλο" εννοούσε. Ή κάνω λάθος;

Εικόνα DRAZA

Θα μπεις στο άρθρο με τίτλο "ΑΝΤΙNEWS - Ακόμα μια μπίζνα του λαθρέμπορα".

Καλημέρα κιόλας φίλε.

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα DRAZA

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140912/antinews-mia-akoma-mp...

Α μπράβο. Εδώ και με σχολιασμό.

Εικόνα REDNYC

ΦΙΛΕ, ΤΟ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Η ΤΖΑΒΕΛΙΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΤΖΑΒΕΛΙΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ…Ε, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...

Εικόνα DRAZA

Πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι όταν μου το παίζεις Μακεδονομάχος με τα καπνογόνα και μιλάς για μεγαλείο του λαού του ΠΑΟΚ την στιγμή που ξέρεις ότι αν ισοφάριζε ο αντίπαλός πιθανόν να μην έβγαινε ποτέ, όταν ξέρεις ότι αυτές οι ψευτομαγκιές γίνονται με αβάντες του κράτους και τις αστυνομίας και αυτός μου βγάζει σέλφι με τα βεγγαλικά ...Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΞΕΚΩΛΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΚΑΠΟΥ.

Ασφαλώς και δεν δικαιολογούμε την ενέργεια. Αλλά όταν ξεφεύγεις δυστυχώς μετά θα ξεφύγουν κι άλλοι. Έχει παίξει πολύ βρώμικο παιχνίδι όσο είναι στον ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος. Και υπάρχουν ως και παόκια που σιγά σιγά τον παίρνουν πρέφα.

Εικόνα john

Sorry για το άκυρο του θέματος αλλά όταν αρχίζουν οι νέογαυροι να κάνουν επιδρομές ακόμα και στην εκπομπή της θύρας 7 καταλαβαίνουμε τι δύναμη έχουν

Καλό θα ήταν να γραφτούν κάποια άρθρα για το τι πρεσβεύει ο Ολυμπιακός και για την ιδεολογία του συλλόγου καθώς βλέπω πως πολλοί οπαδοί μας έχουν γίνει Ολυμπιακοί μόνο για τις νίκες

Εικόνα DRAZA

Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που περιγράφεις φίλε όσον αφορά τις επιδρομές.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον ωστόσο ήταν η απάντηση των παιδιών.

"Για κανένα σάιτ που βρίσκεσθε πίσω από το πληκτρολόγιο και δεν σας βλέπουμε ...και για κανένα τηλέφωνο που σας κρύβει το σύρμα. Πώς γίνεται με αυτόν τον κόσμο εμείς να μην έχουμε συνομιλήσει ποτέ όταν τόσοι άλλοι μας λένε το μακρύ και το κοντό τους;;"

Κι έχει ενδιαφέρον γιατί σου λέει ότι μπορεί να μην μιλάμε καν για γαύρους.

Ας το προσέξουνε αυτό ορισμένοι δικοί μας που οι απόψεις τους ταυτίζονται με θέσεις σαν αυτές που περιγράφεις. Γιατί αυτοί που τους επηρεάζουν μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο αθώοι.

Εικόνα REDNYC

ΦΙΛΕ JOHN ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ RATM ΕΧΟΥΝ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ - ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ = ΝΙΚΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΟΡΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ - ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ - ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ. ΘΡΥΛΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ - Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΗ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ. ΟΚ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΓΥΠΕΔΩΝ!!!.

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΞΑΔΕΛΦΑΚΙΑ, ΒΑΖΕΛΑ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΑ - ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΤΖΑΒΕΛΙΤΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΙΤΙ, ΧΑΙΒΑΝ ΚΑΙ ΦΡΙΣΚΙΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ - ΟΤΑΝ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ ΑΛΛΟΘΡΥΣΚΟΥ, ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗ...

ΑΥΤΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ.

Εικόνα DRAZA

Όπως ακριβώς τα λες!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ = ΝΙΚΕΣ

Όταν όμως η ομάδα δεν αδιαφορεί και δεν κοροϊδεύει και χάνει, δεν μπορούμε κι εμείς να προσάψουμε τίποτα στην ομάδα.

Ακόμα όμως και σε τσάμπα ήττες ακόμα και σε ντροπιαστικές ήττες σαν αυτή που μεσολάβησε από την τελευταία φορά που τα είπαμε, πρέπει να λειτουργήσουμε σαν ασπίδα της ομάδος και να σπρώξουμε τους διοικούντες σε διορθωτικές κινήσεις για να φτιάξουν τα πράγματα. Όχι να τα γαμήσουμε όλα χωρίς νιονιό και στην ουσία να κάνουμε κακό στον σύλλογο.