ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΟ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ...



Χωρίς πρόλογο παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Αγγελόπουλοι με αφορμή το αίτημά τους για μηδενισμό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον αγώνα Κυπέλλου της ενάτης Οκτωβρίου και την ...εκδίκασή του(εδώ γελάμε).
 
“Με την πρόσφατη ανακοίνωσή της, η Ε.Ο.Κ., παραγνωρίζοντας τις θεσμικές υποχρεώσεις της, κατέφυγε και πάλι στην τακτική του ''κλεφτοπολέμου'' και των δημόσιων αοριστολογικών ανακοινώσεων.
 
Καίτοι έχει παρέλθει μία ολόκληρη εβδομάδα από την υποβολή της καταγγελίας μας για τον μηδενισμό της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου και παρά τις διαρκείς οχλήσεις, η Ομοσπονδία εξακολουθεί, μέχρι και σήμερα, να αρνείται επίμονα να απαντήσει εγγράφως και να μας κοινοποιήσει την από 13.10.2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής περί δήθεν αναρμοδιότητας του Αθλητικού Δικαστή της Ομοσπονδίας να εφαρμόσει τις διατάξεις του δικού της Κανονισμού (!).
 
Ο λόγος αυτής της φαινομενικά «αδιάφορης» στάσης είναι απλός: Αρνούμενη να απαντήσει εγγράφως και να μας κοινοποιήσει, όπως οφείλει, την απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής, η Ομοσπονδία ΑΦΑΙΡΕΙ αυτομάτως από τον Ολυμπιακό το νόμιμο δικαίωμά του να προσβάλει τη συγκεκριμένη απόφαση ενώπιον του Α.Σ.Ε.Α.Δ.
 
Κύριοι, τί άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβετε ότι η Ομοσπονδία δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και οφείλει, πρώτη από όλους μας, αφενός να συμμορφώνεται και να τηρεί απαρέγκλιτα του νόμους του κράτους και αφετέρου να σέβεται τα μέλη της;
 
Το ότι, όπως πληροφορηθήκαμε από εσάς, ο κ. Βασιλακόπουλος έχει δώσει εντολή να μην κοινοποιηθεί η από 13.10.2014 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής «επειδή είναι θυμωμένος», δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη και φυσικά δεν απαλλάσσει την Ομοσπονδία από τις ευθύνες της. Παράλληλα, υπογραμμίζει την ιδιοκτησιακή αντίληψη της διοίκησής της
 
Οι νόμοι υπάρχουν και πρέπει να εφαρμόζονται με τον ίδιο τρόπο για όλους μας.
 
Υ.Γ. Το από 18.04.2003 ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ αθλητικών δικαστών, που επικαλείστε στην ανακοίνωση σας, έχει όντως υπογραφεί ή αποτελεί έναν ακόμη «αστικό μύθο» ;  Επειδή, εδώ και μία εβδομάδα κανείς στην Ομοσπονδία (ή στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε.) δεν γνωρίζει που ακριβώς βρίσκεται αρχειοθετημένο (!), θα ήταν καλό να το αναρτήσετε επιτέλους στην ιστοσελίδα σας μαζί με τους υπόλοιπους νόμους και κανονισμούς, ώστε να μάθουν όλες οι άμεσα ενδιαφερόμενες ομάδες το ακριβές περιεχόμενό του και τον αρμόδιο δικαστή τους (!)”.

Aς ξεκινήσουμε λοιπόν ανάποδα μπας και βγάλουμε άκρη...

Η μη κοινοποίηση του, από 18 Απριλίου του 2004 συμφωνητικού μεταξύ αθλητικών δικαστών, σημαίνει πρακτικά ότι καμία ΚΑΕ δεν μπορεί να πάρει απάντηση σε ερωτήματα όπως «γιατί το αίτημα μου εκδικάζεται σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΣΑΚΕ και όχι της Ομοσπονδίας;» «πώς μπορώ να επιβεβαιώσω πρακτικά ότι γίνεται χρήση του σωστού νομικού πλαισίου κατά την εκδίκαση του αιτήματός μου;» «πώς εξασφαλίζεται η αδιαβλητότητα αυτού που αποφασίζει αν θα εκδικασθεί το αίτημά μου βάσει κανονισμού ΕΣΑΚΕ ή Ομοσπονδίας;» «βάσει ποιου κανονισμού δηλώνει κάποιος αρμόδιος ή αναρμόδιος να χειριστεί μια υπόθεση;». Ή για να το χοντρύνουμε «πώς ξέρω εγώ, ο παράγοντας του σωματείου-χ, ότι στο συμφωνητικό που συνήψαν οι αθλητικοί δικαστές δεν αποφάσισαν ότι θα εκδικάζουν βάσει όποιου κανονισμού γουστάρουν ...ανάλογα με τις καύλες και την διάθεση του Σωλήνα για εξυπηρετήσεις;».

Από την δεκάτη τρίτη του μηνός που διανύουμε η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αρνείται να εξηγήσει γραπτώς γιατί ο αθλητικός της δικαστής είναι αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεσή μας, παρότι ο κανονισμός της προβλέπει ποινές για όλες τις έκνομες ενέργεις που είδαμε στο ΟΑΚΑ προ δυο εβδομάδων. Επικαλείται το προ εντεκαετίας συναφθέν ιδιωτικό συμφωνητικό ...το οποίο μήτε το’δαμε μήτε το απαντήσαμε κάπου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι και στην απόφαση που θα προκύψει όσον αφορά το αίτημά μας για μηδενισμό της ΚΑΕ ΠΑΟ δεν θα γίνεται αναφορά στο νομικό έρεισμα αυτού που εκδικάζει αλλά στην ουσία θα πάρουμε μόνο ένα «ναι» ή ένα «όχι». Γίνεται να προσφύγεις στο ΑΣΕΑΔ λέγοντας «απορρίφθηκε πρωτοδίκως το αίτημά μας αλλά δεν μπορούμε να σας παραθέσουμε ούτε το σκεπτικό της απόφασης, ούτε γνωρίζουμε ποιος κανονισμός εφαρμόσθηκε, ούτε μάθαμε ποτέ αν δικασθήκαμε από το αρμόδιο όργανο»;;; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Και ο λόγος που γίνονται όλα αυτά, είναι επειδή ο Σωλήνας είναι θυμωμένος...

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να κάνουμε το ψυχογράφημα ενός ανθρώπου αμφιβόλου πνευματικής διαύγειας που διανύει το δεύτερο μισό της όγδοης δεκαετίας του. Συνεπώς δεν θα κρίνουμε εμείς αν αυτό που τον θύμωσε περισσότερο ήταν το κάζο που έφαγε στον ΕΣΑΚΕ, η σχέση εξάρτησης της ΚΕΔ με το μαγαζί του που σύντομα μπορεί να κοπεί, το ζήτημα της ασφάλισης των διεθνών ή του ...απογαλακτισμού ορισμένων σωματείων και παραγόντων που μέχρι πριν λίγο παρίσταναν τις παλλακίδες στον γαμηστρώνα του. Το ερώτημα που πλέον αφορά την πολιτεία και όχι τον κόσμο του μπάσκετ είναι άλλο: ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο «ΣΩΛΗΝΑΣ», ΕΙΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΗΡΕΜΟΣ;; ΒΑΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΧΡΑΤΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ, ΠΟΙΑ ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ; ΠΟΤΕ ΠΑΥΕΤΑΙ ΑΠ’ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ;

Να επαναλάβουμε τέλος ότι αν θέλουμε τους Αγγελόπουλους ενεργούς χωρίς παράλληλα να λερώνουν τα χέρια τους ...ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι με κινήσεις σαν την ένσταση, με ξεμπροστιάσματα και ανακοινώσεις σαν αυτές που διαβάσαμε παραπάνω. Αυτές είναι οι σύννομες ενέργειες στις οποίες μπορείς να προβείς για να προστατεύσεις την ομάδα σου. Άλλες δεν προβλέπονται! Τα όποια άσχημα αποτελέσματα και η όποια αγωνιστική μας κρίση επιβάλλεται την ώρα αυτή να κριθούν ξέχωρα από τις κινήσεις τον Αγγελόπουλων κόντρα στο παρασκήνιο, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι που μας πέρασε. Σε τέτοιες ενέργειες ο κόσμος πρέπει να΄ναι δίπλα. Αφήστε δε, που ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για τα τελευταία ξεσπάσματα ενός κατεστημένου που ήδη βρίσκεται ...με το ενάμισο πόδι στον τάφο. Φωνές που μέχρι χθες απ’το κατεστημένο αυτό έπαιρναν μεροκάματο!

DRAZA

 

Σχόλια

Εικόνα sada

min psarwneis me kontres kai vlakeies..filarakia einai me ta aderfa gourla matia o mamra kai me ton prezakia..kai olous mazi tous pidaei o vaggelaros..oute gia na tou katharisoun tin kwlotripida ap otan xezei den einai oloi mazi

Εικόνα DRAZA

Μάμρα χαχαχαχαχαχαχα

Εικόνα tsalouxidis

Τί ειν'αυτά ρε; Ρε μας έχουνε χαλάσει τα μυαλά να πούμε. Άκου ρε φίλε κατάσταση. Όχι μόνο δεν εφαρμόζει τον κανονισμό ο άλλος, αλλά δε σου αφήνει το περιθώριο να βρεις αλλού το δίκιο σου. Ποιός είναι ρε; Ο Μωάμεθ ο Β'; Ο Τζένγκινς Χαν; Ο Πάπας;
Δε μου λέτε ρε μάγκες, με το νομικό δια ταύτα τί παίζει όσον αφορά την έφεση που έκανε ο Τόνι Μοντάνα των Ι5; Είχε ανασταλτικό χαρακτήρα για την ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους ή υπάρχει βάση όντως στο αίτημά μας;

Εικόνα savvas gridlock

Φυσικά και ΔΕΝ έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η έφεση Γιαννακόπουλου για την τιμωρία της ΕΦΙΠ, που είναι άμεσα εκτελεστή.

Εικόνα DRAZA

Α μπράβο. Καλά τα λέω άρα.

Εικόνα DRAZA

Φίλε το θέμα είναι ότι ο τύπος απαίτησε την εκδίκαση μιας υπόθεσης βασιζόμενος σε ένα άρθρο που αρνείται να κοινοποιήσει. Αυτό όμως δεν είναι υπόθεση ουτε του μπάσκετ ουτε του χ ψ παραγοντα μονο.

Όσον αφορά το δευτερο σκέλος, αν ρωτας τι προσδοκά ο Δημητρακης, τοτε ναι αυτό που θέλει είναι να του κουρέψουν την ποινή. Αυτός χρησιμοποιεί την έφεση ως εργαλείο για να λέει ότι μεχρι να τελεσιδικησει η υποθεση του αυτος θα πηγαινει στο γηπεδο. Μονο που η ποινη στον Γιαννακοπουλο δεν αναστελλεται αρα δεν δικαιουται να ισχυριζεται κατι τετοιο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μη βάζεις τέτοιους τίτλους ρε Draza. Φαντάστηκα νοσοκομεία, διασωληνώσεις κ.λπ. Σκέφτηκα ότι είναι κοντά στον βιολογικό ψόφο ο σωλήνας και χάρηκα.

Εικόνα DRAZA

Έλα παραπονιάρη. 76 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ. Προς το παρόν τα κακαρώνει σταδιακά το σύστημά του.

Εικόνα Νίκος Γόδας

76 ή 86; Άμα είναι 76 θα αρχίσω τα χάπια.

Εικόνα DRAZA

76 όχι κλεισμένα όμως

αν ηταν 86 να τα αρχιζες γιατι θα υπηρχε κινδυνος Μητσοτακισμου

Εικόνα Spiros Legend

Καλως τα δεχτηκαμε http://www.redplanet.gr/basket/aporrifthhke-ws-aparadekth.3096737.html πεταξε ενα <<απαραδεκτη η ενσταση>>,χωρις καμια αιτιολογια και καθαριστηκε η Μπουγαδα,πουστικα και Παναθηναικα,οπως παντα...ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!

Εικόνα jole11canezza

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΓΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ "ΣΩΛΗΝΑ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΘΙΣΜΕΝΟΥ", ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΑΜΑΓΑΝΕ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΛΕΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΑΜΗΣΕΤΑ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ....ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΞΕΘΩΡΙΑΖΕΙ.
ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα DRAZA

Φίλε ορισμένοι θέλουν τους Αγγελόπουλους και στο προσκήνιο να κινούνται μόνο και να καθαρίσουν το παρασκήνιο ΧΘΕΣ.

Από την άλλη κράζουν τον Μαρινάκη ότι λερώνει τα χέρια του και μας εκθέτει ...και την ίδια στιγμή κράζουν και τους Αγγελόπουλους ότι μόνο με την νόμιμη οδό δεν κάνεις τίποτε.

Βγάλε άκρη εσύ αν μπορείς.

Συμφωνώ μέχρι τελείας με το σχόλιό σου.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτή η ένσταση που απορρίφθηκε είναι η πρώτη ένσταση που έκανε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο του αγώνα. Η ένσταση για την παρουσία του Τράκη δεν εκδικάσθηκε ακόμα.

Εικόνα DRAZA

Ενέστημεν για την παρουσία κόσμου στο ημίχρονο και για την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εκ των υστέρων.

Ο σύνδεσμος λέει ότι εκδικάσθηκε αυτή που αφορούσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Εγώ δεν έχω διπλοτσεκάρει ακόμα.

Εικόνα Νίκος Γόδας
Εικόνα DRAZA

Αυτό είναι πιο λογικό ρε αδερφέ.

Γιατί ο Δημητράκης μπήκε στο γήπεδο έχοντας απόφαση εις βάρος του που του απαγορεύει να μπαίνει στα γήπεδα ...και στην περίπτωση μη συμμόρφωσης ο νόμος είναι ξεκάθαρος.

Εικόνα DRAZA

Για αυτό το σκάνδαλο έγινε και αυτή η ανάρτηση. Το ζήτημα είναι αν με αυτό το κωλόχαρτο που πήρες στα χέρια σου μπορείς να προσφύγεις στο ΑΣΕΑΔ.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Γεια σου Ντραζα γιγαντα. Η τελευταια παραγραφος του κειμενου τα λεει ολα. Πρεπει να αποφασισουμε τι θελουμε και πρεπει ολοι να χαραξουμε κοινη γραμμη. Επισης, λες πολυ σωστα οτι η αγωνιστικη κριση της ομαδας δεν εχουν καμια σχεση με τις κινησεις των προεδρων στο παρασκηνιο.
Υ.Γ: Ερωτηση, το Ντραζα εχει καποια σχεση με το Ντραζεν, δηλαδη τον Μοτσαρτ?
Υ.Γ 1: Οι αγωνιστικες υποχρεωσεις τρεχουν σε ολα τα τμηματα. Κρισιμη περιοδος σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, ερασιτεχνη. Κανονικα δεν πρεπει να το επισημαινουμε ΑΛΛΑ τα θελω του καθενος πρεπει να μπαινουν σε δευτερη μοιρα για το καλο του Ολυμπιακου. Στηριξη και μονο στηριξη, εγω παρουσιασα πτυχιακη (Βορεια Ελλαδα) και τρεχω σφαιρα για το ματς μετα. ΘΡΥΛΟΣ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Συγχαρητήρια ρε φίλε για την πτυχιακή. Εγώ την παιδεύω ακόμα. Από πέρυσι. Αλλά έχω δύσκολο θέμα. Πού σπουδάζεις και τί;

Εικόνα DRAZA

Να πω ότι είναι μαλακία που οι ολόσωμες φόρμες της πάλης είναι τόσο εφαρμοστές.

Όταν πήγαινα παιδικό σταθμό δεν το είχα παρατηρήσει αυτό καλά και αναρωτιόμουν γιατί δεν προσπαθεί να πνίξει ο ένας τον άλλον με την τιράντα.

Αν δεν ήταν εφαρμοστές ο συλλογισμός μου θα είχε βάση. Άσχετο.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχα. Παιδικός συλλογισμός ήταν Draza. Οι αρχαίοι παλαιστές παλεύανε γυμνοί. Τώρα παλεύουμε με το παλαιστικό μαγιό για να μην εκμεταλλεύται ο παλαιστής τη φόρμα του άλλου, παρά μόνο το σώμα του αντιπάλου. Στο τζούντο, που είναι κοντά στην πάλη, υπάρχει η στολή (έχει ειδική ονομασία, αλλά δεν τη θυμάμαι τώρα) και οι τζουντόκα την εκμεταλλεύονται τραβώντας λαβές από τη στολή. Σ' εμάς είναι πιο αρχέγονες οι διαδικασίες. Και μ' αρέσει αυτό. Χώρια που η επαφή είναι πιο μεγάλη από κάθε άλλο άθλημα χάρη στην έλλειψη φόρμας. Όχι μόνο λόγω άμεσης επαφής του δέρματος, αλλά επειδή ακριβώς πρέπει να πιάσεις όσο πιο πολύ μπορείς τον άλλον για να εκτελέσεις λαβή. Η κιναίσθηση που αναπτύσσεται δεν συναντάται σε άλλο άθλημα.

Εικόνα DRAZA

Έχει έναν θυμαρίσιο πρωτογονισμό(ατάκα Μάνεση από Φυλακές Ανηλίκων Ι) το άθλημα. Επίσης μικρός που έβλεπα ταινίες καρατέκα αναρωτιόμουν αν υπάρχει και στην πάλη trash talking. Σκεφτόμουν "την ώρα που σφύγγεται και ζορίζεται ο άλλος έχει μυαλό να ασχολείται με το σόι του αλλουνού;".

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δεν υπάρχουν αυτά, όχι. Ακόμα και η χαιρετούρα που γίνεται στην αρχή είναι δια χειραψίας. Όχι μια απλή γιαπωνέζικη υπόκλιση. Χειραψία. Είναι περιβαλλοντικό άθλημα η πάλη. Σαν αγώνισμα είναι από τα ελάχιστα, αν όχι το μόνο, που προσπαθείς να νικήσεις τον αντίπαλο χωρίς να τον τραυματίσεις ή να τον χτυπήσεις. Ερωτεύσιμο άθλημα. Εγώ τώρα ξεκίνησα δειλά δειλά την προπονητική μου πορεία και ανακαλύπτω συνεχώς νέες ομορφιές. Τα λέμε το απογευματάκι!

Εικόνα DRAZA

Ορισμένες ομορφιές τις καταλαβαίνω κι εγώ. Αν για παράδειγμα κάνει καμία στραβή η ομάδα ...θα ξεσπάσεις στα κωλόπαιδα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Τα λέμε φίλε και με την νίκη απόψε. Κάνω από εχθές το βράδυ αφωνία για να είμαι στον ναό όπως πρέπει. Πίνω και τα τσαγάκια μου ...μόνο αυγά δεν έχω καταπιεί!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πλάκα πλάκα, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι της παιδαγωγικής. Να μπορείς να ΜΗ μεταδίδεις στα παιδιά την εκάστοτε ψυχοσύνθεσή σου. Να παίρνεις εσύ από το χαμόγελό τους και όχι αυτά από σένα. Λοιπόν, με τη νίκη. Η αγωνία δεν περιγράφεται. Υπήρχε μία πιθανότητα να έρθω το Σ/Κ Αθήνα για δουλειά, αλλά μετατέθηκε. Ελπίζω το άλλο Σ/Κ να είμαι κάτω και να τα πούμε από κοντά με όλους σας.

Εικόνα DRAZA

Σε καταλαβαίνω απολύτως. Είναι αγχολυτική η συναναστροφή με τα κωλόπαιδα εκτός από μεγάλη ευθύνη.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ευχαριστω Θωμα. Σερρες, πολιτικος μηχανικων ΤΕ. Εχω ξενοικιασει και ανεβηκα για παρουσιασει. Κουραγιο φιλε, εγω ειχα πολυ αγχος αλλα ολα οκ.

Εικόνα DRAZA

Έχω πάει Σέρρες. Είναι ήσυχα αλλά ό,τι θες το'χει σε άλλες πόλεις δίπλα. Αμάξι να'χεις.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ωραίος. Άιντε και καλό πτυχίο. Και με φωνή απόψε, σύγγαυρε, για τη μεγάλη νίκη!

Εικόνα DRAZA

Κάνω και ασκήσεις τώρα για ζέσταμα στις χορδές.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

πολιτικος μηχανικος ΤΕ***

Εικόνα DRAZA

Μια από τις λουμπίνες που θα πάμε στο γήπεδο απόψε παρακολουθεί κάτι e-learning courses υπό την αιγίδα του ΤΕ.

(Το γράφω για να το διαβάσει η παλιοχαμούρα που μπαίνει στα άρθρα μπανίζει αλλά δεν σχολιάζει ποτέ ...ο σκιτζής)

Εικόνα DRAZA

Πρέπει να τα διαχωρίσουμε αυτά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι. Αλλιώς γινόμαστε σχολιαστές του κόκκινου πλανήτη.

Στο θέμα του προπονητή οι Αγγελόπουλοι έχουν κάνει λάθος ΤΟ ΛΕΜΕ. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λόγω αυτής της δίκαιης ένστασης θα κράξεις τους Αγγελόπουλους και για τα σωστά.

ΥΓ: Ναι, έχει.
ΥΓ2: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ Η.Β ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ετσι ειναι, συμφωνουμε.
Ευχαριστω, ναι εισαι καλα. Ελπιζω να ειναι ωραιες οι αναμηνησεις. Εγω κατα καιρους αφησα εξεταστικες, εργαστηρια κλπ για την Ολυμπιακαρα. Βολο, Καβαλα, Κρητη, Λονδινο, Ξανθη κλπ κλπ και το κοντερ συνεχιζει να γραφει... Απλα τωρα απο Ροδο θα ειναι πιο δυσκολα τα ταξιδια. :P

Εικόνα DRAZA

Με εξαίρεση το Μόναχο που ήμουν παιδί, όλες οι άλλες αναμνήσεις είναι ωραίες. Αλλά εμένα τα τελευταία χρόνια "η εκδρομή μου στο εξωτερικό είχε προορισμό την Ελλάδα.

Εικόνα Chief Bromden

Ο βαζελακόπουλος και το σύστημα του δεν θα πέσουν αμαχητί. Μην περιμένουμε ένα ωραίο πρωί να διαβάσουμε κάποια αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση,Θέλει κυνήγι.Καταλαβαίνουν πως φτάνει το τέλος και για αυτό θα προσπαθήσουν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια, δεν είναι από τα παιδιά που θα την κάνουν έτσι απλά, όταν είσαι καθεστώς και λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο ο κώλος σου δύσκολα αποχωρίζεται την καρέκλα. Δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν...
Επίσης πρέπει να καταλάβουμε πως το πρόβλημα δεν είναι μόνο ο σωλήνας. Ο σωλήνας λόγω ηλικίας θα μας εγκαταλείψει κάποια στιγμή σωματικά ή πνευματικά, τόσα χρόνια έχει μαζέψει δίπλα του πιστούς αυλοκόλακες έτοιμους να συνεχίσουν το έργο του, με αυτούς τι θα γίνει; Όλους αυτούς ο Τράκης τους κρατάει από τα αρχίδια, θα αλλάξουν αν χάσουν τον πατερούλη τους ; Θα αλλάξει μυαλά ο Ζαβλανός ή ο Συμεωνίδης; Δεν νομίζω, Άρα το σύστημα πρέπει να ξηλωθεί από τα θεμέλια, να μην μείνει κανείς.
Το προχωράνε καλά επιτέλους οι αδελφοί Αγγελό, να μην αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω όσον αφορά το προσκήνιο και να κάνουν πιο δυναμικά τις κινήσεις που πρέπει στο παρασκήνιο, ας συμπράξουν περισσότερο και τα Ολυμπιακά μέσα, πιο δυναμικές και πιο συχνές αναφορές στον σωλήνα και το σινάφι του.
Όσον αφορά την ένσταση γιατί υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από μερίδα του κόσμου μας προσωπικά την θεωρώ σωστή κίνηση, αν δεν χρησιμοποιήσεις αυτό το μέγα σκάνδαλο για να τους χτυπήσεις πότε θα το κάνεις; Στον αν κληρώθηκε ο Τανατζής ή ο Πηλοίδης; Αν δικαιωθούμε (που δεν το βλέπω ) ας κατέβουν οι τσιρλίντερ στα ημιτελικά, δεν είναι το κύπελλο ο σκοπός...

Εικόνα DRAZA

Συμφωνώ με την τελευταία σου παράγραφο. Αν δικαιωθούμε που κι εγώ πολύ αμφιβάλλω η νίκη δεν θα είναι μόνο που θα συνεχίσουμε στον θεσμό. Νίκη θα είναι κι από μόνη της η δικαίωση ...και θα έχει και συμβολισμό. Το θέμα δεν είναι μόνο να συμπράξουν τα Ολυμπιακά μέσα και οι Ολυμπιακοί δημοσιογράφοι φίλε ...το θέμα είναι να ξέρουν ότι συμπράττοντας και λέγοντας πέντε πράγματα όπως έχει θα βρουν μια στοιχειώδη ανταπόκριση, γιατί δεν γράφουν για την ψυχή της μάνας τους. Ως τώρα το μήνυμα που έχει στείλει ο κόσμος είναι ότι τα δημοφιλή άρθρα και η δημοφιλής γνώμη είναι αυτή που μέμφεται τους Αγγελόπουλους. Αυτό πρέπει να αλλαξει από τα θεμέλια όπως λες κι εσύ ...ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ. Το να αναγνωρίσεις κάτι σωστό όταν γίνεται και να δείξεις ότι είσαι προτίθεσαι να βάλεις πλάτη, δεν σημαίνει ότι τα βλέπεις όλα καλά. Ισα ίσα σημαίνει πως η κριτική σου θα βρει ευήκοα ώτα γιατί όταν τα χώνεις δεν τα χώνεις από εμπάθεια.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

εγώ δεν έχω ακόμα καταλάβει τι ρόλο βαράει ο ΕΣΑΚΕ;Οι ομάδες είναι επαγγελματικές και πρέπει να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους.Η εοκ του σωλήνα πρέπει να έχει αρμοδιότητες μόνο στα θέματα της Εθνικής και των ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Εικόνα DRAZA

"Η εοκ του σωλήνα πρέπει να έχει αρμοδιότητες μόνο στα θέματα της Εθνικής και των ερασιτεχνικών κατηγοριών."

Στο επίπεδο των ερασιτεχνικών κατηγοριών η εοκ ψωλάρει και το ευχαριστιέται. Αιμορραγούν σωματεία και ο γέρος έχει του κώλου του τον χαβά. Σε αυτό βέβαια ευθύνη έχουν ορισμένοι "ερασιτέχνες" που τα παίρνουν για να στηρίξουν σωλήνα.

Όσον αφορά την Εθνική, δραστηριοποιείται μόνο όταν είναι να αποσπάσει καμια γουάιλντ καρντ με λεφτά δικά μας μην τυχόν και μείνει κανένας πανελίστας προπονητής άνεργος ...ή κανένας παλαίμαχος της βαζέλας χωρίς ομάδα.

Ο ΕΣΑΚΕ ως το όργανο που εκπροσωπεί τις ανώνυμες καλαθοσφαιρικές εταιρίες πρέπει να πάρει περισσότερες αρμοδιότητες και στα χαρτιά και στην πράξη ...και πρέπει να διασφαλιστεί το αυτοδιοίκητό του. Αυτό δεν μπορεί να γίνει ούτε με κρυφά ιδιωτικά συμφωνητικά ούτε όσο παράγοντες που εκλέγουν πρόεδρο στον ΕΣΑΚΕ έχουν παίξει για χρόνια τον ρόλο του σπερματοντενεκέ του Βασιλακόπουλου.

Αυτά τα ζητήματα αναδείχθηκαν από τους Αγγελόπουλους αυτό το καλοκαίρι, είδαμε αποτελέσματα (και) όταν πήγε να ανέβει η Καβάλα στην ζούλα και όταν ορισμένων παραγόντων τα άπλυτα βγήκαν στην φόρα και μαζεύτηκαν.

Εικόνα Χατζηκυριακειο

ΨΟΦΑ ΜΩΡΗ ΜΟΥΜΙΑ,ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΣΟΥ....

Εικόνα DRAZA

ΛΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΤΤΟΣ...

Εικόνα mikele7

ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ,ΠΟΥ ΔΕΝ
ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣΟΥ DRAZA,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΡΑΤΜ.ΕΣΥ DRAZA ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ,ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΙΝΕΙΣ
ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΠΧ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ,ΕΝΑΙ
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ.ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ,(ΑΦΟΥ
ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΜΩΡΙΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΑ,
ΑΦΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ).

Εικόνα DRAZA

Φίλε ή δεν τις διαβάζει κανένας ή τις διαβάζουμε εδώ στο RATM. Και τα δυο μαζί δεν γίνεται να ισχύουν. Μια ανακοίνωση δεν απευθύνεται μόνο σε έναν θεσμικό φορέα, απευθύνεται και στον κόσμο απευθύνεται και στον Τύπο. Εγώ δεν βρήκα τίποτε μακροσκελές στην ανακοίνωση ...όσον αφορά τον σχολιασμό της αφιέρωσα μια παράγραφο για καθένα από τη ζητήματα που θίγονται προκειμένου ο κόσμος που αγνοεί τα γεγονότα από την αρχή τους να καταλάβει τι παίχτηκε. Ως τώρα οι ανακοινώσεις που βλέπεις από τους Αγγελόπουλους έχουν φέρει αποτελέσματα(ως και την άνοιξη του 2014 δεν έβλεπες τίποτε) και μου φαίνεται πρέπει σε ξεχωριστή ανάστηση να εστιάσουμε σε αυτά τα αποτελέσματα για να καταλάβει ο κόσμος. Υπάρχει κόσμος που έχει δικαίως αγανατήσει με την κατάσταση που επικρατεί τόσα χρόνια ...επειδή όμως είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα δεν γίνεται τώρα που κάτι κινείται ο ίδιος κόσμος να αρνείται πεισματικά να καταλάβει.

Επίσης αυτό που αναφέρεις εσύ εν είδει απειλής είναι κάτι για το οποίο οι Αγγελόπουλοι έχουν ειδοποιήσει τους αρμοδίους από την αρχή της σεζόν. Γκούγκλαρέ το. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε τελεσίδικα τι θα ισχύσει για τον αγώνα του Κυπέλλου και ας κρίνουμε τότε.

Εικόνα mikele7

ΦΙΛΕ DRAZA ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΕΝΟΩ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡOYME
ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ
ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ Η ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ VIDEO ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΕΧΜΗΡΑ ΛΟΓΙΑ.ΙΣΩΣ
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ
ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΣΑΝ
ΣΑΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ Ο ΣΩΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ,Η ΝΑ
ΜΠΟΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

Εικόνα DRAZA

ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ...ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΜΟΥ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ...ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ. ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΣ ΜΑΖΙ.

Εικόνα vagio

Οταν ψοφησεις βρωμογερε, κανε μαου τη χαρη να παρεις μαζι σου και τον πρεζακια. Να κανω διπλο παρτι ρε σιχαμα!
Να λερψσουν τα χερια τους 2 και 3 φορεσ οι προεδροι, δουλιεα δεν γινεται αλλιως.

Καλημερα!

Εικόνα DRAZA

Eγώ το είπα και στον φίλο από κάτω. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

Ότι πλέον οι αφοί εμφανίζονται όσο δραστήριοι γίνεται στο πρόσκηνιο και σύννομα όμως πρέπει να το αναγνωρίσουμε.

Το αν αρκεί αυτός ο τρόπος ...εδώ είμαστε για να το δούμε.

Ως τώρα όμως για ό,τι έχει συμβεί στην χρονιά που τρέχει δεν σου φταίει κανένα παρασκήνιο.

Αν γινόταν το αυτονόητο στο ΟΑΚΑ κανείς δεν θα κουβαλούσε θυμό για το γεγονός ότι ο Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο ή για την αναρμοδιότητα του εισαγγελέα ειδικά σε ένα παιχνίδι που δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα η διαιτησία ...σε αντίθεση με ο,τι αναμέναμε.

Εικόνα el trick

Στην παράθεση του ανωτέρω σχολίου: "Να επαναλάβουμε τέλος ότι αν θέλουμε τους Αγγελόπουλους ενεργούς χωρίς παράλληλα να λερώνουν τα χέρια τους ...ο τρόπος για να γίνει αυτό είναι με κινήσεις σαν την ένσταση, με ξεμπροστιάσματα και ανακοινώσεις σαν αυτές που διαβάσαμε παραπάνω. Αυτές είναι οι σύννομες ενέργειες στις οποίες μπορείς να προβείς για να προστατεύσεις την ομάδα σου. Άλλες δεν προβλέπονται! " έχω να προσθέσω τα ακόλουθα:
Εγώ πιστεύω όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι) όταν θίγονται τα συμφέροντά μου όταν εξαντλήσω τις νόμιμες διαδικασίες ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΩ ενώ έχω το δίκαιο με το μέρος μου ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. Θεωρώ ότι αυτή ΑΚΡΙΒΩΣ είναι και η βασική αρχή για την εκδήλωση της όποιας ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Και οταν έχουμε επανάσταση έχουμε σύρραξη και πόλεμο. Δεν έχουμε ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ότι ΤΑΧΑ δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Μα για να εκδηλωθεί η όποια επανάσταση βασικά ΑΥΤΟ γίνεται. ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ή εφαρμόζονται ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
Θέλει πολύ φιλοσοφία το παραπάνω;;;;;;;;

Εικόνα DRAZA

E ρε φίλε να μαζευτούμε όλες οι οπαδικές συνιστώσες να κάνουμε συμβούλιο να αποφασίσουμε στο φινάλε-φινάλε τι θέλουμε. Να κάνουμε και την επανάσταση των φτωχών που είπε ο Τάκης ο Τσουκαλάς στον φοιτητή με τις ελληνογαλλικές ρίζες. Εγώ έχω κουραστεί να ακούω από αγανακτισμένους οπαδούς μας «δεν σας ζητάμε να κάνετε κάτι παράνομο, τα αυτονόητα σας ζητάμε, δεν σας είπαμε να λερώσετε τα χέρια σας, διαλύστε τους με νόμιμα μέσα» αυτό ακούω τόσα χρόνια. Ε λοιπόν ο τρόπος με νόμιμα μέσα πάνω από το τραπέζι είναι αυτός. Και πρέπει πλέον να τους αναγνωρίσουμε αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και αν θέλουμε η κριτική μας να πιάνει τόπο ότι από το καλοκαίρι είναι δραστήριοι σε αυτόν τον τομέα. Αλλαγές έχουν γίνει ...τις αλλαγές που φαντάζεσαι τις δραστικές και τις εξόφθαλμες δεν γίνεται να τις δεις σε ένα μήνα μέσα. Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί που ζητούσαν από τους αφούς να κινητοποιηθούν, τώρα που γίνεται αυτό έστω και αργά πρέπει να βάλουν πλάτη.